Igår så åt vi på två fantastiska ställen. Lunch på Rekondo och middag på Akkelare som har tre stjärnor i Michelin. Äter man fisk och skaldjur är det inga problem att välja bort kött här borta, fisken är de bästa jag har ätit. San Sebastian är en stad med flest Michelin-stjärnor i världen och det är så häftigt att få uppleva. Det här är en riktig matresa, äta och prata är det vi gör. Sova till elva (!), äta lunch klockan två till fem, middag vid nio-tio och somna två.//Isabella
Visst är det lite roligt att Isabella beskriver sin och Hampus rutin i San Sebastian med hur varje dag ser ut – ”äta och prata är det vi gör. Sova till elva (!), äta lunch klockan två till fem, middag vid nio-tio och somna två” – när de varit där i mindre än ett dygn. 🙂
Om det inte finns tid till att utveckla några rutiner så får man helt sonika bestämma sig för vilka man vill ha.
Men.. det var inte vad inlägget skulle handla om, utan jag vill höra era bästa gissningar på vad ni tror det är som ligger på den här enorma tallriken som Bella publicerat en bild på.
Min läsare Sofies gissning lät så här:
- 2 klumpar margarin med en grön pinne på och ett stort russin?
Margarinet tycker jag är spot on! Vad KAN det vara?
Ost? Glass? Vit chokladmousse?
