100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lite märklig video men älska katter.

  Vad händer med Blondinbellas statistikfusk? Inget?

  Vad fan har hänt med bloggen? Bloggtorka?

   Den har verkligen inte varit sig lik sedan Inlägget om Bella lappen

    Alltså jag förstår inte, jag är här inne och läser flera gånger om dagen men jag fattar inte vad Bella-lappen är! Kan någon snälla upplysa mig?! 😀

     När Bella fick en arg lapp på sin bil, vilket CamCam fördömde. En stund senare strök hon dock över hela inlägget och skrev att hot är fel men att hon inte står bakom inlägget längre. Spekuleras givetvis i att det skulle finnS någon typ av bevis på att Bella skrivit lappen själv….

      Ahaaaaa, den lappen! Tack snälla för förklaringen 🙂

     Bella skrev ett inlägg om att hon fått en hotlapp på sin bil. Camilla skrev ett inlägg om det som dels handlade om att det aldrig är okej att hota, samt att vissa var cyniska och trodde att Bella skrivit lappen själv. Camilla valde sen att reportage inlägget men hade så strykt över hela texten och sa något i stil med att hon inte längre stod bakom det som stod i texten, men tillade att hon såklart fortfarande stod bakom att det inte är okej att hota. Då började det skrivas att Bella nog faktiskt skrivit lappen själv, eller bett någon, iom att Camilla inte längre stod bakom orginalinlägget hon skrivit. Hoppas det blev lite klarare iaf haha

   Hon vill tjäna pengar på reklamen som STARTAR AV SIG SJÄLV när man skrollar i bloggen. Innehållet på själva videon verkar ju inte vara vidare viktigt.

  😴😴😴

  ah snälla sluta med videoinläggen ):

   Allt för att tjäna mer pengar 🙃

    Ja fy fasen! Om någon nu inte vill arbeta gratis 7 dagar i veckan så är det minsta man kan begära att personen åtminstone vill tjäna så lite pengar som möjligt! Vad sägs om att gå ut i solen och skaffa ett liv?

  Jag behöver klappa en katt 😍

  Inte för att någon bryr sig men jag uppskattar inte videoinläggen alls.

  Mer videoinlägg till folket. Gärna med katten oxå.

  Är jag den enda som inte tycker om katter? Tycker de är sjukt lömska och obehagliga. 😭

   Jag gillar inte djur alls 🙊

    Människor som uttrycker sig ”jag gillar inte djur” måste vara empatistörda. Jag har NOLL respekt mot människor som har förmåga att INTE gilla djur…

     Man behöver inte vara empatistörd för att inte gilla djur. Det finns ju många som inte gillar barn, men inte är de störda för det. Tror det handlar om ovana. Jag kan inte läsa av djur och tycker därför att de är läskiga och oberäkneliga. Många vet inte vad de ska ”göra” med barn, tycker att det är svårt att förstå vad de säger osv. Man blir osäker och obekväm, helt enkelt.

     Ja, själv verkar du vara en trevlig typ full av empati. Jag gillar inte djur, är inte intresserad av djur och vill inte ha djur omkring mig. Trots det anser jag att de har rätt att existera och ha ett gott liv precis som vi människor. Att inte gilla djur är inte samma som att hata djur. Precis som man kan ogilla barn utan att vara en störd människa.

     Fast varför diskuterar jag ens med dig. Du skulle nog tjäna lite på att jobba på din egen empati och respekt.

     Fräscht att inte visa respekt mot dom som inte tycker samma sak som du.

     Man behöver verkligen inte vara empatistörd för att man inte gillar djur. Jag är allergisk/rädd för djur samt har aldrig fått någon relation till något djur då varken jag eller någon nära till mig haft djur. Jag hatar inte djur, men jag gillar ju inte de heller direkt, då jag inte har någon erfarenhet av dem alls.

      Tror de är vanligaste orsaken till att inte gillar (att hänga med hus-)djur, att man inte är van och därför inte kan läsa av dem.

      Sen finns det ju en massa hundtokiga som ogillar katter (typ för att katter är dryga) Hur betygsätter man deras empati?

      Själv har jag svårt för råttor, i synnerhet inne i mitt hem. Och ormar. Men gissar att det bara är husdjur man måste vilja gosa med för att ha empati?

       Jag gillar dig get! 😊🌺

     Samma här. Klarar inte av människor som inte gillar djur. Tur att jag inte umgås med sådana människor.

