Läsarna tror att Mogi skriver sina egna kommentarer igen

Jag antar att det är de här två kommentarerna från Ingrid som AK misstänker att Mogi skrivit själv.
Som Ingrid vid 16.09 och sedan som Ingrid vid 16.16 men då av misstag eftersom det låter som att hon svarar som Mogi.

Mogi själv har svarat följande på frågan om kommentarerna:

Ja, en påstådd Ingrid har vi även fått påhälsning av här inne, en Ingrid som avslutade med att slänga diverse hot omkring sig innan hon blev utsparkad så vem hon än är så hoppas jag att hon håller sig på Mogis blogg i fortsättningen.

Men nu vet ni.
Mogi förnekar all inblandning i ”Ingrids” kommentarer.
Nope, nix, nej!

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lite som du själv då ned andra ord? 🙂

      Ja, oh ja! Jag skriver alla mina kommentarer själv – således även denna som jag svarar på nu men något ska jag ju roa mig med om dagarna.. 🙂

        Hur lång tid tar det skriva alla kommentarer till ett öppet spår camcam? ?

          Du anar inte!!!
          Hade det funnits OS i kommentarsskrivning så hade guldet varit mitt och enbart mitt!
          Silvret hade eventuellt kunnat gå till Mogi Beatrice Makeupartist!!

          ???

        Alltså jisses… Ingen som påstår eller tror att du skriver ALLA kommentarer själv heller, men varför vill du insinuera att Mogi skriver kommentarer själv? Och jag tror att Anonym menade med lite som du själv då med att du skriver att ”läsarna tror” när du verkar tro eller iaf insinuerar det själv.. och ja vissa kommentarer på denna blogg skriver du själv hehe.. Ibland blir det lite töntigt och pinsamt faktiskt måste jag säga men om det roar dig så…

          Jag har knappt tid att läsa igenom alla kommentarer som lämnas här på bloggen, så att jag själv skulle sitta och skriva dem känns ju…rimligt…?
          Är det några särskilda kommentarer som skulle komma från mig? Hyllningar till mig själv? Arga tillmälen till Blondinbella? Molotovcocktails om Lady Dahmer?
          Kan du inte ge ett exempel? Pretty please? With a cherry on top?

          Alla som läser den här bloggen någorlunda regelbundet VET att Mogi titt som tätt skriver sina egna kommentarer samt köper sig följare till Instagram. Om man inte ser mönstret är man rätt lurad…

            Men snälla.. NEJ vi inte alls om hon skriver egna kommentarer, det vet inte Du, Camcam eller någon annan här – det vet vi INTE för att Camcam och några till påstår det här och på Mogis blogg, så lägg ner! Alltså dessa korkade, manipulerade läsare här som tror på Allt som Camcam påstår.. sjukt, skrämmande.. och att Camcam alltid får en massa gilla när hon skriver sjukt fånigt och barnsligt och inte är det mista rolig utan bara pinsam – ja det visar vilken intelligensnivå de flesta har som hänger här – låg med andra ord.

              Är det här nu Mogi?

                Oh shit avslöjad.. för det kan ju så klart inte finnas någon som inte tycker som CamCam och hennes fanatiska fans här, kan ju inte finnas några som inte tycker CamCam är rolig, kan ju inte finnas några med logiskt tänkande och med klarsynta ögon här… oooh nooo..

                Bra många här är på att skriva bra och korrekt förresten, inklusive CamCam… eh eller inte.

                  Det är svårt att bedöma någons intelligens baserat på dennes humor, faktiskt. Jag skrattar själv åt kiss- & bajshumor och är (på pappret) rätt smart 😉

                  Jag upplever inte alls att det finns en korkad beundrarskara på den här bloggen som gillar allt Cam skriver. Ofta får hon kritik från trogna följare, hon plockar ibland ner inlägg när många hört av sig om att något är knas och hon får ofta sin humor ifrågasatt.
                  Däremot skriver vissa ”men läs en annan blogg då” när det gnälls på inlägg men det handlar nog oftast om att den som gnällt inte gillar vad den här bloggen går ut på, och då kan man ju rimligen tycka att denne skulle söka sig till ett annat forum.

