Kan Sindys nya rumpa bli anmäld till Konsumentverket?

Sindy borde kanske lagt lite mer tid på att ta reda på hur hon reklammarkerar på korrekt sätt och lite mindre på att slänga käft med allt och alla där nere på kliniken i Turkiet med tanke på att det bara två av hennes inlägg som är markerade med någon typ av indikation på samarbete och enbart ETT av dem är formulerat på ett korrekt sätt.
Jag räknar till fyra helt omarkerade inlägg på Instagram, minst 2 på Instastory, ett okej markerat och ett korrekt markerat men jag lägger inte upp dem alla här för att undvika ett milslångt inlägg. Ni hittar dem på hennes Instagram.

Jag undrar vad hennes bröst och rumpoperationer är värda och vad skatten hon ska betala för dem kommer landa på för dem? 
Så här skriver Skatteverket om det:


Jag fick höra att ni saknade den här i ett tidigare inlägg så på begäran är den tillbaka.
🙂

KLICKA HÄR!

 

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    SÅ influencers skattar alltså för ALLT de får hemskickat? måste ju bli en del pengar tillslut för allt smink, kläder osv de får hem?
    eller?

      Om jag förstått det rätt så ska alla saker som ges som en betalning mot reklamen skattas, men inte om personen får det som ett pressutskick 🙂

      Reagerade också på det där. Det finns inte en enda chans i hela j*vla h*lvetet att dom skattar för alla pressutskick, bud och sådant. Aldrig i livet.

        Nej, för de behöver inte skatta för pressutskick.

          Fast pressutskick är inte definierat. Ursprungligen var pressutskick något som sändes till i huvudsak tidningar och tidskrifter. De kom till redaktionerna och där fördelades innehållet ut på medarbetarna efter ämnesområde osv.
          Mottagarna var journalister vilka hade pressetiska regler att respektera när det gäller bl a textreklam.
          Vissa influencers anser att pressutskick, pressevents och pressresor är sak samma dvs skattefritt. Att en nöjes- och mutresa till Hawaii ordnad av DeoDoc skulle vara skattefri för en influencer faller på sin egen orimlighet.

            Word! En vanlig formulering är ju också: ”Hej X, vi har sett på dina sociala medier att du gillar våra produkter och skickar därför en gåva”, så får personen typ 10-100 varor som denne inte behöver köpa själv

      Ja så är det. Vet influensers som fått betala skatt på skönhetsartiklar, kläder osv.
      Så något värt 900 kan du få betala 200 kr för i efterhand om du fått det gratis.

      Så vill inte ens veta hur mycket Sindy struntat i att betala för med tanke på vad operationerna kostar

    Sindy, Sindy, Sindy…
    I stället för att snyta sig o bli vuxen ligger hon på mage med en nyopererad butt o flummar Blogg-hora på IG.

      Blogghora är det ok att skriva så här på Bloggbevakning ?

        Tror personen refererade till videon där Sindy kallar Cam för just bloggh*ra

    Ja om vi ska ha ett fungerande samhälle så kan ju inte vissa stå över lagen och strunta i att betala skatt. Om du väljer att få betalt i plastikoperstioner så fine, men det är en betalning för utfört arbete och därför bör du betla skatt.

      Som restaurangbranschen tidigare som inte skattade för sin dricks. Många tusenlappar rätt ner i fickan varje månad för servis- och barpersonal.

        Då anser jag att det är värre att dom inte betalar ut en acceptabel lön i den branschen till att börja med.

          Ja lönen är verkligen helt sjukt låg, normalt att ligga runt 120-140kr/ timmen och OB är typ 22kr. Plus att dricksen man får kommer från en annan person och alltså redan är skattade pengar.

            Så mycket i dricks tjänar en inte när lönerna ligger på den nivån. Skit i att dricksa så ska du se att du sover gott om natten 🙂 kan trösta dig med att det är en väldigt slitit bransch där man utstår mycket otrevligheter ifrån kunder, chefer och kollegor. Att ta kokain är inte helt ovanligt för att orka med. Då spelar dom där extra kronorna man KANSKE får i dricka väldigt liten roll. Tyvärr är det en väldigt utnyttjande bransch fortfarande.

