Micke har fått ta emot en delgivningskallelse


Bild från Svenska Bloggare.

För den som inte vet vad en delgivning är så står följande att läsa på Polisens hemsida:

Med delgivning menas att en handling eller information om ett beslut lämnas till en person. Om den som ska delges håller sig undan kan stämningsmannadelgivning användas. Polisen utför detta på uppdrag av företag, myndigheter och enskilda personer.

Personer som förekommer i ärenden hos domstolar och myndigheter har rätt att ta del av och lämna synpunkter på det material som ligger till grund för myndighetens beslut. Det är ett grundläggande rättssäkerhetskrav.

Detsamma gäller i vissa privaträttsliga ärenden, som rör till exempel testamente eller hyresrättsliga frågor.

Med delgivning menas att en handling eller information om ett beslut lämnas till en person. Det vanligaste sättet är att handlingen skickas med post till den person som ska delges.

Personen anses delgiven när han eller hon har skrivit under ett mottagningsbevis. Om den som ska delges håller sig undan eller av annan anledning inte skriver under mottagningsbeviset kan stämningsmannadelgivning användas.

Västra Götaland har alltså tagit på sig att – mot en summa på 1000 kr – få Micke att ta emot en handling eller ett beslut som omfattar honom då han inte gått att få tag på.
Jag vet med största sannolikhet var detta rör sig om, och Mickes egna kommentar om tänkbar påföljd stämmer på informationen jag fått.

Om detta är en offentlig handling så kan jag meddela er vad det rör sig om så fort jag pratat med registratorn. Micke har delat detta på Instagram utan att täcka över sitt personnummer – det är jag som gjort – och är det en offentlig handling så kan vem som helst få ut den.

Annars är det mest sånt här på hans Instagram:

Offentlig krigföring – lite av KnivMicke och Sindys paradgren!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stackars de två underbart fina barnen som måste vara med om denna offentliga bajskastning. Tur i oturen är ju att de är för små för att förstå vad som sker på nätet och vi får hoppas att allt lugnat ner sig när de blir stora nog att förstå.

    Jag önskar styrka till hela familjen!

      Jag hoppas innerligt att det bara sker sånt här skit på nätet och inte framför barnen… stackars stackars barn.

    Vad har vi för glädje av denna information.

      Du är inne på en skvallerblogg? ??

        Detta är ingen skvallerblogg ?

          juste, det brukar låta så när det väl passar haha…

        Skiter i vilket, tycker det är osmakligt ändå, sitt där du. Och gör dig lustig, det verkar få dig att må bättre.

    Jag tycker vi lämnar ALLT som har med deras barn att göra. Det är inget att diskutera på en blogg. Tack för mig ?

    Förlåt mitt osköna sätt att påpeka det här på men det är en allmän handling, inte offentlig.

      Förlåt mitt osköna sätt att påpeka detta, men allmänna handlingar kan vara offentliga eller sekretessbelagda. En offentlig allmän handling kan man begära ut, en sekretessbelagd allmän handling kan man inte begära ut.

        Förlåt mitt osköna sätt att påpeka detta, men sekretessbelagda allmänna handlingar kan också begäras ut.

        Älskar att det blev så arkivnördigt i denna tråd ?

          Arkivnördar ?

          Jag borde ha ett ”Arkiv X-skåp” på kontoret med allt som inte hamnar på bloggen.

            Brandklass 120! ?

          Jag vet, jag insåg att jag formulerade mig fel men orkade inte rätta mig själv. Tack för förtydligandet.

          Nja, det är uppgifter i en handling som kan omfattas av sekretess. Man kan begära ut handlingen men om vissa uppgifter omfattas av sekretess kommer de maskas.

            Älskar er
            Mvh juristen med en förkärlek för offentlig rätt

            Eller begära ut handlingen med förbehåll 🙂 Huruvida man får ut en blandad handling eller inte handlar väl om vilket skaderekvisit man stöder sig på?

    Japp, vem som helst får ta del av handlingarna.

    Allmänna handlingar kan även vara sekretessbelagda. Om de inte är det kallas de offentliga handlingar och ska lämnas ut på begäran. Mvh, arkivvetenskapsstudenten 🙂

    Och du vet ofta allt, tex vad det rör sig om men ”kan inte avslöja det i nuläget” och har allt som oftast varit med om samma sak. Det blir tyvärr lite besserwissrigt när du ständigt måste berätta att du minsann sitter på skitsmaskigt skvaller eller liknande erfarenheter men samtidigt är så heroisk så du inte tänker avslöja nåt.

      Håller med.

      Oj, så uppfattade jag inte alls det här inlägget. Jag ser inte något alls samma besserwisserbeteende som du talar om. Utan mer ”jag har en teori, är den rätt återkommer jag”. Det ser jag snarare som ödmjukt, att man inte vill fara med osanning innan man har mer kött på benen.

        Man ska väl aldrig fara med osanning, med eller utan kött?

          Haha nä, det blev lite fel. Hoppas det gick fram vad jag menade ändå.

      Inte i de här fallet..
      Än så länge har jag aldrig blivit delgiven. Jag funderar på om det är detsamma som den amerikanska varianten ”You have been served”? Det är lite mer snärtigt än ”Du har blivit delgiven!”

      Ang. din kritik så skrev jag så för att signalera att jag förmodligen har mer på fötterna än jag kan publicera på en gång för att mer ”motivera” publiceringen. Hade jag trott att delgivningen hade med barnen att göra så hade jag inte publicerat inlägget.
      Det var inte med avsikt att verka ”insatt” utan mer som en förklaring till varför jag publicerade alls.

      Jag skriver om ungefär 40% av allt jag vet, och det är jag helt öppen med.

      279 gillamarkeringar kan inte ha fel!

        Jodå, det kan de. Inte ett mått på rätt

    Jag tänker BS!

    Med tanke på att det väl var hennes barn som fick cancer (rätta mig om jag minns fel) så känns insamlingen ganska legit.

    Funderar över vad som hänt med studion, har dom inte kvar den lägnre för den ägdes väll gemensamt??? Han har ju även ändrat bio…

    Oh no… Ja det där låter inte bra alls. De kommer säkert säga att det var någon ”transaktionsavgift” när 50,000 saknas från de pengarna ?

    Komiskt att han anser att karma kommer ta någon annan – det är ju hans egen som har kommit ifatt honom.

    vill bara dela en kommentar jag skrev om bellas nya bolag hermine hold igår, ifall den försvann bland de hundratals på förra inlägget ?

    ”det står att bolaget ”good luck have fun design studio AB” har gjort layouten för inspirationsbilderna som visas på hennes blogg. de gjorde även layout för nya löwengrip-bilderna med flaskorna på. vet inte om det endast gäller reklambilderna eller också designen på själva produkterna.

    onekligen konstigt att ta med flera andra företags reklambilder (tex den från märket celine) till sitt eget företags inspirationsbild och sedan skriva ”copyright” för layoutföretaget längst ner xD bilden från celine visas ju också stort först som ”framside-poster” som de satt ett stort H över.”

    vad är hermine för namn egentligen? felskrivet av hermione eller en nick åt hèrmes?

      Hermine är den feminina formen av Herman. Dock associerar jag det mest till pälskappor eftersom det är det engelska ordet för hermelin….

        Själv tänker jag på Harry Potter. Typ att Hermione blivit hedgefondmäklare.

          Jag heter Hermine i mellannamn efter min mormor!

            Handlar om Hermine Coyet som hjälpt Bella i bolaget!

      Journalisten från Elle(?) som började jobba med Isabella förra året heter Hermine.

      En annan lustig sak jag noterade när jag gick in på deras (blivande) webbshop. Det står längst ned ”This shop will be powered by Shopify”. Shopify, för den som inte vet, är en plattform där vem som helst kan sätta upp en egen webbshop utan att kunna något om hemsidebyggande, betallösningar m.m. Man bara köper ett färdigt designtema, kopplar in sin egen domän och lägger in sina produkter.

      Ett budgetalternativ alltså, för den som vill få igång en webbshop snabbt utan att lägga pengar på en webbyrå. (Dyrare i längden dock eftersom de tar årsavgifter och transaktionsavgifter, men det är ju enkelt för den som inte vill satsa fullt ut från start eller bryr sig om att ha en unik design.)

        Fast.. Var inte hela deras grej att de skulle vara så unika? Och att snubbel från ideal hade specialkunskap inom webhandel?

        Hemsidan ser ut som the grudge?!!!!?

          Hemsidan ser verkligen B ut… för övrigt intressant att Isabella la upp på sin Instagram att det säljs en LCC deo var tredje minut…. Känns som hon försöker hypa produkten och härma maybelline mascaran som säljs varannan sekund

            Finns det någon riktig statistik på hur många Lccdeo som säljs per år?
            Hur räknas förresten siffrorna?

            På antalet faktiskt sålda till kunder eller efter det antal inköpta till affärerna, oavsett om de köps av kund eller blir hyllvärmare?
            Nyfiken då jag har undrat sånt förut och inte bara gällande Lcc

            Nej, var tredje MINUET! Det är nån annan tidsräkning!

        Bolagsverket har inget inregistrerat aktiebolag med namnet Hermine Hold.
        Möjligen stöter namnet på patrull eftersom det redan finns ett handelsbolag och två enskilda firmor där namnet ”Hermine” ingår.
        Om namnet inte går igenom så får man väl ha Hermine Hold som varumärke och kalla bolaget något annat. Det gäller i så fall att skydda varumärket och de grafiska bitarna. Men sådant att förstås Bellas ”team” bra på. Eller?

          Man får registrera ett bolag med vilket namn som helst och kalla det ett helt annat namn. Man kan alltså ha registrerat det under ett helt annat namn.

          Bolaget heter H Hold Fashion AB.
          Möjligen fungerade det inte med Hermine.
          Man kan registrera Hermine Hold som bifirma med egen verksamhetsbeskrivning.

      Ja, Bella är för lustig:
      ”Åh, startfasen av nya bolag är så spännande. Det är min 12:e bolagsresa. Galet. Ändå är det samma pirr och fjärilar i magen. Lite som dejting – Hur kommer det här att gå?”
      Definitionen på en entreprenör är någon som har idéer och är bra på att starta upp saker. Entreprenören är dock sämre på detaljer och inte särskilt uthållig när det gäller att få saker och ting att fungera i praktiken. Det stämmer bra in på Bella.
      ”Hur kommer det här att gå?”. Tja, det är förstås ett tecken på självinsikt från Bellas sida när hon ställer denna fråga. Hon har ju statistiken emot sig när det gäller att få företag att överleva den så pirriga startfasen.

      Var tvungen att gå in och kolla på hennes blogg. Står som tur var ”moodboard” högst upp, så det som visas upp är förmodligen layoutförslag som formgivaren använt för att frammana rätt känsla och som endast tjänar som inspiration. De måste ta egna bilder sedan — blir dock inte helt förvånad om de kommer att likna dessa. Formgivaren äger ändå rättigheterna till själva utformningen, om än inte till de enskilda bilderna. Kan förstås ha fel, min tolkning baseras på hur det fungerar när man ger ut böcker 🙂

        Det känns som om Isabella förväntar sig att instagrammare skall göra det jobbet. Hon letade ju efter en produkt som går att få spridning på i bild så som DW och ideals of Sweden. De kommer väl i likhet med sina föregångare erbjuda ett gratis hårband mot en bild och publicering i sociala medier. Gratis marknadsföring i princip.

    Hon har helt säkert goda intentioner men det finns ju massa sätt att göra en insamling i eget namn till hjälporganisationer om man vill satsa på ett visst belopp t ex eller se iden insamlade summan växa, så jag förstår inte alls poängen. Det borde bara kunna orsaka extra krångel för henne själv att fått stora stora summor swishade till sig?

    Så tragiskt. En sak att må dåligt, men han vägrar ju konsekvent växa upp och ens försöka bete sig. Kallar folk det ena och det andra, stoltserar med droger, älskar visa att han skiter i alla samhällets regler.. och allt är förstås andras fel att han sitter i den sits han gör.
    Fy f-n skaffa barn och inte ta nåt ansvar.

    Jag undrar om det ens är tillåtet att som privatperson använda sitt privata konto som ”allmän sparbössa” åt barncancerfonden? Det låter som något som borde vara olagligt, och som dessutom på nåt sätt borde beskattas eller granskas av Skatteverket.

    Drar verkligen öronen åt mig när jag ser den typen av insamlingar. Swishinsamlingar öht litar jag inte på, jag är alldeles för cynisk..

    OT: Såg att någon skrivit ang. skänka pengar.. Hur har det gått för lilla Molly som skulle opereras i Mexico? Calle Schulman var drivande i att swisha dem pengar och jag gjorde det bla. men inte fått någon uppföljning och jag har frågat Calle men inte fått svar. Någon här som vet?

      Bra fråga! Det hade jag helt glömt borr! Jag swishade också pengar ju ?

        Finns inga data på internet öht sedan dec 2017. De tycks ha fått 1,3 miljoner. Mammans ig privat. Så någon som vet något?

      Så märkligt det där…visst familjen har ingen skyldighet att dela med sig om Molly, men det samlades ändå in 2 miljoner kronor. Efter att insamlingen avslutades finns det inga uppdateringar alls, många har frågat @juliamjolnerstedt på Instagram då det var hon som startade insamlingen men hon svarar aldrig.

        @juliamjornstedt ska det vara ?

        Såhär skrevs det för bara 7 dagar sedan på Julias(hon som samlade in pengarna) instagram:

        Hon skulle vara frisk nu. Det skulle ha gått bra.
        För nästan ett år sen bad jag om er hjälp att samla ihop pengar till min vän Erica som fått ett återfall på sin cancer. En hjärntumör som aggressivt ville ta hennes liv. På mindre än ett dygn hjälpte ni mig samla ihop nästan två miljoner kronor och Erica åkte till Mexiko för behandling.
        Först såg det ut att gå bra. Tumören krympte och hoppet växte. Men sen slutade Erica svara på behandlingen och tvingades åka hem.
        Hon skulle vara frisk nu. Det skulle ha gått bra.
        I helgen fick Erica kraftig huvudvärk och började kräkas. Huvudvärken berodde på en mindre hjärnblödning och hon är nu inlagd på Sahlgrenska.
        Som om det inte vore nog för Erica så berättade läkarna att tumören fortsätter växa åt alla håll. Hon har valt att ge sitt sista hopp till en ny form av cellgifter, men läkarna var tydliga med att det nu är palliativ vård som gäller och fokus på livskvalité. Jag vill bara skrika och slåss och kräkas på samma gång.
        Hon skulle vara frisk nu. Det skulle ha gått bra.
        På lördag fyller jag år. Något Erica kanske inte kommer få göra fler gånger. Allt jag önskar är att Erica får en lugn och smärtfri tid tillsammans med sin familj. Att hon har råd att få göra och uppleva det hon vill, att pengar inte ska vara något som stoppar livskvalitén.
        Jag vill inte ha några presenter eller grattis. Jag vill att alla som kan swishar en tjuga, en femtiolapp eller mer till Erica. 0763786561 är hennes nummer.
        Hon skulle vara frisk nu. Det skulle ha gått bra. Jävla fucking cancer.

          Jag kanske är okänslig nu men ska man swisha ett bidrag privat för att nu ge en ”allmän” gåva för att visa sitt stöd? Jag har svårt att se att alla tidigare inswishningar behövdes för behandlingen och förstår inte syftet nu.

            Syftet verkar vara att ge henne pengar i egen ficka att göra vad hon vill med så hon slipper oroa sig för både sjukdom och ekonomi. Så läser jag det iallafall. Alltså mest ge henne pengar och gör henne glad. Det är ju högst frivilligt om man vill ge någon pengar, men texten tycker jag ändå är tydlig

      Om man kollar bilderna från Julias instagram på Molly så svarade hon på en kommentar för 16v sedan att dom avslutat en behandling i Sverige i början på februari och åkte till Mexiko. Sen hade hon inte hört mer.

      I en nyare kommentar på den bilden från 10v sedan så skriver en kvinna att hon träffade på pappan och Molly som var i Sverige för att fixa med dokument som behövdes. Pappan var väldigt nöjd med behandlingen.

        Menar alltså Julia som hade insamlingen. @juliamjornstedt heter hon på Instagram. Och det är samma bild som kommentaterna är på, kanske lät som att jag pratade om två olika bilder ser jag nu när jag läste om min kommentar.

          Ingen har väl skyldighet att visa hur det gått, men de måste väl förstå att det ligger i vårt intresse. Som det är så vet man ju inte hur det gått alls. Jag önskar och hoppas att allt gått väl för dem. <3

            Som sagt, finns alla skäl att vara försiktig med att swisha till privata insamlingar.

              Varför? Eller hur menade du?

      Tragiskt alla såna här fall. Cancer är fruktansvärt. Önskar så innerligt att alla skulle klara sig och sjukdomen försvinna. Har inte drabbats själv men däremot familjemedlemmar.

      Däremot är jag grymt skeptisk till behandlingar i Mexico/Tyskland/Kina etc.
      Läs t ex
      https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/cancerresor-till-mexiko-ifragasatts

        När det gäller cancerbehandling så kan du väl knappast jämföra Tyskland med Mexiko! I de flesta länder, även i Sverige, finns det folk som erbjuder dubiosa behandlingar i privata kliniker. Men behandlas man som patient på ett vanligt sjukhus i Tyskland, där man bedriver mycket cancerforskning, så kan man förvänta sig samma (om inte bättre) vård än i Sverige, så sluta skrämma upp folk som eventuellt måste behandlas i andra EU-länder pga vårdbristen i Sverige!

          Nej, jag menade inte absolut så. Förlåt att jag var så otydlig. :-/ Jag menar verkligen inte behandlingar generellt i Tyskland, eller de andra länderna, utan de ytterst få tvivelaktiga kliniker som år efter år erbjuder hopp till desperata cancerpatienter som andra dömt ut men med oftast dyra behandlingar, ”oprövade metoder”, utspädda kurer, ger exempel på gott resultat men inte delar med sig ens vad behandlingen innebär osv. Dvs såna som de avses i artikeln i jag länkade till.
          Jag vet att det finns såna skumma kliniker/läkare i Sverige också men de är sällan lika kostbara totalt då resa och upphälle oftast blir mindre än att resa till ett helt annat land.

          Hoppas verkligen inte att jag avskräckte någon för vård. Inte min mening att någon skulle tänka på det viset.

        Håller med, verkar inte vara seriöst samt galet stora summor pengar med i bilden.
        Här kommer en till länk:
        https://sciencebasedmedicine.org/clinica-0-19-false-hope-in-monterrey-for-brain-cancer-patients/

    Men låt honom vara eller?

    Han är ju självmordsbenägen enligt honom själv och de sista han behöver är ju att hans problem och motgångar synliggörs ännu mer i en av Sveriges största bloggar. Du kan väl ”bevaka” nått annat eller dra nått tokigt skämt om din katt.

    Tycker detta inlägg var lite väl skvallerjournalistik och väldigt empatilöst.

    Låt han va.

      VARFÖR ska det daltas med Micke? Han är en offentlig vuxen person som fläker ut sitt liv. Han har barn, ja. Men det är flera bloggare/offentliga personer som har och som det skrivs om i denna blogg. Han är självmordsbenägen? Och hur vet du att t.ex inte Dessie är det? Många lider i det tysta, och sätter på ett skal utåt, micke gör det inte. Den ena mår inte sämre än den andra för det.
      Micke verkar främst söka uppmärksamhet av Sindy.

        Jag fick bara en dålig känsla i magen. Känns bara onödigt. Finns bloggigare saker att diskutera än en självmordsbenägen, bipolär och hemlös person som förlorat sin familj. Så jag daltar gärna med någon som redan ligger ner. Snarare än fläker ut alla hens problem.

        Absolut är de offentliga handlingar, men det är skillnad på att jag själv sitter och analyserar den infon än att sprida och dela
        Den till hundratusentals andra, som förmodligen inte orkar begära ut handlingarna själva.

          Säg inte att han är bipolär som att det är fakta!!! Både han och Sindy har sagt att han inte ens blivit utredd för det. Han är sjävldiagnoserad. Det är stor jäkla skillnad

        För att slippa en ny Amy W. Ni äcklar mig som tycker att det är kul att skvallra om någon som håller på att gå under

    Eller så kan du ju vänta tills du fått se delgivningen innan du publicerar ett sånt här inlägg, så slipper vi gissa (och skvallra).

      Har inte sett en enda som gissat eller skvallrat?

        Vad tror du folk gör när det skrivs om att han fått en delgivning, men inte vad den innehåller?

    Alexias dotter har cancer! Kan alla människor som tvekar på att pengarna kommer gå dit dom ska gå in och läsa hennes hjärtskärande inlägg om Corinne. Visst, det kanske finns ett mer optimalt sätt att samla in pengar till välgörenhet men som mamma i den situationen tror jag inte man slösar tid på att tänka på sånt. Man gör saker på enklaste och smidigaste sätt för sig själv så man kan spendera mer tid med sitt sjuka barn. Så snälla låt bli att komma med era anklagelser, den där familjen behöver allt stöd dom kan få!

      Men alltså det är superenkelt att starta en egen insamling på barncancerfondens hemsida. Då kan man som givare följa och se hur mycket som kommer in. Finns absolut ingen anledning till att inte göra det istället för att ha en privat swish-insamling. Såklart folk (även jag) reagerar, oavsett om hennes dotter har cancer eller inte.

      Med andra ord; pengarna kommer gå till barn med cancer. I form av hennes dotter, och ev en delsumma till barncancerfonden om det blir något över efter att dottern fått det hon behöver/vill ha.

        Fast vänta. Det står ingenting på hennes instagram om att pengarna ska gå till hennes dotter, utan att alla pengarna ska gå till barncancerfonden. Som samlar in pengar till barncancerforskning. Högst oärligt ifall hon tar pengarna till sig själv och sitt barn.

    Jag håller verkligen med tidigare kommentarer om att allt som rör barn borde lämnas utanför den här bloggen. Det är troligt att Micke (och även andra bloggare för den delen) kommer på bättre tankar och raderar de inlägg där de skriver illa om sina ex/den andra föräldern, och att du då har sparat ner varenda inlägg och publicerat på din blogg där barnens skolkamrater etc kan läsa i framtiden är verkligen inte försvarbart.

      Återigen, det här med att ta ansvar för vad en vräker ur sig både i verkligheten och på Internet. Skriv/säg inget du inte kan stå för. Det är inte svårare än så.

      Men är inte den kära knivmicke som lagt ut det för allmän beskådan till att börja med? Bloggbevakningen och camcam gör väl därmed bara sitt jobb ?

        Micke är ju drogad då han gör det… så då är det rätt att utnyttja honom?

          Vet du detta eller? Han påstod på bilden han tog bort att han endast pissat för Thc men var ren senast? Han påstår sig vara ren så vad är problemet??

      Ingenting kommer bli bättre förrän han själv börjar tänka efter, tyvärr. Oavsett vad alla gör, så landar allt i det sunda förnuftet hos en själv när det gäller barnen

      Nu är ju barnen i fosterfamilj vilket han själv skrev ut. Han kommer nog aldrig förstå att han gör fel så som folk daltar med honom. Han kallar folk för snekn*llade h*rungar och får ändå massa klappar på ryggen.

        Kan inte ens hon ta hand om barnen numera? Dom skulle ju bevisa att unga föräldrar kunde vara ansvarstagande vuxna..

    Stackars, stackars barn. Sandy och Micke verkar behöva en grundläggande kurs i föräldraskap. De är säkert väldigt kärleksfulla, men jag hoppas barnen kan få hamna tillsammans i en harmonisk fosterfamilj tills de där två reder upp sina destruktiva liv!

      Dom verkar redan vara i en jourfamilj/fosferfamilj som tur är.

        Jag blir på riktigt så illa berörd av barn i sådana här situationer, hoppas verkligen de har det bra. Alla barn behöver sina mamma och pappa i ett stabilt/tryggt hem eller iaf så nära det man kan komma!

      Dom verkar redan vara i en jourfamilj/fosferfamilj som tur är..

      Så förbannat provocerande att de suttit i tv å tidningar och pratat om att krossa folks fördomar om dem, att de är så ansvarsfulla mm..
      Och så kollar man på deras insta mm och ser hur de beter sig, skamligt! Och bedrövande att ingen av dem sett till att vara ”hjälten” och gett 110% i en sådan här sits, utan det är totalt egofokuserat ”jag drogar hur mycket jag vill, jag skriver exakt vad jag vill utan att tänka två gånger så jag måste radera allt jag skrivit innan, jag visar upp mig/gör hur mycket operationer jag vill, jag hånglar så alla får se och gör exet sotis” och bla bla bla.
      Omogna och totalt oredo för allt vad föräldraskapet innebär.

        Vad är det för tidningar?

          Hittade denna med en snabb googling;

          https://mitti.se/nyheter/sonen-raddade-dem-fran-missbruk/

    Alla Ni som gnäller om vad Camcam ska skriva om och inte skriva om, STARTA EN EGEN BLOGG!
    En som då är såååå mycket bättre och rätt.
    Har börjat tröttna på alla kommentarer, som försöker styra Camcam och hennes blogg.
    Alla inlägg här är inte jätteroliga och gulliga, men Ni surmusar: Gör det bättre själva eller gå vidare.
    Jag är jävligt trött på Er!

      Alla har väl rätt till en åsikt, precis som du uttrycker din nu. Bara för att en inte håller med om ett inlägg CamCam skriver så tycker jag ju inte hela bloggen är fel? Ta det lugnt.

      Vad tror du ett kommentarsfält är till för egentligen?

      Ska inte Camilla kunna ta emot kritik som alla andra?

    Jag tycker det är vettigt att ha med sådant här på bloggen. Ska Micke in i fängelse handlar det väl om det och inte barn. Han har en jävla lång väg att gå oavsett. Man blir ju inte bara frisk sådär från psykisk sjukdom. Han orkar inte med sig själv, fixar inte relationer och förmodligen inte vanliga jobb. Han har ingen bostad, han har förlorat sina kids och har ångest förmodligen all tid han är ”nykter”. Det är helt värdelöst för barnen och vem som helst ser ju att de där två inte skulle skaffat barn. Men nu har dom det. Om hans sätt att fläka ut allt på sociala medier får honom att ta tag i sig själv till slut så är det alltid nåt. Han kan ju inte helt missa poängen med all kritik han får.

      Fast det är inte så lätt att ”ta tag i sig själv” när man står utan utbildning, utan inkomst, med massa fakturor man inte kan betala, vilket gör att man inte kan hyra boende eller få lån, och på det ett drogmissbruk. Han har satt sig själv i skiten, men det är svårt att ta sig ur den själv.
      Han skulle behöva placeras på ett hem så han får själv med sina drogproblem och psykiska mående, och sen få ett soc boende i en stad långt från sina gamla vänner där han kan börja om livet på nytt. Men problemet är att många behöver denna hjälp och få kan få det…

        En dag hade han ju ändå barnen och påstod allt gick ok. Att sen låta det bara spåra ut kan knappast lastas på andra iaf…

        Jag förstår inte varför han skulle få en soclägenhet enligt dig, innan han började knarka såhär så mådde han inte dåligt. han har ett jobb där han kan ta svart, han HAR inkomst bara inte vit. Men de e ju ett val.
        Helt sjuk att nån tycker han ska få saker serverat efter allt.

    Jag funderar alltid på hur dessa pengar kommer att redovisas vad gäller hennes eget företag. För visst är hon egenföretagare? Pengarna kan väl inte bara rumla runt på hennes konto utan att de registreras som inkomst och ska skattas för? Är det någon som vet? Jag är inte det minsta rädd för att just de här pengarna kommer till fonden de är avsedda för… men jag tror att det finns bättre sätt att göra det på.

    Minns dom här 2 från när dom var med i ”unga föräldrar”. Tyckte dom verkade vettiga då. De pratade mycket om att de (speciellt) micke blev dömda på förhand på grund av tatueringarna. Dömda som dåliga föräldrar mm pga att de var unga o tatuerade. Men de gör ju inget särskilt bra intryck via hur de beter sig på ig. Alltså. En vuxen förälder som slänger sig med utryck som ho’rungar, romantiserar vapen, droger.. Nä fy. Inte undra på barn i förskoleåldern kallar varandra för grova saker. Hoppas iaf att de får stöd av soc att ta tag i sina liv och att de kan mogna till och bete sig vuxet och få tillbaka sina barn.

    Camilla! Jag tycker du borde radera dessa spekulationer om att Alexia bland annat kommer hitta på en historia om en transaktionsavgift och att hon kommer behålla pengarna till henne själv och Corinne! Jävla pissmänniskor som ska förstöra en god gärning. Om ni stör er så jävla mycket på hur Alexia samlar in pengarna så skit i att donera. Men ge fan i att sparka på en människa som redan ligger ner och går igenom så mycket sorg!

    En dag hade han ju ändå barnen och påstod allt gick ok. Att sen låta det bara spåra ut kan knappast lastas på andra iaf…

    Att Sindy raderar alla kommentarer som har med barnen att göra även om de är genuint positiva får mig att tro ännu mer att dom är i fosterfamilj (det behöver inte vara negativt) det kan vara bra för både barn och familj ett tag.