                  Är man någorlunda smart vet man att sättet mogi skriver är exakt samma som i kommentarerna hon får. Inte svårt att lista ut

                  Är man smart 21.01 så vet man att man avslutar en mening med punkt och skriver ett namn med stor bokstav dvs med versal i början. Man vet också att det självklart finns några stycken läsare på Mogis blogg, särskilt eftersom hon brukar förekomma här 😉 , och självklart finns det några läsare som skriver kommentarer även där. Är man smart borde man också förstå att det finns många olika människor som skriver likt med utrop, punkter osv.. men om du är smart så kan du även se en skillnad i t ex Ingrids sätt att skriva och Mogis, ser du? Jo humor är en bra sak att se folks intellligens i – de lågbegåvade har ingen humor eller skrattar åt fånigheter som ska vara sarkastiskt/elakt men inte alls är roligt, som i många fall med Camcam, skrämmande.

              Så hundratals kommentarer från en och samma användare, som använder olika namn, på Mogis blogg, alltid flera under ett och samma inlägg, och alltid med samma språk, är alltså bara en slump?

              Att Mogi själv skriver majoriteten av sina kommentarer är en lika vedertagen sanning som att Blondinbella inte har 900 000 läsare i Umeå eller att det var #oförskämtattanta att Anna Book hade något annat än iste i de jättestora vinglasen.
              Dock ser jag det inte som självklart att just ”Ingrids” kommentarer faktiskt är skrivna att Mogi, har sett andra fall där det känns betydligt mer självklart än i dessa.

                Jag har dessutom erfarenhet av att en kommentar av undertecknad blivit anklagad för att vara skriven av Mogi (gissar att Camcam i det fallet glömde att ta på sig ironi-glasögonen ??) så jag kan absolut se att det finns fog att hålla sina hästar innan man pekar ut specifika kommentarer.
                Men att Mogi som sagt fabricerar större delen av sitt kommentarsfält likväl som säkert 90% av hennes instagramföljare är köpta, hyser jag noll tvivel om.

                jupp tycker det är uppenbart att mogi inte skriver kommentarer som ingrid

            ”Haters will say it’s fake”

        Finns inte en chans att Ingrid och Moggan är samma person. Tycker nog att detta skvaller rimmar illa med seriös bevakning. Trots att du sägs vara duktig på vad som rimmar.

    Men herregud, nu får du väl ge dig! Varför skulle Ingrid vara Mogi själv för att hon skrev 2 kommentarer, och för att hon gick in och tittade på Elins instagram och gav feedback – är väl inget konstigt med det, tror inte du och A/AK att det händer på fler bloggar som t ex på denna att läsare svarar till andra läsare, eller är det du Camcam som kallar dig flera andra namn också kanske och Anonym. Och även om en Ingrid skrivit här så behöver väl inte det vara Mogi – nu får du ge dig! Och NEJ jag är INTE Mogi som flera så löjligt kommer skriva nu!

      Jag påstår inte att Mogi är Ingrid. Mogis läsare påstår det och Mogi säger att så inte är fallet. Det skriver jag om. Hur läser du egentligen?

        Skönt att du alltid har ditt på det torra…

          Visst!? Det är lite av en skrivteknisk fråga att inte får Mogi och hennes jiddrande av förtal efter sig men efter hård övning så tror jag banne mig att jag lyckats! Till slut!

            Ja o skrivteknik är ditt huvudämne ?

        Herregud så löjlig du är alltså.. EN läsare påstår det på Mogis blogg va? Och Du vill insinuera det. På vilket sätt är det konstigt att en läsare svarar till en annan läsare, har ni aldrig sett det tidigare? Händer ofta på andra bloggar, varför skulle det vara Mogi själv som kallar sig Ingrid. Så fort en läsare försvarar en bloggare som får oförtjänt skit och elakheter så påstås det vara bloggaren själv, sååå löjligt. Hur jag läser haha ja vadå jag läser som Du skriver. Pinsamt Camcam.. Förtal är det nog flera som jiddrar om…

        Fast Mogis läsare i just det här fallet verkar ju vara helt orimliga, typ hela kommentarsfältet här skriver ju dels egna kommentarer dels svarar på varandras… Det låter inte ens som det är Mogi som svarar?

          Jag tycker att utropstecknet avslöjar henne. Finns inga andra kommentarsfält med kommentarer som har massa utropstecken, hos henne finns det i nästan alla kommentarer

            Men gud hahahaha nej det är ju väääldigt ovanligt att både läsare och bloggare skriver många utropstecken, det ser man inte på många bloggar öh… eller INTE hahaha ASSÅ. NEJ det avslöjar inget, jisses vad korkat 18:58.

