Lite förändringar hos My Martens

Att My inte längre är VD på Lifestyle Communications vet jag sedan tidigare att det stämmer, men nu har hon även själv tagit bort det från sin presentation.
Vad statusen är med hennes fästman vet jag inte – men även han lyser med sin frånvaro numera.
Kanske vill hon bara hålla honom lite mer utanför sin blogg, vad vet jag, men uppdaterat är det…

Jag undrar vad My ska göra härnäst?
Fokusera på träningsresor på heltid kanske? Det kan ju inte ha varit lätt att ha varit VD eller ha haft en VD som man aldrig var på jobbet tänker jag?
Ah ja…no harm, no foul.
Hon fick ju vara med och pryda ett omslag i alla fall… 😉

Tack för tips!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Att My inte längre är VD på Lifestyle Communications vet sedan tidigare att det stämmer …”

      Ja hon har i alla fall aldrig stått registrerad som VD. Tidigare har hon dock kallat sig det ändå men har slutat att kommentera det sedan ett par veckor.

        Eh jo det har hon faktiskt varit!

          Källa på det? Inte enligt bolagsregistret i alla fall.

      Har hon ens varit det eller är det något hon själv kallat sig, hon har ju även vid några tillfällen skrivit att hon är redaktionschef också hehe undrar om de hade en vd och redaktionschef innan henne eller om de klarade sig bra utan det 😉

    hon blir bara konstigare och konstigare

      Sant. Men att det ens är möjligt?

    Är Micke von Kniv och Isabelle Strömberg ett par?

      Förmodligen, perfekta wt paret!

      Von kniv ?

      När Sindy fick frågan i en live för några veckor sedan svarade hon ”något är de i alla fall”.

    Bara jag som trodde det skulle komma ett Öppet spår i kväll?

    jag hade också hoppats på ett öppet spår

    Öppet spår!!!!!!!

      Familjeliv och flashback finns 24-7

      Ni är ju helt besatta av detta… :O

      DET ÄR TISDAG! Men jag har redan pubbat ett öppet spår så håll till godo… Hahahaha!!

        Hahaha älskar att ÖS är vår fritidsgård.

    Alltså orkar inte ? Hon ändrar sig ofta, ändrar sina versioner… Innan kallade hon sig länge licencierad PT men hon har väl förstått nu att hon inte är det. Innan brukade hon skriva, och det stod först i presentationen, att hon varit egenföretagare sedan 18 års ålder och varit självförsörjande sedan 14 men det har hon sen ändrat till 17 och 13… ett tag tjatade hon dagligen om att hon minsann startade företag helt ensam som 18-åring – nu är det tydligen 17 – men sanningen är nog att det egentligen var hennes pappa som startade det i hennes namn. Viktresan hon tjatat om från 100 kg var när hon var högravid alltså gravidkilon, och lite kryddat. Det s.k. ”VD-jobbet” verkade bli kortvarigt och hon satsar därför nu ist på träning och få visa träningskläder och göra träningsresor därav den intensiva maniska träningen och diet som hon tidigare varit så emot. Konsekvent, lagom, ärlig – vad är det? ?

      Ja hon ändrar sina historier och versioner allt för att passa hennes syften och agenda och beroende på vilka hon hänger med och ska ”matcha”, och beroende på hur hon kan tjäna pengar och få sympatier. Den s.k. utmattningsdepressionen blev kortvarig också, skönt det, men det passar väl inte in så bra med den nya träningsfasen och träningsimagen som råder just nu. Tänk att kunna utse sig själv till hälsoinspiratör hehe det kallade hon sig även när hon rökte. Det går inte att ta henne på allvar, går inte att lita på något hon säger. Förstår inte att vissa vill beblanda sig med henne och att vissa låter henne ”rida” på deras namn och framgång som en viss P.S. Märkligt.

    Ett omslag utan fillers i läpparna vilket hon enträget motsäger att hon inte har.
    Bara att titta på bilder tagna för ett par år sedan och nu…

      Konstigt att inte dra sig för så uppenbara lögner. Ansiktsformen ändras också med jämna mellanrum. Numera verkar hon inte ens kunna ta sig till Öland för vardagsliv med sonen. Bekvämt att sätta ungen på flyget nån helg ibland.

      Visst har hon fillers i läpparna, och i kinderna, ja i ansiktet. Den ärliga Myggan 😉

      Ja och den där roliga mustaschen som dom får på överläppen! Den är ju ett rent signum. Toftbys är nog värst men Maartens bara snäppet efter

        Systrarna G är också misstänkta

    På tal om My´s vara eller icke vara tillsammans med Jonas, i sin blogg den 28 april skrev hon att hon skulle ha filmkväll med sin indian (hjärta). Brukar inte läsa hennes blogg, för mig är hon Ms Nobody men det var någon härom kvällen som ifrågasatte hennes VD roll så av ren nyfikenhet läste jag några inlägg av henne,

      Hon skrev senast idag att hon är tillsammans med Jonas , och hon har förlovningsringen på sej ..

        Nja tror inte de är tillsammans, tror inte hon behöver sin sambo längre för hon verkar ha fått tag i en egen lägenhet. Och hon umgås ju mer med vänner än med honom, har hon iofs alltid gjort, och hon sover över hos vänner. För övrigt har hon verkat så glad och lycklig på senare tid nästan som om hon är nykär, innan var det så mycket gnäll och tyck synd om mig. Hon kallar sin flytt för ”hemligt projekt”.

          Han har väl lite udda jobbtider och så som musiker?! Kanske han också jobbar mycket just nu?!

    Paow och Marcelo, nytt par eller PR? De hånglar loss på paows instastory 😐

      Han Marcelo la upp klipp på honom och en annan tjej nyss oxå. Samt att han stod och pussade Samir.
      Vidriga äckel.

