Magdalena Graaf åker till Thailand för att läka

Tack älskade familj som lägger era egna ”måsten” åt sidan och låter mig få bli hel, fri och göra detta.
Sörja, bearbeta och bli den bästa mamman och vännen i världen. Tack för att ni inte lägger skuld eller dåligt samvete på mig.

Tack för att ni förstår och älskar mig. ❤

(Jag kommer inte glömma det)//Magdalena Graaf

Jag har sett att några av er har skrivit att Magdalena åker till Thailand för att lägga in sig på rehab och att det har med alkohol att göra – någonting jag inte själv läst någonstans. 
Kanske har alkohol någonting med saken att göra, kanske har det varit ett ångestdämpande verktyg för henne, ett sätt att hantera bortgången av sin son eller kanske så handlar det om andra saker som vi inte vet någonting om. Och det är inte vår sak att veta heller… Anledningen är ovidkommande, huvudsaken är att hon gör det hon behöver för att må bra.
Många gånger fokuserar människan på tok för mycket på ”att” man gör någonting men det leder sällan framåt. För att kunna komma ut på andra sidan så måste fokuset ligga på ”varför” man gör någonting.
Om jag enbart fokuserat på ATT jag återkommande har ont i ryggen med låsningar/dysfunktioner bakom skulderbladen så hade jag inte gjort någonting annat förutom att gå till min kiropraktor, knäcka loss låsningen för att sedan gå hem igen och invänta nästa omgång ont i ryggen med låsningar.
Men det gör jag inte…

Istället fokuserar på VARFÖR jag får ont i ryggen med låsningar/dysfunktioner bakom skulderbladen.
Varför? Jo, därför att mina tunga bröst i kombination med ett stillasittande arbete med gamnacke och framåtroterade axlargör mina bröstmuskler korta, irriterade och ömma vilket orsakar låsningarna och smärtan.
Lösningen – stretching, sjukgymnastik, massage och ergonomi. Det gör att mina bröstmuskler inte blir så korta och ilskna att det låser sig bakom skulderbladen vilket i sin tur orsakar smärtan.
Att fokusera på ”varför” gav mig en lösning –  ett sätt att förhindra att(!) jag får ont igen. Hade jag istället enbart fokuserat på ”att” så hade jag på min höjd suttit här med ett konstaterande att dela med mig av.

Jag hoppas att Magdalena får all den hjälp hon behöver i Thailand för att läka det som gör ont i henne, oavsett vad det är.
Så vida du inte är en änglamamma som tvingats uppleva sorgen av att förlora ett barn så kan ingen av oss ens komma i närheten av att förstå vad Magdalena gått igenom sedan hennes son förolyckades och hur det påverkat henne.
Hon åker till Thailand för att försöka läka och komma tillbaka som ett bättre människa, mamma, partner och vän och det är ett förmodligen både ett stort och skrämmande steg – att konfronteras med sina innersta rädslor och demoner – och alla fall ingenting jag tänker kritisera eller ifrågasätta här på bloggen utan jag tycker att det förtjänar respekt.

(Jag använder mig själv som ett exempel här eftersom jag kan tycka att det känns lite besserwissigt att sitta och tala om hur jag tycker att andra borde göra. Det är inte för att få inlägget att handla om mig själv utan istället berättar jag om vad som fungerat för mig och hur jag gjort och vem vet…? Kanske kan ett så här konkret exempel hjälpa någon annan?)

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   ”Karolina Sandberg, innehållschef på Perfect Day Media, bekräftar att serien läggs ner.

   – Det stämmer att Isabella Löwengrip kontaktade oss med en förfrågan om att en göra realityserie, som inte gick vidare från idéstadiet till produktion”

   Kan inte någon kolla upp hur Blondinbella beskrev projektet i vintras? Skrev hon att hon kontaktade dem eller att de kontaktade henne?

    ”Åh, det är roligt att få börja veckan med en nyhet, jag kommer nämligen att få min egen realityserie! Being Bella kommer den att heta. Jag har verkligen världens roligaste liv och lite som jag redan avslöjade i Schulman show ser min vardag rätt extrem ut och det ska ska alltså dokumenteras av ett tv-team.”
    http://www.isabellalowengrip.se/2018/03/19/being-bella/

    ”Vilken dag! vid 13.00 började vi spela in ett kortare avsnitt av Being Bella för att kunna visa upp för kommande tv-kanaler etc. Det är ett avsnitt som liksom summerar allt som kommer att hända i reality showen och jag måste säga att jag har världens bästa kollegor som ställde upp och presenterade helt otroligt!”
    http://www.isabellalowengrip.se/2018/03/20/matbaren-och-appelpaj/

    Hon sa väl varken det ena eller det andra?

     ”Jag har verkligen världens roligaste liv”. Hahah suck på henne alltså

      Sen låter ju hennes vardag jäkligt extrem..! 😅

      Men det är väl härligt för henne att hon tycker att hon har ett roligt liv, att hon är nöjd med sitt liv.. vad är det att sucka för? 🤦‍

    Ja, det är i alla fall inte någon tv-kanal som har kommit med initiativet utan det är säkert Bella själv som har tänkt att hon måste vara jätteintressant som huvudperson i en realityserie. Vem som bekostat pilotavsnittet har inte framgått – det brukar vara en kostnad som tas av produktionsbolaget som har tänkt sig att få jobbet. Hur det var just i detta fall återstår väl att förklaras. Kanske splittades kostnaden mellan Bellas bolag och Perfect Day eftersom det inte fanns någon given partner bland tv-kanalerna?

    Jag gissar att hon kom på idén, att de spelade in en demo som sedan pitchats till diverse kanaler. Om ingen nappar så blir det inget.

    Och DÄR slutade Amanda Schulman att följa BB. 😂

     Eh jaså.. ? Isabella följer Amanda iaf.

      Ja, Isabella följer Amanda, men AS följer inte IL – hon platsar tydligen inte i den exklusiva skara på 883 konton mandy prioriterat…

   ”Isabella kom till oss med en förfrågan om att göra en egen realityserie”.

   Varför inte bara säga som det är? Att ingen nappade på det. Om Lance kan få en egen reality på Viafree bör det ju egentligen inte vara svårt för Bella att få en.

    Tydligen….

    Bella slulle nog inte nöja sig med internet tv.

     Hon har redan haft en YouTube-serie och ”Blondinbellas tv-dagbok” på TV400 för länge sedan.
     Denna gång ville hon säkert att någon ”riktig” tv-kanal skulle nappa t ex TV3 eller Kanal 5.
     I värsta fall någon av kanalnr 6-12.

      Före Kardashians på kanal 11 hade väl varit toppen?!

  Tycker det är bra av henne att ta ett steg tillbaka och fokusera på sig själv. Oavsett anledningar eller vad hon sagt och gjort så tycker jag att det ibland är vettigt för alla människor att ta en stund och reflektera över sig själv och vem man är vs vem man vill vara. Även om det bara är någon minut, en kväll, en helg eller en semestervecka där man är själv. Kanske låter flummigt, men det har hjälpt mig så otroligt mycket att ta mig vidare i mitt liv efter problem med ångest, utmattning, depression som ledde till alkoholproblem som fick mig att agera som en människ jag inte vill vara. Tycker inte det hjälper så mycket att sitta och ha ångest över vad jag gjort, jag kan inte få det ogjor hur mycket jag än önskar. Däremot kan jag ta alla händelser, analysera vad jag sagt och gjort fel och lära mig. Bättra mig och försöka gå framåt i livet och utvecklas till en bättre människa som förhoppningsvis inte gör om samma misstag. Hade jag kunnat jade jag också åkt till Thailand på rehab, men jag kämpar ändå.

   Retreat heter det inte rehab. Retreat-resa är det hon ska på, vanligt med yoga-retreat i Thailand.

  Jag förstår att hon mår dåligt, men jag har riktigt svårt för henne då det går ut över andra och sen strax efter det så är det henne det är synd om. Att själv må dåligt är ingen ursäkt att göra andra illa

   Håller med, är själv en änglamamma, min son skulle blivit 31 år nu i september …det är aldrig någon annans fel att du inte kan hantera din sorg! Det är kanske det Magdalena har insett… åker iväg för att reflektera över sina f.d kompis och ”systerrelationer”?

    Beklagar 😔❤️

    Helt rätt. Har två stora sorger i mitt liv (dotter och min lillasyster).

     Åh, kram till dig ❤️❤️

     ❤️❤️❤️

    ❤️❤️❤️

    Nja tror inte hon behöver åka på retreat för att komma över Myggan.

    Men för att få lugn och ro med sig själv.

    Attans vad människan flänger och flänger.

     Nja MG har så mycket hat och bitterhet inom sig. Så retreat skulle hjälpa henne att inse att det inte är andras fel hela tiden!!

      Någon som vet varför hon inte pratade med sin syster Hanna under några år?

       Hanna låg väl med Maggans man ?

        Berätta mer någon som vet…

        Men sluta, det gick ett sånt rykte men om det är sant nja troligtvis inte.. Men Maggan blev besviken på Hannah efter en blåsning som tv-inspelades efter att MG just haft hjärnblödning och blev väldigt rädd, skrämd och ledsen så hon tyckte det var oansvarigt, sen tyckte väl Hannah att hon tyvärr fick skyllen när det inte var hennes idé osv var väl det som gjorde att de inte umgicks på ett tag, sen har man fått uppfattningen om att det skar sig mellan ena systern och den andres man.

        Precis

        Dra inte in Hannah i det, hon har inget med det att göra. Däremot gaddade Maggan o Monas U ihop sig o hånade Hannah. Sen använd hjärnan lite? Tror du/ni verkligen att Hannah skulle vara otrogen? Skärpning tjejer!

      Men sluta försök ”rentvå” Myggan! Tror inte heller Maggan åker på retreat pga Myggan, och vadå inse att det inte är andras fel? Myggan har ju många ovänner, verkar ha varit nära flera som inte längre verkar vara nära, så lägg ner! Maggan har självklart en bitterhet inom sig eftersom hennes son dog.

       Det gäller nog helt andra personer än någon insekt…

  Känns väldigt onödigt att spä på ryktet om alkoholproblem om nu ditt syfte var att önska henne lycka till…

   Så menade jag inte alls, jag skriver att vi inte ha någon aning om anledningen till att hon åker till Thailand och att det skrivits att alkohol är anledningen men att jag inte sett någonting om det och hur det är ovidkommande även om det skulle vara det.

   Den tanken hade jag också, känns som att Camcam vill starta rykte om alkoholprobem och att hon åker på rehab, och påstår att hon sett folk skriva om alkoholproblem – så genomskinligt – och sen linda in det fint att hon önskar lycka till när Cam säkert mest hoppas på massa kommentarer och spekulationer som hon vet kommer vara allt annat än bara snälla och lycka till.

    Jaa det här stycket liksom;
    Kanske har alkohol någonting med saken att göra, kanske har det varit ett ångestdämpande verktyg för henne, ett sätt att hantera bortgången av sin son eller kanske så handlar det om andra saker som vi inte vet någonting om.

    Känns som väldiga spekulationer, även om du lindar in allt i ”omtanke” sen….

     Ja, just för att jag fått flera kommentarer som tar upp alkohol… Just av den anledningen skrev jag det här inlägget eftersom det är helt ovidkommande varför hon åker dit. Hon åker dit för att hon behöver det, mer än så har ingen av oss rätt kräva att få veta…Vi har egentligen inte rätt till någonting alls som hon inte vill dela med sig av. Förstå du nu hur jag menar?

      Många här som vill kasta skit har skrivit att hon är ett fyllo, fyllekärring osv.. Men fortfarande ingen vad jag sett som skrivit att hon ska åka till Thailand på rehab för alkoholproblem – Nej men det skriver Du som för att starta ett rykte. Herregud.. hon har för övrigt delat med sig om varför och det länge så vet inte vad du svamlar om.

       Det var dock en kommentar i ett annat inlägg under detta där en hade skrivit något om att Magdalena Graaf åkte till Thailand för rehab, att personen själv (som kommenterade) hade varit där och varit nykter i 2 år sedan dess.
       Minns ej vilket inlägg, scrollade förbi bara.

        Aha har ej sett men EN har skrivit det alltså?? EN?! En enda då alltså och Camcam menar att hon fått många kommentarer om alkohol och rehab. okej 🙄

         Kom en hel del i samband med In**** grejen. Sen kanske Camcam får in kommentarer hon moddar?

         Men hur trö.. JA vissa som vill skriva skit om Maggan skrev fyllekärring osv MEN INGEN där skrev något om rehab i Thailand!!! Okej?! Men EN har tydligen skrivit det! Tror inte ordet rehab ligger på modd eller alkis eller kärring heller.. nä se där, det går igenom. 🤦‍

         Läser inte alla kommentarer på alla inlägg men jag har enbart sett en.

