Snart är det Halloweeeeeeeen!!!!!

En influencer-outfit från Urban Outfitter! GOALZ liksom!

Jag är en smula osäker på vad som ingår i dessa 59 dollar men en bättre outfit kan jag inte tänka mig!

Nu kan ALLA bli en influencer – så även David Hellenius! 😂😂 På avbetalning till och med! SÅ mycket goalz!!!

Tack för tips! 

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Skönt, jag behöver inte ens köpa något till halloween. Kan bara ta av mig linnet så är jag done 👌

  Endast toppen och tightsen ingår i priset.

   Synd! Hade inte bangat på tröjan, ser sååå skön ut

  Allt utom peruken,fan enkel utklädnad,har ju allt hemma.Tror grannarna blir rätt överraskade när jag kommer klädd som vanligt och knackar på och skriker bus eller godis😂

   Sorry,snabbläste-bara top&leggings🤦‍♀️

  WTF 😂

   Eller bara ”WT”

    😄

  Halloween… suck…

  Firar inte Halloween alls, köper inte heller hem godis att ge till dörrknackare… Kul för de som firar! Hos oss var det aldrig en självklarhet när jag var liten (är 22 år).

   Vilken tur att man bestämmer själv då man vuxen 😊

   Jag håller med. Har alltid undvikit halloweenfester och andra fester som kräver utklädnad. Var på en halloweenfest när jag var sju år. Ville inte klä ut mig men tog motvillig på mig en häxhatt. Det var första och sista gången. Inte ens då var det kul.

    Du kanske borde ge det en chans till när du är äldre än 7? :)))))

    Då behöver man ju inte gå?
    Själv älskar jag Halloween, pyntar massor, skär ut pumpagubbar, har Halloweenfest osv och det är SÅ tråkigt att folk måste spy galla över Halloween. Strunta i att fira den bara vad är problemet? Samma med alla julhatare. Skippa julen om ni inte vill fira. Man MÅSTE inte.
    Att skylla på att man matas med det i media eller samhället är bara trams, det finns mycket jag ogillar starkt, som midsommar, mello, idol osv men det är väl för bövelen bara att låta bli att se/läsa/delta om man ogillar.

     Hon skrev ju att hon undviker dem. Inget att uppröras över.

  Kan även fungera som Kim kardashian eller Kylie Jenner utklädnad 😂

   Exakt min tanke med 🙂 främst KK

  Har man pengar över – löp å köp! Annars tycker jag att det är ett firande som vi kan hoppa över i Sverige, lördagsgodis till barnen funkar väl fortfarande?

   Livet är så kort varför inte ta varje chans till att fira och sprida glädje istället för sprida negativitet, livet blir vad man gör det till 😊

    Har aldrig upplevt att bus eller godis sprider glädje dock

     Halloween innebär nödvändigtvis inte ”bus eller godis” för alla 🙂

     Tråkigt. Hade jättekul under uppväxten, alltid stor fest där alla klädde ut sig, 1 timme lång spökrunda i skogen som ridskolan höll i och massssa godis efter man hade gått runt i grannskapet

     Har du aldrig varit ute och tiggt godis av dina grannar?

     Såklart barnen blir glada för pengar och godis.

     Don Lothario? Har du aldrig ”påskat” heller? Det är ju precis samma sak fast en annan tid på året och har vad jag minns alltid spridit glädje bland folk man knackat på hos.

    Håller med! Finns massa kul med halloween förutom att gå runt och köra ”trick or treat”.
    Roliga dekorationer, pyssel, fester, fladdermöss, spöken, pumpor, spindlar, roliga bakverk, godis och annat skoj.
    Det är lätt den populäraste högtiden bland kidsen efter jul så den är nog här för att stanna.

    Vet inte vad som uppfattades som negativt och att fira och sprida glädje kan man göra vilken dag som helst helt utan något speciellt. Det här är ju en tradition som togs hit av köpmännen i Sverige och jag antar att det inte bara var av den anledningen att de ville ”sprida lite glädje” eller vad tror du?

     Och jag antar att julens ursprung inte hade så mycket med Kalle Ankas jul på SVT, att göra. Ändå är det en älskad tradition idag. Eller hur?

     Många högtider i modern tid handlar om att köpa. Men skitsamma?! Man väljer ju själv om man vill se det sådär bittert och muttra om konsumtionshets typ – eller om man hellre njuter av pepparkakor och glögg kring jul/gör något romantiskt för sin partner på alla hjärtans/klär ur sig och pyntar huset spökigt till Halloween. Klart man kan göra det på en vanlig jäkla måndag, men tack vare dessa särskilda datum kan man inte minst då en anledning att fira eller träffa nära och kära, man kan synka firandet med andra, och känna en gemenskap. ”Fatta hur många andra som sitter och läser med i replikerna i Tjuren Ferdinand JUST PRECIS I DETTA NU” kan i alla fall jag tänka och känna mig som en del i ett sammanhang, något fint.

     Vi som faktiskt väljer att sprida och ta del av all kärlek och glädje har nog roligare i slutändan, tror du inte. 😉

   Varför skulle man hoppa över en så kul grej? Älskar att få klä ut mig 😂👏🏻 Några barn finns det dock inte med på mitt hallowrenfirande.

  Personligen tycker jag bara det är kul med riktigt läskiga utklädnader. Satsar alltid på något med gore, blod eller typ monster och zombies. Kul kontrast från att vara ”söt tjej”

   Älskar Julies (i modern family) utklädnader

   ”Söt tjej”…? Är väl sexig *vad som helst* alla kvinnliga utklädnar syftar till att vara

    Nej, finns gott om annat med 👍

     Inte när man kollar utbudet bland färdiga utklädnader att köpa (i damutbudet alltså). Men visst, vill man tillverka egna så kan man ju göra något annat

      Beror väl på vart man kollar 😝

       Men eftersom många vuxna klär ut sig för att festa så är det väl inte konstig att outfitsen är lite anpassade till det 😉

       Vilka sidor kan du tipsa om där de säljer utklädnad för kvinnor som inte är ”sexig”?

        Mina kommentar försvann, antagligen pga länkar men kolla typ partykungen eller liknande stor butik för maskerad och fest. De allra flesta dräkter finns i dam – herrstorlek. Du kan lugnt klä ut dig till Jason eller Freddy Krueger om du vill. Det är väl bara fantasin som sätter gränser tänker jag.

         Partykungens damsortiment är ju sorgligt.

    Tänkte mer på att jag till vardags räknas som ”söt tjej”. kul att då få vara ett monster för en kväll, eller något annat läskigt och blodigt.

     Hahahaha älskar att du på fullaste allvar refererar till dig själv som ”söt tjej”.

      Det är ju inte så att jag vaknar upp varje morgon och ba ”fan vad söt och gullig jag är”, men samtidigt vet jag ju att jag passar in i rådande ideal.

      (Ser i övrigt inget fel med att ha ett bra självförtroende och att tro på att man är snygg/sexig/cool/söt/whatever?)

       Jag tycker att du lätt ska säga till dig själv varje morgon att du är söt och framför allt bra! Kvinns behöver mer självkärlek.

    Söt tjej i vanliga livet uppfattar jag det som. Kontrasten blir då stor genom att klä ut sig till något läskigt på halloween.

   Jag har inget emot att folk firar Halloween, men jag hatar verkligen om folk kommer med mask för ansiktet. Har fobi för masker och har haft det sedan barnsben. Ingenting jag egentligen lidit av förrän för några år sedan och nu varje år. Min sambo får öppna dörren för jag vägrar eftersom jag ju inte kan veta om de som knackar på har mask för ansiktet förrän jag öppnar för dem ..

  Jag gör en foliehatt, bara klä en valfri huvudbonad med folie, på med hatten = klart!

  En helt annan grej…ser på insta att blondinbella är på Balmains modevisning i Paris och hon fotas på röda mattan?

  Är det riggat för ingen vet väl vem hon är där?

   Haha värsta jublet men nej tror inte det är riggat, många tror nog att hon är någon filmstjärna eller kunglighet så snygg som hon är, haha kul för Bella.

    Tänkte på att många inbjudna hade coola kläder, boots och tatueringar. Isabella passar ju inte alls där med sin stil, hon är ju bara där för att hon råkade blivit inbjuden till just den showen genom kontakter. Känns fejk på något sätt. Såg att släpet på klänning tyvärr verkar ha blivit väldig smutsigt 😬

  Avskyr halloween. Inga dörrknackningar, men har ofta klivit ut dagen därpå för att se farstudörren eller bron äggad, alternativt skräp intryckt i buskarna… Tack för den…

   Dvs ingen har knackat på för att fråga ”bus eller godis”, någon/några har bara kommit hit för att stöka..

   Kan inte påstå att jag är en speciellt provocerande person. Är väldigt anonym, sambon likaså. Ingen ”elak” politiker eller chef. Ingen udda klädstil eller engagerad i någon förening. Jag bara är.

  Jag undviker också halloween, både dekorationer och fester med utklädningstema.

  OT men Bella instastory just nu haha folk jublar och skriker åaaah woow och Bella fotas för fullt och hon poserar och slänger med håret, och personer vill fotas med henne, de tror nog att hon är någon filmstjärna eller kunglighet, haha så kul. Men wow så snygg hon var, snygg klänning!

   Svart klänning, så originell. *gäsp*

   Hon har tvingat sin femtehjuls-assistent att filma när hon pussas med Hajen också 😂😂

    Och klippet efter när hon utbrister ”Im always so hungry after the shows”. Hahahaha. Är det inte andra gången hon är där? Och vad är så ansträngande och aptithöjande med att sitta på en visning?

  Ungarna knackade på förra året och jag hade varulvmask på mej. Vad dom skrek hehe. En gång när jag gick till pappa öppnade han med miss piggy mask. Usch vad rädd jag blev. 😂

  Hör jag superknas eller säger Bella i hennes instastory att hon använder ”Lowgrip” som i low grip, till sitt eget märke..? Presenterar hon sig som Isabella Lowgrip också?

   Hur cringe var inte videon efter den där hon står på röda mattan och blir fotograferad? Då när nån filmar henne bakifrån när hon går och när hon ser det så gör hon först inget, sen är det som att det tar nån sekund innan hon snappar upp kameran och då liksom slänger hon med håret och gör det där obligatoriska cringe-skrattet : men kameran har liksom redan gått vidare och filmar annat. Allt blir liksom bara helt fel och awkward 😁

  Jag vill ha fest med thé real hmm 😊😉

   😜👍😊

  Först, jag förstår att annonsen är från usa och ska efterlikna valfri Kardashian/jenner. Men detta är ingen typisk influenserutstyrsel när det kommer till våra svenska influenser.

   Precis och lite märklig egentligen för att det är så många här i Los Angeles/ Santa Monica klär sig på lediga dagar. Fan jag är klädd så just nu förutom keps och solglasögon.

  Alltså jag älskar Halloween!! Ordnar alltid fest här hemma för min son och hans kompisar.. så jäkla kul.. Hela huset total dekorerat, alla är utklädda, massa läskig mat o godis … åh vad jag längtar.. Har dessutom en liten i år, hon ska vara pumpa! 😁

   Såå gulligt 😃🎃

  Den här outfiten är inspirerad av Kim Kardashian och hennes samarbete med Kanye West o hans skor. Hahaha! Jag älskar Halloween. Dock klär jag inte ut mig längre men har en hel halloweenvecka där jag kollar på skräckfilmer (både roliga o läskiga) men mannen i mitt liv varje kväll. Älskar’t!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *