Joakim Lundell bråkar med sin bror under en livesändning om ny flickvän

Turerna har sannerligen varit många mellan Joakim Lundell och hans öppet Sverigedemokratiska bröder som mer än en gång uttalat sig rent rasistisk i sina videos.
Jocke har många gånger tagit avstånd från deras uttalanden och det har framstått som en allt annat än harmonisk relation, bröderna i mellan.
Nu har Jockes bror Jacke och hans flickvän Jessica haft en livestream där de försöker dementera rykten som florerar, och många kommentarer handlar om att Jessica fällts för rattfylleri eftersom hon 2016 åkte fast med droger i blodet bakom ratten.

Detta är ingenting som Jessica försöker dementera utan bekräftar att hon mycket riktigt blev dömd för rattfylleri men att det var en vän till henne som lurat i henne benzo. 
En som inte köper den här förklaringen är Joakim som kommenterar att Jessica manipulerar Jacke och går sedan vidare med att påstå att hon aldrig slutat med drogen.
Han skriver att han och Crille (den tredje brodern) aldrig kommer sluta kämpa för Jacke och att de inte kommer säga ett endaste ord eftersom kan skada honom.

Youtubekontot Fredde Extended har publicerat en video med bråket som bilderna här ovan kommer ifrån. 
Min källa är Svenska Youtubers som kan ha fått dem från Verz.

https://www.youtube.com/watch?v=IYuhX47xD_s

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det här vuxna människor vi pratar om? Vem tar ens sånt här publikt?

      Men verkligen, fullständigt obegripligt. Känns dumt också att ge detta ännu mer uppmärksamhet…

        Människor som också romantiserar droger på youtube framför tiotusentals barn, borde vara någon form av krav på vilka som får va offentliga.

          Ok vad ska det vara för krav? Urinprov?

        Märkligt att flera syskon Berg farit illa och börjat använda droger. Något har ju gått snett i uppväxten. Skönt att Joakim brutit med sin familj, den verkar ju vara dysfunktionell.
        All heder åt Joakim.

      Då kan man ju undra sig om vad det är för vuxna människor som trycker ner muslimska kvinnor i varje kommentarsfält. Kommentarsfältet i denna blogg är full med sd folk och rasister, islamofober. Att folk öppet på denna blogg får ge så mycket hat och skit till en folkgrupp/ religiösa kvinnor utan att någon sätter stopp. Skamligt!

        Var går gränsen för vad som är kritik mot en (världs)religion och/eller svar på tal?

          Kritik? Om jag hade skrivit dessa saker om judar hade jag blivit utkastad från kommentarsfältet. Gå o kritisera nunnor ellwr buddhist munkar istället som inte får gifta sig, ha sex, han kontakt med familj o plågar sig själva. Men nej då det är ju frivilligt

        Hat är ett stort ord. Det jag läst är ganska befogad kritik.

          Då har du nog läst ganska selektivt.

    Joakim kanske ska sluta kasta sten i glashuset.

      Båda bröderna försöker att få brodern att förstå
      Men utan resultat visst alla gör misstag ,men vill man inte inse fakta så får man väll stå sitt kast

    Måste han ”kriga” hela tiden asså

      Det är jockes diagnoser som bråkar med han.

        Bråka med honom menar du.

          Suck!!!!

          Så bra o viktigt att du kunde påpeka att det var honom o inte han. Och för att inte tala om idioterna som lika din kommentar

    Vissa människor borde inte ha tillgång till sociala medier.

    Han ska inte säga ett endaste ord, men skriva dem går bra?

    Jag orkar inte se videon, men man åker inte dit för rattfylla på benzo eftersom man inte blåser det. Det syns i urinen och har man inte det förskrivet så blir det drogpåverkan.

      Och man blir inte ”ilurad” benzo. Om man helt plötsligt skulle känna sig påverkad och man vet att man inte har tagit något, är den normala reaktionen att man blir orolig och undrar vad det är som är fel, man sätter sig inte i en bil och kör iväg, eller fortsätter festa.

        hon förklarade i liven att hon mådde väldigt dåligt efter en skiljsmässa och hennes kompis erbjöd henne benzo, hon tog det och sedan tog det dumma beslutet att köra bil, blev dömd för rattfylleri och har betalat sina böter. hon sa också att det var det dummaste beslutet hon tagit.
        vafan, alla gör väl misstag man ska inte behöva utså det hon för göra nu pga två idioter känner att dom måste smutskasta henne på internet för det nu 3 år senare.

          ”Dumma beslutet” ?. Man sätter sig inte i en bil och kör påverkad, punkt slut. Förlorade en närstående på det sättet. Och ja de ska straffas i all evighet. För det gör jag som saknar min anhörig för att nån tog ett dumt beslut. Idiot.

            Vem sa att man gör det då?

            Jag har stesolid utskrivet och blir inte påverkad till den grad att jag inte kan köra bil på det. Då undrar jag hur mycket hon tagit om polisen anade något… knappast en tablett.

              Tackar! Att du går stesolid förklara allt varför du är en manisk stalker.

                Vad svamlar du om? Egentligen borde jag inte lägga ner energi på att mata trollet men eftersom psykisk ohälsa anses fult och skamligt så tänker jag att jag svarar ändå.

                1. Har ingen aning om vem du är? Stalkat?

                2. Stesolid tar jag pga ptsd.

                3. Min lilla son dog på ett sjukhus efter läkarslarv. Det har skapat situationer som jag inte klarar av utan mediciner. Tyvärr.

                4. Jag fixar inte att ta mig genom hans dödsdag utan stesolid. Inte heller att genomföra ett vanligt läkarbesök. Jag är livrädd när mina barn blir sjuka. För att ge några exempel.

                Ha en fin kväll. Elakhet mår ingen bra av.

                  ❤️

                  Lisen kanske trodde du var TRH? Inte för att det rättfärdigar något, inte ok att säga till någon.

                Skäms

          ”Alla gör väl misstag” nej, alla kör inte bil drogpåverkade.

          Skilsmässa, inte skiljsmässa. Kan vi komma överens om att alla ska googla ”svåra” ord innan de skrivs ut.

            Du vet att man kan slinta på tangenterna va?!

            Spelar det så stor roll om det är felstavat, alla förstår och budskapet kommer fram. För att kommentera här finns inga krav att det ska vara perfekt. Ordpoliser som F måste vara väldigt inställda på att leta fel. Googla – vilket skämt. Nu får Du ge dig.

              Ja det spelar faktiskt roll, till slut kommer språket att bli så sönderhugget och felstavat att vi faktiskt INTE förstår varandra och budskapet inte går fram.

                Gå och lägg dig igen.

                Men man måste ju få kunna göra stavfel, man måste kunna skriva en kommentar fast man har dyslexi, man måste kunna få uttala någonting fel utan att någon hackar på en? Jag tror inte det blir the downfall of the svenska språket direkt

          Du vet inte vad Benzo är va?
          Det är narkotikaklassat preparat. Tunga saker… om man tar Benzo för första gången – utan att vilja det. Då blir man fan rädd när den kickar igång. Sen krävs det ett urinprov eller blodprov för att påvisa opiater i kroppen. Inget utandningsprov.

        Hon trodde att det var ipren

          Du vet inte vad Benzo är va?
          Det är narkotikaklassat preparat. Tunga saker… om man tar Benzo för första gången – utan att vilja det. Då blir man fan rädd när den kickar igång. Sen krävs det ett urinprov eller blodprov för att påvisa opiater i kroppen. Inget utandningsprov.

            Benzo är ingen opiat….

      Till love 12:22: Klart man åker för rattfylla på benso. Har du hört talas om blodprov? Man döms då också för ringa narkotikabrott. Jepp. Så är det.

        Man döms inte för narkotikabrott om man har narkotikaklassade läkemedel förskrivet av leg läkare.

        //Moa

          Inte ens om man inte är kapabel att köra bil när man tar medicinen? Alltså vill inte verka dryg men om jag får medicin av läkare som gör mig olämplig som bilförare, då är det väl på mitt ansvar att inte ta bilen medan jag går på medicinen?

            Förlåt, det var jag som läste för snabbt. Don’t mind me???

        Till Lina. Ja, jag tyckte jag var tydlig med det men ok. Man döms inte för RATTFYLLA i en blåskoll, hon måste ha tagit så pass mycket så att polisen tyckte att hon såg och betedde sig påverkat och tog in henne för kontroll. Eftersom hon inte har dem förskrivna själv, så blev hon dömd. Men det är då för drograttfylleri, inte rattfylla. Om man nu vill slänga sig med ord. Den som har stesolid eller sobril utskrivet får ta dem och får ha viss dos i blodet, inte så att hen är påverkad av det. Som med adhd medicin som man numer måste ha ett läkartillstånd för som är inskickat till polisen så det kommer upp vid sökning.

    Jocke…. Har han tänkt växa upp någon gång?

    tragiska jäkla människor…ALLT ska va offentligt, finns ingen skam i kroppen på ngn längre..tvi vale

      Tycker det är likadant överallt. Det enda som skiljer är hur stor spridning det får

      Well, they’re making money, och det är ju något alla måste göra. Och kan man inget annat..

      Undrar hur mycket sånt här skit vi skulle slippa med medborgarlön.

      /Marxist

    Förstår att väldigt många av någon obegriplig anledning är intresserade av Jocke och Jonna och att jag borde scrollat förbi det här inlägget, men vari ligger intresset för detta bråk? Vuxna människor som borde sköta sina privata angelägenheter utanför sociala medier, bråkar om något som ingen annan egentligen har att göra med eller borde bry sig om. Är detta verkligen intressant för någon utanför familjen?

    Igår så nämndes Löwengrip i Good morning Washington

      Ok

      Kul!

      Köpta inslag precis som det går att köpa uppmärksamhet i hennes egna kanaler.

        Ja, men inget om hur bra produkterna fungerade? Bara att de var utvecklade tillsammans med Isabellas läsare och att hon har lyssnat på vad läsarna vill ha, vilket de lyfte som positivt. Men något som inte är helt sant, förutom när det gäller förpackningarna. Hon utvecklar ju allt utifrån sin egen hud.

      Grymt coolt ändå!

    Alltså Jessica Lagergrens mjölkande om hennes blödning i graviditeten och oro för missfall? Post efter post där det står typ ”nu har vi varit hos gynakuten…svep upp för att läsa”. Så smaklöst att utnyttja en sån grej för att dra trafik till sin blogg? Usch.

      Lagergrens uttnyttjar allt för clicks… de är desperata och saknar integritet.

        Har fan ingen lust att betala skatt för att de ska utnyttja sjukvården till att skapa content.

      Hon har såklart all rätt att vara orolig men det har varit så många olika grejer hon förstorat i denna graviditet. Hon blev gravid typ direkt och allt har sett bra ut. Ändå vinklas olika ”händelser” som om det har hänt något fruktansvärt. Jag blir inte ledsen trots att jag kämpar för att få barn och hittills fått tre missfall men vi är många som går igenom ofrivillig barnlöshet och anledningarna till varför är många. Och visst, hon ska kanske inte behöva tänka på det, hon har rätt att känna sina känslor. Men det blir ändå lite snedvridet att hon ska ha ”tyck synd om mig” när allt gått hennes väg. Och kanske också lite respektlöst mot alla de som kämpar?

    Blev tvungen att stänga av videon redan efter en minut. Förstår inte att det kan finnas intresse för att följa dessa korkade människor. Höj nivån tack!

    Såg videon igår med min son av någon konstig anledning. Känner mig så gammal och vis på något sätt.

    Alltså jocke för fan skärp dig vi gör alla fel och nu kommer jag inte titta mer på jocke och Jonna helvete usch fy fan va lågt

      Jocke gör aldrig fel

    Hon söker bara uppmärksamhet. Jockes brorsa svalde betet (hon försökte med fler YT-folk) och hon får fler följare. Känns beteendet igen?

    Och så döper han själv sitt barn till Mary-Jane…

      Och? Du vet, förutom att det är ett slang, så är det ett faktiskt namn också?

    Ironi på hög nivå

    Är det någon som vet vad jockes kompis som är tillsammans med Amanda heter? De har nån youtube-kanal tror jag har för en tid sen gått ut med en graviditet?
    Jag har nämligen helt tappat minnet.

    Varför ogillar jocke sin brors tjej så mycket? Vad har hon gjort för fel?
    Jag tycker att hans bror är vuxen och kan få välja själv vem han vill vara tillsammans med…

      Finns en hel del lokala (och inte allt för trevliga) rykten om tjejen som spridits från hennes trakter. Det är fler som flaggat för att hon är både manipulativ och mytoman.

        Okej, och Jacke är inte gammal nog att själv bestämma hur han vill göra trots rykten? Utan jocke måste bestämma vem jacke ska vara tsm med?

          Han är väl orolig över sin bror? Likt många andra uppenbarligen. Är man kär och blind kan man oftast inte tänka normalt.

        ok varför måste han skriva sina tankar på sociala medier i sitt namn?

    Så här kan jag tycka, om hon nu har levt ett hårt liv om de är med missbruk eller va fan som, så får ju de stå för henne.
    Det jag tycker är så enormt skevt, det är att Jocke som är fan gammal pundare och alkolist har mage att klanka ned på någon annan människa.
    Vad skulle han ha sagt om Jonnas familj hade slängt ur sig massa skit om honom när de hade börja träffats o ogillat honom? För inte fan hade ja tyckt om att min dotter träffa en nedpundad, hemlös alkolist med ett sånt rykte, MEN de välkomna honom.
    Så hur fan har han mage o sitta o hata på en annan människa så som han gör.

      Men han var ju ”uuung och duum”. Det var väl typ 5 år sedan…

      Kolla Jackes nya video hur hans bror bemöter honom. Bedriver maktmissbruk mot sin egen bror. Och allt hat som oftast tjejer får hårdare behandling av hat.
      Såhär se de ut nu på youtube. De finns en grupp på fem Youtubers som bedriver maktmissbruk och får människor må dåligt.
      De bestämer vilka som får yttra sig och bli utsatt av massiva drev av hat. De pågår helt öppet. Inga nätverk som står bakom dessa Youtubers tar ansvar för den häxjakt de bedriver. Att bli stor idag är inte som förut av att du gör något bra, underhållande osv. Nu är makt viktigast.
      Spelregler som endast gynnar dem lite större.
      Om någon av dessa Youtubers som består av män utsatt, går de samman och gör videos som backar varandra. Skapar hat mot personen någon av dem har konflikt med. Öppen mobbning där flera väljer trycka ner samma personer flera gånger om.
      De pratas öppet om se till att få ner andras kanaler. De ska anmälas, och betala skadestånd på deras varumärken.
      De finns inget svenskt youtube community längre. De bedrivs av några få män som har frikort att säga vad de vill, men jobbar för att tysta ner andra.
      De påstår sig stå bakom hat på nätet..men är dem som visar hur du lyckas bryta ner en person totalt. Noll ansvar.

        De påstår att Inte stå bakom hat skulle de stå.

    Om inte detta är WT, ja då vet jag inte..

      Va då Wt. Att bry säg Om sin bror är alltså fel i dina ögon ,det är många mer en Jocke som reagerar på jacke o Jessicas förhållande, MEN visst du kanske tycker de är helt okej att dina syskon pundar vad vet jag !!

        De är fortfarande fel att skapa hat mot en person oavsett bakgrund. De är HAT och borde få konsekvenser. En person mot miljoner människor. Skulle du vilja få de hatet emot dig. Och är de skillnad på person och person? En del får gå vidare i livet och bli accepterad. Andra ska få hat resten av sitt liv. Hur kan detta accepteras på social medier. Väljer människor blinda för hatet. Ingen skulle vilja sin värsta fiende detta hat. Alla är vi människor med känslor. De är övergrepp på en människa och kränka den så hårt för allmänn beskådning. Hårt elakt samhälle vi går till mötes.

        De handlar inte längre om att bry sig.
        Finns bättre sätt att sköta saker på. Om du bryr dig. Inte skapa internet mobbning av värsta grad.
        De handlar om något helt annat nu.
        Och resultatet har de fått. En person ligger ner helt sänkt och tappar livslust.
        Kränka och förstöra en människa till botten är aldrig försvarbart.

    Alltså.. Jocke och Jacke??

      Vad heter den tredje brorsan? Jecke? Jicke? Jycke? Eller Jonathan? ?

    Jag trodde joakim L var mot näthat, men icke!
    Vuxen människa med barn.

      Vara emot näthat tycks fått en hel ny innebörd. De behövs regler och konsekvenser för youtubers. Lika behandling.

    Är det INGEN som reagerar på hur seg brodern är i sitt sätt?
    Hans blick och rörelser är sega, han röker cannabis till 100%

      Han går på medicin för han mår dåligt.
      Om du vart mer insatt och sluta spekulera ur tomma intet skulle du vetat.
      Sluta få andra missuppfatta eller leda in ett månde på andra orsaker.
      Vem skulle inte må dåligt om du behandlas på ett så lågt vis.
      Styrke tankar till Jacke och Jessica.

    Jessica har sedan flera år alltid velat synas och höras. Jag var medlem i ganska många ”tjejgrupper” förut på Facebook och hon sände live HELA tiden i flera timmar när hon satt och sminka sig, rökte under fläkten och var allmänt märklig, även medans hennes barn skrek efter uppmärksamhet i bakgrunden.

    Hon sände live varje gång hon skulle träffa nya tinderdejter och WOW vad obekvämt det var.. hon frågade inte ens dem om lov och hon satt mer och pratade med sina tittare än med sin dejt..
    Hon har alltid gett mig och flera andra väldigt märkliga vibbar då hon är en dramamagnet och lyckas alltid hamna i skit och visst förtjänar inte hon allt hat, men man ska nog samtidigt akta sig lite för Jessica och hennes egentliga agenda.

    Dalltså jävla tjafs era töntar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.