Sindy och KnivMicke verkar uppskatta att ha publik

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196776″ ap mute yot ]

Det här är nämligen valda delar ur en live de hade idag som hela världen fick ta del av.
Jag säger som jag brukar så ofta – ”ingenting är heligt”.

 

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hjälp? Två barn har alltså skapat barn?

    Mår illa. Det är som att dem ber om att soc ska omhänderta barnen.

      Micke har redan förlorat vårdnaden om barnen. :/

      Varför? Barnen är inte på plats.

        Hon sitter ju och håller i ett barn och pratar om sina ligg? Även fast de inte förstår så är det så j-la respektlöst. Alla normala människor inser detta

          Men en bebis som inte fattar. Hon sitter ju bara och snackar. Ska man ringa soc?! Snälla liksom, nej

            Och den äldre går runt brevid i köket ser man ju i slutet? 🙁

            Vid vilken ålder tror du att barn börjar uppfatta saker? Vid vilken ålder tycker du att man ska börja behandla den andra föräldern med respekt framför dem? Tror du att små barn är saker som inte tar in tongångar, stämningar, föräldrars känslor osv?

            Och sen en dag tror du att de bara kommer börja vårda sitt språk framför barnen? Sånt sker inte bara för att barnen blir större.

    Jisses Amalia

    De driver väl

    Hoppas att detta är ett trick för att få uppmärksamhet..

      Då är det ju på nåt sätt ännu sjukare, att man vill frivilligt ge den bilden av sig själv som förälder..

    Inte läst här inne på jättelänge, en fråga som inte lämnar mig: har Löwengrip kommenterat vad som hände med Questen för successen än? Eller ska det tigas ihjäl?

      Nope. Ingenting 🙂

      Hon låsas som det regnar när hon gör fiasko, vilket är ofta. Hon köpte följare och blev påkommen av sponson… Heja luftslott!!

    Mitt GP

    Asså ingen av dom är som dom ska uppenbarligen och de är sjukt tragiskt att dom två ska ta hand om två barn men hon framstår ju åtminstone som den vettigare när de gäller barnen… han verkar helt väck och elak är han också…

    WT

    Liven i sig finns det såå mycket att säga om men stackars barn som behöver höra hur de pratar till och om varandra?

    Jag skäms så det värker i heela kroppen.
    Första gången jag såg honom var på tunnelbanan när han talade i telefon… å ja baa… å då sa hoon ba… Ja, på den nivån var samtalet. Jag tänkte, att vilken jävla drama Queen som gapar om otrogenhet, ex och bara en jävla massa trams, ungefär som en bedragen tolvåring!
    Än så länge har jag bara sett honom bakifrån och jag tyckte nog att killen var rejält töntig. Sen ställer han sej upp, han har bagage lite väskor å så, och kollar runt i vagnen precis som att… Ser alla verkligen MEJ nu. Ser ni hur satans cool jag är. Jag har ju århundradets flashigaste fejs. Kolla noga nu alla innan jag går av. Typ Medis eller så.
    Sen dök han upp här, som nån slags kändis? Jag fattar ingenting!?
    Nu sitter han här och leker satanist!? Ja, han e riktigt cool den där knivmicke. Hahahahaaa…!
    Han kan tatta sitt babyfejs hur mycket han vill, han kommer alltid se otroligt barnslig ut 😀

      Tycker mest synd om dem. Uppenbarligen saknar Micke helt självkänsla och respekt. Extremt omogna och töntiga båda två. Stackars barn. Hoppas de inte blir för fucked up och att föräldrarna skärper sig i deras närhet.
      När han ska röka vid skylten med ”förbjudet att röka” btw… dör så töntigt

    Jag kan faktiskt inte fatta att de pratar sådär framför sina barn. Jag kan inte fatta det…

      Och dessutom helt öppet på sociala medier? Hur sjukt och skämmigt får det blir?

