My Martens raderar inlägg efter massiv kritik

Igår skrev jag om My Martens som ändrade om i både inlägg och historia för att ta sig ur en situation där det å det grövsta framstod som att hon kört bil i 110 km/h med en mugg i ena handen och en klickande kamera i den andra.
När ingen verkade köpa hennes förklaring/efterhandskonstruktion så raderade hon helt sonika inlägget. Out of sight, out of mind, men det betyder inte att läsarna går med på att släppa det hela.
Diskussionen har fortsatt på ett annat inlägg och visst framstår hon som extremt skyldig med sitt ”låtsas som att det regnar”?

Varför inte bara ta tjuren vid hornen och reda ut det hela?
Erkänna om det är på sin plats?
Den här taktiken kommer ju inte fungera…

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag minns att Myggis kallade dig för stalker vi något tillfälle för länge sedan. Tydligen fler som minns det. Haha ”so fun” som en annan lögnaktig bloggare skulle ha sagt.

  Svara

  Såg en kommentar om att någon polisanmält henne. Det vill man ju veta mer om.

  Svara

  Nu raderar hon även inläggen där folk ifrågasätter henne.

  Svara

   Jag skrev att all tillit för henne är borta nu , den kommentaren raderades efter några timmar ???

   Svara

    Men varför tror du att hon behöver din tillit?

    Svara

  Pinsamt när hon svarar på kommentarerna som försvarar henne och smutskastar alla bloggbevaknings läsare 😂😂

  Svara

  Alltså fattar inte hur folk orkar bry sig, och hålla på polisanmäla.. låt människan vara

  Svara

   För att det är livsfarligt det hon gör. Nästa gång kanske hon möter dig och dina barn och vingar till 🤦. Det är ju olagligt det hon gör. Folk fattar inte vad farligt det faktiskt är.

   Svara

    Du har rätt! Min hjärna räckte inte långt denna morgon. Och jag har själv varit med om en olycka där jag var 0 vållande och felet var den andres. Snacka om frustration, allt hade kunnat gå åt helvete pga en annan människas dumma val. Så jag drar tillbaka min kommentar.
    Sen vet jag inte ens varför jag blev glad av ”dina barn” när jag frivilligt inte har några.

    Svara

     För att det är lite korkat och provocerande att anta att alla andra har barn..? 😁

     Svara

      Det är det inte. De allra flesta skaffar barn, det är helt rimligt att utgå från majoriteten.

      Svara

       App app, inte säga ”skaffa” barn. Då kan någon bli kränkt.

       Svara

       Du har väl
       1. Absolut ingen aning om åldern på den du skriver till i detta fall?
       2. Absolut ingen aning om ifall personen du skriver till INTE har barn, och anledningen till detta är känsligt?

       Superdumt! Lika dumt som att tjata på folk om varför de inte är gravida ännu.

       Svara

      Ja för att barn är bland de käraste vi har. Mina och andras och så väldigt oskyldiga. Men visst det kan vara du och din mormor om det känns bättre.

      Svara

      Det var ett exempel eftersom barn ,dina mina och andras är det käraste vi har. Men om det känns bättre för dig så kan vi säga dig och din mormor,moster, mamma.🤦🙈

      Svara

      Nej inte alls provocerande utan tyckte det var så gulligt på något sätt bara.

      Svara

     Bland det finaste jag vet är när folk lyssnar, tar till sig det andra säger och efter det funderar runt sina egna åsikter. ❤️

     Svara

      Jag håller med dig K, då känns världen plötsligt lite lättare att leva i.

      Svara

   Beter man sig som hon varför inte anmäla?

   Svara

  Hannha Graaf har varit duktig den senaste tiden och tagit på sig offterkoftan så läsarna har kritiserat ex mannen. Men nu verkar hon fått tillsägelse då någon skrev typ att P egoistisk att hon får pendla mellan två länder. Vips var kommentaren borta när det hon som hela tiden fiskar efter sånna kommentarer genom beklaga sig.

  Svara

   Tycker du det är orimligt att radera såna kommentarer?

   Svara

    Det var väl svängningen som Petra kritiserade?

    Svara

     Var det? Möjligtvis, det är lite otydligt skrivet. Tydligt är dock att det dryper av förakt tycker jag, men det kanske också är en feltolkning pga dåligt språk. Men kan iaf inte tolka det på annat sätt än att hon ”kritiserar” raderandet av kommentaren.

     Svara

      Varför radera när hon beklagar sig så mycket tidigare om sin situation och folk kastat skit på P men nu är det tvärstopp. Skadan är redan skedd hennes läsare ser honom som boven i dramat. Hans story är kanske helt annorlunda men pga sin integritet inte vill vika ut sig offentligt.

      Svara

  För att hon kan förlora körkortet?

  Svara

   Man bör ju tänka på straffen innan man begår brotten…

   Svara

    Du fick mig att tänka på en ”bloggande” trebarnsmor, som förlorade körkortet pga rattfylla, men syntes ofta bakom ratten ändå…

    Svara

     Who?

     Svara

      ”Bloggaren” här ovan…

      Svara

       Jag körde aldrig olovligt. Hade aldrig vågat med tanke på hur mkt poliser som finns i Järna dagligen pga droger osv. Däremot körde jag på 1 glas vin, lite för tidigt än jag borde, och åkte då dit för rattfylla. Otroligt oansvarigt och inget jag gör om.

       Svara

        ”Jag körde aldrig olovligt”
        och
        ”jag körde på ett glas vin”
        i samma textstycke?

        Man åker inte dit för rattfylla om man inte gjort något olovligt, kanske bättre att börja med att erkänna att det man gjorde var fel?

        Svara

         Det jag menar är att jag körde inte olovligt efter jag åkte dit, vilket folk antyder..

         Jag satte mig i bilen ett bra tag efter jag druckit, men inte tillräckligt länge nog.

         Om du läser min kommentar innan så kan du även läsa att jag erkänner att jag åkte dit, att det var oansvarigt och inget jag gör om. Detta var 3år sen i vår…

         Svara

          Men vad spelar ”3 år sen i våras…” för roll? Nu är du där och försöker minimera det du gör igen.

          Ett glas vin ger inte utslag ”ett bra tag efter jag druckit.”

          Ord står mot ord gällande att du körde olovligt.

          Svara

           Då får det stå ord mot ord 🙂 fick iaf tillbaka körkortet 🙂

        Ett glas vin ???
        Körde lite för tidigt än du borde??? Du satte dig i bilen direkt efteråt då???

        Svara

        Så om det varit polisfritt hade det varit OK?

        Svara

         Absolut inte! Men tror att folk hade haft lättare för att sätta sig i en bil och kört iväg olovligt, på en sträcka på landet där det knappt är poliser…

         Sen kan jag faktiskt förstå att My raderar inlägg och inte bemöter era kommentarer, om det är som det är i detta fall; enbart negativitet.
         Jag står för mina misstag och kan mer än gärna bemöta saker och ting, men alla kan inte det för det har inte ork eller lust till det. Tänk er själva att bli påhoppad varje gång man skriver något och när man själv tar upp det så kommer det någon som säger ”ja men du har ju begått kriminella Handlingar då får du stå ditt kast”. Ja självklart och det gör jag, (kanske inte my och andra) men någongång måste man gå vidare i livet, och fokusera på något positivt.

         Svara

          Hade du börjat att betala tillbaka och gjort rätt för dig, så ska du se att folk blir mer förlåtande. Det är din attityd som folk ogillar.

          Svara

           Vad vet folk om vad jag betalar tillbaka eller ej. Bara för att jag ej svarar på frågor offentligt som handlar om min ekonomi, betyder det inte att jag inte betalar eller kämpar.

           Och varför bryr sig folk – som inte är drabbade – om jag betalat eller ej? Är man så himla lättkränkt, då får man kanske se över ”varför stör jag mig så mkt på att catrin inte betalar sina BO samt på vad hon gör?”

           Och jag kan tillägga att jag personligen bryr mig inte om vad folk som inte känner mig, tycker och tänker om mig. Det är deras huvudvärk. Folk kanske vill att jag ska bry mig om vad de tycker? Men jag har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller.

           Nej, och det märks att du inte bryr dig. Och det är precis det som gräver ditt hål djupare och djupare, hur mycket du än vill gå vidare.

          Som att arbeta och göra rätt för sig och betala för skiten man ställt till med. Den dag du visar att du bryr dig om alla offer du snott på pengar den dagen kommer människor sluta klanka på dig. UT O JOBBA MÄNNISKA

          Svara

    ♪ Don’t do the crime, if you can’t do the time – Yeah, don’t do it. ♪

    Svara

     Japp exakt så är det!

     Svara

      ””varför stör jag mig så mkt på att catrin inte betalar sina BO samt på vad hon gör?” ööööh för att man som medmänniska blir lite ledsen över att andra medmänniskor råkar illa ut, bara för att en irriterande jävel tycker sig kunna göra vad hon vill? för att man vill att systemet fungerar som det borde göra? Finns tusen svar på denna idiotiska fråga

      Svara

      Att du inte anstränger dig att förstå hur två tjejer som arbetat som barn/hundvakt, gått ärende rensat ogräs odyl för att tjäna ihop pengar till biljetter för att se sin idol och så råkar dom på en empatilös människa som lurar dom på pengarna kanske är det därför några reagerar på din attityd. Skulle det kännas ok om ditt barn blir blåst av en bedragare

      Svara

    Självklart, tyvärr gör man inte alltid det.

    Svara

  Tidigare har My vägrat ta bort inlägg som andra tagit illa vid sig av.
  Det med orden att ”lagt kort ligger” och att hon står för vad hon skriver. Nu gäller det inte längre. Svårt att veta om hon ångrar sitt agerande i efterhand och insett att hon gjort fel, eller om det bara blev för jobbigt att andra inte tror på hennes bortförklaringar?

  Svara

  Nytt om dig camcam!

  Petra 7 februari, 2019 on 07:31Svara

  Och där kröp alla trollfittor fram under sina stenar igen😂Och kanske en och annan trollkuk med😱Alla upphetsade av den självutnämnda bloggpolisen camcam!
  Att ni orkar😱😂

  På my martens blogg.

  Svara

   Det är så nära ett kärleksbrev man kan komma! 🙂

   Svara

   …Maggan? 😁

   Svara

    Maggan? Råkade du skriva ett a ist för y Ines? Du menade Myggan antar jag ? 😉

    Svara

   Man kan väl inte krypa ”fram under sina stenar” 🙂
   Verkar vara påverkat av engelskans ”crawl from under a rock” men utan ”från” på svenska som gör det logiskt.

   Svara

    Personen snackar om trollkuk och trollfittor, vad ska man förvänta sig?

    Svara

     Touche haha

     Svara

    Så tydligt att det är My själv som skrivit det, smileysen och skrivsättet ser man det på.

    Svara

     Och en ”Petra” vid samma tidpunkt som börjar skriva om Hannah Graaf för att flytta fokus… så genomskinligt.

     Svara

   Hahaha 😂😂😂😂

   Svara

   Är väl Myggan själv som skrivit det.. kanske Anna Book.

   Svara

   Ordet ”trollfittor” kan vara det bästa jag hört idag. Love it!

   Svara

  Camillla. Kan du inte släppa din fixering vid my?😂😂😂. Hon skrev det en gång

  Svara

   Nä, jag kan inte! Ps. Ligger i en buske i Täby as we speak med kikare.

   Svara

    Har du ingen sån där ”låsgrunka” att fästa på ett bilhjul?

    Svara

     OM jag har!!! Jag har kedjat fast hela jävla Mini-Coopern vid ett träd!

     Svara

      👍Hyr in nån ligist som kan filma. Jag betalar 😉

      Svara

       Jag har en Go Pro-kamera monterad på huvudet. 🙂

       Svara

        Tack allihop för att ni muntrade upp min annars dödstrista morgon. Jag älskar er <3

        Svara

         Kan bara instämma 😍

         Svara

        Kan man få en selfie från dig där under busken med Go Pron på skallen?

        Svara

    😁. Misstänkte nästan det

    Svara

  Men om hon nu inte tog kortet. Så säger alla att hon bara ska erkänna?

  Svara

   Hon ljög ju om att den togs före måndagen, men tekniska läsare ser att den togs i måndags morse? Hon kan ju visserligen glömt att tala om att Booken var intryckt i baksätet just då.

   Svara

    Det är givetvis oförskämt att anta, men det kan knappast ha varit Booken som var med. Book skulle i så fall nämligen genast ha lagt upp på insta att hon var ute med sin ”bästaste My på väg till ett såååå spännande och och inspirerande möte som den som lever får se vart det leder till”…

    Hur som helst var det tur att det inte ledde till en bilkrasch iaf.

    Svara

     Haha! Klockren imitation av Bookis 😂

     Svara

      *utav Bookis 😛

      Svara

     Nuuuu glömde du faktiskt en viktig grej! ”utav”

     Svara

     &&&&&

     Svara

      Men visst är det så att Book ändå har slutat använda det här tecknet ~
      när hon skriver? Kan ha fel, men tycker det var länge sen jag såg det. Förut var det ju hur många ~ som helst i varje inlägg…

      Svara

    Ha,ha😂🤣

    Svara

  Bloggbevakning 💞✌🙌
  Är glad att denna blogg finns som spar och skriver om bloggares dumheter!

  Svara

  Men det här är ju kul på riktigt. Ibland har jag tänkt att My rimligen inte kan vara så korkad och my-tomanisk som folk vill låta gällande. Men efter detta…ausch.

  Har hon liksom inte insett att folk har sett före och efterbilden? Hon skriver ju själv att hon driver ”en utav Sveriges största livsstilsbloggar”, det borde väl innebära att den läses då kan man tänka. Tur att hon inte är VD på mitt företag i alla fall. Fattar inte det där alls – hon är ju inte ens anställningsbar. (Ja elakt sagt men just idag är jag sån).

  Svara

   Är hon inte VD?

   Svara

    Ja men thank God inte min VD. Fasen vet vad dom har henne till.

    Svara

     Hon sorterar nog gem 🙂

     Svara

      Gud vilket lättsamt och glatt jobb. Slippa tänka på annat än rätt färg i rätt burk. Jaaaaaaaaaaaaa, anställ mig.

      Svara

  My är ju så pinsam, så korkad och lögnaktig. Ge henne ingen uppmärksamhet! Nu vet alla iaf hur mycket hon ljuger och försöker… Detta är ju inte det enda hon ljugit om om man säger så. Inte första gången hon blir påkommen med pinsamma lögner heller, och det finns värre… Ge henne inte klick och ge henne ingen uppmärksamhet!

  Svara

   Jag är fascinerad av att hon fortfarande är i sitt förhållande… Ser inte Jonas hur hon är? Skäms inte han för hennes lögner när han träffar sina vänner och familj? Jag skulle skämmas om min man betedde sig så.

   Svara

    Nu vet jag inte hur Jonas är på rak arm… Men min spontana gissning är ”lika barn leka bäst”

    Svara

  Angåend My-gate måste jag bara säga att oavsett trafikfaran (kan ju ändå se att hon kör med farthållare i 110 på motorväg med fint väglag och inga andra bilar i hennes direkta närhet, jag lovar det GÅR att hålla lite lösare i ratten då utan att man riskerar mörda en sjubarnsfamilj typ även om jag inte förespråkar det) men det fullkomligt intelligensbefriade i det hela är ju ändå att lägga ut bilderna. Då är man ju dummare än tåget. ”Hej polisen, vill ni ha bevis för att jag använder mobilen medan jag kör. Tog med hastighetsmätaren också så ni inte behöver bötfälla mig för att jag körde för fort i alla fall (se bilden ovan där ni ser att jag kör på motorväg) Mvh My-tomanen”

  Svara

  Jag ÄLSKAR dessa inlägg om martyren. Hon är verkligen underhållande i sitt sätt att leverera mindre smarta lögner och försök till att manipulera läsarna…för att inte tala om hur hon hanterar kommentarer. Detta är komik hahaha

  Svara

   Hon kämpar för sin fasad, men river den med fart. Snart vill ingen ta i henne med tång. Hennes fd vänner lär ha kul när hon bjuder på sina nya nederlag. Bröllop och villa lär inte bli av för gubben lär väl snart vakna till. Då har hon något att skriva om år efter år.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.