Det händer på Instastory

Vad har hänt under den gångna dagen på allas vårt Instastory?
Vilken politiker flörtar med influencers under fashion week och vad är det egentligen för produktion Amir varit iväg och spelat in?
”Det händer på Instastory” sammanfattar dagen åt dig! 🙂

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,213893″ ap mute yot ]

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    nu blev det en aning många instagraminlägg för min smak.

      Ja, känns som att sidan inte har uppdaterats på ett dygn.

      För mig med.
      Men alltid roar det någon. Antar jag.

      Haha de flesta tycker nog det, 19 kommentarer på nästan 2 timmar…..

      Jag gillar instagram-inläggen allra mest!

      Tredje Instagraminlägget för dagen 🙁

    Det står till och med ”Zuckerberg” i texten under! Hennes språkbruk gör mig GALEN.

      Inte så förvånad ändå, jag menar, det är väl ingen som klassat BB som den skarpaste kvinnan i lådan, typ.. någonsin?

        Gubben i lådan fick konkurrens! ?

    Så härligt. Tack!
    Nu vet jag definitivt varför jag INTE ska rösta på C.
    Jämförelsen mellan Kamprad och Blondinbella är sanslöst korkad!!!

      Jämförelsen var ju att båda började i liten skala, så det var inte helt fel eller korkat alls. Om du väljer bort ett parti pga ett oviktigt uttalande som inte har med partiets visioner och politik att göra så kanske du inte borde rösta alls. ?

        Ja, då finns det ju inga partier kvar att rösta på haha

    Engla skrev den 22 augusti att hon tänker köra på köpstopp under hösten (förutom underkläder och strumpor typ… daah) och frågar sina läsare om fler antar utmaningen. Har inte räknat men typ 9 av 10 inlägg sedan dess innehåller bara KÖÖÖP inkl. adlinks. När börjar hösten och schyst att bombadera med köp köp köp när man uppmanar till just köpstopp.

      Wait what?
      Har hon engångsunderkläder och -strumpor eller?

        Exakt min tanke Hahaha

          Hon snackade ju om köpstopp i början av året redan. Bullshit som vanligt.

        Jag har inte köpt varken några strumpor eller underkläder på flera år, däremot så kommer jag nog att tvätta ett lass i höst ?

      Hon vill bli sponsrad därför kör hon med Adlinks från bla Ellos. Kvinnan har inte råd att köpa en vanlig kaffebryggare men en ny Gucci väska för 10000 kan glatt köpas. Hon önskar sig Matteus dyra tallrikar. Hon hoppas egentligen att någon företag ska sponsra henne det är det hon vill. Killarna tvillningarna fick nyligen kläder från Lindex också samarbete. Men mamma kan minsann unna sig dyra väskor en gång om halvåret. Nu suktar hon också efter en Valentino väska. Tror i ärlighetens namn att hon köper dessa dyra väskor för att hon tror att de ger henne lycka. Sann lycka ligger inte i prylarna.

        Det är ett välkänt knep dessa bloggare kör med de skriver i hopp om att någon ska se läsa och vilja sponsra de. Först skriver de vad de önskar behöver sen vips kommer det upp ett samarbete fram inom loppet. De är ganska genomskinliga hela bunten.

          Man ska inte gå på när de skriver att nu håller varorna på att ta slut på hyllan, skynda, skynda och beställ, det är rena rama lögner, finns hur mycket som helst på hyllorna. Typisk säljteknik att hetsa folk att köpa. En produkt som säljer bra behöver ingen reklam/samarbete, folk köper ändå. Däremot varor som inte säljer bra, kräver ständig reklam/samarbete.

    Skulle vara SÅ bra om man kunde pausa filmen för att läsa utan att det kom upp massor andra saker över bilden.

      Håller med! Det går så fort ibland innan nästa bild dyker upp så hinner inte läsa… ?

      Jag har slutat kolla BBs videos, för uppspelaren (?) är v-ä-r-d-e-l-ö-s! Snälla spela upp dem via yt eller nåt annat vettigt!

    Läsare börjar tröttna på Monas reklamspammande och hennes förklaringar kring det (http://www.monasuniversum.se/2018/08/29/nar-man-kanske-har-tappat-kompassvattnet/):

    ”JJ skriver: augusti 29, 2018 kl. 10:47 f m
    Lamporna var fina på ett konstigt sätt som jag inte förstår.
    Men mina tankar och känslor går istället såhär: Okej.. så nu när du har sonerat terrängen (tagit stickprov på dina kunders inkomster) så kommer orsaken till varför..

    Tycker det är trist att allt mer bara handlar om ”köp, köp kom och köp”.
    Måste säga att jag gillade läsa här bättre förr. Numera känns allt mest som en reklampelare.

    Och jag vet.. ”scrolla vidare”, avfölj..” Men jag klickar mig ändå in här i bland för jag saknar den gamla Mona och en gnutta hopp finns kvar för i bland glimmar det till och jag tycks nästan se henne.”

    Monas svar:

    ”monasuniversum skriver: augusti 29, 2018 kl. 10:58 f m
    Vet du, I hear ju, men just nu händer en massa saker i mitt liv som jag inte kan skriva om ännu och därför är det som det är ett bra tag till. Jag måste även ha reklaminlägg eftersom jag försörjer mig helt och hållet på bloggen. Sen tycker jag om att hitta grejer som inte alla andra har för när vi pratar inredning och sånt så har ALLA same shit hemma och jag tycker det är lite boring.

    … så fortsätt klicka in då och då, vem vet; en dag händer det!”

    ”Karin skriver: augusti 29, 2018 kl. 4:31 e m
    Inte för att vara sån men det har väl varit ditt standardsvar i flera år mu när du fått den frågan.”

    ”monasuniversum skriver: augusti 29, 2018 kl. 4:37 e m
    Inte för att vara sån men det är TREDJE gången jag svarar så här … och alla tre gånger inom loppet av nåt år … så; näpp, du är ute och hojar darlo! … och det är väl självklart att det är samma svar, eller?!?”

    ”Karin skriver: augusti 29, 2018 kl. 6:19 e m
    Tja, eller så har det varit mkt reklam i 3 år och du har haft samma ursäkt/anledning i tre år. Vet inte hur jag ska tolka epitetet darlo men ger dig tolkningsföreträde. Tycker du själv att det är mkt sälj på din blogg?”

    ”monasuniversum skriver: augusti 29, 2018 kl. 6:29 e m
    Det är jättemycket medveten sälj men nej, inte inte i tre år, även om det känns så. Och jag var inte ironisk!”

    Jag undrar hon länge till tänker Mona köra med samma förklaring för det har varit väldigt mycket reklam och ”kom och köööööp!” speciellt det senaste året. Och det lär fortsätta x antal år till om det nu är så att bloggen ska försörja Mona helt och hållet.

      Jag har faktiskt funderat på om Mona har någon sjukdom/störning som påverkar hennes minne. Det här är ingen kasta skit kommentar, utan jag har uppmärksammat att hon OFTA upprepar sig och skriver det som om det var första gången hon skrev. Bajssprayerna, hennes och Malins relation, hennes fransar, vilken färg på läppstift, säpomannen osv osv osv. Vissa saker skriver hon så ofta så man kan storyn utan att läsa inläggen. Det är samma hela tiden och ibland kan hon t.o.m skriva i stil med ”Nu har jag inte gjort fransarna på länge” så går man bak några veckor så ligger det ett nästan exakt likadant inlägg där. Börjar liksom tro att hon själv tror att det är nya saker hon skriver. Och jo, Mona, du gör väldigt mycket reklam

        Fast när man säger att msn inte gjort fransarna på länge så är det väl ett antal veckor man menar. Så är det iallafall bland mig och de jag känner som gör fransar. Man ska ju egentligen fylla på var 3-4e vecka. Så när det gått typ 4 känns det ju som en evighet sen sist då man börjat massa osv. Men resten lät vettigt. Måste vara jobbigt att inte minnas och upprepa sig så mycket

