Paradise Hotel-Marcus i tårar över att inte längre vara husets snyggaste kille.

Strunta i Notre-Dame har stått i lågor, att kriget rasar i Syrien och att kalkoner plågas för att vi ska kunna pynta våra påskris i grälla färger.
Här har ni en riktig katastrof och på riktigt en kris!
Marcus”Mcuze” Johansson är inte är inte längre hotellets snyggaste kille, något som får honom att brista ut i gråt.

Men hade man frågat 100 tjejer så VET jag att jag hade fått flest röster….jag VET det… //Marcus – som gör vad han kan för att peppa sig själv

Det är inte lätt att vara kille i dagens samhälle där du ständigt riskerar att träffa på någon som är snyggare än du – något som kan få katastrofala följder, i alla fall för självkänslan.
Mina varmaste styrkekramar går till Marcus och jag hoppas att han tar sig ur den här tragedin som orättvist drabbat honom, kanske till och med starkare än innan?

#prayformarcus

Paradise Hotel sänds på Viafree, TV3 och Viaplay

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  HAHAHAHAHA.

  Svara

   😭😂😂😂
   Han är en riktigt dåre för alla vet att den som är snyggast där inne är Haidar 😛😛😛

   Svara

    usch. värsta typen av människa. Ska trycka ner varenda tjej han håller på med, kalla henne galen och demanding, skriker på henne om hon fattar tycke för någon annan. OCH han har chipstuttar. Nej tack!

    Svara

  Det är alltså denna generationen som ska ta hand om mig och Sverige när jag blir gammal 😱

  Svara

   Men vem har inte någon gång blivit ledsen eller varit överkänslig för något oviktigt 😂 han var ju dessutom full. Alla människor är lite konstiga, bara att man inte får möjlighet att se den sidan hos alla 😝

   Svara

   Ugh… känns lite trött att generalisera runt yngre sådär. Dessutom växer de ju upp så småningom de med.

   Om något har väl 00-talister visat ovanligt mycket hopp i jämförelse med äldre generationer. De bryr sig om miljön, hållbarhet och visar större förståelse för andra kulturer och allmän diversity.

   Svara

   Finns väl knasiga människor i alla generationer 😉 Man kan ju hoppas att de spelar dumma, eller att det finns en chans att de ordnar till sig när se blir äldre

   Svara

  Jag kan trösta båda med att ingen av dem är snygga för fem öre…

  Svara

   Inte enligt dig nej

   Svara

    Enligt alla med mer än två hjärnceller….

    Svara

     Notera att jag själv inte sa varken eller om hans utseende🤷‍♀️ sen är det väl inte omöjligt att tycka att någon ser bra ut även om man inte gillar dens personlighet? Eller vad menar du?

     Svara

      Om någon har en konstig personlighet så går det inte för mig att tycka den är snygg. Däremot så kan en person som jag inte alls tyckte var snygg till en början bli typ ashet i mina ögon om det visar sig att dennes personlighet är grym! Bara jag!? 😅

      Svara

       Fast det är skillnad på att vara snygg och attraktiv. Jag kan absolut SE att någon är snygg utan att själv vara attraherad av den, och vara attraherad av någon som inte är speciellt snygg egentligen.

       Svara

   +1
   Men still… #prayformarcus <3 stackarn

   Svara

   Jag håller verkligen med dig 12.12 dessutom, vad är osexigare än en kille som tycker att han är snygg?

   Svara

  OT/tips, blacktivisten Lovette Jallow skriver på sin instastory att Notre-Dame byggdes på white supremacy (…) hon som har guldmedalj i att be folk hålla tyst kunde ju ta en lektion i det själv och lära sig lite respekt i stället för att driva sin extrema agenda till varje pris?

