En textmissbrukande BloggbevakningsCamCam


[polldaddy poll=”10064996″]

Jag har även precis avslutat Joakim Lundells ”Du är inte ensam” och har Anna ”Apan satt i granen” Davidssons ”En apa i Rågsved” liggandes på sängbordet på Värmdö tillsammans med ”Boken om Anna Book”. Jag glömde tyvärr dem båda när jag åkte nedåt landet men ska beta av dem så fort jag kommer hem.

Just nu lyssnar jag på deckaren ”Den tredje passageraren” av Tony Johansson och som handlar om att det skulle ha funnits en tredje passagerare ombord på det plan som utvisade egyptierna Ahmed Agiza och Mohammed Alzery från Bromma flygplats med hjälp av CIA.
Jag har 2 timmar kvar men än så länge är den bra! Inte toppen, men bra!
🙂

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha vilket inlägg, fattar att det är menat som marknadsföring för Josefins bok.

    Men detta är väl ingen bokblogg så varför ska du recensera någon av de tre gamla böckerna som du frågar om? ?

      Varför inte? De är böcker skrivna av influencers ju

        Rätta mig om jag har fel men jag tror inte intresset för de här böckerna ör överdrivet stort härinne. Jag uppfattar att många som kommenterar här är rätt kritiska mot influencers och hela den världen. Svårt att tänka mig att de är samma personer som köper böcker och stöttar vansinnet ekonomiskt.

          Köpa böckerna? Jag vill gärna läsa recensioner av dem.

        Den i mitten överst också? Hmm tror du att Camcam plötsligt tänkte ” Ja jag måste recensera lite böcker och skriva om att jag tänker läsa Josefin Dahlbergs bok så fort jag kommer över den” ? ?

          Imponerande om/att CamCam har tid att läsa så mycket böcker. Fattar inte hur hon hinner med det så mycket som hon jobbar och läser bloggar och sociala medier och bevakar och svarar på kommentarer, hinner hon äta och sova? Imponerande verkligen.

      Varför skulle det vara marknadsföring för hennes bok? Hon förklarar ju bara varför hon ser fram emot att läsa den boken, att hon känner igen sig. Det är väl ingen reklam.

        Hehe och du tror inte det har ett syfte att med jämna mellanrum ställa frågan om vilken bok hon ska recensera ?‍ och vissa av dessa böcker har hon nämnt och visat tidigare, hur man förbeställer osv…men nej självklart ingen reklam. 😉

          Hon nämner ju USA titt som tätt också. Är det amerikanska ambassaden som sponsrar henne i hemlighet då eller? Alla citat från Vänner, är det reklam för Netflix? Vad är det mer Camilla gör reklam för menar du? Om det nu räcker med att nämna något för att det ska vara reklam…?

            Ööhh skulle det vara fyndigt på något sätt? Isåfall misslyckades du fatalt ?‍

            Gud vad löjligt M… Och 47 pers har gillat en sån töntig kommentar (!) öh det säger en del… Jisses.

      Jag tror många lite nyare läsare missat att Camcam alltid har tipsat om böcker samt frågat om vilka influensers böcker läsarna vill att hon recenserar. Tror det började när Kissies bok kom ut?

      Sen är det ju också rätt uppenbart att vissa försöker anklaga Camcam för smygreklam för att de av en eller annan anledning inte gillar den här bloggen.

        Hahaha inte några nya läsare alls som missat det men ja nya läsare kanske missat vissa saker. ? Och det började med Kissie skriver du – som om det var då Camcam började blogga – haha nejdå långt efter men ja kanske var första gången hon skrev om en bok, och flera influencers promotade Kissies bok för övrigt. Dock var kanske inte just det smygreklam men visst annat långt efter det kanske hehe. Jag tror att många – nya som gamla – läsare är lite naiva och blåögda här. Och så tror jag ofta det är Camcams nära o kära som kommer till undsättning ? el Camcam som Anonym el andra namn. ?

          Helt ärligt tror jag ingen av mina ”nära och kära” förutom min mamma läser min blogg. ???

            Lätt att säga och tydligen lätt att övertyga? Helt ärligt så tror jag din man läser och även kommenterar ibland ?

        Nej Anonym 20:08 Camcam har INTE alltid tipsat om böcker! Men det har blivit en del senaste året 😉

          Hon har aldrig ”tipsat” om böcker, däremot har hon recenserat influensers böcker. Första jag minns var redan under 2016…. https://bloggbevakning.se/2016/09/09/mycket-av-allt/

    Elin Ersson stoppade utvisningen av en 50-årig man att utvisas till Afghanistan från Landvetter flygplats. Står i Expressen. Hoppas att hon får sitt straff som leker någon polis.

      Ja, ett halvår i fängelse och en miljon i böter vore på sin plats.

      Stoppade utvisningen gjorde hon ju knappast. Fördröjde möjligtvis. Det måste hon väl ändå ha förstått själv kan man tycka.

        Så sjukt onödigt gjort

          På alla sätt och vis. Större kostnad. Mer jobb. Längre tid för personen som ska utvisas att behöva vänta på sin utvisning

      Ja, hoppas hon straffas. Vilka människor det finns. Han kanske skulle ha tänkt sig för innan han begick brott om han inte ville bli utvisad

      Elin stoppade utvisningen av en person som åkte hem frivilligt. Den hon trodde sig stoppa utvisades i förrgår och befinner sig nu i Kabul.

      #fail

        Utvisades han frivilligt? ?

          Ja, en del återvänder frivilligt när de får besked om att de inte får stanna.

            Vilken pucko Elin är

        Hur vet du detta?

        Källa på att den äldre mannen åkte frivilligt?

          Lars Wilderäng på bloggen Cornucopia.

        Haha, om han skulle utvisas och åkte hem ”frivilligt”, hur kommer det sig då att han inte talar om det för henne på plats att han åker hem frivilligt så hon slipper förstöra för alla andra?

        Det var knappast frivilligt och är det de vill jag gärna ha källa.

      Vem är Elin?

        Och hur stoppade hon?

      Hon verkar vara en genomfin människa. Vi behöver fler som har så stort hjärta som Elin.

        Nej

        Tycker hon verkar vara en helpantad tjej som bryter mot svensk lag.

          Pantade kan du vara själv, hon har inte brutit mot svensk lag. På sin höjd är det ett civilrätts mål men hon har inte blivit polisanmäld ens.

            Jo, hon har visst blivit polisanmäld.

              Ja, NU har har hon blivit polisanmäld av privatpersoner som inte ens var där. De har bara tittat på videon och polisanmält. Kan nog gissa vilken politisk hemvist de personerna har…

          Man är inte pantad för att man bryter mot lagen. Folk som gömde judar från nazisterna bröt mot lagen, skulle knappast påstå att de var pantade för det..

    Du kan ju recensera nån bra bok av någon intressant person för omväxlings skull..?

      Fast nu är ju det här en blogg om influencers, bloggare och andra sociala medier-kändisar. Vill du ha recensioner om ”vanlig” skönlitteratur finns det ju tusen andra olika källor. Om du behöver boktips kanske du kan fråga i öppet spår imorgon.

        Är Moa Herngren en influencer menar du, inte författare då?

          Ja, precis, det skrev jag ju så det var exakt det jag menade.

            Men isf är väl alla influencers tex Denice Rudberg, eller andra författare som har instagram. Alla är vi influencers så fort vi har instagram 😉

    Vem orkar läsa sånt skit?

      Hur vet du att det är en skit om du inte orkat läsa det? Och en av böckernas ämne har ju Camilla dessutom personlig erfarenhet av, och då är det väl klart hon inte ser det som ”skit”

        Ja och vilken tur att boken har ett ämne som Camilla har personlig erfarenhet av så blir det inte lika genomskinligt ? ?

    Omgiven av idioter är ett tips

      Läs artikeln i tidningen ”Filter” om den boken med rubriken ”Omgiven av idioti”. Passande rubrik!

    Skulle gärna vilja höra vad du tycker om Claras och Josefines böcker!

      Varför? Varför inte läsa själv ist jag menar smaken är ju olika.

        Kanske hon redan har läst böckerna och vill jämföra åsikter och prata om det? -,-

    Bara jag som reagerade över första frågan på ”frågor med forni” det kallas bakfull gumman, inte förkyld. Om man är sjuk på riktigt så hjälper inte lätta träningspass? Eller? Orka använda uttryck som ”förkyld” när det bara en beskrivning av ens mående? Fattade ingenting alls faktiskt

      Hahaha så sant!

      Tänkte mer på svaret på sista frågan, så argt svar på en ganska oskyldig fråga? Alla är så känsliga nu för tiden

        Forni har alltid varit extremt snarstucken

        Haha det med. Men tyder ju på att någonting är kärligt för henne gällande den frågan så då får man väl ha överseende med att hon tog illa upp

        Tyckte tjejen skrev på ett trevligt sätt, blev jätteförvånad över det irriterade svaret hon fick….

      När jag har stressat mkt på jobbet och jobbat alldeles för länge kan jag känna förkylningssymptom när jag lämnar kontoret. Det händer 1-2ggr per år och då räcker det med en god natss sömn och meditation. Jag tror att Forni syftar på något liknande?

        Den här ”förkylningen” hade hon när hon varit 1 vecka på Palma och skulle iväg ett par dagar senare till Mykonos

        Jag tror det berodde på ”AC-sjukan”, Classic att bli lite tjock i halsen och förkyld när man varit utomlands och haft ac på rummet. Brukar känna av samma själv så menar inget ont mot henne. 🙂

          Aha då förstår jag 🙂

    Varför fönar IL upp sitt hår så mycket att hon ser ut som en tantilura?

      Hon vill väl ha sitt hår så helt enkelt. Låt henne. Onödigt att kritisera hur folk väljer att se ut.

        Sant iofs. Men tycker det ser skoj ut. Men vem är jag att säga vad jag tycker om någons hår

          Du är nobody

          Jag ser ut som lilla My i håret, tycker det är fint?

      Hon kanske vill framstå som lite mer jämngammal med PS

        Mycket möjligt. Skulle förklara ett och annat faktiskt.

    OT: från Bellas blogg «Vi bytte svit idag, den igår hade fantastisk utsikt över Cap Ferrat och den idag har en infinitypool. Mitt sällskap ville att jag skulle få se båda alternativen. Gulligt.‘ Undrar vem som visste om de alternativen? ??

      Tittar man på Bellas story idag så har hon sällskap till skaldjurslunchen och det är INTE Petter.

        Hur ser du det? Ser ut som en servitör tycker jag?

        Perosen du ser på hennes story håller ju i hummerfatet så det är väl servitören, klädd i vitt och svart.

        Trodde personen med skaldjursbrickan var servitör…

        Det är servitören som visar den okokta, levande, (ses på gummibanden på klorna) hummern för att välja den man vill ha. Vanligt på franska finare restauranger. ?

          Ah, såklart! Jag tyckte att det såg ut som att personen satt ner med händerna i knät. Ni är helt klart mycket bättre detektiver än vad jag är! 😉

            Jag är något trött på personer som skriver vad de tror som fakta. Om du inte vet säkert, varför skriver du inte att du TROR att det inte är Petter? Det har varit många kommentarer om allt möjligt där folk skriver tvärsäkert och sen när andra ifrågasätter så erkänner de att ”jag trodde” eller ”jag utgick ifrån”.

              För att folk är lata och orkar inte tänka till längre

              WORD!! Sjukt irriterande, likaså på flaschback när folk gissar saker.

            Ja du är verkligen en usel detektiv minst sagt om du trodde servitören var sällskapet, var ganska lätt att se. Sip it när man inte vet tack! ? ? ?

              Då kanske alla som spekulerar om Bella och Petter också ska zip it för det är ju ärligt talat ingen utav oss här inne som VET om de är där tillsammans. Man får alltså spekulera och komma med påstående så länge de passar er Bellahatares agenda?

      Ja så ni som spekulerar om att de är där på affärsresa kan ju glömma det nu. Knappast skriver man ”vi” och ”gulligt” då.

        Vore ju nästan ännu mer konstigt om PS lät Isabella med sällskap lifta med honom till Nice för att sedan själv flyga tillbaka till Norge.

      Såg någon annan som skrivit att rummen på four seasons kostar 15 000 kr per natt. Well pool suiten kostar 60 000 kr per natt, dvs en femtedel av Löwengrips vinst 2017. Heja!

        Haha åh ja heja!

        haha, 60 000 är typ ett års hyra för mig.. sjukt att man VILL lägga det på EN NATT.

          Och för mig ett års totala kostnader haha

          Nästan en årsinkomst för vissa, hur svårt det än kan vara att tro för många.

      Jag tror det är hajen!

        ?

        Nej, han är ute och spankulerar på Djurgården, skriver ganska roligt om vattningsförbud och tvättning av Bentleys på Lidingö. Se hans stories

          Jaha haha?

          Då tror jag att det är någon hunk från tinder

          kan ju vara förinspelat 😉 behöver inte vara i realtid bara för att det visas på stories, kanske var förra veckan liksom

            Är väl bara att kolla upp om graferna han lägger upp stämmer överens med dagens handel…

      Nu verkar dock hennes bloggkommentarer vara modererade igen för fortfarande bara en enda kommentar 2 timmar senare…

      Vet inte vem som äger hotellet men om Stordalen är inblandad har han väl bjussat på vistelsen. Jag har svårt att se att det är honom hon är där med dock. Tänker mig att han kan ha bjudit både på flygplan och hotell eftersom de ska göra nån business ihop. Det blir reklam för hotellet med som de kan skita i att markera ut. Win-Win. Det enda jag inte begriper mig på är varför han ställer upp på hennes tramsiga lek med läsarna. Hon vet att det tisslas och tasslas om att det är Stordalen och utnyttjar det till max. Och skytet… Vem fan skryter sådär och har värdigheten i behåll?

        Det var faktiskt en rätt bra teori. Jag är heller inte övertygad om att hon är där med honom. Men om jag får invända lite, grundteorin är bra och den köper jag, men jag undrar om four seasons behöver den typen av reklam och om Isabella är rätt typ av influencer med tanke på prisläget. Är det verkligen ”värt” för ett sådant anrikt hotell att låta henne disponera två rum under högsäsong till ett värde av kanske 100 000 kr? Bokar hennes läsare? Och nu fotar hon ju inga poseringsbilder vid deras pool, som man kunde tänka sig vid ett samarbete. Hmm, vi får se om det kommer nått mer inlägg framöver.

        Sen håller jag med om att smusslandet är tramsigt, vad de än har för relation.

          Bra poäng. Tänker att det beror lite på vilken beläggning dom har. Det är ju bara 2 nätter och rummen kanske stod tomma. Gick att boka rum ikväll via deras sajt. Men jag håller med om att Isabellas läsare inte är rätt för dem. Men så länge det inte är betalt samarbete och hon bara bor där gratis kanske det är mer ”kan inte skada med lite PR”. Men vad vet jag, kan inte hotellbranchen. Vet bara hur tramsig Bella är typ.

            Det hotellet behöver inte någon hjälp till reklam av varken Bella eller PS. Four season hoellen ägs nämligen av bl.a Bill Gates. De flests gäster är fransmän/monegasker och nyrika ryssar. Så att låta random influenser bo gratis för att synas på en blogg är nog uteslutet. ?

          Bara för att hon visar en video på poolsuiten så innebär det inte att de bor där. Mogi brukade göra likadant.

        Hotellet hon befinner sig på är iaf ett av Stordalens favorit hotell. Svindyrt hotell som den hon är med har råd med utan problem.

    Tjockdrottningen! Handlar om Booken ju!

    Aktiedrottningen! Om den finns att få tag på?

    Någon som vet om Cecilia fors är i ett förhållande?

      Tror det, är inte hon tillsammans han Fredrik von nånting? 🙂

      Fredrik von der Esch, jurist. Iaf 2017.

        Jaha ok! Undrade pga hon är så hemlighetsfull och jag blev nyfiken.

    Du kan väl läsa och recensera Bellas böcker, och Katrin Z och Alex Schulmans ? Eller förresten behöver du inte tror vi kan räkna ut ändå hur de recensionerna skulle lyda hahaha. Skämt å sido men känns lite sådär med bokrecensioner här, självklart hyllar du och skriver bra om de du ev fått betalt för att skriva om och dåligt om de som ej betalat (om du nu skulle tycka det var dåligt vill säga) vi kan ju faktiskt inte veta det. Så känns inte som om man kan lita liksom på de bokrecensionerna. Vi kan ju faktiskt inte veta anledningen till varför du skriver om/visar upp vissa böcker. Kanske bäst du bara granskar bloggar och sociala medier.

      Och böcker skrivna av influencers tycker du inte ingår i den bevakningen? Jag HAR redan recenserat Katrins ”Bucketlist” som du säkert hittar om du letar lite.
      🙂

      Det är varken den första eller sista boken jag recenserar med tanke på att jag plöjer minst en i veckan – oftast via ljudbok – och då även de skrivna av influencers.
      Förra veckan lyssnade jag på Jockes senaste bok och recension kommer. Kommer den också varaköpt enligt dig? ?

        Jockes senaste bok promotade du här just innan den släpptes. Du promotar hans böcker och låtar men han har säkert aldrig bett dig om det, ingen deal eller så. Det är gällande annat ni haft kontakt säkert.

    OT – men jag funderar på om Bella är på resa med Odd?!
    Ja, jag ska försöka komma på ngt att att tänka på nu….

      tror samma, skrev det redan igår 🙂 tror stordalen fixade en get-away till dom.

        Varför just Stordalen??

          vem annars har råd med det i hennes vänkrets? bella är inte i den prisklassen själv ännu, inte ens i närheten.

          plus att de åkte dit med hans plan..

            Jaha- hade ingen aning om hur de åkte eller vad d kostade!?
            Dock lite skumt att hon skrev ”mitt sällskap vill att jag skulle se båda sviterna”….tänk om hon reser med Stordalen?!

              tror hon skriver så för att provocera bara.

