Ett litet tips om någon är sugen på att göra om hemma!

Blommigt eller blått? 
Stuckatur eller svampat?
Tegel eller fondväggstapet?
För paren som inte kan komma överens om hur man vill att det ska se ut hemma i vardagsrummet så har jag den ultimata lösningen för er. Eller jag och jag…? Inte jag egentligen…
Det är ju Piller-Bobby och hans man som står för inspirationen – I’m merely the messenger here.

Fram med overhead-apparaten och allt ni någonsin lärde er på bilden i skolan och kladda dit era egna ansikten över hela väggarna!
Jag lovar att ni skulle kunna ha resten av rummet inrett som den sammetsröda tortyrkammaren i 50 shades-filmerna plus en sexgunga i taket och ingen skulle ens notera det.
Men hur kommer man på tanken?
”Hmmm….hur gör jag det extra snyggt här hemma? JAG VET! Jag sätter mitt eget fejs på väggen! Över HELA väggen!!!”
Lite smyg-narcissistiskt så…
Men man undrar ju lite…hade inte Jimi en lika imponerad bröstmuskulatur som maken, eller varför är han kapad vid hakan?

Det här är den märkligaste formen av inredning jag någonsin skådat och då har jag sett min beskärda del av den epidemi av pizzeria-inspirerade tegeltapeter som tagit över min hemstad Nybro. 
Det enda som skulle kunna vara värre än att ha sitt eget enorma ansikte på en vit vägg är att ha sitt eget enorma ansikte på en terrakottafärgad tegeltapet.
Det är liksom inte ens en tavla – det är VÄGGEN!!!!
VÄGGEN!!!!!!????

Var det någon som blev inspirerad eller fick lösningen på sin inredningsrelaterade relationskonflikt?
I så fall är det inte mer än rätt att ni har även MITT ansikte på väggen! Jag kan gå med på att sitta inne i ett gästrum eller kanske gillestuga, men helst av allt vill jag sitta ovanför soffan.
Helst i kombination med ”Carpe Diem” eller liknande…

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snark

    Jag känner en som har en stor tavla (typ 50×70) av sig själv på väggen i vardagsrummet. Och inte vilken bild dom helst heller utan ni vet från det här ”modell för en dag” som alla höll på med typ 2007. Det är nog steget värre än detta tycker jag. Det här är ju ändå lite kreativt.

      Åh nej inte dem bilderna hahahaha. Glad att jag aldrig gick på en sån ”photoshoot” men kommer ihåg att alla glatt la upp på Facebook

        *De

          Xter

          Varför påpekar du inte när ? skriver dom ? Dom är ju helt fel eftersom det är talspråk! Dem är ju bara en bokstav fel, spelar väl inte så stor roll hen är ju på rätt spår , det är ju de eller dem som man har när man skriver , aldrig dom.

            Helt ok att skriva dom ?

            Dom använder man även skriftligt när man inte vet skillnaden på de och dem.

            Sen kan det vara så att jag ändå undrar hur man inte kan lära sig hur/när man använder de/dem.

            //Mo

              Nej , man använder inte talspråk, dialekt när man skriver, det säger ju sig självt. Var har du fått information om att man ska använda talspråk när man skriver? Är det något du hittat på själv för du tycker att det är praktiskt för dig som inte kan skilja på de och dem?
              På Institutet för språk och folkminnen ( där våra svenska skriv regler finns) kan du i deras frågelåda läsa om de, dem och dom.
              De skriver ex ” Den som använder dom riskerar att uppfattas som en person som inte behärskar standardnormen.”

                Men hjälp vilken harang om ingenting.

                Diskussioner om att använda ”dom” även i skriftspråket är ” sen gammalt”. Vissa pratar om en reform och andra pratar om en ” övergång via skolor och institutioner som individuellt accepterar
                dom”.

                Själv har jag inga problem med de och dem, vet inte varför du fick för dig det?

                Hur som så luckras språket upp. Har alltid gjort det, kommer alltid att göra det.

                Vissa blir väldigt upprörda medan andra tar det för vad det är och använder sig av det de kan, förstår och behärskar.

                Bra så!

