Att avslöja sin egen smygreklam och så lite idioti…

Varför reklammarkera på Instagram för att sedan skita i det på bloggen?
SÅ dumt!

Dock inte lika dumt som det här…
Betyder detta att vi kommer få en rabattkod på rövförstoringar i nästa Glossybox? *håller tummarna*

Tack för tips, Emma och J!

Klicka här.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Camilla, tycker du ska lyfta denna videon 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=ZAw3YqWTHAA

    Så glossybox vill frontas av en brud som kör med hämndporr? Vidrigt!

      Och om ändå det var det ”enda”…
      Märkliga företag, de verkar ha samma synsätt som Bella – all reklam e bra reklam…

      Blir ruskigt sugen säga upp min prenumration faktist. Fast nu har jag ju betalat till juni nästa år. Hinner nog glömma tills det.

        Men vadå ring och säg att du vill ha dina pengar för att dy tycker att företaget inte längre verkar ha så fräscha värderingar. Då kommer dom ju garanterat att agera!!

      Läs deras recensioner på Google, deras snitt är 1,4 stjärnor…. Så det kanske inte går så bra för dem.

        Shit, blev riktigt förvånad när jag läste recensionerna på Google då jag bara sett all influencermafketing från detta företag. Dock har jag aldrig fattat vem köper skiten? Det är såna billiga skräpprodukter så jag fattar inte grejen. Det är som ett skämt jämfört med andra beautyboxar.. men det var visst aldrig så ”bra” som det gavs sken om.

          Oj, och jag är riktigt nöjd! Kostar mig strax över hundra kronor i månaden och får ett överraskningspaket varje månad. Inte alltid allt i boxen passar mig, men väl värt en hundring!

          Fast det är långt ifrån skräpprodukter utan ofta väldigt bra märken

      Mailade och sa upp min prenumeration där idag. Förklarade också varför med deras val av samarbetspartners osv.

      Även om du inte vill vara lika drastisk som jag och säga upp din GB så är det bra för företag att veta vad kundera tycker om dem.
      Rekommenderar alla att, oavsett kund eller inte, om du inte anser att företaget jobbar moraliskt rätt att maila dem på support snabelA glossybox.se

    Carolinejansson85 på Instagram kör också smygreklam rakt igenom konstant. På bloggen märker ibland.

      Och WellnessLinn på Instagram..

    alltså VARFÖR lär sig Sindy inte??? Varför går det liksom inte in?!

      Är det NÅGOT som går in och fastnar hos henne….?

        Implantat?

    Och all dessa tävlingar överallt.
    1) gilla denna bild
    2) dela denna bild
    3) tagga denna bild med sextiotretusenniohundratolv vänner för extra hög vinstchans!

    Go to hell all of you. Hoppas era företag blir avstängda för alltid från sociala medier. Intelligensbedriade rumpnissar.

    Instgram ligger nere över hela världen.. jag garvade när jag kom på hur snopet det måste kännas för Isabella att inte kunna göra en ny story varrrreenda sekund. Hahaha

      Är ändå inte hon som lägger upp det

      Tack! Jag undrade just varför instagram inte går att uppdatera. Ps. Inte Isabella ?

      Är det någon mer än jag som inte kan dela videos eller rörligt material på insta-stories längre? Allt typ av rörlig media som video, gif eller boomerang gör att inlägget låster sig och står och försöker ”publicera” i 24h tills inlägget försvinner av sig självt. Det går inte att ta bort inlägget och ingen kan se det. Att ominstallera appen fungerar inte och naturligtvis svarar inte Instagrams support.

    OT.
    Ditte Svanfeldt som bara blir struken medhårs av sina läsare. Köper ny kappa med rävpäls och tar sin hängiga dotter till förskolan för att inte missa fotograferingen?

      Bitter much?

        Nä varför skulle människan vara det? Så ofräscht med dessa bloggande mammor som går stylade till föeskolan som om det vore utgång.

          På tal om ofräscht…

          Ja för när man lämnar barnen på förskolan är det mjukisbyxor och luvtröja som gäller. NÅDE den förälder som är duschat, sminkad och har kläder h*n tycker är snygga! Nej du, så får en förälder inte se ut…

          Kritiken angående päls hade helt enkelt kännts mer uppriktig utan resten av kommentaren. Men jag har fattat att folk mest läser mammabloggare för att hitta något att störa sig på.

            Varför då? Är det respektfullt mot resten av förskolebarnen att ta sitt sjuka barn till förskolan för att man inte kan stå över fotograferingen?

      men VARFÖR äkta päls??? Blir så matt…

      Reagerade också på att hon tog dottern till förskolan, hon om någon borde ju veta hur pass farligt det kan vara att smitta någon annan person med nedsatt immunförsvar.
      Tyckte om Ditte jättemycket förut men nu för tiden är det bara samarbeten (där man måste in på bloggen för att läsa om inköpsställen) tycker tyvärr att det blir så långtråkigt att jag har slutat följa/läsa hennes blogg.

    Blir lite besviken.
    Paula hade en tävling på instagram att man kunde vinna 1000 kr i presentkort på myperfectday.se, men har inte dragit någon vinnare än. Har frågat på instagram när vinnaren ska dras, men får inget svar. Kan inte kommentera hennes blogg och fråga för det står att något obligatoriskt fält inte är ifyllt fast att jag har skrivit i allt. Vet inte riktigt varför jag skriver här, känner mig bara less och nere just nu.

      Skit i henne ???? förstår om du velat vinna men de är alla oseriösa. En annan bloggare för länge länge sen försökte locka nya läsare till sin blogg med en tävling om kaffemaskin som brygger på kapslar typ dolcegusto. Till slut vann hennes chef/kollega so. De jobbade ihop med inom handels. Vem jag nämner är annamatkovich.com ?

        Samma sak gäller Kenzas tävling där hon lottade ut en brudklänning och en ring till ett värde av 50.000kr. Vem vann? Jo, Angelica Blicks vän.

          Usch det är riggat för vänner. Man borde anmälla speciellt när det handlar om stora summor.

          Omg what?! Det är ju helt sjukt. Och allt deras snack om att de älskar sina läsare och vill ge tillbaka…

          är detta sant? varför granskar ingen?

      Delta inte i sånt här trams

      Tror du ens på något Paula skriver?? Allt är lögn lögn lögn

    Det är lite intressant, jag med ganska liten blogg, är supernoga med att reklammärke varenda inlägg som innehåller just reklam. Jag är livrädd för att bli anmält, fast jag vet att risken är ganska liten och skulle jag bli det så händer inte så mycket mer än en varning. De som verkligen borde bry sig är de stora influencer där risken att de blir anmälda är mycket större men de bryr sig inte?

      Ja tyvärr är det så. Mkt vill ha mer. Skatteverket bir
      borde de granska de alla som sysslar med sånt. ?

        Your eyebrown its not on fleek

    Är paow med i ex on the beach ?

      Japp

    För ett tag sedan så lade du upp ett klipp här i bloggen, Camcam, där ett barn blev tatuerad. Det visade sig sedan att det var fejk (tror jag?). Nu har det kommit ut ett klipp där en 10åring blir tatuerad. Så jävla sjukt! Dessutom är tatueraren känd för att inte göra ren sina verktyg. Mamman var trött på att barnet tjatade om en tatuering. Så hon drar med sin son till en 16-åring som tatuerar honom. Liksom, what?!

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6231125/Mother-34-arrested-allowing-10-year-old-son-tattoo.html?ito=social-facebook

    Vart hittade du domen?

      det är bara att maila tingsrätten det dömdes i så skickar de till dig.

        Vilken tingsrätt är det?

          Förvaltningsrätten Stockholm.

    Krävs nog betydligt mer än en uppryckning. Förutom det helt olämpliga levernet, nekar hon även barnen både vaccin och alvedon och läste dessutom hur stolt hon var över att inte ens gå med på att ge sina nyfödda ett medel som skyddar mot blödningar (som typ alla ungar får, väl beprövat).
    Hon lever typ på en annan planet när det gäller vett å sans

      Och sig själv kan hon trycka i en massa skit och göra riskfyllda saker på. Så otroligt märklig människa

        Verkligen. Beprövade, säkra läkemedel mm vänder hon ryggen till, men massa onödigt jox går det utmärkt att spruta in både fram och bak..
        Man baxnar av sånt här.

    Jag tycker den som har mest smygreklam är Paula. Det luktar samarbete på alla hennes inlägg fast hon inte skriver det.
    Förstår inte hur långt man skall gå för att få lite produkter gratis? Använder sina barn också just för pengar och gratis saker. Fy fy

    Engla skriver nåt fumligt om att hon vill leva enkelt utan en massa jäkt på Instagram livet. Hon so. Visar massa yta naglar skönhetsfix dyra sponsrade kläder känns inte äkta lite Blondinbella varning över det hela. Först en massa yta sen lite snyft inlägg på det hela.

      Såna där inlägg kommer nån gång ibland. När hon fått dåligt med kommentarer eller kritik så brukar de komma. De inläggen känns lika oäkta och tillgjorda som hennes löshår och annat löst.
      Finns ju inget ärligt och genuint hos Engla tycker jag.

        Precis. Känns lite Bella över det hela. ??

    Har du möjlighet att ladda upp den och länka? Vore verkligen intressant att läsa!

    Åh kan du inte skriva mer om Sofi Fahrman?? Så sjukt nyfiken på hennes liv alltså. MVH R.Ö.L.L.E.K.A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.