     Är du vegan? Annars är du ju lika empatistörd och i förtjänst av lika lite respekt som betalar oerhörda summor för djurplågeri varje år. Om man nu ska vara sån.

     Är väl inget empatistört med det. Kryllar av folk som inte gillar människor (tykver typ hälften här inte brukar säga det?), men ändå anser att de har rättigheter och givetvis vill skydda dem från att skadas osv. Samma sak med folk som inte gillar barn, de betyder inte att man saknar empati för barn. Ellee djur. Eller människor.

     Jag gillar en del hundar som individer (dvs de som jag känner) men får absolut noll lust att slänga mig över främmande hundar för att gosa och pussas med dem. TRor jag och hundarna är rätt överens faktiskt. Det är folk som gillar hundar tillräckligt mycket för att skaffa en men inte tillräckligt mycket för att orka ta hand om den som är problemet.

     Om jag ska vara helt ärlig är jag misstänksam mot folk som säger sig ogilla djur i allmänhet och tar nog lite avstånd från personen i fråga. Men tappa respekten? Nej. Alla måste få vara sig själva och leva sin sanning. Om något får jag kanske t.o.m lite extra respekt för man måste ha ganska stort kurage för att våga berätta om något som får väldigt många att dra öronen till sig.

     Jag ”gillar” väl egentligen hundar, men skulle aldrig vilja kliva upp i svinottan när det regnar och blåser ute och gå en promenad. Jag gillar verkligen inte hundar när de ska hälsa genom att slicka i ansiktet eller händerna. Jag skulle aldrig orka kasta en boll eller pinne om och om igen. Så det kan ju verkligen tolkas som att jag inte gillar hundar. Är jag empatistörd och inte värd att respektera?

      Nä men du är lat 😂

   Jaa usch smyger omkring och tittar på en med sina onda ögon, strycker förbi en med svansen upp och dajmkrysset i ens face, hoppar upp på matbord (?!?!) MED MERA. Blä.

    Kattmänniskor är de bästa människorna. 🙂

     mycket möjligt, det är själva katterna jag inte tycker om.

   Jag var så rädd för katter tidigare och jag är en hundmänniska eftersom jag har haft hundar sedan jag var barn – men så arbetade jag på ett kattstall som omplacerad katter och smådjur som har farit illa och efter det är jag inte rädd längre. Katter är väldigt självständiga djur men om man lär sig att förstå dem så går allt tio gånger bättre!

  Vaaad händer med bloggen? Du kanske skulle haft paus från bloggen lite längre… Hellre att den står tom än att man tror att det kommit något smaskigt inlägg och så får man detta.

   +1

  Skulle föreslå att du tar en liten bloggpaus tills du hittar inspirationen igen. Vi försvinner ingenstans.

   Håller med!

   Ta en paus från att läsa här inne om bloggen inte intresserar dig just nu?!

   Lär ju försvinna om det fortsätter såhär

   Jag har fullt med inspiration men jag var valt att få lite distans till bloggen då jag spenderade varje vaken minut framför datorn den senaste månaden innan förra helgen. Men nu börjar det klia lite i fingrarna igen att skriva lite nya inlägg om annat än sopor och Instagram. 🙂

  Vad hände med Bellas statistikfusk? Eller nej, såklart; det har väl slätats över. Den idioten kan ju komma undan med vad som helst.

   Hon verkar rätt desperat på att locka läsare med inlägg om glassbilar, pizza, socker, svarar på kommentarer etc. Hon vill definitivt skapa goodwill kring sin person.

  Jag tycker vissa av er är extremt hårda nu. Camilla levererade riktiga kvalitetsinlägg en efter en i flera veckor på raken och sedan stannade det bara av, ni förstår väl att något inte är helt hundra ? Det är inte Aftonbladet med ett helt team som gräver fram saker man ska skriva om utan en person som har sina bra och dåliga dagar. Visst att vi blivit bortskämda med inlägg vid en viss tidpunkt som alltid håller riktigt hög nivå, vilken bloggare lyckas med det!? det är därför som den bortskämdheten visar sig nu. Ta det som det är, hon kommer nog tilllbaka med bra inlägg men sluta vara så himla otacksamma.

   Word!

