Paow svarar på lite frågor…

Paow har även kapat av löshåret och jag tycker att det är skitsnyggt!
Jag hoppas hon behåller den här frisyren längre än förra gången.
Två tummar upp!

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fräscha frågor…. vilken bedrift när det enda folk vill veta om en rör kropp, sex eller sjukdomar.

  Svara

   Jag tolkade det som att det var meningen ”ställ grova frågor” står det ju?

   Svara

    Ja vad skulle hon annars kunna svara på..

    Svara

     18:42 vilken taskig kommentar. 😑

     Svara

      Tycker det är mer sjukt att folk faktiskt vill veta det.

      Svara

    En person med sitt liv i ordning skulle antagligen inte uppmana folk att ”ställa grova frågor”, varför skulle man vilka lämna ut sig på det viset om man är nöjd med sig själv och sitt liv?

    Svara

     Hon verkar ju ganska nöjd? Hon ber ju dem ställa sånna frågor för att hon är med i PH och har sex i tv förstår du väl.

     Svara

      Samir gör exakt samma sak på Instastory, de är vänner och känns rätt lika. Får Samir lika mycket kritik som Paow för att han är öppen och svarar på frågor om sex? Nej. Dubbelmoral i detta samhälle..

      Svara

  Snygg frisyr, de flesta som tar ur löshåret och klipper av håret i en längre page 👍blir så mycket snyggare, tycker även Kissie är väldigt snygg i sin page.

  Svara

   Ja!!! Så skönt att det långa löshåret verkar lite utdöende!!!

   Svara

  Tills nån ny sponsrar håret 😄

  Svara

  Aldrig i helvete att hon legat med 50 det ska vara om man tar det x3, minst!

  Svara

   Vilken inblick du har i andras sexliv? Är du Paows underliv kanske?

   Svara

    Känner henne väldigt väl…! 😄

    Svara

     Känner min bästis utan och innan, men är inte med henne när hon ligger, så I wouldn’t know.

     Svara

      Vissa är inte så nära bästisar som andra, är du förvånad?!

      Svara

     Not true. Om du var hennes nära vän såpass att du hade koll på hennes partners från tonår & framåt skulle du troligtvis inte sladdra om hennes ligg på en skvallerblogg…

     Svara

      Har inte sladdrat mer än att hon.ljuger om siffran ganska så rejält 😄

      Svara

   Om hon inte ångrar ett enda av dem så är det väl ”a perfect amount” för henne. Folk får ligga hur mycket de vill tycker jag, så länge de inte gör någonting de inte vill. 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Håller med, hon ljuger som bara den haha. Och det vet jag för jag har jobbat ihop med henne i Thailand och då snittade hon ett par olika killar varje vecka.

   Svara

  Moget. 🙄

  Svara

  Oj vad det matas ut inlägg, tätt mellan inläggen… Så fin Paow är i sin nya frisyr, fin i kortare hår. Verkar vara trendigt och populärt nu, flera influencers och kändisar som klippt kort på sistone… eller ja, tagit bort extensions kanske man ska säga hehe.

  Svara

   Och det är dåligt för att..?

   Svara

   Tycker det är toppen om man slutar med tramsigt löshår, framförallt det som är s k oetiskt och säljs av fattiga kvinnor. Hade mått illa av att ha en stackars utnyttjad kvinnas hår och slänga med…

   Svara

    Ja, konstigt att det inte diskuteras mer. Det är ju verkligen lyxkonsumtion också, löshår uppfyller inget basbehov, det går inte att motivera det mänskliga lidandet och hänsynslösa utnyttjandet av fattiga människor.

    Svara

    Finns det ens etiskt löshår? Mycket tveksam till det. Det löshår som bloggare blir sponsrade med är definitivt inte etiskt. Att påstå att kvinnor frivilligt sålt det är att blunda för verkligheten, de säljer sitt hår pga att valet står mellan att klippa av håret eller låta familjen svälta! Kvinnorna får nästan inget alls för det och företagen som köper upp det tjänar äckligt mycket pengar. Vidrig industri. Löshår borde vara för människor som tappat sitt hår pga sjukdom, inte dumma influencers som ska ha hår till rumpan ena dagen och page den andra. Så trashigt.

    Svara

   Är det besvärande för dig att jag slängde in att UnderbaraClara fått barn mellan två tidsinställda inlägg? Blev det lite för mycket information för dig att hantera på en och samma gång? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag borde ha varnat kanske? 🥺🥺🥺🥺

   Svara

    Men lol, vad fan är det med dig?

    Svara

    Men vilket otrevligt svar!

    Svara

    Var det någon som sagt att det var något fel på det? Någon som sa något om att det var dåligt? Var det besvärande för dig Camilla att någon påpekade att det var tätt mellan inlägg? Är du extra känslig, ilsk och ettrig idag, ingen bra dag? Är det Bella och Book som blivit för mycket för dig? Det brukar väl inte vara så många inlägg på helger annars. Det där med dryg kan man ju hålla med om.