          För att det var hans plan som hon flög med såklart.

            Har inte sett vilket plan hon åkte med – tänk om det är med Petter?!

        Tror du verkligen det? Hon verkar vara helt över det här mamma-pappa-barn livet ju? Det som talar för är ju såklart det här med den ej genomförda skilsmässan… Men skulle han dra på så stort med två olika sviter mm? Nja är osäker jag… (Och nej idag har jag inget bättre för mig än att följa detta)

          Tänkte även på d faktum att barnen är hos farmor – vilket i sig inte är ngt konstigt men ändå lite konstigt med tanke på att d är mammavecka….tänker att de borde oftast vara hos farmor på pappavecka!

            Bella fick hastigt ett erbjudande om att åka iväg med Stordalen några dagar. Odd är säkert uppbokad på annat (semester, barnfri) kanske även mormor. Då fick det blir farmor och farfar. Såklart Stordalen inte har lånat ut sitt plan och betalat hotellrum till en ytligt bekant och hennes exman (eller random ragg). Vi behöver inte göra det krångligare än vad det är.

              Tack! Ibland tänker jag att det måste vara mycket unga människor som kommenterar, eller någon utan livserfarenhet. Teorierna är väldigt naiva.

      Hon skriver i bloggen att hennes sällskap byte till ny svit så att hon kunde uppleva två olika. Så nej. Dessutom borde Odd vara alldeles för stolt för att gå med på detta spektakel. Han är en man med två barn, inte en pojkvasker som låter sig bjudas på resa för att fixa saker med sin fd.

        vad vet du om vad han är och inte är?

        Det är mkt man ”borde” men inte alltid gör?

        PS har ju tre barn så då är det ju helt klart inte han heller med din teori.

    Gun-Hild Stordalens senaste uppdatering på insta?

      Ja, jag tänkte också på den….åh- jag avskyr att jag tycker detta är sååå spännande??

      äh, 2 juli la hon ju upp att dom firade 8 år tillsammans så det var nog inget om det 🙂 såg det inte som något konstigt inlägg.

        Nej, du har nog rätt.
        Vilket par skulle låtsas vara lyckligt gifta liksom?

          Eller hur.. väldigt vanligt dessvärre, och dem verkar spendera en hel del tid på var sitt håll ? Nog inte jättestabilt där.

        Och då skrev hon om man vet why så hittar man alltid how man får äktenskapet fungera. Och på sista inlägget skriver hon om att recap why…

          Precis – detta inlägg verkar gälla hennes privatliv. Snyggt fångat!

            En annan sak, tidigare idag gick det att se alla stories som lagts upp med hotellets tag, men sen nån timme nu går inte det? Eller har jag glömt hur man gör för att få fram det?
            Ja jag har inget roligare för mig än att vilja se en skumt av IL och PS tillsammans skymta förbi…??‍♀️?

              Jag kollade nyss?
              Ingen skymt av dom…

                Haha??

                Konstigt för jag ser de i mobilen. Inte på alla men på ungefär hälften.

      Det vet vi väl alla att man kan lägga upp att man är lycklig med sin man och firar 8 år. Betyder inte att mannen ser det på samma sätt och håller sig trogen. Detta var det mest personliga och ledsna inlägg hon gjort på mycket länge och då har det gällt hennes hälsa. Detta inlägg känns annorlunda.

        Eller hur? Hon är i NY och detta var skrivet på ett annat sätt- en annan stämning och personligt…

        Min gissning är att de snart kommer gå ut med att de separerat…

          De har varit från varandra i 3 veckor nu – inte första gången de verkar leva helt skilda liv i långa perioder. Ser inte hur det kan borga för ett nära känsloliv när man är ifrån varandra så mycket och lever på olika sätt. Han festar och hon föreläser om hur man kan rädda världen.

      Tänk om detta handlar om hennes sjukdom och ni sitter och gottar er i en ev separation eller affär? Också någon som kommenterar på hennes bild (med fake-konto såklart) att Isabella är en orm.

      Det brukar ju bli ett himla liv här när otrohet diskuteras, men nu sitter folk och gottar sig i att det eventuellt är så och spekulerar hejvilt? Som tur är läser ju knappast GS eller PS Kommentarena här.

    Det var inte flygplanet som utvisade dem, och de blev inte utvisade från Bromma flygplats utan från Sverige.

    Kan du inte snälla be någon läsa dina texter. Dina syftningsfel blir helt galna ibland, som exemplet ovan.

    Misslisibells bok kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.