   Finns mycket att skriva om! Läsarna har tipsat! Maxinnes sexköp tex. Det skrivs det inte om 🙄

   🌞💕

   Jag håller med. Trots att hon har förklarat så är läsarna direkt på och klagar för att inte inläggen behagar dom. Väldigt ofint tyvker jag när camcam ändå berättat vad som pågår utanför bloggen just nu. Hur vore det om vi respekterade att annat sker just nu och låter det ta sin tid och plats?! Inlägg kommer, lugna er lite bara

  Brukar aldrig kommentera trots att jag läser här dagligen. Men SNÄLLA, sluta ha automatisk uppspelning på dina videoklipp. Att lägga de så känns girigt och sneaky för att du ska tjäna lite extra på annonsvisningar. Jag vill välja själv om jag vill bidra eller titta.
  Tack.

   Har väl med dina inställningar på mobil/dator att göra? Jag har inte automatisk uppspelning av några videor

    Har en iPhone.. kan någon förklara isf hur jag stoppar det?

   Pinsamt…det är DINA inställningar som avgör om klippen spelas upp automatiskt eller inte. Så innan du gnäller, kolla upp vad DU kan göra för att förändra DIN situation….

    Det konstiga är att i början spelades videon inte upp automatiskt för mig, sen kom två veckor då de drog igång automatiskt och nu är jag tillbaka till att de inte spelas upp automatiskt. Och jag har inte ändrat något i mina inställningar.

   Ja, fyyyyy så hemskt om hon får extravisningar – bloggen vi alla läser en dag ska väl fan inte ha en endaste krona för det jobbet hon lägger ner!!!

    Haha ja allt ska visst vara både gratis och utan reklam. Jag är glad att jag inte är bloggare/influencer, jag vägrar jobba gratis.

     Glömde; det ska vara gratis, utan reklam OCH leva upp till alla läsares förväntninhar när det kommer till antal inlägg och innehåll.

  För att vi alla ska underlätta för camcam så kan vi väl lägga in en extra växel med att skicka in tips till henne?

  Ot: Brukar ni lyssna på Framgångspodden med Alexander Pärleros? Hur i hela friden kan han ha blivit framgångsrik? Hans intervjuer är ju i bästa fall oerhört amatörmässiga.

   I det senaste avsnittet trodde han att Hagamannen var en massmördare i Hagaparken i Stockholm.

    På riktigt? Aaaahahahahaaaaa!!!!

  OT men skriv om att det är såååå synd om Hannalicous för att hon känner press att prestera på sitt jobb, och att det verkligen är baksidan av att vara influencer att inte få bra content när man jobbar för att få bra content 🙁 Nej men allvarligt är verkligen så jävla trött på att folk som tjänar multum på att fota sin latte ska sitta och klaga på det, visst det kanske inte är så lätt som det verkar att jobba som ”inluencer” men hade tagit det + typ 100 tusen i lön framför mitt jobb på en snabbmatsrestaurang med sketen lön alla dagar i veckan. (Är nöjd med mitt jobb, det funkar för stunden och ska plugga i höst så jag förhoppnings vis ska bli något där jag tjänar mer pengar, så nu behöver ni inte kommentera ”byt jobb då”)

   Med tanke på hur fort folk gnäller här på CamCam så snart som att inläggen inte håller måtten enligt deras standard men när hon ändå lägger upp FLERA inlägg om dagen så har jag full förståelse för hur Hannah känner sig…

    Ja eller hur! Många hade nog gått sönder av stress över att behöva ta emot så oändligt mycket åsikter som bloggare gör. Jag hade det definitivt.

    Säger någon att de är stressade och mår dåligt, respektera det, även i du inte varit stressad i den situationen. Alla som blir utbrända tänker ju innan att ”jo det här borde jag ju faktiskt klara, många andra har det ju mycket värre” Men det är inte lika för alla.

     Nu när jag faktiskt backat lite från bloggen för att samla lite energi så läser jag bara de kritiska kommentarerna om detta och rycker på axlarna. De rinner veekligen bara av just nu och det är så det SKA vara. Den dagen de inte rinner av är det dags att ya en ny liten paus. 😘 Men jag uppskattar stödet! Tack!