          Fast inne hos Mona är det alltid shiiiitloooads med månader tillbaka och presenteras på ett sätt som om hon aldrig gjort det innan. Det är sättet hon skriver på

        Fast tror inte det beror på att hon har dåligt minne även om hon kanske har det – nej men fransarna gör man ju om efter ett tag, behövs efter några veckor så inget konstigt. Att samma vänner dyker upp i bloggen är inget konstigt heller hon skriver ju om sitt liv liksom. Läppstift är ju något hon ofta använder och har väl även gjort reklam för så inget konstigt om läppstift-snack återkommer heller. Och Bajsspray säljer hon ju så ganska naturligt att hon skriver om dem, en del kommentarer om bajsprayen också ju. Om du läser andra bloggar så ser du att samma saker ofta upprepas där som frisörbesök, fransar, piller, vänner osv. Visst har/gör hon mycket reklam men samma sak där – finns i samma mängd på andra bloggar.

          Det är sättet hon skriver på. Finns ingen annan blogg utformad så

            Ja det är ju bra att en del skiljer sig åt, bra att inte alla skriver likadant och att alla bloggar ser likadana ut ju ?

              Japp! Mer skitsnackare åt bloggläsarna!

        Hon skriver som om hon har massor med nya läsare hela tiden, som inte känner till hennes historia eller som inte är bekanta med hennes bajssprejer. De är i princip den enda egna produkten hon gör reklam för nuförtiden. Tippar på att hennes webbshop inte direkt går som tåget och jag tror inte heller att hennes laviner med adlinks till Ellos ger henne så mycket inkomster.

        Jag har läst Mona sedan 2011. Då var hon rolig. Nuförtiden är hon inte det. Allt är så forcerat och tillgjort när nåt ska framstå som positivt. Hon har i minst två år pratat om att hon mår dåligt och att hon inte kan prata om orsaken, men snaaaart ska hon berätta aaaallllt. F*n tro’t. Taktiken att hålla folk på halster för att få fler klick på bloggen är inte direkt raketforskning. För ett par år sedan skrev hon på en bok också, men uppdateringar om den har helt försvunnit från bloggen. Hon hade nog behövt den för att få lite mer inkomster nu när grossistverksamheten är nedlagd.

          Tillägg: Gick nyss in i hennes webbutik och det första man ser är en stor bild på Poo-Pourri, som är en länk till hennes kompis bajssprejer. Undrar vad Poo-Pourri själva tycker om att hon snyltar på deras varumärke genom att använda deras namn och bild för att locka köpare?

          Man håller inte folk på halster genom att vara tråkig. Saker har hänt som gör det jobbigt för henne att ens hålla bloggen igång. Vilket hon måste, på grund av att det är en stor inkomstkälla. Precis som många av oss andra går till jobbet utan att jubla fem dagar i veckan. Håller med om att underhållningsvärdet har sjunkit rejält, men eftersom att jag är i hennes ålder så vet jag att livet går upp och ner. Det handlar inte alltid om dåliga dagar, som det gör när man är ung, utan om månader eller till och med år. Men man väljer vad man vill läsa. Jag har försökt läsa några andra bloggar, men jag kan inte relatera till deras liv för fem öre. Tatueringar, otro, handväskor, småbarn, flashiga resor – ointressant för mig.

      Det lär bli massa reklam på dom där svårsålda lamporna, flera har redan skrivit att de är för dyra (2500 kr/st). Och Mona hade ju beställt 50 st till försäljning…

        Ja, hur hon tänkte där kan man ju fundera på en stund. Jag tycker den är ful, men även om man gillar den känns den väldigt svårplacerad i ett hem

          Hon tänkte ju inte, hon gick på sin magkänsla som har alltid rätt 😀

            En gång typ, med tupparna. Hur kan bloggen vara den enda inkomsten föresten om hon jobbar med annat? ?

