Is it ”Bye bye Boken”?

Hmmm…
Jag undrar om det är kritik för detta som fått Anna Book att ta en paus från sociala medier eller om det helt enkelt är så att hon ska iväg och spela in ett program där det råder mobilförbud?
Hennes dotter är ju och spelar in Farmen så vem vet vart mamma Book ska ta vägen…
Men för att ni inte ska sakna henne för mycket har jag satt ihop ett litet kollage från en av hennes senaste – eller om det rent av är hennes allra senaste live – för att ni inte ska sakna henne för mycket!

Om Boken ska vara med i något program – vilket tror ni i så fall att det är?
– Stjärnorna på slottet med Camilla Läckberg?
– Fångarna på Fortet igen?
– Stjärnorna goes blåbärsplockare?

I GIVE YOU!
A collection of Boken!

You’re welcome!

Tack för tips, alla!!

255 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inbäddningsfunktionen? Eller hur var det nu med skärmdumparna?

   Funkar inte här tyvärr..

    Är det inte öppet mål för Booken isf? Missförstå mig inte – jag är 100% bloggbevakning och 0% AB. Ser ogärna att du får en onödig faktura .

     Nä, det är alltid en tolkningsfråga när det kommer till skärmdumpar och publikationer med utgivningsbevis så att bädda in Instagrambilder är bara ett sätt att undvika onödigt jidder, ingenting annat…
     Vem vet om Aftonbladet kommer bestrida Magnus Betnérs faktura…

      Men det är ju ändå en stor skillnad. Inbäddad bild= du har själv kontroll. Alltid.
      Skärmprint= noll kontroll.

      Hur kan du inte tycka det är en stor skillnad?

      Jag skulle aldrig ge tillåtelse till AB att få kontroll över min privata bild som jag äger. Aldrig!

       Inte jag heller, har inga höga tankar om Aftonbladet. Men gäller det även en bild med text? Är ju inget foto här

     Man kan väl inte bara skicka ut fakturor på det viset, om det inte finns ett avtal mellan parterna? Om man tycker att någon har begått ett brott mot en så måste man väl gå den rättsliga vägen för att bli ersatt?

      Fan vad jag ska skicka ut en faktura till cyklisten framför mig idag som jag tyckte var seg. Blev minst 5 sekunder sen till jobbet liksom.

      Beror väl på. Klart du kan skicka ut en faktura, om han har rätt och de bestrider kommer de ju iallafall behöva betala

    Fast bilderna har du ju tagit från Flashback

  ”Jag kanske bara behöver en kort timeout…”

  Är det ett hot?!?! ??

   Hot?
   Kan ju vara så att hon faktiskt bara behöver en kort time out?

    Du kanske också ta en time out. En lång. Trött på att se dig här.

     Varför ska Catrin göra det? Ska alla som blivit dömda för något bli bannade härifrån? Varför har du mer rätt att vara här än Catrin? Såvitt jag vet så har Catrin blivit dömd, oavsett om domen är rättvis eller ej så betyder det inte att hon inte har mindre rätt att vara här än vad du har.

      @anonym
      Tack ??

      Det är väl ingen som har ifrågasatt hennes ”rätt” att vara här?
      Hon får väl vara precis vart hon vill, och det är inte upp till någon annan än den som innehar plattformen att säga annorlunda.

      Men varför anser du att folk inte har ”rätt” att kommentera hennes närvaro? Känns lite dubbelt.

       Inte?

        Nä ingen har väl förbjudit dig att vara här? Hur skulle de kunna göra det?

        Och du kan inte förbjuda folk att kommentera negativt om/till dig.
        Vilket de kommer att fortsätta göra.
        Så avlägsna dig från situationen om den är jobbig, eller sluta gnäll

       Jo? I och med att någon ber henne ta en timeout här så ifrågasätter man hennes rätt att vara här. Och jag anser inte att folk inte har rätt att kommentera hennes närvaro, men jag anser att hon precis som vem som helst får kommentera oavsett bagage.

        @anonym
        Tack ❤️?

        Så någon har bannat henne från den här bloggen?

        Nej.

         Nej men ni försöker mobba bort henne. Bara erkänn det.

      Håller med! Låt Catrin vara.

     Då kanske du ska tänka efter alt söka vård för att du blir så provocerad / upprörd över att jag kommenterar här?

      Du kanske borde söka vård Catrin? Inte pga dina bedrägerier, men pga att du är så sjuk att du hittar på att en kändis är far till ditt barn?

      Helt sinnes att du inte förstår varför folk tycker att din närvaro är obehaglig med tanke på det.

       Ja den storyn går att skriva en bok om, och hur det faktiskt låg / ligger till. Men inget vi behöver diskutera mer.

        Det är solklart hur det ligger till.

        Du ljög och krossade en familj, ditt barn kommer oxå att få lida av dina handlingar i framtiden.

        Tänker då alltså när han blir gammal nog att googla.
        Du ger sig inte heller, uppmärksamhet är tydligen värd vadsomhelst. Hade jag varit du hade jag legat lågt, för mina barns skull. Men du bara kör, fy fan va hemskt.

        Tur för alla inblandade att ett faderskapstest beviljades.

        Eller förlåt, för alla inblabdade utom du. För dig blev det högst obekvämt.

         Inte alls obekvämt. End of story
         Hade det inte rört sig om mitt barn så hade jag fortsatt diskussionen, djupt.

         Det sjuka är ju att det rör sig om ditt barn, och att det var DU som såg till att det gjorde det.

     Kan vi inte bara enas om att alla vi som ogillar Catrin slutar ge henne uppmärksamhet? Dvs sluta argumentera med henne här osv. Annars får hon bara vatten på sin kvarn.

      Ja det är nog lika bra..

      Ingen som kan uppdatera mig om vem catrin är och vad hon gjort? Förstår ingenting.

       Hon är så kallad bloggare som har blåst massa personer på pengar genom att t.ex sålt konsertbiljetter som hon sedan ”tappat bort”. Efter domen har hon istället för att fokusera på att betala tillbaka till sina brottsoffer åkt på massa utomlandsresor o.s.v.

       Hon hittade även på att en av killarna i Panetoz var pappa till hennes barn och spred det via media och sin blogg. Killen nekade och det slutade med faderskapstest som visade att han inte var pappan. Det var så hon blev ”känd”.

        Dom hade inte ens legat

     Men vad originella ni med Catrinkommentarerna. Orka! Vet ni hur många ex-kriminella det finns runt er? Som ni hälsar på varje dag, som ni tar hjälp av eller fy och fasa – gillar! Värmen måste verkligen ha tagit ut sin rätt på er om ni orkar kommentera hennes närvaro i ett kommentarsfält på vartannat inlägg. Jag har för mig att Camilla uttalat sig om att Catrin är här inne och kommenterar – och då inte så som ni önskar.

     För min egen skull hoppas jag att Catrin blir än mer aktiv här i kommentarsfältet så att alla ni som tar ut ert vardagspiss på henne får lite mer att fundera på muhahahaha! Låt henne vara, it’s old. Get over it. Get a friend.

      Med tanke på att Catrin verkar leva på uppmärksamhet, även om den lilla uppmärksamhet hon får handlar om att hon är wt, en brottsling och en läskig människa – så du behöver nog inte oroa dig för henne.

      (Jag hoppas inte att hon blir mer aktiv någonstans, det slutar ju alltid i sinnessjuka lögner och brott så fort hon får lite luft. Det känns inte värt det. Men jag tänker på barnen och framtida offer för hennes gränslösa betende; INTE på Catrins rätt att babbla

       Wt? Wow – säger mer om dig än henne!

        Ok.

        Jag är iaf inte en dömd trebarnsmamma som aldrig kommer att bli skuldfri -pga att hon har noll ambition att göra rätt för sig- å samtidigt försöker få sitt liv att framstå som lyxigt.
        Jag tar inte bilder med en fake Hublot för att verka flashig heller.
        30 år gammal ?

        Vi har nog olika definitioner på wt, helt ok ??

         Min erfarenhet är att det bara är en viss typ av människor som slänger uttrycket wt runt sig…

         Det roliga i allt detta är hur djupt under huden Catrin verkar ha kommit hos dig. Du är alltså inne och tar del av hennes liv i form av text och bild – du kan inte låta bli? Du sitter en tisdag kväll och funderar på Catrins skulder, familjeliv och framtid.

         Jag backar inte Catrins handlingar men man måste få möjlighet att börja om. Hon gör dig inget illa, du kan lika gärna ignorera hennes kommentarer men du verkar så djupt involverad i denna kvinnas liv att det är svårt att släppa. Gör något annat ett tag.

         @theLword
         Nej du kanske inte är en dömd 3barnsmamma vilket jag är, och jag skämms. Men jag kämpar mig upp. Jag kanske heller aldrig blir skuldfri – tack Gud att vi då lever i Sverige. Men känns det bättre för dig nu att fälla just en sån kommentar som du just gjorde?

         @sanningsströssel
         Ingen backar mina Krim. Handlingar. Men folk förtjänar fler chanser. Och jag håller mig på banan, och krigar mig igenom allt för att jag vill ända på mig och även gjort det.
         Jag ska inte sitta och säga att jag inte känner ett sug, för de gör jag ibland, men jag kan kontrollera det till skillnad fr förut..

         Catrin

         Det är nog väldigt provocerande för många av dina offer att du basunerar ut utlandsresa efter utlandsresa osv. Hade du berkligen brytt dig hade du undvikit det, å absolut inte försökt ragga läsare till din blogg HÄR.

         ”Det roliga i allt detta är hur djupt under huden Catrin verkar ha kommit hos dig”
         Utan att veta vem jag är och om jag blivit utsatt, tycker du att det är ROLIGT. Osympatisk – japp.

         Jag tog upp exempel på den typ av uppmärksamhet hon får.

         ”Du är alltså inne och tar del av hennes liv i form av text och bild – du kan inte låta bli? ”

         Haha nej, har varit inne på hennes blogg EN gång.
         Jag undviker henne, ser henne här ibland.

         ”besatt”? Jag har svarat henne i totalt två trådar.
         Öva på din egen läsförståelse.

         @theLword
         Ja jag reser med min fmsilj som bjuder på det. Kan jag inte blogga om saker utan att det retar gallfeber? Nehe ok, men sluta gå in och läs min blogg då, för jag kommer forts resa.
         Det är snart 1 år sen jag blev dömd, 2år sen ett bedrägericase skedde..

         Catrin

         Jag läser inte din blogg, det sa jag ju precis. Men varför bloggar du om det när du vet att dina offer är ledsna och förbannade? Om du nu tänker så mycket på dem å ångrar dig som du säger?
         Är din obesökta blogg så viktig för dig att du skiter i dina offer till förmån för den?

         Blogga du om resor och klädinköp när du betalat av din skuld istället, tas antagligen emot bättre

         @ L Word. Några av Catrins brottsoffer överväger att försätta henne i personlig konkurs. I så fall får hon svårt att ”unna sig” som nu + reseförbud fram tills dess att konkursen är avslutad.

         Anonym

         Va, är det sant? Hon får alltså inte resa även om nån annan bjuder då? Hade ju varit kanon.

         Slutar ”unna” sig eller vad hon kallar det kommer hon dock aldrig göra, inte med den enablern hon har till mor.
         Catrin kommer alltid att få pengar under bordet av mamsen, mamsen vet att Catrin inte kqn ta hand om sig själv å känner väl ett visst ansvar för barnbarnen -och sin monumentalt värdelösa uppfostran av Catrin.

         @ L Word. Det är sant, men det innebär en kostnad på 2 800 för brottsoffren. Fysiska personer som är satta i konkurs får inte styra över sin ekonomi, utan en konkursförvaltare gör det. De får inte betala eller köpa något, med undantag för livsnödvändiga kostnader som mat, bostadshyra och liknande. Fysiska personer kan inte bli av med skulder i en personlig konkurs, tvärtom blir det extra kostnader för konkursförvaltare och annat.

         Anonym 00.09
         Det där verkar ju mycket mer kreativt och verkningsfullt än att sitta och slänga käft med henne här. Hoppas det bidrar till att brottsoffren får igen sina pengar. ?

         The L Word. 2800kr! Och du är inte djupt engagerad? ????

        Jag ”slänger mig inte” med det uttrycket ofta, här är det dock befogat.

        Och? Du ser det som en bra grej om hon har påverkat mig till att känna obehag? Vet du om jag har blivit utsatt för henne?
        Tycker du att det är roligt att hon har skadat så många och att det sitter kvar?

        Du verkar vara sumpstisk sanningsströssel ?

         Att jag skulle vara ”djup involverad” stämmer inte.
         Jag har svarat henne i TVÅ trådar totalt ?

         Din läsförståelse är begränsad ser jag. Läser du min förra kommentar så ser du att jag tar avstånd från hennes tidigare brottsliga handlingar.

         Och nej, jag tror inte för ett ögonblick att du är utsatt. Du är BEsatt. Känner obehag? Brukar du reagera så när du känner obehag, kalla folk för wt, läskiga och trycka ner dem?

         Jag vill påstå att jag är sympatisk. Jag värnar om alla människors lika värde – även om de har gjort fel i sina tidigare dagar. Tjejen lever ett low key life söder om Söder. Tyvärr för er som bara sitter och väntar på att hon ska trilla dit igen.

       @theLword vet du, jag blir uppriktig ledsen av din kommentar..

        Ok, förklara varför och av vad exakt, så kanske vi kan reda ut det? Mitt mål är inte att göra dig ledsen, men förstår om du blir det. Jag vägrar dock ljuga för dig.
        Jag tror att du behöver höra sannningen från nån, även om det är hårt. Annars kommer du alstig att kunna förändras. Och du kommer möta sånt här tills du har förändrats. Tills du har tagit gillr ansvar för dina handlingar

         Vad vet du om jah förändrats eller inte? Förutom att det inte finns nya anmälningar..

         Jag vet att du inte har föröndrats bl.a på dina nonchalanta kommentarer om dina bedrägerier.

         Men det är fortfarande inte det jag menar, det är hur du är som person. Vad du har gjort i övrigt. Det krävs en mycket sjuk människa att göra det F sammanfattade. Men du har visat noll ånger.

         Och du ”krigar” inte, du lever på mamsen. Jag är glad å dina barns vägnar att din mamma curlar dig vid 31 års ålder, så att de kan få en hyfsad barnsom. Åka på semester osv.

