Influerad av Gollum?

En gång är ingen gång för den som vill etablera ett signum som influencer.
Det gäller att nöta in en min eller ett sätt att posera och i Hannalicious fall så är det en stil jag valt att kalla ”kissande influencer med imaginär sol i ögonen”. Gollum-huk och solisar – ett vinnande koncept.

Men…
Får man inte väldigt mycket mjölksyra av att sitta så där?
Att en influencer skulle nöja sig med att ta en, två eller tjugotvå bilder för att få en att slänga upp på Instagram är nästan lika dumt som att kissa i motvind – Hannalicious och hennes squad erkände ju till och med att de spenderat en hel dag en gång med att ta bilder av varandra men att ingen endaste blev tillräckligt bra för att publiceras.
Så ni kan ju tänka er hur länge Hannalicious suttit där på huk. Jättelänge!
Jägarvilan i Mästarnas Mästare skulle förmodligen vara en promenadseger för henne i nuvarande form.

Men erkänn att det kan innebära en viss fara med att sitta och huka i olika gathörn och utanför portar. Människan går nu för tiden med blicken i telefonen med samma självklarhet som att det minst kommer visas fyra olika reklamfilmer med Zlatan i varje reklampaus i fotbolls-VM, så snubbelrisken är överhängande.
Vem vill vara orsaken till en blåtira på Hannalicious, åstadkommen av ett knä i ögongloben? Ingen! 
Därför har jag skapat upp de här skyltarna åt Hannalicious som hon kan sätta upp i kvarteret och även ha med på resor om hon på förhand vet med sig att det kommer förekomma mycket hukande.

You are welcome!

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar bloggbevakning men såna här inlägg scrollar jag igenom och skumläser inte ens, dom känns såå meningslösa? Jag fattar att det ska vara sarkastisk humor men det är liksom ett heeelt inlägg om Hannas sitt-poser och dödstorra skämt… Finns det inget intressant att rapportera från influencervärlden så leave it be, kvalité framför kvantitet CamCam – Du är bättre än såhär.

      Det sjuka är att camcam kan ordbajsa så extremt mycket om något så ointressant! Oftast är de tråkiga inläggen de som är längst. Bröt fan tummen pga scrolla för mycket

        Varför läser du sådant du inte gillar? Det finns bättre saker att ödsla din ilska och energi på, vi andra kan få slippa era tråkiga klagomål.

          Vet inte vem du syftar på anonym men konstruktiv kritik måste få framföras utan att det tolkas som negativitet eller tråkiga klagomål, jag kan inte svara för alla andra men jag kommenterar positivt 99% och har många gånger höjt bloggbevakning + CamCam generellt till skyarna för att jag tycker att det är en sjukt bra blogg med relevanta ämnen och bra grävande – Med det sagt så måste man då också få framföra när något inte håller måttet (enligt mig) och kan förbättras. Om du gillar dessa inlägg så är det awesome, good for you och bättre är väl då att säga det istället? Framför din åsikt att du älskar dom här humorlösa inläggen (kanske är fulla av humor för dig dock) och låt övriga framföra sin åsikt.

            Jag syftar på alla som gnäller, allt kan inte alltid roa alla och man behöver bara hoppa förbi och vänta på nästa inlägg.

      Tur att världen inte cirkulerar er då surkärringar..

        OJ hahah. Vaknat på fel sida sängen?

        EN konstruktiv kritisk kommentar gör dig inte till en surkärring eller allmänt vaknat-på-fel-sida.
        1. Påbörjade läsning
        2. Insåg typen av läsning och slutade läsa
        3. Lämnade en kommentar av konstruktiv kritik
        4. Gjorde frukost och fortsatte min glada dag!

        OBS Jag kände mig inte negativt påverkad av inlägget, lät inte det styra min dag eller mitt humör – Jag är fortsatt glad! Gud förbjude att man inte håller med alla ?

      Jag tycker det är lite kul hur Camilla märker någon detalj hos en bloggare och sen plockar fram den alla gånger den varit med. Typ chanelpåsar, squatposer, sprättben, brunsås…

        Jag med! Jag läser inga andra bloggar (förutom blondinbella obviously) eller följer nån på insta. Såna här poster ger mig en alldeles lagom inblick i den världen. Perfekt! Blir lite roligt när det klumpas ihop och sätts på sin spets sådär ??☺️

        Tycker det ser knäppt ut med den posen. Larvigt.

        Ännu bättre om du seriekopplar,; för de enda ljusen i den staken???

      Det är ju dock sånna här inlägg som gör denna blogg till vad den är. Det har funnits med från bloggens start, och då det var avsevärt mycket fler sånna här inlägg, dagens tofshållare var ett stående inlägg. Om du inte gillar det.. synd. men Då kanske inte denna bloggen är nåt för dig ändå. Allt är inte för alla.

        Britta – Tycker du? Vad olika man kan uppfatta en blogg isåfall. Jag tycker att det som definerar bloggbevakning är inlägg som Mogi, blondinbella etc där luftslotten raseras tack vare CamCams grymt bra grävande och undersökningar samt ”nyhetsrapporter” från blogg och influencervärlden. Ser faktiskt inte alls hur inlägg som dessa är vad som gör bloggBEVAKNING till vad den är? Vi tycker uppenbarligen olika vilket såklart är okej, jag är dock genuint intresserad av hur du menar.

        Jag gillar inte inlägg som dessa men följer bloggen pga de ämnen som jag nämnde, självklart är inte allt för alla men pga av någon inte gillar ett visst typ inlägg så är det rätt dramatiskt att dra slutsatsen att den här bloggen inte är för oss som inte gillar dessa typer av inlägg ?

          Om du har hängt med från början så vet du att det är bland annat sånna här inlägg som denna bloggen har bestått av sen den startades.

          Sen vad du tycker definierar bloggbevakning är relativt ointressant då det är camcam som driver blogggen och det är hennes definition av det som gör bloggen till vad den är.

            Britta – Fast du säger ju själv ”Det som gör den här bloggen till vad den är” vilket är en längre mening för ordet som jag använde, vad som definerar bloggen. Så du har rätt att avgöra vad som definerar bloggen och det är av intresse, men inte jag? ? Jag har hängt med sen början och tycker att bloggen har utvecklats ENORMT sen den startades, just för att den riktar sig mer mot nämnda ämnen nu.

            Utan sina läsare (bland annat jag) så skulle CamCam inte kunna driva den blogg hon driver, oavsett vad den består av enligt dig eller mig, så at the end of the day så ÄR läsarnas åsikter av vikt Britta 😉

              Det gör bloggen till vad den är för att det är sånna inlägg Camilla skriver… då är det ju den definitionen Camilla har. Inte din eller min definition.

                Majoriteten av inläggen (nutid, inte när bloggen startades) är ju dock baserad på annat numera, så i nutid är det väl snarare ”lätt” journalistik (finns säkert ett bättre ord för det) som definerar bloggen eftersom det är det som CamCam skriver mest om? Om du dock känner att du vill definera bloggen – det var trots allt du som tog upp vad som gör bloggen till vad den är och därmed definerade den, inte jag – så är det väl isåfall en blandning av dessa båda 😉

        @Britta

        Du har helt rätt, ur det perspektivet.

        Den här typen av inlägg, har enligt mig, alltid ”dragit” ner bloggen. Jag har insett att det är inte min typ av humor. Läser därför sällan ältande inlägg. De ger mig ingenting.

        Oftast ignorerar jag både inlägg och kommentarsfältet. Någon gång// ibland kommenterar jag ändå.

        Vad du/jag tycker eller borde läsa/inte läsa är ju upp till oss själva.

        Dock är det både du och jag och andra läsare som försörjer CamCam. Därför är det väl bra att vi uttrycker både ris och ros?

        Att be läsare sluta läsa är kontraproduktivt.

        //Moa

          Ja absolut. Men varför måste man gnälla så fort något inte passar? Varför kan man isåfall inte bara bläddra förbi och hoppas att nästa inlägg passar bättre då?

          Det jag ville få fram är att sånna här inlägg är inget nytt, de har funnits på bloggen hela tiden. Det är blandningen av dessa inlägg och de lite mer grävande inläggen som Jag tycker gör bloggen till vad den är.

            Så man ska INTE få framföra både ris och ros då Britta?

      Tycker dessa är de roligaste typen av inlägg, 0 % hånfullt utan enbart skoj med en bloggare (som för övrigt älskar den gratis marknadsföring hon får på CamCams blogg!) – alla vinner på det?! Och cam är grym som märker små roliga detaljer och kan sammanfatta det med humor för oss (mig) som knappt vet vem Hannalicious är xD Du skulle lätt kunna göra ett likadant inlägg men med alla storbloggares typiska poser – Bella med megasmile och och ena benet fram, Kenza med ett böjt knä och en arm rakt upp i luften med ett pekfinger rakt ut, Kissies bortvända ansikte… Hade tyckt de vore askul 😀

      Ehm. Eller bara trevligt utan ström i det skira ljusblå? Kom igen nu, du förnedrar din egen kognitiva uppskattningsförmåga. Go girl ❤?

    Jäkla snygg är hon dock!

      Vart då?

      Vart? Man ser ju bara kläder, lite hår och stora paraboler till solglasögon

        Paraboler hahahaha. Det tar jag med mig ?

