Ska ni kolla på Let’s Dance ikväll?

Källa: Aftonbladet

Två olika sidor av samma tävling.
Medan Lance Hedman Graaf verkar lattja runt inför premiären av Let’s Dance så går Linnéa Claeson ut med att hoten mot henne ökat i och med hennes medverkan.
Kan någon vänlig själv förklara för mig vad det är med Linnéa som är så till den milda grad provocerande att människor (eller enbart män?) hotar henne på gatan och i tunnelbanan?
Vad?
Är det någon typ av”mass-psykoss” som män dras med i där hon är den kvinna man ska hata just nu? Utan ett egentligen kanske riktigt veta varför?
Jag undrar vad dessa män skulle svara om de fick frågan (och vågade svara ärligt)?

Jag hejar på Linnea och Fab-Freddie i morgon! (Och i resten av tävlingen också för den delen)
De kommer få alla mina röster och jag hoppas SÅ att vi får se dem båda i finalen!!!!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nix, kollar aldrig på vanlig tv. Castar allt ?

      Men då ska du ju fortfarande se det?

        Fast inte ikväll kanske..?

        Var står det att hen SKA se det? ?

        Det finns så mycket bra att casta överallt så personligen skulle inte lägga en timme på detta skit ?

          Eller hur? Orka kolla på lets dance.

            Men ändå viktigt att tala om för folk att man inte ser det

              Missade du inlägget eller? Var ju en rak fråga på om man ska kolla eller inte.

                ?‍♀️

      Ogillar när folk säger – jag tittar aldrig på tv! * sitter med paddan och tittar på allt.

        Ogilla på du. Skillnad på tv och stream.

          Fast frågan var om vi skulle se lets Dance. Inte om vi skulle se det på tv, i plattan eller i mobilen. Programmet är detsamma oavsett om du streamar eller inte.

            Tror folk ogillar Linnea eftersom hon profiterar på sin godhet, ljuger om väldigt mycket. Är svårt att sortera när ganska många ”hot” är uppenbart fabricerade. Irriterande också att hon får fortsätta efter totalplagieringen i Aftonbladet. Hon gör feminismen en otjänst genom sin extrema lust att synas. Hon borde jobba på sitt bekräftelsebehov.

              Har svårt för personer som gör karriär inom en viss nisch för att sedan vända på det..

                Jag har gjort karriär inom IT-nischen och använder det för att få lön, utveckla min profil inom startups och komma fram i världen. Såååå jag är en sådan du har svårt för?

                  Tänkte mer att Linneas karriär är byggd på Instagramkontot hon driver.

                  Skillnaden är att Linnéa profiterar och tjänar på uppmärksamheten hon får pga av hatet.
                  Lite som du skulle vara inriktad på att kränga hårddiskar och samtidigt se till att ovanligt många hårddiskar pajar bland de bolag du säljer till.

                  Du har förmodligen inte ljugit och fabricerat som linnea har gjort i sin”karriär”. Linnea ljuger om hot och hon ljuger om 100st snoppbilder om dagen!

                  Det är det hon gjort karriär på. Mina kvinnliga vänner spyr när dom hör hennes namn och även jag! Hon fälldes för plagiat i Aftonbladet. Hon får 120 000 för en föreläsning! Och även där vid föreläsningen ljuger hon. Hon är ett ego och påminner om en annan”god” feminist! Gissa vem. Sverige är ett mycket sjukt land.

              Jag hade ingen aning om hennes två plagiat. Vad var hennes ursäkt? Någon som vet?

                Och jag vill veta vad plagierade hon och av vem?

                  Jaha, det finns längre ned.

              ”uppenbart fabricera”? Har du bevis eller trovärdiga exempel på det? För varje gång Linnea kommer på tal dyker folk som du upp och hävdar att hon ljuger och fabricerar allt men allt jag ser är ytterligare bevis på att det hon gör är viktigt. DU skulle inte påstår att hon ljuger om det hon uppmärksammar, att kvinnor som syns och hörs misskrediteras och trakasseras, inte vore ett reellt problem. Varje gång en kvinna får stor uppmärksamhet i obekväma frågor så kommer anklagelser om att lögn, påhitt och överdrifter. Och ytterst sällan har anklagelserna ens spår av legitimitet.

                Man kan vara kritisk mot någon även om det är en kvinna. Hade inte haft något alls emot henne om jag upplevt henne som trovärdig men det gör jag verkligen inte. Plagiaten tas upp på Sveriges radio https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=6909926 bland annat och hon har inte bett om ursäkt eller förklarat sig så vitt jag vet. Sen fick hon sin första ”kukbild” som 11-åring och det har fortsatt dagligen sen dess. Detta låter inte särskilt sant, fanns inte ens mms när hon var 11 år. Sen har hon postat bilder på svar hon skrivit på chatkonversationer till män att hon skickat hans bild till alla i hans vänlista, det finns dessvärre inte någon möjlighet att göra det eftersom det är en begränsning för spam på fb. Ja mycket såna här småsaker gör att man inte tror på att hon verkligen fått alla de här bilder och svarat på dom. Hade varit lättare att stötta henne om hon inte ljög, sorry men så är det. Här är lite mer info om plagiaten förresten http://tobbesmedieblogg.blogspot.com/2017/12/aftonbladet-och-plagiatet.html?m=1

                Skrev ett långt svar som fastnat i modd (kanske pga länkar) men hoppas det postas snart. Tycker det är viktigt att inte vara okritisk och jag tycker faktiskt hon skadar feminismen genom att göra karriär på detta så som hon gör.

              Ja, gud så dumt av henne att visa upp hur jävla illa män beter sig. Fruktansvärt! Hon skulle naturligtvis tyst ta emot allt och låta män fortsätta med sin skit i det dolda.

              Fan vilken vidrig kommentar dig, jag hoppas du ramlar med ansiktet före i hundskit.

                Du A som jag svarar. Förstår du inte att linnea skadar feminismen? Den dagen linnea skriver sanningen om att det är utländska män som gruppvåldtar tex. Linnea har en agenda och den handlar BARA om henne. Hon skrattar åt sina följare och hon påminner om en annan sk feminist, som börjar på C.

              EXAKT VAD JAG OCKSÅ TÄNKER!

            Ja men det börjar nog på lördag?

          Ja det är klart. TV är en typ av enhet. Streaming är ett sätt att kolla på innehåll, antingen på en TV eller en annan slags enhet.

        Och de tror att de är liiite coolare än andra för att de inte tittar på teve.

          … och så är det ett så tydligt uttryck för något slags komplex.

            Snarare du som verkar ha komplex ?

              Jaså? Vad då för slags komplex? ?

          Smartare än andra. Vem kollar på kanaler med reklam 2019? Och nej man behöver inte ens gå via deras play tjänster då det finns streaming sidor där man kan se allt med bortklippt reklam.

            Varför så viktigt att påpeka att man inte ser på teve? Se hur du vill men varför måste vissa göra ett statement av det så fort ett teveprogram nämns?

              För att visa att man inte stöttar skit kanaler?

              Varför är det så viktigt att du stör dig vad folk kallar det? ?

                För att det ofta sägs med en bitter ”Jag är bättre än så” eftersmak.

                  Haha folk här kan på riktigt börja tjafsa om huruvida man tittar på tv eller inte, vilket skämt det här kommentarsfältet blivit ?

                    Varför är det konstigare att diskutera än att diskutera huruvida någon man inte känner har gjort fillers, om platsbygda bokhyllor är fint eller inte, eller vem som har photoshoppat en bild??‍♀️ du är nog i fel forum om du vill ha djupare diskussioner än så här.

              Jag streamar allt och ser aldrig på innehåll producerat av Sveriges vanliga reklamkanaler. Jag nämner det för att jag förvånas över att folk fortfarande tycker reklamkanaler och SVT är värda att lägga tid på när det finns så mycket annat, bättre innehåll att lägga tid på.

                SVT hänger med för mig. De andra tv-kanalerna, aldrig.

          Men va? Varför skulle man tro att man är cool för att man inte tittar på TV? Jag ser mig själv som en väldigt ocool person som aldrig hänger med i något folk pratar om vad gäller filmer, serier eller TV-program
          Jag är inte intresserad av att se något rörligt material. Läser gärna eller lyssnar på radiodokumentärer och sen har jag många djur och älskar att vara ute i naturen. Det är inte speciellt coolt att vara sån i dagens samhälle.
          Det låter nästan som att du själv har komplex för att du ser på TV? Varför man nu skulle ha det.

      Castar?

        När man använder någon sorts dator, telefon etc och skickar signalen till en extern skärm, exempelvis en tv eller datorskärm så kallas det att ”casta” efter engelska ”broadcasting”.

          Tack för svar. Då har jag lärt mig något nytt. 🙂

    Nej, här med.

    Har lite svårt att tro på att Linnea får mer hat för att hon ska medverka i Lets dance… njaa, men det är hennes grej att köra med för relevans tror jag, det är liksom det hon gjort sig en karriär på. Men om hon får hat så är det hemskt. Ja klart man ska kolla.

      Njaa, men det är vissas grej att köra med misstro mot Linnéa, för att förminska tror jag, det är liksom enklare att påstå att hon ljuger än att ta in problemets magnitud.

        Ja magnituden du skriver om stavas massinvandring. Vilka är det som våldtar? Vilka mördar varandra i förorten? Vilka är det som hatar kvinnor i sin religion? Alla vet Men för linnea är svaret den vita medelålders mannen. Jorå så att……

      För att folk får mer hat när de exponeras mer i media. Det är inte ok att det händer, oavsett vem det än är. För övrigt skriver jag detta (försvarar Linnéa) trots att jag personligen har svårt för henne (vi träffades en gång och jag visste knappt vem hon var på den tiden men hon betedde sig ändå som om jag vore starstruck haha).

      Hennes karriär var handbollspelare i landslaget. Det hon gör nu är ett direkt resultat av att män inte kan behärska sig från att skicka snuskiga meddelande till unga tjejer som syns i media. Tycker du hon bara skulle hålla tyst och inte uppmärksamma att tjejer får oönskade bilder på manliga könsorgan?

        Hon har spelat i olika juniorlandslag, men verkar inte ha klarat av att ta sig till seniorlandslaget. Hennes seniorkarriär var väl mest som bänkvärmare i ett danskt lag som låg i bottnen av division 2.

        Tror inte hon får så många bilder på könsorgan som hon påstår. Och, det låter ganska osannolikt att män vallfärdar med penisbilder när dom kollat på den enorma publiksporten juniordamhandboll. P3s tankesmedjan sågar brutalt linneas trovärdighet i ett avsnitt som är väldigt underhållande och fler borde lyssna på. Var kritisk är allt jag vill säga.

          Ett oönskat könsorgan är mer än nog tycker jag. Var tycker du gränsen går?

            Ja absolut, men hon har påstått att hon fått ku*bilder skickat till sig varje dag, och att hon får så mycket hot. Det är lite svårt att tro på, hon gör ju karriär på det så hon måste ju ha något att komma med och skriva om för uppmärksamhet.

              Jag är fullkomligt okänd, inte det minsta offentlig. Ändå för jag regelbundet dickpics från diverse män. Det enda som behövs är att man på något sätt signalerar att man är en någorlunda ung tjej….

    Finns det någon möjlighet att se det i efterhand från Belgien? Alla gånger jag har velat se något intressant från svensk TV så har det blockats p.g.a. licensavtal mellan länderna. 🙁

      Ladda ner VPN app!

      Vpn

      Ta ner appen hola VPN, sedan laddar du ner tv4play appen. sen ställer du in att du är i Sverige på tv4play appen Via VPN appen. Varsågod

        1000 tack! 🙂

        Jag hade Hola förr och det funkade utmärkt, nu när jag försöker få ner det till min dator igen så måste jag betala.. 🙁
        Någon som vet någon bra gratis VPN till datorn? 😀

    Lets dance var väl kul typ en säsong, precis när det kom.
    Tittar heller aldrig på vanlig tv, känns som att det bara är gamla repriser. Fångarna på fortet, Robinson, Farmen, Lets dance osv.

    Nja det vet i tusan förstås.

      Oj vilken jävla miss, ber så hemskt mycket om ursäkt, hoppas jag inte förstört din dag. Själv ska jag sova gott efter nattjobb, sen ska jag fortsätta skriva fel.

        Men det var väl bra att få veta hur det stavas om det var så att du kanske trodde att det stavades ”vet i”? Varför så sur? 🙂

          Ja, en gammal härlig konjunktivform av ’veta’ vill man ju använda när möjlighet ges!

          För att rättstavningspoliser är så jäkla torra! Finns väl viktigare ställen att stava rätt på än i kommentarsfältet på en blogg… 🙂

          Men vem bryr sig?

          Camcam har väl tillochmed skrivit ett inlägg där hon ber rättstavningspoliser hålla sig borta från bloggen då ni sprider tråkig energi ? Vete tusan när men har för mig det var nyligen.

            Det är väl inget att bry sig om om cam skrivit det? Hon tar ju tex inte bort OT ändå utan låter folk fortsätta posta sin skit i vanliga inlägg så då kan gott rättstavarna med få skriva sitt!

      Tusen djävlar. Om rätt ska vara rätt då. Men det visste du kanske inte?