    Verkligen ynkligt och svagt att påstå sig få ordning på livet, skaffa barn och sen gå tillbaka till drogerna.. Men tydligt är att det är något annat som felar honom också, när han raggar tjejer på sina sociala medier, skryter om sina ligg och vill ha fler baby-mamas (som nån skrev) mm
    Inte kollat klippet men hoppas Sindy iaf ger pojkarna allt och lite extra på det, för det kommer förstås sätta en prägel på deras uppväxt och liv att ha en frånvarande kokko-daddy.

    Känner annars mest; när barn får barn… sorgligt 🙁

      Fast det där är så dömande. Barn får barn.. jag var 18 när jag fick mitt 1a barn. Jag har tagit ansvar som vilket vuxen mamma som helst, har inte knarkat eller supit bort deras barndom heller. Jag har 6 barn idag, är snart 34 år. Och är tillsammans (& gift) med deras pappa… 17 år senare. Uttrycket ”barn som får barn”…. tycker jag är fel. Det finns många 30+ som inte sköter sina barn & det finns unga föräldrar som är exemplariska föräldrar.

        Att det skulle vara deras ålder som är problemet är problemet är dumheter, Micke är 27 nu, dvs en helt normal åder att skaffa barn. Tycker ni han verkar lämplig nu eller?

        Micke var flera år över 20 när de fick sin första. Uppenbart en sämre förälder än Sindy och exakt alla andra som varit med i t ex unga föräldrar också, inklusive 15åringarna. Så det är klart att det inte är åldern som är problemet.

        Däremot kan man ju syfta på att de beter sig som barn, trots sin ålder.

        Syftade på att de beter sig som barn, inget annat.

    Avicii är död. R.I.P.

      Jaaa såg det fick sån chock när jag klickade upp Aftonbladet. Min puls är fortfarande hög. Så himla tråkigt!☹

      Såg det, stackars kille. Han mådde nog inte så bra.

        Nä man undrar ju vad orsaken är?

      Helt sjukt, chockad! ??

      Fruktansvärt tragiskt. Alla tankar går till hans nära och kära.

      Han verkade så himla snäll. Rekommenderar dokumentären på SVT. Sjukt sorgligt. 🙁

        Visst gjordes det en film om honom också??

        Känns som han har sommarpratat, har han det? Måste googla

          Han har inte sommarpratat såvitt jag vet. Däremot vet jag att hans manager/vän, Arash Pournouri, sommarpratade för några år sedan.

      Så ung!!! 🙁

      Så himla tragiskt! Tror inte heller han mådde så bra. Dock undrar jag vad han gjorde i Oman av alla ställen?

        Han skrev ny musik där 🙁

    Har sett flera lives med dem och slås av hur elak Sindy verkar vara mot Micke. Hon kommer hela tiden med nålstick. Verkar ganska dryg. Har följt Sindy länge men har fått en sjukt negativ bild av henne iom de senaste livesändningarna. Micke verkar vara en vilsen människa. Hoppas han lyckas vara drogfri. Föe barnens skull.

      Jag upplever det helt tvärtom. Han berättar om alla hans andra tjejer som är snyggare och bättre än henne etc medan hon är lugn och upprepade gånger försvarar honom och säger att hon stöttar honom.

        Vem är hon Emma?

          Emmacezilia på insta, en tjej han träffat när det var slut förra gången också sen hann dom bli tillsammans igen och göra slut så nu träffar han Emma igen bland annat

      Eh va?!
      Det är ju Micke som är fett dryg, elak och självisk? Sindy verkar någorlunda ”vettig”, resonabel och schysstare iaf imo…

    Wtf alltså

    Michelle är Mickes ex. Dom pratade om att han legat med sitt ex (Michelle) efter att dom gjort slut. Det är samma Michelle som en gång i tiden var vän med Kissie.

      Michelle och Micke var dessutom ihop rätt länge och skaffade väl hunden tillsammans som Michelle har? Konstigt att inte Camilla haft koll då Michelle alltid varit ”bloggarnas kompis”..

    Ingen av dom verkar vara så hälsosamma men asså hur han beter sig och säger…. alltså är ett under att hon håller sig såpass sansad. Eloge fan

    Jag klarar inte av att se på klippet, någon som kan sammanfatta?