      Kan vi inte bara sluta kommentera andras utseende någon gång?

      Vardå förlåt men det är inte Kenza, och utifrån bloggen med dasha får vi veta att varken ekonomi eller begåvning finns. Dock föfäldraresurser. Varför får hannalicious Klara sig utan frågetecken när Natacha peyre inte fick det? Hur ser a-skattesedel ut?

    zzzzz

    Eh?

    Älskar inlägg som detta! Keep up the good work camcam!

    Jäklar vad cranky alla var idag då ? gå och ta en kopp kaffe vetja! Och apropå inlägget, hennes sittposer är fan skrattretande!

      Låt alla få framföra sina åsikter vetja! ?

        Hen framförde sin, precis som du. Och ingen har hindrat någon från att framföra sin åsikt!

          Lisa – Sa jag att smiley/rosett INTE fick framföra sin åsikt? Jag fann smiley/rosett kommentar så t ö n t i g att reagera över att ”alla” är cranky när endast 4 kommentarer hade lämnats by then och ”ta en kaffe vetja” fick då likgiltigt töntigt svar av mig, så sätt dig ner Lisa ?

            Jag skrev ju ordagrant att INGEN har hindrat någon från att framföra sin åsikt. Du är inkluderad i ”ingen”.

    Nämen… nej!

    Finns ingen ironi, sarkasm eller annan humormarkör i inlägg som det här.

    Bara tjatigt, hånfullt och ”gäsp”.

    Tvärt om, det är hån, konstiga liknelser och besserwisserattityd.

    Vad är målet med inlägg som dessa?

    //Moa

      Finns ju ingen mening med din kommentar heller, förutom att signalera att du minsann är så god och duktig som aldrig skulle skriva såhär. (I likhet med de flesta av dina kommentarer som brukar gå ut på att höja dig själv moraliskt över andra).

        Jag tänker att det är bra att man säger till om något är hånfullt uttryckt, vad är felet med att göra det?

          Tror du behöver läsa min kommentar några gånger till.

            Jag har läst din kommentar 🙂 Du skriver att det inte finns någon mening med hennes kommentar, medan jag tycker det motsatta att det finns en mening – bra att säga till när något är hånfullt.

              Sen kan det givetvis vara så att Moas syfte är att signalera att hon är en bättre människa än oss andra, det vet jag inget om

                @ Anonym 11.26

                Tack för din tolkning av vad jag skrev.

                Jag har inga underliggande syften med vad jag uttalar. Ibland har ”mottagaren” en förmåga att läsa in mer än vad jag (just i detta fall) egentligen sagt.

                Ha en fin dag.

                //Moa

        @Anonym 10.58

        Själv verkar du vara en riktig solstråle! ?

        Vet du? Vad du ”tror och vad du vet”är inget som stör mig.

        Vad du har förstånd att tolka och förstå av vad jag skriver är heller inget som stör mig.

        Läs och tolka på bara! ?

        //Moa

          Jag vill förresten passa på att tacka för alla tips på min OT när jag bad om råd im mina missfärgade kläder. ?

          Jag körde en kombo av alla era tips och lade till det jag själv läste på nätet.

          Jag blekte kläderna men inte i klorin utan i vanish white. Tvättade på lite högre temperatur efter ”badet” men lätt ursköljda plagg och lade in ark med color catchers i maskinen.

          Perfekt ??

            För er som inte läste om mitt problem men vill testa det jag skrev ovan så gällde det möstarade plagg i färg som fått en lätt missfärgning från annat färgat plagg i from av en ”lätt” hinna som gjorde plaggen blaskiga.

              ?

    Alltså varför vill hon visa för hela världen hur hon går på toa? Vilka pinsamma bilder

    Hon vill typ de ghetto american gangstaahh cool ut eller vad fan håller Barbiefjorren på med

      Vad sa du sa du??

        Att hon vill försöka se gangster ut, hon skriver sådana bildtexter också

          Men VAD är en fjorre?

            Fjortis?

    För att inte vara ett jobb så verkar det som oerhört mycket jobb att vara influencer.

    Det borde för övrigt inte heta influencer kan jag tycka, det är ett så romantiserande uttryck. Konsumtionspåverkare är bättre.

    Sitta på huk är en ställning människokroppen passar för, till skillnad från att sitta på stol (som är orsak till tex mångas ryggproblem). Sedan att många i västvärlden ’glömt’ hur man gör, samt att det kanske inte är lika toppen i stilettklackar är en annan sak…

      Eller alla vi med knäproblem som inte skulle kunna sitta så ens under pistolhot…

      Fast det är faktiskt lättare att sitta på huk i stilettklackar än i lågskor. ?

        Jo, jag vet att många inte klarar att få ner hälen och sitta med hela fotsulan i marken så då är ju stiletter ett utmärkt hjälpredskap.
        Tror dock inte jag skulle tycka det var bekvämare, älskar att ’grunda’ på huk – med hela foten i. Tror inte heller att klackar är del av den naturliga sittställning som detta egentligen är för människor – se på små barn.

          Önskar jag kunde det men nuförtiden så är det mina knän som sätter stopp för det av alla saker. ☺️

        Ok, hamnar tydligen i mod på tema huksittande…

          Du behöver inte släppas ut från modd.

          Jag fattade att din poäng gällde vad som är bäst för kroppen och att skorna inte ingår i det. Tyckte bara det var ett kul stickspår. ?

            Fattade att du fattade, men tyckte också det var kul med stilettklackar som ergonomisk hjälp vid huksittande.
            Tycker du att jag borde få stanna i modd (vet inte vilket ord som kan ha triggat: ’sittställning’, ’fotsula’?), och inte få mina kommentarer publicerade?

              Alltså det var inte så jag menade ang modd…. tror jag du också förstod.

              Lämnar här.

              Ha en bra dag!

                PS Titta på klockslagen på mina kommentarer och gissa sedan på hur dags din släpptes ut från modd…

      Jag sitter ofta på huk på gatan när jag har ont. Mer än en gång har folk kommit fram och velat ge mig pengar(i tron om att jag tigger) ??

      Det är också den perfekta posen att bajsa i ?

        Och föda barn.

    Hade såååå gärna sett Style-by-Mats-Mats göra de här poserna, saknar honom så mycket ibland:
    https://ng.se/files/top_images/Style-By-Mats.png
    När det begav sig hade han ju nästan bara Elin Kling att härma, nu finns det ju mängder av material man velat se hans version på.

      Gah!

      Ååh jag saknar också honom! Good times ☀️

      Det här har ni inte råd med ute i stugorna!

      Vad hände med honom? Gjorde han något efter 1000 apor?

    I’m ön influencer! Please take my on allvar. It’s a real jöbb.

      Lika bra engelska som Kissie nästan!

        Bella menar du väl!?

          Kissie tar priset ???

    Vilket fjantigt inlägg…om du inte hittar något att skriva om så behöver du ju inte hitta på massa skit?

      spegel – spegel

        Spegel spegel??!?

          Ja:
          ’Vilket fjantigt inlägg…om du inte hittar något att skriva om så behöver du ju inte hitta på massa skit’
          kan ju gälla för kommentarer också.

            Du är ju lika dålig själv Anonym med den där attityden.

    *Snark*

    Känns som att folk här behöver lite semester… XD

    På bilden med gula jackan så ser det ut som hon kissat på väggen. Fresh.

    Detta är det roligaste jag sett!!!

      Detta är bland det tråkigaste jag sett…zzz

    Jag tycker sådana här inlägg är sjukt kul. Många är de influencers (och läsare) som tar sig på alldeles för stort allvar.
    För Guds skull, ibland är faktiskt bloggare rätt korkade och komiska. Precis som vi andra.

    Hahaha, älskar bilden med gul jacka där hela väggen bakom är fylld med hundkiss/influencerkiss

    Kommentarer på Jon Olssons bröllopsvlogg?

      Tyckte det var jättefint! Janni var så vacker och Jon höll ett väldigt fint tal. Blev rörd trots att jag är anti äktenskap och bröllop.

        Varför ANTI?

    Åh nej, blir detta sommarens stora plåga på Insta? Kan bli väldigt skoj när ”alla” ska böja på benen och se coola ut. Vill till att man inte är inkontinent tänker jag:)

    Känns som att bakfyllan lever vidare bland kommentatorerna här. Minimalt med glimten i ögat idag. ?

      Och hugga efter minsta lilla på varandra verkar vara sysselsättningen för dagen. ☺️?

      Jag upplever att det är så överlag den senaste tiden (och med det menar jag sedan ett par veckor ungefär). Eller snarare att förmågan att uppfatta glimten i ögat har sprungit bort. Inga skämt får passera.

    Mer av denna typen av inlägg för så var bloggen i början, det var därför jag började läsa bloggen. Fram med mer lättsamhet och humor i bloggen

    Haha, det ser helt idiotiskt ut, hur kom hon ens på det där? Tror nog att hon ser jättesexig och cool ut i den posen. Sprättbenet är ju vackert och naturligt jmf med kissande gollum.

      Hahahah ”kissande gollum” ?

    Hahah, som jag har saknat dessa inlägg! Lite humor i allvaret, som förr!

    Hanna skulle behöva ett ”riktigt” jobb. Har hon någonsin haft det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.