Mogi gör samarbete för diamantarmband

I samarbete med Juvelia så har jag fått möjligheten att ge er en rabattkod på hela deras sortiment på 10% om ni anger koden ‘afg’ antingen om ni köper era produkter i butik eller online. Koden gäller fram till den 14 februari 2019. (Detta är ett samarbete på så sätt att jag erhåller en kickback på den försäljning som sker, ett affiliate samarbete med andra ord) Det tennisarmband jag har är på 2,5 carat och ligger på 59 500 kr (Kvalité: River/SI1). Efter en rabatt på 10% (5 950kr) så landar det på 53 550 kr.//Mogi

Frågan jag ställer mig är ifall Mogi gör det här samarbetet med förhoppningen att kickback-pengarna ska rulla in, eller för möjligheten att låta Mon Amour klicka på ett ”dajmånd-brejslet” runt hennes fagra handled?
(Någon som är bra på huvudräkning och som enkelt kan räkna ut vad förmånsbeskattningen för henne kommer bli på 59 500 kr?)
Hur många av hennes läsare tror ni spontantshoppar ett dimantarmband bara för att det sänkts med 10%?
Det KAN inte vara helt många…
Har jag någon läsare som skulle göra det?

Jag är på det stora hela extremt tveksam till att det här samarbetet kommer betala sig för och gynna företaget bakom.
Extremt tveksam…
Hur många armband tror ni de säljer pga Mogis inlägg?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mona lägger ut ett brev som hennes dotter har fått från församlingen, dottern har inte än läst brevet själv (hashtag ”fått lov att öppna posten”). På brevet syns telefonnummer till två medarbetare på församlingen. Nån har kommenterat med hashtag ”kanske inte lägga ut andras mobilnummer”. Mona svarar: ”Det är lugnt, de är officiella nummer från hemsidan!?”. Monas bff lägger sig i och svarar personen: ”wow! You got some serious issues?! #thinkitthrough”. https://www.instagram.com/p/Bqo9_6eAy8e/

  Vilken härlig person Mona har som vän! ♡

   Fått lov att öppna posten men har hon fått lov att visa det hela folket? Suck för det ständiga gränslösa beteendet.

    Ja det gäller att vara ”öppen” och ärlig och fantastiskt verklighetsfrämmande när det gäller integritet. Snacka om att göra måltavla av sitt barn.

    Men asså… vad är gränslöst med det? Det var något dottern var glad över och inget som behövde hållas hemligt, inte telefonnummer heller tydligen. Jisses snacka om att leta fel och koka soppa på en spik. Mer gränslösa beteenden härinne då ju. Ja Mona verkar ha många härliga vänner och hon har en härlig blogg och instagram.

     Telefonnummer till två namngivna personer. Brott mot dataskyddslagen.

      Namn, telefonnummer och e-postadresser, allt räknas som personlig information och ska definitivt inte spridas enligt GDPR. Mona är extremt okunnig och tanklös….

     Om du måste fråga vad är gränslöst med detta, ska du tänka (ganska mycket) till.

     Dottern visste inte om brevets existens och innehåll när Mona la ut det på internet, ”När man har en dotter som kommer hoppa jämfota av glädje när hon kommer hem från skolan idag!”

    Inte jättebra att lägga ut en planering för en verksamhet för ungdomar sådär heller med datum och platser. Intern information som kanske inte ska delas offentligt med personer som inte har med det att göra.

     Precis. Om man nu var tvungen att lägga ut brevet, hade det räckt med att visa de tre första raden.

   Igen ngt som hon inte kan berätta om men som gör att bloggen bara innehåller Ellos och annat ointressant reklam.

    Det där har hon ju kört med i flera år nu. Hon är i klass med Hanna och Amanda nu när det gäller reklam.