    Camcam! Jag löser på kvällen med ljudet avstängt (barnen sover bredvid) och idag var det bara massa filmer med knappt några kommentarer eller förtydligande från dig, jag fattar ju ingenting ? helt värdelöst, men jag har inte tillfälle att kolla ikapp med ljudet på.
    Måste ju vara fler än jag som har det problemet. Ställa, förtydliga för oss som inte kan se alla klipp ?

      Det finns inte så mkt att skriva eftersom man lite behöver ha ljudet på för att första klippet.. =)

        Jag skulle vilja att du sammanfattade bara lite kort av vad som händer i videon under. Har samma problem, sovande barn bredvid och kan inte ha hörlurar 🙁

          Men guud, titta en annan gång när ni kan ha på ljudet då!?

            Är här inne för att läsa, inte titta på videos 🙁

      Hörlurar?

    Får panik på hans röst

    Cam kan du snälla sammanfatta detta? Nyfiken men orkar inte kolla haha

      Jag har precis lagt runt 2 timmar på att klippa filmen så nej, tyvärr…jag orkar faktiskt inte även göra en sammanfattning. 🙂

    När sindy säger att ”Micke är en helt otrolig människa, på ett bra sätt, när han är nykter och psykiskt stabil” så lägger du dit din dumma kommentar ”När han är nykter och psykiskt stabil?” Ja? Vad är det du inte förstår? Min alkoholiserade pappa var en jävla idiot när han var onykter. När han var nykter och psykiskt stabil så var han världens bästa pappa. Precis så menar Sindy. Så, vad är det du inte förstår?

      Det handlar inte om att jag inte förstår utan att jag ifrågasätter – återigen – varför detta ska diskuteras inför publik…

        Varför ifrågasätter du det?

          Tycker att det är mer relevant att vända på frågan. Varför ska detta diskuteras inför publik?

      Tycker detta resonemang är helt sjukt faktiskt. Klarar man inte av att hålla sig ifrån droger mm när man har barn, så är man ingen bra förälder punkt slut. Man kan liksom inte bara ta en paus från föräldraskapet, det är 100%.

    Stackars stora barnet speciellt som får gå runt och lyssna på hur mamma och pappa pratar med varandra, även om de inte förstår alla ord så hajar de mycket väl själva andemeningen i det hela, svordomar, att nåt inte är bra mm.
    Så ledsamt, sk vuxna människor.
    Och vilken tönt som sen ska röka där man inte ska, 0 respekt för andra..

    Fy fasen låt dessa barn bli omhändertagen av soc växa upp med dessa pundare

    CamCam: Michelle är ”Michelle Adriene” även known as Kissies kompis Michelle. Michelle var typ den som gjorde Micke känd (om man nu vill kalla honom känd) då Michelle var väldigt ”Stureplan” och det blev stadens snackis när hon började dejta en kille med tatueringar i ansiktet. Vad kan det vara nu… 7 år sen?! Give or take-ish. Emmy Winther bidrog väl också en del till att han blev en snackis men anyway – Jag brukade umgås med Michelle en gång i tiden men vi gled ifrån varandra i samma veva som hon träffade Micke.

      Där ser man! Tack!

      Blev han inte känd genom ”unga föräldrar” som gick på tv?

        Nej

          Jo.

            Han var ”känd” via instagram & facebook INNAN tv-serien. Men inom en viss åldersgrupp. Micke var känd ihop med sin dåvarande (?) bästa vän Emil (alastminute) som han bodde hos. Emil är den som räddade livet på Micke när han hittade honom överdoserad utan andning i sängen. Detta var långt innan Sindys entré. När dom blev tillsammans tog Emil lite avstånd från dom pga drogerna dom brukade.

      Haha vem är Emmy? Både Micke och Sindy blev kända genom Isabelle Strömberg väl?

        Hon emmy winther brukade knarka med micke innan sindy och micke blev tsm, blev kaos på tw för hon va blond och stureplan och knarkade med en heltatuerad snubbe

    Jag har sett en del av deras livesändningar de senaste dagarna. Jag har innan dess bara följt dem rätt oengagerat via skvallerbloggar osv. Men har nu blivit inponerad över Sindy. Hon verkar verkligen sätta barnen i fokus, peppa Micke att vara drogfri och försöker att få honom att må bra osv. Hon överaskade mig väldigt positivt.

