Mitt liv som influencer – del 1

 

Och på tal om någonting helt orelaterat.
Är det någon som vet varför Isabella kallas Simon för sin ”högra hand”?
Hon är ju vänsterhänt.

Helt ologiskt.

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud så segt. Ska det vara roligt?

  Gäsp. Blev less efter alldeles för lång tid med att stirra på en bok med penna. Hade ni filmat er själva hade man kanske orkat lyssna iallafall

  Tyvärr var detta bara galet segt att kolla på. Inte alls roligt :/ håll dig till att skriva blogginlägg & göra granskningar, för dessa ”sketcher” du gör är bara big no no.

   Oh no!
   Jag har alldeles för roligt för att sluta. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱

    Ja det är ju kul! Det är bara att köra på!

    Haha, klockrent ju!

    Hahha asså vad snackar alla om?! Detta var det roligaste jag sett på hela dagen! Sjukt bra röstskådespelare – och HUR bra hade de inte vart med video!? Dör. Sista biten om barnen var bäst 😂 Önskar mig fr.o.m nu en CamCam-producerad humorserie i 14 delar, Tackkkkk! 😆

    Riktigt trevlig och kul video! Du är grym Camilla. Alldeles för få människor som är som du.

  OT: Men vill bara hylla Isabelle Strömbergs nya hårfärg, jag blev fruktansvärt sugen på att själv köra på exakt samma lila färg. Men vet inte om jag skulle passa i det, haha. Grymt snyggt var det på henne i alla fall!

   Testa 🙂 Det är bara hår, gillar du de inte/inte trivs med de så är de bara att färga tillbaks 🙂 Jag färgade mitt hår blått för två eller tre år sedan, efter ett tag så färgade jag om de 🙂

  Hehe jag gillade den. B-)

  😴
  Zzzz

  försöker hannalicious medvetet provocera genom rubriken: https://hannalicious.se/2018/05/18/har-blivit-hobby-vegan-och-varit-pa-roligaste-lanseringsfesten-pa-lange/#comments samtidigt som hon bär en pälsväst gjord från blåräv. Osmakligt

   Hon kan väl få äta veganskt även om hon bär päls? Hade det varit bättre om hon både åt kött och bar päls?

    ja ingenstans står det vad hon inte får äta?
    Men med tanke på hur det ofta ser ut i forum/kommentarer där det snackas om veganism så känns det ju lite som ett hån att skoja om att kalla sig hobby vegan, umgås med en vegan och samtidigt bära päls

    Isåfl äter hon vegetariskt, alltså plantbaserat. Vegetarian = plantbaserad kost. Vegan = Livstil

    Går inte att äta veganskt. Vegetarisk kost är det som folk tror är ”vegansk” mat. Man kan även säga att det är växtbaserad kost, men veganism är en livsstil som omfattar mer än mat.

    Att lacto-ovo har blivit = vegetariskt i folkmun är bara en effekt av att det finns fler som tycker det är svårt att utesluta mejerier än vad det finns veganer.

   Jag tror det handlar om att hon inte vet vad vegan är (liksom många andra). Hon är nog snarare ”hobby vegetarian”.

  OT Hannah och Amandas satsning på nya podden ”KomochköpalltviharÄlsklingar” var uppenbarligen en flopp.
  Visade sig att Älsklingarna tydligen inte går på vad som helst och rädda vad som räddas kan tänker H&A och struntar förstås i att de åkt landet runt och tagit avsked av Fredagspoddlyssnare med dyr biljettföreställning och startar helt enkelt upp Fredagspodden igen.
  MoneyMoneyMoney.

   SÅ trött på H&A – reklam, reklam, reklam, reklaaaam….till alla äääälsklingar!

  Snark….

  Hon har ju outsourcat sin högra hand till simon. Den är inte tillräckligt effektiv iom att hon är vänsterhänt. Win win! Heja!

  Haha hur kul som helst ju!!!

  Jag har läst din blogg under en längre period nu och tyckt mycket om den, du är superduktig. Nu ska jag försöka mig på lite kritik i all välmening (som att gå på ett minfält). Jag har märkt att jag mer och mer sällan går in på din blogg av tre orsaker; 1 du uppdaterar mer sällan, 2 det kommer allt färre sammanfattningar om bloggar, influencers, 3 det har börjat handla för mycket om dig. Känner att 3 kanske måste utvecklas. Du verkar vara en jättehärlig person men jag är faktiskt inte intresserad av att läsa ännu en vanlig blogg. Jag började läsa din blogg för att den sammanfattar och skvallrar om andras bloggar. Snälla kan du inte gå tillbaka till det?!

   Har du ens kollat på klippet? 🙂 Det handlar knappast om mig.

    Nej men du förstår hur hon menar?

    Jag tycker det är rätt tydligt att Jenny inte enbart refererar till det här inlägget och klippet utan snarare hela din blogg, så för att ge tillbaka-kaka: Har du ens läst hennes kommentar?

     Jag läser alla kommentarer, även när jag vaknar upp till 1 500 nya kommentarer på några Öppna Spår som haft lite extra aktivitet!
     Så ja, jag läste även hennes. 🙂

      Okej, du läste – men förstod du?

       Japp! Men kommer jag göra någonting i det i detta nu? Nej.

        Ta en bloggpaus – en paus över helgen, räcker med öppet spår i helgen så kan de som vill skriva skriva av sig där – det finns annat att läsa och titta på, andra bloggar, nyheter, yt-klipp m.m. Och det finns en värld där ute, en livs levande värld där man kan prata med andra människor in real life, där man kan umgås med andra människor in real life 😉 Vi överlever. Och en paus kan vara nyttigt. Ha en fin helg!

         Just nu har jag inget som helst behov av den paus, men tack för omtanken. =)

         Haha va? Varför ska Camilla pausa bloggen för att någon annan inte tycker den är optimal innehållsmässigt? Jenny får väl starta en egen blogg då där hon styr innehållet.

         M – inte för att Jenny inte tycker den är optimal nej nej men det är nyttigt för alla med en paus från bloggar och sociala medier, och från jobb – var mest så jag tänkte.

         Anonym – Det där håller Camilla nog koll på själv. Har själv haft otroligt stressiga perioder på jobbet och finns ingenting värre än folk som kommer med ”hjälpsamma” råd om att man ska ta det lugnt. Man känner sig själv bäst!

   Jag tycker också om bloggen, men håller med i att den ändrats till det sämre. Håller inte med om punkt 1 och 3. Jag tror det snarare handlar om att bloggen nu täcker många fler ”influencers”, det är massa personer jag själv inte har någon aning om vilka de är. Tidigare fokuserades det på en liten, men spännande, skara bloggare. Man visste att nästan varje inlägg skulle handla om denna klick personer. Nu vet man inte riktigt vad som kommer upp och vad som bejakas.

    Jag har bara läst bloggen sedan min bästis insisterade att jag skulle pröva den (hade inte hört talas om den innan) och nu är jag inne MINST 3 ggr om dagen! Kanske ni som läst den aslänge har andra krav men den faller mig perfekt i smaken – sammanfattar det -> viktiga <- från bloggvärlden (som jag egentligen är rätt ointresserad av förutom typ Kenza, blondibella, Kissie osv) och gör det med en personlig touch och humor som är allmänt asskön och smart samtidigt. Såg att någon kommenterat att du uppdaterar för sällan CamCam – sjukaste jag hört, tänkte precis själv skriva att jag önskar färre inlägg per dag för har knappt tid att läsa alla uppdateringar och kommentarer haha! 😂 Helt amazing jobb?! Och att be någon som bloggar ta en f-king paus, ursäkta men hur rude kan man vara? Skönt att Cam än coolare än att bry sig om sånt. Aja godnatt //Mvh nytt hardcore fan

     endast läst den i en månad* skulle det stå

   Alltså. Jag håller delvis med om att det inte uppdateras lika ofta eller att innehållet inte är lika spännande som ”förr”.
   Men ”förr” för mig var Catrin Hedlund-tiden och det var så jag hittade hit.
   Det var då BB blev mitt beroende. Sen fortsatte det med Anna Book och Blondinbella.
   Men! Bloggen styrs ju helt av sociala medier och så länge det inte händer så mycket så är det ju inte så jävla intressant att läsa om helt odramatiska händelser, åtta gånger om dagen.

   Jag tycker det är bra att Camilla försöker utveckla bloggen och fylla den med något annat än tomhet eller meningslösa inlägg. Att hon inte alltid träffar rätt är inte hela världen, hon märker nog själv vad som funkar och vad hon tycker är kul och viktigt för bloggen.

   Var inte för hårda. Finns det inget smaskigt att basunera ut så kan hon ju inte gärna trolla fram drama åt oss.

   Snart är Anna eller Isabella igång igen ska ni se.

    Jag kanske ska hitta en hotfull lapp fasttejpad på min bil? 😉

   Det enda jag har att anmärka på är att det inte längre känns spontant att klicka sig in då det kommer ut tidsinställda inlägg som mest. Vilket jag såklart förstår underlättar när man jobbar på det här sättet, absolut.

  Kan inte alla bara sluta klaga för f-n? Sluta bara klaga på att något inte är tillräckligt roligt för er smak eller att det uppdateras för sällan eller fan och hans mormor. Jag hoppas bara att inte Cam går in i väggen på riktigt och sen finns det ingen Bloggbevakningen överhuvudtaget och då skulle ni sitta där som fågelholkar och undra vad som hände. Hur svårt är det att bara hålla käften ifall något inlägg inte passar? Jag gör det ofta och det är verkligen inte svårt. Ungefär som om ni går in på Expressen och scrollar förbi det som inte intresserar er, eller känner ni ett behov även där att kommentera redaktören att inte just den artikeln var särkilt rolig? Jag blir lack.

   😬 oj

   Tack! Men det kommer jag inte göra, eller jag ska göra mitt allra bästa för att undvika det en tredje gång. 🙂
   När jag känner att kommentarer kan krypa in under huden på mig så tar jag bara en paus.

   Sen är allt som vanligt igen. Jag läser alla kommentarer och tar med mig all feedback som jag känner är relevant och funderar hela tiden på bloggen och hur den här branschen är dynamisk. Jag tar med mig feedback men jag kommer aldrig sitta och lova saker eller bemöta all kritik när jag skriver mitt nästa inlägg.
   Jag kommer fortsätta skriva bloggen på mitt sätt för det har jag gjort sedan dag 1 och ibland är fler nöjda och ibland något färre men så är allt i livet. Skulle jag försöka vara alla till lags här på bloggen så skulle jag däremot DEFINITIVT gå in i väggen.

   Men tack för din omtanke! <3

    Bra!

     Instämmer med dig A-K.

     Det är bra med konstruktiv kritik och säga ifrån när något är elakt. Men jag är sååååå trött på alla som klagar och gnäller om inte på CamCam så på andra som skriver här inne. Gnällspikar 😝

   Vilken märklig kommentar. Om man livnär sig på att kritisera och ibland till och med göra narr av andra människor och vad de publicerar på sociala medier, då bör man kunna motta kritik själv. Enligt ditt resonemang vore det ju väldigt enkelt att be Camilla ”hålla käften” och scrolla vidare i sitt flöde istället för att kritisera och håna bloggare och influencers som inte passar hennes smak. Rikta din ilska mot någonting annat, för det finns en hel uppsjö av saker som är mer värda att bli upprörd över än att Camilla fått ett gäng kritiska kommentarer.

    Om jag går in i väggen av mitt jobb – aka den här bloggen – så ligger ansvaret på mig att ta ansvar och förändra min livssituation.
    Tyvärr tror jag nog faktiskt att risken är större att jag går in i väggen pga att jag har svårt att slita mig från mitt jobb då detta är det roligaste jag någonsin haft, snarare än att det beror på kommentarer.

    Jag kommer aldrig sitta här vid skärmen och fortsätta blogga om jag mår uruselt av det, enbart för att skylla det på någon annan.
    Det är en blogg. Det är faktiskt bara en blogg och om det är någonting jag lärt mig av mina två tidigare utbrändheter så är det just det.
    Det är BARA ett jobb och ingenting som någonsin kommer vara viktigare än min hälsa.

    Nja, nu är det ju Camillas jobb att leta upp saker att hylla, kritisera eller ”göra narr av” så då blir det ju inte så lätt att bara scrolla vidare… Som privatperson som knarkar nyheter eller bloggar så går det dock alldeles utmärkt att scrolla, för det är en fritidssyssla. Så JJK, tänk igenom dina jämförelser innan du drar för stora växlar på dem. Men jag håller med om att kritik får lämnas hur mycket som helst, det tror jag nog att vi alla som läst denna blogg vet att Camilla klarar av:-)

   Jag håller med, men utan aggro. Jag läser denna bloggen som allt annat, och scrollar därför förbi det som är ointressant för mej. Det är helt orimligt att förvänta sej att någon annans blogg bara ska innehålla vad JAG vill läsa. Målgruppen är ju inte bara mej, och innehållet styrs av den samt innehavarens intresse. Tycker också det är märkligt att kritisera ”dåligt med skvaller” eller innehåll om den eller den eftersom just den här bloggen till dels styrs av vad en massa andra har för sej och delar med sej av. Föredrar man då hellre en tom blogg eller att hålrummet fylls ut med lite annat? Det var dessutom folk som började tjura om dåligt med uppdatering direkt efter att Cam hade skrivit att hon hade jobbat allt för hårt, för länge och behövde växla ner ett tag.

   Jag tycker CamCam gör det sjukt bra! Det är coolt att kommentarsfältet blivit så stort och som ett litet community dit folk vänder sej med allt möjligt! Men jag håller med om att alla OT-kommentarer stör diskussionerna som handlar om inläggen så en annan möjlighet (som Cam redan har börjat spåna på) hade kanske varit en bra grej 🙂

    Ja, jag fick precis svar från min tekniker att han ska kika lite på vad det finns för olika lösningar. Han ska även titta på en drop down-funktion för långa kommentarstrådar.

    Så tro inte att jag inte lyssnar på era önskemål och tankar, för det gör jag… <3

     Dropp upp. Snälla 🙏😘

      Upp? Finns det?

       Du kan välja default att alla syns och om någon tycker det blir för långt kan de fälla upp tråden. Samma fast baklänges 😊

        Jag tror dessutom att det kommer bli färre som kommenterar och läser kommentarena med en dropp down. Jag vet lite hur människa funkar. Förr personer kommer engagera sig även kanske antalet kommentarer kommer vara konstant (men förmodligen också de minska).

      Nej, drop down. Du är på riktigt den enda som vill ha ”dropp upp”.

       På riktiktig tror jag inte det och jag tror dessutom att många inte insett än vad konsekvenserna kommer bli.

       Förstår dessutom inte problemet. Du kommer nu få som du vill en möjlighet att dölja det du inte vill se. Du har inget att förlora mer än att FU måste klicka en gång extra. Jag tycket du kan göra det som en lite motprestation för att du fått det du vill ha. 😊

        Back at you, du får väl jobba lite för att se det du vill se.

  Jag tyckte det var hur roligt som helst! Väntar på nästa delen!
  🙂

  Trodde inte din röst lät så, hela min värld har vänts upp och ner! Här har jag föreställt mig en lite mörkare och hesare (fråga mig inte varför) men så lät du helt annorlunda.

  Så roligt att jag föreställer mig andras röster, gör det när jag läser böcker också, sen när jag får se filmen efter boken så blir det Såå konstigt. Typ som när jag hörde Isabelle S första gången, superkonstigt 😊

  Okej ska sluta rabbla

  /Tror jag har solsting 😉

   Normalt sett är den inte fullt så gäll bara.. 🙂
   Hoppas jag..hehe..

  Haha, tyckte den var rolig. ”Återvinning? Det är både färgade och ofärgade glas va? Nae, vi tar det nästa dag annars blir det för mycket” (TYYYP) lol. Såklart inte väldens mest upphetsande film att kolla på men det räcker gott och väl med att lyssna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *