Dessie gör nästan(!) ett influenciskt hattrick!

Hade hon bara fått någon att pilla lite på henne skor – eftersom hennes egna händer inte verkar räcka till – så hade vi haft ett influenciskt hattrick.
En tofshållare.
Ett sprättben.
En skopillare.

Nu får vi slänga in en gammal bild på detta av Dessie för att gå ”full circle” men what’s a girl to do när man bara har två händer?
Hallå, ellöö?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är en trogen läsare av bloggbevakning och tycker att det är en GRYM blogg när den levererar, men det är inlägg som dessa som att gör att man (läs: jag) bara känner… Okej? Känns som ren utfyllnad, ett ihopkraffsat inlägg endast för att slänga upp något?

    P.S Det är okej att tycka olika, någon kanske finner dessa inlägg JÄTTE humoristiska och älskar dom. Jag säger endast min(!) åsikt och är medveten om att jag kan scrolla förbi – Ville bara klargöra det innan någon från försvarsarmén fick fnatt.

      Fast ibland kanske det inte händer så mycket annat värt skriva om på sociala medier? Inte för att försvara, men man märker ju det själv när man scrollar runt. Så plötsligt händer det och det dyker upp ett saftigt inlägg man går igång på.

      Förstår helt hur du menar

      Jag tycker också att inlägg som detta inte alls håller samma standard som många andra inlägg. Men jag tänker att det är precis som med andra bloggar. Ingen levererar inlägg som alltid håller samma mått. En del inlägg tilltalar mig men inte nästa läsare, en del inlägg tilltalar kanske inte någon läsare alls, men det händer förmodligen hos alla bloggare.
      Det är lika svårt för Camilla att fylla bloggen med superintressant inlägg precis som det är för andra bloggare.
      Dessutom är hon helt beroende av att det händer något av intresse hos andra flunsor.
      Bättre lite tråkiga inlägg mellan varven istället för att det ekar tomt tänker jag.

      Det är svårt att tillfredsställa alla alltid 🙂 Lägger hon upp ett smaskigt grävinlägg om Isabella så får hon garanterat skit för det. Lägger hon upp ett positivt inlägg om Tyra så får hon absolut skit för det också. Det är nog enklast att acceptera att vi inte alltid kan gilla allt som dyker upp här.

      Ha en fin dag!

        Ett enkelt sätt för Camilla att åtgärda bristen på intressant bevakning hade varit att bredda sin bas av influencers hon skriver om.

          Håller med. För på allvar, vem bryr sig om Dessie? Visst, hon var en av de första stora Influenserna men nu är hon inte relevant längre. Hon varken bloggar eller Instagrammar regelbundet.

          När hon gjort det så har folk gnällt på att de inte vet vem människan är ?‍♀️

      Håller HELT med Leoni! Gillar verkligen denna blogg och camcams förmåga att ta reda på och rapportera olika händelser (alltså inte huruvida folk har sprättben(?) eller inte) men sådana här inlägg känns verkligen bara.. why? Är det på riktigt någon som ba: åhfan! Dessie gör (nästan) ett hattrick!
      OBS! hoppas detta läses på rätt sätt, för gillar verkligen den här bloggen annars!!

      Men då är det ju bara att läsa nästa inlägg. Vi många tycker ju olika. Tråkigt tycker jag när det klagas. Bara för dej att hoppa över.

        Fast detta har varit hela helgen i princip.

          Tur att det finns annat att fylla din helg med än att hänga här 🙂

    Lättare att läsa sådant här trams, än om eländet i världen, riktigt rädd för framtiden ?

    Finns ju alltid Bella att skriva om för jag häpnar över vilken överväxel i provokationer hon har lagt i på den senaste tiden. Eller är det kanske jag som överreagerar när jag känner mig smått äcklad av både inläggen och hennes kommentarsfält….??

      Ja, du överreagerar.

      Fast det är skönt med lite paus från IL här känner jag. Det finns så mycket att skriva om henne men hon börjar bli så tråkig med sina uppenbara provokationer. Bättre att hon får hållas på sin egen plattform och så får det viktigaste hamna här kanske?

      Desperationen att vara aktuell och få uppmärksamhet har väl accelererat samtidigt som försäljningen för löwengrip dalar och hermine hold inte levererar försäljning som det var tänkt…

      Håller med om att hennes flåsiga provokationer blir mer och mer desperata.
      Som bloggen igår då Bella framförde en märklig förklaring till varför hon måste åka ”privatflyg” till Oslo och Helsingfors (som tydligen plötsligt saknar dagliga reguljära flygförbindelser med Stockholm) för att hinna med livet som mamma på deltid:
      ”Jobb och här sitter jag fortfarande. Veckan som kommer väntar jobb i Oslo, Helsingfors (jag har en meet & greet på Löwengrips del på Stockmann 11.30-12.30 på fredag!) och söndag San Francisco (äntligen träffar vi Sephora på deras huvudkontor – Viktigt för Löwengrip). Det är veckor som dessa privatflyg blir nödvändiga så jag hinner till förskolehämtning.”