                //Moa

                *skrivregler

                Skrivregler?

            Behärskar man inte de och dem är det bättre att skriva dom.

      Just det ja, jag gick på en sån ”modell för en dag”-grej för en massa år sedan, huuuua. Har aldrig haft ett så tjockt lager smink i ansiktet som då, fick tvätta ansiktet flera gånger för att allt skulle försvinna haha.

      Känner en tjej som har sig själv på bild i vardagsrummet. En jättestor tavla där hon är naken, med gravidmage, och bara håller ena handen framför underliv och armen framför brösten. Tavlan är nästan skala 1:1 av henne själv.

    Bobby förlorade tyvärr sin förra partner i en olycka om jag inte minns helt fel och det va därför han gjorde hans ansikte på väggen. Flera år sedan jag läste om det så kan minnas fel? Fint tycker jag.

      Han dog av medicinöverdos.

      Kul för alla framtida partners ?

        Han är död. Är du ändå svartsjuk?

          Spelar ingen roll. Jag vill inte bli ihop med Bobby. Känns ändå inte så kul att titta på hans fd partners gigantiska fejs dagarna i ända.

      Men det är Bobbys nuvarande unga man och Bobby själv som är på bilder på väggarna.

        Jasså! Den som nämnde att det var hans ex lät så tvärsäker ?

          Han var på väggen förrut, kanske, men inte nu tror jag inte. Det är iaf Bobby och hans nuvarande vi ser på bilden.

            Tror han hade sitt ex på väggen förut. Kommer iaf ihåg att det var ett porträtt på en annan kille med vingar för att signalera att han var en ängel nu.

      Tack för att du förstår , bilden på mig gjorde Samuel till mig 2012 innan han gick bort??❤️? den på Samuel är i hallen med blå ögon. 2015 gjorde jag denna på Jimi i hallen som överraskning. Det är ren kärlek och väldigt fult av vissa att säga onödiga komentarer om min dåvande kärlek som inte lever längre. Kram dig ?

        Kära Bobby
        Tycker ni verkar ha ett jätte fint hem och framförallt är ens hem en plats man själv ska älska. Man fyller det med minnen och saker man håller av och det är ingens uppgift att ha åsikter om detta. För det är inte deras hem. Det är inte de som ska trivas där, utan det är ju bara en själv som ska göra det. Strunta i bloggbevakningsinlägg och efterföljande kommentarer, så lågt!!! Camilla borde skämmas för detta!!!

    Bedrövligt. Skämskudde. Hur sjutton kommer man på idén?!

      Skämskudde? Hur någon annan väljer att ha det i sitt hem? Alla får väl göra vad de själva vill på sin trygga plats om det så är rosa frå tak till golv eller en bild på sig själv på väggen.

        Ja jag tycker att det pinsamt och självcentrerat att ha en gigantisk bild på sig själv på väggen. Skämskudde på den!

          Svarar samma sak till några av er och det är att bilden på mig gjorde Samuel till mig 2012 innan han gick bort??❤️? den på Samuel är i hallen med blå ögon som han oxå gjorde till oss av designern Angela Monroe 2012.
          2015 gjorde jag denna på Jimi i hallen som överraskning. Det är ren kärlek och väldigt fult av vissa att säga onödiga komentarer om min dåvande kärlek som inte lever längre. Kram till er och tänk er för vad ni skriver?

        Rosa från golv till tak är fult i mina ögon. Bild på sig själv över en hel vägg är inte bara fult och osmakligt det är skämmigt. Blir generad å jimmi och bobbys vägnar. Undrar dessutom när dom ska genomskåda martyren och sluta synas med henne…även det är pinsamt!

          Varför så bitter?

          De har rosa gardiner och någon rosa kudde i soffan. Knappast något man kallar ”från golv till tak”.

          Vem bestämmer vad som är fult och skämmigt? Du tycker det men det är knappast någon ” absolut sanning”. Varför måste du ens påpeka hur andra har det? Vi behöver ju inte bo där.

          Förmodligen känner de My mer än vad du gör och tycker om henne som hon är. Varför bekymrar de ens dig?

          Så konstiga funderingar att ha över okända människors liv.

          //Moa

            Säger ”Moa” som själv klagat, hånat och skammat vissa andra personer å det grövsta, klagat på tatueringar och annat hos folk.. konstigt ju att ha funderingar över andra människors liv, varför bekymrar det ens dig? Vem kan denna Moa vara som avskyr en viss person som hon försökt smutskasta, och ogillar vissa särskilda väldigt men hon försvarar alltid denna My. ? Har aningar….

              Nu får du förklara dig närmare, dina svepande generaliseringar har dålig bäring. Just spit it out. Exakt vad menar du?

              Om du upplever att jag skammat någon så kan du väl ta fram några konkreta exempel som du tycks ha. Har jag verkligen skammat någon så känns det som en ursäkt är på sin plats.

              Stämmer förvisso att jag kan bli spydig och lite ”Von Oben” när jag tycker någon annan är detsamma. Lite: -Som man ropar får man svar.

              Vems tatueringar pratar vi om? Dina eller mina? Vet inte att jag skulle ha några speciella tankar om andra människors tatueringar? Det är väl fint att var och en får göra som de vill?

              Jo, du har rätt, jag ogillar vissa bloggare. Inte utan skäl. Självklart har jag personlig erfarenhet av dem och tyvärr föll deras stil mig inte i smaken. Sen finns det de som är betydligt gulligare i verkligheten som jag ibland tar i försvar men för det mesta inte kommenterar alls.

              Vem jag är vet de som behöver veta det. Kanske behöver du veta det? Du kan börja med att presentera dig själv så ska jag iaf överväga det!

              I annat fall får du leva med dina aningar. Det bekymrar mig inte särskilt faktiskt. ?

              //Moa

          Bobby och My är nog av samma skrot och korn. Jimi som är fastighetsmäklare skulle tänka mer på sitt umgänge. Att förknippas med My är inte nån fördel om man vill framstå som seriös. Han lär ju varit fullt medveten om Mys alla lögner när hon kuggade på sin mäklarutbildning. Att hålla lögnare om ryggen är som att ljuga själv.

          Den där klänningen trodde jag hon sovit i, men det var dagens outfit på jobbet 🙂

            Vem minns tjatet om kontrakt på två år? Måste stanna i Stockholm och jobba på Erik Olsson, bullshit!

              Kontakt på tre år var det väl till o med, enligt My, som absolut inte gick att bryta. Pt-licensen har hon aldrig visat heller 😉

                Blir inte förvånad.

                Nu brinner det i VPN-tunnlarna’ ?

                Varför skulle My visa sin PT-licens för dig? Är du någon slags licenspolis eller?

                My tycks ha accepterat att mäklarutbildningen blev som den blev. Hur kan det vara så otroligt stor sak för dig?

                Att det påverkar dig är uppenbart men är det verkligen rimligt? Inlägg efter inlägg där du ältar och maler. Vad driver dig?

                // Moa

                  Eeh annars ser det ut som det brinner i dig Moa. Du fattar att det är olika personer som skriver va, alla som inte skrivit sitt namn är inte samma person. Tror inte någon menar att hon behöver visa sin PT-licens för någon enskild eller speciell – grejen är väl att hon inte har någon och därför inte visat någon. Eftersom hon visade och skrev mycket om PT-utbildning så vore det väl inte konstigt om hon visade och var stolt över en licens, eller. Konstigare att inte visa, om det finns någon, men hon klarade uppenbart inte det gissar jag.

                  Varför påverkar detta dig så mycket, eller varför påverkar andra dig? Vad driver dig Moa kan man undra?

                  Det verkar vara du som brinner mest Moa. Alla utan namn är inte samma person förstår du.

                  My behöver väl inte visa den för någon enskild men om hon klarat det och fått den så vore det väl på sin plats att vissa upp den och vara stolt efter att ha skrivit så mycket om PT-utbildningen, men hon har väl ingen eller vad tror du.

                  Varför påverkar detta dig, varför påverkar andra dig? Du maler och maler. Vad driver dig Moa?

                  VPN-tunnlar? Varför skulle det locka anonyma? Jag är inte blockad och skulle ändå inte använda mig av VPN. Vad andra anonyma gör är väl Camcams bekymmer eller?

            Hon ljuger så pass mkt att folk runt omkring henne måste veta. Är nog därför hon byter vänner ofta. Hon blir sjukt intensiv en period och sedan försvinner personen och nästa dyker upp. Att bobby fortfarande är kvar tror jag beror på att han är ”dumsnäll”, han verkar tro så gott om alla att han i och med det blir blind för falskhet.

            På riktigt…

            Hur stort inflytande tror ni My har i Stockholm? ?

            Hur stort inflytande tror ni mäklarens umgänge har på bostadsspekulanter? ?

            ” Min drömbostad men nä… Här ska jäklar i mig inte köpas något av den mäklaren för hans älskling har en kund/kompis som jag avskyr… Visst älskling, skulle vi inte köpa av en sån mäklare… Varför vill du skiljas… Älsklingen?” ???

            Nej, inte så troligt att någon ens orkar bry sig mitt i köp/sälj och flytt.

            Vem Bobby är och varför är verkligen bara skvaller och snaskigt.

            //Moa

              Du använder ordet inflytande motsägelsefullt. Dåligt rykte passar bättre. Snaskigt prat är väl också rätt överdrivet. Dagens ”kändisar” säljer ut sig själva med bilder och babbel.

                Det håller jag med om att många kändisar gör verkligen.

                Berättigar det verkligen oss ev följare att spekulera och skapa rykten om dem?

                Varför isf?

                // Moa

    Han har ett minne av en viktig person för honom på vägen sen tidigare, detta kanske var ett sätt för han att istället för och ta bort de så satte han ditt fler

    Men va?

    En del har för mycket ego och klär hemmet med bilder på sig själva. En del älskar sin egna röst och kan inte sluta babbla.

    Varför är det så otroligt roligt med öknamn? Är inte just öknamn som är mobbingens kärna?

    //Moa

      Men du själv kallar folk för wt och annat, har gjort iaf. Men så god du har blivit på senare tid Moa, så bra då.

        Men snälla släpp nu!

        Gå vidare i livet. Hänga upp sig på vad någon okänd människa på nätet tycker/tyckte för 1.5-2 år sedan känns så osunt och bittert.

        Tillåt inte andra människor att definiera dig, helt enkelt! ?

        //Moa

          2 år sedan?! Haha jag har sett dig skriva skit ganska nyligen, knappast 1-2 år sedan , någon några månader sen. Du verkar hänga upp dig ju. Du ogillar två M och skriver särskilt skit om en, och du gillar två M och försvarar särskilt en. Hehe.

            Din trovärdighet haltar betänkligt.

            Du avslöjar dig själv som lögnare och oseriös.

            Eftersom jag, vanligtvis inte använder uttryck som wt så vet jag mycket väl när jag faktiskt gjorde det. Vill minnas att jag retade gallfeber på dig vid samma tillfälle genom att be om ursäkt med armbågen och ändrade uttrycket till red neck. ??? Både barnsligt och roligt. Tror dock det flög rakt över ditt lilla huvud.

            Om du använder dig av VPN eller varenda enhet, med olika abonnemang i er ägo har mindre betydelse. Ditt speciella sätt att ljuga, skriva och komma med insinuanta påståenden är signifikativt för en och samma person. Det är helt enkelt omöjligt att flera kan vara så blinda för sina egna insatser.

            Vet inte var det fastnar hos dig, men nej, igen jag gillar inte vissa människor. Jag söker inte tillfällen att alltid dumförklara dem. Hittar inte på skit om dom för att svartmåla dem i alla möjliga och omöjliga situationer. Vid tillfälle så kommenterar jag men oftast inte. För det mesta har jag något konkret att komma med. Inte alls som du med ditt oresonliga hat mot My.

            Du tycks i din personlighet ha svårt att ” släppa gamla oförrätter”. Du verkar ha mycket svårt att acceptera att någon inte håller med dig och biter dig fast i personer och skitsaker som en gammal terrier.

            Dessutom projicerar du dina känslor på andra så diskussionerna tenderar att bli
            ”Ahmen du’rå”, vilket känns omoget och fruktlöst.

