Rebecca Stella är tillbaka som programledare för Paradise Hotel

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,226575″ ap mute yot ]

Hon gjorde ett inhopp när Malin Gramer väntade barn och var mammaledig och nu är hon alltså tillbaka.
På Instastory delar hon med sig av att vara tillbaka i Mexico för att påbörja inspelningen av den tionde jubileumssäsongen av dokusåpan.
Jubileum alltså…
Vilka kan man förvänta sig då?
Robin ”Mos” Andersson så klart och Paow likaså – hon är ju lika vanligt förekommande i det mexikanska huset nu för tiden, som breven på brickor eller dramatiska par-ceremonier.

Rebecca undrar även i sin video om vi är redo för händernas återkomst!
Händerna? Vilka händer?
Se alltsammans i klippet här ovan om du vill veta mer eller se vad Rebecca delat med sig av på Instastory.

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men hur länge ska det fortsätta, har inte det programmet gjort sitt och börjar bli lite uttjatat!? Inte så lite förresten.

    Nej Paow kommer nog inte vara med, det kan hon ju inte. Har du missat det?!

      Ja. Varför kan hon inte vara med?

    Förlåt för denna OT, men jag undrar om det kan räknas som våldtäkt trots att man inte är passiv? Att man sagt nej flera gånger innan, men under samlaget så är man ändå aktiv (pga berusad och försöker återfå kontrollen) innan man återigen säger nej, sluta. Är det en våldtäkt?

      Ja.

      Ja

      Allt som inte är ett JA är ett nej

      Ja det är våldtäkt. Säger någon nej under pågående samlag utan att den andra avbryter är våldtäkt. Utan att veta mer om omständigheterna så kan det bli problematiskt att bevisa att den andra personen faktiskt uppfattade ordet nej om det inte finns vittnen som hört och sett händelsen alternativt fått det berättat för sig av gärningspersonen. Gärningspersonen kan ju hävda samtycke eller förneka att samlag eller gärning som kan jämställas med samlag har ägt rum och då blir det en ord mot ord situation. Det måste kunna ställas utom rimligt tvivel att gärningspersonen är skyldig till våldtäkt genom att ha utfört samlaget utan samtycke.

        Anledningen till att jag frågade var för att ta reda på om det är värt att anmäla, eller om det bara blir en onödig och jobbig process. Vittnen finns på att han frågat mig om vi ska ligga flera gånger tidigare och jag har då sagt nej. Han slet av mina kläder, och under samlaget så var jag som sagt aktiv av någon anledning. Tills jag igen sa nej, sluta, då fortsatte han hårdare men slutade när jag började sparkas. Sen sa han vi kan lika gärna fortsätta vi har ju redan haft sex, och så började han igen. Gjorde ej aktivt motstånd. Blev gravid..

          Fy fan. Anmäl om du orkar. Definitivt våldtäkt i alla fall.
          Jävla svin.

            Kram förresten ❤️

          Tycker du ska anmäla, om du vill och orkar. I samband med den nya samtyckeslagen kan det bli en fällande dom eller ett prejudikat (hur liknande domar ska dömas). Annars visar det att det finns en anmälan mot honom om han gör/gjort något liknande och en annan person väljer att anmäla. Det är dock helt upp till dig då en rättegång kan vara väldigt jobbig <33

          Det är värt att anmäla. Även om personen inte blir fälld så kommer det finnas noterat att han blivit anmäld. Så om han sedan gör samma sak mot någon annan framstår han som mindre trovärdig om han skulle neka till anklagelserna. (Det är vad jag fått berättat för mig av polis för ett par år sedan, i alla fall)
          Det är typ något av det jobbigaste som finns, att behöva göra en sådan här anmälan, men så enormt viktigt. Ta med någon du litar på som kan hålla dig i handen och stötta och ta hand om dig genom hela processen. ?

      Ja det är det. Usch för honom!!!

      Bara det att du frågar tyder ju på att du inte ville. MIn bästa vän var väldigt aktivt under en våldtäkt då hon var skiträdd att han skulle bli ännu mer aggressiv annars. Om du orkar så anmäl, det är också bra för statistiken även om rättsväsendet sviker. Önskar dig all lycka till vännen. Ta hand om dig. ?

        Tack för alla fina svar <3 Ska försöka anmäla…

          Begär ett målsägandebiträde ❤️

    det programmet är verkligen uttjatat.. följde det slaviskt för typ fem år sedan när Aina och smail osv var med och blev ”superkändisar” i Sverige men nu vet jag inte ens hur deltagarna ser ut haha. Någon som vet om dem tappat tittare överlag eller om de fortfarande är poppis hos lika många som förut?

      Det var uttjatat redan då. Jag har inte kollat sen Natacha/Elena var med.. 2005.

        Gissar dock på att du är äldre än mig då också? Känns som ett program som nischar en viss ålder lite. Jag är född 96!

          Född 90

          Jag har inte sett det på flera år, men i år såg jag sista delen. Har inget med ålder att göra.

            Tror dock inte majoriteten utav PH:s tittare är 40, vild gissning..

    Händerna som i att hon slår ut me händerna likadant varje gång hon säger – parceremoni – ” det har blivit dgs för parceremoni”? – hur kan du ha missat det? 😉

      Hon tog upp det i videon 😉

        Haha.. ja, det är jag som gjort sammanfattningsvideon från första början. 🙂

      Härmat efter den norska proglamledaren

        Triana❤ så bra programledare för norska paradise hotel! Grillar deltagarna, följer upp frågor och påståenden och beter sig avslappnat till skillnad mot Malin som läst manus innantill i sju säsonger.

    Tycker Malin gjorde jobbet mycket bättre:(

      Ja Malin känns mer äkta och lättsam.

        What??! Vad, exakt vad gör Malin bra?

    Alltså jag slås av hur mycket ingrepp hon har gjort på ansiktet varje gång jag ser henne. Helt nytt ansikte!

    https://www.google.se/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F92%2Fee%2F0e%2F92ee0e3088baecd0c1e6b7306b568683.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.ie%2Fpin%2F531213718525744555%2F&docid=mqcGLGKryII3oM&tbnid=8q4kMuPzo1CXPM%3A&vet=1&w=405&h=608&bih=777&biw=1395&ved=2ahUKEwiH9ezAx-PeAhWBFSwKHYW8DEoQxiAoAXoECAEQFQ&iact=c&ictx=1

    https://www.google.se/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.pinimg.com%2Foriginals%2F92%2Fee%2F0e%2F92ee0e3088baecd0c1e6b7306b568683.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.ie%2Fpin%2F531213718525744555%2F&docid=mqcGLGKryII3oM&tbnid=8q4kMuPzo1CXPM%3A&vet=1&w=405&h=608&bih=777&biw=1395&ved=2ahUKEwiH9ezAx-PeAhWBFSwKHYW8DEoQxiAoAXoECAEQFQ&iact=c&ictx=1#h=608&imgdii=EdQ96sCgQS-ssM:&vet=1&w=405

    Läppar, näsa, kindben, haka, käklinje, tuttar, rumpa + fettsugning…. ”tränat mig till denna kropp” Jooora! Google för efter bilder på kroppen. Katastrof.

    Gillar hennes personlighet, lite härligt tuff sådär, men vilken transformering rent ytligt, DET spyr jag på. Undrar vad Manny tycker om hur hon såg ut innan. Alltså helt ärligt? Jag menar verkligen inte att vara taskig eller dömande, men plastikoperera sig till ett HELT NYTT ANSIKTE typ? Det är att gå för långt, eller?

      Ingen aning om hon opererat sig eller ej men hon är ju sjukt vacker så om hon gjort det så har läkaren gjort det bra. Man kan ju inte avgöra vad som är att gå för långt för en annan människa, hur mycket och om man är beredd att operera sig får man ju avgöra själv.

        Vacker ah! Tycker det är vidrigt, det är orättvist mot de som faktiskt ser ut så från födsel. Stay in your lane, bih!

        Ingen aning om hon opererat sig eller ej? Är du blind?

          Nej, jag har bra syn- tackar som frågar.

      Spelar det någon roll vad Manny tycker om hennes utseende för 10 år sedan? Han är ju uppenbarligen ihop med henne MER än sitt för hennes utseende. De bor också tillsammans i Los Angeles, the holy grail av plastikkirurgi. Inte så att det är ovanligt där.

      Ojoj…en så söt tjej hon var. Numera ser hon märkligt kuslig ut, inte mänsklig, som en robot.

    Såg att stoppa pressarna skrev om breakingnews gate ) ang J o O

      ??

      Intressant att det kommer fram nu mer och mer. Fy vad osmakligt.

        vad kommer fram?

      Såg också det men camcam tog bort länken jag postade dit. Vet inte vem hon försöker skydda

    MexiKo***

      Sneak peek, inte PEAK.

    Jag följde det ett par år, tog uppehåll och följde igen när smail, Kristian och säga vad med. De senaste 2 säsonger har jag inte ens kollat. Det tog ju precis slut och nu ska det spelas in igen. Njae. Det har börjat bli lite tråkigt. Samma sak hela tiden. Samma drama. Tur man har slutat titta på det.

    Har dom inte redan haft allstar etc. vad skall jubileumer innehålla?

    Det var väl typ 5år sedan paow senast var med i ph, så skulle inte direkt påstå att hon är vanligt förekommande i ph huset nu för tiden ?

    Ot ; alltså ”matplats” hur mycket samarbeten kan man ha? Hur mycket gratis prylar kan man ta emot. En enorm konsumtions hets. Tom Bella ligger ju i lä när det kommer till att visa yta där.

      Den familjen har grava problem med vardagen. Allt måste vara festligt, lyxigt och alkoholfyllt.

      Börja skriv om! Jätteroligt 🙂

      Och idag är det DWs-klockor såklart! ?

    Dagens feministiska fråga. Har du råda att separera/skilja dig?

    https://frihetsmamman.blogspot.com/2018/11/har-du-rad-att-skilja-dig.html

    Hennes son ser ut som hon pre surgery

    OT om Mogis lägenhet. Den är uppe i 5 miljoner nu. Vad tror vi om det?
    Jag känner att den inte utnyttjar utan på bästa sätt och inte ens är värd det, även enligt Stockholms mått. Är det någon som kan göra en bättre bedömning än denna lekman?
    (Nej, jag har inte bevakat lägenheten utan ramlat över den i det svarta tidshålet kallat Hemnet)

      *ytan, inte utan

      Rent generellt, skulle jag inte säga den är värd mer än 5 miljoner. Däremot, beroende på vem köparen är kan den gå för mer. Typ: Första lägenhet för tjej med (ny)rika föräldrar. Då är det viktigaste att den ligger på Östermalm och har marmor och fejkad stuckatur. Sen att en inte sover mer än en person bekvämt i sovrummet, eller att det inte finns en normalstor kyl/frys, eller förvaring mer än garderob och ett skafferi, eller en ordentlig matplats, är en annan femma.

        Jag skulle kunna ha hennes lägenhet som övernattningslägenhet under en begränsad period. Då behöver man ju bara sängplats, toa och litet kök. Men som permanent boende? Nej. Konstigt planerad bostad. Lägenheten må vara liten men man skulle kunna göra om det på ett mycket mer användarvänligt sätt.

          Det flesta singelhushåll i Stockholms innerstad bor på mellan 25 – 35 kvm. Att bo i en mini 2:a på 43 kvm är inte trångbott i Stockholmsmått.. Man märker att det är mycket folk från landet som läser denna blogg när det görs uttalanden som de här ovan.

    Det verkar som att PH och EOTB är väldigt ute, eftersom det är många gamla deltagare som är med. Få som vill söka?

      Det känns som om dom tänker återvinna samma personer tills dom är gamla och grå. Blir väl en halvflint Marcelo om 20 år.

      Jag tror det mer handlar om ängslighet hos osäkra producenter. Alla bra program ska till slut ha in kändisar, och blir då genast sämre. PH och EOTB var bra i början just för att det var ”vanlisar” som var med. Det var också betydligt mer blandat både i ålder och hemort. Nu är det exakt likadana människor från exakt samma umgängeskrets i sthlm och grabbarna grus som gästar varje program med några inslag från Malmö och Göteborg. Trist.

    Tycker Rebecca var grym som programledare. Sen hålla på och snacka om hon har gjort massa operationer det gör väl henne inte till en sämre människa?

      Verkar som att det eventuella resultatet blev alldeles för bra- mycket missunsamhet här i tråden..

    OT. Vet någon vad som hänt med Filip och Fredrik? De verkar vara utbytta i breaking news och deras tidigare ”vem kan så Filip och Fredrik” är nu med Anja och Foppa. Blivit sparkade?

      Nej de har själva valt att göra annat 🙂

        Okej. Tack, försökte googla men hittade inget?

    Engla är förmodligen botoxad och fillersfylld, precis som House of Philia Petra.
    Ålderskomplex deluxe…

      Väldigt tragiskt att hon nyligen gjorde ögonfransförlängning trots att hon sist fick rejäl allergisk reaktion. Folk skrev till henne att om du blivit allergisk så är det kört, du kan inte syssla med sådant längre. Ändå gick hon och gjorde det igen och givetvis fick hon en ordentligt allergisk reaktion där typ hela ansiktet svullnade upp… Alltså hur orkar man vara så dum? Allt för att vara vacker eller hur? Samtidigt i Gimo: Maken R vandrar glatt runt med flint… Suck.

    Jag gillar Rebecca Stella men vart illamående av hennes senaste poddavsnitt! Dom öppnar med ett reklaminlägg som skriker ytlighet och köphets sen direkt efter kommer ett inslag om ett litet barn som är svårt sjuk och behöver pengar till en operation blir så fel med dom kontrasterna! Förstår att reklaminlägg är inspelade i förväg och att det finns en plan om när de ska sändas men någonstans tycker jag ju att man borde kunna ha tänkt om över upplägget, kanske lagt reklamen sist så att inslaget om barnet fick mer fokus?!

      Det är ju inte hon som redigerar podden.

        Så då är allt okey? ”Hon redigerar inte själv så då är der okey att det blir lite som det blir”? ? redigeraren borde ju kanske ha tänkt till lite eller när dom får avsnittet för att lyssna igenom innan det släpps insett att det låter osmakligt?

          Har jag påstått att det är ”okey”? Vi vet heller inte om de får lyssna på sina avsnitt innan de släpps. Ja redigeraren kanske borde ha tänkt till. Mänskligt att göra fel.

    Tror Haidar ska vara med, han ska ha ”paus från sociala medier” ett tag nu. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.