Är det Biancas stylist som retuscherat hennes bilder?

Bianca Ingrossos ”photoshop-gate” har varit på tapeten de senaste dagarna där hon anklagats för att återigen ha retuscherat sig smalare på sina bilder.
Bianca har förnekat detta och visat upp hur bilderna sett ut när hon fått dem skickade till sig. Och ja, det verkar som att det inte är Bianca som retuscherat bilderna utan snarare hennes stylist Anna Hjertén.
Anna har nu gjort sitt Instagramkonto privat så jag har lånat dessa bilder av Svenska Youtubers som tydligt visar bilder från Annas flöde där raka linjer blivit sneda för att göra klienterna smalare.
Anna själv menar på att hon inte ens vet hur photoshop fungerar och det är kanske sant, men det finns betydligt enklare sätt än så att dra in midjan på folk. Busenkla appar mm där resultatet blir ungefär som på bilderna här nedan.

Stylisten Anna förnekar dock stenhårt att hon skulle ha retuscherat några bilder, men jag tycker de talar sitt tydliga språk.
Vad tycker ni?

 

Dessa bilder fick jag skickade till mig av en läsare, så tusen tack! Här ser man att hon även verkar retuschera sig själv smalare.

180 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fööröat igen ifrpn dalarna!

      Wow han inte ens stava riktigt för jag ville vara först… Om det nu är så att stylisten ”förfinat” bilderna så borde alla hennes kundee sparka henne. Speciellt om hon inte säger att hon gjort det utan bara skickar bilderna som om inget är fixat på dem. Det skadar i detta falla Biancas varumärke (som ni säkert märkt) så hadejag barit bianca så hade jag sparkat henne. Seriöst usch vilken människa! ???

        Tog det dig 4 minuter att skriva det korta stycket?

    Haha, alltså vänta va? Är människan blind?

      Eller så lever hon i en krokig värld ?.

        Hahhah, helt stört…verkar ha en hang-up på armar 😉
        När ska vi börja visa oss som vi verkligen ser ut?!
        Det borde vara förbjudet att retuschera..punkt.

          Varför ligger jag i Modd??

        hahhah båda mina kommentarer försvann, varför vet jag inte. Men kan vi inte bara börja att bli ärliga med hur vi ser ut så kanske samhället sakta ändras?
        Galet hur det ska retuscheras hela tiden..

    Tydligt att hon fixat bilderna ju.

    Åh hjälp. Pinsamt när det är så uppenbart…

    Kan det bli mer uppenbart än såhär?.. ”pinigt..” ?

    Givetvis kommer hon fortsätta neka. Hela hennes karriär som stylist förstörs om hon erkänner i medierna att hon redigerar influencers, sig själv och kändisars kroppar. Folk ljuger och så är det bara. Människor redigerar mer än bara filter idag. Skulle nog säga att de flesta influencers använder sig av appar för inte bara ändring av ljus utan och smink och vissa tom ändra sina kroppar. Vissa har hemligheter de aldrig vågar dela med sig av på grund av skam, att man kanske till och med ljuger för sig själv eller rättfärdigar sitt beteende. Men att erkänna skulle betyda att avslöja sig själv och hennes karriär och rykte hade gått utför.

      Verkligen. Kollade kontot beauty.false och fick en chock. Vissa ändrar hela sin kropp, käke, ögonfärg, alltså blev helt chockad.

        Menar hela sin kropp och ansikte. Fattar inte att man ändrar helt på vissa delar av sig själv och vågar lägga upp när det inte ser ut så i verkligheten..

        Som miniboken då menar du? ?

        Samma sak hände när jag kollade celebface på insta, fick en chock! Ska kolla beauty.false nu också och förfäras. Men man mår ju lite bättre när man ser att allt är fake i alla fall. Även om man egentligen vet.

    Men gud, det här måste hon ju göra för att få den här uppmärksamheten? Det är ju så dåligt gjort att det känns som ett skämt!

      Haha, ja lite som hon Johanna som klippte in sig själv i olika miljöer. Ett bra sätt att snabbt på spridning. All publicitet är bra publicitet…?

    Förlåt för OT men blev så otroligt chockad över Jocke och Jonnas senaste Youtube-klipp där de pratar helt fritt och öppet samt ingående om deras sexliv.

    Det är i mitt tyckte totalt olämpligt när de vet med sig att en stor del av deras följare är BARN!!

    Så jävla äckligt och vidrigt gjort av dem.

