Livet på läktaren har live-podd

https://www.instagram.com/p/Bqws3dWgQmd/?utm_source=ig_web_copy_link

Livepoddar är lite av en fluga just nu – de flesta har haft dem eller har dem i malpåse, och så även tjejerna bakom podden ”Livet på läktaren”.
Den leds av Sanna Dahlström och Maja Nilsson Lindelöf – fästmö och fru till John Guidetti (Sanna) samt Viktor Nilsson Lindelöf (Maja).
Jag rådiggar den här podden och älskar att följa dem på sociala medier. Kanske är det mitt stora fotbollsintresse som är orsaken till det? Kanske är det att tjejerna är extremt underhållande? Kanske en blandning?
Jag började följa Sannas blogg innan hon och John flyttade ihop och fick barn och någonstans på vägen kom även Maja in i bilden ”and the rest is history” som man brukar säga…

Med det sagt så ska alltså dessa två donnar livepodda från Scandic Haymarket och en biljett kommer kosta hela 495 kr.
Visst, man kan inte ta in en allt för stor publik på Haymarket, men 495 spänn?
Det är mer än vad en vanlig biljett till Jonas Gardells nya show kostar.
Nu kör ju han visserligen hela våren på Cirkus medan detta är vid ett exklusivt tillfälle, men ändå…
Är folk beredda på att betala så pass mycket för att sitta med vid en livepodd?

Så här har prissättningen sett ut vid tidigare live-poddar:
Förfest med Lillelördag – 150 kr
Hannah & Amanda One last time (Som inte var One last time) – 450 kr
Alex & Sigge: 275 kr
Hugo & Paula: 295 kr
Nemo möter en vän: 150 kr i Gbg och 200 kr i Stockholm
Wahlgren & Wistam – 355 kr – 425 kr

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har aldrig hört talas om podden, så nej. Har svårt att se att jag skulle betala för någon influencergrej överhuvudtaget.

  Vad ingår i priset? Eftersom de redan har sponsorer till poddar bör man väl försöka bjuda sina lyssnare på något liknande?

   Välkomstdrink och goodiebag till värde av 1500kr. Jag hade lätt kunnat tänka mig att gå om datumet hade klaffat med mitt schema (även utan goodiebag faktiskt)!

    Aah okej, då känns det rimligare

    Är ju uppenbarligen blind, såg det nu!

  Legit fråga: Hur gick det för Nemos liveshow? Fanns det efterfrågan? I min värld skulle jag aldrig ens betala 150 kr för att se/lyssna, därav frågan.

   Han har sålt slut på sina framträdanden i Stockholm, och den i fredags i Göteborg hade typ 10 biljetter kvar.
   Jag har varit på en livepodd (Stockholm) och den var skitrolig!

  Jag hade lätt betalat det!
  Älskar dom!

   Samma här!

  Superintressant med tidigare priser för jämförelse. I mitt tycke kan man inte ta mer betalt än Wahlgren och Wistam som ändå gjort något i sitt liv och har karriärer att berätta om. Sen kan man tycka vad man vill om dem, de är ju lite dåliga på källkritik osv. Men ändå.

   Vänta lite nu. Så VEM och VAD säger att Maja och Sanna inte har ”gjort något med deras liv”? Och vad innebär ens den meningen? Lyssna på deras podd eller följ deras sociala medier innan du öppnar din mun igen tack. Tjejerna kanske inte är 40+ och synts och hörts i varje kanal som finns men kom inte och döm dem beroende på vem deras partner är. Sanna och Maja är precis vad alla behöver i sina liv för att öka förståelsen för vad många tjejer/kvinnor tänker och känner. Men du är förlåten för den här gången 🙂 <3

    Det är ändå inte rimligt att ta 500 spänn per biljett. Dagens influencers är ju helt loco. Den summan per biljett närmar ju sig Swedish house mafia nu i vår (priser från 545kr (läktare sittplats), där populära ståplats kostade 810kr). Förminskar inte tjejernas jobb med sin podcast men någon vett och sans måste ju finnas. 🙂

     Men anonym, ditt argument med Wahlgren och Wistam bygger på din subjektiva åsikt om att de har/haft karriärer och gjort något i sitt liv. Många människor i Sverige har gjort många och intressanta saker i sina liv men som få skulle vilja betala för att lyssna på. Många tycker säkert inte Pernilla o Sofia är särskilt intressanta heller.
     Alla har vi olika intressen. En livepodd är väl underhållning och prissättning på underhållning spretar jättemycket och vad som är bra eller värt sina pengar är subjektivt. Bra med prisjämförelse på andra livepoddar.
     Här kommer lite fler jämförelser:
     Bio ca 130 kr + ev. snacks & dryck
     Balett ca 55-1290 kr + ev. dryck och tilltugg i pausen (delvis subventionerat av staten)
     Hockeymatch SHL & allsvenskan ca 125-395 +ev. snacks och dryck
     Netflix fr. 79/mån
     Spotify gratis-99 kr/mån

     Men ibland när valfriheten på nöjesområdet blir för stort då livear jag Nordkorea.

      Åh- leka Nordkorea gör jag med mina barn!
      ”Nej, det finns bara en enda tröja att välja på!”???

      Hahahah, livear Nordkorea. Hahah! Väldigt bra svar av dig, skulle lätt läsa din blogg om du hade någon – gillar ditt sätt att skriva och tänka (baserat enbart på dessa meningar ((jag har uppenbarligen inte åstadkommit så mycket i mitt liv)). Kramizz.

    Lite skillnad på 20-25 års liverfarenhet?

  Aldrig hört talas om dem men you go gorlfriends!

  Älskar podden! Men priset….. njae.

  Min absoluta favoritpodd. Både gråter och skrattar till den, Sanna och Maja verkar vara så fina människor. Hade lätt köpt biljetter om jag bott närmare.

  Älskar deras podd dem är kanon! Hade hellre betalat det än för dem billigare livepoddarna om jag inte hade bott så ruskigt långt bort 🙂

   De

    Men BLÖÖÖ!

     Stay in school

      Tja. Anonym 21:05 borde mest troligt inte skrivit ”de” utan ”den” så….?

       ”De” är väl visst rätt? Visst fattas eventuellt ett skiljetecken men om ordet ska passa in på båda ställena där ”dem” felaktigt använts kan det väl inte vara ”den”?!

        De kan vara rätt men den funkar bättre. Den podden är kanon.

        De blir konstigt i syftning då det senaste objektet inte var personerna utan podden.

        Och de andra gången håller jag med om mer korrekt.

        Så ok, det borde rättast med både den och de. ?

        I vilket fall fånigt och onödigt då budskapet gick kart fram.
        https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-sprakpoliserna-har-inte-forstatt-nagonting/

         Helt klart sånt jäkla töntigt påpekande från första början…måste dock erkänna att jag stör ihjäl mig på folk som inte använder ”dem” på rätt ställe men skulle aldrig påpeka det!

         ??

         Kan nu någon berätta för mig vad ordet kart betyder? Äpplekart? ?

    Som om inte de/dem-problemet vore stort nog ska man nu vänja sig vid märkliga ord som ”livear” (antar att man menar lajvar) och shamear…

     Glömde: i senaste Bellainlägget hittar man även ordet ”dateat”…

  OT men jag vill bara säga angående dendär klimatgrejen.. att jag inte bryr mig ALLS. Jag shoppar och reser och tänker bara på mig själv, vill ändå inte ha barn så jag bryr mig inte om jorden går under heller, faktum är att jag nästan VILL att det ska hända. Jag låtsas bry mig inför mina vänner så att jag inte uppfattas som helt störd, men egentligen skiter jag i det mesta som inte gynnar mig. Är det någon mer som känner såhär? Och går det öva upp empati?
  Önskar ett inlägg om ”unpopular opinions” nu när jag tänker efter, det hade varit intressant att läsa.

   Hahahah åh jah är SÅÅÅ med dig. Kunde inte bry mig mindre, när folk snackar om klimatångest så är det så främmande att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Handlar inte om att jag inte FÖRSTÅR men det finns så mycket andra problem och jag ser inte att jag själv får konsekvenser av detta

    Hur gammal är du? Har de rätt i vad de tror kommer hända så drabbas vi indirekt hårt om bara några år, 2050 redan kommer det att vara katastrof då enorma mängder människor (hela länder) har behövt förflytta sig häråt. Då kan man ju tänka sig åren som är mellan nu och 2050. Jag ser inte fram emot en framtid med ökad kriminalitet, sjukdomar, fattigdom och matransoner även i vårt ”bra” land :/

    Känns som många inte tar tills sig effekterna klimatet kommer att ge, biverkningarna, mer än det som kommer ske med själva klimatet. Våra liv kommer vara helt annorlunda.
    Soft med lite varmare ute liksom, men ganska osoft att inte ha mat

   Inlägg med obekväma åsikter skulle faktiskt vara ganska roligt att läsa. Tror dock risken är stor att folk framför ”låtsasåsikter” och det skapar ju också debatt men väldigt intressant att läsa folks ärliga åsikter om saker som kanske inte är så PK, stort som smått.

   Hahaha vill inte shamea, och jag är lite avundsjuk på dig men åh jag känner inte alls så :'( Vill leva under en sten och äta mossa för att ta hand om miljön (men flyger, konsumerar osv ändå så lever ju inte riktigt så som mitt huvud hade velat)

   ”(…) men egentligen skiter jag i det mesta som inte gynnar mig”. Skulle vilja skriva något bra svar men hittar inte orden, så förlåt, men jag mår så obeskrivligt dåligt av den här meningen. Hur kan man tänka på det sättet?

    Skulle dock gärna ha inlägget med obekväma åsikter, skulle vara jättekul att läsa!

    Egoister. Dem finns och vet inte om det finns mycket att göra mer än att försöka få dem att ”handla riktigt” genom att tilltala det som gynnar dem. Helt enkelt. Obs menar inget nedvärderande med ordet egoist utan det förklarar en typ av människor precis som altruister. Sen är det klart – som ts visar gör egoister inte bra för andra. Glad jag inte är egoist iaf ?‍♀️

     Bättre att vara ärlig (och säga att man inte bryr sig) istället för att göra som alla andra och påtala hur mycket ”klimatångest” man har utan att göra någonting åt det (tydligen) så viktiga klimatet. Nä f-n, våga vägra leva i ett falskt samhälle där den med mest påtalad ångest vinner. Bättre att vara ärlig och kämpa för det man tror på och bryr sig om istället för att gå och ha ångest för någonting man inte gör något åt i alla fall.

    Men jag tänker att det inte är så konstigt att tänka så. Press och media ropar och skriker alarm hela hela tiden och allt det säger ang klimatet är dessutom inte helt sant.

    Lägger man då också till otroligt dumma beslut inom EU tex att slopa ljuset bak på bilarna på dagtid istället för att tänka säkerhet och räkna på hur otroligt lite energi det skulle ta att driva dessa led-lampor, ja då slutar folk att ha förtroende och slår dövörat till. (Vi behöver inte ens gå in på alla dumheter och framförallt överdrifter som just nu sprids om vår mat)

    Som alltid för att lyckas med något fungerar morot betydligt bättre än piska. Det och gör det lätt för folk att göra rätt.
    Det gör att folk orkar bry sig. Inte skamma och skrämma dem in i leden.

    Och det sista är det som sker just nu och då går folk in en överlevnads mod för att orka. Och därför tänker vissa så.

     PS Jag tycker media och politiker ska ta till sig av allt ovan och ta på sig skulden att miljöarbetet och viljan hos den vanliga människan saknas.

     Det är de som drivit folk till tröttma och misstro till de rapporter som faktiskt är väl underbyggda och verkligen borde tas på allvar.

   Är det Bella som talar?

   Tänker likadant. Roligt när folk säger ”tänk om alla hade gjort som du, då hade mänskligheten dött ut” man bara… ja, bra?? Haha

   Håller med! Alltså att folk ligger sömnlösa och gråter över klimatet? Gapflabb på det haha. Snacka om att skaffa sig problem om de vanliga inte räcker.

   Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack, gud vad skönt att läsa. Får jag slänga in en unpopolar opinion också?

   Hatar djur. Tycker de är så jävla ointressanta och fåniga. Kräks på mina vänner som ska gulla med sina hundar och bete sig som att de är mänskliga varelser, man ba eh nej det är en hund. Innan alla går helt loco på mig så kan jag säga att jag äter 90% veganskt men jag gör det då fan heller för djurens skull. HATAR när folk ska visa ”gulliga” djurgifs och man måste säga aww vad gullig eller aww hihi vad tokiiiigt. Fan är ni 5 år? Vill inte ha djur i min närhet, visst att det är bedrägligt med djurhållningen men sånt är livet. Kan inte känna empati för någon jävla gris i Tyskland. Skulle aldrig skada ett djur men skulle inte direkt skänka pengar för att rädda något heller. Känner mig helt lost när alla sitter här och ba buhuuuu Bjarne (eller vad hunden heter) har fått ett heeeem. Man ba jaha kul.

   Jaha då kan ni börja dödshota mig då.

    Tack! Jag orkar inte sitta och titta på bilder på någons valp eller klipp på katter. En kollega har med sin valp till jobbet var och varannan dag och det är fan det enda folk pratar om här. Valpen hit och valpen dit och jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. Jag ogillar inte djur. Jag är bara totalt ointresserad. Detsamma gäller barn. Noll intresse av andras ungar.

  Skulle bli jätteglad om ni kollade in min nya instagram @lysterbeauty
  Studerar till kosmetolog och har som mål att göra denna instagram lite större samt påbörjat mitt slutarbete, kommer ha detta som projekt! Skulle vara evigt tacksam ?

  Roade mig lite att läsa Isabellas ”I solen”-inlägg en gång till.

  Isabella skriver 27 nov 2018:
  Dels hur vi träffades på en aktiemiddag efter att ha hörts på twitter. När jag var mitt uppe i att skilja mig. Jag var så svag och från ena dagen till den andra fanns han där så intensivt.

  Isabella skrev 28 maj 2018:
  Vi träffades i en trappa och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag skulle iväg på en ganska stor middag och där uppe stod han och väntade in mig och min vän. Jag hade ingen aning om att han stod där eller visste vem han var innan. När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra.

  Är det samma händelse som beskrivs på olika sätt?

  ”Jag har aldrig träffat någon som är så generös och uppvaktande. Han får mig att känna mig som en prinsessa – Varje dag.”
  (Isabella sep 2018)

   Ja? De träffades uppenbarligen på en middag framgår ju av båda inläggen?

    Ungefär som Foppa och Nicoles numera välpolerade svar… ??

     Berätta om Foppa och Nicoles välpolerade svar? 🙂

    Något som inte verkar framgå är att det var planerad och att de redan hade pratat med varann på Twitter.

  Isabellas senaste blogginlägg känns ”Jaha, och…?”

   det känns inte som hon har skrivit det.

    Min tanke när jag läste Bellas senaste inlägg var: Ok, ”teamet” har bytt lösenord/åtkomst till bloggen så inte Bella ska kunna använda den som terapi. Är förvånad att de inte rensat hennes alltför privata inlägg från tidigare i veckan.

   Hon gör sig jävligt liten och svag för att få sympatier här. Det är hela syftet.

    Lät snarare som Head of alla största styrkor skrivit det

  Hade det handlat om mord ja annars nej ?

   Samma här! Nån som vill med på Crime-Con? 🙂

    Jaaa!

  Relationspodden 249 kr

  Alltså vad har de på huvudet?

   OT men idag känner jag mig så deppig över att mina föräldrar är skilda (yes är vuxen nästan 30 bast). Det närmar sig en andra jul med skilda föräldrar och en splittrad familj och det är sugigt. Skilsmässor är trist oavsett i vilken ålder, trodde faktiskt aldrig det skulle bli såhär tungt när mina päron sa att de skulle skilja sig. Men nu är man här och det känns som att jag sörjer en död familjemedlem nästan? Någon mer som känner igen sig och vet när/om det blir bättre? Kan ens föräldrar sluta hata varandra och kanske umgås som vänner igen?

    ♥️♥️

    Mina föräldrar skilde sig efter 28 år ihop när jag var 22 år. De dumpade den fina överraskningen på mig två veckor innan jul. Det här är nu drygt 14 år sedan.
    Första två åren var jobbigast kan jag säga, sen blev det sakta men säkert bättre. Efter 3-4 år var mina föräldrar goda vänner igen och vi firar högtider och födelsedagar ihop, där mina föräldrars respektive också är med.
    Jag hoppas att du får samma erfarenheter som jag har, och att dina föräldrar kan hitta en vänskap.

   Det är samma frisyr och pose som Kim Kardashian hade på tidningsomslagen när hon skulle ”break the internet”.

   Det är samma frisyr och pose som Kim Kardashian hade på tidningsomslaget när hon skulle ”break the internet”.

  Skulle handla presenter och då såg jag att butiken hade ett nytt varumärke. Vad säger du? Ska jag slå till direkt? ?https://minifabriken.com/varumarken/cam-cam

  495 det var mycket, känns lite konstigt att de tar mer än W&W och A&S.. kan det funka verkligen?.. Men vem vet, kanske ingår det typ bubbel och goodiebag.

  Väntar på inlägg om Jocke och Jonna, läste någon rubrik om stämning och pengar de skulle betala. Kommer inlägg om det?

   Japp, kommer..

    kommer du skriva ut ifall du blir erbjuden en gratisbiljett nu när du gjort lite ”reklam”

  Eftersom de jobbade gratis länge med podden så är jag absolut villig att betala så ”mycket”, Maja och Sanna är fantastiska poddare och jag tror deras livepodd kommer vara succé?

   Deras podd har ju dels reklam och ligger på Acast – så knappast att de poddar gratis?

    De jobbade gratis LÄNGE – kanske inte längre 🙂

    JobbaDE

  skriv ett blogginlägg om vad du tyckte om live-podden du lär ju få en biljett alldeles gratis nu efter detta inlägget….

  OT: alltså vad hände med Gina Darawi?? Såg hennes ig nu. Värsta divan – och inte på ett bra sätt

   Jag slutade följa henne när hon först ljög om sin näsoperation, som sedan ”hade hänt ändå, men på grund av hälsomässiga orsaker” (not). Hon framlade det även som ett krav att hon ska ha nya, crazy och fancy kläder varje avsnitt av Idol för att vara programledare.

   En annan sak är att hon blir förbannad så fort man säger åt henne.

   Btw – Sjukt att Gina inte hade varit så stor idag om inte det vore för Kenza som delade hennes YT-videor för många år sedan!

   Var på Idol-inspelningen för ett par veckor sen och hon verkar så sjukt oempatisk. Alla andra kom fram och typ hälsade på publiken (alltså ex. Pär kom ut på scen innan sändningen började och typ HEJ OCH VÄLKOMNA VAD KUL VI SKA HA DET IHOP IKVÄLL osv), Gina visade sig inte förrän kameran var på och då blev hon ledd av ett eget entourage som skulle lyfta hennes släp/fixa med smink och hår konstant. Sen försvann hon i samma sek som kameran var på någon annan än henne – hon hade noll publikkontakt och noll kontakt med övriga produktionen off camera. Helt i sin egen bubbla där hon var queen.
   Förstår faktiskt inte vad hon tillför programmet öht, hon har noll kontakt med idolerna, publiken eller andra i sändning, är inte kul, säger konstiga och spydiga grejer och vill bara se snygg ut för kameran typ?

    Håller med, sedan det här med att prata om sig själv hela tiden. Vad som än händer kan hon vända till en kommentar om sig själv. ”Det är som när jag…” och så skrattar ingen utom hon. Det syns verkligen att idolerna är obekväma med henne medan hon pratar som att de är vänner. Fattar inte vad hon håller på med, helt verklighetsfrånvänd.

   Var tvungen att gå in på hennes instagram nu och jäklar vad hon påminner om en divig Syster khadije om ni minns den sketchen av någon bloggare för några år sen

    Haha men vad sjukt om man scrollar ner en bit…. Går från typ ”svår” och ”egen” till att bli typ en glittrig, glamourig Cinderellas- och en halvnaken, poserande VS-angels kärleksbarn?

    Nu kanske detta var ett skämt och jag missar det men det är ju Gina som spelade den karaktären i början av sin karriär…

   Jag har alltid fått en dålig vibe från henne men trodde att hon var omtyckt av de flesta ? skönt att veta att man inte är ensam ?

   Jaså? Jag som älskade henne förr

  Alltså Bellas senaste inlägg. Låtsas som om det regnar och dilla om sina svårigheter att hantera förlust och svek. Hon gav sig i kast med en kille som kunde ställa upp både på att bli dumpad offentligt flera gånger, accepterade hennes polygami-livsstil och öste lyx över henne som han inte riktigt hade råd med. Inget bemötande av kritik eller hans uttalanden. Det är tur hon har barnen som är unga nog att avguda henne. Men de växer väl upp och ifrågasätter. Den här kvinnan går över lik för sina miljoner och för att ego-massera sig själv. Hur folk kan ha henne som idol skrämmer mig. Hon älskar ingen – hon vet inte vad det betyder.

   Känns det bättre nu?

  Så typiskt att kvinnor ännu presenteras som vilka män de är gifta med.

   Men det är ju bokstavligt talat det som de byggt sitt ”varumärke” på!

   Om man inte har en aning om vilka de är så kanske man inte ska uttala sig heller… Eller var du bara sugen att få gnälla lite?

    De har alltså byggt sitt varumärke på vilka de är gifta med = kvinnor presenteras som vilka män de är gifta med. Vad var det du inte förstod första gången? Eller ville du bara få gnälla lite?

    Men, nu har jag faktiskt lyssnat lite på den podden, inget för mig. Men är det något de inte har så är det ett varumärke byggt på sina respektive. Inte mer än deras män har byggt sitt varumärke på sina fruar.

   Sjukt är det. Min sambo har ett ganska speciellt jobb (dock inte fotbollsproffs som deras snubbar) men jag kan verkligen relatera till att man ibland känner sig ”bortglömd”, vilket de pratat en del om. De flesta (inte mina vänner) frågar bara hur min sambo mår och hur det går på hans jobb, och inte om hur jag mår eller hur det funkar för mig.

   Gillar deras podd starkt! Särskilt de avsnitt där de pratar om psykisk ohälsa 🙂

  Penntricket hade väl också ett liveavsnitt? 🙂

  @ladydahmer

   Ja!

  Alla våra liggs livepodd var gratis ☺️

  Apropå en du skriver om i inlägget ❤️! Ska du recensera hans bok? Jag har hittat massor av saker han ljuger om i den. Det kan ju vara skoj att skriva om, när han inte ljuger sen tre år tillbaka enligt honom själv. Jag tipsade om hans version av intervjun med Hanna Hellqvist i Morgonpasset men det försvann. Det är väl aktuellt ändå

   Jag kan inte skriva ut om vem det handlar om eftersom hans namn åker in på mod, men hoppas ni förstår om jag säger att det rimmar på Hemo

    #inteallabarnsexdömda

    Viktigare att beklaga sig över hur etablerad och seriös media jobbar, eftersom man tror sig ingå i journalistkåren

    – När man hetsar fram inlägg om smygreklam där man måste backa på 2/3 pga att man inte gjort sin research, men inte granskar det du nämner Hej; så blir det väldigt tydligt att man inte kan jämföra sitt arbete med en riktig journalists. Camilla borde antingen löpa linan ut och ta upp sånt som borde granskas. Hur en man kan bli dömd för något så grovt, för att sedan profitera på det via sociala medier tex.

    (Eller bara förlika sig med tanken på att det inte är seriös journalistik hon sysslar med, det är Sveriges största skvallerblogg hon driver. Vilket är gott nog.)

  Har aldrig gått på en livepodd så jag kan inte uttala mig om hur det är på plats, men livepoddar som släpps som vanliga avsnitt är ju absolut de sämsta avsnitten. Hela känslan försvinner när poddprogramledarna ska försöka vara roliga och interagera med publiken. Som vanlig lyssnare känns det som att man är utanför och att podden inte är riktad till mig som lyssnare utan endast till publiken på plats. Livet på läktaren har jag aldrig lyssnat på så den skulle jag aldrig betala för, men skulle gärna gå på hanapees podd eller Alex och Sigges.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.