Dagens influencers-skämt!

Det levererades till mig av ett av mina bonusbarn igår. 
Hysteriskt kul, eller hur? 🙂

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har för mig att jag såg det skämtet här bland kommentera tidigare idag 😮

      Jag också, under inlägget om Cissi.

      Jag såg det också

      Den e gammal

        Nja e den så gammal verkligen? Märkligt då att så många hört den först nu och på senare tid. Själv hörde det jag det först av pernilla w i en podd eller vlogg eller hennes instastory. Och någon skrev det här tidigare idag.

          Har ett ex från England, vet att han läste det för mig runt 2013, fast tror inte frågan var om influencers då utan om vad en hipster kan väga?

            https://imgur.com/gallery/e8jyt

            Från 2012… (hipster-varianten)

            De flesta träffarna var från 2012, så något snille hittade väl på det för 6 år sedan.

            Precis så hörde jag den i sthlm för typ 4 år sedan.

      Det kommer från en kommentar i nåt tidigare inlägg och inte från Camcams bonusbarn. Har du dåligt med material till inlägg eller?

        Jag tidsinställde mitt inlägg i morse – skämtet drogs igår – och den här kommentaren kom in efter det. Jag gissar på att det inte är mitt bonusbarn som själv kommit på skämtet utan att det är ett som ”trendar” just nu.
        Jag har suttit ”inlåst” på möten hela dagen och har bara kunnat släppa på moddade kommentarer.

        Men har ni fler influencerskämt så vill jag hemsk gärna höra dem. Tänkte starta en liten humorflik här inne. 🙂

          Den är supergammal.

    Nja.. ett av dina bonusbarn?! Tror att du såg det här i ett tidigare inlägg idag, där en läsare skrev det.

    MEN uttrycket myntades av Pernilla Wahlgren, det är hon som sagt det några gånger och där folk hört det gissar jag, där jag först hört det iaf. Men visst är det bra haha..

      Men CamCams bonusbarn hittade inte på det! (och det skrev hon juinte heller) de upprepade ju bara ett skämt de hört. Precis som kommentatorn igår, och Pernilla Wahlgren….

      Hehe Wahlgren myntade det inte. Men det är nog flera som hört det första gången från henne 🙂

    Ditt bonusbarn? Menar du inte av en som kommenterade två inlägg ner?

      Fast vi läsare räknas väl till Camcams bonusbarn?

    Nja.. dina bonusbarn?! Tror att du såg det under annat inlägg tidigare idag där en läsare skrev det.

    MEN uttrycket myntades av Pernilla Wahlgren, har hört henne säga det ett antal gånger och gissar att flera hört det genom henne. Hon är kul.. och visst är det bra haha…

      Hon uppfann även cykeln!

      Pernilla kom inte på det här skämtet. Det är gammalt.

        Men orka!! Det är iaf genom Pernilla wahlgren de flesta hört det på senare td iaf men det verkar känsligt, just deal with it! Uppfann cyklen kuuul eller inte… ÖH.

          Det är inte känsligt, ingen är kränkt eller upprörd. Förlåt för att man påpekade ett fel.

          Verkar mest känsligt för dig?

          (btw CamCams bonusbarn ser väl säkert på typ Wahlgrens värld)

            Japp! Bänkad framför både Wahlgrens värld och Parneviks! 🙂

    Off topic.. Tar examen på lördag från 5 år av universitetsstudier och idag firar en stor del av klassen med bal på ett slott. Jag har typ aldrig hittat mitt gäng i klassen, alltid umgåtts med olika människor och därmed aldrig blivit sådär nära vän med någon alls. Har riktiga och många vänner utanför klassen som jag umgås med på fritiden, så är inte ensam så sätt. Men hur som helst så kommer jag inte gå på balen, dels för att jag inte har någon att fixa mig ihop med (ej blivit tillfrågad) och dels för att jag är så less på att alltid känna mig utanför i sammanhang med klassen. Känns så tråkigt att inte ha någon att umgås med, men ändå är jag glad över att jag har mina riktiga vänner utanför skolans väggar typ. Behövde bara skriva av mig lite.

      Grattis till examen! Se till att fira ordentligt med dina vänner utanför klassen ☺

      Jag förstår dig ❤ jag har aldrig varit en i gänget under alla mina skolår och har aldrig haft många vänner heller. Och bara för att du har studerat behöver du inte umgås med dina klasskamrater. Det är alltid fritt val.

      Grymt att du tar examen! Vad är väl en bal på slottet.. Jag hade det likadant när jag pluggade, hade många vänner och bekanta inom studentvärlden men kom aldrig in i något gäng i min egen klass. Det kändes tråkigt och drygt ibland men oftast tänkte jag inte så mycket på det. Kan ju vara så bara, som du säger försök glädjas åt vännerna du har och fira med dem istället 🙂

      Jag är precis som du! Förut var jag ledsen och stressad över det men nu tycker jag att det är skönt – det är ändå precis så som jag vill ha det om jag får bestämma själv. Mina klasskompisar är trevliga, roliga människor men vi har aldrig blivit nära vänner och det är ju ingenting vi har varit tvugna att bli heller. Räcker att vi är bekanta för min del 🙂 Hoppas du ändå firar dig själv på ett annat sätt, vare sig det är soffhäng hemma eller middag ute. Grattis till din examen!

      Vet grejen, har en liknande situation. Jag tycker mest det är segt eftersom universitetsåren framställs som typ de bästa åren i ens liv.

        Äsch det har folk sagt till mig om gymnasietiden också. Och barndomen såklart, ”väx inte upp, det är en fälla”! Och om åren som DINK:s. Och om åren när barnen är små (njuuuut, det går så fort!) . Och om åren när barnen börjar bli äldre och mindre jobbiga. Och när man tjänar fett med pengar och barnen äntligen flyttat hemifrån. Och när man går i pension & får barnbarn, livets guldkant, på ålderns höst!

        Näe du… ta det med en nypa salt 🙂 Tror många som idealiserar vissa perioder i livet helt enkelt glömt av att det fanns en del trist och jobbigt då också. Jag är sjukt nostalgisk över mina studieår nu ett par år efter att de är slut, men jag vet ju egentligen forfarande att det iofs var väldigt kul men kanske inte riktigt så underbart härligt som min hjärna just nu jobbar med att minnas det.

          Aldrig hört det om barndomen och gymnasiet faktiskt. Sedan bryr jag mig inte jättemycket längre. Jag hade några riktigt roliga år mellan gymnasiet och universitet som jag upplever som roligare och som format mig mer som person (om än väldigt förvirrande och jobbiga när jag aldrig visste vad jag skulle göra om 6 månader) än de här seriösa studieåren.

          Jag funderar på om det egentligen är att de där åren mellan studenten och typ ca 25 kan vara sådär fantastiskt roliga oavsett om man pluggar, eller reser och jobbar och lever från dag till dag (såvida man faktiskt inte helt enkelt är skapt för familjeliv och lugn och ro redan från början. Givetvis finns det sådana människor också.), där det känns som att varje moment är livsavgörande.

        Tråkigt att du känner så. Jag pluggar på universitet nu och känner att det är LIVET. Känner att livet aldrig kommer bli så roligt som det är nu, även om det såklart kommer ha sin charm och sina höjdpunkter 😉

    Hmmm.. kommentarer går inte fram? Nej du såg det nog idag då en läsare skrev det i annat inlägg OCH uttrycket har Pernilla Wahlgren kommit på eller iaf har hon sagt det några gånger och jag och säkert flera har först hört det genom henne! Men visst är det bra haha!

      Hon har inte kommit på det. Googla hipster + weigh + Instagram + joke. Jättegammalt skämt som finns i massa olika varianter.

        Iaf Pernilla W som nyligen dragit skämtet i en vlogg och podd! Sen skrev ju någon skämtet tidigare här idag!

      Det var Pernilla Wahlgren som kom på att jorden är rund!

        Jaså wow.. trodde det kommits på långt innan Pernilla W var född!

          Ibland har man fel.

    Dina bonusbarn? Verkligen? Nja tror att du såg det idag då en läsare skrev det i annat inlägg. MEN det är Pernilla Wahlgren som myntat uttrycket, hon har sagt det några gånger och det är där jag först hört det iaf och flera andra gissar jag. Men bra är det haha!

      Hur många gånger har du skrivit att PW myntade uttrycket nu hehe?

      Jag följer inte henne någonstans förutom ser WV ibland, trots det hörde jag skämtet för något år sen. Hon är verkligen ett Pr-geni den där Wahlgren, som fick mig att höra det både innan poddavsnittet du referar till och via någon annan.

      ?

        Alltså jissses… har inte slagit dig att camcam stoppade kommentarer där hon blev ”avslöjad” och därför skrevs kommentarer om på nytt. Oj oj det var känsligt att PW har dragit skämtet före oj oj och då direkt när de kommentarerna släpps fram så är de besvarade med att nej skämtet är gammalt googla hipster + + Pernilla uppfann cykel och antibiotika också alltså herregud vad töntigt. Pinsamt värre.. och vadå PR-geni? Ja men kanske det och humor-geni!

      Det är också Pernilla som uppfann hjulet, och antibiotika!

        Jisses vad töntigt!

    Ja barn är roliga och naturliga. ?

    OT, vet inte om det finns någon här som läser/läst Susannas blogg jagraktuppochner.se. Men iaf, den verkar vara borttagen för ipadressen finns inte längre. Jag är jätterolig, tänk om något hänt henne! Hon var ju inlagd och försökte ta sitt liv fler gånger… Vad har hänt?

      *jätteorolig

        Tyvärr lyckades hon. ??
        R.I.P Susanna ❤️?
        #intebaraensiffra #försusanna

          Men fy fan vad sorgligt! Tänkte på henne bara häromdagen. Undrade hur hon mådde. RIP.

          Nej, så sorgligt. Hoppas hon mår bättre nu iaf?rip

            Vaa ni skoja! :(:(:(:(:(

      hon lyckades tyvärr

      Hon är inte i livet mer tyvärr.

        Är det här verkligen en kommentar att gilla?

          en gillamarkering behöver inte betyda att man gillar vad som står i kommentaren

            Man kan ju gilla att man får ta del av informationen som information, särskilt om man undrat vad som hänt denna Susanna, hur sorgligt svaret än verkar vara här. 🙁

              Vad tragiskt:( Hon verkade ju alltid så glad tyckte man när man läste hennes texter. Stackars barn…

      Hennes begravning ägde rum i dagarna precis ❤️.

        Hur fick ni reda på det?

          Kolla hennes instagram.

            Vem är det som uppdaterar den? Jag har inte Instagram 🙂

                Aha ok. Tack 🙂

      Någon som vill sammanfatta hennes berättelse litegrann? Aldrig hört talas om henne men blev väldigt berörd…. Fanns inte mycket att finna på hennes instagram. Otroligt sorgligt oavsett!

        Jag kan inte så mycket om henne, men jag kan sammanfatta det jag vet. På sin blogg berättade hon att när är hon var tonåring blev hon gruppvåldtagen, något som påverkat henne stort. Hon berättade att hon hade emotionell instabil personlighetsstörning och hur det var för henne. När jag började läsa hennes blogg var hon inlagd på psykiatrin och hade försökt ta sitt liv flera gånger, men hon hade blivit stoppad av sköterskor som kom in i rummet. Vet inte vad mer jag ska skriva… på hennes blogg skrev hon om hur det var att vara psykiskt sjuk och om tankarna hon hade. Tror hon hade ett eller två barn med. Så otroligt sorgligt 🙁

          Oj märkte nu hur sammanhängande kommentaren var! Hoppas det går att förstå ändå 🙂

            *osammanhängande såklart?

            Fy fan vad hemskt…. ? Tack för sammanfattningen!

    Pernila Wahlgren!!! Pernilla som nyligen dragit skämtet i vlogg eller podd! Pernilla har humor och är snabb med ordvitsarna, hon är skön.. Dessutom så skrev någon det skämtet här tidigare idag under inlägget om UD/metoo… tror att du såg det där, men visst kanske var det bonusbarnen som drog det igår 😉

    Modd?! Släpp fram!

    Asså… öh… men ja skämtet är kul.

    Anna Facebook.

    Skratta här nedan tack.

      HAHAHHA tog mig ett par gånger men ssn skratta jag rakt ut

    OT:
    Sorry för OT men villbara kolla om nån är insatt i ”go fund me”?
    Får man bara ut pengarna när man nåt målet?

    Jag undrar varför folk börjar härja om att Camcam sa att hennes bonusbarn uppfunnit skämtet? Hon skrev ju att det blev levererat till henne.

    Den skickade jag till dig på Instagram för en månad sedan, CamCam, men du svarade aldrig *mycket kränkt*

      Va? Är det sant? Förlåt, förlåt, förlååååååt!!!!!

    OT: jag va i Mall of Scandinavia idag för att shoppa och insåg att Blondinbella skulle vara där 17-19. Gick förbi 17:30 men det var HELT TOMT vid Löwengrips bås. Det var bara Simon och nån annan tjej som var där och både tittade ner i sina mobiler… ganska dålig marknadsföring??

      Inget på Isabellas stories heller, och bara ett svep att de är där på Löwengrip…

      Tycker du Vendela att de borde sprungit efter dig och berättat om produkterna? Blev du besviken kanske, ville du ta bild med Bella? Kanske få en autograf? Bella var där en stund så du hade nog bara otur, kanske var på toa när du gick förbi eller längre in i butiken.

    Om Simon var där borde ju isabella varit där också, de tog väl tåget upp ihop. Undrar var Isabella var då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.