    Alltså hur tänkte de?!!!

    Varför kan inte barn skonas ifrån sån skit på nätet!

    Man kunde åtminstone önska att J o J hade satt en åldergräns för klippet och varnat barn om att detta klipp innehåller sådant som är olämpligt för barn att lyssna på.

      Nu följer jag inte dem men läser här då och då om vad de hittar på. Blir så ledsen att min 11-åriga brorsdotter följer dem, förstår faktiskt inte hur hennes föräldrar är ok med det. Tycker inte de är lämpliga förebilder direkt. Hon följer även många av de andra stora instagrammarna/bloggarna och jag vet inte, känns liksom lite sorgligt att hon redan nu ska börja bry sig så mycket om smink, hur hon ser ut osv.

        Min son har följt dem ett bra tag. Han fyller 13. Man kan förmana och förbjuda sina barn som förälder även om det är omöjligt att hänga med i allt de gör på nätet via mobil och dator och samtidigt låta dem ha sitt privatliv.

        Däremot vet ju J o J om att deras följare till stor del är barn och man tycker ju att de som vuxna individer och nu själva föräldrar samt deras medarbetare borde veta med sig om hur olämpligt detta är.

      Tror du deras följare skulle tänka ”jaha, det här handlar visst om sex och är inte lämpligt för barn. Jag är ju ett barn, så nej det här ska jag inte se.”?

        Nej verkligen inte, det var därför jag skrev åtminstone..

        Om du nu tvunget måste lägga upp ett sådant typ av klipp.

        Klart att barn tittar ändå men var finna J o J vuxenansvar? Om man inte ens varnar!

          Ja jag tycker också att man har ett ansvar när man vet att ens följare är barn. Men jag tycker inte att man kan friskriva sig ansvar genom att varna för att innehållet inte är för barn. I stället ska man kanske inte lägga upp filmer som inte är för barn på kanaler för just barn. En varning gör varken till eller från skulle jag tro.

      ….. Varför är det ”äckligt och vidrigt” att prata om sex? Herregud, sex är ju något de flesta upptäcker i tidig ålder, det är väl inget att behöva skydda/”skona” barnen för? De tar ju inte precis skada av att folk pratar om det. Gud så töntiga och överbeskyddande föräldrar nu för tiden verkar vara.

        Följ Elaine Eksvärd – om du inte förstår olämpligheten i att låta barn ofrivilligt exponeras för sex.

          Nu tar jag inte alls Jocke o Jonna i försvar och har inte sett videon så jag pratar mer generellt.

          Men barn har väl en period när de är nyfikna på sex och kroppen. Nu tror jag inte att j o j är särskilt pedagogiska och genomtänkta när de pratar sex men jag tror på att svara på barns frågor om sex (och annat) så ärligt och sanningsenligt man kan. Exempelvis förklara sex utan att ”mamma och pappa älskar varandra och kramas ibland nakna” utan mer vad sex faktiskt är utan att det blir för grafiskt. Äsch, kanske var ett dåligt inlägg i diskussionen men jag menar att man inte ska gömma sex för barn och göra det tabu och skamligt heller. Med det sagt så ska barn självklart inte exponeras för porr.

            Nej men de pratar betydligt grövre om sådant som hör till deras privatliv, allt från Bdsm osv..

          hur vet du att elaine är som hon är för att hon vid tidig ålder blev exponerad för sex? hennes okonventionella approach/omtycke för sex är väl förmodligen något hon upptäckt senare i livet.

            Tror du missförstod anonym ovan. ?

        Har du barn själv? Om inte, behöver du inte ens kommmentera tycker jag.
        Mvh töntig förälder som tycker att min dotter har rätt att vara barn så länge som hon vill.

          En sån här sak kan man faktiskt diskutera utan att ha barn. Varför skulle bara föräldrar få ha en åsikt i frågan?

          /en annan förälder.

          Wow. Så en som inte är förälder får inte ha en åsikt? ?

          How bout att försöka ha lite koll själv på vad ens barn gör på internet och ha en dialog med dem ? Uppfostra dina egna barn och överlåt inte det på influencers.

      Förstår inte vuxna människor som bara MÅSTE prata om sitt sexliv som om de vore de enda på jorden som hade sex. Alltså, liiiiite integritet kan väl folk ha? Speciellt i deras sits.

        Eller så finns det vuxna människor som inte tycker att sex är värre eller mer privat att prata om än något annat. Jag pratar gärna om sex, följer konton som gör det, lyssnar på poddar om sex osv för att jag tycker att det är ett intressant ämne. Sen pratar jag så klart inte om detaljer vid lunchbordet på jobbet men jag pratar mer än gärna om sex med den som vill. Så jag tycker att det är bra att det finns influencers som pratar normaliserande om sex för oss som gillar det. Sen följer inte jag hästmänniskor eller lyssnar på gravidpoddar då det är ointressant för mig.

          Precis men du är väl vuxen eller tonåring antar jag? En stor skillnad!

            Ja och jag svarade på en kommentar som inte förstod varför VUXNA människor var tvungna prata om sex utan integritet eller som om de var de enda som hade sex.

            Sen kan jag väl tycka att Jocke och Jonna kan prata om sex på ett sätt som är mer anpassat för deras unga målgrupp (om de nu gärna vill prata om sex).

              Absolut kan man prata om det med folk i sin egen ålder. Men när man vet av ens följarskara är max 15 är det faktiskt riktigt konstigt.

                Jag menar alltså att prata om det privat, med vänner osv är såklart fine, men att fläka ut det för alla, och speciellt varenda unge i Sverige är bara sjukt.

                  Har du rätt i.

                  Tja.. är inte bara sex som influencers ”fläker ut” när det gäller privatliv.

                Ja varför jag också säger att de kan anpassa hur de pratar om sex. Man kan prata om sex med unga tonåringar men då bör man som sagt anpassa sig.

                Sen var det igen inte vad jag svarade på utan varför vuxna människor måste prata om sex och om de inte har någon integritet.

                  Tänk till exempel bullen, kamratposten etc där de pratar om sex och kropp med (till) unga och barn. Nu har nog inte j och j förmågan att göra det på samma snygga sätt men jag tycker att man kan prata sex med barn och tonåringar så länge man gör det på deras nivå.

                    13.54 var ett tillägg på min kommentar 13.52

                    Ja men då ska det ändå rikta sig till barn 13 plus

                      Nej jag tycker att man kan prata med barn yngre än så men på deras nivå så klart. Vid vilken ålder börjar barn fråga hur barn blir till tex? Jag tycker inte att man ska ljuga om storken, barn är inte dumma. Men man kan förklara på ett sätt som ett barn kan förstå och utan att bli grafisk.

    Men guuuud detta var det sämsta jag sett!! Hur kan hon missa hur jäkla uppenbart det ser ut!! Vad är detta? Fy satan vilken oproffsig människa, hennes dagar som stylist borde vara över. Pinsamt dåligt!

      Ja verkligen oproffisionellt! Hur kan någon betala pengar för sådan dålig retuschering.

    OJ hon är ju extremt dålig på det hon gör också ju. Finns folk som kan retuschera utan att det syns. Varför ens skicka sådana här dåliga bilder till sina kunder? Någon borde byta karriär.

      Säkert en sån där app som drar ihop det område man trycker på. Riktigt B med andra ord.

    Det är ju svårt att bli upprörd över det. Vad är problemet?

    Hon gör samma sak som alla reklamfotografer, fast hon är dålig på det.

    Sen är det ingen som frågar Mini Andén om hon gör det där, så hon behöver aldrig ljuga om det.

      Problemet är dels att hon gör det såklart, men för kundernas varumärke så är problemet att hon är så fruktansvärt dålig på det. Det är ju (fram till nu) framförallt Bianca som har fått stå till svar och ta emot väldigt mycket skit för något som hon uppenbarligen inte har gjort.

        Bianca (och andra) kan ju välja en annan stylist som inte redigerar bilder som en femåring…

          Ja nu ja när sanningen har uppdagats. Men detta har väl inte varit känt innan?

            Men de har väl sett själva hur bilderna ser ut?

          Fattar inte att Bianca inte ifrågasatt stylisten utan bara sväljer att ”folk alltid hittar på nått”? Alltså, det här är ju så uppenbart att det bara är sjukt att påstå att det inte är retuscherat.

      Problemet är att hon inte är öppen med det utan snarare blånekar!

    Jag skulle aldrig …. lögn, lögn, lögn. Ungefär som Virtanen:

    https://www.expressen.se/nyheter/utdrag-fran-fredrik-virtanens-bok-utan-nad-motet-med-leif-gw-persson/

    Appen heter Facetune, och jag har använt denna app själv för att se hur man skulle se ut 5-10 kilo lättare exempelvis. dock så följer ju kanterna med, när man ändrar bilderna. Så appen är inte sådär jättebra att fuska med :)))) DÅ DET SYNS SÅ TYDLIGT.

      Ska hon ägna sig åt förtal sen menar du?

      Flashback is your friend…

        För att citera en åklagare som höll i en gästföreläsning: allt finns på Flashback

      Vet vem det är men att kalla hen influencer är taget ur luften . Vill inte namnge personen i fråga, det får ngn annan göra.

      Men va, först var ju artikeln om en ordningsvakt? Isf blir det ju inte svårt

        Det är en ordningsvakt som var med i tunnelbannan och fick många följare på instagram efter det.

          Ja, det vet jag men artikeln som länkades är ju omskriven från ”ordningsvakt” till ”influencer”

            Personen har väl en del följare på sitt instagram konto? Och är sponsrad av Nocco. Då är man influenser!

      Testa att Buffa lite på flashback så ska du nog se att du hittar svaret.. Det är tydligen inte bara BlondinBella som försöker utge sig för något hon inte är.

        Knepigt att Bella inte inser hur genomskinlig hon är. Skulle behöva en Head of dra ur internetsladden.

    Fråga från en..okunnig. Vad kan hon ha redigerat på tjejen som har en rosa/vit ”päls” ? då midjan ju är dold. Eller är det armen som är redigerad, av någon outgrundlig anledning?

      Haha exakt min tanke. Varför redigera en fluffig päls lite smalare över armen?

      Syns där det är inringat. Sjukt konstigt grej att redigera, en päls-ärm. Men syns på fönsterkarmen. Men jag har ingen aning om varför heller ?

      Hon kanske ville minska intrycket av breda axlar

      Antagligen för man ofta ser mycket större ut med stor fuskpäls på, plus att kameran lägger till, så hon ville att personen skulle se mindre ut.

    Haha, såg precis Calle Schulmans instastories (OT, jag vet) när han gör reklam för Sniph parfym med rabattkod och rubbet. Saknar helt trovärdighet när han säger att han vill understryka att det inte skulle vara något samarbete utan bara en hyllning till en bra affärsidé. Mmm jo tjena, för att i nästa andetag säga ”svajpa uppåt” för att man ska få rabatten.

    Nyfiket gick jag in på fästmöns insta och mycket riktigt finns där också en radda stories (8 st!) som hyllar Sniph och uppmanar en att bli prenumerant. Jag hoppas verkligen Skatteverket kommer att granska alla dessa ”hyllningar” som absolut inte är samarbeten ?

      Skatteverket? Du misstänker att Sniph betalar för reklamen men det blir inte beskattat?
      Om det rör sig om smygreklam (omarkerad reklam, spons och samarbeten) så är det inte Skatteverkets bord.
      Det är Konsumentverket (och Reklamombudsmannen) som ska värna lagar och regler angående marknadsföring och reklammarkering.

        Ok, tack för ditt förtydligande. Läste att Skatteverket tänker granska influencers och den digitala ekonomin så jag trodde att det gällde även sådana här saker. För faktum kvarstår, det är något värt att titta närmare på nu när det nya verkar vara att influencers vill försöka påskina att det inte alls handlar om reklam eller marknadsföring när de hjälper till att kränga produkter. Måste ju finnas en anledning till att man så gärna vill att det ska framstå som obetald reklam/samarbeten tänker jag…

          Ja, i synnerhet om betalningen är i form av gratis varor och tjänster finns förstås en vits med att mörka. Säkert väldigt lite av gratisgrejor och förmåner som kommer till beskattning när det gäller influencers, stora som små.
          Influencers som bedriver näringsverksamhet i bolag eller annan företagsform får man anta har ordnad bokföring och korrekt bokar betalningar i pengar för de samarbeten de gör. Men betalning in natura är det säkert si och så med även där.

      Alltså, snipp-parfym – är det en grej? Hänger inte med…

        Inte snipp – sniph. Antar att ph ska uttalas f – sniff. Som i att lukta. Parfym.

          Tack!!! Jag trodde på riktigt det uttalades snipp ?

        Du ska läsa det som snif, (ph blir f, tänk utal på namnet Philip). Det är en prenumerationstjänst på parfym för den som vill bygga upp den doftgarderob, dvs gillar att använda olika parfymer ?

        Älskar alla arga kommentarer från folk som tror det är snipp-parfym…. Namnet är kanske inte klockrent.

    Hon tycks ha en hang up på armar, mestadels det hon förminskar. ?

      Den som får för sig att retuschera Kristin Kaspersens redan perfekta armar måste ju ha en skruv lös…

        Tror hon använder ett ”snygg filter” som drar av 10 kg typ ?

          Tihi jag skulle behöva fyra sådana..

    Inte många som är snygga nog som de är, enligt den här stylisten. Pinsamt.

    Fråga från totalt okunnig: finns alltså appar med filter som automatiskt gör personer smalare? Eller måste man aktivt ”dra in” midja etc? Min fråga är egentligen; kan det ligga ett uns sanning i att hon bara ”filtrerat” och det ”råkat” bli sådär? (Oavsett borde en seriös yrkesmänniska vid förhandsgranskning se det orimliga i bildernas linjer, åtminstone på några av bilderna).

      Man måste dra in, troligen Facetune hon anvädner sig utav. Tycker synd om tjejen i översta bilden. Hon har ju dragit in allt i hennes bild?

      Det finns inte vad jag vet, ma får göra allt själv om man vill se ”bättre” ut. Så ja stort fail.

      Hon har använt appen Facetune. Där ”tar man tag” någonstans på bilden (typ på midjan, armen, låren) och drar det inåt för att få kroppsdelen att se mindre ut. Det är alltså ett aktivt och medvetet val från stylistens sida att minska kroppsmassan på just dessa ställen.

      Nej, ett filter ändrar bara färg, ljuset, kontrasten. Det kan inte ändra på hur raka/krokiga saker är. Det som använts är något som kallas för ”liquify” och gör den delen man trycker på ”rörlig” så att man kan göra den större mindre, djupare osv.. har absolut inget att göra med filter. I Photoshop går detta att göra väldigt snyggt on man arbetar i lager, men i facetune är det liksom en förenklad version av verktyget och då står det typ bara ”make smaller/bigger” osv.. folk blir förblindade och tänker inte alltid på att bakgrunden inte hänger med. Är man inte Photoshop proffs är det bästa att stå mot en enfärgad bakgrund, då kan man inte direkt avslöja retuschen lika lätt utan på riktigt skylla på ljuset, trots att det inte är sant.

    Vilken krokig värld vi lever i…

      Det går uppenbarligen utför med ingenjörskonsten.

        På vilket sätt skulle ingenjörskonsten vara på väg utför menar du?

          Ironin ang ditt svar Tina. ??

      Är detta vad som kallas gravitationsvågor kanske?
      Jag trodde sådana var svåra att upptäcka men det verkar inte så.

        ??

      Mmmm… Mycket skev

    Therese lindgrens puder kostar 199 och är 3 gram, det är det näst dyraste pudret i världen och dyrare än Chanel. Detta från någon som ville skapa BILLIG vegansk smink. Värt att ta upp? Eller är Therese skyddad från all möjlig kritik i denna blogg?

      Jag har beställt hem hennes smink för att testa och då kommer även priserna tas upp.

        Ser fram emot det! ?

      På Indy Beautys hemsida kan du läsa om varför det kostar som det gör.

        Det är ingen ursäkt när man går ut med att man vill skapa billiga veganmärken. Och deras produkter ska INTE vara dyrare än Chanels, näst dyrast i världen.

          ??‍♀️

          Nu kan det ju vara så att det så exklusiva markerna faktiskt stoppar i lite billigt talk puder i, vilket drar ner priset per gram. Om ni anonyma krigare har lite tid över kan ni ju läsa på om ingredienserna för de olika markerna och jämföra.

            Indy beautys puder har talk med som en av ingredienserna.

          ”SKA inte”. Hör dig skrika i mitt öra typ. Varför SKA det inte vara det? Det får hon väl bestämma själv. Sen är det upp till konsumenten att acceptera det eller ej. Vad Chanel, dior, Lancome, osv gett oss för skräp de senaste 20 åren innan människor blev kritiska och började ifrågasätta innehållet i alla dessa svindyra produkter är en annan femma. Skräp i innehåll + lyxig burk = miljarder på kontot.

            Men alltså.. nu har man jämfört med nästan alla löspuder som finns på marknaden och hennes är dyrast, så det handlar inte ens om att det är ett ”lyxigt” varumärke.

          Men Chanel är inte veganskt och har en massa utfyllnad. Det är inte rättvisande att jämföra kg-pris.

            Jämför man med andra veganska är hennes fortfarande dyrast.

            Hur man än vrider och vänder på det är det ORIMLIGT att ett löspuder kommer i burk om 3 gram. Ok om det är en ögonskugga, men 3 gram löspuder är ingenting! De brukar komma i 10 – 20 gram, ibland tom ännu mer! Det är inte anpassat till mängden som krävs om det ska användas regelbundet och hålla iaf ett par månader.

    Facetune-appen kostar hela 40 spänn. Visar väl nivån på Anna Hjerténs jobb.

      Finns gratis appar som gör samma ?

    Dessutom är det sjukt oseriöst om hon redigerar folk smalare utan att ens fråga om det är ok?!

      Sen skicka bilden till kunderna utan att säga något och låta dem få ta skit sen ?? Denna stylist är en patetisk människa.

    100% facetune brukar också redigera i den och prova göra mig själv smalare/längre osv…

    Skulle väl gissa på Anna Book och valda delar av hennes mambosar använder denna app …

    Vem känner ett behov av att retuschera Kaspersen? Hon ser ju amazing ut som hon är.

      Du borde inte skriva sånt här enligt folk här. Nån fick skit för de skrev så om Bianca. Så löjligt.

        Klart man får säga att någon ser amazing ut. Skillnad på det och att försöka få det till att en viss kroppstyp är den ”perfekta” kroppen.

          Står där uppe att kadpersen har perfekta armar. Svarade på fel.

    Alla hennes klienter kanske blivit fotade vid platser med lite modern halvskum architectur, för vem skulle photoshoppa en päls liksom ???

    Skulle vara intressant och se vad hennes klienter anser om detta.

    Väldigt många människor är skyldiga Bianca en ganska fet ursäkt eller tre.

      Fast Bianca måste ju fortfarande kunna hållas ansvarig för vad som postas på hennes Instagram, oavsett vem det är som har redigerat bilden.

        Att felaktigt anklaga någon för någonting denne inte gjort är väl definitivt värt en ursäkt? Vad har hon gjort för fel, annat än möjligen det helt mänskliga misstaget att INTE misstänka att en person hon arbetar med retuscherar hennes kropp utan hennes vetskap?

          Menar du att hon inte har sett hur returscherade bilderna är trots att följare har påpekat det?

            Hon tycks uppenbarligen ha lagt upp bilderna utan att ha noterat ”skevheten” i bilderna. Sedan blev hon anklagad för att ha retuscherat dem, vilket hon förnekade och detta har visat sig stämma. Hon får ett meddelande från stylisten som skriver att hon absolut inte retuscherat bilderna och Bianca tycks tro på detta. Godtroget möjligtvis, men är det tillräcklig anledning för att felaktigt anklaga henne för något och sedan INTE be om ursäkt för det? Inte om du frågar mig. Vad är det du önskar att hon gör, om jag får fråga?

              Börjar ta sina egna bilder om hon saknar förmågan att bedöma om bilder andra tagit är rimliga att lägga upp på sin Instagram eller inte. Samt ta ner bilden nu när hon fått påpekat för sig att den ser väldigt redigerad ut, alternativt stå för att hon är för redigerade bilder på sig själv.

          Bianca borde vid första anklagelsen kolla på bilden noga och se att den var redigerad. Låter hon den ligga uppe är det ett ställningstagande att hon är okej med att publicera redigerade bilder på sig själv, och då är kritiken befogad även om det inte var hon själv som redigerade bilden.

            Nej. Hon tänkte väl inte att stylisten skulle vara så korkad och redigera?

              Men det syns ju på bilderna!?? Har inte Bianca sett bilderna hon lägger upp och som också kritiserats för just retuschering?

              Jag håller med om att hon från början inte kan beskyllas för något, men när många påpekat att bilderna ser redigerade ut borde hon tittat närmre och insett att det nog stämmer, istället för att gå in i försvarsställning på det sättet hon har gjort.

    Illa ändå att Bianca ska få så mycket skit för något hennes stylist gjort. Mår nästan dåligt hur illa bilderna är redigerade haha, men hemskt att hon gör så mot sina kunder

      Men huuur kan hon inte se att bilden är redigerad och bemöta det?

        Både Anna Hjerten och Bianca kör förnekelse, förnekelse, förnekelse till de hoppas att detta blåser över..

    Då pi samt dåligt hahhaha!

    Nu har stylisten gjort sin instagram privat, hon måste få en massa skit. Sen är det helt sjukt att hon gör biancas redan perfekta kropp smalare. Man ser ju i rörlig bild att Bianca redan har en perfekt kropp, så jag fattar inte.

      Kan vi sluta benämna vissa kroppar som perfekta? Hade det varit ok att redigera så här dåligt och utan lov om hon haft en annan kropp?

        Nej absolut inte, men om en redan perfekt kropp retuscheras sänder det riktigt dåliga signaler.

          Jag tycker att det även sänder fel signaler om en ’icke perfekt’ kropp returscheras till att se ut som Bianca också.

          Men att kalla vissa kroppar perfekta är onödigt. För vad är de andra kropparna då?

            Men herregud Kristin kaspersens armar har ovan kallats perfekta flera gånger, men ingen har reagerat på det. Låt ts tycka vad denne vill.

              Jo men nu valde jag att svara här. ”Vissa kroppar” skrev jag. Men Ja, jag kan lägga samma kommentar där också men tyckte att det räckte på ett ställe här inne.

              Ts får tycka vad hen vill så klart. Och jag tycker att det är problematiskt att kalla vissa kroppar är perfekta och att det skulle vara mer skadligt att retuschera dessa. Varför? För att man indirekt säger att de andra kropparna är operfekta.

            Jag menar att den är perfekt enligt ”normen” som råder idag. Jag förstår om någon som inte ser ut enligt normen av osäkerhet gör sig smalare, pga det sjuka samhälle vi lever i. Men att nån som knappt har fett på kroppen ska retuschera sig ännu mer är lika tråkigt.

      Perfekt enligt dig kanske. Vi har alla olika utseenden vi tycker är perfekta. En del anser Celine Dions kropp som perfekt, andra Kim Kardashians. Finns därför ingen perfekt kropp.

    OT men Camcam kan du inte skriva ett inlägg om Dean som driver kontot 1bike1world. Han cyklar jorden runt och blev känd när hans adoption av kattungen Nala blev viral på nätet. För mig är han den perfekta influencern och så mycket mer värdefull än alla dessa sprättblondiner som kränger shakes och mobilskal. Han säljer ingenting utan försöker sprida kunskap om djurskydd och miljövård. Han kampanjar bland annat med att plocka plast från stränder och samla in pengar åt olika shelters där han befinner sig. En viktig förebild!

      Rätt trist konto helt ärligt, inte min typ av reseinfluenser – men gillar ju varken katter eller att cykla så jag är inte direkt målgrupp. Men kudos för att sätta lokala miljöfrågor agendan.

        Garanterat inte tristare än Blondinbellas och han har snart lika många följare som hon.

          Måste allt alltid jämföras med Bella? Är hon måttstocken?

            Vet inte. Jag jämför inte allt med Bella. Men eftersom Dean har 415k följare och Bella 460k så är jämförelsen relevant i det här fallet.

          Uppenbarligen är ju många nog intresserade av vad Bella gör för att följa henne?‍♂️ även om man gör det för att det är som att vittna en bilkrasch så finns det ju ändå ett intresse. Annars skulle inte bloggbevakning fortsätta rapportera om minsta lilla om vi inte var intresserade av det, något som är ointressant genererar inte hundratals kommentarer.

    Men alltså hur tror hennes stylist att hon ska komma undan det här? Alltså det är så uppenbart att det inte är sant. Tycker typ synd om henne då hon inte kan ha några ursäkter då det är så tydligt.

    Hur tänker hon, som stylist, att det här ska stärka hennes varumärke? Att hon inte tycker sina klienter är bra nog utan att (på ett väldigt uppenbart och dåligt sätt) redigera dem? Man kan ju hoppas att hennes klienter tar upp detta med henne och säger ifrån, jag skulle aldrig återkomma till henne om hon hade gjort så mot mig.

    Men vad är det med FOLK som är helt inkompetenta men får kvalificerade jobb med höga löner ändå? Typ halva ljugengrips staff..?! Här sitter man som akademiker och sliter med sin examensuppsats för att en dag kanske komma i närheten av den typen av lön som Anna har.. Ändå kan inte Anna göra sitt jobb ordentligt.

      På hennes linkedin kan man se.. en gymnasieutbildning, what a suprise. Vilket hån mot människor som sliter inom den branschen och belånar sig hos CSN för att kunna göra det jobbet så mycket bättre. Ändå får människor som Anna uppdrag..?

        Dum fråga (inte spydig, är helt enkelt okunnig), man behöver väl inte akademisk utbildning för att vara stylist?

      Om det är till nån tröst har Ljugengrips staff riktigt taskiga löner i förhållande till arbetsinsats, visade det sig nyligen ?

        Gjorde det inte alls det. Om du hade hängt med. Dels gamla uppgifter på lön (En del jobbade inte ens för Bella då) sen fanns det ingen info om arbetsuppgifter eller hur många timmar de jobbade.

    Nä fyfan alltså. Det som stör mig allra mest i det här är hur Bianca är så brutalt jävla blåögd! Herregud varför göra sig dummare än vad man är, klart som fan hon ser och fattar nu att det är hennes stylist som är boven i dramat?! Hade jag varit Bianca eller nån utav klienterna till denna så kallade stylist hade jag bett henne att fara åt h*lvete för det här är fan inte okej! Bianca sätt ner foten för tusan och konfrontera! Sjuka djävla värld man blev satt till alltså.

    Ps. Ska ha mens.

      Ja Bianca lär ju ha sett själv hur bilderna såg ut!? Eller är alla stylistens klienter blinda?

      Ja, verkligen. Och deras ??? – konversation de har där alla andra är typ störda som ser snea linjer men neeeej ,”det är bara ljuset” är så bara patetiskt.

    Nej Anna Hjerten kanske inte använder just programvaran Photoshop men hon använder most definitely Facetune. Tycker även det blir lite väl skenheligt av Bianca att låtsas att hon aalllldrrriiigg skulle redigera sina bilder men själv berättat i hennes podcast att hon har appen Facetune på sin mobil, men ”enbart” för att använda ljusa upp funktionen.. Sorry, ain’t buying it, man ser klart och tydligt hur hennes hud är tillslätad i ansiktet samt att hon gör sina lår smalare samt att hon förlänger benen lite. Något jag reagerat på när man ser hennes i andras videos att hennes ben ser mycket kortare och ”satta” ut än hur de ser ut i hennes bilder. Men nu förstår jag då Facetune är med i bilden..

    Jag tror Anna intalar sigsjälv att hon inte ljuger för att hon säger att hon inte använder Photoshop och vet inte ens hur man använder det programmet..Men hon har inte sagt att hon absolut inte använder Facetune på hennes kunder..Men det behövs inte någon bekräftelse från henne för att se det..

      Vi kan väl crowdfunda och starta ett influenserkollektiv. Kanske mixa bloggare med följare och sända allt live. Plus ett eget sminkmärke, hårklämmor, scarves och annat. Jag vet var man kan köpa ett stort restlager billigt.

    Bilden på hanna Hedlunds instagram är inte redigerad.

      Man ser ju tydligt om man jämför Annas bild med Hanna Hedlund att midjan dragits in och gardinen är mer deformerad än på Hannas bild. Så jävla tydligt.

    Vilken sopa.. Lär få pudla ordentligt till sina kunder.

    Älskar Instagramkontot @celebface som visar original och redigerade bilder på kändisar. Alla gör det verkligen, och så himla nyttigt att ser hur ingen ser ut som de gör på instagram. Men också otroligt sorgligt att se exakt vad folk har komplex över och detta strävande efter perfektionism.

    Fy vad tröttsamt! Skulle in och hejja på Mikael men det gick inte pga idioter!
    Mikael är tuffast av oss alla!!!

    hahahahah hoon är så påkommen! Vi kvinnor måste lära oss ljuga bättre om vi ska göra det. Vad pinsamt att köra mammakortet och sedan åka dit så här hårt.

      En annan sak jag inte fattar. Dessa kunder, alltså Bianca och alla de andra måste väl godkänna bilden innan de läggs upp? De kan väl fan inte missa detta, så jag tror de spelar lite dumma också.

    Gud förbjude att en kvinna är 0.3 mm ”tjockare” än vad som ”anses snyggt”! -_-’

    Snälla! Rätta mig om jag har fel, men Mikael i kjol bor väl ändå inte i Malmö?

    Sorry, men är fett lack och full. Palla hänga med i dessa ”perfekta” ideal. Åker till Valpolicella om 2 veckor och har ångest över att dricka vin och äta ost pga dessa bilder…. Jag behöver fan en rehab och tjejkompisar som inte är influencers ?

    Mvh söker vän som gillar techno och är höger ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.