              Prova jobba på sjukhus inte fan får vi nå drix men jävla massa skit!

        Så är det fortfarande på många ställen.

    Var inte hennes bröstoperation sponsrad också? Hoppas hon har lagt undan för återbetalning av skatt…

    Var tipsar man skatteverket?

      Jag har en känsla av att hon redan har skulder hos fogden så det räcker. Bara en gissning, men….

        Varför lägga ner sån tid på det? Låt de som arbetar hos skatteverket göra sitt egna jobb. Är du så intresserad av att sätta dit folk så börja arbeta hos skatteverket.

          Skatteverket jobbar för oss, svenska folket, och jag tycker det är jäkligt bra. Självklart bör vi hjälpas åt att tipsa om någon skiter i att betala skatt. Själv jobbar jag inom kommunen, tänk om jag också struntade i att betala min skatt varje månad… Till slut skulle vi inte ha varken sjukhus, skolor eller lekplatser längre. Varför är det ok att vissa skippar att göra rätt för sig?

      Angiverisamhällets främsta medborgare. Du måste vara sverigedemokraternas heta dröm! Ge dig på storföretagen istället för en trasig kvinna.

        ???

        Jaha, så då ska vi alla strunta i att betala skatt för att vi inte har lust? Så jäkla dum kommentar. Själv är jag invandrare av första generation och knappast sverigedemokrat, men tycker ändå att det är självklart att ALLA betalar skatt. Oavsett hur ”trasiga” vi är. Var går gränsen förresten? Hur trasig ska man vara för att slippa undan?

          Skönt att ange det på deklarationen ”ingen skatt i år, jag är trasig”

            Hahaha, årets bästa!

            Haha haha…

        Håller ofta med dig LD men inte här. Jag röstar V och tycker därför att alla ska skatta. Dessutom tycker jag det är oansvarigt att använda SD som nedvärderande ord här. Man kan vilja att samhället ska stå rätt till utan att vara SD, det vet jag att du tycker. Såna kommentarer segmenterar bara debatten. Mvh postpatriarkal feministbitch

    Gäller detta även om hon gjort det utomlands? För en sk Barter, dvs utbyte av produkter tjänster mot mafö så ska fakturor skickas mellan parterna och tror det kan bli lite skattemässigt krångligt med Turkiet. Om man bara får en pryl eller en service utan att ge något tillbaka ska man skatta på värdet.

      Skatteverkets regler säger att gratis produkter och tjänster är skattepliktiga även om man inte gör någon motprestation i form av reklam eller så.
      Mest solklart är naturligtvis fallet då man utför en motprestation i form av arbete som tack för gåvan. Då blir gåvan skattepliktig inkomst av tjänst på samma sätt som lön.
      Med dessa skatteregler är det förstås inte så konstigt att influencers ofta mörkar att de fått något gratis eller blivit sponsrade. När man riskerar skatt för något blir benägenheten att vara tydlig och ärlig begränsad. Där kan man säga att skattereglerna motverkar konsumenternas intressen om tydlig reklammärkning i sociala medier.

    Det mest ”komiska” måste ju iaf vara allt jobb hon lägger ner på att bli snygg, samtidigt som hon RÖKER – vilket är det bästa man kan göra om man vill bli det totalt motsatta..
    Hyn har redan åldrats av det, plus annat hon stoppar i sig.. Uppenbart hon inte sköter sin hälsa alls, vilket är a och o om man ska vara snygg.
    Lol men så sad…

      Plus att hon riskerar operationsresultaten med sin rökning. Ibland finns det verkligen ingen hejd på dumheterna, snacka om att förstöra för sig själv så mycket man bara kan

      Det är väl förr läkningen som påverkas av rökning. Har färemot aldrig hört talas om någon som rökt sig ful faktiskt. Har du?