        Svarade dig, modd

        Du är så manipulativ Catrin. Ledsen av The L words kommentar? Skojar du? Det skriver du enbart som taktik för att få medhåll i kommentatorsfältet som du ständigt besudlar med dina uppmärksamhetssökande kommentarer. Du har samvetslöst lurat familj, vänner och främlingar på pengar i ÅR, ljugit i lokaltidningar om din påhittade karriär utomlands, åkt fast för bedrägeri – gråtit lite – sen BÖRJAT med bedrägerierna igen, du har dragit in ditt eget barn i en påhittad historia om att en kändis skulle vara ditt barns pappa? Och mycket mycket mer… Och du påstår dig bli lite ledsen i ögat av en kommentar? Du besitter betydligt mindre samvete och närhet till dina känslor än så med tanke på hur du levt ditt liv hitils. Låtsas inte fö like:sen skull, det är otroligt genomskinligt.

         Tack för bra sammanfattning F! ?

         Glöm inte falskanmälan av våldtäkt pga försälringsbedrägeri.

         Vet du, du har rätt i nästan allt. Och jag går i kbt och försöker ändra mig och har även gjort det på många många plan. Jag är hemskt ledsen för det jag har orsakat folk, både ekonomiskt och känslomässigt, och ekonomiskt!

         ”Okej” Catrin.

         F Ditt sista ”okay” var bara onödigt. Catrin gav dig rätt på alla punkter men säger att hon vill ändras och om det är sant att hon går på KBT så finns det inget skäl att misstro hennes uppsåt.

         Hon har gett dig rätt. Vad mer vill du ha?

         Ok Catrin. Vad gör du för att försöka gottgöra och minimera skada för dina offer?

         Jag tror dig den dagen du tar på dig de andra sakerna du gjort, alltså tar ansvar för dem på riktigt.
         Erkänner dem utan att ljuga och slingra dig som du gjort hitills, och ber om ursäkt ordentligt.

         Jag ville inte att du skulle lägga dig i iaf The real hmm, det är ett som är säkert 🙂

         Jag skrev ”okej” för att jag inte tror på henne helt enkelt, the real hmm. Lite färre tangenttryck att uttrycka det med bara.

         F Nä hä men nu gjorde jag det. Lade mig i. Bu hu?

         Och vad du menade förstod jag också men det lät bara drygt och som att du sparkade på någon som lagt sig ner platt.

         Men du bryr dig inte. Noterat.

         Var inte mamman inblandad i några bedrägerier också läste jag?

        Personen är inte frisk! Sjukt beteende och vidriga tankar om andra.

        Kanske måste du försöka förstå dina offer för ditt bedrägeri. Kan du känna minsta medkänsla för min vännina som mår dåligt av att du blåste henne på pengar som hon gått upp mitt i natten och delat ut tidningar för att kunna ge si dotter en efterlängtad biljett för att få se sin stora idol. Kan du också förstå hennes fustration tom hat mot dig när hon läser om dina resor?

      @sanningsströssel
      Tack ❤️❤️

       Hursom alla ni som är så anti-Catrin – she’s here and she’ll stay. Jag gillar det hon bidrar med i kommentarsfältet även om jag inte alltid håller med. Gillar man det inte så blundar man eller så sitter man med sin lilla dator och muttrar i mörkret muhahahaha!

       Hoppas Camilla drar en gräns för vad som får skrivas i kommentarsfältet om denna människa. Det finns alldeles för många hobbypsykologer här.

       Have a nice evening alla – inklusive Catrin 🙂

        @sanningsströssel

        Tack ❤️❤️

         Att hela tiden se ditt namn lysa i rött, det är väldigt provocerande för många.

         anonym: Ta det med CamCam.

         Aldrig snyggt att ” mobba” bort någon som dessutom tidigare inte var välkommen men nu tydligen är det.

         Men ta det missnöjet med den som bestämmer här. Flera har bett om att hin ska bli blockad. Än har hon inte blivit det.

          Så länge Catrin sköter sig och håller en god ton så är hon välkommen att kommentera här inne. Har ni åsikter om hennes blogg, hennes skadestånd eller liknande så föreslår jag att ni diskuterar det med henne inne på HENNES blogg för här inne förpestar ni bara kommentarsfältet just nu under inlägg som inte har ett skit med henne att göra!

          Det betyder inte att jag sympatiserar med henne, håller henne om ryggen eller är hennes nya bästa kompis men som kommentator så gäller samma regler för henne som för alla andra och just nu är det fan hon som håller godast ton i diskussionerna om hennes vara eller icke vara här inne!
          Skärpning! För diskussionen där den hör hemma – på HENNES blogg!

         Tack camcam! ??

        Men vad härligt att veta att DU gillar vad Catrin bidrar med, det gör ju det hela till en självklar sanning! Och SÅKLART så ska ju Camilla dra en gräns för detta för att DU tycker det. Vad härligt att vi fick detta uppklarat! Have a nice evening du också! Galoppera iväg på din vita springare in i solnedgången du vän av ordning och frihet i kommentatorsfältens-riddare.

         F Nej men en sak kan du veta. CamCam har haft Catrin i modd förut. Hon är inte där längre som du ser.

         Säger det dig något?

         Ooops den tog hårt på dig ?

         I shall also sprinkle you with fairy dust to ensure your positive and unicorn like presence tomorrow. Toodles to yah! ☺️ ??‍♀️???

         Det säger väl att Catrin inte längre är på modd?
         På vilken planet betyder det att det inte är ok att kommentera henne?

         Sanningsströssel

         Du tror verkligen att du knäpper folk på näsan va? Kan nästan se dig framför mig när du skriker ”buuurn” å tror att du har satt någon på plats ?

         Gölligt värre

         Okej det är engelska som gäller alltså, got it: Dont flatter yourself, sanningsströssel. Toodles! ?

         F Som för alla andra så borde det säga dig att CamCam tydligen är ok med att hon är här. Det och inget annat.

         Sedan kan ju jag då tycka att det borde säga dig något också om hur du skulle kunna tänka dig att tilltala någon som uppenbarligen är välkommen enligt blogginehavarinnan men det är som sagt jag det.

         Men fy faaa-an vad folk är taskiga! Och jo ”The L word” eller vad du nu heter, du ville visst vara elak, annars hade du inte kommenterat från första början.

         Catrin, jag tror absolut att du kämpar och gör så gott du kan. SJÄLVKLART har du lika stor rätt att vara här som alla andra. ❤️

         The L World svarade på frågan F fick från The real Hmm. Oops. He he, det är nog samma person som glömde byta nick. 😉 😀

         Camilla ser IP och kan se att vi inte är samma person.

         Nej jag är inte F, men det finns ju värre personer att bli misstagen för här inne.
         TRH tex, som kommer in med sin tvivelaktiga moraliska kompass och ifrågasätter unga tjejer som blivit utsatta för Sindy Niklasson, och uppmuntrar dem att outa sina identiteter.

         Förstår inte grejen? Det är ok att OT-mobba Bella och omyndiga barn i alla inlägg, men det är inte ok att svara Catrin när hon föreslår att andra ska söka vård? Jösses…

         ??

         Erika ”eller vad nu heter”:

         Jag förväntade mig ärligt talat inte att hon skulle bli ledsen, hon har aldrig visat ånger eller tillstymmelse till samvete.

