Var det någon som filmade Sindys live igår?

Var det någon som råkade filma Sindys live från igår?
 Den där hon gjorde drogtest och Kevin ballade ur?
Jag ska till polishuset på Kungsholmen i morgon och de vill gärna ha den och bad mig efterlysa den här på bloggen – den delen där Kevin ”pratar” om mig.

Om någon av er sitter på filmen så får ni gärna maila den till kontakt@bloggbevakning.se

Tack!

143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om du får tag på den, kommer du lägga upp den här också? 🙂

      Räcker väl med att det polisanmäls.

        Skrev inte att jag ville att den skulle läggas upp utan undrade bara om hon kommer lägga upp den.

          Haha ?

    Eftersom de uppenbarligen inte förstår att handlingar får konsekvenser så kanske polisen kan ”förklara” på ett sätt som går in. Men tvivlar på det.
    Kan inte fatta att de faktiskt är vuxna, och ännu värre att S är förälder… =/

    Såg den, men filmade tyvärr inte :/ Det var tveklöst ett hot mot dig från Kevin. Att han försökte tona ner det sen gör det inte mindre allvarligt. Han sa din adress, att han hade polare som bodde i närheten, att han ska åka förbi och ta bilder.

    Vad sa han om dig?
    Störig snubbe det där.

    Bra att du ska anmäla! ??

    Han ska stå sitt kast. Man hotar inte människor sådär och kommer undan med en sluddrig bortförklaring. Riktigt obehagligt, så bra att du anmäler!

    OT!

    Bella skrev ju att elen stängdes av pga att en räkning kommit bort och att hon fick platta håret i trappuppgången? Jag minns att hon skrivit om det fast då var det pga adhd som hon glömt teckna elavtal? Någon som minns? ?

      Men varannan tråd handlar om Bella! Så tröttsamt.
      Jag vill hellre läsa om Sindy och allt drama kring henne.

        Och trots att varannat inlägg handlar om bella så måste folk ändå skriva kommentarer om just bella under de inlägg som råkar handla om något annat.

        Jag vill hellre läsa om Sindy och allt drama kring henne, vad är du för en typ, gottar dig i andras elände, fy fan.

          Till skillnad från…?

            Många andra.

      Hanna – Men spelar det någon roll varför det glömdes bort? O om det nu berodde på ADHD’n, kvittar det väl om hon nu inte säger det. Man kan säga samma sak, med olika ord.

        menar att det är ganska lägligt att säga att man glömde adressändra så räkningarna inte kom (för att man har betalt samarbete med adressändring) och elen stängdes av när det i själva verket var så att man glömde teckna elavtal vid flytt pga slarv

      Elen stängs inte av efter en missad räkning, hon ljuger igen. Det hinner komma ett par påminnelser också, sedan till inkasso. När inkasso får det har elen fortfarande inte stängts av men man riskerar att få den avstängd. En kopia av den obetalda räkningen går till socialnämnden där man bor. Socialtjänsten tar sedan kontakt via brev eller telefon, eftersom man vill säkerställa att vårdnadshavare tar sitt ansvar och ser till att ungarna bor där det går att laga mat och tända lamporna. Samma gäller för obetalda hyror, men då går kopia till socialtjänsten direkt.

        Ja jag får inte ihop det heller

          Nej, men vad spelar det för roll? Gå vidare med livet bara.

        När man flyttar så säger man upp sitt elavtal. När man flyttar in måste man teckna nytt avtal, om man inte gör det stängs elen av eftersom man i te har någon leverantör. Det hände mig för ett par månader sedan.

          Samma här. Fick panik men lyckades lösa det på bara några timmar. Plus att föning av här inte var mitt största problem då, utan all mat som kunde bli dålig och att det var kolsvart inomhus.

          Jag missade att teckna elavtal men fick fortfarande el levererat. Dock till ett ”tillavidarepris” vilket råkade vara tre gånger så dyrt som ett vanligt avtal.

          Hände mig också. När jag frågade sambon, som står på kontraktet, om han ändrat kontraktet från gamla till nya adressen…. Så var svaret ”ja, jag kryssade i elleverantören när vi gjorde adressändring, så de vet att vi har ny adress”. Yey. Det är INTE samma sak… ? Det var väldigt mörkt hemma ett tag där. ?

        Nej, det behöver inte gå till så, har råkat göra samma grej som Anonym

        Jag vet inte hur det är om socialtjänsten blir inblandad men jag har två nära släktingar som jobbar med att stänga av elen hos folk, (dom har såklart andra arbetsuppgifter oxå?) men enligt dom tar det väldigt lång tid samt påminnelser innan det går så långt.

          Socialnämnden informeras alltid om obetalda el- och hyresskulder. Om det finns barn i hushållet är vi extra noga med att ta reda på hur VH planerar lösa situationen samt om de behöver stöd från socialtjänsten. Vi får in flera sådana PM i månaden från elbolag, hyresvärdar och inkassoföretag, så har det varit i alla kommuner jag jobbat i.

        Ja, en kompis hade inte betalat elen på 8mån. Efter de stängde dom av.

        Fråga: hade Bella vid det aktuella tillfället barn? För det går utmärkt att få elen avstängd som vuxen utan att soc ingriper (risk att vräkas pga obetalda hyror ser de ju lite allvarligare på). Levde själv utan el ungefär ett år innan soc gjorde något (berodde iofs att det tog typ 1 år innan jag tog tag i det) men hur som haver; el avstäng utan att soc ingriper ✔️ (Förutsatt att du INTE har barn – mkt viktigt, måste vara en avsaknad av BARN). Att elen stängs av pga EN ynka obetald hyra huxeiflux utan närmare förvarning… jo men tjena, å tomten bor i Finland å marsianer på mars med då?

        Precis som anonym [13/12 15:26] skriver så måste man KÄMPA en hel del för att faktiskt lyckas bli av med elen genom obetalda fakturor.

          Bella?

            Ja, Bella; BlondinBELLA IsaBELLA Löwengrip…

    Jag skulle så gärna velat se denna live, ratar tyvärr att ha konto på instagram.
    Lägg gärna upp om det finns.

      behöver inget konto för att se öppna konton på instagram: https://www.instagram.com/sindyniklasson/?hl=sv
      Stories kan man också se via denna: https://storiesig.com/

    Vilken sjukt osmickrande bild, taskigt använda den ?

      Tänker att det är pojkvännens beteende som är sjukt osmickrande i första hand.

      Hon ser väl ut som hon ser ut.

      Skulle tro att det är så hon ser ut när hon inte filtrerat sig själv på Instagram.

      Det var så hon såg ut under liven…

      Hon ser ut att ha tagit lite mer av sina Lyrica än hon behöver

    Ingen film tyvärr.

    Men skulle det behövas kan jag vittna om att han sa att han skulle bevaka dig. Han sa ditt personnummer och din adress. Att han skulle åka dit och ta bilder på dig. En sån tönt har jag svårt att ta på allvar, men det var per definition hot. Har för mig att han stod och vrålade att du var en f*tta också.

    Fan vad svullen hon ser ut, fillers i stora volymer ser ut som folk söpe i månader….! ?

      Folk söpe?

        Hon menar nog supit men kommer från landet där de skriver som de pratar…

          Älska landet <3

          Vilket land?

            Undrade också, men jag tror hen menar landsbygden och inte ett specifikt land.
            Hen kommer antagligen från storstan där de inte kan använda skiljetecken…

          Bara stockholmare som skriver sådär, ”Landet”. Allt utan för slussen är ”landet”. Det är värmländska för de som undrar.

            Landet ifråga är alltså Värmland!

          Det är ingen dialekt där man skriver som man talar. Det är verbformen konjunktiv. söpe = hade supit. Det fanns för alla verb förr men är nu väldigt sparsamt använt. Ett exempel som fortfarande används är ”vore”. Det vore kul = Det skulle vara kul.

            Yey, zéro point till fisförnäma stadsstackaren som försökte trycka till, så var det inte en lantis utan någon med förfinad grammatik!

              Men håll med om att en vag association till någon valfri Mia Skäringer-karaktär, med bred sävlig värmländska, dyker upp i huvudet när du ser ordet ”söpe” framför dig på skärmen. SÖPE i svarta pixlar mot den vita bakgrunden, oh jo, lite lantiskänsla måste väl allt komma över dig?

          Menar du alla på landet? Jag kan motbevisa att ditt påstående inte stämmer

            Kränkt?

          Gör inte du det?

          Med tanke på att på att det är väldigt många som skriver kommentarer denna bloggen skriver dom ( vilket är talspråk) . Även många influenser skriver dom ( vilket narturligtvis är fel, det är de eller dem som man använder när man skriver) . Men att alla dessa människor som skriver som de ( dom ) talar skulle vara från landet , tror du verkligen det Anonym 15:52 ?

            Jag tycker inte ”dom” är fel. Använder själv ”de” och ”dem” pga uppväxt så, men ”dom” ser egentligen betydligt modernare ut och är bättre att använda för personer som inte kan skilja på de och dem.

            Samma med ”mej” och ”dej”.

            Språk förändras hela tiden. Den som skriver ”dom” stavar inte alls fel enligt mig.

      Tänk då ihop med den svullna nyopererade röven ?

        Har du sett den? Eller varför skriver du så?

          Hon har ju lagt upp bilder på den så det är väl inte svårt att ha sett den.

      Skönt att ingen tvingar dig att titta på henne då

      Vad jag förstått så har hon gått all in när det gäller att radera varje litet mänskligt ansiktsutryck, dvs linjer mm…

    Å nej! En person från en ”familj” vet din adress! Du måste genast lägga upp en svartvit bild på insta och fly till Mallis!!

      Jag låter min ”livvakt” uttala sig i stället från och med nu. Ni når honom på tjockahetsatarkatten@bloggbevakning.se

      Men herregud Camcam var är ditt TEAM??!!
      Dom måste ”styra upp” det här nu, det är ju dom som ska stå för allt ”roddas”?!
      Och du måste bara BRYTA ALLT bara dra nu!
      Teaaamet fixar, don’t worry! Markservicen rullar på…
      Du ska unna dig en härlig massage i sviten och sen beställa ”roomservice and besties”! Sen ska du gråta uuuut allllllt till ”Bodyguard” och käka en ruta Lindt 90%.
      Och glöm för guds skull inte lajjvstriima från Arlanda vippen när du pussar THK tillfälligt farväl med de mest dramatiska gesterna.

        Bella har fått mig att typ hata ordet team, ryser..

          Sköööönt att höra att man inte är ensam

          Och ”ljuvligt”! ?

            Och ”förens”! ?

        90% ???

    Men sluta, det här kommer att läggas ner. Jag kollade på liven och han hotade inte henne. Det enda han sa var att han skulle bevaka henne såsom hon bevakar honom. Är han dum i huvudet? Svar ja. Var det ett hot, svar nej! Sluta slösa resurser på sådana onödiga saker som det här. Så himla löjligt.

      Är det ok då att läsa upp personnummer och adress?

        Det är väl iofs lätt att hitta för vem som helst. Så länge man inte har skyddade uppgifter. (Såg själv inte liven så vet inte om han hotade eller inte)

        Om du menar ok som i lagligt så ja. Moraliskt ok? Nja.
        Blir alltid förbluffad över att folk inte har koll på hur mycket som faktiskt är offentligt i Sverige, privatperson eller ej!

          Nej det är inte lagligt att publicera någons personnummer på nätet.

          https://m3.idg.se/2.1022/1.608532/det-har-far-du-inte-skriva-pa-natet

            Varför länkar du till något som inte har med saken att göra?
            Personnummer och adresser är offentliga uppgifter, vem som helst kan få tag på dem, såvida man inte har skyddade personuppgifter som någon skrev ovan.

              Läs hela länken så förstår du.

                Står att det inte finns några schabloner för hur delning av personuppgifter ska anses som kränkande men att du inte får föra register. Vad mer i länken var relevant? Jag har läst allt och ser inget annat men du får gärna visa på vad du syftar på.

                  (Jag var en annan anonym än ovan)

                  PUL
                  Personuppgiftslagen kom till som en förlängning av den gamla datalagen och är en omstridd lag då den redan när den tillkom var aningen efter sin tid och numera är en riktig dinosaurie. Hantering av personuppgifter utan personens uttryckliga tillstånd är i grunden olaglig, …

                  ”…men det finns många snåriga undantag och rättspraxis som inte är helt solklar heller.”

                  Ja. Men läs vad de gäller.

                  Done and done.

                  PuL gäller inte längre, den är ersatt av GDPR… om det mot förmodan undgått någon.. xD

                  Tex det som de tog upp i länkrn var på andra hållet. Någon som alltså befanns skyldig.

                  Ja. Men GDPR det gör inte dig som privatperson friare om det var det du trodde eller hoppads.

                  GDPR riktar sig främst till företag och myndigheter, i övrigt gäller personuppgiftsbehandling ungefär som innan, dvs. det är offentliga uppgifter och som privatperson har man rätt att ta del av dessa utan att ange sitt syfte.