    Ja man kan iaf inte säga att hon bor deltid på Öland som hon påstår… Hur länge sedan var hon nere med sonen en hel vecka? Nu gör alla precis som de vill, absolut, men att påstå att hennes son är nr 1 för henne är högst magstark…

      Nä träningen är viktigast. Tror hon kan kompensera på sommarlovet, men föräldraskap handlar inte om att göra det bekvämt för sig själv.

        ”lilleman” kommer en dag växa upp och förstå vilket värde hans mamma sätter på honom…

          Säkerligen, men om hans kära mor ser sambandet är tveksamt.

            Hon babblar också på om att man alltid har tid för träning om man prioriterar!!!
            Konstigt att man inte kan prioritera sonen? För tid finns som sagt alltid!!!

              Och allt tjat om livspussel. Låter som en 12-barnsmamma. Lägg där till att hon har städhjälp och inte kan laga mat.

                Jag har ett barn som snart är tonårinh, men livet och allt dess innehåll är inte nödvändigtvis lätt för den sakens skull. Man måste inte ha 12 barn för att behöva få ihop logistiken inom familjen.

      Fast här måste jag ändå flika in att vi faktiskt inte vet nåt om deras liv. Kanske är det så att sonen mår bättre av att bo hos pappan och träffa mamma på loven? Antagligen har hon tät kontakt med honom oavsett var hon befinner sig. Det finns många olika sätt att ha familj på, och att sätta barnet som nummer ett kanske innebär att se vad han mår bäst av.

      Det är lätt att sitta anonymt och vräka ur sig saker, men att gå på nåns föräldraskap utan att egentligen ha en aning är lågt. Man gör ju nästan allt för sina barn, men man måste ju också försörja sig och se till att må hyfsat bra i själen själv också, och kanske är det detta som funkar bäst för dem just nu.

        Läser du inte hennes blogg?

        Oj här fick du till det. Det är nog just så som hon kommer köra med att det är bäst för sonen och att hon gör så för sonens skull, hon brukar ha bortförklaringar som låter bra. Kanske är det så att sonen har det bättre hos pappan och det passar väl My bra, är nog egentligen så hon själv vill ha det så att hon kan vara mer i sthlm och obunden liksom och leva sitt liv som hon vill. Hon behöver dock inte bo i sthlm för att försörja sig det kan hon göra från Öland och på Öland, hon flyttade till sthlm för att hon ville, för att hon vill vara där inte för att hon var tvungen.

      Varje gång hon är på resa skriver hon att sonen skulle älska det och stt hon ska ta med honom dit.

      Nej det är märkligt med tanke på att hon tidigare under en period skrev ofta om hur hemskt det är med varannan vecka men ändå så väljer hon att inte vara med sonen varannan vecka ens, men det var ju ett sätt att få sympatier och kommentarer, ett sätt att låta fin och bra och snyft när hon förmodligen blivit ifrågasatt. Man ser mönstret hos henne och hennes strategier. Det är så uppenbart att hon gillar barnfri tid och kunna resa och vara i sthlm och göra vad hon vill, verkar viktigare för henne att vara i sthlm och hos frisören, mingla, träna och hänga med kändisvänner,

    Myggan fick ju göra mer än ett omslag. Minns ni inte bilden iförd underkläder på en bagagevagn? ”Mammor kan” hette det då 🙂

    Hon har ju även tagit bort texten om sin son? Redigerat om hela första stycket – det förstår jag inte varför vi ska spekulera i

      Tydligt att det inte är My som skrivit det. Hon har fått hjälp med att formulera sig.

      Jeg spiser opp de fleste menn… jahapp, så nu har hon förvandlats till en manslukerska också ?

    Häpp, det finns två My martens…en Alexandra My Martens Mohlin född -88 o så My Christine Martens född -87 (Myggan)
    Så gick det med min nyfikenhet, åt skogen.

    Vad hände med My och Magdalena Graafs vänskap?

    My och Magdalenas vänskap. Det var en bra fråga. My har stenhårt vägrat säga något.

      Magdalena inte heller sagt något… läs på fb… inget direkt smickrande för My…

    My häver ur sig att det ska bli förändringar och att hon ska skriva om det. Men tjolahopp så har hon glömt det och går vidare utan ett ord
    Har hon fått sparken eller har hon ens jobbat som VD?
    Har hon det lilla huset kvar på Öland !
    Vem arbetar hon åt nu?
    Ja, det är många frågor för jag tror inte hon är smart nog arrangera vare sig det ena eller det andra utan hjälp.
    Sen är det bedrövligt att hon ska fylla ut läpparna, det är inte snyggt och gör inget om hon får veta

    My ska öppna exklusiv träningsstudio
    Hyresvärden är samma person som lurade en äldre känd dam på sin lokal
    Ujuj undrar hur länge det här konceptet håller!

    Exklusiv träningsstudio. Vad kommer det att kosta att träna där då? Finns det kunder så det går ihop? Personal när My är på Öland varannan vecka? Eller är det slut med Ölandsvistelsen också? För sonen kan väl inte pendla till Stockholm varannan vecka?

    Jag vet varken ut eller in. Avundsjuka? Illvilja? Lögn å inget annat?
    Tiden får utvisa!
    Önskar My all lycka och hoppas hon tar tillvara sitt varumärke, sina möjligheter mm. Det finns en värld med äckliga ulvar som njuuuuuuter om någon trampar snett eller misslyckas och som väntar i kulissen på att slita strupen av en!
    Aja!
    Lycksökare har sin tid & andra fastnar i andras liv!
    Lycka till//Åsa från Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.