    Svara

     Camilla mår väl inte bra och tar ut detta på läsare som vanligt.

     Svara

  Igen!? Varför får denna omogna människa utrymme?

  Svara

  Tråkigt att de flesta bara är intresserade av sex, fattar att de flesta av hennes följare kommer för attt hon vart med i PH. Men finns så mycket mer än sex att prata om.

  Hon passar jättefint i kort hår btw!

  Svara

  Men hennes ögonbryn ^

  Svara

   Vad är det för fel med dem?

   Svara

    Gillar hon dem, grejt!

    Men de är såpass höga och ”svåra” att de inte kompletterar hennes ansikte, hon skulle passa bättre i mjukare lägre. Starkare Instabrows ser inte alltid naturligt och förskönande ut i verkligheten. Själv inte man inte passa i någon av stilarna dock, jag är ett hopplöst fall 😅

    Vad hon valt att göra med dem är upp till henne, obviously, och allt vi kan säga är bara våra åsikter så länge det håller sig på trevlig nivå. Folk kommenterar på BBs BUS och löshår, så finns ingen osagd regel att vi INTE får diskutera detta (även om man inte är förtjust i det själv).

    Svara

     Jag tycker bara att det är lite trist att folk fokuserar på andras utseende överhuvudtaget.

     Svara

  Munckiiin på instagram säljer begagnade använda saker under samma namn på tradera. Hon säljer en hudkräm från märke exuviance som hon själv använt gör priset 200 kr. Säljer tom använta muggar från Esprrssohouse fråga inte hur hon fick tag på dem. 🤣 Alltså vem gör så sälja ohygieniskt använt hudkräm till någon annan. Kvinnan är inte klok. Men tja hon måste tjäna in varenda kr det gäller att kunna köpa ytterligare en till dyr Gucci väska.

  Svara

   Jättebra initiativ att sälja vidare krämen istället för att bara slänga. 👏

   Svara

    Ohygiensiskt är det. Vem vet med vilka fingrar hon använt den. Finns saker som kan säljas fast de är begagnade men dit hör inte hygienprodukter. 😱

    Svara

     Det är ingen burk. Isåfl hade det varit ohygieniskt. Nu får du chilla. Folk använder saker de hittar i soptunnor.

     Svara

     Så länge hon är öppen med att hon har använt den är det inget fel, alla tar sina egna beslut gällande vad de tycker är hygieniskt nog för dem eller inte. Har personligen inget emot använda sminkprodukter eller hudvård då jag tror att de flesta inte kommer ge mig någon sjukdom, men skulle aldrig låta ett djur slicka mig i ansiktet pga deras intresse av andra djurs avföring osv. Sen finns det dom som aldrig skulle sticka fingrarna i sin burk hudkräm men inte har problem med att pussa på sina katter. Så ja, alla är vi olika, men inget som är fel.

     Svara

     Det är sjuuukt många som säljer använda hudvårdsprodukter, inklusive jag själv. Jag tyckte själv att det var konstigt innan jag var ”inne i svängen” men det är faktiskt en bra grej. Man kan testar grejer till en bråkdel av nypriset, man kan sälja sånt som inte fungerar för en och testa annat…

     Svara

     Du är larvigt herregud man häller ju krämen seumet på fingrarna/padd 😂 Man gräver inte i flaskorna eller burkarna, isf är du en grottmänniska om du gör det! Jag har sålt mycket hudvård beg, inga problem alls!

     Svara

   Du skämtar va?! Vad då ohygieniskt, suck!

   Svara

    Du är en fjant, herregud vidga dina trånga vyer en smula!

    Svara

   Men jösses, ge dig!

   Det är en pumpflaska, engångskapslar och en klämtub. Inget ohygieniskt alls!

   Ekonomiskt och miljövänligt skulle jag säga. Varför kasta något som någon annan kan tänkas vilja ha?

   Svara

  Fräscht för att va mot invandring. Ville gärna använda ett annat ord men blir nog borttagen i modd då. Det hon tidigare sagt om invandring kommer jag inte att glömma bort.

  Svara

   Bra att vara emot invandring tills politikerna tagit sitt ansvar och börjar ta hand om de personer som invandrat. Att vara emot invandring är inte samma sak som att vara emot invandrare.

   Svara

  Ändå lite sorgligt när det man är bra på är dokusåpor. Om hon skulle vara lycklig med det- ja, fine. Men hon skriver regelbundet om hur dåligt hon mår/ hamnar i bråk/ kan inte hålla bloggen uppdaterad/ verkar allmänt olycklig osv. Och så himmla sorgligt att vara nånstans med en gäng personer 24/7 i flera veckor för att sedan tycka att nästan alla var falska och att man inte skulle vilja umgås med dem. Ja jag vet att PH handlar om falskhet men tänk vilken slöseri med tid och egna psykiska hälsa.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.