KnivMicke svarar på frågor om Sindy

Medan andra influencers får frågor som ”var hittar man den bästa avokadomackor” och ”Men guuuuuuud, var kommer din tröja ifrån” så får KnivMicke frågeställningar som är av ett lite annat slag.
Hans följare vill veta ifall han slagit Sindy och ifall de är bästa vänner idag. (Det är alltså två frågor separata från varandra..)
Mickes svar ser ni här ovan, och spontant, när jag läste dem kände jag att jag ville låta Sindy få en chans att bemöta dem i mitt inlägg.
De innehåller ganska grova påhopp, anklagelser och påståenden och Sindy hade följande att säga om saken:

Det här tävlar sannerligen med Jocke och Jonna om förstaplatsen i tävlingen om inlägg som absolut mest borde ha tagits ”offline”. 
Och är det någon mer än jag som reagerar på Sindys formulering ”utan legitim anledning” i början av inlägget?
Spontant känner jag att det bara finns en enda legitim anledning att slåss, någonsin och den stavas ”självförsvar”.
Man har rätt att försvaras sig, but that’s it!

Håller ni med?

Tack för tips!

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Igen, varför får dessa trasiga människor utrymme i sociala medier? Hoppas innerligt, de kan ta handom sig. I lugn å ro.

   Hoppas dom kommer kunna bli vänner och att barnen får det bra och får en bra framtid. ❤

    Camcam: ” Det här borde dom väl ändå ha tagit offline..”

    Också Camcam: ”Well, nu när dom inte gör det, varför kan inte jag också kapitalisera på det..”

    Hej!
    Jag är ensamstående med två barn pga pappan inte orkar med ansvar. Han kom på nu tydligen att han inte ”levt” färdigt och vill hellre ut och festa än att lägga tid på barnen. Han lovar och lovar men det händer ingenting. Han kan ringa barnen dagligen och lovar att de ska ses dagen därpå, men han dyker aldrig upp. Det kan gå månader där han lovar att han ska komma och barnen blir bara besvikna och arga på mig…

    Jag är så TRÖTT på det här. Inte nog med att jag tar hela lasset (har ingen familj som kan ställa upp) så påverkas både jag och mina barn mentalt. Jag har slutat svara på hans samtal ibland, men det slutar hotfulla sms och alla möjliga fula ord. En dag ringde de från socialtjänsten och talade om för mig att det gör är olagligt. Jag får inte blockera honom från barnen. Men det tar på deras psyke?! Det är JAG som ser deras besvikna blick och hur arga de blir. Mina kvällar slutar oftast i tårar. Jag klarar inte av det här mer. Jag vill bara att han ska försvinna helt och hållet från våra liv.

    Det här har pågått i tre år och han lär aldrig förändras. Vad ska jag göra?? Jag har pratat med advokat, socialtjänsten och familjerätt och alla säger att han har att kontakta barnen när han vill. De menar att han inte skadar barnen eller är ett hot för dem. Men är inte det skada psykiskt genom att bete sig på det viset?

     Kunde du inte skriva detta i ÖP?

      Relevant till inlägget så det tycker jag inte hor hemma på öppet inlägg.

     Tycker så synd om dig. Kan du inte be honom dra åt h-te. Varför gör folk så? Stackars dina barn de är ju de som lider mest pga att deras pappa är en skit. Usch vad hemskt. Vissa lagar i Sverige är ju ett fjasko. Har tyvärr inget konkret tips, önskar jag hade det. Ville bara visa dig mitt stöd. Går det inte höra av sig till BUP eller dylikt för att prata om att barnens psyke blir så påverkat av svinet?

     Alla styrkekramar till dig!! ❤️❤️

     Spara alla sms och notera alla hot. Allt ska finnas skriftligt. Gå till polisen med dina bevis och sen får se meddela social och familjerätt. Tvärtom funkar sällan. Ju äldre dina barn blir desto mer förstår de, och karma kommer ifatt honom. De vet att du finns för dem och de kommer uppskatta det föralltid. Kämpa på, skickar en styrkekram

  Hur tänker du kring att rapportera om saker du själv anser skulle tagits offline, Camilla? Å ena sidan är det redan utskrivet på internet, å andra sidan når din blogg många fler än Mickes instagramstory. Tycker du inte att det är problematiskt att lyfta fram sådana här saker till en mycket större skara människor, speciellt när det handlar om personer som inte direkt verkar må toppen?

   ”Jag har aldrig slagit Michael utan en legitim anledning” … yikes ? inser hon inte hur dumt det låter? Män som misshandlar kvinnor har samma tankesätt. Nu vet jag inget om deras realation men att slå sin partner är inte ok.

    Det finns legitima skäl att slå någon. Ex. i självförsvar. Det är av den anledningen det kallas för ”ansvarsfrihetsgrunder”.

   Inte meningen att skriva under din kommentar Anna. Sry

   Sluta klaga på Camilla! Jag tycker blogg bevakning är toppen, är man offentlig då får man gilla läget, så är det bara. Dom här trasiga pajas människorna har inte något företräde bara för att dom är knäppa! Man väljer själv om man vill vara en offentlig person.

  Finns aldrig en legitim anledning att slå någon, jag tycker att Micke ska få bemöta sindys grova anklagelse om att han är påverkad av något. Jag tycker att hon låter kontrollerande och att det är på hennes villkor han ska få umgås med barnen, får den känslan efter bla ”vi kom överens om en plan han skulle utföra för att få umgängesrätt”. Dåliga vibbar av sindy helt klart och jag hoppas att Micke ska få umgängesrätt med sina två barn.

   Jag tror inte att hon menade att hon har ”kontroll om han får eller inte få ha umgängesrätt med barnen. Det är nog upp till socialtjänsten och har man blivit fråntagen den så måste man följa vissa principer för att få tillbaka den. Presic som Sindy själv förmodligen har vart tvungen till.

    Enligt barn soc får inte min sons pappa träffa våran son egentligen om han inte uppvisar rena prover och dom har lagt ansvaret på mig om jag anser att pappan inte är påverkad. Skulle dom sen träffas och han är påverkad så är det jag som får ta smällen för att jag har agerat oansvarigt.

     Jo men då antar jag att barnen bor hos dig? Här är ju barnen placerades hos någon annan utöver föräldrarna. Så sindy och Micke följer nog samma premisser och det finns nog inget ”ansvar” på sindy på det sättet.

     Är i samma sits. All styrka till oss som får ta all skit när det är papporna som borde ha den och ta sitt ansvar. Kram, var stark! ❤

   Jo, i självförsvar. Eller tycker du att man i en utsatt situation där man inte kan få hjälp och blir slagen inte får slå tillbaka för att skydda sig och kunna fly?

    Men Parbie menar väl att det aldrig finns en legitim anledning att slå någon från första början, så du ska aldrig behöva slå tillbaka i självförsvar då personen i fråga aldrig har en legitim anledning att slå dig från första början.

    Förstår vad du menar Carro, men poängen är ju att ingen ska slå någon – ever.

     Självförsvar då du blir attackerad av okänd person.

      Om man blir attackerad av känd person då?

       Fast detta är inget att skämta om usch.

        Det var väl inget skämt? Uppriktig fråga om personen menar man bara får använda självförsvar mot okända…

        1. Är inte man.
        2. Du spekulerar. Hon skriver bara att hon slagit honom är hon haft anledning, vilket enligt dig inte är ok. Jag ville bara förtydliga att det kan vara ok att slå någon, nämligen i självförsvar så folk inte tror något annat. Såg ex en som trodde att det bara var självförsvar om den som slog var okänd.
        3. Hon skriver att hon inte vill berätta mer, vilket kan bero på att hon vill bemöta det han anklagar henne för utan att gå inpå detaljer om saker som hon inte känner är värt att alla känner till. Ex att han gjort illa henne eller barnen.

        Boy bye! För du var man va! Eller?

    Jo såklart i självförsvar enligt polisen.

    Ja det är exakt vad jag tycker, vad bra att du förstod det ??

   Det finns legitima skäl att slå någon. Ex. i självförsvar. Det är av den anledningen det kallas för ”ansvarsfrihetsgrunder”.

    Tack för mansplainingen ?? Självförsvar är självförsvar och att slå någon är en annan sak. Sindy skrev dessutom inte självförsvar.

  Jag känner bara; stackars stackars barn. ? hoppas båda tar tag i dina liv och gör allt för att göra situationen bättre. Gör ont i hjärtat att läsa. Tänk vad barnen fått se om man skriver ”har aldrig slagit utan legitim anledning”

  Tycker Sindy verkar vara manipulativ och obehaglig i sitt sätt samt kall och beräknande. Hennes leende och skratt känns tom aggressivt!

  Ur ett barnperspektiv tycker jag inte att det är okej att fläka ut de här två trasiga föräldrarna här. De är destruktiva förbi en gräns där det blir fullständigt oetisky att använda dem som underhållning på det här sättet. Låt dem, tillsammans med sociala myndigheter och kanske rättssystemet, försöka få ordning på sina liv ifred.

   Håller med, bra att Camcam bevakar såklart men när deras barn är inblandade känns det lite för smutsigt.

    På vilket sätt är det bra att detta ”bevakas”?