  Svara

   Varför inte ta det under inlägget om just notre dame..? Där också just…tadaaa…lovette diskuteras🙄

   Svara

    Notre-Dame nämns även i detta inlägg, annars ber jag tusen gånger om ursäkt för att jag tog 2 rader plats i den här otroligt viktiga diskussionen om random bimbo i random dokusåpa 😘

    Svara

     🤦‍♀️

     Svara

     Bimbo??? Haha snälla trodde ingen anv de mer men de säger en del om din ålder iaf om du anv de fyyyy

     Svara

      Din kommentar avslöjar också en hel del. Inget av det är smickrande.

      Svara

     haha jag skrev en liknande kommentar för ett tag sedan. då var jag tydligen en person man inte vill umgås med! så vi kanske kan bli kompizar <3

     Svara

      ja det kommer jag ihåg, det var du vs surmusen Hanna och jag skrev att jag hellre umgås med dig än henne, så det kanske är ett tecken 😀

      Svara

       meant to be <3

       Svara

        Får jag också hänga med er?

        Svara

   Burkar hennes Instagram vara privat eller har hon stängt den nu?

   Svara

    Det som är under hennes namn är öppet och det är där hon la upp storyn

    Svara

   Hahahaha blacktivisten😂😂😂

   Svara

   Jag blev så arg när jag såg det. Jag håller i vanliga fall med Lovette om mycket, men just nu så beteer hon sig bara som en okänslig idiot.

   Svara

    Tycker hon är problematisk AF, spred en massa osanningar när hon drevade mot SL-vakten bl a

    Svara

    Verkligen, learn when to shut up själv. Fruktansvärt okänsligt.

    Svara

    Okänslig? What.

    Jag tycker folk snarare är patetiska att de bryr sig mer om en byggnad som brinner ner än svält/krig/mord/våldtäkt etc.
    Get over it, det är ju bara en byggnad -.-

    Svara

     Två tankar i huvudet samtidigt någon? 🤷‍♀️

     Svara

     Det är inte ”bara en byggnad”, det är en av de viktigaste platserna i kristen och europeisk historia, cultur, och identitet. Det är en byggnad som har tagit hundratals år att bygga upp och som miljontals människor har vänt sig till i tid och otid.

     Ditt argument är som att jämföra machu picchu med en hög med stenar. Det är bara dumt och respektlöst.

     Och nej, vi bryr oss inte mer om en kyrka än om många andra hemskheter i världen. Det var det dummaste jag har hört. Uppenbarligen så utesluter inte det ena det andra.

     Svara

      Det ena utesluter visst det andra? Uppenbarligen kan man skrapa ihop 600 miljarder för en kyrka men när det handlar om att hjälpa utsatta så är allting för dyrt. Då stängs gränserna och barn för dö.
      Jag tycker att notre dame kan jämnas med marken och blir bara provocerad av att folk är så upprörda.

      Svara

   hahahaha hur orkar hon göra ALLT till en rasfråga?!?! suck.

   Svara

    Hon tjänar ju pengar på att hålla sig relevant, drevet mot SL-vakten gav säkert en del klirr i kassan i form av föreläsningar och inbjudningar. 25/2 några veckor efter incidenten presenterades hon som bokningsbar talare hos en förmedling.

    Svara

    Hon tjänar ju pengar på att försöka vara relevant. Några veckor efter SL-drevet presenterades hon som ny bokningsbar talare på en förmedling. Follow the money…

    Svara

   Alltså vad menar hon ens? Tror hon att vita dominerade världen och haven på 1100-talet? På riktigt? Eller räknar hon in araber, kineser och japaner till vita också?

   Svara

    Bara en nyfiken fråga. Följer du lovette på insta? För där förklarar hon mer hur hon menar än det som framkommer här. Här blir saker väldigt tagna ur sitt sammanhang.

    Svara

    Vet hon ens var kulturens vagga som väst vilar på idag finns (eller snarare vaggor). På medeltiden var Europa en lite dammig fjärt som nästan ingen brydde sig något vidare om, inte ens européerna själva.

    *forsätter att skaka på huvudet*

    Svara

     Hamnade i modd men frågar igen. Följer du henne på Instagram? Där framgått mer hur hon resonerar. Här inne tas väldigt mycket ur sitt sammanhang.

