Den CamCamiska spåkulan har haft rätt tidigare


Bild från Svenska Bloggare.

Paows ex Lance Hedman Graaf är utomlands i värmen någonstans och vem dyker upp som gubben i lådan på hans Instagram?
Jesper Johansson från Paradise Hotel som av en händelse också råkar vara ett av Paows ex då deras förhållande tog slut under aningens dramatiska former.

Hmmm….
Paow, två av hennes ex på en varm och solig strand…
Vad kan det betyda?

Så klart!
Var det någon som INTE fattade det?
Nog för att jag är influencerskadad men kom igen nu! Den var enkel!
Jag gissar även på att alls vår ”F*ttpetare Adinatoor och hans ständige följeslagare och försvarare Anna-Lisa kommer ta tillfället i akt och skaka liv i sina D-kändisskap genom lite filmat drama i solen.

Vad finns det fler för kandidater?
Marcelo så klart! Han är kandidat i alla dokusåpor som finns i etern just nu och det skulle inte förvåna mig om han är med i både nyss filmade och kommande säsonger.
Vad tror ni om hans bundsförvant Jeppe då? Från samma säsong av Temptation Island? Jag skulle bli förvånad om han inte dyker upp i en dokusåpa nära dig inom kort med tanke på att han och Marcelo verkar vara precis samma skrot och korn.

Så Paow, Lance och Jeppe på en öde ö. 
Vem äter upp vem först när provianten tar slut? 
Alla får gissa! KÖR!

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    F*ttpetare? Usch, varför så vulgär?

      Det var väl han som stoppade upp fingrarna i sin flickväns underliv för att se om det var varmt(om jag inte minns fel), och i så fall hade hon varit otrogen.

        Det här är bland det vidrigaste jag har hört?! Inte så förvånad när det kommer till den snubben dock, sällan skådat ett vidrigare beteende.

        Om det var varmt och fuktigt, precis som om det inte är det annars i underlivet ?

          Ja, isf är jag typ jämt otrogen pga alltid varmt därinne. Även om jag varken har någon att vara otrogen mot eller med.

          Han skrev väl också att han luktade på fingrarna och det inte luktade som henne? Jag håller just nu på att kolla gamla säsonger av Ex on the beach då hjärnan är för uppbränd för både böcker, film och serier. Han är ju med i flera säsonger och nu är både han och Anna-Lisa tillbaka 2016, där hon förklarar att han varit otrogen med 14 andra tjejer senaste året, som hon vet om. Vidrigare snubbe får man leta efter, hans kvinnosyn i huset gör mig fan illamående.

          (För också lite ont i magen, vilket man faktiskt kan få av att se/läsa vidriga saker ?)

      Mitt ex gjorde också så.. han sa ”jag kan känna direkt om du varit otrogen”.. oklart hur dock. Ingen aning.

        Det är ett sexuellt övergrepp.

    Tror du verkligen att Lance är med i ’ex on the beach’ ? Tänker mest finns det ingen åldersgräns för att vara med i doku-såpor?

      Finns ingen speciell gräns för just dokusåpor, med målsmans tillstånd får man vara med i program oavsett.

        Ok, tack för svar, men jag önskar ändå det fanns en åldersgräns ?

        Då är ju målsman ganska dum i huvudet om de tillåter sina barn vara med i sådana program under 18 år.

          Ja, där är jag verkligen benägen att hålla med. Ok om det rört sig om typ ”Halv åtta hos mig”, men en inspelning tillsammans med Paow och övrigt skandalklientel?! Bäddar för en framtid med trubbel…

          om dom spelar in nu så kommer han att vara 18 när programmet sänds, kanske så dom tänker?

            Undra hur det är att hänga med din andra fulla dårarna dock om man inte dricker själv.

    Hör ju inte hit ..men vart har Katrin z. tagit vägen ..skriver inget längre ???

      Hon är väldigt aktiv på sin Instagram ?

      Hon har två poddar också! Relationspodden och Mitt i livet. Faktiskt riktigt underhållande, kanske pga att jag tycker hon har så otroligt konstig syn på det mesta.

        Det vore intressant att veta vad som hänt henne under uppväxten att hon blivit som hon blivit.

          Hon har ju en pappa som verkar… speciell. Skriker, pekar och skrattar när han ser en tjock person t ex.

            Ok, det förklarar ju en hel del.

    Lance umgås ju med massa dokumänniskor som Rodney, Chrille tex.
    Men Lances högsta dröm verkar ju vara att bli rik och berömd, synd att pojken inte förstått att dokusåpavärlden är fel väg att gå.

      Han är ju som sin mamma – hon vek ut sig i sina sillisar.

        Hur viker man ut sig i ett par sillisar?

    Jeppe har väl vart med i ex on the beach redan… men åkte hem för det var för mycket drama.

      Nej.

        Han va med 2016 men åkte hem självmant pga för mycket drama

    Fast jeppe är i Grekland och jobbar?

      Ja och Paow i Sthlm. Nej tror inte så mycket på Camillas spåkula här hehe.. Men lite lustigt att exen hänger nu utomlands, att Lance nu hänger med Jeppe hehe.

    Äsch! Kolla in det här klippet med Bella ist ?

    https://instagram.com/p/BkFAbO6Flf7/

      Det är ju jättegammalt

        Det är poängen med kontot

      Jag skulle ställt upp i den debatten, bloggade på den tiden om att jag hade problem med alkoholen men när jag fick veta att det skulle gå ut på att slänga skit på Bellas drickande (det sa de inte vid första samtalet) tackade jag nej. Kände mig redan som hycklare ”som var så duktig som höll mig nykter” men knaprade narkotikaklassade tabletter istället. Men det var ju läkemedel och inte knark i min värld då och det tog tio år innan jag fattade att det förstör hjärnan mer än många tradionella droger ?‍♀️.

        På vilket sätt förstör de hjärnan mer?

          När du missbrukat opiater (tramadol, morfin, heroin, fentanyl etc) och benzo (narkotikaklassade ångestdämpande/lugnande) slutar hjärnan producera glädjehormonerna dopamin och serotonin samt endorfiner då hjärnsn får donaturligt mycket på kemisk väg. När en sen slutar vet inte hjärnan hur den ska producera hormonerna eller endorfiner på naturlig väg (vilket är en av anledningarna till att opiatberoende kan behöva medicineras med substitusmedicin). Det reparerar sig såklart med tiden, man får liksom låta hjärnan lära sig igenom och göra saker som en vet producerar glädjehormoner och endorfiner (typ sex, träning och sånt en tycker om) till dess att den börjar lära sig.

          Grejen är ju livet minst sagt är rätt mörkt när inga glädjehormoner produceras, forskning visar att det tar upp till halva tiden av den tid man missbrukat opiater och benzo innan hjärnan är så pass återställd den kan bli. När jag skriver tradionella droger menar jag typ kokain och amfetamin, heroin gör ju samma skada då det är en opiat/opioid.

          Jag upplever det som att hjärnan är utbränd, det är exakt samma symptom och jag känner att hjärnan är långt ifrån vad den har varit. Jag känner mig trögare, sämre vokabulär, glömmer stavningar/ord/grammatik, sociala problem, kan inte läsa böcker trots stort intresse, inte se mer avancerade serier än typ reallity eller läsa annat än bloggar. Det är som att hjärnan inte fattar, jag vet att jag har kunskapen där inne men jag kan liksom inte nå den. Jag har både drivit företag inkl bokföring, gått ut gymnasiet med högs betyg och har ett par högskolekurser i bagaget men kan idag inte lösa korsord med lättast svårighetsgraden. Jag har inget närminne, svårt att känna igen ansikten och blir hjärntrött av minsta lilla (arbetstränar nu 40% vilket är typ det enda jag orkar i veckorna, plus sova och hänga här såklart ?).

          Jag förstod inte på vilket sätt beroende var en sjukdom förrän jag blev drogfri och jag inte längre kände igen mig själv och min hjärna. Beroendesjukdomen klassas i USA som en fysisk hjärnsjukdom då det blir fel där uppe och det är ju en kognitiv funktionsnedsättning som gör att många egenskaper inte fungerar som hos ”vanliga människor”.

          Opiater är den mest beroendeframkallande drogen och opiater tillsammans med benzo stänger av hjärnan på ett sätt som inte tradionella uppåtdroger (kokain, amfetamin, extacy, lsd etc) gör och därför slutar hjärnan behöva tänka och känna saker, då allt liksom är blockerat.