    Jag har 3 barn, och mina 2 äldre barn är djupt ärrade av deras fars vidriga beteende från när dom va små. (Även idag iofs) Han va full, drogpåverkad och satt inne i flera månader. Jag trodde på riktigt, att jag skyddade barnen och även honom (på nåt dumt jävla naivt sätt) med att inte pratat och berätta för dom då… men barn FATTAR, dom är så mycket klokare än vi tror.
    Jag lider så mycket med Sindy och Mickes barn….? för jag har ”såna” unga vuxna hemma idag, dom har aldrig haft sin bio-pappa. Men han finns alltid i bakgrund med sina skuldbeläggningar….
    Men dom har sin ”riktiga” pappa hemma, min man❤️ Min dotter har totalt tagit avstånd från sin biologiska förälder och har min man som ”pappa” i mobilen…
    jag fattar inte hur man inte kan ta vara på det viktigaste jobbet som finns… att ta hand om sina barn..
    blir på riktig ledsen för deras barn❤️
    (Haha, shit va långt det blev?… men sånt här berör mig in i hjärteroten..)
    Alla barn förtjänas att älskas❤️

      Det påverkar barn något helt ofantligt mycket att ha föräldrar som missbrukar, oavsett om det är regelrätta droger, alkohol eller spelmissbruk. Och ja, man märker allt. Minsta lilla beteendeförändring. Alla ljud. Dofter. Fyfan.

    Alla barn förtjänar föräldrar men alla föräldrar förtjänar inte barn..

    Jag tror de älskar varandra Sindy och Micke, ja Sindy säger ju det också. Hoppas de hittar tillbaka, blev så glad för ett tag sedan att de var ihop igen för det bästa är ju att de är tillsammans inte minst för deras egen skull men också för barnens. Tror Micke sköter sig och mår bäst när han är med Sindy och barnen.

      Skämtar du ?
      Dom är uppenbarligen inte bra för varandra. Sindy romantiserar hela familjegrejen och är då fast med en psykiskt nedtryckande kille suck . . . O det är nog inte bra för barnen i längden

      Man lagar inte sig själv med en annan individ. Och hur kan du tycka det här verkar vara en bra dynamik?

      Anonym 23.25

      Skämtar du?!
      De två är absolut inte bra för varandra. Jag tycker synd om sindy som har en sån farsa till ungarna. Enda bra med hela deras sits är att hon nu tvingas bli vuxen och deala med sina egna issues. För Micke finns inte där. Så hon måste vara den bättre föräldern.

      Men också sett deras live och det är inte svårt att missa hur syrliga kommentarer som ät menade för att såra hela tiden kastas från bådas håll. Micke är värst men sindy är inte heller helt stabil. De borde avsluta sin kontakt helt tills han vuxit upp.

        ”Tills han vuxit upp” – båda behöver växa upp, dock ena mer än den andre. Hon tar störst lass men det betyder inte att hon är bättre själv. Dvs att hon behöver också jobba med sig själv, fast inte på samma nivå. Skriv ist ”dem vuxit upp”.

    Tycker inte synd om någon av dem då båda beter sig. Han slänger lika mycket skit på henne som hon slänger på honom. Om man ska säga stackars barn så tänker jag inte backa upp det då barnen inte verkar lida med någon av dem. Men jag ser inte heller backstage. Tycker det är fel att han går på att hon söker trygghet hos sitt ex samtidigt som hon går på att han behöver närhet av vem som helst. Vi är människor med olika behov. De är inte tillsammans – som de också säger – vilket gör att de kan vara med vem fukk de vill. Verkar mer som om de tar upp det med flit för att trigga den andre dvs skapa en reaktion och så sitter dem på argument sen som de så flitigt listat ut att de kan använda men som i längden inte fungerar för det leder ingenstans .

    Snälla! Kan socialen omhänderta de där barnen? Får ångest och ont i magen. De är ju helt sjuka i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.