Marcelos finest och när han åker ut.

Okej – gud hör bön så jag slår ihop två videos i ett inlägg – eller ja, två inlägg i följd då det inte brukar funka så bra att ha två i samma inlägg men de kommer upp samtidigt. 
Marcelo visar upp sin absolut douchigaste sida när han hånglar med Rebecca bakom ryggen på Nina och mindfuckar henne ännu en gång.

Som kronan på verket innehåller video nummer två hans mogna och mysiga beteende mot Jennifer när han ryker från hotellet.
Han går sannerligen out med ett Marcelo-bang! Han kallar bland annat Jennifer för ”åsna”.
Vilken charmig mumsbit!

Här och här och här och här hittar ni alla tidigare videos.

Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😴😴😴😴😴

  Svara

  Den där tjejen Rebecca var ju med i bachelor förra året och hon visade ju vem hon var redan där. Nu verkar hon leva ut helt och hållet i paradise Hotel.
  🤦‍♀️
  Kommer aldrig att förstå dessa människor i såna här serier. Det övergår mitt förstånd.

  Svara

   Men antagligen rör det sig om mycket pengar dom får för att vara med och skapa drama. Jag tror en hel del är uppgjort.

   Svara

    Det är klart att det är uppgjort, för att det ska bli drama, samma bilder flera gånger, och olika vinklar!

    Svara

   Vad är det som gör henne ”genuint elak”?

   Svara

    Ibland finns det bara folk som har elakhet i sig. Finns bland barnen där jag jobbar med, bland vuxna också. Det bara finns.

    Svara

   Tills nu då.

   Svara

    Tja hon är elak och har mobbat så otroligt många i gymnasiet att jag tycker inte att hon förtjänar att någon är snäll mot henne, hon gör ju fortfarande det. Men det är väl klassiskt att vissa som blivit mobbade sen börjar mobba när de får chansen tyvärr.

    Svara

     Okej, för du skriver ”hon var lika vidrig då”. Lika vidrig då som vad nu? För jag upplever henne inte vidrig i PH.

     Svara

     Även intressant att du skriver att du alltid varit snäll, men ändå slänger ur dig ord som vidrig som beskrivning av en människa och dessutom får medhåll av din mamma? Tycker inte det känns särskilt snällt faktiskt.

     Svara

      Nä men jag har ju sett hur hon behandlar människor irl så bryr mig faktiskt precis noll om vad du tycker 😅😌

      Svara

   Ja just det ja! Det var hon dom teamade upp sigmed den där fotbollstjejen väl? De var riktigt elaka och vidriga, usch vad man inte gillade dem 😤

   Svara

  Förlåt men dessa inlägg om PH och Marcelo (who?!) är så oerhört tråkiga.
  JA, jag vet att jag kan skrolla förbi, men det låg ett likadant under 😴

  Svara

   Du skrev precis det jag ville skriva innan idag men lät bli pga den där scrollningen hade kommit som svar!

   Svara

   De kom ut samtidigt. =)

   Svara

    Jaha?

    Svara

     Va?

     Svara

  Undrar hur nina kommer få det? . Men det är hennes val.

  Svara

   Tror hon kommer få det jättebra, det är skillnad om man lever singel liv eller har ett förhållande!

   Svara

    Kan du utveckla det där?

    Svara

    Va???

    Svara

  😴😴😴😴

  Svara

  😴😴😴😴😴😴😴😴

  Svara

  😴😴😴😴😴😴😴

  Svara

  Borde inte det här inlägget vara sponsormarkerat? Är det inte uppenbart att allt du gör är att göra reklam för PH?

  Svara

   Tusan, och då hade jag till och med GLÖMT lägga till den här lilla snutten som måste stå med för att få använda deras material i videos.
   Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

   Om jag hade gjort reklam för PH så hade mitt första och förmodligen enda krav varit att få använda mer än 90 sekunder per video för att slippa klippa ihop hundra videos för att visa all den psykiska misshandel Marcelo ägnat sig åt. 🙂

   Svara

  Blir man på riktigt moddad här inne för att man undrar varför det är så mycket skriverier om Marcelo? Inget jag skrev var av hatiskt innehåll, endast ifrågasättande🤔.

  Svara

  Vad är det gör besatthet mot marcelo som skett? Ja han är en douche men kom igen. Han har inte gjort något olagligt. Men Nemo kan du ju stryka medhårs.

  Svara

  Jag tycker inte han har gjort något fel, han gick in som singel i PH och Nina också, sen om hon tyckte att dom hade ett förhållande som det verkade på henne, dom har ju gått vidare och dom visste ju vad som hänt i PH när dom flyttade ihop, det klipps ihop
  så det ska bli dramatik, så det blir fler läsare, nu när båda har åkt ut tycker jag vi kan lämna det bakom oss till PH Stockholm börjar dom är ju med där också lämna båda ifred tycker jag!

  Svara

   Mvh
   /alla killar som har Marcelo som största idol och som vill fortsätta få behandla kvinnor som skräp utan att bli konfronterade med det.

   Svara

    Nej men sluta nu. Sen när slutade vi kvinnor att ha lite sunt förnuft och egenansvar? Nina går all in och verkar från dag ett tro att Marcelo är hennes ägodel. Jag hade också flippat om en man var efter mig i varje rum och vrå. Det finns en gräns hos båda parter. Man kan ju kalla Marcelo för ett svin om man vill men kan även ifrågasätta Ninas state of mind som fortsätter att löpa efter honom. Jag gillar inte ens Marcelo men kan ändå ha en distans till att han tröttnade på att bli tillsagd och itskälld för saker han inte ens hade en obligation till. Idag är dom ju luckliga och lever ihop. Kan man inte låta det stanna där då? Vart är alla andra videos på alla andra svinerier i dessa program? Varför endast rikta in sig på Marcelo? Fattar ingenting.

    Svara

  Marcelo är nog fan den vidrigaste personen denna sidan Tellus, han tror verkligen att han är Guds gåva till kvinnorna😅 Pinsamt för honom att när han blev bortvald, masken åkte av där. Tönt.
  Isch.

  Svara

  Kan kan inte koncentrera mig på annat än hennes contouring på kinderna… Varför vill man se alldeles smutsig och randig ut?

  Svara

  Han är en sån jävla tönt. Hon skickade ut honom från paradise hotel, inte gav honom sparken eller gjorde honom hemlös. På honom låter det som om hon gjorde värsta tänkbara mot honom och hans känslor 🤢 han är riktigt farlig och kommer att fortsätta trycka ner kvinnor!

  Svara

  What’s with the obsession??
  Allt i programmet är klippt för dramatisk effekt. Sluta dömma hans karaktär baserat på showen.

  Svara

  Är det bara för mig videorna alltid fuckar?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.