Mordoffers anhöriga kritiserar Anitha och Anns podd ”Lillelördag”


Debattartikel från Aftonbladet.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag i princip uteslutande lyssnar på True Crime-poddar och att de böcker och dokumentärer jag väljer nästan alltid handlar om liknande saker.
Jag ser mig själv som lite av en ”nörd” och läser gärna faktaböcker som ingående diskuterar brottsplatsundersökning, rättsmedicin och psykologiska analyser av dömda förövare och lyssnar jag på poddar så väljer jag poddar som ”Real Crime Profile” –  där fokuset ligger på att ge offren en röst och identitet medan förövaren ofta inte ens nämns vid namn.
Den leds av bland annat Laura Richards (New Scotland Yards) och Jim Clemente (FBI) som båda är tunga namn inom profilering av gärningsmän och deras beteenden.
Man skulle kunna kalla mig lite av en fakta-junkie när det kommer till True Crime och jag har velat fram och tillbaka kring om jag skulle läsa kriminologi eller inte – så när jag ”konsumerar” True Crime så vill jag har fakta och information.

Med det sagt så är det förmodligen enkelt att förstå varför jag inte lyssnat på Anitha Schulman och Ann Söderlunds ”Crime special” där de av någon outgrundlig anledning diskuterar fall som mordet på Engla och Pernilla och morden och mordförsöket på Emma Jangestig och hennes två barn.
Varför jag skulle sätta mig och lyssna på dem när de – enligt debattartikeln här ovan – diskuterar svenska mordfall på ett sätt som mer framstår som en skvallrig vinmiddag än någonting annat, helt utan respekt för offrens anhöriga?
Jag är inte dugg intresserad av vad de har att säga om dessa mordfall eftersom de varken kan presentera nya uppgifter eller analytiska slutsatser inom gärningsmannaprofilering, brottsplatsundersökning eller rättsmedicin vilket gör att dessa avsnitt inte innehåller någonting annat än respektlöst skvaller och sensationslystnad.
Jag har helt ärligt aldrig förstått varför de började diskutera ”True Crime” från första början?

Jag ställer mig helt och fullt på de anhörigas sida här och förstår deras ilska, frustration, sorg och rädsla över att mordet på deras anhöriga diskuteras helt utan konsekvensanalys av dessa två och att ljudfiler och annat – som enligt artikeln inte ens innehåller sanningen – går rakt ut i etern till deras hundratusentals läsare utan någon som helst hänsyn till offrens nära och kära och vad detta kan innebära för dem.
Anitha och Ann ser kanske detta som ”underhållning” att diskutera kring men för Engla, Max och Sagas mammor och Pernillas syster är detta verklighet – en plågsam verklighet som de tvingas leva med varje dag, oavsett hur ont den gör.
Det är så otroligt oansvarigt av Anitha och Ann vara så här oförsiktiga med den här typen av känslig information och att luta sig mot att ”vi har full rätt att diskutera kriminalfall objektivt” får dem bara att framstå som extremt empatistörda.

Läs gärna hela debattartikeln på Aftonbladet innan ni kommenterar då det är offrens anhöriga och deras känslor och tankar kring detta som jag vill lyfta fram och i det här fallet anser jag att de har tolkningsföreträde.

Det ska bli intressant att se hur Ann och Anitha kommer bemöta detta och om de kommer säga någonting mer än att ”vi pratar kliniskt om utredningen i våra poddar, inte om morden”. Och att ”vi har full rätt att diskutera kriminalfall objektivt”?

Extra intressant blir då också det här inlägget av Anitha där hon pratar om respekt för de anhöriga.
Hur långt tror ni den respekten sträcker sig innan Anitha tycker att det är fritt fram ?

Här under ser ni hur Anithas inlägg såg ut innan hon redigerade det och tog bort alla kritiska kommentarer:

Tack för tips!

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vissa gör ALLT för att stå i rampljuset. Intresset för Anitha Schulman och Ann Söderlund är ju inte direkt enorm i min generation och yngre (jag är 25) så dom försöker väl anpassa sig för att nå en större publik, dom har märkt att crime poddar är stora och tror att dom kan nå något där. Men precis som CamCam säger så kan A & A iiiingenting om ämnet och det blir bara pinsamt, och kränkande för offrens familjer. Jag tvivlar STARKT på att någon av dom hade tyckt att något liknande hade varit okej om dom själva var nära anhörig till ett mordoffer. Fruktansvärt empatilösa.

      Instämmer, dessa damer som gör allt för pengar o rampljus, finns några stycken till i samma gäng!

      Bra sammanfattning. Deras podd är så otroligt obehaglig, de är så okunniga och sensationslystna. All kärlek till offrens familjer. <3 Deras behov borde vara det enda som räknas. Blev så tagen av krönikan i aftonbladet, önskar man kunde göra något för att stötta dem. Tycker alla ska bojkotta den här podden som ett tyst stöd.

    Jag tycker att det är ungefär på samma sätt som fall ”diskuteras” på Flashback.
    Även om jag går in ibland för att jag vill veta faktadetaljer så lämnar jag lika fort igen för jag blir illa berörd över respektlösheten där.

      Jag använder flashback bara för att få ner förundersökningar, så skummat igenom en del och är få trådar jag tycker har varit bra diskussion i. Brukar vara 2-3 vettiga personer och resten troll av olika slag

    Mår illa över det här. Det är precis samma sak som hände när Lill-Babs gick bort och nu igen med Avicii. Ett frossande utan dess like med enda anledning att lyfta fram sig själv.

    Se på mig, jag TRÄFFADE den här personen en gång, titta här är bildbevis. Se! Se! Se! Like! Like! Like!

      Även om det finns dem som gör och känner så som du beskriver tycker jag ändå att det allmänt handlar om att man vill visa varför just jag är berörd. Varför jag sörjer denna persons bortgång. Hur denna person påverkade mig. Hur hens personlighet eller arbete har gjort ett intryck. Jag tycker att det är fint. Även om jag hoppas att människorna vid tillfälle har berättat just det positiva hos människor, innan det är försent. Lägger själv inte ut sånt här om kända människor men det beror nog mer på att jag inte är väldigt förtjust i specifika personer. Men Michael Nyqvists bortgång gjorde mig faktiskt lite sorgsen, tex. Fortfarande, dessutom.

        Det tycker jag är två olika saker.

      Som cam gjorde

        Va? Nej? Det gjorde hon inte

          Eeh jo. Läs något inlägg tillbaka.

            Läs inlägget själv, hon skrev att hon sett deras spelrapporter och förstått att det var ohållbart. La dessutom till redan i början att hon hade ”otroligt lite” med honom att göra redan i början av texten. Alla som följde nyheterna då förstod ju att han mådde dåligt. Håller inte alls med dig

              Fast om man säger ”otroligt lite” innebär det ju ändå någon kontakt. Som man vill berätta om.

                Nej, för hon skriver inte ingående om någon personlig kontakt, hon skriver om spelplanen han hade. Hon hade lika gärna kunnat referera till en artikel hon läst, att hon sett hans turnéplan på nätet eller vad som helst. Ni överdriver och försöker få det till något det inte är.

                  Jag är inte heller pri offentliga personer som ska uttala mig om andra offentliga människors bortgångar och hänvisa till en skymt under en spelning, en hälsning på ett event eller en lyckad selfie som för den avlidna var vem som helst. Men som familj skulle jag tyckt det var fint att någon jag älskar även vara så omtyckt av så många andra.

                  ?Som ofta sker både här och på annat håll på nätet.

                  @anonym kl14,28

              Låter precis som samma sak Anitha skrev….

    Lyssnar också på typ alla crimepoddar som finns – förutom Anithas och Anns. Det är något med deras tonfall. Noll empati kommer fram, det är ett gottande av guds nåde.

