Kreativt eller knasigt?

Fanny Lyckman bär typ ALDRIG byxor, men HÄR envisas hon med att dra på sig ett par grå mysisar?
But why? När det för en gång skull hade varit perfekt UTAN byxor!
Jag hade mycket hellre sett henne kreativt bygga ihop ett par bikinitrosor av godispåsar och då GIVETVIS påsar till salta S-märken – eventuellt även sura men utöver det går resten bort.
S-märken ska inte smaka frukt, de ska fräta sönder ditt gom!
Frågor på det? 🙂

Eller varför inte syslöjda ihop en hel bikini av faktiska S-märken?

Bilden är manipulerad.

Jag tänker mig något sånt här?
Den är kanske inte optimal att bada i men vid eventualiteten att du hamnar på en nudiststrand utan mellis så kan du alltid käka upp din bikini utan att någon lyfter ett ögonbryn.
GOALZ!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför skulle man ha bikini på en nudiststrand?

   Sant. Det som dock är praktiskt om man råkat gå till en nudiststrand iklädd bikini gjord av godis är ju att man snabbt kan göra sig av med bikinin genom att äta upp den.

  Va!?

  Det här sänker ju varumärket mer…

  Blir bara less och undrar vilket århundrade man ska sluta använda sig av halvnakna kroppar. Å ja man får göra vad man vill men hur kan man på riktigt få något ut av att se denna sortens reklam. Är det inte en typ av kvinnoförnedring?

   Är det verkligen det när man själv väljer att använda sin kropp såhär? Tänker att det är skillnad när företag använder kroppar i detta syfte och när en egen person gör det.

   Tycker inte att det är kvinnoförnedrande eftersom hon gör valet själv, men i övrigt håller jag med dig. Så less på denna typ av bilder.

    Hon gör valet själv ja, men hon är ju uppenbarligen låst i tänket att ”sex säljer” och att hon måste visa halvnaket för att upprätthålla sin instakändisstatus.

  Fanny Lyckman är definitionen av ”try-hard”.

  Kränga godis med naken kvinnokropp. Innovativt.

  Haha, fyndigt om inte annat 🙂

   Ja verkligen, håller med! Har liksom aldrig förr sett reklam som säljs med en kvinnokropp och anspelan på sex.

  Om du tycker s-märken ska fräta i gomen va tror du då händer när s-märket placeras vid Mumindalen?! 😰😬

   Varför skulle man ens ha s-märken där från första början?

    För att komplettera outfiten ofc?

    Eftersom camcam föreslår trosor tänkte jag

   Tänkte samma. Där vill man inte ha massa surt och salt 😱😱😱

  Och den här bilden antar jag att Instagram tycker är ok? Till skillnad från smaklösa bilder av kvinnor som ammar (obs! ironi). Fattar inte varför man får hurrarop när man postar såna här bilden. Tröttaste ”marknadsföringen” ever, kränga krafs med halvnaken kvinna. Ännu ett varumärke att undvika.

   eller hur.. synd att man till och med før GODIS använder ”sälj grej med tjej”

  Intressant – jag har för mig att det är olagligt med annonser där t.ex. en halvnaken kvinna poserar med en motorsåg eller ovanpå en bil, då det är irrelevant och exploatering av kvinnokroppen. Detta är väl i högsta grad exploatering?

   Ja det stämmer. Den typen av reklam brukar ju kunna fällas om den anmäls. Är ju verkligen sjukt att försöka kränga godis på det här viset.

   Olagligt är det väl inte. RO är det som dömer men det är ju ingen domstol per se. Att bli dömd lav RO leder därför inte till några konsekvenser (böter, tvång att plocka ner reklam etc) utan ses bara som dåligt för varumärket då alla domar finns publicerade. Och det är inte endast sexism som kan vara skäl för att bli dömd av RO.

    Varför skriver du att RO dömer om det inte är en domstol?
    På hemsidan skriver RO bl a:
    Reklamombudsmannens opinionsnämnd RON är en del av näringslivets självreglering som verkar för en hög etisk nivå i all kommersiell marknadskommunikation riktad mot den svenska marknaden. Det sker genom prövning om reklam följer Internationella Handelskammarens (ICC:s) Regler för Reklam och Marknadskommunikation.
    Problemet är att influencers inte verkar ta åt sig på det sätt som stora företag gör när de blir fällda av RO eller RON.
    Självklart har H&M eller Volvo betydligt mer att riskera i samband med en fällning än en influencer som fälls för smygreklam.
    Man kan likna RON vid ARN dvs ett etablerat och seriöst företag följer beslut i ARN medan ett litet och okänt företag ibland kan strunta i vad ARN säger för man har inte något rykte att försvara.

     Ok Jag skulle kanske ha skrivit ”fäller” i stället för att döma. Men faktum kvarstår att det inte leder till konsekvenser mer än dåligt för varumärket.

      Tillägg: min poäng är alltså att det inte är olagligt.

       Reklam som bryter mot Marknadsföringslagen är olaglig även om det är RON som fattat ett fällande beslut angående reklamen ifråga.
       Det är KO och Konsumentverket som ska föra talan om det rör sig om brott mot Marknadsföringslagen men de allra flesta fällningar i RON leder inte till någon åtgärd från KO och/eller Konsumentverket. Tyvärr får man säga 🙁

        Innefattar marknadsföringslagen även sexism?

   Fast nu är det ju hon själv som valt att ta denna bilden till sitt samarbete. Så tror inte samma regler gäller då

    Det är ju sant, vet inte vad som gäller när det är influencers som publicerar dessa bilder i ett samarbete istället för företaget själv.

     Det är alltid det annonserande företaget dvs företaget som betalar influencern för samarbetet som har ansvar för reklamen och utgör avsändare i förhållande till läsaren/konsumenten. Detta förbises hela tiden av influencers, företagen själva, nätverken och de PR-byråer som sköter kontakten mellan de olika aktörerna.
     Men på samma sätt som när ett företag annonserar i dagspressen och utformar en annons med bild, budskap och fakta så är det företagets ansvar när influencers gör reklam för deras räkning.
     KO har stämt Tourn Media just för att få klarhet i om även ett influencernätverk har ansvar för reklamens utformning t ex ska se till att reklamen blir korrekt markerad som betalt samarbete.

  OT: någon ”Mia” på trettonbarnsmamman Mirkas blogg som ifrågasätter varför Mirka följer Bloggbevakning på Insta. Hon skriver att hon anmält Camcam för mobbning, både på bloggen och Insta. Kan denna Mia möjligtvis vara Bellas galna försvarare, som verkar hysa ett nästan fanatiskt har mot Camcam? Tanken bara slog mig…

   Förmodligen! Det är EN stolle som verkar ha detta som heltidsjobb. 😂😂

  Haha jag tyckte det där var sjukt lame, men alla hennes följare verkar tycka det är kreativt och goals. Sänkt ribba för kreativitet!

  Är det något tryck på pappret eller har hon klippt ut små sexiga fyrkanter under bröstvårtorna?

   Det är påsen som är genomskinlig där. För att man ska se godiset när de ligger i.

    Aha då förstår jag. 😊

   Det syns på påsen hon håller i handen att det är genomskinlig plast där, men tänkte först samma som dig!

   Tänk en gång till. Kommer du ändå inte fram till svaret så är mitt tips att kolla hur påsen ser ut som hon håller i

    Tack för ditt trevliga svar. Var mycket hjälpsamt och jag hade självklart inte tänkt tanken att kolla på påsen innan jag frågade…?! Jag kan inte zooma in på bloggbevakning utan att bilderna blir suddiga. Men hoppas att du fick känna dig lite tufft kaxig en stund.

    Dålig dag idag?

    Det är ju fredag för fan, lighten up!

  Har EXTEMT torrt och lockigt hår. Någon som känner till någon rejäl inpackning som ger ordentligt med fukt till håret

   Byt till ”balsammetoden” och skippa allt vad schampo heter, tycker lockigt hår blir så fint då♥️

    Hjälper tyvärr inte. Har inte använt schampo på jättelänge

   Hårolja! Kicks eget märke är jättebra för torrt o frissigt hår!

    Jag är också på jakt efter hårolja eller dylikt som hjälper mot frissighet och torra hårtoppar. (Har också stort, lockigt och torrt hår.)
    Dock är jag allergisk mot de flesta dofter tyvärr. Har någon tips på var jag kan hitta parfymfri hårolja?

     John Masters organics 100% arganolja!! 😍😍

   Mandelolja.. testa fram mängden å sätt i blött hår. Håret blir inte flottigt.

   Rekommenderar också mandelolja, bra till precis allt <3

   Jag ÄLSKAR Kevin Murphys leave in repair. Har rätt tunt men mycket hår, som i grunden är lockigt och gärna blir frissigt. Använder shampoo och balsam från samma märke, men den leave in-produkten gör enorm skillnad! Köp den 😍

  Orange is the new black?

  Förstår verkligen inte Fanny Lyckman. Hela hennes instagram bygger på att visa sig halvnaken? Förstår verkligen inte hur detta samarbete godkändes av S-märkesbolaget. Ska man bli sugen på godis eller ska killar dregla över henne?

  Åh! Jag älskar salta S-märken!
  För en gångs skull önskar jag att jag var influencer 😂 Jag skulle göra ett riktigt bra samarbete (vad säger ni om en klänning av S-märken, en ny variant av little black dress?), och ta betalt i godis 🤔

  Skummaste (!) bh:n ever. Är det meningen att vi ska tycka att det är sexigt? 🤔
  S-märken med äpplesmak låter inte gott heller. Föredrar peace-märken med hallon och lakrits. 😀

   Eller salta S 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *