Paow bjuder på lite avslöjanden

När Paow bjuder in till frågestund så vet man att det inte kommer släppas igenom några mellanmjölksfrågor.
Det är full fräs från början till slut!

Jag har valt ut två av dem som jag tycker var lite extra pikanta.
1. Hon hintar om att det var Arvid som lade grunden till klamydiaepidemin som härjade i Paradise Hotel.
2. Hon avslöjar att hon – efter att det tog slut med Lance – låg med en kille han hatar och tog en selfie på dem både efter fullbordad akt och skickade den till ex-pojkvännen.
Classy!

Säga vad man vill om Paow, men det är fasen aldrig tråkigt när hon är i farten. 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan fortfarande inte förstå att jag och Paow är lika gamla haha. Visst att allas liv kan se olika ut och att alla inte väljer ett 8-16 jobb, men hennes personlighet och sätt att bete sig på är exakt som för tio år sen.

  Svara

   Känner samma. Jag och Paulina är lika gamla, vilket känns mycket märkligt då jag är färdigutbildad jurist, som precis köpt andra lägenheten med min fästman och jobbar på en byrå i stan. Tråkigt liv jag har i jämförelse med henne, men hade inte velat byta ut mitt liv mot hennes 🙂

   Svara

    Ibland är det ”tråkiga” det bästa!

    Svara

    *humble brag*

    Svara

  Hon skämmer mest ut sig själv 🙈

  Svara

  Bara sorgligt att en vuxen människa håller på så. Hon måste vara så trasig.

  Svara

   Inte blir man.mkndte trasig av att ligga med allt och alla och knarka 🙄 väx upp! KBT

   Svara

    Ok🛫

    Svara

    Inte blir man mer vuxen av att shamea andra.

    Svara

   Så typiskt att döma en tjej med ”trasig”. Så döms nästan aldrig en kille som beter sig likadant.

   Svara

    Det där är i det här sammanhanget en lättplockad poäng. Det hon beskriver är otroligt självdestruktivt, en vuxen person som mår bra gör inte sånt.

    Svara

    Alltså, jag skulle beskriva tex Marcelo som trasig också. Så det har väl inget med manligt eller kvinnligt att göra?
    SJälvdestruktivt som självdestruktivt

    Svara

     Hmm. Intressant poäng Josephine tar upp faktiskt. Även om du Polly (fan blev sugen på choklad nu) och säkert fler med dig skulle beskriva Marcelo som trasig så har jag nog aldrig läst det adjektivet om honom i kommentarerna, däremot flera gånger när det gäller Paow. Marcelo beskrivs som en mansgris och douche. Visst beskrivs Paow med liknande ord också men i ~kvinnliga~ termer, men det här med ”trasig” är rätt förbehållet kvinnor. Jag säger att de inte är trasiga eller att de är det, men oftast är killar obotliga ”douches” som man inte kan göra något åt, medan kvinnor är ”trasiga” och behöver hjälp.

     Svara

      Jag säger inte att de inte är trasiga **

      Svara

      Ah jag får erkänna att du och Josephine har rätt.
      Tyvärr så ligger det nog mycket i det ni säger. I grund och botten så är ju män lika ”trasiga”men det ligger snabbare på tungan att säga mer nedvärderande saker om kvinnor eller att dom är trasiga små offer.

      Fy fan vad orättvist ändå :/

      Svara

       Jag tänker att det skrivs betydligt mer om kvinnliga influencers här, eller de kanske är majoriteten. Då blir det väl mer diskussioner osv, där man använder såna ord. Själv vet jag inget om den där Marcelo utöver det jag läst här, men Paow har jag ”följt” sen 2009 kanske.

       Svara

        P.S. Har själv inte skrivit att Paow är trasig, men just hon är ju rätt så ärlig med det hon berättar om sitt liv och sitt mående. Har inte sett nån influencerkille säga såna personliga saker på nätet.

        Svara

       Jag märker att jag själv har lättare för att säga att en kvinna är trasig än en man. Men för mig är trasig ett ord med åtminstone lite empati. Med trasig tänker jag att någon eller något haft sönder en, men att man ändå (med lite jobb och ”lim”) kan bli hel igen. Alltså, man kan bli ”otrasig”. Men män ser jag inget hopp om att de kommer ändras till det bättre (därför inte trasiga, för dom är omöjliga att laga).