            Jag kan förresten inte se att Ingrid skriver ett enda utropstecken i kommentarerna för övrigt? Eller? Men titta du runt på bloggar så får du se utropstecken i mängder haha.

    Inte ett roligt inlägg på hela dagen ?

      Bortskämd much? Starta egen blogg om du..?

    OT: är det alltid okej med bubbel? Såg att Mona haft ett mor- och dotterevent där det bjöds på bubbel. Jag har fått för mig att döttrarna här är under 18 och kom tanken upp. Är det alltid accepterat med bubbel på event?

      Ligger ju pommac i skålen ?

        Ja, men nu var det ju inte pommacbubblorna jag menade. Det serverades ju även alkohol (True colors cava).

          Och vilken tror du serverades till de under 18?

            Fast det där var inte ens min vinkling. Tanken kom upp ifall det alltid är okej att servera alkohol på event, även om det inte enbart riktar sig till vuxna.
            Minns att det blev liv om att Isabella L bjöd på bubbel på barnkalas, men då var det väl i privat regi och inte ens ett event.

              Ja det är okej

      Fast det är inte lov att servera personer över 18 men under 20 alkohol heller. Det är 20-årsgräns på systemet.

        Du har fel. ”Enligt lag är det inte förbjudet att bjuda sina egna barn på en mindre mängd alkohol såvida det sker under ordnade förhållanden. Det är alltså inte olagligt att erbjuda sin tonåring en skvätt vin vid middagsbordet.” http://www.tonarsparloren.se/sv/bjuda-hemma
        Du får bjuda din 15åring på alkohol om du vill. Det är dock inte lämpligt. 18år gäller på krogen. 20år gäller när man själv ska köpa. Ingen ålder enligt lag på när man får inta alkohol

        Svar i mod, du har fel hur som helst. Finns ingen åldersgräns på när du får bjuda dina barn på alkohol hemma/i sällskap med dig som förälder

          På restaurang är åldersgränsen för servering av alkohol 18 år.

          All servering av alkohol till de under 20, i hemmet är att bektrakta som langning.

          Reserverar mig för att reglerna ändrats sista året.

          Info finns bl a på Stockholm.se. Serveringstillstånd för bl a slutna sällskap.

          //Moa

            Nej. Lagen har inte ändrats och enligt lag får du bjuda dina barn på alkohol i sällskap med dig, du som föräldrer åker inte dit för langning. Du får dock inte köpa ut i syfte att ditt barn ska ta med det till tex en fest. Polisen har rätt att ta ifrån dem det på allmänna platser, men de kan inte bli dömda för något brott. Samma med tobak. De får använda det under 18, men inte köpa det

              Anonym har helt rätt för sig och för inte så länge sedan så var det också alkohol i nattvardsvinet som serverades till konfirmanderna.

              @ Anonym 19.19

              Tack för info. ?

              //Moa

    ”Detta är ingen skvallerblogg” ….

      Exakt! Allting står ju skrivet bland kommentarerna på hennes blogg så ingen hörsägen eller skvaller alltså…

        Så vad exakt kallar du det här?

        Om jag inte missminner mig helt så har du själv menat att du inte skriver om saker som personer inte själva har skrivit om på blogg/insta osv. Så vitt jag vet har Moggi inte själv skrivit något om det här, utan du har fått ett tips från en läsare som gissar sig fram till att Moggi skrivit dessa kommentarer. Ett påstående som inte kan backas upp på något sätt. Du väljer sen att skriva ett inlägg om dessa, av en person, påstådda förfalskade kommentarer och insinuerar att påståendet stämmer utan att ha något på fötterna kring huruvida det faktiskt är så.
        Vad kallar du det för något?

          Och ett litet tillägg; Jag skulle iaf kalla det för att du sprider rykten. Men det är jag det.

            Hej Ingrid ?

        Vad ÄR skvaller om inte att vidarerapporteta andras påstående? jag trodde det var exakt det som var skvaller?

        Däremot när man bara skriver om och diskuterar det bloggare skriver i sina egna inlägg är det ju inte skvaller, men att plocka upp grejer ur kommentarerna och sprida dem vidare är skvaller.

          Då har vi olika definition av skvaller helt enkelt.. ?

            Berätta då va du anser är skvaller?