         Nu sa hon ju att hon blev ledsen, jag frågade för vad exakt. *crickets*

         Säger mig att hon bara slängde ur sig det där för att fiska sympatier.

         Blev hon ledsen får hon gå till sig själv, jag upprepade bara fakta.

         The L Word: Ja du det var ju en sanningsenlig sammanfattning av vad jag ville få fram ang Sindys fd vän, eller inte.

         Sedan så har iaf aldrig jag försökt mobba bort Bella från det här kommentarsfältet. Du får försöka, ja jag märker att det är svårt, att förstå att Bella inte är här inne och kommenterar och det är ingen som sagt att hon inte är välkommen här. Taskiga kommentarer har hon fått men mobbad har hon inte blivit. Här sitter Catrin i egen person och ni är fullt medvetna att hon verkligen läser det ni säger.

         Och jag har faktiskt sagt ifrån när det gäller Bella också så pilutta dig (sista skriver jag för det är tydligen det språket du förstår).

         Jag reflekterade inte ens att det var ”du” som svarade istället för under nicket F så reflektionen från anonym att ni är samma tycker jag inte är osannolik. Ett ip är lätt att byta. Också interesant att ni kommer in här unjefär samtidigt på morgonen efter att ha kommenterar här under natten, men men.

         Och inte verkar du ens ta till dig eller backa efter att CamCam satte ner foten.

         Ja du, en sak har vi iaf gemensamt, jag skulle också skämmas om någon förväxlade dig med mig.

         Lägg ner NU!

         The L Word: Den av oss två som verkar mest övertygad om sin moraliska kompass är du. Vem som är WT och low Life etc är du inte sen med att skriva ut och vem som borde få komma till tals eller inte

         Det verkar inte ens lönt att svara dig för du kör på med forsatta osanningar om både vad jag sagt, menat och gjort.
         Inget av det du försöker tillskriva mig att jag tror har jag sagt. Eller är det som Sanningsstössel menar att du verkligen helt saknat läsförståelse?

         Jag hoppas och tror på det senare för det ser faktiskt lite pinsamt hur du håller låda här hela morgonen efter CamCams kommentar klockan 00 i natt.

         Jag kunde inte bry mig mindre å mina vägnar, men för din egen skull lägg ner nu.

         Du är fan manisk L Word. Vilken tripp är du på?

         Jag hade inte hunnit uppdatera sidan menade jag skrev, gjorde lite annat emellan, så jag hade inte hunnit se din graciösa exit.

         Så sorry för att jag helt i onödan sade till dig att lägga ned. Nöjd?

         ”Erika ”eller vad nu heter”:”

         Och vem är det som är ”konspiratorisk” nu??

         Citat från TLW, ”Im out” ???

         TLW
         Är du dement? Det var du som tog upp ”men det finns ju värre personer att bli misstagen för här inne.
         TRH tex” för att sen käfta med TRH om att det inte finns nån risk att ni misstas för varandra. ??‍♀️
         Dags att tända ner nu.??

          The L Word är satt på modd ett tag eftersom hen inte respekterade min uppmaning att sluta upp med sitt käftande så den här diskussionen är avslutad.

         OK 🙂

      HEJ CATRIN!

       Vill du ha ett hej från Catrin eller beskyller du ngn för det? Töntigt vilket som.

     Tröttsamt att hela tiden läsa dryga kommentarer till henne..

     Har ingen aning om vem denna Catrin är för person. Jag reagerar på att hon får många otrevliga kommentarer. Inte önskvärd att lämna kommentarer. Det står väl var och en fritt att kommentera.

      Läs på lite då om henne som person. Hon är en extremt manipulativ bedragare.

      Catrin Hedlund har begått bedrägerier mot bland annat minderåriga och har stolt sagt att sina brottsoffer inte kommer få tillbaka en krona.

       Det lär hon inte komma undan, hoppas hon inte vill det heller, att göra rätt för måste vara den bästa känslan, lycka till Catrin

        Hon vill komma undan, det har hon sagt själv.
        Hon är dömd, men hon fick inget kännbart straff. Hon planerar att aldrig jobba så att inga pengar kan dras. Bli inte förvånad när hon har fått såpass mycket ostörd exponering här och på andra ställen att hon kan dra igång sin kriminalitet igen.

        Typiskt low life.

         Vad du ljuger. Hon jobbar ju redan. Är du så dum att du inte fattar att hon skrev så för att hon var trött på skit som din???‍♀️

         Low life! WT! Du vet visst allt om vad det är The L Word. ?

         Börjar känna att DU är den som skulle blockas? WT, lowlife, massa onödiga personangrepp. SÄTT DIG NER I BUSSEN, snälla.

       Men brottsoffer får skadestånd via brotsofferfonden oavsett så de får sina pengar som alla andra brottsoffer. De flesta som utsätter andra för brott kan inte betala böter och skadestånd själv så det är ju inget att hoppas på att såna loosers ska betala. Finns nog ingen psykopat som ens tänker den tanken fö. Tyvärr.

        Dom som blivit utsatta för bedrägerier får ingen ersättning av brottsofferfonden utan måste snällt vänta på att såna som Catrin betalar tillbaka.
        Tycker denna bild förklarar varför vi är så många som inte tror att Catrin har ändrat sig..
        https://www.instagram.com/p/BKEPw5ahgUQ/?hl=sv&taken-by=catrin_hedlund_bedragerskan

        En person med genuin ånger skulle aldrig fortsätta resa flera gånger om året med en miljon i skulder.

         Nej det stämmer inte. Jag har själv varit utsatt för en bedragare och fått skadeståndet via brottsofferfonden. En bedragare som dessutom är 80000 gånger värre än C att råka ut för men som ingen pratar om eftersom han inte är nån känd bloggare. Trist eftersom han bara fortsätter och fortsätter.

         Han är iofs våldsam och hotfull också, kanske har det påverkat beslutet att betala ut skadestånd via BOF. Hoppas han och fröken C börjar dejta. Fy fan vad det hade varit roligt.

         I Catrins fall kommer inte brottsofferfonden att betala ut någon ersättning till brottsoffrena utan det ligger i Catrins intresse att göra rätt för sig, leva snålt och betala tillbaka vartenda krona som hon stulit från alla dessa människor (Ja det är många människor vi talar om).

         Men Catrin väljer att spendera sina pengar på andra saker som att göra ”fynd” och åka på resor som ”andra” betalar titt som tätt.

         Catrin kommer aldrig att förändras. Catrin är beroende utav uppmärksamhet och har noll empati för andra människor.
         Att så många här inne är så naiva och tror på denna människa är för mig ett under om ni känner till Catrins bakgrund hur hon ljugit, bedragit, manipulerat alla som hon sätter klorna i.

  Jag hoppas på Robinson med Amir.

  Kolla på Amir Akroutis senaste klipp på youtube.
  Tycker det låter som Anna som kommer in i hans rum.
  Tror att det blir någon form av Robinson VIP. Även Paula blev tillfrågad att spela in i augusti men hon tackade nej eftersom hon ska gifta sig i september.

   Det låter mer som Annas dotter Felicia 🙂

    Jag tycker det låter som Anna men det är Felicia som knackade på dörren, vem av de båda som sitter på sängen är frågan och vem av de båda som ska medverka i tv-programmet, jag tror på Anna.

     De ska utomlands så det måste vara Robinson

  Stjärnorna på slottet började dem spela in förra veckan:) robinson kanske?

   Nej, men dom började spela in igår.

   *de

  Synd att hon inte lyckades behålla vikten hon kämpade sig till, men blir väl ofta så när man går ner så snabbt som hon gjorde. Hoppas hon hittar en långsiktig lösning

   Onödigt att kommentera vikten.

    Rätt rimligt att kommentera vikten när Anna Book själv gjort allt senaste året för att folk ska uppmärksamma hennes vikt och kropp… Hon har tydligen gått upp en hel del. Och eftersom hon gått tillbaka till sitt vanliga poserande med framåtlutad överkropp och händerna i midjan lite för långt fram för att skapa illusionen av en smal midja är Anna nog själv medveten om att hon inta har lyckats hålla vikten. Tyvärr var ju det inte förvånade med ett upplägg som Biggest Looser har… Tycker synd om henne eftersom hon nog sabbat sin ämnesomsättning rejält den här gången.

     Håller med, tycker oxå synd om henne, hennes ämnesomsättning måste helt ha sabbats.

   Luktar avundsjuka och missunnsamhet här!

    Avundsjuk på Boken? Vill röka samma jox som dig.

    Hur är Loui avundsjuk??

   Tyckte också hon hade lagt på sig en hel del….

    Jaha och? Hon kanske ville det, alt är medveten om det redan? Orka kommentera någons vikt bara för att du kanske är
    Nöjd med ditt utseende?

    Jag är Nöjd med min vikt och relativt nöjd med utseendet, men fortf, vem är jag som ska kritisera andra ?

    Folk som kritiserar / hackar på andra är bara avundsjuka enligt mig.

     Många här inne kritiserar dig Catrin, och dina kriminella vanor. Tror du vi är avundsjuka på dig? För om du tror det är du fullkomligt vansinnig….

      Det skrev jag inte.
      Och nu diskuteras inte mina brott i detta inlägg vad jag kan se?

       ”Folk som kritiserar / hackar på andra är bara avundsjuka enligt mig”? Håll koll på vad du själv skriver. Kan förresten upplysa dig om att ingen, absolut INGEN, här är avundsjuk på dig.

        Till I Said Gooday;

        Du fick en like av mig men för ditt nick, har ingen koll på diskussionen ?✌️ Fez 4ever

         Haha I love Fez too! ?Jag glömde dock ett d haha.

     Men Catrin ..för i h××××e gå o lägg dig ..

     Att konstatera att någon lagt på sig är inte att kritisera.

      Nää ok, men varför påpeka det ens?

       För att Anna har genom att medverka i biggest looser, vars enda syfte är att gå ner i vikt, bjudit in till att människor kommer tycka och tjattra. Varför annars ställer man ut sig för allmän beskådan om det inte är det man är ute efter?

       Fy fan Catrin, du är som en jobbig obstinat lillsyrra som hänger utanför dörren och gör allt för att komma in i storasysters rum.

        ?

      Jaså det är väl kropphets det också

     Vänta lite nu.

     Så vi som tycker att Anna gått upp i vikt, skäller på följare, ljuger för följare och är hysterisk i media, vi är alltså avundsjuka på henne?

     Avundsjuka på vadå?
     Jag ser bättre ut än henne, enligt mig själv, och är betydligt smalare. Inget att vara avundsjuk på där.

     Jag slavar inte åt min familj och städar efter tonårsbarn och man, Nope ingen avundsjuka där inte.

     Jag har inte kronofogden efter mig, jag har en enda skuld och den är till CSN = studier = lite mer brains än någon som inte ens gick gymnasiet. Jag tjänar bra och älskar mitt jobb.
     Näe inte avundsjuk på vare sig ekonomi eller kunskapsnivå.

     Jag bor vackrare och kör en dyrare bil.
     Så nej, där klämmer ingen sko heller.

     Jag har inte blivit hånad i media, inte hatad av kändissverige, inte anklagad för stöld och skitsnack eller blivit utskrattad efter att ha gråtit mig igenom vartenda tv-program jag deltagit i.
     Nej, fortfarande inte avis.

     Kanske lägenheten i Spanien?
     ?
     Nej. Jag har ett hus i Sydamerika.

     Så Catrin, förklara vad jag är avundsjuk på.
     Bara ett enda förslag.

      Var i Sydamerika har du hus ”S.”? 🙂 har alltid velat ha en stor strandvilla i typ Rio de Janeiro. One day…

       I Chile ? i en av kuststäderna.

       Har du ens varit i Rio? I så fall vet du att ’strandvilla’ liksom inte är ett existerande koncept där…

      S. Anna får mer uppmärksamhet av media och människor till vardags än av du någonsin kommer få.

      Se där en sak som jag är rätt säker på att du är avundsjuk på iom hur du väljer att framställa dig. Du har säkert en hemlig önskan att fått vara en hyllad modell…

       Ja, att vara ökänd psykotant som basunerar ut att hon och maken har sex på ica-toaletter är ju avundsvärt ?

       Catrin och Anna hade nog blivit bra kompisar, båda har lika svårt att hålla sig till sanningen.

       ?
       Ja oj vad avundsjuk jag är på den uppmärksamheten! Hade gärna blivit utskrattad i media.

       Och fotomodell, ooo ja, är Anna det också? Det har jag missat. Är Anna fotomodell så vill jag också bli det.

       Så det så!

      *host*patetiskt*host*

       Menar du mig?
       Oavsett så hoppas jag hostan går över.

      Va duktigt du är ??

       ??

  Ha! Tooken ta paus!? Antingen kommer pausen inte bli långvarig, eller så är det en mer eller mindre påtvingad paus pga. något löjligt TV program. En RIKTIG paus tvivlar jag starkt på att det skulle vara, för hon kan inte hålla sig ifrån insta om hon inte är absolut tvungen.

  Robinson med Amir förmodligen

   Har det sagts/skrivits någonstans att det ska spelas in ett Robinson VIP eller?

  Robinson med Amir var min första tanke. Herregud vad hon kommer gråta.

  Nej Anna ska inte vara med i Stjärnorna på slottet med Läckberg, men FARMEN VIP tror jag – det började spelas in vid denna tiden förra året. Men är det så att det ska spelas in ett Robinson VIP så är det kanske det, men jag tror mer på Farmen.

   Farmen spelas in i Sverige- Amir som åker idag, samma dag som Anna säger att det tyvärr inte är farmen utan en utomladsproduktion. Han befinner sig på Arlanda

    Men kan man vara säker på att de inte luras, att de verkligen ska utomlands? Att de befinner sig på Arlanda? 😉

    Man kan ju för all del flyga inrikes från Arlanda…

    Och när var Anna ärlig senast? Förnekade hon inte att hon skulle vara med BL VIP också eller iaf att vissa andra skulle vara med? JO just det. Men det kanske inte är farmen kanske någon ny variant typ Vingården – spelas in i Frankrike och några ”kändisar” och Youtubers ska lära sig producera vin och driva en vingård 😉 Eller driva ett hundpensionat. Spännande.

  Tydligen ska Gunilla Persson vara med i Biggest Loser VIP, det har jag missat. Spännande. Eller blev det inget kanske med tanke på stölden. Känner mig ganska säker på att det är Farmen vip för Booken och Amir.

   Oj herregud, det ska bli spännande. Men alltså, är det inte lite sjukt att tv4 raggar högst normalviktiga (vad jag kan se allafall) människor till ett viktminskningsprogram? Nu avskyr jag visserligen det programmet ändå för upplägget är helt sjukt och fruktansvärt ohälsosamt, men när det inte ens handlar om personer med övervikt blir det ännu värre.

    Hon har några kilos övervikt, det ser man, men skulle inte påstå att hon är BL-material… Alltså fy vad det måste slå mot självförtroendet om man trivs i sin kropp oavsett och att TV4 frågar om man vill vara med i programmet.

   Kanske biggest loser för Anna igen? Tänk henne och Gunilla. Mjau

  Amir och Anna har iallafall bott på samma hotel. Skulle tro att det är Farmen Vip. Tror inte att det är något Robinson Vip.

  Kanske är ”Så mycket bättre” och så får alla sjunga ABC???

  Booken: ”Det övergår min höga intelligens”

  Amir skulle väl vara med i Farmen VIP förra säsongen men blev utbytt? Skulle vara om han har fått frågan igen.

  Amir ska ju utomlands, men farmen spelas väl in i Sverige? Är det Booken eller Felicia som spelar in med Amir?

   JA Farmen brukar spelas in i Sverige, Småland, MEN det kan ju vara så att de bestämt detta år att spela in i Frankrike kanske eller Italien, vem vet. Amir kanske tror att Småland är utomlands 😉 eller så försöker han mörka och luras att de ska utomlands. Känns ganska självklart att Booken ska vara med i Farmen VIP och om Amir fått frågan redan förra året ja då känns saken klar. Annas dotter Felicia har jobbat med Farmen, kanske jobbar hon med den produktionen nu också.

    Och Dalarna.

  Förlåt för OT-kapning, jag googlar för fullt också, men ibland är ni bättre än google?
  Missade väl större delen av ÖS i helgen, annars hade det varit perfekt att ställa frågan där.

  Men det är så att jag har nu insett på riktigt att jag trivs inte i min stad. Det är så illa att jag inte vill vara hemma ens, nu när jag har semester åker jag dagligen iväg på små turer för att inte vara här.

  Vill flytta till Göteborg, där känner jag mig mer hemma än på något annat ställe.
  Så ni som flyttat till Göteborg, hur gick ni tillväga? Hur fick ni tag på boende? Ge mig tips! Jag exploderar snart inombords av den här staden.

  (Alternativen att plugga där och att köpa lägenhet vet jag redan finns, men sen tar min fantasi slut och jag har inte så mycket trådar att dra i vad jag vet, hade inte det sist, men ska absolut ställa frågan igen till folk jag känner).

   Det är väldigt svårt att få lägenhet i Göteborg. Ca 7 år på boplats. Om man inte har råd att köpa då. Eller kan hyra i andrahand.

    Ja jag vet, men vet också att folk ändå lyckas, och det är det jag är nyfiken på hur de gjort. Köpa är ju ett alternativ, men innan det är jag nyfiken på andras erfarenheter?

     De jag känner som flyttat hit har bott i andra hand. T.ex. först hyra ett rum som inneboende och försöka hitta något eget. Kolla blocket etc men var smart och betala aldrig något innan du fått nycklarna. Man kan också annonsera själv på blocket, då kan man i alla fall få tag på en egen lägenhet i ett ytterområde i ett par månader. Skriv upp dig på boplats. Det blir mycket flyttande i början, men tids nog kommer du hitta ett mer långvarigt andrahandskontrakt och tillslut kanske du kan få ett förstahandskontrakt eller köpa en lägenhet. Lycka till!

     Ps Centrala Hisingen, främst vid Wieselgrensplatsen och Kville är ett bra område, nära stan och lika populärt som andra delar (tex Majorna). Dvs det är lite lättare att få tag på andrahandskontrakt här.

      Ja exakt, det har jag ju också hört och läst, att många gör så. Kanske är jag jävligt kräsen, men att gå från min förstahandslägenhet här, som ligger mitt i stan, till att hyra ett rum, det lockar inte. Då bor jag nästan hellre här och vantrivs och lever på hoppet om att jag ska trivas en vacker dag, även om det ser mörkt ut.
      Andrahand kan jag absolut tänka mig dock. Köpa är som sagt ett alternativ, men känner att det ändå kan vara bra att se sig om efter andra lösningar också och i värsta fall får man bli inneboende trots allt, är ju inte mer med det.

      Skulle jag få samma jobb som här så är en hyra på upp till 12-15k inga problem och det öppnar väl lite fler dörrar kanske.

      Men stort tack för ett bra svar, ska ha allt du, och ni andra, skriver i bakhuvudet när jag påbörjar min väg mot staden där jag hör hemma❤

       Nu vet inte jag var du bor, men det kan vara en idé att se om någon i Göteborg vill byta lägenhet med dig. Ett förstahandskontrakt är ju hårdvaluta i hela landet tänker jag… Har man väl en lägenhet kan man bara byta sig uppt sen genom triangelbytan och sånt. Vet många som gjort så!

       Försök köpa ett hyreskontrakt. Det är om jag minns det rätt bara personen som säljer hyreskontraktaktet som begår ett brott. Också – om du har råd med en så hög hyra som du skrev ovan så är det generellt lättare att få tag på nyproducerade hyresrätter, jämfört med de andra.

      Centrala Hisingen är bäst! Grymt ställe där det händer massor, nya Majorna skulle jag säga!

   Jag flyttade 130 mil till drömmarnas stad Göteborg i våras. Jag och min sambo köpte en lägenhet utan att se på den men vi är så nöjda med området och lägenheten samt staden. Vi ångrar oss inte en enda sekund!
   Vi köpte just för att det är en sån bättre investering än att hyra då du egentligen bara slänger pengarna i av att hyra. Jag började jobba efter två veckor på ett skitställe men sökte under tiden till andra ställen och nu har jag mitt drömjobb ?

   Hoppade runt i andra hand och som inneboende i ca 6 år, fick sen ett boende i en av våra suuuperfarliga ”no go-zoner”. Bostadssituationen här är lite knepig kan man säga. Dock byggs det en hel del nytt så har man ekonomin har man nog en chans där (12 000 för en tvåa i Kortedala typ). Eller köpa?‍♀️

    Men nej. 12000 kan du få en tvåa för riktigt centralt. Har själv haft en. 5 minuter från Linné.

   Jag flyttade till Göteborg för att plugga och var inneboende ett halvår, bodde i andrahand oxh fick efter ett år ta över första handskontraktet (privat hyresvärd), det är såklart inte lätt att få boende men absolut inte omöjligt! Lägga upp annons på blocket (och svara på andras annonser!), Qasa.se, homeq (förstahandskontrakt!) bl a. Även boplats, finns en del som inte går på kötid. Göteborg är bäst ?

   Flyttade till Göteborg 2009. Bodde andrahand 6 månader sedan fick jag och min pojkvän (numera man) en studentlägenet via boplats i Kville. Då var Kville lite småsunkigt och inte alls förstahandsval men absolut inte något som ansågs som ett ”farligt” område. Vart mycket lättare att få studentlägenhet upplevde vi. Efter 1 år fick vi ställa oss i Poseidons internkö och fick efter ytterligare 1 år ett förstahandskontrakt på en nybyggd lägenhet i Johanneberg.

   Mitt tips är att försöka hyra ett rum eller om du har råd, köpa något i ett område som inte kostar skjortan. Finns ju områden som ligger nära centrala Göteborg som är billigare att köpa och eventuellt lättare att få hyresrätt i. Boende går att fixa om man inte har som krav att bo själv i en etta i ett av de absolut mest populära områdena. Sen får man ”jobba sig upp” typ.

   Om du vill börja studera kan du få en lägenhet via SGS Studentbostäder. Annars kanske börja som inneboende eller abdra hand som de andra skrivit. Om man söker lägenhet på Boplats gäller kötid, UTOM om du söker hos privata hyresvärdar. Då hänger det på årsinkomsten och biografin 😉

   Känner att jag nog skulle svara samma om jag svarade alla var för sig, ger er ett samlat svar istället. Blir så glad att ni har gått så olika vägar och delar med er av hur det gått till för er. Ska verkligen ha detta i bakhuvudet när jag påbörjar mitt sökande (vilket kommer ske typ imorgon), ska göra nya försök å se om mina kontakter har kontakter osv. Kanske får bli så att man får köpa en lägenhet, det är ju ändå det lättaste, men det skadar inte att försöka på andra sätt först 🙂
   Tack alla ni! 🙂

    Glöm inte av att kolla upp Mölndal också. Det kan eventuellt vara lite lättare att få bostad där. Inte Göteborg men inom spårvagnarnas nät och tar ca 15-20 min att cykla in till avenyn. Jag har själv bott i Mölndal och jag tyckte det var helt perfekt.

     Ja Mölndal är ett tänkbart alternativ, absolut 🙂

      Nej nej. Om du längtar efter Göteborg så håll dig till det! Mölndal är väl ok men då kan du bo var som helst i landet. Luras inte av att det är nära.

       Man kan ju börja där om inte annat, väljer liksom hellre Mölndal före tex Biskopsgården

       Mölndal är ju kanon! Bodde själv i Krokslätt (Mölndals-sidan) och hade 10 minuter till korsvägen med spårvagnen. Mycket mer centralt läge än vad många områden i Göteborgs Stad har. Bästa var att jag bodde vid hållplatsen som tillhörde både Göteborg och Mölndal dvs kunde åka vilket håll jag ville utan att behöva betala extra ?

    Lägg ut en förfrågan om lägenhetsbyte på fb. Finns grupper för byte i Göteborg. Annars är mitt tips att höra av dig till privata hyresvärdar. Tidigare har Curt Lundahl byggnadsbolag, varit lätt att få lägenheter igenom. Kanske inte världens roligaste område att bo i men både jag och flera av mina vänner har bott i deras lägenheter när vi var yngre och det funkade. Lycka till!

     Tack!:)
     Så det är ett sätt som faktiskt kan fungera? Läste det i höstas när jag kollade som mest, att kan kan höra av sig till privata hyresvärdar. Köpte t.o.m som en katalog med alla privata hyresvärdar i Gbg och skulle börja kolla runt hos dem men så blev det förändringar på jobbet och i livet så jag la det på is lite för att komma tillrätta igen.

   Jag bor i Kvillebäcken, ett stenkast från Backaplan, och skulle säga att det här är ett superbra område att köpa lägenhet i, om köpa är ett alternativ. Flera boende i samma förening som oss har sålt nyligen, och det gäller nyproducerade lägenheter, för inte alls hysteriska summor (om en betänker läget – Hisingen, men nära innerstaden, i ett område där det byggs mycket nytt nu för att skapa en slags ny stadskärna).

   Annars är det väl Blocket som gäller. Flyttade själv runt bland andrahandskontrakt länge innan jag flyttade ihop med min nuvarande sambo (det är hans köpta lägenhet vi bor i nu). Jag har över 5 år på Boplats och kollade precis hur jag låg till kömässigt på eventuella lägenheter i ”bra” områden, bara för skojs skull, och där ligger jag i så fall på plats ~200. Så, ja. Blocket eller kontakter. Eller köpelägenhet. Som i alla andra större städer! Lycka till (genuint menat!). ⚘

   Jag flyttade till Göteborg för fyra år sedan och hade sådan tur att min kompis hade ett förstahandskontrakt för en stor lägenhet i en flerfamiljsvilla, så jag flyttade in med henne och en till tjej. När min kompis flyttade ut tog jag över kontraktet, som jag har än i dag. Hon fick kontraktet på Blocket! En annan kompis fick en lägenhet genom en ”mindre” fastighetsägare (bekantas bekanta) som äger ett tjugotal lägenheter i Linné.

   Så kolla Blocket, och lägenhetsgrupper på Facebook. Gör egna inlägg. Skriv en efterlysning på sociala medier, ibland har ens bekanta kontakter man inte visste att de hade. Var så specifik som möjligt i dina inlägg, tydlig och kommunikativ, och som andra sagt här: var försiktig så ingen lurar dig. Ställ dig i bostadskö, liksom nu. Nu. Nu. Lycka till!!!

  Bilderna på Anna i köket i ljus klänning är det gala eller nya bilder?

  Gamla eller nya bilder ska det stå

   Nya bilder

  Som hon kämpade i BL! Stackarn. Hon är ju ett bra bevis på vilket skitprogram det är. Vem som helst går ner i vikt med psykbryt-träning och ingen mat. Men vem hjälper dom psykiskt och fysiskt efteråt? Man måste ju ta hand on HeLA människan. Skit-tv.

   Om hon nu skulle vara med i Robinsson så lär hon gå ner i vikt igen.. jo-jo-bantning när den är som bäst (sämst). Inte bra för kroppen.. ?

    Det var det första jag tänkte på. Det känns verkligen som ett program Anna skulle tacka ja till p.g.a. förmodad viktnedgång. Sedan kommer löpsedlarna: ”Anna Book gick ner 40 kg: ”jag svälte nästan ihjäl”.

  Hon är på farmen och härjar. 100% säkra källor.

   Med det innebär ju att både Booken och Lazy F ska vara med i Farmen. Är det ett ”familjekoncept” den här gången?

    Varför innebär det det? Läs längre upp.

     Därför att Camilla redan berättat att Lazy F ska vara med i Farmen.
     Om även Booken ”är på Farmen och härjar” enligt 100% säkra källor (enligt E) så borde det väl innebära att båda ska vara med i samma program – så tänkte jag. Hur tänkte du?

   Vilka mer är med?! Nyfiken nu…Gissar på bl a Brolin, Frank Andersson, Dominika, Mikaela Lauren… Viktor Frisk kanske men de är väl ute på turné så tveksamt. Någon tjejyoutuber men vem…?? Paow kanske, det är tyst på hennes insta.

    Vlad är på någon inspelning nu också, ca en månad säger han. Det var ju två st youtubers med i farmen vip förra året tänker jag, Ben och Felicica Bergström.

  Tunna Took?

  ”Mitt yrke” ….vad är det?

  I den bästa av världar så är det så att AB tagit en paus från sociala medier för att hon och familjen behöver det. I den bästa av världar…

  Kanske ex-on the beach? & så dyker Pocketbookens pappa Mehmet upp? Eller En natt på slottet & mamma Marita pratar med Anna via ett medium?

  Eller så hoppas man att hon bara försvinner från sociala medier även om livet skulle bli tråkigare då, älskar komedi Booken.

   PS! Kommentar

    ”Hell yes ????????????” Nu jäklar! ?

  Amir har ju också åkt iväg på en inspelning. Gissningsvis Robinsson. Så skulle gissa att det är en sådan VIP på gång 🙂

  Bilderna från liven måste ju vara äldre. Eller har hon gått upp så mycket i vikt efter programmet?

   Bilderna är från Annas live den 23 juli i år. Tyvärr. Riktigt rund har hon blivit igen.

    Jäklar. Tycker synd om henne, hon kämpade ju järnet. Hon har antagligen inte ätit så himla mycket, det är bara ämnesomsättningen som är f u c k e d up. Men ingen människa kan träna 6 timmar per dag som i programmet och leva på kaloriunderskott resten av sitt liv. Undrar om deltagarna får veta på förhand om vad som kan hända med deras kroppar eller luras de in i det?

     Undrade detsamma, ifall det var en gammal Live. Tycker också synd om henne då hon va så fast beslutsam att aldrig någonsin bli överviktig igen och gick ut hårt om det plus sin nya insikt och kunskap om kost & motion. Uppenbart så fuskar hon för mkt och resultatet blir detta..
     Det är som att vad Booken än gör så blir det aldrig riktigt bra, det håller aldrig hela vägen. Inte så konstigt eg att hon har denna hårda, påklistrade imagen. Hon är livrädd att verka svag.

     Är inte kvinnan över 50? Varför ens sträva efter att vara 25 i kropp och livsstil?
     Fruktansvärt omoget.

      Det handlar inte om att ”fuska”… Efter att ha jojobantat som hon gjort samt i princip svält sig själv och tränat sju timmar om dagen är kroppens förmåga att reglera ämnesomsättningen helt förstörd. I samma stund som hon börjar äta normalt och hälsosamt igen börjar hennes kropp lägga på sig vikt eftersom kroppen inte förstår att den inte behöver alla fettreserverna.

       Fast….. Man kan inte lägga på sig fett såvida man inte äter mer än kroppen behöver för sin dagliga förbränning. Äter man det kroppen behöver står man stilla i vikt. Äter man mer går man upp. Ingen ämnesomsättning kan göra fett av luft.

       Jag tror snarare att hon rent psykiskt är skadad av sitt bantande, BL mm mm, att där inte längre finns ett normalt tänk kring ätandet. Jag hade själv en gräslig ätstörning i ungdomen och trodde aldrig att jag skulle kunna äta en måltid utan panikkänslor, följt av hetsätande och sen fastande. Så jag vet hur det känns. Det är ursvårt att hitta tillbaka till ett normaltillstånd, helt fri blir man nog aldrig.

       Undrar lite hur mycket stöd hon får av sin man? Han kanske hellre vill ha en lite rund kvinna? Men nu spekulerar jag vilt…..

        Har man pajat ämnesomsättningen (tex genom extrema dieter) måste man äta ca 800 kalorier om dagen för att inte gå upp. Nästan ingen står ut med det i längden.

         Jag tror inte riktigt på det påståendet.

    Hon har gått upp inför farmen. Kanske för att orka och ha lite buffert. Hon ser bra ut tycker jag iaf.

   Fast det gör i princip alla deltagare. Antingen blir de återigen feta eller går upp några trivselkilon. Vinnaren i år, Victor, var på nyhetsmorgon och hade gått upp typ 20 kg sedan han vann men var ändå nöjd överlag. Ingen har ju möjlighet att träna 7 timmar per dag efter programmet… Fast iofs Booken om någon har väl det i och med att hon knappast jobbar…

  @Camcam och ni andra,
  vad tycker ni om bilden på kenzas klädmärkes instagram?
  https://www.instagram.com/p/Bl0GQmGgVuP/?taken-by=ivyrevel

  osmaklig och lik american appelies bilder tkr jag..

   ?

   Det var den verkligen ?

   Måste bero på värmen…

  Inlägget handlar om Anna Book men hälften av kommentarerna verkar handla om och av någon som heter Catrin? Även någon som frågar om boende i Gbg? Kan vi inte försöka hålla oss till ämnet?

   Åh Sofia är du ny här? Såhär brukar kommentarerna se ut och det är en del av charmen med Bloggbevakning. Vi har ju ändå hållt oss hyfsat till ämnet idag kan jag tycka.

   Bloggbevakning är som Snillen spekulerar. Man skriver vad som fall en in. Och ibland hänger andra på. Ämnet för tråden är bara ett förslag 🙂

  Robbinson kanske?? Där råder det väl med mobilförbud?? Fångarna på fortet brukar dom ju få säga innan dom ska vara med tänker jag på, MIsslisibell gjorde det vet jag. Men hoppas det är Farmen eller Robbinson
  http://www.caloveline.com

  ”Men för att ni inte ska sakna henne för mycket har jag satt ihop ett litet kollage från en av hennes senaste – eller om det rent av är hennes hennes senaste? – för att ni inte ska sakna henne för mycket!”

  Snygg mening CamCam ??

   Tack! Jag arbetade extra hårt på just den! 🙂

  Bella svarar inte på en enda kommentar på Insta, förutom på dom som undrar var man kan köpa hennes produkter . lol

   Ja, det är bara sådana svar på kommentarer som lönar sig. Resten kan man strunta i.
   Förresten är väl de flesta frågor ändå från sådana följare som inte upptäckt att märke på kläder mm oftast finns taggat i bilderna om man klickar.

  Värre saker har hänt i världen än att någon tar en paus i från bloggandet så jag tror att de flesta kommer att överleva. Skulle någons hälsa påverkas mer allvarligt har vi trots allt en bra sjukvård här i landet.

  Blondinbella påstår att hon fick ta så många svettiga selfies ihop med folk på astrid lindgrens värld att sex timmar på den nöjesbyn fick räcka. Men varför har ingen taggat en selfie ihop med blondinbella den här veckan (eller ever, faktiskt)? Sitter alla på selfiesarna för att lägga ut till hösten? Den kvinnan,alltså.

   Inte lätt att vara omtyckt av alla?

   Sex timmar är länge i min familj. I stories ser det mer ut som att det börjar regna?

   De kanske inte har öppna konton. Samt att Bella kanske inte godkänner bilder som hon blir taggad i. Behlver inte vara så mycket krångligare än så.

    Om man är en person som vill ta en selfie med Godisbella så är man en person med öppet Instagram-konto.

    Exakt, helt rätt tänkt anonym 10:39. Blondinbella är inte så känd i vida kretsar som hon tror så för dem som tog selfies med henne var det nog för att visa upp random okänd blondin med kastande hår och jätteskrattmun. Egen ig-genre.

   Men att ta en selfie med en kändis/idol behöver väl inte vara för att lägga upp bilden på sociala medier?
   När man tar en selfie får man ju lite uppmärksamhet från den annars så otillgängliga storheten och man kommer nära ett ögonblick. Är inte det ögonblicket det viktigaste eller måste man lägga upp bilden på sociala medier också för att det hela ska bli verklighet?
   Vad vet jag? Jag har aldrig tagit någon selfie med någon storhet. Och inte heller försökt.
   Och de flesta av mina idoler är dessvärre döda nu för tiden 🙁

  Ojdå. Hon ser ju ut som innan biggest loser igen…

  Hon har verkligen lagt på sig, sorgligt om det blir samma resa igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.