        Drick nu ert morgonkaffe så ska ni se att det snart blir bättre! 😉

    Vadå få alla mina röster? Det är väl för 17 en danstävling, måste väl se dem dansa först innan man lägger sin röst.

      Eller hur!

      Haha ja men Linnea är hennes idol, det har man förstått tidigare, Cissi Wallin och Linnea ? Konstigt inlägg liksom ”ska ni se kolla på lets dance ikväll” och så hyllningar av Linnea.

      Linnea försöker vinna sympatiröster verkar det som.

    Tycker det i min smak är tråkiga deltagare, men favorit kanske är Magdalena Forsberg, eller kanske Kaspersen. Kanske tittar ikväll ? tycker David Helenius är bra och kul.

      Önskar Carola kunde vara med ??

        Hon är smart nog att skippa. Kungen hade varit roligt.

      Lasse Berghagen?

        Berghagen, Carola, kungen, och Zlatan?!

        Har jag drömt eller var blondinbella med en säsong?

          Hon var med 2009 och åkte ut i tredje programmet

    Gud nej, många många säsonger sedan jag tittade på det programmet. Varför kolla på tv när det finns streamingtjänster?

    Anledningen till att folk skriver skit åt Linnéa är troligen att de vet att det uppmärksammas så mycket.

      Mmmm, en liten subtil victim blaming på morgonkvisten!

        Jag tror inte att personen vill victime blame:a Linnéa utan de menar nog att näthatarna får en extra kick av att deras hat/hot syns på hennes kanaler.

        Jag skuldbelägger inga offer. Det är bara vad jag tror är anledningen till att folk provoceras. Linnea har såklart rätt att uppmärksamma skiten så mycket hon vill, utan att ge folk rätt att skriva skit.

        Våga vägra Lance.

    Nope, tråkigt program med tråkiga deltagare.

    Men gud vad hemskt, så random folk går bara fram till Linnea på gatan o tunnelbanan o hotar henne? Vad säger dom? ” Jag ska döda dig om du inte slutar dansa i letsdance”? Hemskt o behöva ha massa hot och hat mot sig ute på gatan och tunnelbanan.. vet ingen annan som får det.

      För att ingen annan agerar som hon. Bra i det stora, men för henne personligen är det såklart inte alltid bra att vara ansiktet utåt för åsikter som retar upp många.

        Vad gör Linnea som ingen annan gör?

          Uppmärksammar hur mycket vidriga män det finns. Vanliga män som utan problem skickar sexuella hot och bilder till kvinnor på nätet. Vissa män verkar bli otroligt provocerade av att en kvinna påpekar vilka vidriga kräk de är.

    Tycker du ska kolla på Linnea o Fab-Freddie hur de dansar, innan du väljer vilka du ska rösta på
    http://Www.caloveline.com

    Trodde det var Thomas Sekelius på första bilden och tänkte WOW ska han få tävla i den där, så grymt!!!!

      Trodde också att det var Thomas och blev så glad ?

    Vi gör ett program med personer som inte kan dansa. Och sen ska de tävla om vem som dansar ”bäst”.

    Har aldrig förstått grejen riktigt, det är ju inte som en ”riktig” tävling där deltagarna är proffs och man i alla fall kan njuta av deras talang oaktat vad det månde vara.

      Det är ju hela poängen ?? Att de inte är proffs.

        och jag förstår inte den ”hela poängen”.
        Men å andra sidan förstår jag andra saker så jag grubblar inte mer över detta.
        Det är trots allt freeeeeedag
        Kram

      Men +1 på den! Förstår inte det roliga i att titta på folk som INTE kan dansa! ?

    Aldrig någonsin.

    skulle inte gunilla persson vara med?

      Hon får kanske inte efter glasögon stölden? ?

    Nix kollar inte, men tycker det är sjukt att Linnea får ta så mycket skit.

    Nej,det här med hat och hot som riktas mot offentliga kvinnor är något nytt. Ringer du tidningarna så upplyser jag polisen?

    Herregud.

      ?

    Älskar Let´s dance. Ska bli kul att se Mendez.

    Nej, jag jobbar kväll så ska inte se. Ser hellre bandy finalen imorgon från Studenternas ? jobbar då också men ?‍♀️

      Nä fyfan bandy hahaha…bor i en bandystad och får panik på all bandy??

        Haha, jobbar med bandy (ideellt) så ?‍♀️

    Nääää tack!!!! Avskyr de

    Förstår inte heller hur kvinnor kan vara så provocerande för många. Kommentarsfälten i Försvarsmaktens sociala medier är fruktansvärda så fort en kvinnlig soldat syns på bild. Samtliga vidriga kommentarer skrivna av män, såklart. Också är en del oförstående till hur man kan hata män?

    Nej puh , vilket tröttsamt tv program.

    Det här kommentarsfältet blir bara värre och värre. ”Feminister” som ägnar sin tid at att kritisera feminister för att de är gapiga, smutskasta dem genom att säga att de ljuger och hittar pa osv.
    En feminist kämpar för jämställdhet. Om du smutskastar andra feminister sa fort du far en chans, da gar patriarkatets ärenden.

    Innan du säger det: JA kvinnor kan och ska kritisera andra oberoende av kön.
    Men en sann feminist kritiserar en annan feminist pa dessa grunder, anklaga dem för lögner (utan bevis) och för att vara för högljudda. Om du inte förstar varför – sitt tyst i 10 min och fundera pa det. Gar inte hissen upp efter det sa är det dags att pensionera den.

    Sa…jag maste bara anta att ni är män som latsas vara kvinnor och feminister.
    Pinsamma som f-n.

      Jag tycker typ tvärtom, Tycker det här kommentarsfältet kryllar av överdrivna social justice warriors. Man blir så matt..

    Nej här blir det rättstavning hela kvällen tills jag får en guldstjärna ⭐️

    Jag tycker inte att en krönika hon skrivet och lånat text från en dikt utan att uppge källa är skäl nog att diskreditera allt hon skriver om och alla de sms konversationer hon bevisligen får.

    Och man kan skicka till alla i en vänlista, bara inte alla på en gång, man får göra det i omgångar.

    Linnea Claesson är född 1992, det betyder att hon var 11 år 2003. Mms har funnits sedan minst 2002 men det är irrelevant för dickpics har varit ett problem sedan digital kamerorna kom. Jag fick min första dickpic på Lunarstorm någon gång runt 2002. (En lite äldre vän fick old school varianten, en kille i skolan hade kopierat sin penis i skolans koipator och stoppat in pappret i hennes skåp med en utförlig beskrivning av vad han ville göra.)
    Man behöver inte mms för att skicka dickpic och vissa män har alltid varit kräk.

      Trodde hon var 90a? men där ser man!

    Magdalena Graafs ärkefiende ,My Martens har som gästbloggare dansaren Malin Watson. Tur hon inte dansar med Lance…

      Hade blivit knepigt!?

    Har faktiskt aldrig sett programmet trots att jag har barn som är kring 20. Brukar skämta om att mina barn troligen kommer sitta hos psykolog när det är vuxna och prata om att det aldrig fick ha fredags eller lördagsmys framför tv:n som barn. Erkänner att jag inte heller kört tacos på helgen.

      Tror faktiskt inte att ”barn” i 20-års åldern är målgruppen, så med lite tur klarar de sig utan terapi

        Jag menar när det var mindre programmet har ju pågått ett antal år:)

    Men kommer vi nånsin få se ett kritiskt granskande inlägg här som handlar om hur mycket Linnea plagierar sina texter? En del är bara direktöversatta ”inspirerande citat” som föyter runt på internet, en del är pversättningar av saker andra månniskor formulerat pch borde creddas för. Linnea lyfter aldrig andra feminister, allt är bara selfies selfies selfies och jag jag jag. Jag är väldigt väldigt mätt på henne och hennes tillrättalagda, helt antiintellektuella, analyslösa, ytligt skälvgoda version av feminism.

    Lustigt att så många verkar tro att det handlar om finkultur vs populärkultur, huruvida man tittar på TV eller ej.
    Det behöver inte alls ha med det att göra. Själv slösar jag gärna bort tid på en massa skit på Netflix, Youtube eller sociala medier men jag har SÅ SVÅRT för alla dessa underhållningsprogram (som gärna håller på säsong efter säsong efter säsong). Jag kan dra några exempel: Let’s Dance, Stjärnorna på Slottet, Farmen, Så mycket bättre, Idol och Talang. För att inte tala om alla lekprogram med gamla avdankade idrottsstjärnor.

    Jag har gett de flesta en chans, sett kanske ett avsnitt eller t.o.m två. Men neh. Inte min likör.
    Min man avskyr det om möjligt mer än vad jag gör, så det blir liksom inga påtryckningar därifrån heller.

    Ser inte mycket TV alls och vill jag se något är det så mycket enklare att leta upp det på nätet. Men det har noll och inget att göra med att det skulle vara ”fult” att sitta som klistrad vid dessa s.k underhållningsprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.