Bloggbevaknings första uppsamlingsheat

Kommer ni ihåg att jag frågade er om att ha ett uppsamlingsheat ibland när jag stött på lite mindre händelser som kanske inte motiverar ett egen blogginlägg men som sammanfattning kan bli ett kul inslag?
Nu är det dags. Så här tänker jag mig dessa uppsamlingsheat i framtiden, men har ni några bättre förslag så får ni gärna lämna dem i en kommentar! 

Angelica Lagergrens son firar sin födelsedag hos sin pappa i år och Angelica är i upplösningstillstånd över att inte få träffa honom. Läsarna kommer med fina råd och tips på hur man kan göra för att ingen förälder ska behöva känna som hon gör just nu. Det är härligt att se tycker jag. Det är väldigt få dömande mammapoliser inne hos henne som med sina välmenande råd bara strör salt i såren utan kommentarerna är väldigt stöttande. Fint.

 Tvillingarna Lagergren – vi fortsätter på temat – ska dra igång en Youtubeserie vid namn ”Tvillingarna Testar” där de ska testa olika yrken. Vilket yrke skulle du vilja se dem, eller någon annan influencer testa på?

 Kissie rasar över orättvisorna i idrottsvärlden efter att tennisstjärnan Alize Cornet straffats efter att hon tagit av sig sin tröja tillfälligt för att räta till den, medan den manliga kollegan Novak Djokovic utan problem kunde sitta med sin tröja helt av i värmen.

 Paow har skaffat sig en ny PIC – Partner in Crime – som hon hyllar på bloggen. De har bara känt varandra i 6 månader men just nu är de som ler och långhalm som det brukar vara med Paow. Snabbt in, snabbt ut. I kommentarsfältet kritiseras vännen för att vara ute och festa med Paow samtidigt som hon har ett litet barn hemma, men den typen av diskussioner är vardagsmat i Paows kommentarsfält numera.

 Lady Dahmer skriver ett inlägg om mammor som ångrar sina barn och diskuterar kring vilken skuld icke närvarande pappor har i det och hur det hade sett ut om de tagit sitt ansvar från början.

 Hannah och Amanda menar på att de anställer fler, men senast igår läste jag på Resumé att deras salonger konkat och de anställda sagts upp, så jag vet inte hur mycket eller hur lämpligt det är att skrävla med…

 Kenzas företag Ivyrevel debuterade idag på Stockholm Fashionweek! Mina favoriter är silverkläderna och de korta jackorna medan de skrunchiga stövlarna med hög klack går bort. De är på tok för mycket 80-tal för mig!

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det här känner jag spontant att jag gillar!

   Och jag tvärt om 😉

   Jag med!

    Gillar alltså!

   Jag med! Lätt och lagom.

  Hannah och Amanda…. Vad var det, 27 personer eller något som hade sagt upp sig. Hur många har de anställt då för att växa? 30?

   Beror på vilket bolag, Daisy Grace: 15 som sa upp sig frivilligt när de tog över Corinne and Friends, sen har de behövt säga upp 15 sen dess. Vet ej hur det står till med Perfect Day media men folk går ju på dagen därifrån så

    Inget av företagen har något vidare bokslut

     Grymt snygga kläder har de iaf, Daisy Grace heter det väl, just upptäckt hur mycket snygga kläder de har, wow!

      Hej Amanda 😄👋🏻👋🏻

       Nej jag är inte Amanda, inte Mona och inte Bella.. jag kan knappast vara den enda som tycker deras kläder är grymt snygga.

        Haha du bara ääääälskar kläderna, wooooow

      Haha gud vad genomskinligt

      Nej , inte snygga kläder!

      Plastfabriken som ngn skrev, tyckte det vsr kul iom att det mesta verkar vara i skrynklig polyester 😱

       På pricken. Det är designat i Kina, stockclothes. Så vill man ha den designen är det billigare på ali baba lr wish lr ngt annat.
       Dessutom, hur fasiken kan man ta namnet daisy grace? Var övertygad om att det var samarbete med Kicki Normans Daisy Beauty, den enda skönhetsexperten värd namnet, för övrigt. Hon stämde dem och fick rätt, de får inte ens heta daisygrace längre. Men söker man på daisygrace så får man först upp en köpt ad, där länken heter hannaamanda. Som andra får man i alla fall en header där det står daisygrace och länken hannaamanda.com under. Hoppas de får betala tungt med böter för detta.

        Hade ingen aning om detta, hade också undrat över namnet. Heja Kicki Norman, hon är bland det bästa vi har i det här landet.

         @en annan anna: precis, norman är pålitlig i sina recensioner, skriver roligt/trevligt/bra och ingen smygreklam, raka puckar. Jfr t ex Kakan, som sällan markerar reklam.

        Hannah och Amanda borde byta namn till Copycats AB.

   Men alltså.. de skämtar ju, de skojar i text och i klippet, Camcam verkar inte heller fatta det. Jag skrattade, tyckte klippet var askul haha. Amanda har lite skådistalang och har humor, hon är rolig tycker jag.

    CC fattar tyvärr inte ironi, liksom ett gäng tanter i Amandas kommentarsfält. Det förvånar mig, för jag tycker denna bloggen är rolig.

   Står Schulman-klanen över alla regler och lagar om reklammärkning eller vad? Systrarnas instagram är ju helt och endast reklam, behöver de inte ange det?

    Håller med, de är helt nollade vad det gäller att reklammarkera. Hoppas de får ngn konsekvens av det…

  Kan du inte skriva om vad bloggarna röstar på i valet? Dom som går ut med det vill säga!

   Varför ska hon skriva om det, varför ska bloggare påverka? Nej rösta med förnuft och hjärta utefter vad du själv tycker och känner, efter vad som blir bäst för dig. Magdalena Graaf skrev klokt om valet och att rösta.

  Men ja, vad bra. Lättöverskådligt, gör det lättare att hitta intressanta inlägg.

  Kollade Kenzas insta från visningen… är inte modellerna väldigt smala? Jag kanske börjar bli gammal men reagerade verkligen på hur smala vissa var.

   Jo, jag reagerade på samma sak och tänkte samma sak som du…

   Tänkte precis kommentera samma. Extra tråkigt med tanke på att hon (iaf för längesen/i början av IvyRevel) sa att hon skulle ha friska och sunda modeller. Ingen supersmalis eller liknande (obs inget fel med smala men vi vet ju alla hur den industrin ser ut och hur alla modeller mer eller mindre passar i en och samma exkluderande mall). Sen har ju alla modeller jag sett mer eller mindre varit normföljande ändå samt smala, MEN vissa modeller här var ju lika illa som de på de stora modevisningarna i Paris och Milano. Fruktansvärt tråkigt att se. Besviken.

    För övrigt bra inlägg (y)

     Ursäkta OT, men vad betyder (y)?
     Mvh tant

      Troligen någon som inte växt ifrån msn än. Skrev du (y) på msn blev det tummen upp

       Kan meddela att (y) blir tumme upp även på skypes lync. Mycket användbart på jobbet!

       Mvh en som ibland fortfarande använder tecken för att bygga sina egna smileys… Emojis, vad är det?

        Är det inte en rumpa med string 😅😅

      Det betyder ”tummen upp” 🙂

       Tack till alla som svarat. 👍

   Det är väl klart att modellerna är smala. Vad förväntar du dig av ett företag som samarbetar med H&M?

    Ja men justeja! Höll på att glömma. De är klart, vad har andra storlekar än XS att göra på h&m!!!

     Jag har undrat över det, jag kan inte längre ha deras största storlekar… Och jag har inte lagt på mig. Har dom gjort sina kläder mindre? Det är inte heller på liksom mina ”stora kroppsdelar” det inte passar, utan jag får liksom inte i armarna i deras långärmade skjortor osv 🙄😳 mvh kanske lite rund

  Men ja! Älskar det här formatet. Läser rätt få bloggar men gillar ändå att hålla mig liite uppdaterad. Fler sådana här inlägg!

  Hannah och Amanda: polyesterkrängare.

   Bra namn, polyesterkrängare! Och när ska ”modeskapare” sluta använda polyester ? Jag vet inte om H och A’s kläder är dyra, men jag tycker det är så fult att ta 2000 kr för en ”stickad tröja” som innehåller plast.