    Osmakligt att de kontaktar brottsoffer. Lägg ner denna podd omedelbart om ni har någon ryggrad.

      Jag lyssnar på 15 mordpoddar k veckan måste missat dom här!

    Någon annan som såg inlägget innan Anitha redigerade det inatt? Hon skrev följande- ”Var fanns dom som brydde sig på riktigt fanns och inte bara såg pengar och framgång?”

    Hon fick rejält med kritik men nu har hon redigerat bort det och raderat de kritiska kommentarerna….

      Jepp jag såg det i morse. Tycker det är så jäkla respektlöst att skriva så, som att de anhöriga inte har brytt sig, vilket de säkerligen har. Tycker jag läser samma sak rätt ofta vid psykisk ohälsa och självmord (säger dock inte att det är detta som hänt Tim), att skulden liksom läggs på de anhöriga. Jag som har en nära anhörig som har psykisk ohälsa och allt vad det medför vet hur mycket vi runt om försöker hjälpa till men i slutändan är det endå den egna personens beslut vad den gör med livet. Sen att tims manager verkar ha pressat honom att fortsätta när han inte själv verkar ha velat det, det är hemskt och kan ha lett till hans död, men att påstå att hans nära och kära inte har brytt sig är bara så jäkla fel.

        Jag lever med psykisk ohälsa och det finns inget mina anhöriga kan göra. Klart det hjälper att veta att det finns människor som bryr sig och ställer upp, men så är det ju när man är frisk också. Alltid trevligt att vara omtyckt.
        Jag har en fantastisk familj och en underbar fästman, men jag lider ”ändå” av depression och ångest. De gör allt de kan, men de kan inte göra mig frisk.

        Alltså va? Nämn inte ens självmord i sammanhanget. Det behöver absolut inte vara självmord. Lägg AV

          Är det mig du kommenterar till? För isf måste du ha missuppfattat något. Jag skrev ju att jag inte säger att självmord var fallet för Tim, men att folk generellt vid psykisk ohälsa och/eller självmord, ofta skyller på närstående vilket jag tycker är fel. Att Tim led av psykisk ohälsa framgår rätt klart om man ser dokumentären om honom och det är antagligen det som föranlett till hans bortgång, därav min kommentar.

      Men fy för henne. Hur kan man skriva så. Vad vet hon im de anhöriga eller ens om dödsorsaken. Vidrigt.

      @Wilma: Här är inlägget innan redigering: https://i.imgur.com/XNImrQy.png

        Tack!

        Fan vad fult, hans vänner verkade ställa upp för honom på riktigt samt svårt att tro att hans familj inte brydde sig. Jag kände han inte och har bara dokumentären att utgå ifrån men de som inte brydde sig verkar vara de som själva tjänade stora pengar på att han spelade. Jag blev så arg när han låg i sjukhussängen, läkarna säger att han kommer behöva opereras och de frågar om han klarar viktiga spelningar om han tar smärtstillande och pushar på. Om man själv hamnar i den situationen önskar man ju att man hade någon som sa, okej, då tar vi 3 månaders paus från allting nu. Inte någon som talade om för än hur viktigt det var att man fortsatte

        Fy fan så vidrigt att skriva så bara några timmar efter det kommit ut på nyheter. Så respektlöst

        Så sjukt drygt att köra med härskarteknik bland kommentarerna istället för att inse att hon gjort fel. Pinsamt!

        https://imgur.com/a/moLzFNc

    Usch så smaklöst ?. De där kvinnorna kan inta ha många empatiska ben i kroppen

    Vet att jag sett nåt om det (kanske I en kommentar?), men har du nån lista på true crime du rekommenderar för nån som inte är så insatt i genren men vill lära sig mer?

    Är jag den enda som faktiskt tycker om att lyssna på just deras Crime podd? Tycker den är väldigt intressant

      Vad gillar du med den?

    Jag får lite ont i magen över hur hon först skriver att hon inte kände Tim och sen beskriver hans personliga egenskaper utifrån ett intryck. Och sen spekulerar vidare om galenskap etc. Han var känd och är nu avliden, inte läge att raljera över hur han var och hur han kände när man aldrig träffat människan. Hans musik har påverkat många och det är alltid sorgerligt när en ung person går bort men det hon skriver är bara respektlöst.

      Håller med! Så sjukt obehagligt och egofixerat. Usch.

    Fy fan, jag är så ledsen över Avicii. Ingen av de andra artisternas bortgång senaste tiden har egentligen berört mig, men det här, det slog rätt i magen.

    Vad är det för en rutten värld vi lever i som tar livet av en ung, begåvad och känslig människa. Som pressar in en introvert själ i en roll han inte vill ha eller orkar med. Visst, vi vet inte än om det var den psykiska ohälsan som tog hans liv, men ändå. Jag har gråtit hela morgonen. Vila i frid Tim. Världen är så orättvis.

      Prince och att han fick falsk medicin och dog helt i onödan har också berört mig.

      Jag tror inte att han blev pressad in i den världen, utan mer att han blev pressad att vara kvar i den även när han själv ville dra ner på det. Han tyckte ju att det var roligt i början 🙂 Sorgligt hur som helst

      Visst är det fruktansvärt ledsamt att han är borta 🙁 <3

      Jag instämmer till fullo 🙁 Det har varit tråkigt med andra kändas bortgång givetvis, men Tims död berörde mig verkligen. Jag grät rätt länge igår kväll. Jag försökte förstå varför jag kände så starkt just denna gång men jag kom inte på det… jag blev bara så otroligt ledsen över att han har gått bort.

        Hans död berörde mig också, min uppväxt bestod av hans musik, en av mina bästa minnen var hans låt i bakrunden, har inte gråtit för någon kändis död, men Tim..

      Jag tycker inte det är något konstigt med att människor blir ledsna på det sätt du beskriver och skriver om det när en artist dör.

      Sorgen att en artist dör är ju helt väsensskild från när en närstående dör, de är två helt olika saker. Man gör inte anspråk på de närståendes sorg, utan det är en helt annan känsla.

      Och som du beskriver kan det ju också vara en drog över hur vår värld ser ut. Jag tror också att det gör ont och får oss att vakna till lite när vi inser att den framgång man hela tiden strävar mot inte skyddar från tragik, sorg eller död (och ibland kanske det till och med är tvärt om).

    Usch- Anitha och övriga Schulmans framstår allt mer som otroligt självupptagna och icke-ödmjuka personer….

      Såg nu att Anitha skrivit till en textrad på sin IG om ”fakta referens Rättegångspodden” – det brukar hon inte göra! Kanske En reaktion på artikeln?

      Sen att ha en podd och ta material från en annan podd känns ju lite väl copy-cattigt!

      Visst skulle Anitha byta efternamn? Vad hände med det?

        Tror aldrig hon kommer göra det, vem är hon då??

    Usch så smaklöst av anitha och ann, nu har jag inte lyssnat på podden men läste debattartikeln på Aftonbladet.

    Nu OT, läser monas universums blogg och ser att någon lämnat en kommentar som undrar hur det går med stämningen mot Daisy Grace, någon som vet vad det handlar om?
    Nu kunde jag ju frågat Mona på hennes blogg, men jag frågar här istället ?

      Har inget med Mona att göra, det är företaget Daisy Beauty som anordnat någon spa-resa som Mona är med på i helgen som stämt Daisy Grace.

        Tack för svar ?

    Rekommenderar podden The vanished om ni gillar true crime, speciellt missing people cases. Jag har dock blivit mer paranoid och har slutat gå på promenader sen jag upptäckte true crime..

      Haha jag brukar gå en promenad medan jag lyssnar på true crime-poddar

        ?

    Utifrån det som Anitha skriver om Tims bortgång så känns det egentligen inte som att hon bryr sig, hon ville bara påpeka att hon var bjuden på Prins Carl-Philips och Sofias bröllop där Tim spelade.

      Åh- kopplade aldrig att det var det bröllopet hon menade….blev ännu mer osmakligt nu!

      Never forget

      Precis samma tanke slog mig!

    Anitha och Ann vill synas och höras . Det är det som gör att dom mår bra. Har ingen som helst respekt för dessa damer.

    Jag lyssnar inte på några poddradio alls. Jag lyssnar inte heller på deckare eller ” chiclit”.
    Jag är mer inne på historia. För kan man lite av vår historia… är det lättare att förstå vår samtid.

      några poddar (Jäkla autocorrect)

      Historiepoddar finns ju. Tycker det är smidigt att lyssna när man diskar, rensar ogräs och annat som är tråkigt men viktigt

        Det är då jag lyssnar på böcker.

      Jag som äntligen blivit vuxen och tagit tag i mina betyg läser just nu Historia och inser hur viktig den kunskapen är.
      Inte minst inleds kursen med källkritik, vad det är och hur man alltid, alltid måste använda de olika typerna av källkritik.
      Men oavsett om det gäller antiken, upplysningstiden eller de olika världskrigen så spelar all historia en så viktig roll i nästan allt vi gör idag.

      Jag kanske inte jublar över varje kapitel, men jag får en aha-upplevelse på nästan varje sida.
      Anitha och Ann borde läsa om den kursen och speciellt det första kapitlet.

        Historieläraren här blir glad av din kommentar.

    Allt inom True Crimes genren är att göra underhållning av riktiga människors lidande. Sen kan det ju skötas mer eller mindre snyggt. Jag konsumerar också genren, men man ljuger för sig själv om man inte inser att det är etiskt suspekt.

      Fast det beror väl ändå på. Möjligen poddar i så fall men verkligen inte dokumentärer.

      Håller med.
      Särskilt de poddar som endast sitter och rapar upp fup och rättegångsprotokoll och lägger allt fokus på mördaren. De enda jag upplever gör rimliga och BRA samt respektfulla reportage är P3dokumentär. Avskyr Mordpodden, svenska mord och allt vad de heter som bara sitter och gottar sig i blodiga detaljer. ☹️

    I morse sjöng chris klefford en tolkning av aviciis låt wake me up. Aldrig har jag lyssnat på texten på det sättet som nu. Jag grät och kände en sån sorg för den unga talangfulla människan som han var.
    Jag har aldrig någonsin blivit berörd av någon kändis bortgång, jag saknar den empatin att sörja en person jag inte känner. Detta är första gången för mig, men jag är på riktigt så ledsen för det som hänt. ?

      Åh, jag lyssnade också på Chris Kläffords tolkning av Wake Me Up, den var fantastisk och har inte heller lyssnat på texten lika noga som nu. Började också att gråta, vackert var det ?

    Mina tankar när jag läste artikeln var att en gör inte en bakgrundskoll, och deltog i en podd som inte blev bra. Podden heter Lillelördag.. låter detta som en seriös crimepodd? Och den andra kände sig tvungen att lyssna vad som sas om hennes dotter i det offentliga rummet. Och tog illa vid sig. Jobbigt när man inte har eget ansvar och så. Även om man genomgått fruktansvärda händelser har man alltid kvar sitt ansvar för sitt agerande och blir inte ett offer för händelser. Så tänker jag kring detta. Sen tycker jag att diskussioner kring brott och sådant ska skötas av kunniga personer, såsom rättegångspodden och en mörk historia, inte att alla poddar ska ha ett crimeavsnitt för att det säljer. Alla ämnen passar inte i alla poddar, men det är upp till var och en att lyssna på det eller inte. Har full förståelse för de anhörigas känslor, men alla kan inte tippa på tå kring dem och deras känslor. De har lika stort ansvar för sina känslor och val som alla andra.