        Haha! ”Rökt sig ful”. Lunchrastens största skratt! 😀

          Dock sant. Jämför tex en 40årig rökares hud med en som inte rökt. Eller kolla tänder och tandkött, rökares munnar är inte direkt kända för att vara en ”hälsobrunn”

            Jo, jag håller helt klart med! Det lät bara så lustigt – att ’röka sig ful’.

              Nåt Sindy bör ha i åtanke iaf, finns en gräns för vad fillers och botox klarar av. Fast hon kanske planerar ett face-off sen, med framtidens teknik!

            Vet flera rökare som är sjukt mycket fräschare än icke rökare så du har fel.

              / kränkt rökare

                haha du han före..

              Kränkt rökare..?
              Dock handlar det ju inte om att man blir automatiskt snygg för man inte röker (vi pratar inte heller om enskilda fall). Rökning skadar både utsida och insida och det är fakta vare sig ditt öga vill tro det eller ej.

        Ful och ful. Klart vissa tycker det är sexigt med rökhosta och syrgastuber.

          Sen åldras huden fortare och missfärgning av tänder är ju inte helt ovanligt.

        Finns hur mycket fakta som helst om rökningens påverkan på huden, googla.. Hyn blir rynkig i förtid, förlorar tjocklek, blir grå i tonen mm.
        Står till å med på paketen som en av alla varningar. Jo man röker sig ful!

          Rökning påverkar blodcirkulationen. Och är cirkulationen inte i balans så åldras huden och resten av kroppen fortare.

          Hon slår mig som en sån som hellre bleker tänderna än gå till tandläkaren..
          0 kunskap om vad som egentligen är viktigt om hon ska bli snygg på riktigt.

            Funkar inte så, eftersom en seriös tandläkare inte bleker skadade tänder

              Vanlig tandläkarvård har inget med blekning att göra

                Fast jo? Jag blekte tänderna hos min tandläkare, och först kollade han då att mina tänder inte hade några hål etc.

      Lika äckligt är rökarens andedräkt! Hur man kan vilja kyssa en rökare (om man inte är rökare själv) är för mig ett mysterium. Jag har gjort det och det tog 2 dygn att bli av med den hemska ask-kopps-smaken ur munnen, hur jag än borstade tänder, tunga, kinder och gom. Vidrigt!!!

    Kenza är ju ute på sponsrad road trip. Hon ringde sina ” vänner” Mercedes och fick låna en fet bil och första anhalt var Falkenberg Strandbad, no shit!

    Hur tror ni det funkar? Ringer hon runt till alla ställen och säger att hon vill ha spons eller?

    Faller inte det här utanför både produkt och tjänst?

      Implantat = produkt
      Operation och eftervård = tjänst

    Som den Instastjärt jag själv är så kan jag inte nog poängtera hur mycket det klassiska handfatstricket kan göra för att ge stjärten en extra boost. Av den anledningen förstår jag inte varför Sindy inte bara opererar in ett handfat under rumpan. Mycket mindre farligt, och det går ju att bajsa i det också…

      Eh okej?

    OT – Nån som har funderingar kring BILLGRENWOODs podd från igår?

    Den handlar om drev och hintar mot att Bloggbevakning borde anses vara nån form av katalysator för ’drev’ och dålig stämning bland bloggares kommentarsfält. De menar att den inte varit där innan. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men blev på otroligt dåligt humör av att lyssna på detta. Tyckte de var naiva och verklighetsfrånvända på flera punkter.

    https://www.acast.com/billgrenwood/35.2018-yearofthedrev

      Fast vadå, det stämmer väl att denna blogg har piskat upp ganska extrema stämningar kring exempelvis Blondinbella? För att inte tala om de oresonliga inläggen riktade mot Mr Cool m.fl.

        Jovisst, både inlägg och kommentarsfältet här kan vara rejält hetsiga, särskilt när det gäller vissa ämnen. Det håller jag med om! Däremot så tycker jag inte att Bloggbevakning ska stå till svars för att det blivit negativitet och dålig stämning i andra bloggares kommentarer, som det insinueras av EB i både hennes blogg och i podden.

