Bianca Ingrosso släpper egendesignade datorväskor och grejs. :-)

 

Vad har ni era datorer i?
Jag har en skitfin ”mapp” från Ralph Lauren som egentligen är för en iPad och viktighetspapper typ, men där jag tjoffar ner en av mina datorer. Oklart varför jag köpte en sådant på Kosta Outlet men jag tror att jag kände mig en smula nyrik efter att ha fått min första blogglön. Ka-ching!
Den andra ligger i något gammalt noppigt fodral i neopren som Lilla Snöboll använt som klösbräda någon gång när hon varit sur. Den gör jobbet men den är fan inte snygg.
Å andra sidan stuffar jag sällan runt med min dator i handen då det är extremt opraktiskt och risken för att jag ska glömma den någonstans är överhängande. Jag har redan glömt en laptop på en Burger Kingstol på Tunis flygplats och är inte sugen på att upprepa tilltaget.
Därför bryr jag mig föga om VAD min dator ligger i, men tydligen finns det lika mycket intresse för dator-krafs som för mobilskal och vem har hakat på den trenden om inte Bianca Ingrosso.

Hennes nya företag har fått ett namn med avsikt att man aldrig ska kunna glömma bort vem det är som står bakom märket – Bianca by Bianca Ingrosso.
Kanske kan jag – om jag är snäll – få släppa en kollektion ”Camilla by Bianca Ingrosso” där man kan få olika bilder på THK och Lilla Snöboll att klistra på datorns lock?
För klistermärkerna var rätt coola…om det inte stått BIANCA by Bianca Ingrosso jättestort i ena hörnet.
Jag fattar att hon vill sprida sitt märke, men det där kommer nog få många – mig inkluderad – att tappa intresset. Tyvärr.

Har ni pimpat era datorer eller ser de mest ut som mina?
Komplett med flottiga fingeravtryck, Cola Zero-stänk, ett hörn med gnagmärken från när THK var extra sur och hungrig och en och annan pyntig repa?

https://www.instagram.com/p/BmtauvOlg98/?taken-by=bybianca.se

https://www.instagram.com/p/Bmd5wEJF6Rw/?taken-by=bybianca.se

Som vanligt – inte ett sponsrat inlägg.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har en laptopväska från Tommy Hilfiger. Fungerar bra!

  Jag kör på datarygga med en fet universitetslogga.
  Orka sånt där modernt tjafs…

  OT

  Men den där extremt irriterade reklamen för ett spelbolag som dyker upp och fyller hela skärmen vid VARJE sidbyte, alltså inte bara när man går in på bloggen utan varje gång man klickar sig vidare, har dykt upp igen. Både på mobil, där jag aldrig såg den innan och laptopen. ?

   Tips, byt webbläsare i mobilen till Opera och slå på pop Up block. Jag får aldrig upp den på min android med Opera men dyker upp med Google läsaren trots att ad block är på slaget i Google.

    Tack för tips. 🙂 ?

    Jo jag vet hur man blockar reklam. Men framförallt i mobilen blir det bökigt att ha vissa sidor blockade och andra inte pga att du inte kan läsa innehållet alls om man har en block på.

    Sedan så tänker jag att det inte bara stör mig utan även andra här på bloggen, därav min kommentar.

     PS Har safari och skulle aldrig byta annat än till möjligen linux vid vissa tillfällen. 😉

      Varför inte Opera?

     Jag tycker också att reklamen är tröttsam.

   Du som har svar på allt borde väl även ha svar på hur man blir av med reklamen?

    källa på att hon har svar på allt?

    källa på att hon har svar på allt?

    skoja bara, letar givetvis fram källan själv.

     måste bara tillägga att jag gillar The real hmm!

     Det såg elakt ut när jag läste den här tråden, men det var bara menat som ett skämt. Tror och hoppas inte att du tar illa upp! 🙂

      Ingen fara 🙂

    Hennes google har nog gått sönder. Och utan att googla vet hon ju ingenting.

     Åh, vad duktig du är som är född med all kunskap i huvudet och aldrig någonsin behöver kolla upp något! ?

      You must be joking. Som det har framkommit flera gånger, TrH vet ju ingenting utan att google först och sen copypasta den hit.

       Åh den annonsering har jag missat. Var när hur har det framkommit? ?

        PS Ni är så lustiga. Ena stunden googlar jag allt nästa så har jag tydligen inga länkar för det finns inga att ge.

        Kan ni inte en gång för alla bestämma er. 😉

         Och där kom igen alla dessa thumbs up som TRH själv ger sina egna kommentarer.

         PS. Du googlar inte NÄSTAN allt, du googlar ALLT.

         In your dreams. ???

         PS
         Jag skrev inte ”nästan allt”, jag skrev i ”nästa stund”. ?

     Är det plötsligt skamligt att googla?

      TRH brukar föreläsa om hur riktig info inte finns tillgänglig medelst googling, men vi vanliga dödliga har ju inte insyn i ALL tillgänglig forskning innanför ALLA fält som TRH tydligen har, så vad ska vi göra?

       Återigen en paradox. Antigen googlar jag allt eller så avskyr jag det. ?

       @livet i svart/vitt-land ?

   Det är SÅ mycket spelbolagsreklam här på bloggen tyvärr…

    Kan bero på att Nyheter24 äger plattformen och inget som CC stur över. ?

     Fast det är nog bra att TRH tar upp det. Cam Cam kanske redan vet om det iofs. Men i inlägget hon skrev angående företaget som erbjöd henne 60 000 för omärkt reklam skrev hon specifikt att hon inte vill göra smygreklam för spelbolag. Och precis som TRH skriver är det ständigt reklam för spelbolag. Och då har jag aldrig varit inne på något spelbolag eller googlat på något spelbolag. Det bör därför inte vara riktad reklam utan en köpt reklam plats. Jag fattar att Cam Cam inte skriver på egen portal. Men om det är så pass att det egna kravet när ett företag kontaktar henne är att reklamen inte får vara för spelbolag bord nyheter24 kunna tillgodose detta också.

  Eftersom jag faktiskt måste släpa min dator på riktiga tjänsteresor, och inte låtsasjobba som vissa bloggare….så har jag en Samsoniteryggsäck som skyddar både dator och rygg.

   Jag är inte en bloggare utan har ett ”riktigt” jobb där jag bär min laptop och skulle ändå aldrig gå runt med den i en ergonomisk ryggsäck. Ryggen klarar sig ändå! Eller är din laptop från 1996?

   Hahaha den var bra. Klart att de låtsasjobbar en hel del av de. ???‍?

   Kenza grundade Ivyrevel som H&M valde att gå in med 20 miljoner i.
   Janni betalade halva hennes och Jons mångmiljonhus + startar just nu upp ett eget företag.
   Bianca startar upp 2 egna företag nu i höst, bla detta.
   Therese Lindgren har skrivit 2 böcker, skapat en egen vegansk hudvårdsserie.

   Visst är det otroligt att de alla har klarat detta genom sitt låsas jobb ?

   Förstår dock var Anonym menar, när man reser med bil, taxi, buss, tåg, flyg, mm, så behöver man en ordentlig skydd för datorn, inte ett som ser snyggt ut medans man bär runt datorn på stan bara.

   Ryggsäck så klart! Men när jag reste som allra mest i jobbet så la jag hela datorväskan i min resväska och checkade in (långa resor). Så skönt att slippa släpa på och som tur var slapp jag borttappade väskor (!). Jag resonerade som så att både jag och företaget borde hellre offra risken att datorn försvinner än att min rygg pajar.

  Har en svart mjuk variant som jag köpte på typ Clas Ohlson för 99kronor när jag började plugga 2010, den har jag min dator i när kag behöver ta med den. Den skyddar bra och man får även plats med papper och liknande i den. /Economista

  Tycker de är riktigt fula faktiskt och känns lika onödiga som Blondinbellas hårband – att det finns en marknad för datorklistermärken är för mig en gåta. Men men, folk gör som de vill?

   Ju mer onödiga slit- och slängprodukter som vi kan producera och köpa, ju fortare gör vi slut på våra naturresurser och det är väl jättebra?! Då kan vi äntligen få flytta till Mars.

  Bara jag slipper ha en skinnklänning på mig så kan jag bära laptopen och ipaden i vad som helst – när jag pluggade snurrade jag in laptopen i ett örngott men nu (när jag inte är lika fattig) har jag en jättesnygg (enligt mig) laptopväska från Marc Jacobs?

  Ursäkta OT! Har en gammal katt jag tagit hand om som tidigare varit vildkatt. Hon är så gullig och fin. På senare tid har hon fått svårt att gå, hon liksom glider omkring innan hon får fäste. Är långt ifrån så smidig som förr. Har självklart varit hos veterinär men har nu fått konstaterat för mig att det är inte är nåt fel på henne som de kan upptäcka. Hon mår i övrigt bra och verkar inte ha ont. Nån som varit med om liknande? Känns som om det är som för äldre människor som behöver halksockor eller rollatorer men det finns ju inte för katter.

   Har hon något riktigt varmt ställe att vara på? Äldre katter är extra förtjusta i värme eftersom de (liksom vi) får stela leder…
   //Ägare till en medelålders kattdam

    Ja det har du nog rätt i! En stor del av bostaden ligger i söderläge så det brukar vara varmt här inne. Hon har ett mjukt hus som hon gillar också.

   Suck på dig. Vill inte läsa om dig och din katt här. Kan rekommendera familjeliv.se alternativt att du håller dig till ”öppet spår”
   Mjau

    Men scrolla då ??

     Haha, min katt heter Scrolla, jag hajade till en sekund.

     Scrolla själv!

    Vill inte läsa din dumma kommentar men det fick jag lov att göra ändä. Suck på dig!

   Det finns gummisockor på djuraffären men jag köper bebisstrumpor till min lilla hund(dock för kyla). Men köp en sockiplast-tub på panduro om du har något du kan trä på, tex gasbindor som är ihopsydda.

    Alltså man spritsar på själv med gelen från tuben på valfri textil

   Ett tips, som är lite enklare än att dra på sockor på katten, är att se till att ha mycket mattor. Det är ju bra mycket lättare att få fäste när golvet inte är glansigt (som trägolv, klinker, etc.)
   Hoppas det blir bra med kissen ?

   Känner hon sig fram eller halkar hon? Om hon känner sig fram kan det vara att hon med ålderns rätt har lite trubbigare sinnen (synen och flexibiliteten i morrhårskuddarna) och förlitar sig på tassarnas känsel. Om hon halkar, och det inte verkar uppenbart att det är torra trampdynor och halkigt golv, kan det vara balanssinnet. Men det hade väl vet märkt av. Torra trampdynor kan man få med ålder, svårt att smörja för det slickas ju upp. Försök att se till så det finns mycket ohalt golv och ge mkt tillgång till vatten. En vattenfontän kan vara nåt spännande på ålderns höst (om ni inte redan har det).

   Det är inte normalt att katter får svårare att gå bara pga ålder.
   Katten kan ha spondylos vilket är vanligt på katter, eller diskbråck/nervpåverkan vilket är ovanligt på katter men förekommer, att utreda detta gör du bäst hos en veterinär som är ortoped.
   Kan även vara så att katten börjar bli gammal och se dåligt, att kolla synen gör du bäst hos en veterinär som är ögon specialist.
   Den kan även bara fara stela leder, men det kommer i sånt fall ortopeden upptäcka.

   Katter är bra på att dölja smärta eller sjukdom och låsas må bra, så tycker att din katt faktiskt behöver en ordentlig koll hos specialist :/

    Tack för alla svar! Tar till mig av tipsen. Hon är kollad hos olika veterinärer och b la blivit undersökt för diskbrock. Jag får lyfta och bära henne och hon söker hela tiden kontakt så jag tror inte att hon har ont. Hon känner sig inte fram utan halkar sig målmedvetet framåt innan hon går mer ordentligt. Mattor är en bra ide! Ska skaffa fler.

  Finns ingen tvekan om att IL använder bloggbevakning för att styra opinionen kring sin blogg. De senaste veckorna och dagar har många på Bloggbevakning kommenterat angående sin:

  – ADHD – vad hände med den?
  – Au pairen
  – Barnens
  – Och kring vad hennes ”markservice” faktiskt gör

  Head of Commenting WE SEE YOU!!! Hälsa din chef WE STILL CALL BULLSHIT!

   hon har publicerat ett inlägg med den informationen idag.

   Eller, så kan vi lura Head of Bloggbevakning med någonting riktigt roligt! Frågan är bara vad…

    I like the way you think! ?

   Jag tror definitivt bloggbevaknings läsare har eget incitament att snoka i alla de sär frågorna, finna många som tyxker det är väldigt intressant när Bella blåser upp grejer och sen bara tillämpar radiotystnad.

   Men jag kanske också är Löwengripanställs 😉

   Trodde faktiskt inte att Bella läste här… Men så är det uppenbart fler som gör, är väldigt uppenbart när det gäller vissa att de tar till sig av det som skrivs här, använder det, härmar, och dementerar, förklarar, kontrar det som skrivs här.

  Va är poängen när de inte finns axelrem?
  Ser inte ut att finnas plats för annat ex mus eller sånt heller.

   Jag har en utan rem som jag har i väskan för att undvika repor ?

  Jag har min dator i en Bookbook datorväska. Ville ha en fin väska som håller i åratal. Minussidan är dock priset men värt det.

  OT:
  Annica har skrivit att Elin (hennes frisör) har valt att avsluta sina samarbeten. Någon som vet varför? Therese har ju börjat gå till Elin? Kan det ha hänt något mellan E och A?

   Men varför tar du inte och frågar Annica själv? Eller Elin…på deras bloggar. Då får du nog bästa svaret istället för att sitta här och spekulera. Sååå schas på dig.

    Schas? Fräscht. Det går bra att inte tycka att det var en bra/intressant/givande kommentar men vad får du ut av att tilltala Maria som ett skadedjur?

   Hon kanske insåg att samarbetet med Annica inte gav så bra utdelning? Kanske bättre att prova med en annan influencer eller ta betalt av kunderna.

    I influenser podden berättade Annica att när hon och Therese körde samma kampanj så drog Annica in dubbla jämfört med Therese.

  Jag skulle vilja ha enhörningsväskan som du satt högst upp i inlägget. Trodde hon gjorde något roligt och annorlunda i den stilen men det var visst bara tråkiga stilrena saker 🙁

  Kände när jag såg bilderna ovan att jag är fucking supertrött på alla stylade bilder på tjejer som ser likadana ut och kränger massa onödiga grejer. Då har jag inte ens sociala medier, utan får det jag får härifrån. Och bara det är för mycket. Hur orkar folk se sådant här hundratals gånger per dag?

   Det gör vi inte, det är därför vi klagar på allt här.

   Jag är extremt trött på alla ”modebloggare” på instagram, dock följer jag dom ändå.. Vet inte varför.. Mer intresserad av träning nuförtiden kanske ska börja följa träningskonton istället haha.

    Tips på bra träningskonto: @fitnessfeministen
    Chefredaktör på Hälsa & Fitness och så långt från utseendefixering man kan komma.

    Du är avundsjuk that’s why

  jag har bara en stationär, men när jag måste flytta den brukar jag använda ikea-kasse

  Jag har en stationär dator men den är pytteliten, väger bara 2 kg så den får nog plats i min handväska! Skärmen däremot..

  OT – önskeinlägg!

  CamCam – skulle inte du kunna göra ett inlägg med influencernas mest udda designsamarbeten och frontande kampanjer? Gärna från back in the days med sånt man glömt.

  Är det meningen att hon ska se ut som en tysk Dominatrix?

   Självklart. Denna outfit kan knappast ha kommit till av en slump 🙂

   tiotusen tyska bögar!

   Haha jag tänker Judas Priest sångare, Rob Halford, tidigt 80-tal ??

    Åh, det påminner mig om en festival för ett gäng år sen när någon random snubbe frågar mig ”om jag visste vem jag var lik”. Jag som tidigare under samma festival fått höra att jag liknade både Angela Gossow och Daenerys i GoT var beredd på att återigen få höra något lika smickrande.
    Men tydligen var svaret Rob Halford. ?

  Isabelle Strömberg har börjat göra smygreklam överallt. In och anmäl!

  Bara jag som tänker på det överdimensionerade brevet som Trump fick av Kim Jong Un när jag ser fodralen?

  Var köper man ens snygga lite annorlunda datorfodral? Med lite fina mönster. Jag ska köpa en bärbar snart men man behöver ju en snygg väska till 😉

   Kolla Zalando! Sedan finns det ju från olika designers som Marc Jacobs eller Michael Kors.

    Ja, jag tyckte bara att alla var lite tråkiga 😛 Men jag hittade massor på Etsy nu!

  Förlåt för OT men om jag köper ett hus för 2 miljoner och det finns pantbrev på 170 000 kr, vad betyder det för mig som köpare? Jag har googlat men jag blir inte klokare. Mvh trött eller dum i huvudet

   Ring en mäklare, de ääälskar att förklara det.

   Då får du låna 170000 med huset som pant. För att låna mer behöver du betala en viss procent (är det 1 1,5 eller 2%?) i avgift för att låna mer och alltså göra nya pantbrev.

    2% på överstigande belopp

    Rekommenderar konsumenternas för lättfattlig information om lån och försäkringar
    https://www.konsumenternas.se/lana/olika-lan/om-bolan/

   Om du ska låna 85%, dvs 1 700 000kr behöver du nya pantbrev på 1,53mio som kostar dig 30 600kr (2% på det belopp du skall låna) som du behöver ha utöver kontantinsatsen.

   Sen betalar man lagfart på 1,5% på värdet man köper för. Dvs 30 000kr om du köper för 2mio

    Tack så jätte mycket, nu känner jag mig klokare 🙂

  Jag har ett mörkgrått tygfodral (typ) med en advokatbyrås namn i hörnet som jag snott åt mig på en jobbmässa.

   Jobbmässor och arbetsmässor är bäst! Speciellt alla pennor man kan ta ?

    Men de är fula ju ?

     Håller med, där snor man på sig bäst! Bästa kulspetspennan jag har och har haft i säkert sju år – från Elites monter. Vaktar den som tusan. ??

  Tips på inlägg: Gör en undersökning över var IL får alla sina peppande citat från. Det sista från Trump gör en lite nyfiken på detta.

  Nu har Blondinbella erkänt att det är Ida som hjälper henne hemma tom att handla barnens kläder tandkräm och annat mindre viktigt allt för att hon ska kunna maximera sin tid med sina barn. Hon som aldrig slö kollar på serier och Netflix vet ej hon är för rolig hon den där Blondinbella.

  Ok Bianca sätter sitt namn på en random produkt. Good for her.

   Bianca kanske inte får vara med i WV 5 som ska spelas in. Pernillas filmteam är på G igen Därför kanske Bianca måste fixa pengar på egna grejor för att få det att gå runt.

    Jodå hon är med, varför skulle hon inte få vara det? Bianca har många inkomster från många håll och detta blir ju en liten extra inkomst men är ju nog inte Bianca som får hela förtjänsten 😉

  IKEA har asbra fodral till paddan. Ena sidan är i ett nättyg som gör att man ser vad man har inuti. Bästa väskan jag har haft. Sedan lägger jag fodralet i en ryggsäck från samma företag. I en ficka som nästan inte syns. Snyggt och praktiskt. Om man gillar svart.

  Jag får väl rulla fram resväskan jag om jag skall ta med datorn någonstans. #vågavägralaptop

  Det var ju några dagar sen, du är lite efter 😉 kanske sponsrat ändå 😉 Undra om Bianca verkligen själv designat, tror nog att hon inte gjort det, inte behövt det, tror hon bara satt sitt namn på det. Good for her och för företaget som står bakom… men lite rist med datorväskor måste jag säga, trodde mer på eget klädmärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.