            Du borde ägna din tid till att ifrågasätta dig själv och dina egna syften isf att ljuga och fabulera om andra människor.

            Vi kommer nog inte längre, du tycks drivas av oreson jag drivs av att gå framåt. Här står vi bara och stampar!

            Hoppas du iaf kan finna ro någonstans!

            //Moa

    Myggan blev säkert glad för att få vara med på bild i din stora blogg iaf, med länk till hennes så hon får upp statistiken och får fler läsare. ????

      Enligt My själv så berodde senaste ”hatstormen” mot henne på att Camilla skrev om henne….

        Blir så provocerad av att hon i flera inlägg snyftar om hatstorm. INGEN har sett tillstymmelsen till hat eller storm bland hennes kommentarer. I vanlig.ordning ljuger hon och överdriver och manipulerar. Äckligt beteende!

          Ja My kan konsten att manipulera och ordet nättroll och hatstorm är så överdrivet så man kräks i detta fall! Dessutom kallade hon folk för nättroll och nötter som kommenterat detta…. Folk har kommenterat att hon körde bil i 110, kaffekop i ena handen och fotade med den andra…. bedrövligt

      Är inte inlägget just från hennes blogg? Så det är väl precis som vanligt gällande inlägg här på BB?

      Eller vad är det du reagerar på?

      //Moa

    Tyckte idén var nice. Visst, kanske lite konstigt att ha en målad bild på sig själv på väggen men ännu konstigare egentligen att ha en okänd person på väggen tycker jag.

      Ja. Jag skulle inte ha en stor bild på mig själv men skulle inte heller köpa dessa populära posters med kvinnoansikten heller. De är konstigt för mig att ha folk på väggarna jag inte känner. Även om det är realistiska illustrationer.

    i ett annat väldigt stort rum el lokal men inte mellan rosa gardiner.

    Jag har snart tre kids men förstår inte varför man vill ha massa bilder på sina kids på varenda vägg… Än värre m citat till i stil med ”det bästa vi gjort”.

      Mina föräldrar har inga bilder på mig eller mina syskon uppsatta hemma (förutom ett studentfoto) och det har gjort mig ledsen i situationer. Särskilt när jag varit hemma hos vänner vars föräldrar satt upp både gamla och nya bilder i hus och lägenheter. Jag tycker att det är mysigt och representerar stolthet, nostalgi och samhörighet.

        Åh jag minns känslan när min pappas fru bokade tid hos fotografen och tog dit mig, min syster och hennes två söner för att hon ville ha en bild på ”alla sina barn” att hänga upp i deras sovrum. Det gjorde mig så himla glad att hon ville ha det.

          Gud vad fint. Gulligt ❤

          Så fint gjort av henne! ❤️

        Mina föräldrar har en bild på min hund men inte på mig haha. Vill inte att de ska ha några bilder av mig. Min sambo har inga bilder på mig på mobil el dyl heller. Alla föredrar olika!

      Vilken go inställning.. kanske för att det är det finaste man vet och dem flesta inreder sitt hus med saker som gör dem glada/bekväma..

    Ska det föreställa My på bilden bakom? Ser ut som Mia Skäringer.

      Det är Jimmie, Bobbys man

        Tack för svar. Var väldigt lik Mia Skäringer dock ?

    Haha, vet inte hur jag hade reagerat om jag kommit hem till någon av mina kompisar och de hade haft nån superstor bild på bara sig själv. Pratade senast idag med min sambo hur konstigt det egentligen är med Instagram osv där alla liksom fotar sig själva och lägger upp bilder på sig själva hela tiden. Blir ju alltid så väldigt poserat med. Sen kan jag väl tycka det är skillnad på vilken slags bild det gäller samt hur den presenterats. Nån snygg och halvt konstnärlig bild på en själv som en del av en fotovägg känns kanske mer normalt än en stort porträtt av sig själv på en ensam vägg i vardagsrummet

    Fick faktiskt skäll av min unge i höstas pga att han tyckte vi hade alldeles för dåligt med bilder på honom på väggarna. insåg att det var sant, är inte så mkt för att tapetsera med foton av familjen. Men lyssnade såklart och tog med familj och hund till fotografen och numera har vi en vägg med bilder.

