Karaoke med Anna Book är tillbaka

Tidigare gånger Boken har anlitats som lekledare så har det varit för barer ute i landet, men nu har turen kommit till oss Stockholmare att få njuta av hennes upptåg.
Jag har b ott en kortis i Huddinge och har besökt den lokala OLeary’s flera gånger och vet med säkerhet att de har alla förutsättningar för en hejdundrandes karaokekväll. Stor scen, mycket öl och så pricken över i’et – Anna Book!

Om man får komma, trots att man blivit blockerad av Boken på Instagram?
Bra fråga faktiskt..
Kanske ställs Roberto i dörren med Annas telefon i högsta hugg för att stämma av besökarna mot frugans ”blockeringslista”?
Så man går kanske dit på egen risk, men det är ju allt bra spännande att leva lite farligt, eller hur?

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas att hon kommer till gbg snart.

  Svara

  Denna människa som påstår att hon tackar nej till så många gig… men detta tackar hon ja till 😬🤪

  Svara

  Någon uppdatering från blondinbella? vill inte gå in på hennes blogg eller insta.

  Svara

   inget nytt blogginlägg ännu, men hon uppdaterade instastory med en bild på barnens ben från igår och skrev ”goodnight (dad week)” eller nåt, och sen bilder från löwengrips lager på zalando i tyskland. inte ett knyst om vad som hänt i media ännu. vilda spekulationer på flashback.

   Svara

    såg nu att hon precis la upp ny bild på insta också. hon blir tillfixad på bilden och har skrivit ”Since I was a child, my super power has been that I’m able to shut down to survive tough times. I had hoped that I was done using that defense mechanism. But here we are again. Today is my last work day in high heels and a smile on my face. After that me and the kids are taking some time off. Thanks for all your support”

    Svara

     Ja, tips är att kolla flash ack där en person som säger sig ha förstahandsuppgifter om ärendet uttalar sig.

     Svara

      Från fb – ”Dom är bara tysta tills det blir offentligt, de kan inte skriva innan domar osv kommit ut. Och detta är inget ”skvaller” så som otrohet utan sannolikt olagligheter.”

      Nu har Hajen flytt landet också eftersom folk är efter honom, enligt dem… låter som en synopsis på en dålig film.

      Obegripligt hur någon, genom alla ledtrådar som givits, hittills inte har kunnat lista ut vad som har hänt när det inte tog mer än en sek för folk att lista ut vem stalkern var av en helt random bild lol…

      Det är nog definitivt nått lurt med Hampus, men är det verkligen så dramatiskt? …. Although…. Det var något med honom som ALDRIG kändes äkta, han hade en väldigt kall, kalkylerande aura… genom bilder alltså haha ohh lord what is my life

      Svara

       Ja han verkar superkall och ha någon slags humor som också mest känns creeepy.
       Sen dyrkade han väl Trump också, har jag för mig, hur går det ihop med Bellas flyktingvurmande?? Nä just det, hon ändrar ju åsikt var femte sekund…

       Svara

       Men allt som står på Flashback är ju vara någon random användare där som påstår sig veta men som inte har lagt fram något bevis. Allt hen gör är att fabricera rykten. Det kan lika gärna vara Blondinbella som skriver där för allt vi vet.

       Det som är fucked up på Flashback är därmot snubben som försöker ragga folk till att söka upp stalkern och ”fixa” honom. Vill få folk att ta skift utanför Blondinbellas hus och ta fast killen när han kommer.

       Svara

     Hennes största superpower nr 200..

     Svara

      Det ända hon är bra på är att ljuga resten gör alla åt henne!

      Svara

       Men precis. Hon kanske ångrar nu att hon skrev hur mycket hon gillar mutor för att ta sig fram i livet

       Svara

     Kollar man fb så är nog den där time off mer eller mindre tvungen att tas.

     Svara

      Hon skrev häromdagen på insta att ”was not allowed to see my bf” Alla vi trodde att bf var boyfriend men tänk om det är best friend. Har sheila nåt med detta att göra?

      Svara

      Tror du allt som står på Flashback?

      Svara

       Nej, sa jag det? Tycker dock att de mest realistiska och trovärdiga teorierna har framkommit där, inte här. Men med det sagt så tror jag bara mer eller mindre på dom tills något är fastställt.

       Svara

        Kan bara instämma! De allra mest långsökta och skruvade teorierna har verkligen varit härinne och inte på Flashback. Tror absolut att de kan vara närmare sanningen än vad folk är här faktiskt.

        Svara

     Självklart passar hon på att slinka in lite bilder på Löwengrip-produkter mitt i sitt elände och heartbreak. Något annat skulle förvåna mig 🙂 Get that coin grl!!

     Svara

      Självfallet ska ”ROBOTEN” också promotas lite nu när klicken in till hennes social medier flödar..

      Svara

   Hon får väl inte ut något av att du går in på hennes insta så länge du inte följer? 😝 Sluta vara så nyfiken på hennes liv, du gör ju bara precis det hon vill när du börjar tänka på henne såhär.

   Svara

    Jag hamnade i modd men alltid när jag ser någon som vill ha info utan att ge klick så går jag in där från bägge mobiler och från surfplattan bara för att väga upp deras löjliga ”bojkott”. De är så nyfikna, gå bara in och läs om ni vill veta😁

    Svara

     Ja och när man frågar sådär får man ju antagligen minst en eller flera att klicka sig in för att kolla åt en. Så man bidrar ju bara till ännu mer klick än om man skulle kollat själv 😂

     Svara

   Såna som du är så tröttsamma. Vill veta allt men vill inte gå in där själv. Men Varsågod, jag gick in och kollade hennes story från alla mina tre enheter bara för att väga upp din löjliga trots. Det bjuder jag henne på.

   Svara

   Unvisit

   Svara

  Frågar åt en vän ❤️😂

  Svara

  Huddinge ❤️❤️❤️ Saknar min hemort

  Svara

  men på riktigt, KAN det verkligen vara att X gjort något olagligt? jag tror hon vill att det ska verka som att X gjort något men istället är det någon annan. alltså, vad jag menar är tror vi verkligen att det är något STORT som hänt? När jag läser fb så har folk så bra fantasi, så känns det. Det finns ju verkligen inte några ledtrådar ute, så förmodligen har folk gjort upp saker i sin hjärna och så blir det en ”sanning” för att man själv inte har något bättre förslag. Eller camcam kan du ärligt säga att det är något ”stort” som hänt? Kommer vi bli chockade liksom?

  Svara

   Isåfall är hon sjukt kall om hon låter folk spekulera i att Hampus gjort något olagligt/fruktansvärt om det inte är så.

   Svara

    Men sluta spekulera då.

    Svara

     Öppet mål när Bella sammanfattar sitt sociala medie-flöde på det sättet som hon gjort senaste dagarna. Med nyckelord som ”nattsvart”, ”levande mardröm”, ”svek”, ”enorm fara”, ”får inte träffa min pojkvän” osv.

     Dramatiken må vara uppskruvad men den enda som är ansvarig för det, det är Bella själv.

     Svara

      Nja. Hon må vara ansvarig för att uppmuntra till spekulation men spekulationerna i sig får ju vara och en ansvara för. Man kan liksom inte frånsäga sig ansvar för vad man skriver bara för att någon sa något som fick en nyfiken.

      Svara

      Det är intressant hur vi skiljer oss åt som personer. Om jag eller min familj råkar ut för något ”nattsvart, en levande mardröm, svek och enorm fara” skulle jag göra vad som helst för att ligga lågt och inte väcka någon uppmärksamhet. Inte prångla ut det med mottot business as usual, stajlade bilder och dramatiska texter blandat med reklam och produkter om vartannat. Man borde inse att man blivit lite väl avtrubbad om man tycker en blandad kompott av ”levande mardröm” och länkar/rabattkoder känns normalt.

      Såg att hon alldeles nyss uppdaterat sin insta med att den digitala klonisen Gabriella ska visa sin walk in closet. Det säger väl allt.

      Svara

       Och andra vill ha det så vanligt och normalt som möjligt när de går genom något jobbigt. En kollega jobbade dagen efter hennes man plötsligt dog, många tyckte att det var konstigt men hon förklarade att hon behövde någonting vanligt/normalt att ”hålla fast vid”. Jämför inte bellas tragedi med dödsfall men tänker att vi alla bearbetar på olika sätt. Det betyder inte att den ena är mer känslokall än den andra.

       Svara

        Precis, vi alla fungerar olika. Jag kände allt var nattsvart, som jag befann mig i en mardröm i somras när jag och min sambo gick ifrån varandra. Varje morgon så hade man få sekunder innan poletten trillade ner och varje cell i kroppen gjorde ont, men jag klädde på mig och gick till jobbet trots mina chefer sa jag gärna fick stanna hemma för det fick mig att må bättre för några få sekunder, jag var kanske inte den mest effektiva personen på jobb men att få komma ut och försöka stänga av allt hemma var min räddning.

        Fast till min stora lycka redde vi ut allting efter några månader och är nu tillsammans igen, men fy så ont tiden ifrån varandra gjorde. Så bara för Bella försöker fortsätta som vanligt betyder inte det gör ont vad som nu än hänt, detta kanske är hennes sätt att hantera det.

        Svara

        Kan inte se hur det skulle vara någonstans i närheten av jämförbart med Bellas strategier.

        Svara

       Nattsvart och mardröm och alla andra starka ord använde satu för något år sedan med. ” Kan jag ens blogga nu” ..etc. hände ju ingenting särskilt med bloggen eller nånting allt fortlöpte som vanligt. Tror inte ett barr på mord och blod och andra hemskheter när människan fortsätter som vanligt med allt.

       Svara

  Är det sant?? Detta måste vara ett av alla spännande samarbeten som hon pratar om hela tiden!! *woooop* *wooop*

  Svara

   Ja det pratas väldigt mycket om ”ett jätteroligt samarbete” ”jag får inte säga något nu men så fort jag får det så får ni reda på det”.
   Nästan alla bloggare kör med det. Har vi sett något roligt samarbete?? Oftast inte va?

   Svara

  Åh hon var ju på Kickis i Stockholm och lekte karaokeledare varje vecka för många år sen!

  Svara

   Karaokeledare? Säger hon inte att hon är en sångerska?

   Svara

  Varför använder Anna Book en så gammal bild på sig själv, så här ser hon inte ut längre.

  Svara

   Hon kanske tycker om bilden.

   Svara

   Det är O’Learys som valt bilden!

   Svara

  Karaoke i Huddinge, Det går braaaaaaaa nu Anna!

  Svara

  Har sagt det förut, men säger det igen; jävlar i min låda vad hon skulle tjäna på att tagga ner lite. Vet inte vad hon har hamnat i för ond spiral, men all denna förnekelse av allt och hennes tro på sin ”ödmjukhet” är inte till hennes fördel.
  Hon kan sjunga och det borde hon satsa på. Allt ska låta så stort som händer henne, men hon snubblar gång på gång på sina egna lögner.
  Hon säger nej till så mkt, men O’learys I Huddinge är nåt att säga ja till? Blir genuint nyfiken på vad hon sa nej till för en karaoke-kväll på ett av Sthlms sunkigaste O’learys.

  Hoppas att hon kommer på andra tankar när det kommer till hur hon framställer sig själv och hur hon använder sig av sin ”ödmjukhet”.
  Kämpa Anna!

  Svara

   Gick in på Anna Books blogg igår. Jösses, vad händer i den människans huvud?
   Så arg och så otrevlig. Långa långa haranger om sin egen förträfflighet och hånfulla spydigheter till den som inte hyllar henne, eller Gud förbjude har någon kritik att komma med.
   Det är något som är fel.

   Svara

    Efter att föjlt cirkusen runt henne här i några år nu så är min högst (o)kvalificerade gissning att hon nog inte mår så jättebra.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.