    Sluta fundera på om du ska läsa kriminologi och gör det! Jag har läst tre terminer och det kändes väldigt sällan som att plugga (i bemärkelsen att de flesta studier någon gång känns sega och tråkiga, alternativt obegripliga – kriminologi är bara kul och jättespännande). Kanske lite mer svårtillgänglig kurs, men rättsmedicin var en annan sådan. Om det gick att leva på att plugga hade jag lätt fortsatt med rättspsykologi, men det här med att få lön istället för CSN har ju sina fördelar.

      Hej! Undrar vad du arbetar med? 🙂

      Undrar lite samma som anonym.. vad blir man av att läsa kriminologi? Vad kan man få för jobb?

        Utredare inom polisen är väl det vanligaste.

          Jag har pluggat kriminologi och min erfarenhet är att det är ganska svårt att hitta jobb inom polisen som ”civil”. Vet bara två från min klass jobbar på polisen, många fler som hamnat på tex kriminalvården och frivården. Själv jobbar jag på en helt annan statlig myndighet.

        Av ”bara” kriminologi är det nog svårt att få jobb om man inte läser väldigt mycket och t.ex. forskar. Däremot går det bra att kombinera med t.ex. sociologi, juridik eller psykologi. Jag har läst juridik också och jobbar som civil utredare hos polisen. Annars kan man jobba på BRÅ eller inom tullen t.ex.

    Jag lyssnar på de flesta svenska true crime poddar och försökte ge Lillelördag en chans. Jag förstår inte varför de försöker göra en crimepodd öht, det är väl bara för att det är populärt och lockar lyssnare? Ett avsnitt som ska handla om ”Hinsehäxan” handlar till 75% om dem själva. När de väl börjar pratar om Hinsehäxan ringer de upp henne, och hon säger efter någon minut eller två att hon inte längre vill prata om det (hennes fängelsevistelser) och lägger på. Det kändes jättemärkligt och respektlöst av A&A. De borde hålla sig till sin vanliga svammelpodd.

      Hur fan kan man döpa en podd till dyligt!!!!!

    True crime-poddarna Camilla lyssnar på känns kanske inte så kul för familjemedlemmar heller. Det handlar ju fortfarande om underhållning, även om det kanske görs på ett snyggare sätt än just den här podden.

      Ja, jag har aldrig förstått hur man kan ha andras dödsfall, mord, försvinnanden och otrolig hemska livsöden som intresse. Jag kan förstå att man vill försöka förstå hur en människa kan göra något sådant men att ha true crime som intresse är skevt för mig.

      Hur kan man bli polis, gynekolog ect lika korkat uttalande! Det handlar inte om underhållning utan att lära sig och fö söka undvika hamna i samma sist ect!

    Jag är också en sån som är superintresserad av brottsfall och lyssnar gärna på brittiska och amerikanska poddar som berättar om olika fall. Jag hittar ingen som håller måttet i Sverige, tycker att de rent av är pinsamma. Jag gav Ann och Anita några chanser men det var faktiskt vidrigt. Sådan jävla okunskap och flams. I de avsnitten jag lyssnat på så var det flera saker som inte stämde, man hörde tydligt att de läst typ en artikel och sedan försökt sig på att förmedla fallet vidare till lyssnarna, genom att dra slutsatser och hitta på. Eftersom jag har läst fup:arna om fallen så vet jag det helt säkert. Så pinsamt dåligt.

      Håller inte med finns ett par bra i Sverige men annars är det såklart annan klass på Engelske betydligt mer pengar inblandade!

    Hemskt att de profiterar på andras sorg, så gränslöst. Tror Anitha Schulman är Sveriges mediekåtaste människa.

    Vilket patetiskt inlägg.
    B-kändiseliten gör allt för att synas och höras på bekostnad av människor som gått bort.
    Skäms!

    Jag brukade älska deras podd som numer bara handlar om… ingenting? Känns mest som Anitha är taskig mot Ann och Ann kör interna skämt och anekdoter. Tycker att de har jättemycket spännande ämnen i sig som man vill lyssna på, vänskap, skilsmässa, barn, nya partners, hur får man allt att gå ihop etc. Men nu pratar de om helt substanslösa ämnen (och nu även om deras show som man mååååste köpa biljetter till.) Deras Crime Podd är ett skämt.. så himla dåligt producerat att man inte ens förstår vad de pratar om. Asjobbig musik och såååå dåligt klippt (gud vad upprörd jag är över detta märker jag) Jag hoppas verkligen att de tar sig tid till att styra upp Lillelördag för jag saknar den gamla podden! Fasiken A&A! Vi vill ha tillbaka kvaliteeet!

    Läste Anithas blogg för några år sedan. Hon kunde aldrig ta kritik och blev arg om någon inte höll med henne. Hon verkar fortsätta i samma stil nu. Får en liten obehagskänsla av henne, känns som att hon skulle kunna göra lite vad som helst för att få stå mer i rampljuset.

    Verkar uppenbart att de pratar om crime för att försöka få mer lyssnare. Vad de inte har förstått är att de inte har någon kunskap eller något annat att tillföra. De är inte utbildade eller arbetar inom området, och de läser knappt in sig på de olika fallen. Varför skulle man vilja lyssna på hafsigt osammanhängande babbel med grava faktafel, när det redan finns seriösa poddar om de fall de tar upp? (Tex rättegångspodden och p3 dokumentär).

    Så sjukt kluven till detta men skillnaden mellan ”bra eller dålig” True crime stavas väl respekt för offret och dess anhöriga. Något jag upplever att dessa damer inte har. Den enda erfarenhet jag har var när en nära anhörig tragiskt nog blev mördad av sin man för några år sedan. Pga omständigheter blev hennes fall uppmärksammat i tidningar osv. Känslan av sorg, ilska och skuldkänslor, för att man aldrig lyckats få henne ifrån den där mannen, var enorma. När man mitt i det får höras om den flashback-tråd där de spekulerar, skvallrar och hobbyanalyserar vad som kan ha hänt och varför det hände, det var vidrigt. Det kändes som ett sånt sjukt övertramp mot min familj. Och jag får samma känsla av denna podd. Ingen respekt nånstans.. Blöh onödigt långt inlägg men ville bara säga att jag kan verkligen hålla med om kritiken dom får.

    Suck, skrev en lång kommentar som föll bort.. summa summarum, som anhörig till en person vars dödsfall blev uppmärksammat och fick en egen vidrig Flashback- tråd där det skvallrades, spekulerades och hobbyanalyserades om allt ifrån hennes förhållande till alkoholvanor, kan jag verkligen förstå de anhörigas kritik mot denna podd. Det är INTE KUL när en närståendes död behandlas som något underhållande som utomstående kan gotta sig i. Respekt och hänsyn..

    Anitha påstår under inlägget om Aviciis bortgång att debattartikeln inte handlade specifikt om deras podd och att hon minsann är vän på Facebook med kvinnorna bakom artikeln. Tycker de känns ganska så specifika kring deras podd?

    Hennes text om Tim gjorde mig så jävla förbannad.
    Hur har hon mage att posta ett inlägg med respekt och sen skriva saker som ”det är lätt att bry sig när det är för sent” vad vet hon om vilka som brytt sig? Hon vet INGENTING.

    Otroligt magstarkt, onödigt och olämpligt inlägg från Anitha. Varken hon eller någon annan borde komma med pekpinnar om vilka som brydde sig om honom. En, av många, älskad person har gått bort och det första hon gör är att sätta sig och knappa in (enligt henne) ett par *sanningens ord*.

    Hon gör bort sig extremt mycket här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.