    Barnet suckar numera lyckligt varje gång han går förbi och tycker att han är såååå fin:) Visar stolt alla som besöker oss (typ mormor och farmor). Det känns bra att ha gjort så, men kommet nog aldrig fatta hur vuxna människor kan ha sånt behov av att se sig själva. Samma med alla selfies på instagram. Why?

    De har nog gått in i väggen…

      Och färgburkarna flög upp mot taket. Lacknaftan slut, vi får stå ut.

    Samir Badran har en liknande målning på sig själv i sin hall om jag minns rätt.

    Sanslöst smaklöst ?

    kul

    kul

    Hellre detta än marmor overload!

    Bobby i långärmad tröja ?

    ”Narcissism? Vad är det?”

    Pizzeriorna har gjort om sin din tid.Har de tapetserat om köket på v gatan också nu så de hänger med i tiden?

      Vad i hela helvete.. xD

    Kommer i håg när de där snickarna på femman gjorde en jättestor sådan bild på Robinson-Emma och den där Robinsonkillen hon var ihop/förlovad med. I köket. ???

    Jag var på ett hembesök en gång i jobbet, och på en av väggarna hände en gigantisk oljemålning av frun i huset. Helt bar på överkroppen.

    hahaha min kusin hade en sån vägg med sig själv typ 2005 när hon var 16.. jag var väl typ 12 och tyckte det var såå coolt.

    Så Gossip Girl att ha ett sånt porträtt! Men kan ju vara snyggare än fotografier om man nu vill ha rena väggar från ramar och sånt. Väggen är konsten lixom, förstår inte fullt ut den raljerande tonen i inlägget har du slut på ideer?

    Hellre detta än carpe diem och andra värdelösa citat på väggarna

      Om jag inte minns fel så här My visat citat från deras badrum. Tvålar eller stenar med text ?

    Till dig som har blogg bevakningen, du har inte sett resten av vårt hem som är både fint och harmoniskt , inte för att jag kommer att visa bilder men om du är så nyfiken får du väl leta efter bilder i reportage men Svarar samma sak till dig och några av er och det är att bilden på mig gjorde Samuel till mig 2012 innan han gick bort??❤️? den på Samuel är i hallen med blå ögon som han oxå gjorde till oss av designern Angela Monroe 2012. Dessa överraskade Samuel mig med när han levde och fy skam för er som säger osmakliga saker?
    3 år senare
    2015 gjorde jag denna bild på min man Jimi i hallen som överraskning. Det är ren kärlek och väldigt fult av vissa att säga onödiga komentarer om min dåvande kärlek som inte lever längre. Kram till er och tänk er för vad ni skriver?

      Jag undrar om det ens är lagligt att sno bilder från andras bloggar och lägga ut?
      Speciellt som det tydligen är i nåt syfte att förnedra nån?

        Det finns en prejudicerande dom om du är intresserad?

      @ Bobby

      Det finns ingen anledning att försvara ditt egna hem.

      Ett hem är där du trivs, där du planterar dina minnen, där du gör precis som du vill. Har vilka färger du vill, möbler du vill. Vilka tavlor du vill.

      Att någon här på BB kritiserar det har ingen betydelse. Du har inte bjudit hem dem eller bett om deras åsikt. Det är CC som bjudit in oss till ditt hem utan ditt medgivande, enbart för att håna och kritisera. Det betyder ingenting. Dina vänner som betyder något, som du bjuder hem skulle aldrig ifrågasätta dina val. Det gör man helt enkelt inte. De är glada för din skull, finns i glädje och sorg och förstår på djupet vad symboler kan betyda.

      Ha det gott och njut av ditt liv!

      //Moa

        Hans lilla väninna var det väl ändå som bjöd in? Men det är klart, i dina ögon är hon ofelbar.

    My och Bobby idag på bild på hennes blogg, har hon bott där de senaste dagarna eller vad? Trubbel med indianen?
    Spännande…

      Kan han ha vaknat ur sin dvala till slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.