    Håller med läste monas blogg förut men har tröttnat ) bara reklam o bästa bästa vänner ! Just saying

  Ojdå. Man påminns ju om det klassiska inlägget från 2015:http://afashionistasguide.com/let-it-snow/#comments

  Med många utvecklande komentarer om Malins syn på sin blogg men den här är väl mest slående i sammahanget:
  ”Min blogg är precis som ett livsstilsmagasin, du besöker bloggen för att få inspiration, allt från att du söker efter ett café eller restaurang att besöka för brunch eller inspiration till en ny resa som du planerar eller att du vill ha inspiration till mode. Jag förser via min blogg bilder och tips för mina läsare och nej, jag tjänar inte pengar på Affiliate, jag jobbar inte med Affiliate för det är att uppmuntra mina läsare till att shoppa. Exempelvis när du ser Kenza, Blondinbella eller någon annan av de mest besökta bloggarna lägga ut en länk på sin blogg med en VIP kod till Nelly’s rea, då tjänar dom pengar på att deras läsare konsumerar med deras kod, de tjänar mellan 40 – 80 000 kr på deras läsares konsumtion genom sådana koder. Jag är emot att ge ut sådana koder för jag tycker det är att hetsa till konsumtion. Jag tjänar inte pengar per klick på mina länkar. Det jag tjänar pengar på är annonsering samt redaktionella samarbeten, jag får betalt för att skapa content för ett företag. Men affiliate har jag valt att avstå även fast det finns mycket pengar att hämta där just för att jag är emot hela konceptet.”

   Jag eget ansvar, ingen som tvingar någon att shoppa!

  Skulle aldrig våga gå runt med ett sånt hahha

   Inte jag heller. Skulle säkert tappa den eller få handen avhuggen av nån som vill sno den.

    Jag har ganska dyra vigselringar på mig och jag har handen kvar än så länge iallafall. Hoppas den får fortsätta sitta på plats ?

     Man behöver inte kapa hela handen, ett eller max några fingrar räcker.

     Hur många vigselringar använder du samtidigt? :’D

    Jaaaaa, det är jättevanligt med personer som får händerna avhuggna. Ser det nästan varje dag när jag är ute, trodde först det var ett nytt mode

     I Colombia kanske.

     Folk är så fjantiga! Åkte tåg sist i Ukraina och det välde in skumma grabbar, fulla som tusan, huliganstuket var min direkta tanke. De både söp, stökade och rökte loss i en kupé ej menad för det, men insiktiken var att flippa stenen inåt och vem fasen ser vad det är då?! Dessutom, de flesta som späker ut sina ”stora stenar” bär på någon variant av curbic zircon, roas tyvärr lite för mycket utav det ( jag vet, jag är en dålig, ytlig människa.) Jag vet i vilka situationer man vänder in ringen och i vilka det ej behövs.

      Hahahahahahaha

      ”Jag vet i vilka situationer man vänder in ringen och i vilka det ej behövs.”

      Hyacinth Bucket?

       ”It’s Bouquet, not Bucket.”

     Garvade rakt ut

  Om en person har råd att lägga 53000 på ett armband skiter antagligen i de 5000 kronor hen skulle kunna spara..

   Varför tror du det? Mina extra 5000kr är 5000kr. Samma värde som alla andras 5000 kr. Varje krona har sitt värde

    Helt fel, mina 5000 kr var så mycket mer värda när jag hade noll kronor. Öppna upp ögonen!!

     Nej, det var de inte. Det är bara du som inte förstått värdet av pengar. 5000kr är samma oavsett om du är fattig eller rik, du har bara olika stort behov av dem och köper olika saker för dem. Även när du är tät så är 5000kr ganska mycket, vilket är viktigt att förstå om du vill fortsätta vara tät. Så fort man slutar föratå värdet i pengarna man har är risken större att du slösar bort allt

      Jag tänkte på hajen oj. ?

      Klart att de rent faktamässigt är lika mycket värda. Det känslomässiga värdet är dock en enorm skillnad. När man haft riktigt ont om pengar har en tusenlapp hjälpt en att lätta lite på ångesten och pressen att ha råd att leva, i bättre tider är en tusenlapp rolig men inte mer än så. Typ.

       Och? Det innebär inte att du inte ser ett värde i de extra 5000 rabatten ger? Som kommentaren faktiskt handlade om. Det lät som om om 5000 extra är inget, för du har ju ändå råd. Helt fel tänk när det handlar om pengar.

        Fast såklart har ju pengaro olika värde för olika personer? Ja, 5000kr är alltid 5000kr, men har du tex råd att köpa ett hus för 40 miljoner tycker du antagligen inte att det är jobbigt att lägga 950 kr på att få soffan du köpt till nya huset hemlevererad. Är du kanske arbetslös eller sjukskriven är 950 kr jättemycket pengar, och du lägger inte alla det på att slippa bära hem soffan. Samma som att om du har råd med ett jättedyrt armband bryr du dig inte så mycket om 10 % rabatt….

         Var kom jobbigt in i bilden? Poängen är att lägga 5000 på något gör att man går 5000 minus hur mycket pengar man nu har på banken

         Oh please!
         Bara en rik person har mage att påstå att 5000:- är lika mycket värt för alla. Bara lägg av.

      Du har en viktig poäng där anonym 18:43 ?

      Nja. Det finns en berättelse där en fattig kvinna och en rik man gav till en tiggare. Kvinnan gav sina sista två silvermynt, mannen gav 10 guldmynt. Vem gav mest?

      Faktmässigt, mannen. Men är det verkligen han som gav mest?

       Japp, den berättelsen finns skriven i Bibeln☺️

       Fast det handlar om något helt annat än pengarnas värde. 10 guldmynt är värt mer än 2 silvermynt. Och guldmynten betydde mer för kvinnan som fick mynten.

   Om du inte går in naken i en butik och upplevs hotfull så kan du ordna till mer än 10% i rabatt på ett sånt armband. Det är sjuka marginaler på eländet.

  Hahaha glömmer aldrig när Mogi blev helt kränkt över beskrivningen att hennes pojkvän är lastbilschaufför, och ansåg att det var förtal?

   Var han lastbilschaufför? Isf varför bli kränkt. Ett jobb är ett jobb.
   Chauffeur mon amour, låter nästan lite romantiskt.

  Mys inlägg om samarbete för vigselringar var värre.

   Ja…. blir det ngt bröllop eller???

    Tanken är väl fortfarande så, men jag undrar hur länge han ska orka med henne.

   Varför det? Folk har väl i allmänhet större nytta/glädje av rabatt på vigselringar, än diamantarmband?

  För min del är det inget jag skulle lägga förvärvade slantar på.

   Nej ett armband i stål från Edblad skulle jag bli glad över.

    Tack för tipset ? vilka fina smycken!

  Förmånsbeskattningen enkelt räknat = beloppet*skattesatsen (vanligen ca 32%).

   Nä det går inte räkna ut alls. Man måste veta resten av inkomsten för o veta. Om man inte har %-jämkning. Nu är summan så hög så om den totala beskattningsbara inkomsten blir över typ 80 är det 40%.

   Oj löste rätt enkelt att räkna! Sorry! Haha

  Bra då ju att du sprider det här så kanske kanske de säljer fler 😉 Så fin Mogi var på bilden, vacker.

  Ska du inte skriva om J & J :s situation med stämningen?

   Tror inte det hjälper, tror ingen kommer köpa oavsett tyvärr?

    Annamatkovich hon visar upp sina två helt nya Ysl väskor som hon fick i födelsedagspresent. Kvinnan har säkert ett tiotal dyra märkesväskor. Ytlig och snobbig beteende. Läs blogg så ser ni själva.

     Hej Anna som alltid skriver här!

  Ja…vem vet vilka rikisar som gömmer sig bland Mogis läsare.

   Inte speciellt många skulle jag tro. Det är ju en bra rabatt, men tror inte hon har rätt målgrupp

  Om vi lägger till en nolla till på rabatten så kanske…

  April, april din dumma… Nope. November ?

  Gillar både rabattkoder och diamanter. Om det vore något man redan kikat på och planerat för så är det ju möjligt att man gör även större köp via bloggares rabattkoder.

  Det slog mig att man aldrig ser Mogi med vänner. Bara med pojkvännen.
  Har jag missat nåt eller har hon inga vänner?

   Vad spelar det för roll? 1. hon kanske inte har några vänner och är jätteledsen över det 2. Hon kanske ej tar kort under tiden hon umgås med vännerna utan lägger all tid på dem. 3. Hon kanske inte har några vänner och är nöjd med det.

   Jag har inte heller några vänner. Lever ett rätt trevligt liv ändå

   Är du extrovert? 🙂 Som reagerar på det tänker jag. Mogi kanske är introvert av sig? Trivs bäst utan för många människor i sitt liv? Jag är väldigt introvert, jag har vänner, men skulle jag lägga ut vad jag gör på internet skulle det nog inte se ut så då jag föredrar ensamhet

    Jag reagerade på det för det kändes ledsamt. Jag har ingen aning om hur läget är men jag hoppas hon är nöjd över det hon har, oavsett vad det är.

     Varför är det ledsamt? Alla mår inte bra av att ha massa folk runt sig

      Men oftast mår folk bra av vänner…

       Nja. Ca 30% av befolkningen är introverta. En introvert person behöver inte alltid vänner utanför familjen och de absolut närmsta för att må bra. Och hon har väl sin kille? Så skulle M nu vara introvert så kan hon få sitt behov av social kontakt därifrån

  Vad spelar det för roll? 1. hon kanske inte har några vänner och är jätteledsen över det 2. Hon kanske ej tar kort under tiden hon umgås med vännerna utan lägger all tid på dem. 3. Hon kanske inte har några vänner och är nöjd med det.

  Oh vad snyggt! Ska klicka hem det genast…

   ?

   Lika bra att ta två när du ändå håller på ?

   Jättefint. Får själv ta den sävliga vägen… Tomten ?. Om han finns.

   Är det du, beatricethemakeupartist?

  Vem är ens Mogi?

   Mogi, Logi, Pogi badaaaam bam bam

   Hon kollade på ringar på NK, bara en idiot köper smycken på NK sånna överpriser mot andra länder och man får mindre och sämre stenar för pengarna. Dock så köpte hon aldrig ringarna utan hon fotat dem bara med prislappen lol

  Hur har det gått med hennes förlovningsring?

  Gick inpå Hallsbergs guld och hittade ett diamantarmband för 29000. Inte konstigt så långt. Men så står det paketinslagming +29kr, till armbandet.

   Dom kunde inte bjuda på det nej… smart

    Hade skämts att ta betalt i en fysisk Hallbergs butik för den lilla detaljen i proportion till det något större köpet.
    Och hur låter följande efter armbandsköpet för 29000 + 29 kr inslagning.
    – vill du köpa till en påse +2kr?

     Varför skulle du skämmas som butik? Inslagningen kostar samma vilken summa du än köper för i butiken. Du köper en tjänst av dem som kostar 29kr när de slår in ditt paket. Sen skulle de inte neka dig om du sa ”Jag köper det, men då vill jag ha inslagningen på köpet”
     Sen 1a juni tar de allra flesta butiker betalt för påse, det handlar inte om pengarna, utan om klimatet. Så heja de butikerna! Du ska tänka till en extra gång om du kan lägga produkten i en påse/väska du har istället för att köpa en ny påse

      Tror inte på nyttan att ta betalt för påsar ur klimatskäl. Tror bara att det är en fin omskrivning bara, av kommersiella skäl. Vi konsumenter är väldigt miljömedvetna nuförtiden och kan tänka själva. Om företagen vore mer miljömedvetna borde de satsa på lite mer naturvänliga materialval. Och stå för kostnader som det medför. Sedan kan man ta två spänn, det bekommer nog ingen. Men sälj då inte plast.

   Hej! Jag jobbar på Hallbergs Guld. I fysiska butiker tar vi inte betalt för varken inslagning eller för påsar. Oavsett vad du köper! Det är bara i webbshopen det kostar extra med inslagning.

    Kan du förklara logiken i att inslagning kostar mer online?

     Har ingen större insikt i hur det funkar när kunderna handlar online så törs inte svara på den frågan. Kan dock hålla med om att det faller lite fel att betala för paketinslagning när man köper något i den prisklassen som här ovan. Men handla och stöd de fysiska butikerna istället om möjligheten finns! slipper ni kostnaden för paketinslagningen också 🙂

  Nej, jag tror inte att de får några armband sålda pga hennes inlägg, tyvärr. Stora summor detta! :O

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Om jag hade 53 550 kr liggande är nog ett diamantarmband bland det sista jag skulle slå ett getöga på. Men det är väl baaaaara jag

  Vad kostar det klassiska stela Hermes-armbandet?

  Såna springer fina folket runt med i min by ?

  Var säljs de i Stockholm eller Göteborg? NK?

   Yes finns i Hermes-butiken på NK i Stockholm.

   Det med ett H på? Mellan 5000 och 6000. Skiljer inte då mycket mellan det lilla och stora. Så det är inte så överdrivet dyrt

   Beror på modellen men det smala klassiska H kostar ca 5 600 kr 🙂

  Min gissning: 0.

  På tal om diamanter
  Juridiskt sätt kan H kräva tillbaka klockan. Camcam vore intressant om du frågade Isabella om hon inte ska ta och lämna igen alla presentera? Chanel skor och klockan kan man få en rejäl hacka för på andrahandsmarknaden. Finns många internationella high end butiker som skulle kunna hjälpa H sälja dem. Jag menar är han i pengakris så har man juridiskt sätt rätten att ta tillbaka gåvor.

  https://nyheter24.se/shopping/918690-har-ar-20-populara-teknikprylar-som-ar-rejalt-nedsatta

   Hur skulle han kunna kräva tillbaka dem?

   Nej, du har inte rätt att ta tillbaka en gåva. När du givit den till mottagaren så går det inte juridiskt att ta tillbaka den. Surt för mitt ex som gav mig en macbook bara ett par månader innan skilsmässan. Han har försökt ta tillbaka den ett par gånger men han har inte laglig rätt att göra det.

    Är man på obestånd när gåvan ges så går den väl att få tillbaka?

    Jo om personen som gett gåvan har svåra skulder och gett gåvan vid tillfälle av skuld då kan den krävas tillbaka. Händer hela tiden i separationer i U.K., Sverige och USA och såklart övriga länder men läst och hört om många fall i just U.K. Sverige och USA.

    Har H svårt ekonomiska skulder kan till och med kronofogden hämta gåvorna hos Isabella.
    Om det nu är kriminella män på jakt efter Hs pengar så vet dom ju att alla fall klockan är 100K är fritt fram och sno tillbaka av henne om du förstår vart jag försöker komma.. dvs ger hon Inte tillbaka sakerna till H kanske någon annan blir sugen på att ”hämta dem”

     Jag hittar inget som tyder på att taskig ekonomi skulle ligga till grund för att återta gåvor. Du får supergärna hänvisa till applicerbart lagrum eller dylikt.

      de så kallade kriminella typerna vet ju om vilka saker som H gett till IL för DERAS pengar isf. oavsett lagrum är de bara idiotiskt av säkerhetsskäl att behålla sakerna. Så vidare in IL ljuger om precis allt 🙂

      https://www.vogue.co.uk/article/miranda-kerr-returns-jewellery-jho-low

      https://www.vogue.co.uk/article/to-return-or-not-to-return-gifting-etiquette

      Finns hur många fall som helst där män köpt presenter för pengar som inte är deras och sedan tvingats lämna igen det. Googla själv 🙂

      Tycker de vore intressant om camcam tog upp detta och frågade IL

       Originalkommentaren handlar om hans juridiska rätt att återkräva prylarna, inte hämndlystna kriminella. Och det där är ju inte vad som efterfrågades, jag bad om (svenskt) lagrum eftersom det är det som har bäring i frågan och således vad jag själv googlat.

  JAG TAR TVÅ!!!

  Sa ingen någonsin.
  Ha de gött haaaajjjj.

  Och det enda mina ögon ser är hennes avskavda nagllack…

   Var tvungen att dubbelkolla. Gud så trashigt! Hon som skall vara så fini kanten, och så har hon sådana naglar?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.