    Det här ska bevakas av soc, inte av en skvallerblogg

    Till de två ovan: Verkar som att ni missförstår hennes kommentar? Hon nämner bara att det är bra att Camilla bevakar, inte att just detta fallet av bevakning är bra. Jag läser det som att det är bra att någon bevakar de sociala medier, men att det här fallet är så ”smutsigt” att det bör behandlas utanför denna bloggen.

    Men barnen har ju inte varit inblandade på ett bra jäkla tag nu va. S verkar träffa dom bevakat och Micke träffar dom inte alls så fattar inte problemet där. Dom väljer ju själva att vara extremt offentliga med allt

   Kan inget altruistisk datageni hacka deras internet och blocka all tillgång till sociala medier? De verkar precis lika destruktiva och tokiga båda två. Utan legitim anledning. Hade det varit självförsvar hon menade så hade hon väl skrivit det? Eller vill hon dölja att han slår henne? Vilken soppa! Stackars ungar.

  Om en kille hade sagt ”jag slog henne aldrig utan en anledning!”
  … det e väl lika illa oavsett??

  Jag tror sindy är en väldigt manipulativ och kontrollerande person ..

   Obehagligt sätt hon har. Hon vill med hela sitt hjärta att han ska ta tag i sitt liv och finnas för barnen. Hon själv då? Hon har inte barnen heller.

    Viktigare att leva wild lyfe med pojkvännen och operera sig

     De hade väl gjort slut?

  ”Jag har aldrig slagit Michael utan en legitim anledning” sen skriver hon ”sedan dess har vi inte pratat och helt plötsligt skriver han ut sånahär saker som inte stämmer alls” Hur ska du ha det Sindy?

  Min första kommentar här.

  Tycker inte du ska skriva mer om de två personerna, det är små barn inblandade och de är en familj med personer som behöver hjälp och stöttning och är i en särskild utsatt situation för tillfället. Även om dom väljer att skriva saker online, så behöver inte du sprida det vidare.

   +100

   Ja det känns faktiskt inte rätt att sitta och spekulera kring den här trasiga familjen. Sorgligt är vad det är.

   Ja jag tycker det är oansvarigt och osmakligt att du tjänar pengar på de allra mest utsatta genom din blogg. Hur känner du själv i för ansvarsbördan som offentlig ”skribent”?

    Ja Camcam varför svarar du inte på de här frågeställningarna? ANär det gäller trams annars så är du väldigt snabb

   Håller verkligen med!

   Håller med, tycker du ska ta ner detta inlägg CC. Allt är bara riktigt sorgligt.

    Jag tycker hon kan låta det ligga kvar, säger ju mer om C än om personerna inlägget handlar om. Den lilla mobbaren

     Men vem blir mest lidande av det får stå kvar? I slutändan finns det två barn med svårt sjuka föräldrar, en dysfunktionell familj i utsatthet som vi iaf kan försöka skydda på ett (i know litet procentuellt) sätt genom att önska att inte såna här inlägg ska skrivas.

      Det kanske är det bästa för barnens del att föräldrarnas sjuka beteende uppmärksammas, i fall socialtjänsten skulle få för sig att de bättrat sig och kan ta hand om sina barn igen. Då är det bra att det finns bevis i form av skärmdumpar etc. Problemet är ju inte vad någon kommenterar på nätet om deras beteende, men själva beteendet. Det är Sindy och Micke som skadar barnen, inte Camilla.

       Nä Camilla skadar bara sitt eget anseende så därför tycker jag att det kan ligga kvar så alla som går in på den här bloggen får se

  Som om man ska tro på något sindy säger?

  Har Sindy ensam vårdnad om barnen? Har för mig att dom båda förlorade vårdnaden för ett tag sen.

   Om barn placeras av socialtjänsten så förlorar man inte vårdnaden. Man är fortfarande vårdnadshavare.

   Sindy får väl bara träffa barnen någon gång i månaden..?

  ”barnen” jag uppfattade det som att han enbart är pappa till den första då han inte ger den andra uppmärksamhet på sociala medier idag. Vet ju som sagt inget om deras liv utöver vad de själva lägger ut. Men jag fick den uppfattningen. Då ändrar jag mig nu isf. Sorry för missförstånd.

   Har också fått uppfattningen om att det enbart är den äldsta som är hans barn. Iallafall om man utgår från hans instagram och texterna han skriver.

  Han vägrar ju inse att han har ansvar över sitt eget liv. Nu menar jag inte att någon av dem har rent mjöl i påsen. Men att han skyller på att Sindy har förstört hans liv och att det är en ”nära släkting” till henne som sett till att han inte får träffa barnen är bara att skylla ifrån sig på andra.

  Han borde fatta att han har ansvaret över sitt eget liv. Genom att vara nykter kommer han att få sina barn tillbaka, men han verkar ju inte ens försöka. Fan jag lider med dessa barn, föräldrar som ständigt skyller på varandra och åren bara går…

   Hur vet du att han inte är nykter?

    För han lägger upp boomerangs på instastory när han snortar….

  Genomgående för missbrukare är att de har så många RÄTTIGHETER men inga skyldigheter.

  Det är soss fel att de stjäl för om de bara hade gett dem pengar hade de inte behövt stjäla. Som exempel. De har också, på grund av missbruket, stannat av i den mentala utvecklingen, vilket också gör att de tenderar skylla ifrån sig på andra.

  (Men såklart, inte ALLA missbrukare)

   Ja men 99% av missbrukare funkar så, allt är alla andras fel och alla andra är idioter. Det är när de inser att allt ligger hos de själva som de kan börja läka, men det är en bit dit.

    Inte alls. Många missbrukare förstår verkligen att de är de själva som misslyckas gång på gång. Och den insikten gör det ännu svårare att hantera livet.

     Njae, inte så länge man är aktiv i sitt missbruk så är det tyvärr minioritet som har någon form av självinsikt, det tillhör ju inte direkt sjukdomsbilden att ha sjukdom- eller självinsikt. Har aldrig hört någon rättfärdiga saker så mycket och på så sjukt komplicerade sätt som jag när jag var aktiv eller mina vänner. Sjukast är ju hur sant det är för en själv, att ens sanning verkligen är ens sanning och att alla andra är dumma i huvudet.

  Hade nog kunnat slå till min man om han hade behandlat barnen illa också. Som i försvar för barnen och inte bara i självförsvar. Skönt att aldrig ha varit i en sådan situation… Men om jag ska spekulera så. Tråkigt att de inte växt i en mogen föräldrarollen utan fortsätter sina destruktiva vägar ?

   Hade en man skrivit det här…

    Sällan män slår kvinnor till barnens försvar. Statistiken visar väl snarare på att de är beredda att skada sina egna barn för att kontrollera/skada mamman…

  Tycker det är så intressant men sorgligt att folk knappt reagerar när en kvinna slår en man. Är väl en av anledningarna till att utsatta män sällan berättar.

   Men det är ju jättemånga som reagerar på just det här Anonym 14.50?
   What’s your point?

   Inte som att kvinnor som misshandlar män är speciellt många i andel till hur många män som misshandlar kvinnor (Och varandra). Folk kanske ”inte reagerar” så kraftfullt mot detta vanligtvis, eftersom det är ungefär samma sak som att ”reagera” på att man ser en okopplad hund och genast börjar organisera sig för det stora problemet ”rädda Sveriges gatuhundar”

   Klart att det är HEMSKT att en man blir misshandlad, och att det är HEMSKT om det finns en enda herrelös hund i Stockholm.

   Men jag ”reagerar” inte mer på det än att jag tycker att det är hemskt och hoppas att det löser sig för individen/hunden

   (Nej jag jämför inte män med hundar, jag älskar hundar. Jag jämför problemen genom att dra paralleller)

   Jag tycker oxå att det här inlägget borde tas ner.

    ”Jag jämför inte män med hundar, jag älskar hundar.” ?
    Din kommentar är vettig och bra hela vägen igenom, men just den meningen var ändå det absolut bästa! ?

     Haha, tack. ❤

  *Problemens omfattning

  De flesta män har säker också en legitim anledning när de slår sina partner: att hon har för kort kjol på sig när hon går ut med väninnorna, att hon pratar för länge och flitigt med servitören vid middagen, att hon är tjock och värdelös, att hon kanske är otrogen… ja självaste Örjan R tyckte säkert att det var helt rimligt att banka lite på Josefin och övriga donnor han varit i relation med. Så det är ju helt okej då, bara man har den där legitima anledningen, eller hur Sindy?

  (Obs, sarkasm för den som inte förstod)

  Hade det varit självförsvar, så hade hon väl skrivit det..

  Hon har ju snackat sjukt mycket skit om Micke i sina live videor på instagram flera dagar i streck? Klart han blir less och ger svar på tal tillslut, och klart folk undrar. Hon verkar störa sig mycket på att han hänger med Isabelle också ? Tycker precis som flera ovanför skrivit att hon verkar manipulativ och kontrollerande. Tror inte på ett ord som kommer ur hennes mun.

  Vilken bebisnivå. Väx upp Sindy och Micke. Ni är mamma och pappa!

  LIES

  jag tycker det är sorgligt att deras konflikt tas på nätet. Det här är något som ska vara mellan dom och eventuella personer som hjälper dom att få rätsida på sitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.