Företag som inte ser mellan fingrarna på Sindys hämndporr

Några av mina läsare har varit i kontakt med företag som tidigare samarbetat med Sindy Niklasson och de har ställt frågan hur de ställer sig till det som Sindy och hennes kille Kevin Shillingford sysslade med förra veckan. HÄR kan du läsa om det.
De har vidarebefodrat sina svar till mig men vissa företag har jag även själv kontaktat för att själv få det bekräftat som förstahandsinformation.
Dessa svar kommer alltså publiceras senare men här är två företag som alltså inte ignorerat det som hänt och som genast ska sätta sig in i det hela på ett mer ingående plan.

Det är riktigt skönt att se att företag inte vill samarbeta med människor som sysslar med att publicera hämndporr på sin partners ex.
Nu hoppas jag bara att resterande företag tar sitt ansvar och sätter ner foten mot sådant här.

Detta är alltså svar som mina läsare vidarebefordrad men jag har som sagt även själv kontaktat företagen.

Tack för mailen!! 🙂

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ???

   Alltså ursäkta att jag är trög. Vad är hämndporr?

    Som det låter. Man sprider nakenbilder på en person som hämnd.

  Vilket seriöst företag avslutar sina mail från kundtjänst med ”kram”? Asså va? Det är inte din BFF du skriver till här, det är en kund.
  Lite som att tjejen i kassan skulle säga ”kvitto? Inte? Okej, hejdå puss!”

   Hahahaha, så sant! ? Kjaam ????❤?

    Kanske var en Styrkekjaaaaam ?

   Jaa! Helt sinnessjukt. Och oseriöst.

   Hahhhaha, hade en kollega förut som råkade säga kram till en kund hon pratade i telefon med. Tror han hade samma namn som hennes man?! Hon insåg misstaget direkt och bad om ursäkt. Som tur var så var det en av våra trevligare kunder och han skrattade bara bort misstaget.

    Hahaha. Har hänt en kollega till mig med. Måste vara vuxnas motsvarighet till att kalla en fröken för mamma.

    Jag råkade skriva Dear Hoe till min chef istället för Dear Joe…

     ???

     min kollega avslutade mail till viktig kund med ”Best Retards”.

     Badabom!

    Jobbar på förskola och råkade säga ”puss hej” till en förälder i telefon.

     Jag arbetar inom polisen och avslutar alltid förhör och telefonsamtal med att säga ”ha en fortsatt bra dag, kram hej”. Det är nån tvångstanke jag inte kan sluta upp med men jag tycker det låter roligt och trevligt.

      Nej, det låter galet. Ringa från polisen eller avsluta ett förhör så är galet oprofessionelt… Bara sluta med det ?

      Att avsluta med ”ha en fortsatt bra dag” låter ok. Anser dock att du bör skippa det eftersom det ligger nära till hands att det är att likställa med en suggession. Hur vet du att personen har en bra dag? Att du säger ”kram” är oproffesionellt. Lägg genast av med det om du talar med någon i tjänsten! Till exempel kan du avsluta med ”tack för att du tog dig tid att medverka” eller liknande.

       Som sagt, en tvångstanke. Kan inte sluta och jag vet att det kan tas fel (tro mig, har fått en del skit för detta) men jag rår inte för det, det bara kommer. Jag försöker tänka varje gång att den här gången ska jag inte säga det, men likväl sipprar orden ut. Kram och ha en fortsatt bra kväll på er nu.

        Jag håller inte med ovan, jag tycker det låter härligt! Hade blivit glad om jag pratade med en polis och denne avslutade samtalet så ?

         Tack snälla du! Tur att det finns hopp för mig.
         Kram och ha en fortsatt bra kväll!

         Att säga kram istället för ge en är ju skillnad och jag skulle också tycka det var trevligt. Ett bevis på att man bryr sig helt enkelt

        Tvångstanke eller inte. Du bör sluta med i varje fall ”kram”. Jag gissat att du arbetar med förhör per telefon, Kanske på PKC? Jag utgår ifrån att det inte handlar om förhör som filmas och där filmen används vid huvudförhandling eller, gud förbjude, i hovrätt eller högsta domstolen. Tänk några steg längre, förhöret kan komma att bli en offentlig handling och det är inte lämpligt att förhörsledaren är personlig. Det kan faktiskt bli så illa att ärendet står och faller med att förhörsledaren inte arbetat enligt rekommenderad förhörsmetod.
        Menar inget illa men försök jobba bort beteendet.

         Det har hänt att det blivit både pinsamt och på gränsen i div scenarion, tex en gängledare som ville attackera mig osv. Förhören spelas ju oftast inte upp i förhandling på det vis du skriver om, men det finns liknande situationer där det inte blivit bra. Min chef har gått in och faktiskt försvarat mig vid ett sådant tillfälle. Det är ju en form av tourettes har jag fått veta, så det är ju inte så lätt att bara få bort även om jag försökt. Men jag kanske ska byta jobb då eller hur tänker du?
         Kram och ha en fin dag, tack Hej

   Tänkte exakt samma sak! Jobbar som administratör på en avdelning på kommunen, tänk om jag skulle avsluta svar på medborgarfrågor med ”kram”. Haha herregud blir full i skratt av tanken.

   Eller hur! När jag shoppar är det många som säger puss eller kram när jag går men de känner jag ju liksom. Skulle vara riktigt jobbigt om det var en främling.

   NA-KD har sån kundtjänst, en jävla massa hjärtan och bff-snack. Nej, ni suger. Hjälper inte med hjärtan då.

   Haha jag jobbar lite extra i en stor klädaffär. Vissa kunder klickar man så himla mycket med och blir typ helt ”åh fina människaaaa” såna vill jag skrika kram till när de går, har lyckats stoppa mig själv hittills.

    Bra att du håller dig ?Jag är nog inte ensam om att tycka det vore väldigt obekvämt.

     Roligast är att jag är inte en kram-människa egentligen. Är en kallhjärtad biatch ?

     Alla tycker nog inte det är obekvämt. I dagens samhälle kramas det väldigt mycket mot förr i tiden när man knappt tog i hand. Så för många särkilt yngre gen är det ganska normalt

   jag avslutade ett samtal med en kollega med at säga” ok, hejdå..pusspuss” och så la jag på och sen kom allt i kapp och man bara helvete!!! Hahaha

  Jag hoppas och tror att du kommer att hänga ut de företag som inte tar avstånd från detta och fortsätter samarbeten med S och K. Det kan nog svida rejält i kassan att för dem med tanke på din bloggs storlek.
  Money talks.

   AHclinic svarade ju någon som mailat ang detta att de ”inte tror” på vad som skrivs om sindy, ”att folk kan komma med osanningar” och att dom ju haft ett såå fint samarbete med Sindy. BLÄÄÄÄÄ

    ??

    Helt otroligt istället för att bara kolla upp det.

  Så härligt att det finns seriösa företag. Om det nu inte blir åtal i ärendet får dom ändå kännbart ”straff” sen kan Sindy gapa så mycket hon vill o säga att det inte var hon som började… bilder säger mer än tusen ord. Tacksam för det stöd som folk visat ❤️

   Vad menar du, hur skulle ett åtal mot Sindy påverka företagen annat än att de får dåligt rykte som samarbetar med henne?

  ”Kram”???
  Åh men herre… Jag ska köra på det imorgon till alla kunder, PUSSÅ KRAAM!!! Så oseriöst så jag vet inte vad ?

  Eller som en faster skrev en gång på fyllan… ”ha det så trevligt ikväll darling, puss på ljumsken” alltså ?????????

  Anna Book lägger ut på sin instastory att hon tar en paus från sociala medier pga lite oklar anledning men ngt som får henne att inte må så bra. Samtidigt är hon ”hemlig gäst” i Amirs senaste youtube-klipp där han pratar om att han inte kommer att kunna uppdatera sina sociala medier eftersom de ska utomlands på hemlig filminspelning. Booken är enligt klippet helt överens med honom om att det är löjligt med influencers som låtsas åka på semester och lämna mobilen hemma, när det i själva verket handlar om kontrakt vid inspelningar där mobilförbud etc gäller. Men yes, HON tar en paus.

  What do you think?

   Och det raderas friskt bland kommentarerna på hennes insta….

   Sett Amirs klipp men tröttnade och såg inte hela – hur vet du att det var Anna som knackade på hans rum och kom in och låg i sängen?

    Rösten

     Kan det vara dottern? Felicia…? Väldigt likt Annas röst men inte riktigt.

      Tror jag med ?

   Det är inte Anna Book som är med i Amirs video. Lyssna noga på rösten?

   Var inte en dag för tidigt. Har kollat några live hon sänt o hon missförstår kommentarer oavbrutet o svarar lätt aggresivt o lite ansträngt. Hon behöver detta o hoppas hon får lite mer ro i själen, du kan njuta även fast ingen ser vad du pysslar med ?

    Fast nej, du missförstår. Det här är samma grej som när hon skulle vara med i Biggest Loser VIP och överlämnade sitt konto till dottern att uppdatera. Hon mörkar nu en TV-inspelning och passar på att hitta på en snyfthistoria.

     Kan du berätta mer. Såg hennes live igår och då kvittrade hon på som en kanariefågel. Säkerligen ljuger människan även om detta.

     Ahhh!! Ok jag förstår. Hon hade dock behövt en timeout…

     FARMEN VIP – säkert!! Alltså jag vet inte men har länge haft på känn att hon kommer vara med där och det började spelas in vid denna tid förra året. Klart Book ska vara med där.

   Var hittar man detta klipp?

     Tack ?

  Alla bilder på Sindy är borttagna från Belissas Instagram, däremot fungerar hennes rabattkod hos dem fortfarande. Är det något som kommer ändras eller är det här mest spel för galleriet?

   Någon påpekade för Sindy att rabattkoden inte funka. Sindy svarade då: ska funka, har kollat i morse med deras it support!

   Handla inte med hennes rabattkod, om ni inte vill stötta samarbetet? Fråga istället om ni kan få en rabattkod av sidan, ifall ni vill handla något? 🙂

    Har man publicerat hämndporr ska man helt enkelt inte ha något samarbete med företag om företagen har någon form av medlidande för hennes offer. Att hon inte ska stöttas är självklart, företagens agerande såhär i efterhand avgör om de är något att stötta.

  Men vid vilken ålder lär sig barn ”handling -konsekvens”? Måste googla, verkar ju (på vissa) inte vara förän i 30-års åldern…

  Någon som vet hur de kommer sig att tex Isabella har 400 tusen + följare men får mellan 500 likes till knappt 11 tusen? Vart är resterande likes? Eller har folk sluta likea

   5000*

   Umeå har drabbats av värmeslag i sommar

   For algoritmen till Facebook och insta har ändrats på det sätt så alla ser private personer mer änn bedriftskontoer. Du får mer updates på socialt medier från dina kompisar änn från firma – så var det inte förut!

    *än

   Köpta

   Kanske så enkelt att följare ser hennes bilder men inte gillar dem. De är ju ofta rätt grå, samma poserande utan mgt djup.

  OT men är det någon mer som har följt Saga Lundins blogg? Sitter med en klump i magen och tårarna rinnandes efter att ha läst Sagas mammas inlägg om att Saga nu har gått bort ? Jävla jävla cancer.

   ❤️ Fina, fina Saga – sov nu i ro. ❤️
   Fuck jävla skit cancer!

   Usch. Med klumpen i halsen och grov mensvärk sitter jag här och torkar bort mina tårar <3

   Jag visste inte vem hon var förrän nu. Livet är inte rättvist. Jag hade själv cancer när jag var i hennes ålder så jag kände igen mig i så mkt i hennes blogg!! Dock hade min cancer god prognos och jag överlevde. Sitter också här med en fet klump i magen och tårarna rinner. Imorgon ska jag gå till jobbet på sjukhuset (är sjuksköterska och har en del patienter med cancer) och rå om mina patienter extra mkt.

    ❤️

   Jag har läst hennes blogg länge, så sorgligt❤️

  Förlåt för OT men HJÄLP!!! Fluginvasion – fler som har problem och vad gör ni åt det?? Jag hade en irriterande fluga inne idag, EN trodde jag, och lyckas slå den emot ena fönstret – Då märker jag två flugor till i fönsrtet och sedan en massa fler flugor bakom persinennen som var nerdragen i andra fönstret. Har dödat flera men det bli bara fler och fler, är säkert 20 stycken nu. Var kommer de ifrån och hur kan jag bli av med dem på ett enkelt sätt. Tips?!

   Kan de ta sig in genom fönster trots att de är stängda, verkar så… huuuua.. rädd att det kommer in getingar också. Och råttor. Fy fan.

    Och ormar och tigrar och varulshajar och mormor och grannens kanelbullar! Allt tar sig in genom fönstret om man inte kollar noga att tätningen sitter där den ska!

   Vi har också MASSA flugor inomhus, tar ut soporna varje dag men det hjälper inte. Deras surr hörs överallt haha… Dock kanske vi får skylla oss själva när alla fönster och dörrar står öppna. Men gud nåde den fluga som sätter sig på mig när jag sover, han lever inte länge!!!

   Usch, lider med dig. Vi hade en fluginvasion för ett tag sen. Flugor lägger ju ägg som sedan kläcks = blir invasion och alla kommer på en gång utan att man fattar hur.

   Vårt sätt att lösa invasionen var att städa som jävla galningar (alltså jag snackar typ flyttstäd)

   Vi började med att döda så många vi kom åt med flugsmälla sen gäller det att få bort dom döda flugorna, eftersom det kan tryckas ut ägg/larver när de smälls.

   Därefter är det bara att städa för att få bort andra ev. larvhögar genom att städa alla vrår. Givetvis diska och ta ut sopor, torka av bänkar och lägga frukten i kylen ist för i fruktskål osv osv

    Uuuuh detta triggade ett sånt himla äckligt minne hos mig. Smällde en riktigt fet fluga under köksbordet på landet, och till min enorma förvåning (och skräck) började det kräka ut massa små maskliknande larver från kadavret. Trodde på riktigt att det var typ en zombiefluga.

    Var nog en femton år sen men minns det (tyvärr) som igår. ??

   Du dammsuger upp dem. Funkar även på getingbo osv.

  OT men vad har hänt mies Fanny Lyckman? Har inte uppdaterat Instagram för en månad…

   Det undrar jag också

  jag har också mailat belissas och fick samma svar. tur att de tar detta på allvar

   Tack alla som som stöttar detta vidriga beteende. Dom vehöver verkligen känna av konsekvensen av sitt handlande

  Har jag helt fel eller har Sindy förlorat gode många följare till följd av detta?

   Hoppas det.

   Hennes likes verkar inte sjunkit speciellt konstigt nog

    Men dom tror väl på sindy. Hon skickade ju ut DM till alla sina följare och Kevins där hon skrev att hon blivit hotad mm med bild på tjejen. Allt självklart bara lögn. Så sorgligt nog tror nog vissa på henne… men det säger ju en del om dom som följer?

     Whaat.. gjorde hon? Haha Fyfan vilken ful stil..

     Jag följer Sindy, men fick inget DM. Kanske bara var vissa som fick ett?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.