Carolina Gynning filmar i en bil full med ungar

Carolina Gynning lägger upp många och långa filmsekvenser från sin bilkörning på Instastory, men eftersom barnet i mitten är en kompis till hennes dotter så väljer jag att bara publicera en skärmdump här.
Bilen rullar och Carolina har blicken över allt utom på vägen. Skrämmande!

Förra gången hade de inga bilbälten på sig – och larmet plingade för fullt – och ungarna kunde rumla runt som i ett flipperspel inne i bilen så det är visserligen ett stag framåt att de är fastspända, men ändå..

Tack för tips!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så jäkla dumt.

    Men här hade ju alla barnen inklusive kompisen bilbälten på sig iaf ju, så det var ju bra men visst att filma är väl inte så bra men det är värre att titta ner i mobilen ändå, det är big no no. Har barnen åkt obältade förrut? Det har jag missat.

    Skulle gärna se att Carolina gjorde en housetour, verkar vara ett mysigt litet hus och fin trädgård. Sålde de det stora huset, någon som vet, eller bor mannen kvar där? Det var ett helt underbart ställe ju, wow, men hippiehuset verkar mysigt.

    Som offentlig person borde man vara extra uppmärksam. Då folk faktiskt ser såna saker. Skärpning!

      Det är väl inte därför man ska vara försiktig i trafiken direkt!?

    Jag förstår inte, det är ju inte hon som kör. Eller har hon en högerstyrd bil??

      Jo, det sitter ett litet barn i passagerarsätet men bilden blir alltid spegelvänd vid publicering.

    Så tragiskt. Allt för likes och uppmärksamhet.

    Ojoj… ja, det låter ju inte bra alltså. 🙁

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda lantlivsblogg

      Men så gör hon ju jämt… lögner, få kommentarer, bygga content. Vad är nytt??

      Men då hade hon väl inte slutat än?

        Såg nu. My bad!

      VA?! Men det är väl bara några dagar sedan hon skrev att hon inte ska dricka alkohol på ett år? (var det på ett år?) Det där du länkar till är väl innan dess, tidigare ju, så vad menar du?

        Men hon skrev idag att hon inte druckit på en månad.

          Va? Jasså det har jag missat, tänkte vadå skulle det vara så konstigt att dricka alkohol den 10, 26 och 31:a haha men det är ju faktiskt nästan en månad då sen den 31:a. Hon kan ju mena denna månaden, ingen alkohol under månad 9.

          Snart har väl Bella inte druckit på ett år när dagar och veckor går så fort.
          Kanske har det vita året tagit slut lagom till adventsglöggen?

        Hon skrev idag att hon inte druckit på en månad nu den kommande helgen

          Stämmer ju då?

      Exakt! Hon sitter ju med champagne i handen både före och efter valvakan. Det blir så löjligt allting.

        VAR DÅ?! Kunde inte se att hon satt med champagne i handen, såg två flaskor bubbel på bordet men det var ju flera vuxna där och det betyder ju inte att Bella nödvändigtvis drack, och om hon drack så kanske det bara var någon mun eller lite sippande.

      12/9 dricker hon vin när hon träffar Alexander Bard….

      Det FINNS ju alkoholfritt vin iof.

        Exakt! Hur vet Fian att hon dricker vin när hon träffar Bard, finns alkoholfritt vin och ofta dricks både cider, coola, juice och vatten i vinglas. Herregud alltså, spela roll för övrigt haha…

    Dessie filmar när hon kör typ varannan dag. Sett väldigt mycket där man oroar sig för bilarna bredvid eller bakom pga hennes mobilanvändande

      Och booken har ju typ jämt live från bilen där hon samtidigt som hon kör har koll på vad folk frågar och blockar de som är ”otrevliga”..

    Kan detta räcka till ett åtal? Smart att själv publicera bevis som kan användas mot en själv.

    Jag har inget emot henne, däremot har jag svårt för folk som ökar risken för allvarliga trafikolyckor. Tänk att det är våra nära och kära som kan möta henne.

    Man får inte ens prata med luren i hand nu för tiden. Men osäker på vad som gäller vid instastory då det är envägskommunikation. Hörde ryktesvägen att tydligen är röstmemo ok på grund av lucka i lagen men dock inte själv kollat upp detta.

    Hur kan man inte klara av att låta bli telefonen medan man kör? Det är ju helt patetiskt, vuxna människor som är inställda på att varje minut av dagen måste filmas och läggas ut till allmän beskådan. Och vad får folk ut av att kolla på det, bokstavligen kolla på någon som kör bil och pratar om något helt oviktigt (utgår jag ifrån)?
    Det är väl inte ens lagligt att använda mobilen på det här sättet under körning? Eller?

    Sedan årsskiftet 2017/2018 är det olagligt att hålla en mobiltelefon i handen när man kör bil. Från den 1 oktober kan polis utfärda ordningsbot (som vid fortkörning) på plats. Känns som att influencers inte har koll på den lagstiftningen.

      Influencers tror att de står över lagen. De är ju så speciella och fantastiska, lagar och regler gäller givetvis inte dem.

    Min exsambo blev påkörd av en bil när han cyklade hem från jobbet en dag för att föraren satt och skrev sms i telefonen. Det gick bra och han klarade sig med blåmärken på benen men fyfan vad jag hatar alla jävla losers som sitter med sina telefoner när dom kör. Ni riskerar faktiskt andras liv. Blir verkligen arg när jag tänker på det.

    Tänker att om man nu har bilen full med ungar så är det distraktion nog. Att dessutom använda mobilen är helt galet dumt. Det händer så mycket i trafiken att man behöver allt fokus. Senast idag stog jag vid en korsning och väntade på grönt när en galning blåser förbi i 110 med 4 polisbilar efter. Alla runtomkring hade som tur uppsikt och ingen olycka skedde just där men det räcker ju med en galning och någon/några ofokuserade och katastrofen är ett faktum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.