       Kanske behöver jobba lite med min bild av män 😅

       Svara

    Personligen skulle jag beskriva en kille som beter sig på samma sätt som Paow som minst lika trasig. Har inget att göra med vilka personen ligger med, det struntar jag fullkomligt i, däremot beteendet där man byter vänner, hänger ut folk till höger och vänster, slänger drinkar på människor… Tror säkert att Paow är en jättegullig person egentligen och synd att hon känner ett behov av att vara så konfrontativ hela tiden, alltid i försvar och återkommande beskrivningar av att känna sig sviken på människor runtom henne.

    Svara

    Tycker det är taskigt mot alla som är ”trasiga”. Anklaga inte dom för omogna människor. Paow är omogen och lågintelligent men kan ha haft en trygg uppväxt och ha ett helt hjärta för det. Bara låg empati…

    Svara

   Varför är det sorgligt?

   Svara

  Punkt 2; varför göra så? 😢

  Svara

  Tror inte det finns något ont i paow.
  Ser likheter i henne som min dotter på 21 också har.. Världen är inte så enkel och platt som folk verkar tro. Miljön är tuff och tjejer kan vara så fruktansvärt hemska mot varandra! Alkoholen flödar fritt & det är boven till det mesta.. Där spriten går in går vettet ut

  Svara

   Men hon kan väl inte varit full dygnet runt i flera år?

   Svara

    Tror inte jag skrev det heller men det mesta skit folk gör händer väl när alkohol trillat ner för strupen?

    Svara

     Jo absolut men det är ju en lätt sak att skylla på också.

     Svara

      Så klart men man tar fortfarande inte några vettiga beslut med alkohol i kroppen. ( därav dricker inte jag iaf )

      Svara

   Är alla SD:are heltidsalkoholister, menar du?

   Svara

    Nu verkar någon vara full på riktigt, vilken jävla kommentar 😏

    Svara

    Nej, men de har en flexibel syn på vem som har rätt att utnyttja bidrag och låta skattebetalarna stå för dyra hotell mm.

    Svara

     Ah, dyra hotellnotor för politiker – det är där Sveriges ekonomi avgörs…

     Svara

   Det är mycket lätt att hitta ursäkter till att svina runt, men lite svårare att ta sig i kragen och bestämma sig för en positiv förändring.

   Svara

  Vill tipsa om att Blondinbella lagt upp sin packlista på sin instastory där det står Mediciner sömntabletter + p-piller. Så en investerare i Natural cycles och som skrivit ett helt inlägg om att hon aldrig skulle ta p-piller packar alltså ner det varje gång hon reser (Jon säger att hon använder samma lista varje gång). Jag har bilder från storyn om du önskar.

  Svara

   Står i instruktionerna till nc att det inte funkar om man inte har regelbunden och oavbruten sömn mellan samma tider på dygnet. Jetlag och lite sömn stör ju såklart. Rimligt att inte förlita sig på det när man reser till NYC en gång i månaden.

   Svara

   Reagerade på helt samma. Alltså lögnar-drottningen deluxe.

   Svara

   Hon vill nog att folk ska se det och reagera. Inget att hetsa upp sig över.

   Svara

  Sluta ge denna tragiska människa uppmärksamhet.

  Svara

  Nu har Isabella ”avslöjat” varför inte nya kontoret funkar. Hon skyller alltså på säkerhetsbrister…

  Svara

   Ska hon flytta menar du? Eller ska dom se över och fixa det?

   Svara

   Om någon är en säkerhetsbrist, så är det väl Blondinbella själv. Ingen går säker i hennes omgivning.

   Svara

   ”Säkerheten”….. jaja… SÅ för att hon inte kan åka en hiss själv ska hela kontoret flytta, hon som annars också är så ofta där. Hennes pengar tog slut och folk säger upp sig.

   Svara

    Undrar hur lång uppsägningstid de har på kontoret?

    Svara

     Tänker samma sak. De lär ju ändå få pay up

     Svara

   Det blir intressant att se hur hon ska slingra sig ur hyreskontraktet. Hyresvärden är ju inte intresserad av hennes ”säkerhetssituation” och den angår inte dem. Om hon lyckas bryta kontraktet, får hon väl betala för det?

   Svara

    Eller om Ljugengrip hyrt in sig hos NTH:s lokaler, då får de stackarna ta den kostnaden. Förstår inte hur NTH kunde gå med på att släppa in Blondinbella i ett sådant avtal, om det är så det ser ut. Korkat i kvadrat.

    Svara

  CAMILLA!!! Nu har Bella skrivit inlägg om nåt som jag uppfattas vara info om kontorsbyte, precis som du gissade! Det har med ”säkerheten” att göra. Hahahaha, låt mig garva. PENGARNA TOG SLUT!!!!

  Svara

   Men det är ju helt GALET att gå igenom hela flytten, låta all personal genomföra all planering och logistik det innebär för att första dagen inse att det inte funkar, oavsett anledning (ekonomi eller säkerhet). Hur kan man sköta sina ”bolag” så dåligt? Det här är ju en helt ny nivå av galenskap!

   Svara

    Ja, det är riktigt dåligt skött. Synd om de anställda. Fy Sören. Jag hade fan sagt upp mig efter något sådant med. För alternativen:

    1. Hon säger till de anställda att pga bristande säkerhet (trots att donnan själv har ett säkerhetsteam?) som att hon inte får åka hiss ensam (???), gör att de måste flytta. Jag hade uppfattat det som dels en lögn, och dels otroligt egoistiskt att flytta ett helt kontor IGEN efter allt det jobb och omständigheter som det innebär att flytta en arbetsplats, bara för att ”säkerheten brister”. Det finns säkerligen lösningar på ett sådant simpelt problem som inte innebär att dra flyttlasset igen. Egoist som inte gör förundersökningar tillräckligt mycket, som är spontan på ett sådant sätt att det påverkar företaget och de anställda negativt, inte hittar lösningar som är till fördel för de anställda = hade sagt upp mig.

    2. Hon är ärlig med de anställda och säger att pengarna inte finns. Jag hade även uppfattat det som extremt oansvarigt, omoget och egoistiskt. Det ger ett oerhört oseriöst intryck av en person som försöker att få sig själv och sitt företag att framstå som något det inte är. Uppenbarligen satsar hon inte på de anställda istället (eller värdesätter dem) eller på att vidareutveckla och skapa ett starkt varumärke. Destruktiv spontanitet igen och dåligt insatt i ekonomin, oseriös samt låter anställda utsättas för detta = hade sagt upp mig.

    Svara

    Hajens cash kanske har sinat

    Svara

   Märkligt att de så kallade ”säkerhetsbristerna” uppdagades först efter styrelsemötet i NTH och mötet hemma hos Ljugengrip … Det finns inga pengar. Grattis till nya jobbet Marisol Was, hoppas att du har en plan B.

   Svara

    Men precis, det är nog ingen som kommer gå på den där efterkonstruktionen. De har ju precis lämnat gamla kontoret och flyttat in, var skall de ta vägen nu? Tillbaka till gamla? Vad säger fastighetsvärden, man kan väl inte bara dra sig ur?
    Tror Simon är glad att han drog sig ur i tid.

    Svara

    Att lämna Ax:son Johnson för Bellas luftslott känns inte som ett genidrag.

    Svara

   Kan tänka mig att NTH inte har Ljugengrip högst upp på sin gilla-lista just nu. Alla som har med henne att göra får problem.

   Svara

   Tror också att den massiva personalflykten kraftigt påverkar driften av företagen. Jag har själv haft personalansvar (klart ansträngande) och var hela tiden rädd för att nyckelpersoner skulle dra någon annanstans. Minskad produktivitet, resten av personalen blir orolig, tids- och energikrävande att hitta ny personal som fungerar och kan leverera.

   Svara

   Som nån skrev förut: det förra kontoret var så fint. Det låg väl också centralt? Och nu står de utan… 🙁

   Svara

  Helt OT men har Cissi Wallin stängt till instakonto? Eller är jag blockad..? 🙊

  Svara

   Det har varit stängt i flera månader tror jag…

   Svara

    Jo, men jag har varit följare och aldrig sagt ett ont ord. Tvärtom. Anna Book-effekten..? 🙃

    Svara

   Hmm jag såg ju hennes insta för en två dagar sen… men den är borta nu

   Svara

    Svara

    Blockat dig. Hände mig med. Man får inte tycka olika…

    Svara

     Men man kan väl inte blocka folk som inte använder instagram, jag kollar bara länkar. Då kan man inte bli blockad? Eller? 🐥

     Svara

      Ja men hon har ju stängt Instagram. Och om du inte har det så kan du inte se det🤦

      Svara

       Tack för ditt svar! Synd att du valde att vara dryg dock, jobba bort det! 🙂

       Svara

  Ju värre du uppför dig desto mer uppmärksamhet får du. Uppmärksamhet = $$$$

  Svara

  Kan du skriva om att isabella jedler och hennes Mike (som diskuterats om i kommentarsfältet innan) har gjort slut?? 30 dagar innan bröllopet

  Svara

   Det där kan inte stämma, dom hade svensexa för Mike förra helgen så att dom gjort slut känns osannolikt.