     Svara

      Nej och jag hittade inget om Notre-Dame på hennes öppna heller. Jag hittade hur många artefakter som Frankrike har från Afrika men tänker att det är ett annat änne.

      Berätta gärna vad jag inte hittade.

      Svara

       Jag vet inte vilket av hennes konton som är öppna eller inte så jag vet inte vilket du har läst på. Men jag rekommenderar att säga henne om du på riktigt är intresserad av hennes syn på det. Du vet säkert lika bra som mig att det som skrivs här inne sällan stämmer med vad som egentligen sagts.

       Jag undviker att förklara vad hon skrivit då hon gör det bäst själv. Jag vet av erfarenhet att det kommer att misstolkas och minsta lilla ord fel ska vridas på (inte av dig specifikt utan generellt här inne och speciellt när det handlar om lovette). Jag hänvisar till ursprungskällan i stället.

       Svara

        Oerhört frustrerande svar, men respekterar det AF, tycker egentligen att fler borde resonera som du, men en del av underhållningen i den här bloggen är ju alla misstolkade kommentarer tagna ur sitt sammanhang för oss destruktiva som gillar drama. Men fan, Cred till dig.

        Svara

         Vi skrev ca samma. 😊👍

         Svara

        Ok.

        Respekterar din hållning och instämmer. Har dock sett en del tokigheter från henne tidigare så jag var väl snabb på att nappa.

        Men om den meningen som står ovan ens har nämnts så förstår jag inte vad hon menar, vilket jag också skriver. Tiden är före de stora kungadömena och var mer att likna med feodalt (även om de till namnet var ett kungadöme) samt verkligen mest en del av bakvattnen på den tiden. De höll mest på att läka sina sår efter invasionen från vikingarna och var sedan mer upptagna av att slåss mot England.

        Jag blir irriterad av dem som försöker skriva om historien så att allt handlar om väst. Väst vore inget om de tex genom Marco Polo hade fått kontakt med krutet etc. Och många andra kulturer hamnar i bakvatten som att de alltid har varit mindre värda i dess nutid, och det är ju helt enkelt bara inte samt. Många kulturer har funnits och dominerar före dagens ordning och vita har verkligen inte alltid varit störst. Devalvera inte andra kulturer och deras riks inflytande på världen samt glöm aldrig bort att de har lika mycket krigat, skövlat och rånat när de har kunnat.

        (Jag har inte insta så jag följer inga där heller.)

        Svara

     Oj, dina historiekunskaper lämnar också en hel del att önska.

     Svara

     Haha nu vet jag vem du är trh 😁👍 har haft mina misstankar förut att du är en bekants bekant men nu vet jag.

     Svara

      Jasså du tror det. 😊

      Svara

       Nej jag vet😁 1+1=2

       Svara

        Okidoki. 😊👍

        Svara

         😊👍

         Svara

        Glöm inte att hälsa på mig nästa gång vi ses. Du kan ju presterar dig som anonym på BB. 😉😄

        Svara

         Haha ja jag kanske gör det. Om jag är sugen på att avslöja att jag hänger här dvs😁

         Svara

          Varför skulle du inte vilja det? jag skäms inte. Gör du?

          Svara

           Haha ja, inte någonting jag skryter med direkt🤷‍♀️

           Skryta är en sak, stå för vad man gör är en annan.

           Jag står för allt jag säger och gör.

           Men det var ett gulligt svepskäl för dig att inte behöva erkänna att du inte alls vet vem jag är. 😉

           Men kanske din bekantes bekante också läser här och då plockar upp en och annan åsikt på vägen, så det kunde ju vara ett kul sätt för er att bonda lite tänker jag. Ni är två stycken som anonymt smyger runt på BB. Vem vet, du kanske får en nu vän 😊

           Jag behöver inte bevisa för dig att du har sagt nog mycket för att jag ska veta vem du är. Jag vill varken outa mig eller dig. Its for me to know and for you to find out..