   Polyesterfabriken så de är polyesterfabrikörer 😂

  OBS jag ogillar Hannah och Amanda starkt, men hur får ni artikeln i Resumé att låta som att folk har blivit uppsagda och salongen på Sveavägen har konkat? Det här är alltså en uppriktig fråga, för jag läste just den artikeln och jag får det till att det är frisörerna som valt att lämna dem och att de därför behöver att göra om sina salonger. Även det är ju illa – att deras anställda inte tror på deras koncept – men ingenstans i artikeln står det att frisörerna har blivit uppsagda. I sista stycket står det ju även att Bonnier gått in med ytterligare kapital. DÄR har vi något att diskutera på riktigt! För jag förstår verkligen inte varför de väljer att göra det? Är det pga Martina, eller?

   15 st så upp sig själv och ytterligare 15 st här blivit uppsagda då dom ska sluta med frisörverksamhet.

    Sluta med frisörverksamhet och därför sagt upp 15 st är ju inte samma sak som konkat.

   Jag tror inte Martina Bonnier har nåt större inflytande i de delarna. Bonnier som koncern försöker ”modernisera sig” och går in här och var men de saknar helt fingertoppskänsla..

   Då får du nog öva på läsförståelsen. Det står ju i klartext att 15 pers valde att sluta och nu har ytterligare 15 pers blivit uppsagda.

   Känns som att du missat läsa rubriken, ingressen och artikeln? Det står ju klart och tydligt att de sagt upp 15 pers.

   https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/08/29/tunga-forluster-for-hannah–amandas-satsning/

    Ja, pga att de ska sluta med frisörverksamheten och satsa mer på styling. Då är det väl rimligt att säga upp frisörerna och anställa nytt folk som behövs med den nya satsningen?

     Ja? Men kommentaren jag svarade på skrev: ”men ingenstans i artikeln står det att frisörerna har blivit uppsagda”. Vilket det ju de facto gör.

   Camcam tolkar tyvärr allt om vissa personer så negativt det bara går.

    Skönt att du, din lilla solstråle är här då och kompenserar… 🙂

     Ja visst är det 🙂

  Tror att Jessica Lagergren snart kommer att sluta dela med sig av sina försök att bli gravid. Hon trodde nog att det skulle gå lätt som en plätt och på första försöket men dom är nu inne på tredje. Ger det 2-3 försök till och om hon inte blivit gravid innan dess så kommer det nåt inlägg om att hon vill hålla försöken för sig själv…

   Hon är nog väldigt besviken.

   3 försök är ju inget?? Har hållt på i snart ett år och tidvis känner jag att jag tappar hoppet men finns ju en anledning till att man inte får ivf hjälp förrän man försökt i 12 mån..

    Det är nog det om man skriver öooet varje gång om det 🙂

     Överallt

   Din analys kanske inte är jättekonstig. Att försöka bli gravid men inte lyckas kan inte vara kul så jag förstår om hon kommer vilja hålla fortsatta försök för sig själv. Jag har själv dragit mig för att berätta för människor att jag och min sambo nu känner oss redo för barn. Jag är rädd för att inte kunna bli gravid, och rädd för alla eventuella frågor… Barn och graviditet är för många en laddad fråga, men jag tycker Jessica varit modig som så öppet delat med sig av att de försöker få barn.

  De där två systrarna, som två isbitar..

   De har iaf humor och snygga kläder! Tycker inte de känns som isbitar, så olika man kan uppfatta..

    Ja tänk så olika man kan uppfatta. Tycker kläderna är jättefula i kasst och miljöfientligt material.

     Gräsliga att tantkläder 😂

   Videon är ironisk, dvs de menar inte det de säger. Inga isbitar.

  OT: Men ”Bondeparet” som går på fyran nu?! Någon annan som ser det och förfasas över hur dåligt det är? Haha. Bara massa gulligull och hur mycket dom saknar varandra efter några dagar ifrån varandra.

   Men eller hur. Stängde av första avsnittet efter 10 minuter. Hände ju ingenting? Gud så meningslöst. Och fan vad han svor…

   Exakt! Trodde det skulle handla om renovering av ett hus men herregud så trist det är..

    Håller med! Och oj vad fort allt ska gå, träffades i juni förra året och började renovera släktgård tillsammans i höstas.. Varför denna brådska?

     För att dom är väl typ 30+ eller? då blir det lite bråttom.

      De är 27 och 28…

     Vad gör det egentligen? De ser en framtid tillsammans så varför ska de då vänta?

