En efterlysning!!!

Är det – SNÄLLA – någon som har Anna Books live sparad, där hon berättar att hur hon kommer rösta i EU-valet den 26 maj?
Att hon kommer rösta JA eftersom hon tycker att vi ska gå med?

SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA!?!?

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    BB ska byta kontorslokaler eftersom hennes säkerhetsvakt inte kan följa henne upp till skrivbordet i de lokaler de precis etablerat sig i ?

      Varför skulle han inte kunna göra det? Låter som en till lögn för att hon inte har råd med lokalerna ?

      hon kanske hade hoppas på en lönntunnel, stackarn ?

      Hon kan en person ha sån hybris och så dålig omgivning som inte säger något om att hon blivit en publik fars. Ingen som bryr sig tillräckligt om henne uppenbarligen.

      Hon skulle behöva katakomber så hon kan röra sig fritt i Stockholm…

      Vi fattar, ni har diskuterat det i de senaste 6 inläggen

      Men alltså, Isabella är i princip aldrig på kontoret. Kan hon inte befinna sig där av säkerhetsmässiga skäl (som tydligen först insågs efter flytten), då får hon, precis som i alla andra bolag, förflyttas till annan plats utan att det drabbar övriga anställda.

      När det var någon hotbild mot vår internationella VD, då var han borta på annan plats i ca 1 månad. Jag jobbar i en enormt stor koncern, där det faktiskt finns en uppriktig hotbild mot VD av ekonomiska skäl, men Isabella verkar få det att verka som att någon ens skulle vilja göra sig besväret att åka till ett kontor mitt i stan för att röva bort just henne? Jag tvekar inte på att hon har en hotbild, men att den är såpass stor att hon och hela bolaget med alla dess anställda måste förflyttas är väldigt, väldigt suspekt.

      Ja jag bara kom ihåg vadslagningen camcam tog upp igår (jag tror det var igår), med Therealhm. Tydligen har therealhm rätt i sin gissning enligt vad BB skriver på sin blogg!

    Men jösses Amalia, så hon verkligen det?
    Hoppas nån har den sparad.

      Vad jag förstod sa hon inte att hon vill att vi ska ”gå med”, utan ”vara med”. Ska man tolka det snällt kanske hon menade att vi ska stanna kvar i EU, som ju inte alla partier vill.

        Alla partier vill ju faktiskt stanna i EU i det här valet, till och med SD och V. I och för sig kanske inte Book har koll på det..

          Inte Alternativ för Sverige. Finns säkert fler mindre partier som inte vill att vi ska vara kvar.

        Jag såg den och så var det, – hur ksa du rösta i EUvalet?
        ” Jag kommer rösta Ja till att vi ska vara kvar i EU”

          Hahahaha. En kul start på morgonen! ?

        Hon sa att hon ska rösta ja ?‍♀️

    Alltså om det här är sant så är det typ det roligaste jag hört på länge!!

    Hur kan en vuxen människa vara SÅÅ obildad?

    Vore kul att se, om det verkligen är sant och för att dö Einsteindöden lite.

    Nej men jag har intervjun sparad med Alice Bah Kuhnke där hon säger ”Det är svårt att sia om så här i efterhand.”

    Booken och Bah kanske borde åka på folkparksturné ihop.

    Min sambo trodde samma sak. Han är byggingenjör så inte ”outbildad” men pinsamt dåligt insatt i politik. Oansvarigt enligt mig

      Fast det är skillnad på utbildad och allmänbildad.

        Sant, men Booken är både outbildad och oallmänbildad.

      Men jag förstår faktiskt inte hur man kan vara så OALLMÄNBILDAD. Lyckas man missa alla nyheter i alla kanaler?

      Vissa är bara inte intresserade. Så är det och det har inget med ens utbildning att göra.

        Nej inte utbildning men ALLMÄNBILDNING

      Har också släktingar som inte har koll på vilka partier som står till höger eller vänster, hur ofta det är val osv. Inget fel på deras intelligens men för mig är det så konstigt att vara helt ointresserad av politik eftersom politik påverkar alla områden i livet på ett eller annat sätt. Det roliga med Anna Book är väl hennes totala brist på ödmjukhet i kombination med korkade svar.

    Lugna dig lite med facetune-appen när du lägger upp bilder på dig själv.

      Hahahaha!
      Jag har skurit loss mitt ansikte och klistrat det ovanpå Hasse Aros. 🙂

        HAHAHAHA hur kan någon ens tro att bilden är seriöst retuscherad. Underbart. 😀

    Bam bam bam!

    Anna hävdar hela tiden att hon bor i Sigtuna. Men hon är folkbokförd i Märsta. Antar att det inte fint…

      Hennes hus ligger i Märsta, men hon platstaggar Sigtuna.

        Varför ?

        Hon bor i Odensala som ligger på landet utanför Märsta och hör till Märsta. Dock ligger det i Sigtuna kommun. Jag är själv uppväxt i Märsta och det är helt olika samhällen även om en del saker är gemensamt. Märsta är en klassiskt förort som byggdes på 60-talet främst för att komplettera Arlanda som var och är en stor arbetsplats. Sigtuna är Sveriges äldsta huvudstad med mycket historia och där bor det många höginkomsttagare. Internatskolan Sigtuna SSHL har haft högprofilerade elever som tex kungen. Jag känner mig hemma i båda ”städerna” men skulle aldrig säga att jag bott eller växt upp i Sigtuna. Det är absolut inget fel på Märsta (där även Steninge ligger där Carola huserar) och det känns lite pinsamt att Anna Book kallar det för Sigtuna som ligger någon mil bort. Såg att hon filmat från stora gatan i Sigtuna igår så hon jobbar upp känslan! ?

          Också från Märsta från början ??‍♀️
          Var i Odensala bor hon?

            Suckunge. ( I Villa Ankersborg)

      Det är kul att hon blir så oerhört kränkt över att folk påpekar att hon bor i Märsta. Under en live blockade hon t.om en person som välkomnande henne till Märsta med hopp om att de skulle trivas bra där ?

        Och jag skrev det på hennes instagram och blev blockad ?Det var lite småelakt av mig att skriva ”Välkommen till Märsta ?” för jag visste att hon skulle gå bananas. Hehe.

        Förstår inte varför hon bryr sig, det är skämmigare att hon gör såhär än det faktum att hon bor i Märsta. Det är för fän hennes postort, ska hon bråka med Skatteverket och allihopa om sin adress eller?

          Och det räcker med en googling för att se att det är just i Märsta hon bor…

          För att svara på din sista fråga, så ja. Jag tror verkligen hon är typen som skulle kunna åka och bråka med skatteverket. Jag hade inte blivit förvånad.

          Hon vill väl så gärna bli förknippad med att bo i ”tjusiga Sigtuna” och inte i Märsta. Tyvärr blir det ju bara pannkaka av allt eftersom det är uppenbart (och dessutom ren fakta) att så inte är fallet. Egentligen är det ju hemskt att hon har såna mindervärdeskomplex att hon inte ens kan erkänna var hon bor.

            Hon jobbar dock stenhårt på imagen. Igår instastory från gata i SIGTUNA, idag story med bild på väderapp i paddan som…ta da! anger SIGTUNA mina vänner. Jodå, NU måste väl ändå alla förstå att hon inte hittar på var hon bor. Jag älskar hennes tappra försök att bevisa sina tookerier. ?

              Såg också det ? Knappast för att visa hur varmt det är…

        Postadressen där hon bor är Märsta. Kommunen är dock Sigtuna kommun (samma som för alla som bor i centrala Märsta). Det går fortare för henne att ta bilen till Märsta än till Sigtuna. Men det går också snabbare att ta bilen till Knivsta än till Sigtuna i hennes fall. Allt enligt google maps. Även om det är marginellt och bara handlar om någon minut hit eller dit.

      Tänkte väl att det inte kan stämma, eller kan kan det väl men priserna i Sigtuna är väl superduper höga jämfört med Märsta?

      Märsta tillhör Sigtuna kommun.

    Jag vill rösta nej till EU. När får jag det, vill rösta NEJ. Om 18 år i sann demokratisk anda?

      Är du noll år?

    NEJ till bron! Nej till bron! Stoppa den, stoppa den!

      Stoppa omoralen i musiken! Stoppa den!

      Skrattade upp te i näsan här. Tack för nostalgitrippen! ?

    Sanningen är inte bara säkerheten vid hissen, utan att man inte kunde garantera att kunna spärra utav innerstan och motorvägarna när Drottning Bella har audiens i vår huvudstad. Detta samt att helikopterplattan på taket var för liten för hennes Sikorsky S70C.

      Gahahaha

      ???

      För liten helikopterplatta alltså! Så störigt! Den har man ju varit med om…

        Hatar verkligen när det händer

    Jag är rätt så korkad,tur att Anna Book finns, då kan jag få känna mig smart för en gång skull.

      Det måste vara därför svenska folket ej gjort sig av med familjen Bernadotte. 😉

    Jag såg när hon sa det i liven. Höll på att dö av skratt varvat med sekundärskam.. Hann tyvärr inte filma. Men det är sant, dessvärre. Under samma live sa hon också att hon gick 10-12 mil per dag under biggest loser. En sån monumental dumhet.

      Hon kanske blandar ihop mil och miles? Inte helt orimligt att hon gått 12 miles, dvs ca 7,5 km under Biggest loser. Men det blir ju kul när hon är så icke ödmjuk och inte ens reflekterar över hur orimligt det är att någon skulle kunna gå 12 mil per dag. Att gå 2,5mil tar enligt svenska turistföreningens hemsida 5,15 timmar på en skogsväg. Säg att hon gick på band så tar det kanske lite mindre tid typ 5. Då tar det ändå 20 timmar att gå 10 mil. Att gå 12 miles tar typ 90 minuter, en helt vanlig långpromenad alltså. Tror tyvärr inte att hon säger 12 mil för att provocera utan att hon genuint tror att det är det hon har gjort ?

        Tror du har räknat baklänges – 12km är 7,5 miles.
        12 miles är 19km, vilket jag inte tror AB gick varje dag…

          19 km/dag är alla fall mer rimligt än 100-120 km/dag.

            Anna Book – två mil om dagen?

          19 km kan man absolut gå på en dag om man har tid. Delar man upp det i flera kortare promenader så är det inte omöjligt att även de på biggest traskar ihop den sträckan på en dag.

    Det är nog inte bara Anna som tror valet handlar om vi ska vara med i EU eller ej…
    Oh please läs nyheterna ibland, gärna nån minut varje dag och häng med i riktiga livet.

    En enkel fråga, VARFÖR gör hon ständigt dessa Lives??!! Jag fattar inte vad hon får ut av dem. Har försökt att titta flera gånger, men dör både tristessdöden och pinsamhetsdöden flera gånger om. Frågorna hon får är så otroligt banala och ointressanta. Hon sitter och ger råd på saker som vem som helst redan vet, typ ”hur äter man nyttigt”, ”vad ska jag göra med min taskiga kompis”. Det känns som hon sitter och pratar med barn och fjortisar helt ärligt. Vad får människan ut av detta??!! Blir dessutom illa berörd när hon livar samtidigt som familjen är närvarande. Hon sitter och pratar med telefonen som att hon sitter i ett viktigt Skypemöte när hon i själva verket (ja enligt mig då) bara slösar en massa tid. Aaaargh! Ja, jag är orimligt upprörd över detta märker jag… ? Såååå fascinerande människa på så många vis.

      Jag tror nästan det är hennes sätt att ha socialt umgänge, för hon verkar i övrigt ganska ensam.

    Så j*vla dum kan väl ingen va?

    Hade Anna Book sån tur att ingen filmade denna live?

    Söker man på slutpriser på boolia får man upp ett köp av villa i Odensala , 6 rum 150kvm den 8 feb 2019. Såld för 3 999 000kr. Kanske Annas??

    Jag har inte hört/sett det där men kan hon inte bara mena att hon kommer rösta på ett parti som faktiskt vill att vi är med i EU utan att behöva tala om just vilket hon kommer rösta på?
    Jag vill inte vara med i EU och kommer därför rösta på alternativ för Sverige i det här valet just eftersom de inte vill, därmed röstar ju jag faktiskt nej

      Ska du rösta på Alternativ för Sverige bara för att du inte vill vara med i EU?

        Absolut.
        Hade V inte velat men övriga vill så hade jag röstat på V.
        Hade S inte velat men övriga vill så hade jag röstat på S
        Hade MP inte velat men övriga vill så hade jag röstat på MP.
        Hade C inte velat men övriga vill så hade jag röstat på C. Osv osv osv

    Haha, den råkade jag spara/filma.
    Kommer med priset att INTE bli moddad eller blockerad på Bloggbevakning de kommande 5 åren . Deal?

    Med hennes tänk kan en Rimbobo titulera sig som Norrtäljebo, samma kommun…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.