            Jag undrar också vad du har för definition av skvaller? Klart man aldrig skvallrar om man sätter upp egna regler om vad som är skvaller

            skvall´er substantiv skvallret
            skvallr·et
            ●löst prat som sprids från person till person särsk. om från­varande personers privata an­gelägenheter

              Att skriva om saker som står skrivet i ett kommentarsfält och som Mogi får kommentera är inte skvaller i min mening.
              Skvaller är att någon mailar mig att ”jag såg den eller den där och de gjorde det och det..” Ren hörsägen.
              Att diskutera kring någonting som står skrivet i ett kommentarsfält ser jag inte som skvaller – oavsett om det som står skrivet är sant eller inte.
              Jag påstår heller inte ATT Mogi skriver sina egna kommentarer utan skriver att läsarna påstår det eftersom det är vad som står.
              Min huvudtes är alltså att i sådana här fall att skriva om någonting som går att hitta någonstans – exempelvis i ett kommentarsfält.

              Uppenbarligen har vi olika syn på detta men det här är min syn och den jag använder när jag skriver den här bloggen.

                WOW..

                Detta om något visar på att du själv är ganska så faktarestistent. Du har förtydligandet om hur SKVALLER funkar rakt framför näsan men ändå envisas du med att ignorera det.
                Det spelar väl för fan inte någon roll om vart du fick denna scoopen ifrån. ”En kompis mammas fasters hund sa till mig..” JAA DET ÄR FORTFARANDE SKVALLER EFTERSOM DET INTE FINNS NÅGON BEVISAD SANNING BAKOM PÅSTÅENDET.
                Det är ett påstående, ett antagande en läsare har gjort och som sedan skickats till dig.
                Det är såhär skvaller skapas och existerar. Djungeltrumma. Det blir inte mindre skvaller eller slutar vara skvaller. Du vidarbefodrar detta och det är exakt så SKVALLER funkar.
                Försök inte slingra dig med dina egna regler och lagar hela tiden. Du är nästan värre än Bella.
                Vad kallar du inlägget om Lance och Jeppe då?
                Det är definitivt rent skvaller.

                Herregud alltså..

                ”Skriver att läsaren påstår det”. Jag smäller av, du är för jävla pinsam.

    Det var en riktig pekoral som Ingrid skrev på Mogis blogg. WOW!

    Nej, jag och många andra har inte glömt Beatricemakeupartist…

    Sorry för OT men vad heter den där dansen som cirkulerar online. Där man liksom håller händerna på varsin sida kroppen och rör kroppen åt andra hållet mellan händerna. Eh, någon som fattar vad jag menar.

      Floss!

        Tack!!

          Oj du hade redan fått svar, konstigt, syntes inte när jag skrev.

      Flossa

      Floss. Syskonbarnen kan den 😀

      Floss

      Okej, jag svarar också då så du inte missar. Floss

    Har inte detta diskuterats tidigare här? Att hon skriver sina egna kommentarer?

      Borde inte du jobba på att betala tillbaka dina brottsoffer? Jag menar, istället för att hänga här och försöka skaka liv i din blogg…

        Dessa kommentarer börjar bli gamla…

          Gamla men inte desto mindre sanna 🙂 du kan inte bara hoppas att folk kommer glömma. De kommer glömma och förlåta dig när du gjort rätt för dig (och dina offer). Tills dess… mja 🙂

            Du har helt rätt i ”gamla desto mindre sanna”.

            Om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte om folk här hatar mig, eller spyr galla över mig. Det är rätt tragiskt att man lägger ner så mkt tid och hat på en person man inte känner.
            Om jag hade brytt mig, tror du jag hade kommenterat på denna blogg då? Nej.

            Så fortsätt du och stör dig på vad jag har gjort, det ger dg säkert ett bättre liv, eller?

          Dina skulder också…

            Japp och de kommer jag inte kunna göra något åt någonsin

              ?‍♀️

              Raderad av CamCam och du min kära Gräddhylla är satt på modd.
              Kan du inte argumentera med annat än kränkande epitet kring utseende så ska du inte argumentera. I alla fall inte här inne…

                Men, Gräddhyllan, det där var väl ändå onödigt? Jag är inget fan av Catrin, men att ge dig på hennes utseende är lågt

                Cami, ta bort?

                Var det de bästa du kunde komma med?

                Har du så otroligt dåligt självförtroende själv så du måste hacka på mitt utseende?

        Jag tror att hon är rädd att vi glömmer henne och hennes blogg. Heller ökänd än okänd.
        Jag kommer inte klicka mig in fler gånger på hennes blogg men även om jag gjorde det så vinner hon inget på det. Hon kan ha hur många följare som helst, ingen skulle göra ett samarbete med henne för det.

          Jag är inte ute efter samarbeten, utan jag älskar att skriva och har alltid gjort.
          Vill du inte klicka dig in på min blogg så gör inte det, världen går inte under.

      Men alltså varför skriver du här?? Ursäkta mig men jag förstår verkligen inte. Har du missat hur mycket det har skrivits om dig här? Du är en bedragerska och har lurat flera oskyldiga människor på pengar?? Eller är inte du den catrin som alla ogillar här? Du kommentarer varje inlägg och låtsas som att det regnar

        Ja jag har bedragit människor, och jag skämms och står mitt kast.
        Men ska jag inte få skriva här pga det? – För att jag bedrog folk för sisådär 2år sen sist? Vad jag vet så är detta inte din blogg, jag är dessutom inte otrevlig i kommentarer, så du får nog chilla ner lite alt ta ett glas mindre vin nästa gång.

        Om du inte gillar att jag skriver här , så tråkigt för dig. Jag kommer fortsätta kommentera så länge Camilla låter mig göra det.

        Min fråga snart till Camilla blir dock hur ofta folk ska få kapa trådar pga att jag kommenterar?

          Kanske skulle du ta det som en hint att folk stör sig på att du är här?

            Då får de fortsätta störa sig på det.

            Jag kommer inte sluta kommentera pga att folk stör sig på mig, sry ??

              Ett tips, om du nu gillar såååå att vara här. Skippa att länka din blogg i användarnamnet. Välj ett annat namn…

                Eller så skippar folk att klicka på namnet 🙂

          @ Catrin

          Nej, du står inte ditt kast om du inte rättar till det du gjort fel.

          Att du går på KBT och arbetar med dig själv gynnar inte dina brottsoffer.

          De har ingen som helst glädje av annat än att du betalar tillbaka vad du stulit av dem.

          Lika lite som du bryr dig om brottsoffren lika lite bryr sig de om vad du gör för dig själv.

          //Moa

            Jag struntar i vad BO tycker om vad jag gör för mig själv? Huvudsaken är väl att jag mår bra och ser framsteg och resultat? Eller går du runt och oroar dig över vad folk tycker och tänker om dig?

            Jag kommer aldrig kunna betala mina brottsoffer. Aldrig. (Om jag inte vinner miljoner på lotto!) Och hade ja kunnat det, då hade väl folk stört sig på vem jag betalade först?

            Tänk att man kan störa sig som fan på mig fast man inte är ett BO…

              Det är här är en genuin fråga, försöker inte verka otrevlig eller liknande : )
              Men när du säger att du aldrig kommer kunna betala dina skulder, betyder det då att du inte betalar alls?
              Om man jobbar och har en inkomst måste man väl kunna avvara pengar till något så viktigt? Jag vet inget om din livssituation så jag vet inte om du jobbar eller inte, men har du ingen som helst tanke på att betala vad du kan? inte ens en liten del?

                Jag är mammaledig och jobbar inte extra vid sidan eller så.
                Jag har räkningar upp över öronen (utöver KF skulderna), så jag har inte råd att lägga en krona på något annat än hyra och de som inte är hos inkasso/kfm.

              @ Catrin

              Uppenbarligen har inte KBT:n hjälpt dig ett dugg.

              Hade den hjälpt hade du fått insikt i orsak, handling, att förändra framåt.

              Hur du mår är totalt ointressant. Hur kan du inte förstå helhetsperspektivet?

              Jag har inga BO som jag behöver förhålla mig till. Jag behöver inte oroa mig för att andra tar skada av mitt förhållningssätt till dem.

              Du har, liksom alla andra möjlighet att betala lite åt gången. Du vill inte. Det är en annan sak.

              Du och ditt förhållningssätt är störande i ett rättssamhälle. Att du sen har mage att mopsa upp dig och tycka synd om dig själv är bara pinsamt.

              Ja, du är faktiskt störande med ditt fullkomliga oansvar för vad du orsakat andra.

              För du bryr dig verkligen inte. Du visar ingen ånger, empati eller förståelse för någon annan än dig själv.