   Så cringe! När ungen är född kommer det stå på löpsedlarna: Bonden är ensam igen!

    Jag tror de passar bra ihop. Såg programmet och tänkte ”kaka söker maka”. Båda kommer från solida bakgrunder.

   De är säkert helt rätt för varandra, men jag tyckte det var ett tråkigt val när han valde henne framför de andra som iaf jag uppfattade som livligare. Det kändes som om det blev så slätstruket, två utseendemässigt ”snygga” personermed hög social kompetens och bra ekonomi som blir kära och kommer att leva lyckliga i alla sina dar, typ.

   Men de kunde lika gärna träffats på krogen eller i nåt annat dejtingprogram. Mycket roligare att följa bonde söker … när det är någon lite mer ”udda” som får hjälp att finna kärleken. Der hade varit betydligt roligare att få se Nisse och Carina tropp och deras gårdsbutik på tv, eller få följa Helene o Peter som alltid levt ensamma men som föll för varandra i BSF och gifte sig. Den typen av människor som känns så unikt för just detta programmet och som man längtar efter att få reda på hur det gått.

   Däremot blev jag så besviken när jag såg att Sandra i ”klas och sandra ” från Bsf kandiderar för Sverigedemokraterna.

    Neeeej, är det sant det där om Sandra? Fasiken, jag som gillat henne sedan programmet och trott att hon var vettig :'(

     Åh nej, jag med!! 🙁

   Han är inte ens någon riktig bonde tycker jag. Bor på föräldrarnas nyagård och jobbar där. Någon nyrik som går runt i finskjorta när de renoverar och lajar med sprillans nya fordon. Kollar inte på det där av ren princip. Båda är töntiga. Överdriver bara. Stefan som var med förut renoverade väl en hel del men antagligen inte dyrt & fint nog för att få ett eget program.

  Gå in på styleelins Instagram och kolla hennes story vad som står om Annica Englund, lite sjukt hur Annica kan skita i en vänskap för att inte få gratis samarbete

  Hur går det för Catten? Länge sedan man hörde något.

   Usch. Enligt flashback går det inte bra nu framåt iallafall. Läs där eller gå in på hennes sociala medier så slipper vi läsa om henne här

    Vad är det som inte går bra? Ja förutom att jag inte får gå min kbt som planerat då min ”programledare” är långtidssjukskriven..!

     Mmm just det ja, vi säger så haha

     Skulle du inte lämna sammanhanget sociala medier för ett liv utanför? Tänker på din instastorie igår?

   Tack gode gud för det.

   Vem är Catten?

    Googla.

    Det var väl inget svar, ska jag googla Catten och då dyker personens namn upp?

     Japo, googlar du catten och bloggbevakning så har du namnet på en gång.

     Catrin Hedlund – Catten af Tälje

      Tack!

   Det går bra 🙂
   Tog beslutet att sluta blogga idag (för femtioelfte gången) och satsa på studier och framtida jobb.

    När kommer den utlovade podden?

     Det vet vi inte, men när vi båda har tid

      Men du skulle ju inte vara i offentligheten så hur tänker du tunt att ev podda? Är inte det att vara offentlig?

       Vi vet inte hur ofta vi kommer att släppa Avsnitt, och i podden så har man ju redan innan gjort upp vad vi ska prata om. Det kommer se lite annorlunda ut än planerat. Att jag sen pratar någon gång i månaden i en podd, jämfört med att blogga varje dag, det är lite skillnad.
       Jag sa aldrig att jag ska stänga ner sociala medier helt, men att jag väljer att sluta att blogga. Det ger mig inget och jag tycker det är skittråkigt, samt har ingen tid för det längre.

        Men är det inte statusberoendet du vill bort från och vara en enkel ickeoffentlig person som strävar efter psykisk god hälsa ist för att synas och höras på sociala medier som du skriver på din Instastorie? Resonerar man så tänker jag att man inte vill vara aktiv på sociala medier men ditt svar här ovan är ju mer som ett nja….

         Jag skrev igår att jag kommer vara aktiv på både snap och iG men inte blogga – iom att bloggens syfte är ju att uppdatera varje dag och dela med mig av vardagen – dagligen. Så jag tycker det absolut är skillnad..

        Vem säger att en bloggs syfte är att uppdatera varje dag och att dela med sig av vardagslivet, det avgör väl var och en hur man vill göra tänker jag? Är inte det samma sak med IG och Snap eller vad är syftet med IG och Snap för dig?

         Sjävklart, men det har varit mitt syfte med bloggen, för de har varit som en slagit terapi för mig

         Intressant att du skriver terapi, jag tycker mest det är skryt och att det ger en allför grandios självbild men om du börjat titta på dig själv lite mer nyanserat är det kanske terapi men det har isf inte direkt lyst igenom..

   Såg Efterlyst i dag och ryckte till lite. Vid en snabb titt liknade Catten den kvinnan som hade lurat till sig en bil med en falsk postväxel eller vad det var.
   Var i ett annat rum och lyssnade bara med ett öra och såg bara de två bilderna för en sekund så jag har säkert fel.
   Men vad hysteriskt det skulle vara om det var hon…

    Varför kopierar du en flashback kommentar rakt av? Mer intressant att hon inte skött sina tider med frivården. Vi lär höra nya grejer snart

     ”Inte skött sin tider”? Vad grundar du det på? Jag har inte ställt in ett enda möte, om du dessutom ser min instastories (3barnsmamman_ ) så ser du även ett svar fr en av frivårdsinsp.
     Om jag ställer in möten, alldeles för många , så åker jag in i fängelse, vilket jag absolut inte vill. Du har uppenbarligen inte följt mig oå snap eller instastories, då jag lägger upp varje gång jag varit hos frivården.
     Så sluta med bullshit om att jag ställt in för det stämmer inte. Jag älskar mina kbtn möten och övervak, för att de ger mig så mkt att gå där. Ledsen om jag gör dig besviken, men jag sysslar inte med någon form av brottslighet utan jobbar på att inte återfall – vilket jag ej har gjort.

    https://www.instagram.com/p/BnHGL-XFM02/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wclohbj8c3gg

    Bild på kvinnan de söker från efterlysts konto, inte C H. Inte ens likt. Men är en ung tjej, någon borde känna igen henne

  Det gillar jag!! Man får en bättre överblick.

  OT men jag gillar Underbara Klara och håller med om mycket i hennes resonemang. Nu skriver hon konsumtionshetsen och vilka som är de sanna miljöhjältarna. Tycker hon har en poäng men samtidigt bidrar hon ju själv till konsumtionshetsen genom att ha egen klädlinje osv.

   Håller med Clara. Känns som en känga till Trendenser och andra inredningsbloggare med fokus på hållbarhet genom designklassiker och som konsumerar mindre men dyrare.

  Läste frisör Elins svar på frågestunden på instagram. Hon fick frågan hur det kändes när Annica Englund valde att byta frisör. Elin svarar att hon valde att avsluta samarbeten med alla influenser men att Annica var välkommen som ”vanlig” betalande kund. Men då var inte Annica intresserad längre för hon ville inte betala och 5 års vänskap försvann. Valde alltså pengar framför vänskap……

   Sjukt läste också på hennes story precis, väldigt vad ärlig hon är om hur det låg till!

   Hade väl iofs också valt att gå gratis hos någon annan. Varför säga upp bekantskapen bara för att någon inte längre är kund hos än? 🤔

    Tänkte precis samma? Är ju inte säkert lite pengar det rör sig om för varje besök med hairtalk och allt och om man kan få det gratis så

     Ja, tycker det är Elin som verkar välja pengar framför vänskap

   Och även att Annica skickade sms om att hon inte skulle komma på bröllopet för endast någon vecka sedan med.. himla tråkig stil :/

   Men varför ska Annica ge Elin gratis reklam?
   Sen har väl inte vänskapen varit så stark. De har väl inte umgåtts något utöver frisörtiderna. I alla fall inte sen Elin skaffade ny kille.

    Varför kan hon inte bara klippa sig hos kompisen och betala? Måste hon ens basunera ut att hon är hos frissa X? Hon borde ju ha råd att betala!

     Du vet om att Annica har en blogg?? Och att hon skriver vad hon gör. Du tror inte hennes läsare skulle se om hon varit hos frissan och fixat håret? Vad tror du de frågar om då? Jo just det….tänk lite till.
     I slutändan blir det reklam för Elin…..Gratis.