   Har lite svårt för hur Hannalicious yttrar sig ibland. Hon kanske bara skriver så det låter mer ”bortskämt” än vad det är, men är ju inte första gången hon har det tufft pga att hon måste få bra bilder eller har för många event att gå på.
   Tycker hon är en riktigt snygg tjej, bra blogg och en av de få bloggar jag följer. Men inlägg när hon berättar hur tufft hon har det som influencer (samtidigt som hon reser, shoppar, föräldrarna inreder hennes lägenhet åt henne etc), när hon skriver skrytigt om kändisar & lyx och hur hon ofta går till attack om någon kritiserar henne får mig att fundera över varför jag vill bidra med klick på bloggen…

   Jag hade nog blivit mer stressad av att vara influencer jämfört med att ha ett vanligt jobb (pluggar nu, men har också jobbat i restaurang etc under flera år). Alltså tanken på att allt jag gör måste vara intressant, fotodokumenteras och dessutom se ”drömmigt och perfekt” ut ger mig stressutslag. Dessutom stressigt att ragga annonsörer, för annars får jag inte lön. Nä, fy fasen jag hade gått runt med en konstant, lågintensiv stress 24/7. Hellre då ha en stressig jobbdag i restaurang men komma hem på kvällen och dra på sig mjukisbrallor och käka chips framför TVn 🙂

    Testa valfritt vårdyrke på ett av landets storsjukhus och kom sedan tillbaka och säg att du hade blivit mer stressad av att vara influencer. Herregud, det värsta som kan hända en influencer är färre likes eller mindre intäkter. Medan vårdpersonal dagligen måste leva med stressen att minsta misstag eller glömska kan leda till att människor skadas eller dör. Herregud, lite perspektiv tack!

  Vad tror ni om att ha lite bevakning på större internationella influensers? Så när de svenska inte bidrar med mer än dåligt stylade Instagram bilder kan de skapa lite content här genom internationella skandaler.

   Bra idé! Föredrar det framför vaga kopplingar om exempelvis sopletaren som nämndes igår

  Blir så besviken av dina senaste inlägg… Otroligt ointressanta 😴

  Jag skulle gärna se ett inlägg om annika leone och nb som någon kommenterade om igår.

  Tyvärr inget inlägg jag uppskattade. Här kommer lite konstruktiva förslag om du har torka:
  – Det händer på Instagram / Dagens skopillare / Dagens smygreklam var koncept som funkade
  – En update på var Calle Schulman befinner sig i nedräkningen
  – Att Therese Lindgren kritiserade Chiquelle för små storlekar för ett tag sedan, men nu gjorde en haul i samarbete med dem
  – Att Kissie la ett marmorbord med bordsskivan nedåt i ett släp och körde omkring, HUR tänkte hon?
  – Du har inte skrivit om Gabriella Joss på evigheter!
  – Tyckte att Gabriella hade en rolig rubrik i sitt ”Tänk om”-inlägg, nämligen ”Tänk om jag aldrig blivit stor på sociala medier”, det är kul att försöka tänka sig vad många profiler hade sysslat med idag om de inte blivit stora på sociala medier
  – Allmänna ”Minns ni”-inlägg, många blev exempelvis glatt påminda om när Blondinbella blev Brunettbella en period

   Therese lindgren och chiquelle skrev hon ju om igår.

    My bad, hann tydligen inte läsa färdigt igår och har missat inlägg. Glad överraskning åtminstone!

   Jättebra förslag!

  Snälla sluta med videos när det inte ens är något värt att kolla på, eller ta åtminstone bort så dom inte startar direkt automatiskt

   Att de börjar automatiskt är en inställning i din telefon eller webbläsare… du kanske borde kolla upp det innan du börjar gnälla?

   ”..ta åtminstone bort så dom inte startar direkt automatiskt”
   Ska camcam åka hem till alla som inte vill ha automatisk uppspelning av videor och ändra i inställningarna på deras telefoner? På vilket sätt är dina inställningar camcams ansvar?

    Det finns ingen inställning i mobil chrome.

     Måste du surfa med chrome? Ingen dryg fråga utan menar att om automatisk uppspelning är ett sånt problem så kanske du kan testa en annan webbläsare. Hittade en lösning för chrome, vet inte om den funkar, har inte testat själv:

     ”Lösning:
     Ta vägen Inställningar > Visa avancerade inställningar > Innehållsinställningar. Skrolla sedan ned till den sektion som handlar om Flash och välj Förhindra att webbsidor kör Flash. Närhelst ett Flash-baserat insticksprogram sedan försöker starta igång på en webbsida kommer det att blockeras, om du inte väljer att högerklicka på det och tillåta att det spelas.

     Mycket videobaserat innehåll är på väg att flytta över till html5, däremot, särskilt eftersom Flash börjar begränsas mer och mer. Det är här det behändiga tillägget Disable HTML5 Autoplay kommer in i bilden. Installera och aktivera det så kommer html5-video bara att spelas om du trycker på en stor play-ikon. Mumma!”

      Måste ej men vill. Har dock inget problem med att det startas automatiskt, ville bara påpeka till drygisarna att det nog inte är så enkelt att stänga av.

       Drygisar? Oavsett om chrome kan ändra automatisk uppspelning eller inte så kan väl inte camcam klandras för det? Inte upp till henne om videon spelas upp automatiskt eller inte

     Jag använder Chrome i mobilen (Samsung) jag har inte automatisk uppspelning så någonstans finns inställning att inte ha det. Leta i telefon så ska du nog hitta. Kan inte hjälpa dig då jag inte vet hur jag gjort men det finns någonstans. Hoppas du hittar den

  Tycker många är lite väl hårda nu… tänk ändå vilket jobb det är att leverera som den här bloggen alltid gjort.
  Däremot blir det ju lite retsamt och småirriterande när man får höra om A och sen bara hintar om B… för länge…

  Vad händer camilla????? Bloggen blir bara sämre och sämre för varje dag den senaste veckan!! Kom igen

   Oooh en heeeeel vecka som hon inte varit på topp.
   Hur ska det gå. 😱

   Men lägg ner med ert gnäll nu. 🤮

  Men shit, är det en mänsklig rättighet att få ett visst antal inlägg om något som intresserar just mig varje dag?? Vad gnälliga ni är här inne. Scrolla tillbaka någon dag så har hon ju gett en förklaring till varför det är så här på bloggen, det finns ett liv utanför bloggen också. Räcker inte det? Gå ut i solen och andas en stund i stället för att gnälla er hesa för att ni inte får upplösningen på nån liten lapp-historia… vissa behöver en internetpaus och lite distans verkar det som.

  Jag tyckte detta var jättebra och inte minst att katten 😍THK 😍fick vara med.

  🧡CamCam är ingen hovnarr som blir utkastad från slottet om hon inte levererar enligt vad ”Ers Kungliga Högheter” här inne kräver. Ge henne positiv energi, det är det som fungerar. Ta inte allt syre i ”rummet”.

  Och att ni inte ens är nöjda trots att även💗THK var med… hm.

   Ni får tycka vad ni vill, jag menar inte så det var skrivet halvt på skämt, halvt på allvar. Hon vill ju ha synpunkter skrev hon i den ena frågestunden, men jag tänker att det i sådana fall är bra med konstruktiv kritik och att komma med användbara tips. 💛

  Idioter. Sluta gnäll. Tvi på er.

  Varför har det blivit så att folk (generellt) bara ska ha och ha, kräver och blir sura! Konstruktiv kritik är väldigt sällsynt, alltså det som innebär både att lyfta upp det man ser som fungerande och ge råd angående det andra. Fint att så många som kommenterar här ändå inser det absurda och i stället andas lite!

  Ovan kommentarer är så symtomatiskt för vår samtid; trots att Camilla berättat om sitt nuvarande mående och hälsohistoria, så kräver människor att hon ska leverera på topp varje given minut. Det är hyckleri att påstå att man stöder den psykiska ohälsan som breder ut sig allt mer – men samtidigt inte acceptera att det betyder att man inte kan vara ”perfekt” (i detta fall: spotta ur sig on point-inlägg flera gånger om dagen). Folk har gått under för mindre.

  Är det inte ett väldigt märkligt beteende att klaga på och kritisera något man får gratis?

   Alltså jag skrattar ihjäl mig åt ditt smeknamn! 😂 Hur kom det sig att du valde det?

    Tänkte på när Ica skulle fira nånting och bjöd sina kunder på gratis tårta och alla gluten/laktos/LCHF/vegan/whatever-människor öste skit över Ica för att de inte hade nåt gratis att äta som passade dem..

     😂😂😂 alltså jag dör!! Har aldrig hört talas om denna tårtgate men det låter väldigt tidstypiskt. 😄 Tack för ditt svar, detta gjorde min kväll!

      Såå bra! Jag vet vad hen syftade på med tårtan, men förstod inte det först. Såå bra ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *