My Martens visar varför det är en dålig idé att ljuga på nätet

My la för några dagar sedan upp en bildbomb från hennes och pojkvännens besök på Gröna Lund och många har kommenterat att hon är otrevlig som pekar finger åt läsarna i en bild.
My spelar helt oförstående och talar om för läsaren att hen har sett fel, men det hon verkar glömma bort är att det är en av de sämre idéerna, att förneka en bilds existens om den en gång legat på nätet.
Jag läste nämligen själv blogginlägget och reagerade på exakt samma sak. Otrevligt men framförallt pubertalt att göra det mot kameran och att sedan lägga upp det på bloggen, men dock inte i närheten av att vara så urbota dumt som att sedan förneka det och påstå att en läsare sett fel.
Om det nu inte spelar någon roll, varför ljuga om det?
Varför inte bara skriva – ”Ja, det var onödigt att lägga upp” eller liknande?

Att ljuga om ett pekat finger är töntigt men att bli påkommen med att ljuga om ett pekat finger tar väl ändå priset?

Tack för tips, Jenny!

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  PINSAMT.

  Fräscht att krama en papperskorg också!

   Eller hur? Jag kan bli tokig på hur äckliga folk är. Spolar med locket uppfällt och tandborsten 1 m bort, handväskor som sätts ner på offentliga toalettgolv och gud vet allt och sedan ställs på köksbänkar- och bord, folk som inte tvättar händerna efter toalettbesök etc. blä.

    Amen!!!! ?? Folk är sjuka i huvudet!

     Och att skriva att folk är sjuka i huvudet är okey och moget?

    Ja fyfabian ? Även folk som byter om i offentliga toaletter och lägger kläderna på golvet… Ser det för ofta.

    @anonym säger bara krokis, vet inte om företaget finns längre men produkten går säkert att hitta. En slags krok som man lägger på bordskivan och handväskan hänger fritt i luften. Även kalasbra att ha den nära sig vid ett utebesök om någon klåfingngrig skulle närma sig.

    Och ja vad äckligt att ställa ner en handväska på en toalett, skulle hänga den i munnen om det inte fanns någon krok på dörren. ?

     Samma här! Vill knappt ta in jacka och väska på offentliga toaletter, har jag sällskap brukar de få hålla i grejerna utanför

     ALLA toaletter behöver ha krok för jacka och väska på väggen, borde vara lag!

      Som att väggarna på offentliga toaletter är fräschare när folk spolar med öppet lock…

    Såg härom veckan en 9-10 månader bebis ligga på golvet och slicka på det. Detta utspelade sig på en flygplats på Kreta OCH föräldrarna såg det men gjorde inget…

     Idag på lekplatsen hitta min son en blå plast handske som en tjej snabbt snodde i från honom (thank god). Hon stoppar plasthandsken flera gånger i munnen rakt framför mamman som inte säger något ?

     Plasthandskar (typ latex) används ju inte direkt till trevliga saker, det är ju därför dom finns. Fick typ hjärtklappning av att se det ske.

     Hoppas inte bebben blev dålig.

    Och ändå lever jag.

    Eller folk som lägger typ mackor på flygplansborden (de man fäller ner)

     Äh, de städas ju efter varje flight precis som resten av flygplanet så flygplansbord är nog i en renare kategori

      Eh nej! De städas definitivt inte mellan flighterna!

      En flygplansstädning tar typ 10 min. För ett stort plan. Rör ingenting mer än du måste där inne!

    Jag kräks på varenda människa som ställer sina lunchväskor i kylskåpet. Väskan har varit utomhus, i bilen (där allt möjligt har varit), och vem vet var allas väskor har varit. Sedan ställer de väskan i kylen, istället för att ta ur lunchlådan och vad de nu har däri. Usch.

   Har jobbat på grönan och tömt papperskorgarna bland annat och ibland hände det att man sopade upp spya (efter att man använt pulver på det) och sen tömde det i en papperskorg. Så nä skulle inte luta mig mot dessa papperskorgar.

    ???

   Men usch spyr på riktigt av denna tråden, ni beskriver alla mina mardrömmar, uurk

   Skit som skit?

  ”många har kommenterat att hon är otrevlig som pekar finger åt läsarna i en bild.” Alltså va? Får man inte vara på det humöret? Pekat finger åt de stackars kränkts läsarna ??? Att sen förneka det var ännu roligare ? min slags humor. ?

   På vilket sätt pekar hon finger ”åt läsarna”? Stod det något under denna bild som indikera det eller menar man helt enkelt att hon bara pekar finger på en bild? Cmon.

  Alltså hur svårt kan det va att erkänna sina egna misstag? x)

  Inte direkt första gången som My ljuger på nätet, det händer allt som oftast. My brukar för övrigt allt som oftast kalla personer för troll om de påpekar något eller ifrågasätter något. Pinsam människa. Synd att ge henne uppmärksamhet öht.

   Pekade inte Jonas finger på en bild för ett tag sedan? Eller var det någon annan ”ball” move han gjorde? Minns ni? Också vid en soptunna eller liknande.

  Myggan goes thug life ??? stinkefinger som dom säger i Tyskland ?
  Hur kan man bara komma på tanken att ljuga om något så banalt?

  Det här påminner mig om när Camilla Läckberg en gång lade upp en bikinibild där ett kejsarsnitts-ärr syntes. Tre sekunder senare var bilden utbytt till en redigerad bild. Jag skrev att det var synd att hon tog bort bilden då jag blev glad av en sån ärlig och ”riktig” bild typ. Hon förnekade ärret helt och skyllde på att hon lade upp en ny, men exakt likadan bild direkt pga fel tagning eller vad det var. Förstår inte heller varför man måste ljuga :S En till svarade mig att hon också såg bilden är ärret så förstår inte varför man förnekar, pinsamt.. :/

   Fast när har hon gjort kejsarsnitt? Såg också något som liknade ett ärr och trodde att hon gjort någon åt magen i skönhetssyfte och det var det hon inte ville stå för.

    Hon har gjort bukplastik. Då får man ett liknande ärr.

     Åh, nyfiken på hur många operationer hon egentligen gjort, ofta med diverse svepskäl. Brösten, näsan och alltså även magen? Hade jag gjort dem hade jag stått för dem, varför inte? Det är ok att vara intresserad av sitt utseende, men att tillskriva diverse förändringar till ens makes träningsprogram och motböcker blir ju väldigt skevt :/

      *matböcker såklart. Vore väl helt galet om Simon hade egen motbok??

      Hon har även definitivt gjort ögonbrynslyft, om man kollar gamla bilder hade hon väldigt låga bryn, nu ser hon konstant förvånad ut… men kan fortfarande rynka pannan så i te botox.

   För att vissa inte mår bra över sina ärr och inte vill visa det öppet. Tycker det är rätt fult av er i det fallet att påpeka det om hon tog bort bilden, inte alla som orkar/vill skylta med sina komplex

    Kanske ska strunta i att posta bikinibilder då..

     Varför det? Hon kan väl posta de bilder hon känner sig okej med bara?

   Samma scenario ett tillfälle när bystplastikärren råkade synas…..

    Hehe ja, den minns jag

  Det är ju lite det här som gör att My är värd att följa, ja att hon blåljuger om så enkla saker som går att föra i bevisning för den som orkar lägga typ 31 sekunder på det. Det kan bli riktigt kul ibland. Fattar inte hur hon tänker (ja om hon nu gör det). Det som är ännu svårare och faktiskt kommer att göra mig gråhårig snart är hur något företag kan våga sig på att sponsra henne och varför. Totalt oberäknelig och helt utan trovärdighet ramlar hon runt i livet.

  Att ljuga till Skattemyndigheten om vart man bor är ju t.ex. så knäppt så att man bara baxnar. Kanske att hon sysslar med avdrag för dubbla boenden eller nåt. Annars fattar jag ingenting i den härvan.

   Så otroligt märkligt med sådana människor! Har haft en arbetskamrat som ljög sig blå om allt möjligt, det mesta lätt att bevisa som rena lögner. Det spelade ingen roll för henne, hon ljög sig vidare bara. Lögner om olika operationer, sjukdomar, husköp, giftemål osv.

    Hon kanske var mytoman, då finns det ingen tanke bakom lögnerna

     Men My har oftast en tanke bakom sina lögner. Hon ljuger för att framstå som bättre och mer intressant, för att hamna i bättre dager, för att få fler läsare, för att få sympatier, för att få hyllningar, för att få uppmärksamhet och för att tjäna pengar.

      Nu handlade ju inte Aj’s kommentar om My?

    Har haft en sådan kompis. Hon ljög om allt. Och pinsamt att hon inte fattade att vi andra förstod det var lögner. Hon måste ha någon sjukdom. Till slut bröt jag upp.

   Folkbokföringslagen är – jämfört med många andra lagar – den säger Att man ska vara folkbokförd där man tillbringar mest sovtid.

    Folkbokföringslagen är enkel – skulle det stå.

     Du har fel. Lagen talar inte om huvudsaklig nattvila utan var man har sin familj. Lyssna här vad Skatteverket säger…

     https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6547214

      Ja, man får inte vara skenbokförd på annan adress än familjen i övrigt för att ge intryck av att familjen inte bor tillsammans. Så länge man inte permanent separerat från sin make/maka/sambo förväntas båda föräldrarna vara folkbokförda på samma adress. Man får naturligtvis inte ge intryck av att vara ensamstående förälder om man i verkligheten bor tillsammans.
      Om man inte har någon familj men ändå ofta övernattar i olika bostäder så kan man folkbokföra sig där man tycker att man har sitt egentliga hem.
      Frågan kan dock bli känslig om man yrkar avdrag för dubbel bosättning och resor i samband med arbete på annan ort. Man måste självklart tillbringa ansenlig tid på den egentliga hemadressen enligt folkbokföringen för att kunna åberopa dubbel bosättning. Det får inte vara en manöver för att få ekonomiska fördelar man inte har rätt till.

  Man blir som man umgås.

  hej
  hittade din blogg för några veckor sedanoch läste nästan som besatt inläggen om blondinbella! Skriv mer om henne! Gör hennes bolag någon vinst? hur stor? hur mycket får hon in på bloggen?

   Allabolag.se sök på Isabella löwengrip. Voilà!

  Peka finger med en tampong i näsan (förmodligen en synvilla men ser roligt ut) ?

  Hon ljuger om mkt hon!
  Samt tål ingenting
  Minsta lilla mothugg eller avvikande åsikt då är läsarna helt plötsligt ”troll”
  Hon ljuger om var hon bor och tål inte att höra det heller.
  Hon har gjort läppar, det är tydligt men se, det har hon inte !
  Hon är så noga med att påpeka att alla får vara som de är och att alla duger.
  Men sen gör hon alla möjliga sorters ingrepp själv.
  Sen, hennes ”semester”. VAD har hon semester ifrån. Stänger hennes företag ner i tre veckor eller?
  Ingen annan vare sig får eller har råd att ta tre veckors semester från ett ”jobb” man nyss börjat!

   Dessa läppar som är naturligt fylliga som farmors =) Underläppen var sprickfärdig i början. Har även svårt att minnas vad hon skriver om brösten. Ena dagen implantat och nästa lyft. Håll dig till sanningen eftersom du rör till allt du gör My. Blir mycket pajas när du är i farten.

    Ja man ser när läppar och annat är nyfyllt – hon brukar oftast undvika att visa bilder en tid då iofs men man har sett nålsticken ibland också – men hon har kört med diverse bortförklaringar. När brösten ska opereras om (spons) så lär hon köra med att implantaten ”kan vara farliga” – för det görs ju absolut inte av utseendeskäl nejdå nej nej. Öh.

   My ljuger mycket ja, men det behöver inte ens vara mothugg eller avvikande åsikt, räcker med att läsare har koll på vad hon tidigare skrivit och rättar eller ifrågasätter så blir hon arg och kallar läsaren för troll. Hon har både botox och fillers i ansiktet, och ja hon gör läpparna även om hon förnekar det. Det blir lite lustigt när vissa läsare kallar henne ärlig och naturlig… Semester kan hon nog bestämma själv, kanske är det ej betald sem i tre v. men My har bra inkomst ändå via blogg, reklam med mera. Hela förra sommaren var väl semester förutom blogg och hon brukar mena att hon jobbar dygnet runt. Detta inlägg lär nog tyvärr ge henne mer klick och därmed mer inkomst.

    Hennes jobba inkluderar träning, prioriterard sömn, restaurangbesök, behandlingar så visst är det tufft =) Att dessutom ha ett barn med delad vårdnad är också ett slit. Pojkens pappa tar huvudansvaret och My är roliga tanten i Stockholm. Varför vill man inte ha en vardag med sitt barn?

  My, är inte du vuxen? Hur ska du ljuga dig ur det här?

  Skumt det där med hennes boende…finns en My Martens född nov – 87 med adress i Färjestaden o en My Martens född Nov-88 med adress Klippgatan i Sthlm…Coolt om det finns två med det udda namnet ändå…??‍♀️?⛔️

   Det är på Hägernäsvägen 1 i Täby som livet levs. 56 kvm som i Mys huvud är på 70. Tur mäkleriet sket sig.

    Men där står hon inte skriven ???‍♀️

     Blir väl billigast så 😉

  Många här som skulle behöva ett finger, för att ev bli lite snällare ?

   Är ju inte fingret som är problemet, hon är vuxen det är bara att peka på. Det är ju att hon ljuger om det som blir pinsamt

  Det är ingen big deal att visa fingret på en bild. Kanske inte ens var meningen att den bilden skulle laddas upp. Men att ljuga och spela dum som att man inte förstår vad läsaren menar, det var bara märkligt ?

  Bryr mig inte ett skvatt om någon visar fingret på bild MEN att ljuga om det och försöka få det till att en läsare sett fel och ljuger är ju bara så lågt, usch så osmakligt. Tragiskt hur många som är blinda, lättlurade och korkade.. hoppas nu att det äntligen går upp ett ljus för vissa, men detta leder nog mest tyvärr bara till mer klick för My dvs mer pengar till My.

  Det går knappt att läsa den här bloggen nu. En unibet-reklam tar över sidan hela tiden. Någon med samma problem?

   Japp. Så fort jag skrollar ner i bloggen eller bland kommentarerna kommer den upp.

    Hänt mig för 7 gången nyss……

     Jag ser aldrig nån reklam? Så skumt att det är olika!

      Brukar bli så irriterad för hur många jävla ggr jag än trycker på krysset försvinner ej reklamen så går inte in här alls lika ofta pga reklamjäääveln. Please ändra!

   Ja, vansinnigt irriterande!

  BARNRUMPOR!

   TÖNT!

    Mupp!!

  CamCam

  För i helvete ta bort Unibetreklamen!

  Omdirigerar till AppStore så fort man scrollar förbi den där gröna remsan!

  Blir galen på sån skit!

  //Moa

   Förlåt min ton CamCam!

   Kan ha varit ”dagens droppe”. ✌️

   Men snälla gör något åt saken.

   Jag har aldrig haft det här problemet m reklamen på ngn SM tidigare.

   //Moa

   Mysiga Moa strikes again <3

  Om hon ljuger så lätt om en sån skitsak ,då ljuger hon nog rätt bra om andra saker också. Är det inte så man tänker/tycker?

   Hon ljuger väldigt mycket, hon har ljugit om en massa saker om allvarliga saker också inte bara struntsaker. Hon har även flera gånger här blivit avslöjad med diverse lögner, och även själv avslöjat sig med att ljuga tidigare, men det finns allvarligare saker hon ljugit om också.

    Som vad?

    och vad skulle det vara då??? Kan man inte säga det, så finns det inte och vill man inte säga det pga nått så finns det heller inte och har man hört det av någon man inte kommer ihåg eller lovat att inte säga nått så är det en själv annars kan man komma med namn. Sluta hitta på. Tala om vad det är så kanske man tror på det.

  Vuxen människa som pekar finger och sen ljuger. Skäms hon aldrig?

  För inte längesen skrev My på sin blogg att ALLA kommentarer skulle godkännas / publiceras oavsett vad som skrevs men märkligt nog kommer den kommentar jag skrev vänligt om att hon nu diskuteras på Bloggbevakning angående bilden där hon pekar finger ( som jag också såg men inte lade några värderingar i ) och att hon skulle bemöta det som skrevs inte upp på hennes blogg ? Har försökt att stötta henne i allt ”skitprat” men nu är jag väldigt tveksam till hennes sanningar tyvärr .

   Hon har spärrat ordet Bloggbevakning i sitt ”omodererade öppna” kommentarsfält. Vilket skämt hon är alltså!! Byt ut några bokstäver i ordet mot x så kommer kommentaren med.

  När ska stackars Jonas Wesslander som ju inte är nån ungdom längre äntligen hitta rätt kvinna ? men det kanske är svårt när man bara vill ha unga brudar och inte har tillräcklig status att få det ?

  Varför ligger man på en soptunna överhuvudtaget?

   Och varför står man med ett ben uppböjt bakåt i 90 graders vinkel som hon gör på sin header på bloggen?

   Eller sitter på en asfalterad gångväg i kort klänning och poserar med några vitaminburkar?

   Alltså My tar priset i de mest konstiga onaturliga fotoposer ? Har hon inga vänner som kan vara ärliga och säga till?

    Och träningsbilder ståendes på ett ben är också skitfult. Grönsakspiller brukar dukas upp på restaurang. Smaskens!!! 🙂 Undrar hur många följare som gillar henne? Själv roas jag av henne i studiesyfte.

    Även frisören som gillar piller och plastik bör få tips.

  Men va. Har missat detta totalt, trots att jag brukar följa bloggen. Jag brukar tycka att hon blir orättvist behandlad, men känner att jag inte är beredd att försvara henne mer. Hon kränker ju läsaren som framför sin ärliga åsikt, genom att dumförklara denne, samtidigt som hon vet att hon själv bytt bilden. Kunde hon inte stått för det bara, som cam säger.

  Det är lite märkligt allt med My, ena gången så understryker hon att hon INTE läst till PT för att jobba med det, två inlägg-ish senare skriver hon om sin minnesdag och att hon läste till PT för att ha ett jobb? En gång ser man hennes kommentarer på Linda Thelenius Instagram ang. renovering och att hon och Jonas renoverar och att det är bökigt, nästa gång skriver hon i kommentarerna att hon ALDRIG känt Linda och aldrig följt hennes instagram. (bara några småsaker som jag tänkt på den senaste tiden, sedan är det en massa andra saker däremellan) Det måste vara jobbigt att hålla isär alla lögner, bara det måste vara som ett heltidsjobb och appropå jobb, vilken VD kan ta semester efter en månads anställning? Eftersom My har diagnoser så antar jag att hon är kodad dvs har en speciell kod som arbetssökande med särskilda anpassningar och företaget kan få en stor del av hennes lön betald men det låter tokigt att sätta en sådan som VD? Ja jag vet inte, jag är bara lite samhällsorienterad och har ett hum om vad som bukar gälla i arbetslivet.. men allt verkar tokigt på något vis?

   Apropå ”VD-tjänsten”, en VD för ett företag registreras hos Bolagsverket och syns då på bla Ratsit. Söker man på My på Ratsit så har hon endast bolagsengagemang i sitt eget företag (bloggen) samt det konkade blomföretaget.

   Hur ligger det egentligen till med My?

    Ja det vore kanske en lite rolig grej för Bloggbevakningen att forska i?
    OT: eller inte? Camcam.

     Jaaa gör det camcam

   Det där var väl ändå lågt Hanna. Vem är du att klanka ner på folk med olika diagnoser. Högutbildade läkare gör inte det. Hade jag varit dig hade jag skämts nu. Vad har du för människosyn?

  Här bjuder jag dig My på en förklaring. Anledningen till att du förnekade fingerkortet var att du inte gav finger åt läsarna utan till Jonas. När du sedan insåg hur det tolkades bytte du ut kortet för att inte glra läsarna upprörda.

  Hennes podd med Sabina Dufberg tog sommarpaus. Tror inte den kommer tillbaka. Vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.