        50 st kan nog bli svårt att sälja, och särskilt eftersom de var ganska dyra. Hon skulle nog nöjt sig med att köpa in tio men som jag förstår det så måste man ofta köpa ett visst stort antal så kanske därför. Tycker lampan var både ful och fin på samma gång hehe den var annorlunda och lite gammaldags. Mona gillar ju det lite mer annorlunda, och här brukar det ju klagas över att alla bloggare har likadant hemma och samma stil men Mona skiljer sig lite iaf. Men det är ju bra att det alltid går att hitta fel att klaga på 😉

          Blev du kränkt över att jag tycker lampan är ful? Jag sa inte att du är ful

            Eh va? Kränkt över att du tycker lampan är ful??Hur tänkte du nu haha jag skrev också att jag tycker den är både fin och ful så varför skulle JAG bli kränkt om du tycker en lampa är ful? ? Men det ÄR väl bra att det alltid går att hitta fel att klaga på? ?? Blev DU kränkt?

              Hej Mona ?

                Tror du hon är uppe och vaken vid denna tid?? Du som verkar läsa Monas blogg ingående, räkna veckor mellan inlägg och jämföra inlägg med gamla borde väl veta att Mona brukar somna tidigt och gå upp tidigt på morgnarna ? Nej jag är inte Mona som du säkert förstår men så komiskt (tragiskt) att du läser en blogg så väl som stör dig så mycket, förstår om du blir bitter av det , läs något som gör dig glad istället.

                  Räcker att läsa hennes blogg en gång och gå några sidor tillbaka för att tro att man hamnat på första sidan igen. Varför så upphetsad?

      Oj vilken lång… haha. Men Anonym,Karin antar jag det är väl inget konstigt att ha samma svar – att hon har reklam för att hon försörjer sig på bloggen – vad skulle anledningen annars vara och vad vill du annars ha för svar haha vad ska hon annars svara? Det är en del reklam på hennes blogg absolut men inte mer än på andra bloggar. Ni läser ju bloggen gratis så man kan nog inte ställa några krav, vi betalar ju inget, det kostar ju inget för oss att läsa, och bloggaren behöver ju ha en inkomst. Men jag kan också ibland bli besviken på blogginlägg både där och på andra bloggar men jag skulle aldrig klaga och gnälla hos bloggaren för det. Såg nyligen att hon skulle ge en poncho till en läsare som ej hade råd och som skrev kommentar att hon gärna ville ha en.

        ”Men Anonym,Karin antar jag”

        Du antar fel.

          Eh inget att bry sig om, verkar vara en Mona lover som känner behov att försvara en lampa till och med haha

    Varför ser man så litet? Även när man förstorar… ?☹️

    Lite störigt att klippet spelas upp automatiskt, och när jag trycker på paus och sedan scrollar så startar klippet ännu en gång. Går det att fixa? Sen har jag fortfarande problemet att sidan fryser ibland när jag läser kommentarer, måste stänga fliken och börja om för att komma därifrån, vet att andra kommenterat om det tidigare. Du gör ett jättebra jobb med bloggen, men det hade underlättat om du fixade sådana tekniska problem!

      HATAR när klipp börjar automatiskt. Lärde mig ”koda” bort det som 13 åring på blogg.se……

        När man surfar runt på telefonen mitt i natten när man inte kan sova och så startar ett klipp med ljud och självklart har man glömt stänga av ljudet så man skrämmer skiten ur sambon som sover bredvid ?

      Håller med, varje gång Camilla postar dessa videos får hon kritik men hon tar tydligen inte till sig den :/

        När videon börjar spela automatiskt gör även reklamen det. Vare sig läsaren är inne för att se video eller läsa kommentarer under video. Spelar videon automatiskt så spelar reklamen automatiskt och spelar reklamen autmomatiskt genererar det pengar till camcam automatiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.