Läsarna är lite skeptiska till Magdalena Graafs samarbete

Magdalena Graaf verkar supernöjd med att ha ”förhandlat till sig” 40% rabatt på träningskläder, men läsarna verkar allt annat än imponerade.
Hand upp alla som är sugna på ett par svindyra och komplett genomskinliga bomullstights som utan ansträngning gör smygreklam för ens trosor till hela gymmet.
Produkterna framstår som svindyra och av dålig kvalité. Varför inte lägga till en extremt lång leveranstid också för ett hattrick i bad business?

Jag vet inte, men tror ni inte att hon hade lyckats sälja betydligt fler tights om hon hade skippat den där rövbilden här ovan eftersom den verkligen skriker genomskinligt Kina-krafs?
Det tror jag…

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår inte, ville hon visa trosorna för alla..? Hon måste ju ha sett hur bilden ser ut innan hon la upp den. Dålig marknadsföring för kläderna

      Hon kanske inte tycker det är fel att trosorna syns?

    Även den som byxor har, hon får gå med rumpan bar…

    Magda får väl göra som Petra T som är naken under sina träningstajts!
    Sen får man visserligen vara försiktig med vilka rörelser man gör men ingen trosa kommer att synas:
    https://petra.metromode.se/2015/06/25/att-visa-stjarten-for-folk-pa-gymmet/

      Hon hade väl antagligen stringtrosor…?

        Nej Petra brukar skriva att hon hatar trosor och oftast är utan, speciellt när hon tränar.

    Köper jag tights så SKA dom vara squat proof. Hade aldrig lagt en krona på dessa tights – hur mycket rabatt jag än hade fått.

      Har du något bra tips? Tycker det är så svårt att hitta träningsbyxor som ej blir genomskinliga vid t ex squats.

        Jag kör enbart Nike legendary, men de är ju inte sådär glatta i materialet. Håller allt på plats och syns aldrig igenom.

          Aimn bästa bästa tightsen

        Låter kanske galet men ibland har Lidl träningskampanjer med riktigt schyssta träningskläder. Heter Crivit tror jag o de grejer jag köpt har jag blivit supernöjd med. Ett par lite tjockare tajts mer för utomhuslöpning men så sköna o riktigt bra vindjackor har jag köpt där.

          De har faktiskt riktigt bra grejer där ibland, otroligt nog! Har också köpt de tajtsen och de är super. Är lite mat/köksgöra också och har två grytor/kastruller därifrån (för typ 250 pix) som med råge slår mina proffsgrytor för 1000 + kr. Brukar botanisera där ibland och är väldigt nöjd med mina fynd.

        Har Adidas, kostar typ 800 kr paret men är inte i nærheten av genomskinliga och ser lika fina ut efter två års frekvent användande och tvættande. Så vært

        Kan tipsa om märket BLACC som finns på Sportamore om du vill ha billigare än Nike osv, har många par och inte ett enda är genomskinliga.

          Ja!! BLACC är otroligt bra! Sitter som ett smäck, töjs inte ut, håller länge, blir inte genomskinliga, billiga, sköna som fasiken. Har två par kompressionthights i det märket som kostade 149kr styck när jag köpte dem och de slår mina förra svindyra med hästlängder. Trodde fan inte att nåt så billigt kunde hålla så bra kvalitet. Rekommenderar märket till alla!

            Gymshark är också bra kvalle

        Six Deuce och Bia Brazil!!

    Dessutom VEM bli shoppingsugen när man slänger fram trasorna på i ett stökigt rum? Har de glömt att anställa en reklamansvarig? Maggan förstör ju för affärerna…

      Vilket oerhört proffsigt framfört samarbete, kunden måste vara överväldigad!

    Kul att hon hunnit fota sig i alla outfits inför denna spontana ”generösa” rean.

    Plus att svettas på det hahahaha

      Jag svettas rätt mycket i ljumskarna och rövskårab/ryggslutet. Skulle se ut som att jag pissat ner mig i dessa tights. Utöver att allt skulle vara på display och när det är för likt min hudfärg ser ut som att jag är helt näck först. Ogillar denna typ av rosa personligen.

    Det enda jag stör mig på efter att ha sett bilderna på hennes blogg är att loggan är direkt kopierad från betterbodies ??‍♀️ skulle för övrigt aldrig sätta på mig genomskinliga tights heller.

      Står där inte Better You from Better Bodies? I så fall är prisnivån helt korrekt.

        Note to self : Better You by Better Bodies, ska det vara! Så jo, loggan är helt rätt.

          Ah då missade jag det helt, kollade för snabbt 🙂

    Hon borde lägga energi på att städa dom verkar leva i en svinstia!

      Är dom inte 2 vuxna plus stora barn i hushållet? Varför ligger städningen av ”svinstian” då enbart på henne? Inte så länge sedan Underbara Clara visade upp sitt hem ”au naturel”, fantastiskt befriande! Det finns ett annat liv bakom blogg/Instagrambilderna;)

        Om inte annat får hon ni lata människor må lite bättre! ? Klart man inte kan må bra i en svinstia! Stor skillnad på rent och Instagramvänligt…!

        Suck era pk-rövar! Finns folk som inte följer barnrumpor som Maggan men städa borde hon och ALLA i hennes familj göra!

        Klart det kan vara befriande att se ett hem som inte är helt perfekt. Men att göra reklam för kläder i en sån miljö ger mig vara avsmak, jag får noll köplust. På hennes egna blogg fanns en bild med kläderna slängda över en hög av stök. Mmm vad inspirerande! Jag tycker det ser oerhört trashigt ut.

        Sen så behöver man ju faktiskt inte ha sånt stök bara för att man har barn. Jag har två småbarn men jag ställer alltid tillbaka allt som jag använt direkt. Blir aldrig stökigt förutom leksaker. Men dem plockar jag upp varje kväll. Hade jag haft ett reklamsamarbete hade jag sett till att ta bilderna från en vrå som är städade. Åtminstone.

    Alltså…att detta är den värld vi lever i…

    Fast är det som Veronica skrivit om tyget så är det väl värt med någon extra hundralapp?
    Jag blir mer o mer medveten om hur saker framställs. Som tyg t.ex.
    Skulle jag för den delen ta på mig ett par genomskinliga tajts? Nope.

      De superexklusiva tightsen är gjorda av 47 % polyamid, 39 % polyester och 14% elastan. Kan jämföras med mina från H&M som är 92 % polyester och 8 % elastan.

        Jaha. Ja då är de inte värda några hundra mer: p

    hu syns trosorna va hemskt….???, bröstvårtan är ju oxå helig nuförtiden…El smutsig att de syns..men rumpbilder av gudsnåde är ok..?

      Att andra visar nipples och booty på sociala medier betyder inte att alla vill göra det. Särskilt inte i miljöer där det vistas många män, så som det ofta gör på gym.

      Verkar som det där med utvikningsbrud sitter kvar i ryggmärgen på somliga oavsett ålder…

    Alltså jag ser tjejer i svarta genomskinliga träningsbyxor precis överallt. Med string under så man ser hela rumpan. Det är mer regel än undantag. Så de säljer säkert jättebra ändå.

      När du skriver så tänker jag bara på hur det var i slutet på 90-talet. Är genomskinliga träningsbyxor den nya Savannabyxan?

      Men herregud. Usch.
      Ska man inte kunna välja om man vill se folks nakna rövar längre?

      Fattar ingenting. Jag har Nike, H&M, Casall, Under Armour och inga av dem är genomskinliga.

        Är du säker? Jag tror att många inte vet om hur det ofta blir av tex solljus. Precis som att svart blir genomskinligt av en fotoblixt.

          Eller ja, svart i vissa specifika material ska jag väl tillägga.

          Nu blev man själv otrolig, kanske man måste kolla en extra gång, vill inte visa röven för allt och alla

        Precis de seriösa märkena är inte genomskinliga.
        Det som hon gör reklam för ser bara billigt ut.

    Naturlig ej tillrättalagd bild som säkerligen speglar flertalet av läsarnas egna hem. Lite stök och bök, dålig ljussättning, inte superstylat eller retuscherat.

    Är det inte detta vi/ni vill ha?? Med tanke på hur unket allt annat känns i influensa världen (om man skall tro kommentarer till andra inlägg). Gällande genomskinliga kläder- ni thank you.

      Skulle aldrig falla mig in att bo i en sån där svinstia!

    Haha,bästa ever.Vem tror att genomskinliga rosa ”strumpebyxor” går att sälja till den målgruppen som läser Magdalena?Eller vem egentligen vänder hon sig till?Ungdomar,Mammor eller är det en livsstilsblogg?Om det är en”lifestyle”så känns det ju som att bestiga Mount Everest i flipflop.

      Förmodligen 40+ som lever sina liv genom henne, de som inte haft en ungdom gör revolt vid 40 års ålder…

    Instämmer i vad de flesta ovanstående talare skriver… MEN det som ändå är allra konstigast är ju att det säkerligen ändå är massor av människor som tar Maggans ”erbjudande” och shoppar loss!!

    De där ser ut som balett strumpbyxor eller vad de heter? Dessutom rätt så rosagris hudaktiga så på mig som är blek skulle det inte synas var de börjar eller slutar, skulle jag gå med dem hemma skulle ingen ens tro jag hade byxor på mig.. 😉 Misstänker att man även ser varenda liten hudknottra. Nee jag skulle INTE köpa dem, aldrig gå utanför dörren med dem om jag fick dem hur mycket de än andas.. Tror också att just denna bild är den som gör att många väljer att inte köpa dem, å andrasidan så kan ju ingen skicka tillbaka och inte ha vetat att de är genomskinliga.

      Som att vara naken, fast fulare eftersom de framhäver minsta knottra… ?

    Städningen var dock det sista jag tänkte på.. tycker mest det är befriande att se hem som är som de är. Ingen av er som är med i gruppen Family living – the true story på F.B? hur skön är inte den?

      Jag var med i den men tillslut fick jag gå ur den då jag blev illamående av alla bilder… Lite stök är ok men äckliga hem där man lever i en svinstia det går bort för mig. Att försöka bortförklara äcklet med att man vill leva utan krav på städning är bara löljligt, lär er att hålla iordning så tar inte städningen någon tid alls.

        Usch den är fööööör bra…….

        Folk som ej putsat fönster på 12 år

        Som har julgranen kvar på balkongen i 4 år

        Osv…….

        Jag undrar vad det är för folk i den där gruppen egentligen. För mig ser det ut dom misär istället för normalt stök

      Får lite ångest av såna grupper och bilder haha. Har det inte superpedantiskt hemma själv men vill gärna tro att man kan hålla fint trots familj och vill se fina bilder som inspiration till det. Får panik av massa stök..

    Har jobbat med träningskläder och ja, de flesta tights är lite genomskinliga. Som någon skrev ovan är det mer regel än undantag. Man får satsa på att köpa mörka färger om man vill minimera risken för genomlys. Inte konstigt med tanke på att man vill ha relativt tunna tyger för komfort/funktion och att det ska sitta mycket tight. Ingen aning om hur kvalitén är på de tights Magdalena har på sig men om det är något jag har lärt mig så är det att genomskinlighet inte behöver betyda att det är en dålig kvalité… och tvärtom för den delen.

      Håller med dig, speciellt är många yoga-tights genomskinliga då man vill att de ska vara så rörliga som möjligt och inte för tjocka/varma (beror naturligtvis på yogaform). Själv älskar jag Filippa K:s tights och de är lite genomskinliga, men helt klart värt det (har dock hudfärgade trosor under).

    Genomskinliga reklamkläder för 600:-? Behöver Maggan få in lite cash efter sin meditations/rehab/hitta sig själv-resa? Det verkar inte som att hon hittade någon annan än den hon var när hon åkte, ovärd resa om det var det som var syftet.

      Herregud! Alla dessa reklaminslag på bloggar, köper folk verkligen saker och ting de inte behöver? Bara för att vissa bloggare gör reklam och får betalt. Varför inte skaffa sig ett riktigt jobb, typ jobba inom vården, det råder brist på sjukvårdspersonal och man får perspektiv på livet när man jobbar inom vården. Bloggar som inte har ett riktigt jobb, förutom att blogga, borde komma ut i arbetslivet på riktigt och inte bara sitta framför datorn och sprida en massa onödig köpa, köpa, konsumtion…

      Men hon blev ju smal av resan. Tror nog att det var det som var huvudsyftet. Allt verkar bara handla om yta för systrarna. Hann hon vara hemma en månad innan det var in med löshåret igen. Vad gäller Better You fattar jag inte hur folk kan beställa alla dessa sockerpiller och nu dessa träningskläder direkt från Kina i strumpbyxekvalitet. Den som köper till detta pris måste man kunna lura på vad som helst.

    Nja,skulle nog inte vilja visa röven i ett par ”strumpbyxor”.Känns lite sådär oavsett trendmärke.Linnet ser(har inte provat)Mja,ev något du köper på marknaden i valfritt Medelhavsland.Viktigt är väl att tänka på all skit som träningskläder släpper ifrån sig vid tvätt.Uppfyller dom kraven?

    OT . Har det diskuterats här varför Lance har ett egettv program och vaförhan är mednär han uppenbart framställs som mindre vetande?

    Så sjukt ärlig reklam. Tycker vi borde hylla detta plus retro-stilen ”dagens sjopping” som modeblogg anno 2009!

      Och ja det stavas sjopping eller hursjutton uttalar ni ordet egentligen? Självklart som i nu sjoppar vi annars sjappar jag! Ska vi sjappa och sjoppa lite istället?

    Hon är så patetisk, visa upp nya kroppen efter fyra veckor i Thailand. Trodde att hon kom hem med något nytt i bagaget, inte bara utseende,

    Jag älskar Maggan! Tycker hon bjuder på sig själv och är rolig. Även om hon gör reklam kanske jag inte handlar. Men tror seriöst hon gillar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.