   Svara

    haha va, det stämmer visst, hon har ju själv skrivit ut massor om det på insta story! hon har flytttat till ny lgh också

    Svara

     hon har tagit bort highlighten ”wedding” nu på IG

     Svara

     Vad skrev hon på insta-story? Det är borta nu

     Svara

      först att det var slut och att de var vänner ändå
      sen att det var hennes beslut
      och sen att hon gav allt hon hade men fick ingenting tillbaka
      att det inte varit bra i relationen på mycket länge

      Svara

   Undrar om det hade med M’s förflutna att göra 😬

   Svara

    Måste säga att man ska inte kunna bete sig hur svinigt som helst och bara kunna leva vidare som inget. Hoppas han får känna av lite konsekvenser…

    Svara

     Berätta mer snälla. Tycker att jag känner igen honom men kommer inte på från vad?

     Svara

      Otroligt intressant vad tusan det är som hänt där? Måste ju vara något riktigt allvarligt när man gör slut 30 dagar innan bröllopet

      Svara

       Så nyyyfiken, någon som har mer insidesinformation?

       Svara

        Jag har men min kommentar hamnade i modd?

        Svara

  Jag tänker att P är väldigt lik sin fd svärmor Maggan Graaf.
  Båda är gränslösa, provocerar gärna och verkar göra dumma grejer på fyllan.

  Om M hade varit 20 år yngre är jag säker på att hon hade medverkat i PH och allt sånt skit.

  Det låter elakt att säga trasiga kvinnor.. men jag tänker så. Destruktiva och ställer till det för sig.

  Med vänlig hälsning, Emma som också betett sig destruktivt för 10-15 år sen. Och även now and then..

  Svara

  CAM CAM: om man zommar in Bellas lista över saker som hon bör ta med sig när hon reser så finns där: P-piller. (På instastorys)
  Var det inte hon som körde utan hormoner med tanke hur gott hon talar om Natural Circles….

  Svara

  Mona och andra influencers är i Paris på skönhetsmässa med Daisy Beauty. Känns rätt omotiverat att flyga dit för att lyssna på främst andra svenskar, hur kan DB vara så omedvetna om miljön? Och hur har de råd att genomföra dessa grejer gång på gång, tycker alltid att DB (som ägs av Kicki N) ordnar dylika utflykter? Läser nån ens den tidningen?

  Och varför bjuder man in Mona och andra som inte alls profilerar sig inom skönhet (förutom möjligen att de gör ingrepp…), hur kan det vara lönsamt? Louise Flink var tex också inbjuden. Detta skulle jag vilja ha ett inlägg om…

  Svara

   DB verkar ha någon sån resa per år som är sponsrad av olika företag. Vore definitivt intressant att höra Kickis svar på hur de tänker kring flygresor

   Svara

  Bloggbevakning! Jag har läst den här bloggen sporadiskt från och till under många år, och jag älskar att bloggen har gått mer och mer åt att just bevaka snarare än att sprida näthat och mobba människor som jag tycker att det var tidigare. Meeen, jag har slutat kika in här regelbundet då jag tycker att det är samma influencers som lyfts HELA tiden? Jag är trött på uppdateringar om Anna Book, någon My Martins och Cicci Wallin.

  Exempel på innehåll som inte har lyfts men som jag personligen skulle tycka var intressant att du skrev om istället:

  – Bianca Ingrossos kärlek mot Felicia Aveklew, trots att dem tidigare har bråkat och sedan blev Bianca besatt av Felicia? Det om något är ju intressant att få veta mer om.

  – Kisse startar podd med kroppsaktivisten Linda-Marie. Vilket känns sjukt då Kisse både redigerar sin kropp smalare (har gjort i flera år) samt startade hela hetsen med barnmatsdieter/ ”X antal cm runt låren” / mobbade Isabella för hennes vikt. Håller med om att Löwengrips trovärdighet är rätt låg, men alla sätt Kisse har försökt rädda upp sitt varumärke är ju också rätt genomskinligt?

  – Ellinor Bjurströms YT video där hon visar upp det färdiga resultatet av hon och Jimmys hus. Känns som att rätt mycket är spons… Tex köket… Förmånsbeskattat? Vem gör det? Dem eller företaget? Efter som att det väldigt uppenbart var ett samarbete.

  – Ryktet om att Kenza och Janni inte är vänner som har fluerat länge. Sant/falskt och varför?

  – TanByKlara som verkar vilja bli vän med alla stora influencers. Känd för att hon blev vän med Kenza som presenterade henne för alla som jag förstått det? Men nu är dem två vänner längre och verkar ha bråkat. Tror det är fler än jag som är nyfikna på det (vad det verkar som i kommentarsfälten) men man får aldrig något svar på det.

  – Jessica Lagergren som har gått Graviddiabetes och Lovisa Wallin som fick åderbråck i underlivet. Modigt att skriva om och du som har en stor plattform skulle ju kunna få kvinnor att känna sig mindre ensamma. Bra av dem också då många influencers enbart vill visa det vackra och fina med en graviditet.

  – Hannalicious nya podd (4e) med parhästen Lovisa Wallin som ska heta Måndagshype? Rätt likt hennes första podd Måndagspepp som hon hade med Ellinor Löfgren… Stelt? Hanna och ellinor verkar ju dessutom bråka pga Måndagspepp eftersom podden fick att abrupt avslut och sedan hängde dem aldrig igen. Vilket dom försöker dölja?

  – Ellinor Löfgrens blogginlägg om influencer marketing, senast 6e maj om varför en influencer tackar Ja eller Nej till ett samarbete? Stämmer det hon skriver?? Samt tidigare inlägg om tex vad ”Grab and Run” betyder? Influencers får plocka hur mycket kläder dom vill GRATIS och sen gå hem utan att marknadsföra eller skatta något?

  – Forni som inte gick på Margaux möhippa, skyllde på graviditet men Margaux äldsta tjejkompis som var höggravid följde ju med.

  – Marie Serneholt som ENBART lägger upp samarbetsinlägg på Instagram? (tyvärr)

  – Therese Lindgrens senaste IG bild där hon bär en tröja om NON smoking? Trots att hon har rökt dagligen fram tills för ett år sedan. Men öppet berättar om hur hon fortfarande har abstinens efter cigaretter? Inte heller så hög trovärdighet? Eller att hon här om dagen dissar drycken te. Men i hennes kollektion med Lagerhaus lanserade just tekoppar och teer.

  Fler önskemål är att du när man ser att många lägger ut ett samarbete med samma företag, jämför vilka som gör ett bra arbete och inte. Tycker man ser rätt tydligt vilka som har tagit en mobilbild i förbifarten och bara skriver reklam. Än någon som anstränger sig och gör ett BRA arbete. Som jag tex alltid tycker att Sandra Beijer gör.

  Samt vilka som verkligen förmånsbeskattar? Tex inredningskonton som plötsligt har nya badrum och kök. Som Jana H. Fortsätt uppdatera om reklammärkning för det är lag på detta och fler influencers måste förstå allvaret i det!

  – Jotex samarbeten med influencers, som ingen influencer verkar ha uppskattat? Therese L stod ju utan möbler i flera veckor och direkt efter plåtningarna så hade hon tagit bort alla möbler därifrån? Skriv gärna inlägg där du granskar företag som arbetar DÅLIGT med influencer marketing då detta också behövs lyftas enligt mig. Som tex flyger över 200 influencers till ett event på Ibiza (Nelly.com)

  Kanske har missat att du skrivit om detta, i så fall ber jag om ursäkt. Men som sagt läser jag bara sporadiskt numera då jag inte tycker att innehållet här förnyas. Vill ha bredare innehåll, bevakningar kring företag, förmånsbeskattning på resor/inredning, reklammärkning, influencers som är bra VS dåliga på att göra samarbeten och influencers med dubbelmoral och låg trovärdighet. Det var allt för mig! PoK

  Svara

  Jo det är tråkigt när hon är i farten, hon älskar att kränka människor ist för att titta innåt o förstå själv hur skadligt funtad hon är. Det är t r a g i s k t att media bjuder in en sådan trasig människa. De utnyttjar henne för ett gränslöst beteende.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.