    Men köper inte ursäkten att hon slutat visa barnen för att deras ”integritet” skadas. Då borde hon slutat visa dom för nåt åt sen när hon sa att första socanmälan hade kommit in. Försöker inte outa men tror det blir värre när man ljuger för då fyller folk i sanningen själva. .

      För att typ 20 personer frågar samma sak som om alla skulle ha rätt och veta?

      Hon svarade på kommentarer vart barnen är men raderade alla sen då alla bara började tjafsa.

        Var är barnen då?

          Varför behöver du veta det för? Som sagt, ingen utav er har rätt att veta vart barnen är. Ni är bara nyfikna jävlar.

          Enligt Micke i fosterfamilj enligt Sindy hos hennes familj. Allt som nämner det raderas

    Om man i en ung ålder säljer en bostadsrätt för att gadda sig mer, sedan ångrar tatueringar och täcker över helt i svart, sedan ångrar stora töj i öronen och får slappa örsnibbar bortknipsade, åker in för överdoser osv. osv. kan man ju hoppas att han får hjälp att hantera impulsiva idéer för sin egen och barnens skull 🙁

    Förlåt för mitt osköna sätt att säga detta men det finns inget som heter ”delgivningskallelse”!

    Delgivning innebär att man anses ha tagit del av en handling, samma typ av handling man får när dom i USA säger ”you have been served”, där är du helt rätt ute!

    Man kan bli delgiven till exempel en kallelse (till exempelvis en förhandling eller ”rättegång”), ett beslut eller en stämningsansökan. Men det kallas aldrig delgivningskallelse!

    Så, nu kan jag gå vidare tack för att ni lyssnade!

      Ursäkta för mitt dåliga ordförråd.

      Har han inte fått en kallelse för att hämta/ta emot en delgivning?
      Jag har ingen aning, men att skriva att han fått en delgivning kändes fel för det har han ju inte. Han har ju fått en kallelse att få sin delgivning. En delgivningskallelse. 🙂

      Som det står i kallelsen så kan man välja att avhämta handlingen på polisstationen för ”att slippa delges i bostaden, på arbetsplatsen, på annan plats eller på annat sätt”. Det är självklart billigare och enklare för myndigheterna att den som ska delges själv hämtar ut handlingen jämfört med om en delgivningsman ska försöka hitta personen och genomföra delgivningen. Hämtar man ut delgivningen och skriver under delgivningskvittot så kan domstolen ta upp ärendet.
      Att hålla sig undan för att undandra sig delgivning av ett åtal är ett klassiskt sätt att slippa konsekvenser av vad man gjort. Finns många exempel på brottslingar som inte häktats eller delgivits åtal innan preskriptionstiden går ut och då inte kan straffas för brottet.

    Tog du bort hela tråden om Alexia K och hennes insamling utan att skriva något? Varför gjorde du det?

    Vet inte vad Micke och Sindy gått igenom, men blir förundrad över hur Sindys liv utåt sett kretsar kring utseende, fest och ny pojkvän medan pappan till hennes barn håller på att gå under. Hon har ingen skyldighet att svansa för Micke MEN jag tänker liksom, två människor som älskat varandra och skaffat två barn, hur kan man liksom bara lalla på i sin ytlighet och gnida in saltet i såren så? Brösten har fått mer uppmärksamhet än det väsentliga här i det riktiga livet.

      Micke la ut ganska mycket info om hela situationen i sina kommentarer nyligen, vem vet vad som är sant men dom känns ju inte stabila direkt

    Jag tycker inte det bör skrivas om dessa två alls. Tycker synd om M och S är ett svin. Detta är inte nåt ”Petra Tungården läppstift-hittepåskit” utan på riktigt. Hoppas allt blir bra.

    Sindy verkar hittat ny men det är kanske sen gammalt… 😉

    Försvann min kommentar?

    Min kille som är polis jobbar med utredningar och i hans arbetsuppgifter ingår ju såklart att kalla folk till förhör. Jag visade honom denna bild på denna ”delgivning” och om det inte är en äldre polis a la Beck som har skrivit detta, så är det mest troligt fake säger han. Texten ifråga är främmande för polisyrket och det ser ut som att det är skrivet på ett simpelt word dokument. Nu är ju frågan varför den här snubben skulle få för sig att låtsas vara delgiven men å andra sidan gör ju folk nästan allting för likes..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.