              Det är inte så de flesta reagerar när de gjort fel eller skadat andra.

              //Moa

                AMEN!
                Hon har noll självinsikt och konsekvenstänk.

                Det beror på att hon är psykopat. Framgår tydligt när man läser FUP.

                Vad vet du om jag har möjlighet att betala lite åt gången? Visst jag kan betala en femkrona möjligtvis en 10a, men det blir snarare mer som ett hån.

                Och du vet ingenting om kbtn hjälpt eller ej, eller om jag bryr mig om mina BO eller ej.

                Ibland kan man inte göra något åt situationen – som nu tex.

              Nej Catrin, huvudsaken är inte att du mår bra. Huvudsaken är att du FÖRSÖKER göra rätt för dig. Först då kommer du få någon uns av respekt.

                Jag struntar fullständigt i vad folk jag inte känner, tycker om mig

          Har du någon gång offentligt förklarat hur du kunde hamna så tokigt? Då du begick brotten, fanns inte alls tankarna på brottsoffren?
          Vad ska du göra för att inte hamna där igen?
          Då du uttrycker dig får åtminstone jag känslan att du viftar bort och ser väldigt lättvindigt på dina brott. Mvh Anna

            Självklart och det har jag skrivit i min tidigare blogg

          Märkligt att Camcam tillåter dig kommentera här med tanke på dom inläggen hon skrev om dig och ditt bedrägeri. Det var ju inga nådiga elle revliga inlägg

        Hon vill ju få läsare över till sin blogg såklart.

          Ja så kan man ju oxå se det ?

          Har du en förklaring till var och en som kommenterar / läser här , eller?

      ”Världens mest driftigaste person”?

      Catrin har inte du skrivit flera inlägg om hur detta är en mobbningsblogg? Som ingen bör läsa, men nu gör du ser själv?

        Japp det har jag, men jag tycker att camcam har steppat upp och gör ett bättre jobb. Vi alla har våra brister

          1. Folk kapar varenda tråd här med frågor som ”varför sover inte min bebis när jag vill?” eller ”hur ska jag komma över hjärtesorg?”. Att folk kapar en tråd för att du skriver är inget nytt och inget du behöver göra en grej av.

          2. Du tycker hon har ”steppat upp” för att hon inte längre skriver om dig. Hade du börjat med dumheter igen och Camilla hade skrivit om det så hade du dragit på dig offerallen fort som attan.

          Du är lika transparent nu som innan.

            Ledsen men du har fel

              Catrin, kände inte till dig så jag kollade bloggen. Sedan kollade jag vad du gjort.

              Herregud människa, att du ens finns på riktigt. Jag förstår att du är sjuk men att göra om det igen utan att ha lärt sig något visar verkligen på att du inte bryr dig. Det går att söka hjälp inom vården. Du har minderåriga barn för sjutton.

              Förstår du inte att det är farligt på många plan det du har gjort, inget man viftar bort. Fy så lågt. Stackars dina barn!

                Det märks att du är ny på bollen 🙂

                Jag fick ett återfall för jag inte fick den hjälp jag blev dömd till. Detta var 2 år sen jag blev dömd och fick ett återfall. Min första bedrägerier som jag blev dömd till i samband med rättegången då för 2år sen, begicks för 5-6år sen.

                Men nu har jag gått i kbt och hos psykolog i snart 2år och det märks samt känns super!

                  Fick den hjälp du blev dömd till? Du skyller alltså detta på någon annan IGEN Hahahahahahah alltså driver du?

                  Det du gjort är inte att snatta utan du har SYSTEMATISKT BLÅST PERSONER???

                  Det du borde fått hjälp med är ett förbud att ha eller skaffa nya barn, du är obehaglig på riktigt.

                  Stackarn!

                  @sanna

                  Jag skyller inte på någon annan när det gäller mina brott. Jag gjorde dumma val, men att jag sen inte fick hjälp när jag behövde det som mest, det är ändå inte mitt fel anser jag.

          @ Catrin

          Snäppat upp?

          För att hon inte skriver om dina brott längre? ?

          //Moa

            Dumma val? Du har gjort så mycket fel. Är trött på att människor skyller på annat. Man är fan ansvarig över sig själv och sina handlingar. Man kan inte kräva samhället på allt.
            Du borde ha sökt hjälp på egen hand redan första gången du ”gjorde ett misstag”

            Jag har inte haft det så lätt jämt men inte fan har jag stulit saker, lurat människor eller skyllt på att jag inte fått nån gräddfil till en psykolog ellee liknande.

            Du borde fan spärras in.

              Ok ?

      Jo och det märkliga då med dessa, ursäkta gammalmodiga namn, var att deras kommentarer alltid att de avslutades med utropstecken! Hehe kunde inte låta bli.
      När C skrev om Mogis egenskrivna kommentarer slutade plötsligt alla dessa !!!!! fast hennes fanclub i form utav bl a Ingrid fanns fortfarande kvar ???
      De som har lite koll kan se ett mönster.

    Vet inte huruvida hon skriver sina egna kommentarer (nog verkar det lite suspekt kring Beatrice makeup artist), men jag har erfarit att såväl Mogi som Bella låter bli att publicera kommentarer som är det minsta ifrågasättande .

      Eh va? När jag har skrivit kommentar på Mogis blogg så har de gått in direkt. Så låter bli att publicera? Prova skriv där så får du se.

      Du glömde att nämna Forni.

    Isabella råkar kalla Hampus för Odd ops ??

      Hon gjorde en Ross

      Dessutom skriver hon detta om att hon fortfarande är gift med Odd: ”Det har stått i media att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt vid ärendet, har fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat. Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst.”

        Bella skyller på Tingsrätten. Kommentatorer med kunskap om proceduren har påtalat att det är i detta fall Odds och Bellas eget ansvar att fullfölja. Fortsättning följer…

          Men nu har de ju överklagat…

            Brukar sällan fungera att överklaga sina egna misstag, även om det hade varit jäkligt gött ibland.

          Så okunnigt och pinsamt av henne.

        Tror det är rent hittepå att hon har en advokat som sköter ärendet, då en sådan högst osannolikt skulle missa att fullfölja skilsmässan. Än mindre trovärdigt är det att Tingsrätten skulle ha missat något sådant då det är upp till vardera parter att skicka in. Summa summarum, Head of Divorce var för upptagen med att flamsa runt med annat.

        Hon hittar på. Man får inget brev hem att signera. Man måste skicka in och fullfölja själv. Överklagan hjälper inte om man struntat i att fullföja. 1,5 miljoner läsare varav 900 000 i Örebro vet ju att hon bor kvar på samma adress.

      Haha vart gjorde hon det??

    Ser ut att finnas en del ”Ingrid” här också idag

    Jag älskar att säga vad jag tycker och hade absolut kunnat skriva som ”Ingrid” gör. Alltså svara på någon annans kommentar och sedan igen.

      Jag också! Flera Anna här idag däremot haha. Tänk att det kan finnas andra än Ingrid som kan försvara Mogi och som kan skriva kommentarer. Tänk att man kan försvara både Bella, Mogi, Mona m.fl utan att vara Ingrid eller nämda bloggare.

        Haha! Ja, jag har ett så ovanlig namn, och känsligt jobb, att jag inte kan använda det på nätet men ska nog ha ett nätalias 😀 Men så är det absolut, tänk om alla kunde vara lika extremt misstänksamma när det gällde övrigt som finns och delas på nätet…

          Är du hotellkonsult? Har hört att uppdragsgivarna i den branschen är fruktansvärt noga med sekretessen… ?

    Har ingen aning om hon skriver dem själv, eller vissa av dem. Haha.

    http://tombjarnestig.se
    http://tombjarnestig.se
    http://tombjarnestig.se

    Har ingen aning om hon skriver dem själv, vissa av dem. Haha.

    http://tombjarnestig.se

    Okej jag vet att detta är random af men om nån skriver som hejdå i en chat Good night you little bad drunken girl girl istället för my little drunken girl

    Är det nån skillnad då? Det är ett span jag har och han bor utrikes 🙂 och japp jag har druckit lite i kväll

      Jag tror att du är lika full oavsett vilket. ?

    Lyssnat på Fornis samtal med Fia i podden? Har du någon reaktion på det? Hon har några valid points och hon verkar ju, på allvar, inte må bra i bloggosfären efter att BB föddes.

      Är det den som heter Forni och Hamilton? Vilket avsnitt?

        Nej. ”Ofiltrerat” med ”PT-Fia”.

      Det släpps en podd – i morgon om jag inte missminner mig – där jag bemöter det.
      Jag har inte tänkt att göra det här inne.

        Ålrajt. Då får vi lyssna på den podden då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.