          Beror väl iofs på hur det görs och vad som sägs mer.

            Inte egetligen svådida du inte har personens medgivande.

              Fast jo? Om jag drar nåns adress och säger att jag tycker det är en bra ide att kasta sten på fönstrena är det ju ”mer brottsligt” än att bara dra adressen.

                Ok. Missförstod vad du menade. Jag syftade till att det aldrig är ok att lägga ut någons personnummer utan dens medgivande.

          Okej. Bara för att uppgifterna är offentliga, så är det inte ok att sprida dem. Hänvisar till offentlighetsprincipen t.ex. Att lägga ut personnummer är ett brott mot personuppgiftslagen, såååå jag vet inte riktigt vad du menar med att det skulle vara lagligt.

            Exakt!

            Eller ja, nu ligger personuppgiftslagen under GDPR, men det är ändå olagligt att sprida personuppgifter.

      Hej Sindy/Kevin

        Oj så länge sen det var roligt med ”Hej XX!”

        HAHA åh vad kul! Trodde aldrig någon skulle tro jag var Kevin eller sindy???

      Oavsett om vi anser att han hotade Cam eller inte igår så var det inte första gången han hotar henne.
      Vi vet inte heller vad han skickat till Cam via mail/mess eller på annat sätt.
      Vi vet inte heller VEM som gjort anmälan och när.
      Polis/åklagare avgör om det är något som ska utredas. Ingen av oss.

        En anmälan till ökar ju chanserna till en fällande dom när det väl är dags för h***p***härvan. Där har dom båda ganska många anmälningar mot sig och förutom då olaga intigritetsintrång flertalet olaga hot. En anmälan till i samma stil bevisar ju bara att det inte var en engångsgrej utan dom lever på att hota o kalla folk div olämpliga saker. Sindys skönhetsoperationer i tidningarna byts ut till -influenser sprider h***p*** och hon o pojkvännen hotar folk genom sociala medier. Vilken löpsedel och kanske årets rättegång. Kan bli intressant.

          Nej. En polisanmälan om nåt helt annat påverkar inte möjligheterna till fällande dom i ett helt annat fall. Det är typ bara på internet det är ’normalt’ att blanda ihop allting.

            Olaga hot oavsett till vem kan dom lyfta fram att det förekommit mer än en gång. Blir det ett åtal om olaga hot är det klart dom använder sig av att det finns flertalet anmälningar om just olaga hot utförda av den åtalade…om målsägande tex är vittne i ett annat åtal mot den misstänkte.

    Har för mig att han kallade kassörskan på Ica för hora för att hon leggade honom också

    Jävlar vad drogad Sindy ser ut på bilden. Det är tragiskt med en så trasig människa som fläker ut sig sociala medier.

    Är det bara jag som tycker att S ser ut som en buktalardocka på sina bilder? Lixom ett sånt överdrivet utseende. Sminkar hon två streck från mungiporna ner mot hakan så är bilden komplett! Sen kan hon ju sitta i Kevin knä och låta honom diktera vad som är viktigt i hennes liv. Varför annars skulle den losern komma före hennes barn?

      Låt folk se ut hur de vill, du är säkert ingen jävla skönhet heller !
      Du är bara avundsjuk

        Ingen jävla skönhet heller… du håller med alltså ?

        Sindy är det du ?

        Lät bra tills du skrev ”du är bara avundsjuk”, nej tyvärr är det inte den ända anledningen till att folk ogillar andra (utseende,personlighet,livsstil osv)

      Hon var tydligen iväg på någon klinik och sprutade in ännu mer skit i ansiktet i dag. Hon verkar sikta på att se ut som upplåsbara Barbara..

        ingen född efter 1965 vet vad en uppblåsbar barbara är, dags att vässa din shade om du vill vara med i farmor

          >> ingen född efter 1965 vet vad en uppblåsbar barbara är, dags att vässa din shade om du vill vara med i leken farmor

    Vad hände i liven? Hon tog drog test eller? Positivt? Negativt? Vad hände haha

      Negativt test!

      Ett gammalt test som inte bevisar ett skit. Kan vara vems som helst…

      jag tror hon missbrukar mediciner aka lagliga droger.

    Kolla senaste bilden på Sindy på hennes insta. Så jävla snygg!

      Snygg? Ironi antar jag… det ser inte ens verkligt ut. Sindy själv säger hon är så nöjd med sig själv. Kallas dysmorfi, för det är verkligen inte snyggt. Inte fult heller bara märkligt overkligt.

        Det är inte verkligt, extremt retuscherad bild, stora pixlar mitt på läpparna (hon gör dom större), förstorat ögonen väldigt i en sån där beauty app, slätat ut partier i ansiktet (man ser där hon lämnat det naturligt)
        Inget fel att tuscha sina bilder men hon påstår ju att det absolut bara är ”power of makeup” och vinklar vilket absolut är en lögn det kan nog dom flesta se. Antar att dom som försvarar henne och håller med leker dumma

          Håller med leker dumma… eller är precis av samma sort. Ytliga mytomaner som tror det är så man måste se ut för att bli accepterad. Trasiga människor som lever för det ytliga. Sindy har inte ett spår kvar av sitt riktiga jag.

    Sindy visade upp att hon testar negativt på drogtest! Så haters kunde se!!

      Lite baktalande, förtal, n-ordet och hot slank visst med i liven också

      Japp. ”Haters” fick se ett random drogtest som vem som helst kan ha pissat på. Mest värdelösa ”beviset” jag någonsin sett.

      Hon pissa inte live så det kan vara vems som helst det testet….

    Hon borde göra något åt sin fula hy istället för all annan skit hon håller på med.

      Så oartigt skrivet

    Snälla de stod hennes namn och datum

      Namn o datum på vad? Medicinen eller? För pisseprovet ser du i bild här i inlägget o där finns då varken namn eller datum.

    hon hade väl sagt att hon tog ett återfall i somras? På vilken drog, sa hon det?

    Sindy har lagt upp en ny video som ska bevisa hon e ren. Som om det bara handlar om det. Hon verkar ju stå bakom Kevin när han hotar folk o kallar cam för vidriga saker… inte ett ord eller ursäkt om det. Så det verkar vara okej i hennes ögon med sånt beteende. Lite ödmjukhet hade inte skadat…

    Idag la Sindy ut en bevisfilm på att hon kissar rent. Dock lämnar hon endast multisticka12. Den innefattar inte lyrica. Skulle hon lämna lyricatester och vara positiv skulle provet skickas på analys där man kan se om hon överdoserar ord. eller inte. Jobbar själv inom öppenvård och synar henne just nu. Hon var tydligt lyricapåverkad häromdagen. Ingen man vill att ett barn ska vara nära…

      De som försvarar det här på bloggen vet inte vad de snackar om… Överdoser av Lyrica gör en oförutsägbar och känslokall. Definitivt inget man bör göra med barn i närheten (om alls).

    Men lyrica får hon ju av läkare?! Varför få en sån medecin om man inte får när man har barn?!

    Jag sa att hon va ren! Videon idag bevisar de

      Sällan läkare vet en patients förflutna, speciellt unga missbrukare. Då skrivs benzo och pregabalin ut utan problem. Syns dessutom inte på vanliga stickor så för missbrukaren är det bra droger. Har BoF bedömt att du inte har tillräcklig föräldraförmåga och placerat barnen kommer det stjälpa att du brukar nark.klassade preparat 🙂

      Barnen är ju i stödfamilj så läkarna har nog det i åtanke när dom skriver ut sån medicin

      Man får äta vilka lugnande man vill medan man har barn, men man får inte missbruka sin medicin så man blir väck och inte kan ta hand om dem

    Trodde alltid läkare frågade om ja historik innan de ger en medecin….

      Givetvis gör dom det! Men har en patient inte varit inne för tex intox är det svårt stt veta om den har ett missbruk. Inte som missbrukare skyltar med det när det handlar om att få starka mediciner?

    Hon liveade för ca 45 minuter sedan. Hon satt ensam i soffan och kliade sig överallt på kroppen och var MÄRKBART påverkad. Även om det är Lyrica och hon får det utskrivet så är hon likförbannat hög. Fattar inte varför det skulle vara skillnad på om hon är hög på utskrivna grejer eller inte. Så kan ju missbrukare som får oxycotin resonera också. JA du får det utskrivet och JA du blir fortfarande hög som ett hus på det.

    Jag vill veta varför Sindy pluggar ’Svenska som andraspråk 2’ istället för vanlig ’Svenska 2’, la upp på stories idag, det kan man väl inte vara berättigad till bara för att man har en engelskspråkig mamma?

      Hon har bott i USA och gått i skolan där… Eller något sådant…

    De har även släppt en ”låt” nu…

    Låten e grym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.