   Elin var ju även Bellas frisör tidigare. Sen hette det att Bella började gå till en annan salong (creative headz tror jag) för att hon skulle samarbeta med dom kring lcc:s hårprodukter. Då menade Bella är Elin var hennes frisör fortfarande ändå, men Elin har inte synts till på Bellas blogg sedan dess. Allt är business…

   Man kan väl se det som att de båda haft ekonomisk vinning av varandra, I guess. Annica har fått håret fixat gratis i utbyte mot reklam – vilket genererat fler kunder/följare till Elin. Det verkar gå bra för Elin så gissningsvis kanske hon inte längre ”behöver” arbeta gratis i utbyte mot reklam, hon verkar ha gott om kunder/följare ändå. Behöver man inte arbeta gratis så förstår jag att man inte vill göra det, även om det innebär att goda vänner också får lov att betala.

   Om man gått till samma frisör länge och är nöjd med arbetet hen gör tycker jag det är konstigt att inte vilja betala för jobbet. Än konstigare om det också är en vän. Vill man inte att hen ska få betalt för all tid och energi hen lägger ner? Skumt. Känns lite missunnsamt på något sätt. Men men, money talks…

  Nice gillar.

  Anna Book är på Breaking News. Jag trodde hon spelade in nån dokusåpa?

   Dokusåpan färdiginspelad. Book hade förlängt håret igen såg jag, märkligt nu när det verkar så inne med kortare hår, många som klipper av håret nu – sett flera influencers nu med kortare hår som Kissie, Graaf, Toftby, Falciani m.fl.

    Anna skulle passa bättre i kortare hår, eftersom hon bara är 154cm.

     Exakt, tycker de långa hårsvallen är så uttjatade, typ Perrelli, Bagge osv…

      Liksom My…

     Fast det är inte längden som avgör vilken hårlängd man passar i, det är ansiktsformen, det måste du väl ändå veta. 😜

      Om längden är nedanför skulderbladen eller till midjan påverkar knappast ansiktsformen.Tror faktiskt att de skulle passa betydligt bättre i en annan längd än midjelängd 😉

      By the way så vet jag längd kontra ansiktsform med tanke på att jag är fd. frisör…

    Vilken dokusåpa är det?

  OT men efter bland annat BB:s reklam för Daniel Wellington klockor, ju fler influencer som gör oäkta reklam desto högre odds att jag inte köper dessa produkter. Inte för att någon bryr sig 🙂

  Maggan ska inte på syrrans 40-årsfest, visserligen med en helt annan resa planerad men ändå?

   Hannah var väl inte på Isaks minnesstund heller. Något har kört ihop sig de i mellan

    Hannah var hos Maggan några dagar innan det iaf, men kan det kanske vara så att någon av dem inte kommer överrens med den andres man kanske, eller så är det inget särskilt.

     Hannah var här utan sin man. Nää, tror Maggan har spårat

      Hannah skriver ett långt inlägg om hur fantastiskt det är att många vänner åker ner för att fira henne, en del köpte biljetter för ett år sedan osv, ngn gliring t syrran? Men kanske är det så att Maggans resa är ngt alldeles särskilt och som är just nu och inte finns på nga andra datum.

   Högre odds att du INTE köper dem? Alltså väldigt troligt att du gör det då?

   Förlåt men…

   Lägre odds* eller hög sannolikhet

  Lätt och överskådligt 👍

  Klippet som Hannymandy gjorde var ju ändå jä*ligt roligt får man säga 🤣

   Håller med 😂 😂 🤣

  Älskar detta inlägg!

  Hatar tvillingarna Lagergren.

   Asså vad har hänt med deras podd?? Vet inte ens varför jag orkar lyssna mer… sist pratade dom i 40 min om att dom skulle vilja typ färga ögonbrynen och fixa fötterna.

   Dom borde antingen lägga ner eller hitta nya samtalsämnen. Dom känns helt tömda. Bara intressant att höra om skilsmässan typ men där är dom ju rätt förtegna.

    Skulle vara intressant att se en graf över lyssnarantalet från att de startade den till nu. Jag lyssnade på dem 1-2 år efter att de startat podden, men skulle aldrig få för mig att lyssna nu. Bara trams och interna skämt.

  Gillar verkligen konceptet! 😀 Men får lite ont i ögonen av blinkande bannern och figurerna. Men innehållet, 100%!

   Ja, byt banner, pliis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *