Drylake postar fler smygtittar på Isabella Jedlers kollektion

Även fast jag älskar mina nya Buffalo-liknande skor och ibland klär mig i ”tonåringa kläder” så kan jag inte låta bli att känna att ”Äntligen en VUXEN influencerkollektion”.
Inte en lackbyxa eller magtröja så långt mitt norra öga kan nå, så tack för det, Isabella Jedler.
Jag skulle lätt bära varenda plagg av de som företaget visar upp på sin sida och så det undrar jag om jag någonsin känt inför en influencer-kollektion…?
Och nej, fortfarande inte smygreklam…

Jag gick precis in och skulle kolla hur priserna på den här sidan var, och de är ju helt överkomliga – OCH kläderna är skitsnygga.
Hur kan jag ha missat den här sidan innan?
Jag har bara sett det Isabella postat om Drylake men har aldrig brytt mig mer än så.
Vilken guldgruva! Jag är GLATT överraskad!

Är det här kläder ni skulle kunna tänka er att köpa?
Er stil?
Eller är ni mer lackbrallor och neon-typen som hellre bär Lisa Anckarmans kollektion?

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vuxen som i pensionär känner jag.

   Japp.

   Själv är jag varken eller (av alternativen ovan). I princip enda byxan jag använt till vardags senaste snart 20 åren är jeans. På överkroppen lite av varje efter väder, årstid, tillfälle osv, men jag är nog hyfsat casual till stilen (lol vilken stil??). Så jeans och sneakers/”tennisskor” är väldigt jag.

   (Ibland slår jag till med boots och skinnjacka om jag ska vara lite småfin. Men alltid jeans.)

   Är 31. Klätt mig snarlikt i 20 år. Självklart lite vuxnare stuk på kläderna nu än när jag var 13, men jag är fortfarande jag, på nåt vis. ?

    Förtydligar

    ”Till vardags” inkluderar även jobb, begravning, bröllop m.m. Annars tänker jag på när det krävs särskild utrusning; typ ridbyxor, friluftsbyxor (vid hundträning) eller annat.

     Har du på allvar jeans på begravning och bröllop? Jag hoppas det var ok enligt klädkoden i inbjudan, annars är det riktigt respektlöst. Jag skulle bli sur och besviken om jag bjöd in till bröllop med klädkod kavaj och någon dök upp jeans. Det är ett tydligt tecken på att man sätter sin egen bekvämlighet framför den ansträngning värden eller värdinnan gjort för att ordna en trevlig fest.

      Varför har man ens klädkod på fester? Är det verkligen så viktigt vad ens vänner kommer klädd i?

       Citerar Magdalena Ribbing, gurun på området: ”Tänk på att klädseln är en artighet mot övriga gäster och inbjudare. Vill man vara tydligt avvikande i klädseln bör man avstå från att gå på festen. Även om man själv tycker att det är snyggare med jeans än kostym så är det fel att klä sig medvetet på en annan nivå. Det gäller även högre nivå, lika fel med smoking till en bjudning där klädkoden är kavaj. Viss anpassning krävs som vanligt.

       Man klär sig som man vill, och blir inte hemskickad på grund av ”fel” klädsel. Den som är artig visar sin uppskattning av festen genom att iaktta rätt klädnivå enligt vedertaget bruk. Den som vill sticka ut eller markera sin originella personlighet väljer en annan klädnivå men ska då vara beredd på att värdpersonerna och möjligen även medgästerna ser det som ett underkännande av bjudningen.”

       Svarade två gånger men hamnade i mod… Jävla skitsystem. Läs Magdalena Ribbing så hittar du svar. Hänvisade till henne.

        Ja jag vet vad Ribbing säger om det. Det betyder inte att jag måste ha klädkod på mina fester. Går utmärkt att ha tex ett bröllop där gästerna får komma klädda i det de själva tycker om och är bekväma i. För mig känns klädkod väldigt konstigt bara, det viktigaste är väl att folk kommer och har kul, inte att de kommer i långklänning och slips!? Men det är min åsikt bara ?

         Kan tillägga att jag har varit på flertalet bröllop utan klädkod och det har inte inneburit att folk kommit i opassande klädsel eller smutsiga och trasiga mjukisbyxor (eller över-/underklädda). Folk har ju vet att klä sig fint, men i det de själva trivs bäst i. Som när man går på ”vanlig” fest eller middag ute. Då klarar vi oss ju utan att bli tillsagda vad vi ska ha på oss??

          Ingen säger åt dig vad du ska ha på dig. Klädkoden är tillför att gästerna ska veta vilken nivå de ska klä sig på för att undvika att vissa kommer i typ mjukisar och andra i frack/kostym.

           Som sagt. Det har inte varit något problem på de bröllop utan klädkod som jag har varit på. Kanske är ett problem i andra kretsar att folk kommer i mjukisbyxor på fest, det vet jag inte.

           Men vi pratar inte om fester utan klädkod utan om fester MED klädkod. Ignorerar du klädkoden på de festerna och kommer i jeans?

           Nej självklart inte. Men det är inte min fråga. Min fråga är varför man ens har klädkod på ett bröllop. Det var alltså inte jag som skrev som ”en till anonym” ovan. Var har jag skrivit att jag skiter i klädkoden på fester jag blir bjuden på? Läsförståelsen här inne alltså…

         På DIN fest får du förstås göra precis hur du vill. Men är du bjuden på andras fester bör du klä dig enligt klädkoden eller stanna hemma.

          Har ingen i min bekantskapskrets som lever efter dammiga gamla vett o etikett-grejer a la Ribbing. Så det är liksom inget problem för min egen del.

         Ingen säger att du måste ha klädkod på dina fester, frågan var ju om du FÖLJER klädkoderna på andras fester?

          Ja självklart följer jag klädkoder på andras fester, jag är ingen vilde. Men _min_ fråga var varför man ens har klädkod på sin fest.

           För att underlätta för gästerna! Jag älskar klädkod, då kan jag enkelt klä mig efter det som står och behöver inte oroa mig för att ofrivilligt ”sticka ut” (vilket jag inte alltid vill). Jag kan klä mig fint och känna mig trygg i att nivån blir rätt ? så är det för mig, som uppskattar klädkod

         Som 11:46 skriver uttrycker sig, sa t.ex. min kompis som senast gifte sig. Vad vi hade på oss var inte det viktiga utan att vi kom och firade hennes och hennes mans dag med dem. ❤

      11:19, ja på allvar? På begravning har jag aldrig varit med om nån som uttryckt direkt klädkod. Brukar köra jeans och en svart kavaj, t.ex. Känns anständigt och respektfullt utan att jag behöver känna mig obekväm tillgjord.

      Jag skulle följa klädkoder om där fanns någon. Men de bröllop jag varit på har klädkoden varit kläder. ? Ingen av mina vänner följer torra etikettregler a la Ribbing, vi är inte så formella. Fint klädd kan man vara ändå. Men ja då OM nån kommer med specifika klädkoder osv så följer jag dem…

     Har du seriöst jeans på begravning? Inte okej

      Varför inte?

       Gissar att du måste vara en millennial?

        Varför är det inte okej att ha jeans på begravning?

         Det beror förstås på personen som begravs och familjens önskemål men generellt så har man finare kläder på en begravning för att markera respekt inför det sista avskedet som en begravning trots allt är. Jeans är vardagsklädsel och passar inte om inte familjen uttryckligen sagt att det är ok.

          Jaha, vad för byxor har man inte på vardagen då?

           Beror på vad du definiera som vardag men jag leker inte med barnen eller städar/lagar mat hemma i tunna slacks eller silkes/satinbyxor.

          Jeans är både uppklätt och vardag för mig. ❤ Beror på vad man matchar med (och vilken typ av jeans det är).

        Jag är född på slutet av 80talet.

        Jeans är bäst, ingen protest ????

      varför inte vad ska man ha då? klänning? svarta jeans passar ju hur bra som helst till begravning

       Exakt. Alla jeans är inte stentvättade med hål på knäna.

        Skall du matcha med vita sneakers också?

         Nej?

        Ja men precis! Tack.

       För att jeans är fritidsklädsel

    Har inte annat jeans på typ 10 åt team tights! ?

     Samma här!

  Jag själv gillar tantiga kläder trots relativt ung, men detta kändes nästan lite för tantigt för mig haha. Men kul att gon som är väldigt ung gör så tantiga/vuxna/mogna/whatever kläder.

   Alltså vad roligt. Jag hade aldrig tänkt tanken ”tant” om dom här kläderna, även om de verkligen inte är min stil för den delen heller.
   Beror det på att jag närmar mig 30 haha? Hur gamla är ni som tycker det är tantkläder?

   (Är liksom i den åldern då jag skrattar inombords åt vad 18 åringar har på sig där emot)

    Jag är femtio fyllda och jag tycker att kläderna känns tantiga, gäääääsp

    Jag är 31 och min första tanke var tantkläder. Känns också väldigt daterat, typ elloskatalog

     Är också 31 och håller helt med dig.

     Ja precis, 90 tals Ellos men något uppdaterad version.

     Haha tänkte också gammal katalog, typ Haléns eller Cellbes

      Jag fyller 30 snart och är 100 % Lisa anckarman-ig och kör lackbyxor, magtoppar, hoodies och neon! Älskar det ? sen kan jag såklart köra jeans och kavaj ibland men att blanda färger, material och mönster har ingen åldergräns, finns inget roligare.

      Dessa kläder av Isabella Jedler är så mycket zZZZz för mig så vet knappt vad jag ska säga.. Kul för henne, men det liknar mest gardiner från Hemtex typ. Lika spännande ?

    Jag är 26. Tänker att detta är något man ser någon mellan 45-75 bära typ haha. Har inget emot tantkläder som sagt och tror säkert de kan se fierce ut på den som gillar dem 😉

    Tycker många 18åringar klär sig mest casual. Träningsbyxor eller jeans och vanliga tröjor/blusar/toppar. Aldrig reagerat på att unga idag klär sig särskilt uppseendeväckande?

    (Men det kanske är jag som helt enkelt inte ser de där Stockholmsbruttorna/bratsen eller influensertypen av människor här i min mindre stad…)

     Ja det måste vara så! jag ser bara massa urballade 90 och 00 tals kläder haha! Och frisyrer för den delen!

     Tips: kolla typ Nina Glimsell, Lisa Anckarman, eller utländska som Hailey Bieber – de är väl mellan 23 och 30 tror jag och klär sig riktigt vågat med färger och mönster! Tror många anser det som ”galet” och ”ungdomligt” men jag tycker BARA det är kul. Att gå ut i något som känns lite knäppt men ändå snyggt är sån självförtroende boost! Och jag lovar, massor av människor kommer tycka du klär dig snyggt (bara att de själva kanske inte vågar ?)

    Jag är 33. Inte direkt tant kanske men känns som något min mamma eller svärmor kunde ha på sig, båda blir 55 i år.

    Tycker det och jag är 35.

    23

   Tror det är överanvändningen av leopardmönster som gör att det känns tantigt. Kläderna är snygga och rätt klassiska i snittet men mönstret förstör allt. Urringningarna är också väldigt trista på de flesta plaggen, för höga i halsen och bara vanlig rundad hals. Klassiskt men rätt trist. Den blå wrapklänningen var dock snygg, den skulle jag lätt köpa om den har bra kvalité.

   Jag tänker på Al Bundys fru ?

    Är du blind? Alternativt inte ha en aning om hur Al Bundys fru ser ut?

     Du verkar inte ha en aning om Peggy Bundys klädstil.

      Den printade tröjan med brett svart skärp hade def Peggy kunnat ha, med tights och pumps såklart.

  Känns.. tantigt? Och hur vacker Isabella än är så känns även hennes utseende trött? Ser ut som en laredoute

   *katalog

   Then it’s official – I am a tant. 🙂

    + 1. Dags att börja färga håret blått/lila. Nej, vänta det är ju trendigt. Eller har trenden passerat? Så jobbigt att hänga med i svängarna.

  Spontant tänker jag att bilderna är väldigt mycket ”Ellos-katalog”.

   Ja verkligen. Och inte på ett bra sätt… (Ellos har säkert nåt fint det vet jag inget om… Men som en elloskatalog ser ut i mitt huvud i alla fall haha)

  OT/tips
  Svenskabloggare skrev om det igår (dock maskat), men youtubern A**r har åkt fast och blivit dömd för narkotikainnehav (domen kom den 29 april och finns att läsa på lexbase). Tycker det är intressant eftersom han själv är ganska snabb på att döma andra, och krockar lite med den renlevnadsimage som han promotar just nu ?‍♀️

   Dessutom att han samma månad förlorat körkortet samt påstår att han blivit fri från sin ångest genom träning samt att han gått ned så mycket i vikt. Nu visar det sig att han hade lite hjälp.. Ändå drar han upp drama med James Charles, tycker detta är på en nivå som förtjänar drama det med då det är mycket Amir ljugit om.

    Tillägg: körkortet har inget med domen att göra eftersom han körde för fort vilket han 100% tagit på sig på ett moget sätt, jag menar bara att jag tycker det är tråkigt för honom.

    Ja, det luktar en hel del dubbelmoral om den killen… ? Hela hans jargong om ”kan jag så kan vem som helst guuuyz, bara lata människor med dåliga ursäkter kan inte”. Nej, det är inte alla som vänder sig till droger för självmedicinering ?

    Går man ner i vikt av cannabis? Brukar alltid få riktiga munchies av det 🙂

     Haha, är det cannabis han åkt fast för? Nej, då är det ju inte därför han gått ner i vikt iaf.

      Det kan ju dock vara en (tillfällig) ångestdämpare.

      Munchies-begär försvinner efter en viss tids användande av cannabis och man går ner väldigt mycket av det om man använder det länge.

       Ooh, bra att veta.

   Men oj.

  Cam hur har efterspelet varit på att ni var och filmade paneldebatten osv? Nyfiken på hur det togs emot och vad ni har fått för reaktioner nu efteråt ?

  Jag ÄLSKAR att du tog med Cissi, sån jävla girlpower!!

   På Instagram – BARA kärlek. Säker 500 DMs och 500 kommentarer.
   Här på bloggen – 90% kritik.

    Okej men ingen info om mediagubbarnas reaktioner och tyckande om saken?

    Och hur kan 90% avläsarna här tycka något annat än att det var så jävla grymt av er?? Folk ??‍♀️

    Fast nu är du väl lite hård mot oss? Det var väl knappast 90% kritik. Lite tråkigt att du skriver så när många av oss stöttar Cissi.

     Såg bara typ positiva kommentarer när jag läste inlägget iaf. Sen att det blev diskussion i vissa trådar, men 90% kritik? Hm

     Fast vi ser ju inte alla kommentarer som fastnar i modd.

      True

    Otippat att det var mest kritik på bloggen….

  Har alltid gillat Dry Lake för att de har haft så fina klänningar i glada mönster. Men de senaste åren har de verkligen gått ner sig på den fronten ?

  OT: Någon som lyssnar på Della Q? De pratar i måndagens avsnitt om Blondinbella och hintar/säger rakt ut att hon bryter mot sitt vita år. Vet inte om de har läst det här från Dolly eller om de har egna källor. Det kanske är allmänt känt i Stureplanskretsarna att hon har haft lite svårt att låta bli flaskan som hon så ivrigt avsvurit sig.

   Kul i alla fall att man märker mer och mer att andra profiler har tröttnat lite på galenskaperna.

    På galenskaperna här menar du, tröttnat på Belladrevet och besattheten? