CAMCAMS INFLUENCERSPANING

Du hittar dessa senapsgula manchester-dojjor HÄR  om du själv vill klonka omkring som Kenza, Hanna och Annica. 

You’re welcome! 🙂

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kanske låter hård nu camcam.. Men inte ska detta bli en mode blogg väl? Hatar alla inlägg som bloggarna gör om deras 1000 olika kläder och skor. Har tyckt att det varit så skönt att slippa det här

   Skaffa dig en egen blogg, det brukar bli svaret om man inte gillar inlägg. Bra att du kommenterar.

   Ett sketet inlägg och man börjar genast gnälla. Roligt med variation!

    Här gnälls det väl jämt.

   Men jag tycker det är jättekul hon visar deras kläder. Du måste fatta att vi alla här tycker olika om camcams inlägg. Du får gilla läget.

   Jag tycker att denna blogg börjar bli ungefär som Svenska Bloggare – en massa personliga åsikter och en fråga som, förhoppningsvis, ska få läsarna att kommentera. Men nu när de flesta influencers har börjat sköta sin reklammarkeringar – vilket ju till stor del är Camillas förtjänst – så börjar det kännas som att vissa inlägg bara kommer upp för att Camilla har vant oss vid/lovat x antal inlägg per dag. Kanske bättre att dra ner antal inlägg och satsa på kvalitet i stället för kvantitet? Läsarna finns ju ändå.

    Eller kan du finna dig i läget eller försvinna här ifrån. Omöjligt att göra alla nöjda!!

    Men jisses tar du denna blogg så allvarligt. Ok det gör jag när det är sådana inlägg men annars låt den rulla på som den är. Vilka klagonissar det finns här. Det räcker nu.

  Klackarna är gräsliga ?

  Roligt att se folk i nå annat än svart svart åter svart!

  Jag tycker att de är skitsnygga, men så är ju också senapsgult en av mina absoluta favoritfärger!

  Fula skor men senapsgult, damn, I love it! Hela min lägenhet blir typ senapsgul på hösten?

  Riktiga Instagram-dojjor, för hur ser de manchesterklädda klackarna ut efter några steg på ett underlag som inte är rent och torrt?

   Och för att se alla dessa tjejer med gula skor, precis överallt, framöver.

  Är Annie Lööfs insta borttagen?

    Haha är jag blockad? ??

     Har du varit stygg?!

      Jag skrev att jag tycker att de allihopa beter sig som barn ?? För nån vecka sen. Tydligen blir man blockerad då ? Äsch, står fast vid det – De beter sig som barn

       ”Jag står för det/anonym ”

       Hahahahahahajajaajajaja

        Är inte anonym på instagram ? Jag heter Maria, blev jag mindre anonym för dig nu?

         Nej. Maria är ett väldigt vanligt namn.. Vad heter du på Instagram?

         Haha tror du jag lägger ut min privata instagram här eller

         Och Annie finns det flera av här tydligen ?…?
         Byter nick så jag iaf inte behöver stå för något jag inte sagt ?….

        ”Står fast vid det” skrev hon faktiskt. Man kan stå fast vid något trots att man är anonym. Hade hon skrivit ”jag står för det” så hade det varit en annan sak. Men nu skrev hon inte det now did she

         Precis ?

  OT men varför i all sin dar dricker Isabella vad som ser ut att vara alkoholdryck i vinglas på två klipp i storys?

  Sån dubbelmoral när hon precis gått ut med hur mycket bättre hon redan mår efter att ha slutat dricka alkohol, tror inte ett dugg på att hon kör alkoholfritt. Har hon alkoholproblem eller?

  Nä vet inte vad jag ska tycka och tro om något hon gör längre..

   Hur ser man om en dryck har alkohol i sig?

   Ja VARFÖR i all sin dar?!!? VILKEN dubbelmoral!! Usch, vet hut Bella!!!?? … Eller så serveras de vin eller bubbel eller alkoholfritt och hon håller i ett glas och eventuellt kanske smuttar lite, och det måste ju betyda att hon har alkoholproblem och är hycklare av rang öh.?‍

    Såklart kan det vara alkoholfritt men för mig handlar det om trovärdighet.

     Vaaaa? Jag dricker ofta ur vinglas, jag är nykterist. Är jag inte trovärdig? Det är liksom glaset som avgör? ?

     Är du i behov av hennes trovärdighet?

      Ja om jag ska köpa hennes produkter

       Det finns inget tidigare som fått dig att tvivla på hennes trovärdighet?? Lol

        ?

        Jo massor och det här gjorde inte att jag tvivlar mindre på hennes trovärdighet ?

        Det är min känsla att jag misstror henne pga så oändligt mycket och nu även det här med alkoholen. Tänker på Natural Cycles där många stackars tjejer blivit gravida trots att de använt appen rätt.
        Att Camcam vet med säkerhet att hon skrev en hotlapp till sig själv osv..

         Men jag lägger mig nu.
         Ska inte skriva kommentarer eller ens gå in här känner jag. Man dras med i allt Om Bella. Det blir som en följetong som aldrig tar slut och dessutom blir man bara blir lustigt bemött i kommentarerna.

         Ska försöka tänka mer positivt om Bella såsom jag gjort förr.

         Tack för mig!

         Finns det verkligen inga andra krämer du kan köpa då om du redan har tvivel på hennes trovärdighet?? Förlåt men detta känns ju fånigt dumt på alla plan.

         Men skulle krämerna vara odugliga om nu Bella druckit ett glas vin trots hon sagt att hon ska ha ett vitt år?? Hur vet du att tjejer använt appen rätt och ändå blivit gravida? Det är 7 av 100 som blivit det – 7 av 100 är faktiskt inte särskilt många ändå. Hade det varit 30 så kunde vi snackat.. Finns stackars tjejer som blivit gravida trots p-piller och rätt använt. Det sista du skriver har vi inte sett bevis på.

     Precis, riktigt onödigt.

      Dock har det ju inte kommit fram så mycket studier än med tanke på hur nytt det är, fått upptagningen när jag läst trådar på diverse tjejgrupper på Fb att flera inte rapporterat att de blivit gravida när de använt NCappen.

   Men suck, det är ju precis så här hon gör för att få uppmärksamhet och kommentarer… hur kan man nappa så lätt?

    Nej, hon är på en restaurang. När de kommer in med drickat och hällt upp hennes alkoholfria i ett vinglas, ska hon be dem hälla ut det och fixa nytt glas då? ”Jag vägrar dricka ur ett sånt glas”. Det är sånna personer som får spott i maten

  Nej den färgen gillar jag inte. Men kul du visar bloggarnas kläder.

  Verkar vara inne med senapsgula skor har man märkt, även Ilmrud hade gula skor. Snyggt. Men är det manschesterskorna som de tre influencerna har på bilderna? Deras skor ser snygga ut.

  Förlåt att jag frågar och hoppa inte på mig nu… men är det en adlink du lagt upp?

   Haha…
   Nej, det är det inte.. Om du klickar på den kommer du direkt till Nellys hemsida – inte via en adlinksida som Adviral eller liknande…

    Fast i vanliga fall kommer man ju också direkt till butikens hemsida även fast att det är adlink?

     Ja, men via en adlinkportal vars adress ses i webbadressfönstret.

     En direktlänk till ett företag är inte en adlink även om många influencers anser att det blir en reklammarkering om man skriver adlink.
     Exempel:
     Detta är en direktlänk och den ska inte anges som en adlink utan reklammarkeras:
     https://flattered.se/product/yvette-off-white-nappa-sandaler/

      Detta är samma länk men som adlink:
      https://apprl.com/sv/redirect/6072398/Ext-Shop/28554/196/

   nej, länken länkar direkt till nellys hemsida vilket du ser om du sveper över den med muspekaren eller klickar på den. det brukar stå adlink i början av adressen på adlinks.

    Okej men bra reklam för Nelly iaf, ännu en gång får de bra reklam här. Snygga skor och bra pris.

  OH MY GADH!!!!

  Grattis till han ❤️ Bebiiiis

  Oj, måste kännas tufft för Angelica som ville ha fler barn men som inte fick med honom på tåget. ?

   Hon har bloggat om det. Verkar som hon är glad att hennes barn får syskon…

  Denna fråga hör nog inte hit men har en undran avseende sjukskrivningar osv. Om en bloggare är sjukskriven så borde personen inte kunna lägga upp inlägg som vederbörande får betalt för med tanke på att man tar del av den allmänna sjukförsäkringen via sitt sjukintyg? Någon som vet? Det kan iofs vara som så att personen valt att inte ta del av försäkringen.

   Det beror ju på ifall bloggaren ligger på en portal eller har eget webbhotell. Ligger dom på en domän så brukar dom få en fast månadslön då de ofta har annonser på bloggen. Men har man ett eget webbhotell så kanske man inte har annonser och undviker man då att ha samarbeten så tjänar man ju inga pengar och där med har rätt till sjukersättning. Någon speciell bloggare du syftar på?

    My Martens

     Där hjälpte du henne till fler klick och mer pengar, denna sjukskrivning verkar iaf bli lönsam ekonomiskt eftersom bloggen är hennes inkomst.

      Ja då behöver hon ju de extra klicken.?

       Haha och varför tror du att hon bloggar så mycket när hon är sjuk? Alltid samma sak, alltid mycket fler och tätare inlägg när hon är sjuk/”sjuk” – Jo för då ökar statistiken och hon tjänar mer pengar. Hon tjänar runt 60-70-80 tusen per månad på bloggen har hon tidigare skrivit och berättat så går ingen nöd på henne.

        Jag var ironisk ?

    Man behöver inge uppbära sjukersättning från försäkring eller sjukpenning från försäkringskassan bara för att man är sjukskriven. Precis som att man inte behöver uppbära föräldrapenning bara för att man är föräldraledig.

     Det har du rätt i. Det är nog så i detta fallet.

    Bloggare som ligger på portal får högre lön vid fler klick alltså vid högre besökstatistik, och det ger möjlighet till fler samarbeten. ”Sjukskrivning” är inte alltid sjukskrivning och inte alltid i samma bemärkelse som sjukskrivning för vanliga anställda, kanske tas ingen ersättning ut från fk och görs det det så är det fel att blogga och samtidigt ha den ersättningen, för blogga är ju ett jobb och särskilt betalda samarbeten bör ju inte göras vid sjukskrivning. Det finns en anledning till att vissa bloggar mer flitigt vid sjukdom och ”sjukdom” – mer besök och mer inkomster.

   Man blir inte helt handikappad för man är sjukskriven… Allt beror på vad man sjukskriven för!

    Du har helt rätt. Det som jag tänker på i första hand är, eftersom bloggare/influencer, är ett relativt nytt jobb hur regleras deras betalda samarbeten kontra rätt till sjukförsäkringen? Vet mycket väl att man ska göra saker man mår bra av som sjukskriven då det främjar vidare bra hälsa. Min kommentar handlar inte om att det skulle vara kontraproduktivt att göra saker man faktiskt mår bra av utan vad som gäller vid sjukskrivning och att man fortfarande får betalt för samarbeten via sin blogg.

     Du har en bra tanke där. Men tror att det kanske kan jämföras med att tex jag är hemma och sjuk men ändå ligger i sängen och svarar på ett par mail som är viktiga för en affär.

      Absolut, så är det ju. Den bit av verkligheten man orkar med är ju bra för framtida läkning.

       Ibland skylls det på saker också och som används som bortförklaring, och för att kunna tjäna mer pengar.

      Du uppbär väl inte sjukpenning när du svarar på mejlen, FK tar inte över ansvaret förren efter 2 veckor

       Kanske jag ligger i sängen den 3:e veckan och svarar på ett par mejl då…

    Det spelar ingen roll! Blogga är deras jobb och kan man jobba har man INTE rätt till sjukpenning. Om de bloggar under sjukskrivningen är det bidragsfusk. Bara att anmäla dem till försäkringskassan med länkar och skärmdumpar som bevis. Det samma gäller de som glatt cashar in föräldrapenning men fortfarande bloggar precis lika mycket eller ännu mer än vanligt. Man kan inte jobba och få lön samtidigt som man får ersättning från FK. Lagen gäller faktisk för bloggare också, även om de inbillar sig att de står över den.

  Apropå Kenza, hon (och Aleks) har blivit sponsrade av Mercedes-Benz med en ”lånebil” och hamnat på Falkenberg strandbad.
  Dock dåligt med konsumentupplysning i Kenzas sociala medier. Hon är alltid så rädd att tala om när det är spons.
  (Samarbetet med Gina Tricot var hon dock tydlig med men det kanske är nödvändigt när hon visar upp tio olika outfits i följd från samma företag).

  Ot: men hur sjutton kan Sindy leka omkring i Istanbul bara något dygn efter sitt bbl??’
  Någon här som är mer insatt i eftervård (och ev komplikationer)??

   Är inget proffs alls när det kommer till operationer, men brukar inte tidig mobilisering vara att föredra? Får igång blodcirkulationen för läkning och minskar risker för blodproppar osv!

   Gör hon det?! Låter konstigt, hon borde knappt kunna röra sig tycker man. Men det låter ju bra då. Mycket smärtlindring kanske.

  Så trött på Kenza ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.