        Att det är så viktigt att hinna till förskolan och hämta känns enbart som en ursäkt för att låta stressad och få något att skylla på. Blir ju bra effekt eftersom det gäller barnen.

          men ida eller lovisa som bor i huset hämtar ju barnen?!? xD

      Njae det är mest som vanligt. Hemma hos reportage, barnen, och så, trumvirvel…, affärsresor till Helsingfors, och San Fransisco. Mest snälla slätstrukna kommentarer. Men vad vet jag, en bitter avundsjuk människa som längtar efter att vara mäktig, rik och glamourös som istället sitter hemma i min förorts trea på 70 kvadrat, lågstatusjobb, trasiga relationer och utan framtidstro.

        Kan du inte få den lokala blomsteraffären att sponsra dig med en bukett tulpaner så du blir mindre bitter och avundsjuk?
        Du kan nämna affärens namn här i en kommentar. Det är helt ok med mig i alla fall.
        Finns inget som piggar upp mer än något man fått gratis 🙂

          Haha tack för tanken. Älskar tulpaner! Jag var nog för övertygande i min kommentar. Ha en underbar dag.

        Ändå bra att kunna få en förortstrea på låginkomstjobb ?

    Om du behöver lite inspo och vill skriva om en influencerdebatt i Norge så kan du kolla in Kristin Gjelsviks YouTube video ”Nå er det bok, Sophie Elise”. Hon pratar om influensers ansvar att inte sprida vidare komplex och nojor till unga följare efter att Sophie Elise tatuerade hårbotten bakom öronen för att hon tycker hennes hårfäste är för högt. Så nu brinner debatten i norge rätt hårt

      Nå er det NOK (INTE BOK) ?

      Inte värre det än att Bella som gjort brösten och sprutat frjjan full!

        Det handlar inte om ingreppen som sådant utan mer om och hur man ska prata om det eller inte.

          Ska kolla på videon du tipsade om! Är dock fortfarande förvånad över att B ville göra om sin haka till en långsmal och spetsig sak.

            Har hon!? Kanske inspirerad av Rebecca Stellas fixade haka, som är så spetsig att hon skulle kunna harpunera val med den

            Therése Lindgren också.

            Ja Therese syns jättetydligt att hon fixat hakan. Rebecca hade en jättefin haka med grop innan

    Bellas hus. Ett showroom för företag som betalar hyra till nämnda person. Inte svårt att betala personliga assistenter och kockar då.

      Ett påstående alltså. Inget bekräftat.

      Eller hur, tänker samma sak! Önskar att Cam cam skall sammanställa alla sponsrade grejer och samarbeten hon haft hittills i huset. Gärna bilder med text var alla grejer kommer ifrån. Går det att hitta någon sak som Isabella köpt in själv för att hon gillar den utan att kunna profitera? Föga troligt.

        Detta tragiska Showroom som hon kallar sitt ”hem”. Finns inte en enda personlig pryl där som hon valt själv. Till och med barnens rum ser ut som små mini hotellrum
        Inte undra på att G föredrar att vara hos sin pappa ?

          Undrar om Gillis äter ”döda djur” när han är hos Odd?
          Måste vara svårt att avstå från Odds goda köttbullar med gräddsås och lingon. Mums.

            Har du ätit hans köttbullar? Do tell.

              Bella skrev om dem i bloggen när det begav sig och då var de goda.
              Skulle Bella narras?

              Lol, var väl en sarkastisk kommentar till Odds medverkan i Sveriges Mästerkock? Har för mig han fick problem med såsen (?) så inget gävle-kval för hans del, men sånt kan ju hända alla, särskilt under press, så han gör säkert goda köttbullar i vanliga fall 🙂

    Nån som vet vad hon har för skor på sprättbilden?

    Skönt med blandade inslag. Något som jag gärna skulle se granskas av både bloggbevakning och traditionell journalistik är vilka som tjänar pengar på våra influencers. Vilka profiterar på dem och hur mycket av kakan hamnar i deras plånbok, hur mycket hamnar hos mediahuset som (äger), kontrollerar dem? Vad händer sedan när de tjänat sitt syfte och inte längre är lönsamma?

      Intressant!

    Du borde undersöka Jocke och Jonnas snickare som verkar bara försvunnit efter någon typ av rykten! Vore intressant att veta mer

      Försvunnit? Alltså att något kan ha hänt honom? :O

      Han är en fuskbyggare, Han har dragit ut på tiden hos jocke och jonna för och tjäna mer pengar..

        Har alltid tyckt det är märkligt hur renoveringen tagit över 1år utan att de kommit speciellt långt… men nu fattar man ju varför.

        Vad heter firman? /Norrköpingsbo

    Jonas bild där de frågor om tips för att lära Lunabell bada i pool, har hon ingen underdel på sig då? ?

      Du menar denna: https://www.instagram.com/p/Buqt68BAWte/ ? Jag vet inte, ser inte så ut, men tänker att det måste vara någon slags synvilla eller dylikt?

        Man ser ju tydligt att det gröna/blå är en badblöja eller underdel.

          Tror det är Jonnas underdel det är frågan om

            Har Jonna en grön badblöja?! ?

          Haha klart jag menar Jonna, inte bebisen ?

      Det är en baddräkt

        Aha, kan se det nu att den går runt låret fram då. Men bak måste det vara string i sådant fall

    Knäpper hon inte spännet (eller låtsas göra det) på den lilla bilden? ”Sprättben” ser ibland både snyggt och naturligt ut – t.ex. om man ska doppa tårna i vattnet för att kolla temperaturen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.