        Eller? Hmm… Det kanske är rimligt att anta att det är på grund av Bloggbevakning som en mer kritik syn på influensers sprids och manifesterar sig i andra forum. I dont know.

        Jag blev iaf på dåligt humör av att höra EB pladdra om hennes perspektiv. T

          Vi måste lyssnat på olika poddar för det jag främst hörde vad att de trodde att det berodde på Insta Stories och inte på bloggbevakning. Däremot lyftes även den här bloggen som ett exempel på ”det tredje ögat” som nu alltid vilar på bloggar och influencers. Gillade avsnittet och tycker det är modigt av dem att lyfta ämnet!

            Elsa har både nämnt Bloggbevakning i sin blogg, kommentarer och nu senast i denna podd. Det var diskussion om stories roll i podden, men överordnat har Elsa nämnt Bloggbevakning fler gånger än hon har stories som skäl till att drev/negativitiet sätts igång.

              Elsa har helt rätt i att en hel del negativitet har spridits härifrån. Och drev har blivit härifrån när Camcam tagit inspo från Elaines och Cissis instagramkonton. Det blir lätt så svartvit hätsk stämning där som att de inte kan tänka utan bara gadda ihop sig i hat.

          Nä, såklart kan Camilla inte ställas personligt ansvarig för tonen i andra bloggars kommentatorsfält. Däremot tycker jag nog att hon har ett visst ansvar att statuera gott exempel när det kommer till tonalitet gentemot bloggare och influencers. Jag gillar generellt bloggen och tycker ofta att det riktas rättmätig kritik mot vissa profiler, men att det inläggen såväl som kommentatotrsfält ibland kan kännas väldigt insinuanta, skadeglada (t.ex. Blondinbellas husförsäljning) och överlag olustiga. Som jag tolkade Elsa och Sofia i podden kritiserar de hur den sortens småaktighet har blivit vanlig i många kommentatorsfält – däribland Bloggbevaknings. Det är nog en generell trend i sociala medier (oavsett om det handlar om influencers, politik eller aktuella brottsfall). Som aktör med en stor plattform bör man därför vara mån om att skapa ett schysst och sansat debattklimat.

            Instämmer till fullo Nihilist!

        Underbara Clara hade väl också pratat om hur mycket elakt sprids från bloggbevakning?

        Jag hoppas verkligen att Camcams blockande hjälpt till.

      Kan inte uttala mig om den andra tjejen, men Elsa Billgren är ju liksom definitionen på både naiv och verklighetsfrånvänd..

        Wood verkar vara typ den som EB skulle vilja vara, dvs liiiite rikare, smakfullare, svalare, bohemöverklassig.

          Ja! Eller hur! Wood verkar mysig och svalare.

          Jag tappade det för Elsa när podden handlade om småbarnslivet – och EB körde en lååååång monolog om hur det var att ha barn, när Wood faktiskt har tre kids. Hade gärna fått hennes syn på saken, men icke…

      Det har blivit drev skapade även härifrån, ofta runt ämnen som kretsar kring Elaine och Cissi. De är ju experter på drevbildande och ett tag verkade alla av deras hardcore crazy följare ha hittat hit. Men den där mest otäcka tonen som varit i detta kommentarsfältet med riktigt elaka och insinuanta kommentarer verkar ha försvunnit sedan Camcam blockade några här. Skönt! Nu är det bara Camcam som bör tänka över om de onödigt elaka raljanta inläggen hon ibland skriver verkligen är något som behövs på den här bloggen.

        Det har också blivit bättre sen CamCam slutade skriva om LD, och det faktum att LD inte skriver här särskilt ofta.

        Då menar jag inte att LD inte får skriva här, och att jag LD ska gå fri och liknande. Hon är inte felfri, men de personliga påhopp hon kan få är sjukt obehagliga att läsa. Nu när hon inte skriver här slipper vi en del sådant, tycker jag.

    OT
    Borde inte Kenzas senaste inlägg vara tydligare med vem/vilka hon fått resan av?? (Mercedes obviously, men ändå!)

      Det är ju Falkenberg strandbad som sponsrat

        Och Merca-B!

      Självklart. Jag har redan anmält henne både till Konsumentverket och Skatteverket. Hon röstar ju rött eftersom hon står på de svagas sida, enligt sig själv. Men att betala skatt till staten så att det kommer ”de svaga” till godo nej aldrig i livet där går gränsen!! Vidrig hycklare är vad hon är!! ?

        Hahah jaa.
        ”Har inte tillgång till egen bil för tillfället så jag frågar mina polare på valfri koncern om de kan låna ut en… åka tåg går ju inte för sig liksom, jäkla fattiglappsfasoner” xD

          Kanske lite jobbigare att åka tåg när man är så välkänd alt bara ska vara borta några dagar? Hade inte heller valt sj, fyfan vad dåliga de är

            Om Keanu Reeves kan åka tunnelbana och äta lunch på en parkbänk så kan väl c-kändis Kenza sätta sig på ett svenskt snabbtåg..?

    OT!
    Förlåt för OT, men det finns ju alltid någon som kan något här 🙂
    Jag har aldrig läst matte B och nu vill jag in på en utbildning som kräver matematik 2/B
    Tänkte läsa upp detta på komvux, men ska jag då läsa upp matematik 2a eller 2b?
    Ska tillägga att jag är helt värdelös i matte! haha!

      Har de inte någon studievägledare som du kan kontakta?

        Kommuner brukar ha studievägledare. Kolla med din kommun

      Räcker att du läser 2b. Kan även rekommendera youtube när du pluggar, finns lärare som lägger upp genomgångar som är väldigt bra.

        Rekommenderar också Youtube! ?

          Och Khan Academy, samt mattecoach.se!

      Hade aldrig klarat läsa matte 3 utan youtube! Du kommer klara det, no probs. Hade själv inte läst matte på hundra år och hade svårt till en början med matte 3. Nu har jag läst högskolematte för ingenjörer och den är typ lättare haha. Tror jag fått kläm på det nu iofs, så mest nog därför. Men är inte 2a ”lättare” än 2b? Läste tex 3b själv och då är det ingen geometri som det är i 3c.

      Är det inte så att a-kursen är lägre nivå? Står det 2b hade jag läst det.

      Jag lästa matte 2a, 2b är mer om du sen ska läsa matte 3 🙂

    Vad blir hon skyldig farbror Staten nu för båda operationerna?
    Säg att brösten är värda 70.000 och rövimplantaten 70.000 (gissar bara!), ska hon betala ca 25 % av 140.000 (gissade slutsumman), dvs 35.000 kr?

      Har hons ens en inkomst? Är Privé ett vitt jobb ?

        Klart det är

        jag åsyftar att hon är influenser och ska som alla sponsrade influensers betala skatt, som Camilla tar upp i texten. Är det 30 % skatt då kanske?
        Men jag tror hon tjänar bra på klubb Privé, vilket blir en farlighet i sig.

          Men vänta stopp, har hon gått ut med att hon jobbar på Privé?

            Hon svarade inte på frågan i liven på instragram igår så…

              Antingen anställd eller så volontär-strippar hon, för prive har lagt ut flera bilder på henne i underkläder från olika kvällar.

            Hon har väl antagligen gett sitt medgivande då klubben postar bilder på henne, hon följer dom och gillar bilder. Dom har dessutom öppet konto. Sen är ju det ett yrke som andra yrken så det är ju inget man ska skämmas för

    I ett inlägg för någon månad sedan om Elaine avslutade du inlägget med ”Varför kan inte alla bara göra rätt” och ngn rolig gubbe. Detta pga av att hon gjort smygreklam. Inlägget handlade dock inte om det och ordet smygreklam nämndes aldrig.

    Någon ifrågasatte varför du inte satt dit någon länk till Konsumentverket som du gör med alla andra, eller nästan alla. För att du trodde att alla kände till det, hade du svarat. Men du la inte till den i inlägget, och inte heller ordet smygreklam.

    Nu däremot är det Sindy det gäller och hon har ju inte kontaktat dig som Elaine gjort för att bli ”kompis”. Ett tips till alla bloggare som inte redan gjort det är alltså- fjäska in er ordentligt 🙂

      Läste du inlägget?

        14.34, precis, det som är irriterande är att olika personer behandlas olika beroende på ”status”. Camcam vill förmodligen inte bli smutskastad på Cissic, Elaines och LD,s stora instagrams igen.

          Intressant. De är bland de ”minsta” influencerna jag skriver om så borde det inte vara mer logiskt med Blondinbella, Kenza, Angelica Blick och Janni istället.

            Fast håller med A, Cissi och Elaine har väldigt stora instagramkonton. Och du är privat med Elaine. De skrev riktigt elaka saker om dig och din blogg innan du slutade skriva negativt om dem. Och det fick stor spridning.

            Med status fattar jag det utifrån kommentarern ovanför, de bloggare som kontaktat dig som du inte längre skriver negativt om. Statusen mellan dig och bloggaren.

              Nä, det stämmer inte. Jag har blivit kontaktad av, träffat och pratat med betydligt fler influencers än vad som framkommer här. Men vill man tro det får man givetvis göra det men det är ingeting jag tänker diskutera mer än så här.

                Det är klart, alla har inte velat bli vän/blivit vän med dig.

                Men exemplet här ovan med att du i ett inlägg om Elaine inte sätter dit konsumentverkets direktanmälan-länk, för att du trodde alla kände till den. Som det står i en kommentar ändrade du inte heller och satte dit en. Men med Sindy sätts den givetvis dit?

                Vad har hänt med sindy? Inga uppdateringar. Kanske inte har gått så bra med operationen .

      Vilket inlägg var det? Kan inte hitta det.

    Haha herregud, minns inte vem som skrev det men var någon kommentar här om att Bella antagligen utvecklar någon detoxprodukt med sitt nya renlevnadsliv. Nog fan när man går in på bloggen idag står det om utveckling av detoxschampoo. Snacka om genomskådad hon börjar vara med sin strategi.

      Vad är ett detoxschampo? Tar det bort mer smuts än ett vanligt schampo? Eller återuppbygger det hårstråt inifrån så håret får nytt liv? Vad är poängen ens?

        Aussiemoist hade ett liknande men tror inte det finns kvar längre – det tog bort alla rester av gamla hårprodukter och håret blev sådär gnisslande hyperrent efteråt. Vet inte om jag skulle kalla det för detox men det är väl ett inne-ord….

      Vänta bara så kommer Guldkula alkoholfritt bubbel tillsammans med en rabattkupong på detoxschampot!

      finns inga shampoon som detoxar. Däremot finns det sk chelating shampoo som rengör på djupet (inte clarifying! det är en annan grej) och tar bort t.ex mineralrester från hårt vatten osv.

    Såg du det I en dröm, kristallkula eller sa ett spöke det till dig?

    Vaddå slänger käft med folk på kliniken? Har jag missat något

    Antagningen inte PK att påpeka detta men jääähhäävlar vilken dolme forden verkar till att ha

      Hahaha öh nej? Den såg ju svinliten ut. För övrigt: ?

        Vet inte vad för preferenser du har men ”svinliten” såg den inte ut till att vara

      Har han visat den på bild?! :/

        Han svänger med den i någon slags dans på sindys insta. Kalsonger på men man får en rätt bra bild av hur det kan ligga till

      Haha, Kevins lille penis var i räkstorlek ?

        Kevins penis är enorm :*

          Haha intala dig vad du vill Sindy ? Jag har själv fått smakat på den räkan..

      Han visade den på sin story för någon dag sedan. Varken där eller i sindys post verkar den vara av någon imponerande storlek. Rätt normal skulle jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.