          Det är den korta versionen, finns massa mer men ska inte skriva någon novell. Beroendesjukdomen och hjärnans påverkan av det är egentligen det enda jag orkat sätta mig in i senaste året, från att typ längta efter att få plugga och lära mig saker i skolan. En överläkare på beroende sa att det som amfetaminmissbrukare får som ticks på utsidan får opiat- och benzoberoende i hjärnan. Dessutom blir man ju också fysiskt beroende på ett annat sätt än ex amfetamin och kokain. Cannabis skadar dock hjärnan nästan lika mycket som opiater.

          Observera att detta är om man överdosera och missbrukar under en längre tid, för min del elva år, antar att forskare och läkemedelsföretag forskat fram att dessa skador inte blir vid rekommenderad dos? Plus att ju tidigare man börjar dessto (nu har jag helt plötsligt glömt stavningen på desstu) mer skada tar hjärnan såklart, iom att den utvecklas upp till 25års ålder.

          När jag började missbruka tramadol förstod jag inte vad konsekvenserna kunde bli, jag hade provat cannabis ett par gånger i gymnasiet men tackat nej till allt annat (TACKAT NEJ? säger Ludvig i Ex on the Beach hehe) och jag rättfärdigade det till 100% att det var läkemedel och inte knark. Även när jag fastnade i fentanyl, som är 50ggr starkare än heroin, rättfärdigade jag det som läkemedel och att det då inte kan vara så jävla farligt.

          Läkemedel och främst opiater inkl fentanyl är den drog som just nu ökar mest och det är livsfarligt att tro att det inte är lika farligt pga att det inte är en tradionell drog, då det skadar hjärnan mer än många andra droger.

          Svårt att fatta mig kort, ja. Det är därför jag bloggar om resan att bli drogfri från det, för att det kanske gör att någon jävem känner sig mindre ensam + jag får en möjlighet att göra något bra av all skit jag gjort, sårat nära och kostat samhället, genom att försöka sprida kunskap om läkemedelsberoende och beroendesjukdomen.

          Plus att jag fått epilepsi av tramadol, alltså inte bara krampanfall vid användning utan får anfall även utan. Senast slog jag ut framtänderna som jag nu håller på att få implantat för. Ingen annan drog kan ge den diagnosen, möjligtvis extacy.

          ”Korta versionen”

            så intressant ämne..vet du om antidepressiv fungerar likadant, dvs att när man slutar kan hjärnan inte själv producera dessaämnen så som dopamin o serotonin?

          Svarade ”kort” men hamnade i modd

    Jeppe bor väll utomlands? Gran canaria typ.

    Jeppe är ju vegan så han lär ju inte käka upp någon? Eller så är det precis det han gör så att han ska slippa käka djur? ?

    Helt OT men måste berätta åt nån.. igår hade Telia spärrat mitt nummer av misstag. Så lånade min killes telefon för att ringa dom.. alltså en jag varit med i 8 månader.. å på måndag skulle vi till hyresvärd och skriva in han på kontrakt. Men medan jag slår in numret på hans telefon så får han ett gulligt sms av en annan tjej.. ”godmorgon finaste ! Det är jättebra med mig, hur är det med dig ?❤️”… tack Telia. Höll på att flytta ihop med ett svin. Tack för ert tekniska strul, allt händer av en anledning

      Kram på dig! Tur du kom undan svinet.

        Tack ?

      Gjorde du slut pågrund av det? Eller kom det fram mer? Finns ju rätt många som skriver sådär med kompisar

        Nja alltså han sa ”ja men de är bara en kollega”.. så frågade om jag fick se resten av sms men han röck telefon och raderade allt direkt.. så de talar för sig

          Njaaaa. Jag skulle nog inte göra slut pågrund av det. Du ska såklart göra som du känner är bäst, men det behöver inte betyda någonting. Jag hade nog inte heller visat upp sms till dig om jag var han, om det är som han säger och de bara är kollegor

            Varför hade du inte visat upp det? Om det nu bara är en oskyldig kollega hade det ju inte varit någonting att vilja dölja.

              Jag gillar inte svartsjuka partners, så finns det inget att dölja hade jag heller inte bevisat att det inte finns något att dölja. Jag är dock ärlig, så hade det stämt hade jag sagt det. Men vad det verkar så är den enda synden att han mottagit ett gulligt sms? Har hon sett honom skriva något gulligt sms till kollegan?

              Hade de varit en ”kollega” han är så bra vän med så hade jag väl förmodligen fått träffa henne ? Alltså 8 månader.. har träffat alla hans bra vänner och han har träffat mina bra vänner.. hade aldrig ens hört hennes namn före då..

            Och hur naiv är du?

          Vilken douche!! Snyggt dumpat!

          Ja, det talar för sig! Och vem skickar så till sina kollegor anyway?

            En yngre tjej som skriver likadant till alla sina vänner?

              Du menar att han har en 14-årig kollega?

            Jag kommer jättebra överens med mina kollegor .. men skickar inte massa hjärtan åt dom halv sju på morgonen.. tror jag hade klassats som knäpp om jag gjorde det..

        Om han skulle vara så nära vän med någon att de kallar varandra ’finaste’ och hjärtan osv så skulle hon väl antagligen känt till denna vän redan. Och självklart vill han snacka bort det. Vissa ljuger så mycket att de tror på det själva till slut.

          Hur vet du att de kallar varandra för det när han inte visade vad han skrivit?

            Läs om, läs rätt.

          Exakt.

        Inte när man är närmare 40 år.. kanske om man är 19

      Tur i oturen, kram på dig ❤️

      Så kanske därför postnord har kris.. alla är upptagna med att kn***a sina kollegor så dom har inte tid att dela brev ,..

        Haha. 🙂 mina föräldrar träffades när de jobbade på dåvarande Posten. Du kanske har rätt.

        Söker jobb dit direkt om det är så ?

        /Ensam

        hahaha och mina roomies (som är ett par) träffades på jobbet på postnord! Tror vi börjar närma oss pudelns kärna…

          Haha! Jo postnord konspirationen ? vågar knappt säga att jag varit gift med en postnord anställd innan ?? de är verkligen inte konstigt att brev inte kommer fram i tid.. postnord är typ som tinder

      Helt rätt inställning. Jag hade dumpat på stört. Han döljer uppenbarligen något och det kommer lätt ske igen. Lycka till och önskar dig en underbar sommar ❤

        Tack ? ha en fin sommar du med ?

    Usch! Bra att det kom fram iallafall så du slipper honom nå mer. Kram!

    Men Lance har ju precis träffat en ny flickvän ?

    Men alltså så jävla tröttsamt med alla dessa program. Är det jag som börjar bli pensionär eller vad är det? Skulle hellre sitta och titta på en svartvit 7 timmar lång dokumentär om typ havregryn eller virkning eller vad fan som helst egentligen. (Och då låter inte det heller särskilt intressant heller, nej)

    Vad är grejen med att Petra alltid har samma smycken på sig?? 😛

      Själv har jag haft samma örhängen sen jag var 18 (present) och ringar sen jag förlovade/gifte mig. Tänka sig, jag överlever ändå!

      Gud vilken märklig kommentar.

        Gud vilken märklig kommentar.

          Gud vilken märklig kommentar till en märklig kommentar till en märklig kommentar.

      Vilken Petra?

    Nja fast hur tänker du nu?! Nääe du har nog fel, ingen bra spåkula tror jag inte.. Paow är ju i Stockholm. Och killarna befinner sig väl på Rhodos eller Bulgarien? Så nej är nog inte Ex on the beach-inspelning på gång för dem. Men det är ju lite lustigt och komiskt att Lance nu hänger med Jeppe utomlands.. Men du var inte direkt först eller snabb med den rapporteringen, det har vi sett för flera dagar sedan hehe.

    Jag var på Rhodos förra veckan där vi såg både Lance och Jeppe. De festade på grabbarna grus samtidigt så förmodligen är det där de håller hus fortfarande…

    Fast detta stämmer ju inte. Dom är på Rhodos? Dom castar just nu startåttan till ex one the beach.

    Hör inte till det här inlägget men undrar bara varför du inte skriver om exempelvis Andrea Norrman, Fayme Elmen mm? Är de för små och därmed ”ointressanta”? Andrea skrev ett inlägg på sin blogg idag som kändes som ett svar till Fayme. Rätt kul :-).

    Det hade ju varit kul men träffade på dem på Rhodos för 2 veckor sen, ioförsig med någon slags kameraman ena kvällen men annars hängde de på bargatan som alla andra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.