           Vi är anonyma här inne både du och jag😊 att du har ett nick gör dig inte mindre anonym. Men visst, outa dig om du vill. Jag kommer fortsätta vara anonym här. Ibland med mitt nick och ibland utan😊

           Som sagt… 😉😊

           Fast du trh är ju väldigt noga med att inte avslöja något om dig själv här, så att stå för vem du är och att du hänger här låter lite skevt i mina öron. Förutom de som länkar till sina bloggar är det ingen som står för nåt…

           M
           Så är ett sätt att se det men även du kan kanske förstå varför jag inte avslöjar mitt namn?

           (Sedan har jag dessutom ett syfte med att inte bli personlig här på nätet.)

           Hur jag menar är att jag står för allt jag säger och allt jag gör. Allt jag skriver här skulle jag säga AFK också och skulle frågan komma upp vad jag läser på nätet så skulle jag aldrig skämmas för att berätta det. Så menar jag. Och jag menar också på att man kan stå för allt utan att du vet mitt namn eller hur jag ser ut. Tex om jag stötte på dig på gatan så skulle du inte veta vad jag heter men jag skulle ändå stå för mina handlingar och vad jag säger till dig.

           Anonym: kan du berätta hurdan Trh är IRL och hur hennes livssituation ser ut?

   Kan du berätta mer? Vad menar hon då?

   Svara

  Alltså Marcus </3

  Svara

  Hahahahahahahaha söt

  Svara

  Kan man göra något åt autoplayen på videorna här eller

  Svara

   ”Automatisk uppspelning” i din webbläsares inställningar👍

   Svara

    Åhå jag hade visst bara trott att jag kryssat av det, men det hade jag ej. Inte undra på att det inte fungerade

    Svara

  Marcus ÄR snyggast i mina ögon, och Arvid på andra plats 😅🤗

  Svara

   Tyckte också Arvid va så snygg. Tills han öppnade munnen. Så avtändande med korkade killar🙄

   Svara

   Men dialekten gör så i alla fall jag inte tycker att han är det minsta snygg… Om han är helt tyst så är Arvid ändå snyggast i det programmet 😉

   Svara

  Jobba pa att vara den snällaste/roligaste/mest empatiska/mest generösa killen, det far man ocksa tjejer pa

  Svara

   Marcus är det! Väldigt snäll och charmig kille av vad man kan se på TV iaf 😊

   Svara

    Extremt osäker kille, inte sexigt någonstans med en kille som bryr sig så mycket om sitt utseende.

    Svara

     Alla har varit/är lite osäkra ibland 😊 ibland är man lite extra känslig, han är ju inte direkt i den vanliga vardagen heller när detta hände. Han verkar vara en jättefin och snäll kille i övrigt

     Svara

     Du har bara sett just detta klipp va? Inte följt denna säsong av PH? I så fall hade du sett att han på riktigt verkar vara en fin och snäll kille. Sen verkar också dessa klipp ur programmet vara tagna ur sina sammanhang och enligt han själv så var han egentligen ledsen/grät över något privat. Tror inte att han bryr sig så mycket om sitt utseende som det framställs.

     Svara

  Jo, jag erkänner att brukar titta på PH, förmodligen är jag den enda personen som gör det, alla andra blånekar bestämt. Fantastiskt att det görs en serie enkom för mig!
  Är inte fanatiker så bänkar mig inte framför TV:n vid sändningen utan kollar på Viafree när tid och lust infinner sig. Igår dagens avsnitt har jag inte sett ännu så förmodligen hände gråtattacken då.
  såååå, nu kan alla börja spotta på mig – en usel människa som tittar på sånt skräp

  Svara

   Huh? Folk pratar väl för sig själva

   Svara

   Det är väl inge fel att kolla på serien? det man skrattar åt är ju hur korkade endel deltagare verkar vara

   Svara

    Sant, det är med skräckblandad förtjusning man ser på PH. Lägger mig aldrig i någons utseende, inte i något sammanhang men önskar att tjejerna slutar med dessa hårextensions. Ser bara hafsigt ut och de kliar sig ständigt i bakhuvudet. Det modet är nog snart ett minne blott, se bara hur snygga Kissie och Paow blev när de klippte håret till en naturlig frisyr.
    Tatueringar (stora) börjar bli so last season och näst på tur är silikoner och löshår.
    Räknas detta som kritik av utseende? Förhoppningsvis inte, enbart synpunkter på trender

    Svara

  Haha han är ju inte ens snygg! 😂

  Svara

  Kalkoner? 🤔

  Svara

  Men alltså nej, på riktigt…😂😂😂

  Svara

  beauty is in the eyes of the beholder😎

  Svara

  Sitter folk allvarligt och tittar på det här😂?

  Svara

   Ja. Annars skulle det inte sändas.

   Svara

  Vad tycker ni om nya killen Marc? Jag tycker han är en pinsam wannabe gangster med en jobbig dialekt. Förlåt

  Svara

   Låter precis som Jeppe.

   Svara

   Han var snygg tills han öppnade munnen. Nu tål jag inte honom, verkligen en wannabe gangster! Snacka om att en personlighet kan göra att någon går från sexig till oattraktiv på någon minut..

   Svara

  Som detta program är uppbyggt måste tillståndet hos de som söker sig dit och kommer in vara ”iq badboll” om jag får uttrycka mig så…

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

  Svara

  Sådär blir killar om feministerna lyckas sudda ut könsrollerna…

  Svara

   Haha, who hurt you?

   Svara

   Håller med. Feminina män och gnälliga kvinnor. Framtiden ser ljus ut.

   Svara

    Skämtar!

    Svara

   Ja. En macho mansroll har väl ingen dött av. Eller vänta nu…🤔

   Svara

  Han faller mig egentligen inte i smaken till utseendet, men han är den enda i årets säsong som inte har totalt avtändande personlighet (ja, jag vet att det är klippt, men baserat på det vi får se) och det gör honom helt klart till den mest attraktiva i gänget. Ingen annan av killarna kommer ens i närheten.

  Svara

  Mansbebis!

  Svara

  Men det är väl bra att han inte har större bekymmer än så. 😂

  Svara

  Enligt honom själv grät han av oro för privata anledningar som hände utanför hotellet men att de klippt konstigt. Kommer info om det idag på studio paradise!

  Svara

  OT: När släppte Alice och Bianca biljetterna till sin livepodd? Känns som de tjatat om att man ska köpa biljett i flera månader, bör de inte ta slut snart? Tråkigt för dem om det säljer dåligt.

  Svara

   Det går ju typ in 15 000 pers i globen så jag skulle bli väldigt imponerad om de lyckades sälja ens hälften🤪

   Svara

   Går man in och kollar livenation och ticket så ser man att inte ens 10% är bokat. Nästan alla platser är lediga, stackarna.

   Svara

    Men trodde dom på riktigt att 16.000 personer skulle köpa biljetter???
    Hybris någon?

    Svara

  Men alltså blev så förvånad ändå? Tycker ändå OM Marcus (kan eventuellt vara för att hans personlighet liksom blir så mycket finare av att alla andra killars personligheter är så sunkiga). Trodde VERKLIGEN inte han hade sånna tankar om sig själv!

  Svara

   Och med det menar jag alltså att jag trodde att han brydde sig mindre om utseende och mer om att vara en snäll och bra person 😅

   Svara

    Tror inte han har det heller. Han var ledsen och de har klippt lite konstigt. Alla kan få lite konstiga tankar ibland, tycker inte du ska döma hela honom pga detta

    Svara

  MEN GUD HAN VAR JU INTE ENS LITE SNYGG. Så ni vet. Säger hon med vårkänslor i varenda fiber av kroppen. 🙄

  Svara

  Är det på riktigt? I annat fall var det dagens roligaste. Humor är attraktivt.

  Svara

  HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.