     Håller med! Obehagliga spekulationer. Varför?

    Jag förstod det som CamCam beskriver. Dessutom skitsamma om alkohol blir en krycka ibland.

     Exakt! Jag tror inte att det var CamCams intention att driva på spekulationer. Tvärtom så ville hon väl förklara att det är bra att ta hjälp, ta en paus etc. Och att man inte ska döma utifrån rykten osv, utan istället peppa en bloggare som behöver en liten paus efter många år av traumatiska upplevelser.

      Haha är du ny här MW eller bara väldigt naiv, eller är du camcam själv 🤦‍ Förklara, och inte döma utifrån rykten? – Cam vet mycket väl att Myggan sitter här och ständigt försöker smutskasta Maggan, och kanske även andra som försöker få det till att Maggan har alkoholproblem och annat.. Sen har det väl inte gått några rehab-rykten men det lär ju gå nu efter det här. Hon åker ju på ett retreat vilket hon pratat om länge att hon skulle vilja göra. Camcam vill ha spekulationer och många kommentarer, och hon startade ett rykte genom detta inlägg.

      Du är naiv MW. Inte ska döma utifrån rykten skriver du? Har det ens gått några rykten om rehab? Nej men Camcam startade just ett sådant rykte.

       Det har ju visst gått sådana rykten i kommentarsfältet de senaste dagarna! Jag har läst det på flera ställen. (Om du scrollar en bit ner så skriver ju någon som kallar sig Hanna om att hon ju faktiskt var en av de som skrev ett par kommentarer om rehab.) Jag tycker i alla fall att det är bra att CamCam bemötte dessa rykten.

   Det är Magdalena själv som tagit upp alkoholen, och inte bara en gång heller

    Vadå tagit upp alkoholen? Ja skrivit när hon druckit vin eller varit på pickalurven, som så många andra – är det att tagit upp alkoholen det? Jisses 🤦‍ Undrar förresten om dessa här som är så säkra på att hon fått sparken av tv4 och försöker övertyga folk här om det – suck – tror att Agnetha Sjödin också fått sparken då? 🙄

     http://www.magdalenagraaf.se/2018/08/24/film-och-att-starta-om-ett-hjarta/

     Här skriver hon om att hon använder bland annat alkohol som ett sätt att fly. Hon har skrivit kommentarer där hon skriver att hon kan komma att skriva inlägg efter några glas vin. Hon har skrivit inlägg påverkad som hon antingen raderat på morgonen alt. påpekat i nästa inlägg att hon var onykter när hon skrev det. Hon öjög om sin alkoholpåverkan i samband med Alexandra dramat. Så ja, hon har själv tagit upp alkoholen flera gånger

      Ja men snälla🤦‍ JAG VET att hon ”tagit upp” alkohol flera ggr – hon smygsuper med andra ord inte och förnekar inte utan vågar vara öppen med det som så många andra – det är ju ärligt att skriva att hon skrivit inlägg efter några glas vin, behöver man åka på rehab för att man skrivit inlägg på fyllan, alltså gud haha… Behöver de som poddar på fyllan och spelar in tv-program onyktra också åka på rehab? De som tagit upp alkoholen flera gånger.. ?

       nej! du har rätt i allt! blir tårögd i insikten hur vissa blir typ hemsökta #alkoholproblem ehh eller inte!

       Om hon själv upplever att hon gör saker på fyllan som hon inte kan stå för som nykter, oavsett om det är inlägg på bloggen eller något annat, så är det ju problematiskt. Det blir inte mindre problematiskt av att hon erkänner det öppet, snarare är det en öppning för att hon vill ändra sig och komma ur sitt alkoholproblem. Sen att det inte är lika allvarligt som andras gör det ju inte till ingenting. Om hon inte tar tag i det i början så kommer det ju troligtvis eskalera, och extra farligt när hon har något traumatiskt att dränka.

  Jag undrar mest om det är särbon som ska rådda allt eller om det flyttar in en pensionär och/eller ungdom.

   Särbo? Haha Vad menar du med särbo, hon har väl en sambo, de är ju sambos! Men vet vem Mumin kanske kommer vara där och hjälpa till.

    Tycker han verkar bo mer i sitt boende i Skåne eller bara ute i Europa på olika evenemang.

     Det gör de inte till särbos. De har ett gemensamt hem. De är sambos

      Jag känner inte till deras exakta omständigheter men av som framgår på bloggen kallar jag det särbos.

       Fast det är inte upp till dig att kalla det något. Är en person som reser mycket i jobbet också särbo då enligt dig eftersom det blir mycket hotellnätter istället för nätter hemma med man/fru i den gemensamma villan?

        Jag skrev hur jag uppfattar det och de får definiera det hur de vill. Jag har inte skrivit ngt om resande och hotell utan där det finns ytterligare ett permanent boende där en av parterna verkar Bo mkt. Ta och lugna dig lite. Frågan var pm det är partner som axlar ansvaret eller barnvakt.

         Fast det är en jättemärklig uppfattning. De bor tillsammans och lever sitt liv tillsammans, det är inte att vara särbos. Särbos är två personer i ett förhållande som har varsitt boende.

         Tjejer eller killar. Nu kommer jag logga ut för mer givande aktiviteter än att tjafsa med er. Vi tycker olika. Det spelar ingen roll. Med lite tur hittar ni ngt på Öppet spår som ni kan tjata vidare om. Ni verkar behöva det.

         Haha Karin… Bra exempel på när man har fel och försöker skylla på andra

       Karin! Han jobbar ju mycket på resande fot. Tycker du verkligen att han verkar bo mer i Skåne??🙄

   Särbo?

  Jag tror hon är den mest olycksdrabbade ”kändisbloggare” jag läst, först flykt från ett misshandelsförhållande och leva i den rädslan, sedan ett turbulent äktenskap med en missbrukare (säger inte att det BARA var jobbigt, men jag tror det tär lite) sedan en hjärnblödning som hon blir återställd ifrån, Isaks leverne och den oron, Isaks bortgång, Drottninggatan. Ja det verkar finnas en del att bearbeta så jag önskar henne verkligen all frid på denna resa. Men en alkohol rehab på 2v ? Det tror jag inte på,en avgiftning pågår i minst en vecka så. Däremot en resa i sig själv kanske, om hon där kommer på ATT hon har problem med alkohol så får hon nog ta itu med det på annat vis. Men att lära sig var roten till allt finns eller om hon bara åker för att skriva eller vara med sina egna tankar så är det bra nog.

   Drottninggatan? Hon drabbades inte.

    Jo, hon var till och med målsägande i rättegången.

    Hon var väl där? Tror många som var där (eller hade anhöriga som var där) drabbades även om de inte lämnade Drottninggatan med fysiska skador.

     Håller med. Så trött på hennes offerkofta som hon tycks gilla väldigt mycket. Hon var väl inte precis 1 meter från attentatet?! Om det är synd om någon så är det i allra högsta grad om pappan som förlorade sin dotter i attentatet, samt kvinnan från Tallin som tvingades amputera ett ben pga attentatet!!!! Löven var och besökte henne på sjukhuset och lovade personligen att hjälpa henne och se till att hon skulle få all hjälp hon behövde! Vad gjorde Löven?? Jo nu är det bestämt att den arma drabbade kvinnan ska UTVISAS från Sverige!!! Trots att hon vädjat om att få stanna här, hon har fått bestående men pga detta nuvarande svåra handikapp som Sverige har orsakat henne pga Löven tagit in kreti och pleti i detta landet!!!! DET är väl synnnerligen någon att tycka synd om!! Maggan däremot blåste upp enormt det här med Drottninggatan, gjorde intervju efter intervju för att göra sig hörd och få synas, man blir bara äcklad av folk som ständigt söker medialt utrymme utan att tänka på andra som verkligen både miste livet och blev av med ett ben plus alla andra som skadade sig fysiskt för livet!

    Hon var ju DÄR och fick vittna. Om inte det är drabbad så vet jag inte vad drabbad är..

    Alla som var på Drottninggatan vid den tidpunkten drabbades i någon form. Hon fick även vittna i rättegången som bland annat gällde mordförsök mot henne och hennes barn. De hann undan i sista sekund och sökte skydd på ett kafé tillsammans med några andra.

    Ett brott mot hela Sveriges befolkning. De som var på gatan drabbades allihopa. De som var i centrala Stockholm drabbades enormt. Många runt om i landet drabbades, rädsla, sorg osv. Hon var på gatan, det måste ha varit extremt jobbigt efteråt.

   Även om hon är en så kallad ”kändisbloggare” så är hon i grund och botten en helt vanlig människa. Det finns flera miljoner människor med samma öde som varit med om både, misshandel, sjukdomar och döden. Det finns många föräldrar som mist sina barn i droger, det finns många människor som haft hjärnblödning och till och med dött, det finns många människor som var offer på Drottninggatan, men fick aldrig gehör för dådet de blev utsatta för. Som sagt MG är inte ensam eller unik.

    Hoppas alla som har varit med om så mycket får den hjälpen de behöver <3. Tur att hon har medlen att ta hand om sig själv och faktiskt gör det också.

    Exakt!

   Du och jag delar våra tankar på Magdalena – bara positivt. Jag har läst upp blogginlägg för min sambo för att han ska förstå vad jag är så ”insatt i”.
   Här är en kvinna som kommer från en stark och frireligiös bakgrund,till att gifta sig med en man med ”gamel finsk” syn på hennes roll i hemmet,resa runt med en liten grabb i Sverige för att skapa en sånär trygghet för grabben. Hon har gjort en sån jäkla resa som jag är stolt över! (Och jag är bara 2 år äldre än Isak)
   Jag kan identifiera mig med Magdalena i hennes bok om det är att bli förälskad och försöka att ”rädda” en man. Men det jag mest älskar med henne är att hon i boken beskriver ett problem som händer 1991,1997 eller 2018! Kan inte för mitt liv förstå hur man kan sitta bakom någon sorts ip nummer och vara elak.
   Fan vad härligt att hon istället skriver att hunden äter upp bajsblöja, att hennes partner talar oförstående skånska och att hon ska åka iväg för att bara vara HON. Hon är en kvinna som har fått utstå saker som inte någon kvinna eller mor aldrig ska behöva kännas vid – men det har hon.
   Visa lite hederlig empati för Magdalena och se på er själva, hur skulle ni ha gjort? Hon har ingen som helst plikt att delge hennes liv till oss läsare – men hon gör det. Låt henne slippa lite vardag och bara ta det lungt!

  Eh va?! Rehab?! På grund av alkohol? Var har du sett det, varför skapa ett sådant rykte?! Det är väl inget rehab eller har med alkohol att göra att hon ska göra denna resa, herregud! Detta har hon pratat om i sin blogg länge att hon ville göra, typ en själslig resa. Varför skulle någon åka till Thailand för alkoholproblem alltså jisses… 🙄 🤦‍ Nej är nog ingen rehab och jag önskar henne också en fin resa och att hon läker från sin sorg.

   Haha nej någon som kommenterade på något inlägg innan att hon skulle på rehab och då är det tydligen bevis nog för att föra vidare 🤷🏽‍♀️. So much för ”inget svaller, inga spekulationer bara bevakning”…..

    Magdalena har själv skrivit om alkohol samt bloggat berusad (T.o.m skrivit att hon säkert raderar inlägget när hon nyktrat till osv) så ryktet kommer ifrån det

     Går det rykten om t ex Pernilla W och Sofia W också då eftersom de brukar prata om att de dricker alkohol eller varit berusade, de dricker ett glas när de poddar ibland, och Bianca har pratat om sina alkoholintag och varit lite lullig i poddar och annat. Och vadå t.o.m skrivit att hon säkert raderar inlägget när hon nykrat till haha alltså du är ju för rolig, du utan punkter 😂 😂

      Ingen aning vad det går för rykten om dem. Tyvärr är Maggans blogg rätt dålig att bläddra i, annars hade jag länkat inlägget åt dig eftersom du tydligen inte själv har någon koll. ⬅️ PUNKT

       Haha JO jag har ju koll det är just det jag har – FULL koll och minns det inlägget mycket väl, friskt vågat att blogga på lyset och våga erkänna det och vara ärlig med det. 👏 👏 👏

        Varför förnekar du något då som du själv minns? 🤔

         Förnekar?? Vad har jag förnekat? 🙄 😂 Du är för rolig du, i många inlägg 😂 😂

         17:35.. Har du rökt något?

         Nej varför tror du det? Men vad har jag förnekat?? Inte förnekat något?! Har DU rökt något eller är alltid bara bitter och vill spy galla på de flesta, skrattar för att jag känner igen…och har svårt att förstå hur du tänker, så nope ingen röka 😉

      Anonym16:41 Men har du inte hängt med i hennes blogg ALLA ggr hon gjort bort sig och sen raderat? Vidrigt sista gången mot Alexandra!

       Hon har inte skrivit något vidrigt i sin blogg om Alexandra, sluta ljug!! Jag tycker inte Maggan gjort bort sig i sin blogg och jag har hängt med i hennes blogg mycket väl.

    Mycket skvaller blandat med elaka osanna insinuationer om personer hon inte gillar. Vad man i dagligt tal kallar skitsnack.

   Monas fantastiska universum som är inne och försöker backa sin kompis? (som snackats skit om henne bakom ryggen)

    Vem snackar skit bakom ryggen? Mona eller Maggan?

    Och hur vet Mumriken om någon snackar skit? Mymariken 😉 Hört att vissa andra snackar mycket skit om folk och vänner och att folk därför dragit sig undan.

  Ingenstans står det något om alkohol fy vad dåligt att dig Camilla! Ta bort genast hon har faktiskt barn…. riktigt riktigt låg!

   Tänkte detsamma, riktigt lågt – starta rykte om att hon skulle ha alkoholproblem och åker på rehab. Skäms Camcam!

   Man bara dövar all smärta med tillfälligheter, mat, alkohol, resor, upplevelser, kickar, man skaffar sig substitut och flyr för att orka hålla huvudet över ytan.

   http://www.magdalenagraaf.se/2018/08/24/film-och-att-starta-om-ett-hjarta/

    Och. Det är fortfarande inget rehab utan en retreat-resa, vilka är vanliga i Thailand.

   Ja peecis det verkar ju som hon ska på träningsresa. Men varför ska hon inte på Hannahs 40 års fest som är planerat sen så länge?

    Det krockade väl, men är nog ingen vanlig träningsresa utan mer ett retreat typ yoga-retreat, och sådana resor brukar ju vara på några bestämda datum/veckor.

     Jo men hennes systers födelsedagsfest är ju planerad sedan länge också.. då alla vänner fixat flygbiljetter tagit ledigt osv.

      Jo men det är ju för vännerna och vadå alla vänner hur kan du vet det? 😉 Alla vänner är nog inte där för övrigt och inte Hannahs föräldrar heller. De kanske firat Hannah en del redan eller firar senare. Vissa andra brukar inte fira sina föräldrar eller syskons födelsedagar men firar väldigt gärna kändisars födelsedagar som de är bekant med 😉

  Passar nog på att hälsa på sonen med

   Hälsa på sonen? Han befinner sig ju i Sverige, om du menar Lance ☺️ men han kanske åker ner igen.

    Haha ok 🤪
    Trodde han var där borta o fajtades

     Han var ju det nyligen, och har varit där i olika omgångar.. men inte just nu.

   😂 Vilken koll folk har, eller inte, inga som följer Lance insta… och trots de får information.. 🤦‍ 😂 😂 😂

    Säger bara Viaplay

  Helt onödigt inlägg öht.

  Att söka orsaken till sina symptom är väl inget nytt och revolutionerande direkt. Ingenting som vuxna människor varken behöver få veta eller behöver undervisning i.

  Tycker det är helt förkastligt att låta rykten spridas vidare som du gör.

  Var hennes skäl är, är ointressant eller varför. Hon behöver det här enligt sig själv. Räcker verkligen inte det som skäl?

  Vad andra tycker är ointressant.

  Dessutom är din självupptagenhet oklädsam i sammanhanget. Stora bopisar, ont i rygg/axlar, är inte kärnfysik direkt. Varför inte operera och låta rygg/axlar vila? Voilà problem löst.

  Fysiska och psykiska smärtor är totalt olika saker.

  Hoppas MG finner vad hon behöver.

  //Moa

   Helt sant Moa!
   Håller med om precis allt.

   Moa- så bra formulerat!

  ”Dom” ville skicka mig på behandlingshem för alkohol. Frågade hur länge och dom sa att själva grundbehandlingen är 3 månader, men för kvinnor oftast upp till 6 månader (för kvinnor har svårare att sluta dricka). Så tror du är på helt fel spår med alkohol camcam. Hon kanske bara vill åka bort, ta hand om sig själv och tänka igenom livet.

   Hon har skrivit på sin blogg flera gånger senaste året att hon vill åka på någon slags hälsoresa/själslig resa, och att denna resa varit planerad ett tag. Tror inte hon kommer vara borta mer än några veckor och tror inte det är någon alkoholbehandling, finns det ens i Thailand. Ja hon vill åka bort för att ta hand om sig själv som du skriver.

   Fortfarande inte mitt spår. Jag tror inte hon är i Thailand för alkohol men så pass många har skrivit det i kommentarer att jag ville ta upp att vi inte har att göra med varför hon åker dit.

    Fast konstigt att vi andra inte sett dessa kommentarer som du menar att du sett 🙄 ”så pass många…” Njaa 🤔

     Läs kommentarer till inläggen om Alexandra och Maggan

      Ja några såna som vill skriva skit om Maggan och spy galla skriver där fyllo, fyllekärring osv MEN ingen som skriver att hon ska åka till Thailand på rehab !

     Eh jo jag har sett flera…

      Exakt, det började efter i-gaten då folk började dra upp om att hon skickat videon när hon var berusad och att hennes Thailandresa är en rehab-resa egentligen. Sett flera kommentarer så denna Anonym som blivit helt rabiat kring detta har fel.

       Nja har du sett flera kommentarer att Thailand skulle vara rehab-resa verkligen? Nej däremot flera som skrivit att hon var onykter den där lördagkvällen ja.. men alltså hur många festar inte en lördagkväll och hur många tar inte ett glas vin eller två då och då. Att skriva om att man druckit låter inte problematiskt tvärtom, men att mörka det däremot och det låter mer som alkoholproblem när personer som berättat om pinsamma jättekonstiga fyllor ständigt måste påpeka hur sällan hen dricker… Någon skrev tydligen att hen varit på rehab i Thailand och trodde därför att MG skulle på det MEN personen verkar inte förstå att det vimlar av retreat-resorts i Thailand och att inte alla dessa har alkoholbehandling, det är inte lika vanligt. Retreat är inte rehab, inte samma sak.

    För hon var ju troligen nykter när hon körde 1 2 3 i-aner i en live, plus allt annat pinsamt hon har gjort senaste tiden. Säger inte att resan är på grund av det men jävlar i havet vad hon har satt sig själv i skiten senaste halvåret med pinsamheter. Undrar hur hennes framtida arbetsgivare tacklar den? Hon har ju pengar så att hon klarar sig resten av livet så hon kan kanske bete sig som hon vill, vad vet jag. Att hon sörjer Isak är ju självklart. Mitt eget mamma-hjärta brister för det. Hoppas verkligen att hon får en nystart och kommer tillbaka som en stark person som inte lever på att hänga ut andra för att se bättre ut själv. Himla bra familj har hon ju i alla fall.

   Men läs inlägget en gång till

  Jag behöver också en längre resa. Tagit hand om så många andra. Har inga alkoholbesvär men behöver komma bort och se ny miljö.

  Vad tror ni om Isabella Löwengrips ”jag längtar massor och är övertygad om att Hermine Hold kan bli en global succé.” Kenza var ju på Fashion Week och skrev om hur Zalando och HM investerade inom 5 år av IvyRevels lansering så då måste hon självklart TOPPA det!! Aldrig ALDRIG ALDRIG I MITT LIV har jag läst om någon med hennes bekräftelsebehov. Det är ju inte normalt. Hon har ju enormt djupa problem och måste hela tiden överbevisa sig själv. Jag bryr mig inte om jantelagen det handlar inte om det. Det handlar om en djup oförståelse till hur hon blev så?!

   Också trott det länge nu, nåt är rejält vajsing. Det finns liksom ingen hejd på henne att prata om sig själv och sina bedrifter, inte normalt någonstans. Å att folk inspireras av detta blir jag inte klok på.

   H&M investerade i IvyRevel för att de (ivyrevel) annars skulle ha konkat. Så det var för att slippa konkurs som de lät H&M gå in.

    H&M hade inte behövt investera – de gjorde det för att de såg att IbyRevel var en bra investering.

     De gjorde det för att man menade att IvyRevel (läs bröderna Subosic plus Gustav Springfeldt) hade kunskaper inom e-commerce och sociala medier som H&M hade användning för eftersom man ville komma snabbare fram inom online-handel.
     H&M hade inget behov av IvyRevels kläder för där stod märket inte för något nyskapande och hade inte ens ett känt varumärke.

  Låter vettigt

  Hmmm, vill inte vara den som är den men jag tror att denna resa gör att hon kommer ändra sig eller så, senaste inlägget
  ”Liiiite finare kläder måste jag ju packa ner, utifall jag sticker ner på stan och kikar runt någon dag”. Känns mer som en ”undanflykt” för att komma ifrån vardagen, vad det gäller alkoholen så skrevhon i en kommentar så här:

  SVARA
  magdalenagraaf skriver: augusti 20, 2018 kl. 6:37 e m
  Om jag nu ska blogga i vardag, fest, sorg och kriser. Då finns risken att jag kommer att skriva texter med ett par glas vin i kroppen. Förhoppningvis vaknar BARA Jag med huvudvärk. Om msn ogillar mig, så behöver man faktiskt inte läsa

   *att hon inte kommer ändra sig eller så

    Man ändrar sig inte på två veckor, inte ens två månader, men man kan hitta kraft till att påbörja förändring liksom att få verktyg. Var själv på två veckors retreat i Thailand i våras och det gav just det, inte heller fel att vara i den miljön…

  Tycker det här var varsamt och fint skrivet ❤.

   Det tycker jag med! ❤️
   Det är alltid bra att gå till botten med sina problem och hitta orsaken. Så att man inte behandlar bara symptomen, utan även hittar ett sätt att hantera det underliggande problemet. Visst, det är kanske en självklarhet kan man tycka – men som människa har man ju en tendens att göra samma misstag om och om igen, trots att man rent teoretiskt vet hur man angriper ett problem. Sedan är det också svårt att hitta rätt hjälp – oavsett om det är somatisk vård, psykiatrisk vård eller bara en paus man behöver.

  Dessa kommentarer skrev jag i ett tidigare inlägg. Och tyvärr så var jag övertygad om att det var allmänt känt att det handlade om en rehab resa. Ledsen om jag avslöjade något som försöks döljas. Jag kan tyvärr inte säga hur jag vet. Men jag VET!! Sanningen kommer ALLTID fram.. Förr eller senare. Så bättre om man är ärlig.

  #1
  Btw: tycker att Magdalena Graaf tagit ett bra
  beslut att åka på rehab i Thailand. Har själv varit där. Bästa beslutet som jag tagit.
  Har nu varit nykter i 2 år.
  Önskar henne stort lycka till. 💗

  #2
  Tro mig…JAG VET!
  Och önskar att det lyckas lika bra för henne som för mig. Det vore underbart för henne och hennes fina familj💗

   ”Ledsen om jag avslöjade något som försöks döljas.”
   *postar samma kommentarer igen*
   😂

   Tror dig! Inte för att jag har haft stenkoll på Maggan men hennes senare inlägg har verkligen inte varit som för, språkmässigt mm

    Men L söta du… om du haft koll på Magdalena och hennes blogg så borde du veta att hon har sedan länge skrivit om att hon vill åka på retreat-resa, typ en yoga/hälso/finnasigsjälv-resa… det är INTE samma sak som att åka på rehab! Och det var planerat alltså sedan läänge, hon skrev om det lååångt innan nåt fylleinlägg för någon månad sen och lååångt innan Ind…-gate. Så lägg ner!! Men hon har ju mått extra dåligt på senare tid efter all skit och hot hon fick plus sonens dödsdag, och så rättegång ang terrorattacken kort innan dess… det fattar man väl att det tär MEN som sagt resan var ju planerad och önskad sedan långt innan.

   Men lägg av ”Hanna”! Det är inget rehab, det är en RETREAT-resa och det fattar nog även du. Men vem vet, det kanske är en sponsrad resa däremot.

  Och btw: här var jag när jag var i Thailand.

  https://www.dararehab.com

   Men Magdalena säger ju att hon ska till Koh Samui så inte till samma ställe, och är nog inget alcohol rehab-centre utan att yoga-retreat hon ska till. Och det är ju en hälsoresa så alkohol lär nog inte förtäras där och grejen är ju att leva hälsosamt, stressfritt och vila, yoga, meditation osv och det kan ju leda till att bli lite mer renlevnadsmänniska och hälsosam, är ju syftet men det är inte samma sak som rehab.

  Tror att hon åker till Asien för att filma, medverkar i sonens show som TV3 sponsrar.

  Lämnade mina kommentarer igen för att folk anklagade cam cam för att hitta på. Det antyddes att ingen hade lämnat kommentarer ang: rehab.

  Vill ingen illa på något vis.

  Önskar magdalena en fin och förhoppningsvis givande Thailandsvistelse.
  Och önskar alla här inne en fin fredag💗

  MG gör inget utan en baktanke; så att hon skulle åka till Thailand för att vila upp sig eller hitta sig själv eller vad nu syftet var, tror jag inte alls på …förmodligen spela in något i Lances realityserie😏 men hon har som vanligt backup med Mumin eller hennes barnbarn? Vi är många som har mist ett barn, levt i destruktiva relationer , drabbats av svåra personliga tragedier, men vi har en annan integritet än att dela med oss på sociala medier…dags för MG att gå vidare på egna meriter..

   Möjligt att det kommer filmas för realityserien och att Mumin hjälper till med barnen hemma ja MEN Maggan har länge skrivit om att hon vill åka på retreat/hälso/yoga-resa. Gissar att du inte följer hennes blogg. Vadå gå vidare på egna meriter?? Hmm konstigt.. Jag själv är i en svår depression och ångest efter att mina föräldrar dött och det är flera år sedan, att höra sådant som du just skrev gör en såå ledsen och gör det ännu värre och svårare att läka, när folk inte förstår…folk är olika känsliga och tar svårigheter på olika sätt, det handlar också om omständigheter osv..jag delar dock inget på sociala medier tvärtom isolerar mig.

   Har en vän som mist sitt barn i cancer, och hon får aldrig uppleva födelsedagar, studenten, giftermål eller barnbarn. Det finns många människoöden, MG är inte ensam. Börjar bli riktigt tröttsamt att hon hela tiden lyfts fram som att det är så synd om henne och ingen har upplevt det hon har. Många människor har allvarliga kriser varje dag i sina liv, sjukdomar, misshandel, barn som missbrukar droger, arbetslöshet, dålig ekonomi, men alla människor är ju inte ”B-kändisar” med bloggar och blottar ut sina bekymmer i sociala medier.

    Vem har sagt att MG är ensam om att förlora ett barn eller ensam om människoöden?? När lyfts hon fram som att ingen upplevt det hon har? (just hennes öden har väl iofs ingen annan upplevt på samma sätt heller) Tycker snarare det finns andra som det ständigt ska vara och tyckas sååå synd om… Ja finns många med dålig ekonomi eller svår sorg också men vad har det med att en som du kallar det ”B-kändis blottar sina bekymmer i sociala medier” – låter som om du är lite avundsjuk eller irriterar dig på MG, du låter bitter. Och ja vi är flera som skulle behöva komma iväg på resor för att läka, kanske mer än vad MG behöver men nu har ju hon möjligheten och alla har inte det tyvärr.

     Långt ifrån bitter. Vet du anonym 22:58 vad jag gjorde för min fina vän som förlorat det bästa hon hade i livet, jag bjöd henne på en resa till USA (Florida). Resan tog inte bort hennes smärta i hjärtat för sorgen kommer alltid att finnas där. Att visa medmänsklighet är aldrig fel.

  Hur länge ska hon vara borta? Flera veckor har jag läst men hur länge är det? Jag har liiite svårt i mitt mamma hjärta att lämna så små barn så länge. Barnen klara sig men jag hade aldrig frivilligt lämnat mina barn så länge. Hade jag velat komma ifatt med livet så hade jag hellre lagt in sådana stunder varje dag och strukturerat upp i det kaos hon lever i. Kaoset lär vara kvar när hon kommer tillbaka och hon kommer bara att bli mer stressad av det.

  Denna resa är hon så värd. Världens bästa Maggan ❤️❤️❤️

  Maggans största problem och förresten även hennes systers är att det har svårt att leva i vardagen. Det går inte många veckor mellan Maggans olika resor som hon alltid också tycker att hon behöver och förtjänar. Alla är vi olika men varför skaffar man sig så många barn som kräver en vardag med allt vad det innebär med skola, läxor och annat när man själv har så svårt för den. Jag hoppas för barnens skull att hon finner ro med sig själv och blir mindre rastlös och kicksökande. Jag tror dock att det kräver ett större jobb än en resa till Thailand.

   Man ska ta sig tid att sörja, nya barn kan inte ersätta de man förlorat.

  Kommentar ifrån Magdalena ang resan:

  T skriver: september 1, 2018 kl. 8:34 e m
  Jag förstår inte varför du måste bryta mot gränser jämt. Inte ta kort=ta kort,inte gå mobil=lyssna på ljudbok,inget kaffe=smuggla in kaffe. Tuttar framme???

  SVARA
  Kicki skriver: september 1, 2018 kl. 8:57 e m
  Men seriöst…. skaffa ett eget liv….

  SVARA
  Agneta skriver: september 1, 2018 kl. 10:25 e m
  Men Jösses det låter som om du tillrättavisar en 5-åring – du inser väl att Maggan en vuxen kvinna?

  SVARA
  Manna skriver: september 2, 2018 kl. 12:07 f m
  Fast T har ju ändå en relevant fundering.
  Maggan skrev såhär på Insta ”Endast mobil på rummet är tillåtet, wi-fi i en timma om dagen. Regler som ska hållas”

  Om det ska bli en riktig resa i det inre så måste det yttre ha så liten påverkan som möjligt. Att genast börja rucka på ”reglerna som ska hållas” och kringgå dem så mycket som möjligt på en gång är inte en bra utgångspunkt.

  SVARA
  magdalenagraaf skriver: september 2, 2018 kl. 1:11 f m
  Vilka gränser bryter jag emot fina och omtänksamma T?

  Jag LYSSNAR på en ljudbok…
  Reglerna är att INTE prata/surfa eller leka med sina mobiler här.
  Förbjudet att ta kort? Nej T, den regeln har jag inte läst i välkomstbrevet?? Men du kanske har bott här tidigare? Kanske något jag missat?
  Kom igår, så jag ska kolla upp det first thing imorgon.

  Varför jag FÖRTYDLIGADE mig i inlägget, var för att jag med all säkerhet visste att det skulle dyka upp någon tomte/smurf som skulle skrika.. (och pekpinna)
  -Ahhhh du har tagit en bild!! Du har haft din mobil synlig!!

  NEJ T , av respekt för andra. Vare sig jag BARA tar bilder, eller LYSSNAR I min mobil… Så vill jag visa respekt här nere och INTE ha den synlig bland folk.
  Ja, om mitt brott är att ha druckit kaffe??? Då erkänner jag mig skyldig! Kölhala mig!!. Svenskt nesksffe oxå??? DU glömde att anmärka ”svenskt” kaffe känns det inte lite rasistiskt av mig T??

  Ps Om tuttarna var framme och det äcklade dig, då ber jag om ursäkt.

  Ps Det slår mig att DU missta att anklaga mig för att bo på rehab. Alkolist är jag visst nu oxå? Hörde att de spreds rykten i träsktrolls-land.
  Nix, ledsen att behöva görs dig besviken. T, (ligger steget före)
  HÄR finns det både sprit och vin min vän. Det är ett retreat. Inget rehab.
  Men det kanske förstörde skadeglädjen hos många nu? Sorry igen.
  Vill jag dricka vin, då gör jag gladeligen det. Varför jag avstår dessa veckor är för att jag är på detox och träningsläger.

  Hoppas du kan sova gott nu, och att mina svar lugnar dig lite

  SVARA
  T skriver: september 2, 2018 kl. 6:17 f m
  Jag tycker uppriktigt att det är synd att du blir så upprörd över några funderingar. Jag känner inte dig, men det gör heller inte dina följare som boostar konstant med ”bästa maggan rop”. Du behöver bli bättre på att analysera när man är rent elak eller när inläggen består av inlägg som kan ifrågasätta eller skapa funderingar men inte ur ett elakt perspektiv Om du ska kunna öka ditt välbefinnande tycker jag att du inte ska titta i mobilen alls under din detox resa. Och nej, jag sov inget bättre av ditt svar. Jag tror tyvärr inte att en detox/träningsredskap helar själen på någon person, däremot flerårig djuplodande terapi kan öka ett välbefinnande

  Här är en kommentar från Magdalena angående resan:

  T skriver: september 1, 2018 kl. 8:34 e m
  Jag förstår inte varför du måste bryta mot gränser jämt. Inte ta kort=ta kort,inte gå mobil=lyssna på ljudbok,inget kaffe=smuggla in kaffe. Tuttar framme???
  Svara

  Kicki skriver: september 1, 2018 kl. 8:57 e m
  Men seriöst…. skaffa ett eget liv….
  Svara

  Agneta skriver: september 1, 2018 kl. 10:25 e m
  Men Jösses det låter som om du tillrättavisar en 5-åring – du inser väl att Maggan en vuxen kvinna?
  Svara

  Manna skriver: september 2, 2018 kl. 12:07 f m
  Fast T har ju ändå en relevant fundering.
  Maggan skrev såhär på Insta ”Endast mobil på rummet är tillåtet, wi-fi i en timma om dagen. Regler som ska hållas”
  Om det ska bli en riktig resa i det inre så måste det yttre ha så liten påverkan som möjligt. Att genast börja rucka på ”reglerna som ska hållas” och kringgå dem så mycket som möjligt på en gång är inte en bra utgångspunkt.
  Svara

  magdalenagraaf skriver: september 2, 2018 kl. 1:11 f m
  Vilka gränser bryter jag emot fina och omtänksamma T?
  Jag LYSSNAR på en ljudbok…
  Reglerna är att INTE prata/surfa eller leka med sina mobiler här.
  Förbjudet att ta kort? Nej T, den regeln har jag inte läst i välkomstbrevet?? Men du kanske har bott här tidigare? Kanske något jag missat?
  Kom igår, så jag ska kolla upp det first thing imorgon.
  Varför jag FÖRTYDLIGADE mig i inlägget, var för att jag med all säkerhet visste att det skulle dyka upp någon tomte/smurf som skulle skrika.. (och pekpinna)
  -Ahhhh du har tagit en bild!! Du har haft din mobil synlig!!
  NEJ T , av respekt för andra. Vare sig jag BARA tar bilder, eller LYSSNAR I min mobil… Så vill jag visa respekt här nere och INTE ha den synlig bland folk.
  Ja, om mitt brott är att ha druckit kaffe??? Då erkänner jag mig skyldig! Kölhala mig!!. Svenskt nesksffe oxå??? DU glömde att anmärka ”svenskt” kaffe känns det inte lite rasistiskt av mig T??
  Ps Om tuttarna var framme och det äcklade dig, då ber jag om ursäkt.
  Ps Det slår mig att DU missta att anklaga mig för att bo på rehab. Alkolist är jag visst nu oxå? Hörde att de spreds rykten i träsktrolls-land.
  Nix, ledsen att behöva görs dig besviken. T, (ligger steget före)
  HÄR finns det både sprit och vin min vän. Det är ett retreat. Inget rehab.
  Men det kanske förstörde skadeglädjen hos många nu? Sorry igen.
  Vill jag dricka vin, då gör jag gladeligen det. Varför jag avstår dessa veckor är för att jag är på detox och träningsläger.
  Hoppas du kan sova gott nu, och att mina svar lugnar dig lite
  Svara

  T skriver: september 2, 2018 kl. 6:17 f m
  Jag tycker uppriktigt att det är synd att du blir så upprörd över några funderingar. Jag känner inte dig, men det gör heller inte dina följare som boostar konstant med ”bästa maggan rop”. Du behöver bli bättre på att analysera när man är rent elak eller när inläggen består av inlägg som kan ifrågasätta eller skapa funderingar men inte ur ett elakt perspektiv Om du ska kunna öka ditt välbefinnande tycker jag att du inte ska titta i mobilen alls under din detox resa. Och nej, jag sov inget bättre av ditt svar. Jag tror tyvärr inte att en detox/träningsredskap helar själen på någon person, däremot flerårig djuplodande terapi kan öka ett välbefinnande
  Svara

  Mia skriver: september 2, 2018 kl. 8:08 f m
  Men din första kommentar var ganska otrevlig. Försök formulera dig trevligare om du nu verkligen skulle vilja ge råd utifrån omtanke.
  Det är en konst att framföra konstruktiv kritik enbart i text, så om det var det du ville måste du skriva mer förklarande och understryka att du verkligen vill någons bästa. Risken är annars att du framstår som ett troll
  Svara

  Leffe skriver: september 2, 2018 kl. 10:07 f m
  Sån jävla kort stubin du har Magdalena. Du drar igång på två sekunder så fort någon skriver några rader som inte passar dig. Din man får nu en välbehövlig semester från dig. Grattis honom som slipper en galen kärring ett par veckor.
  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *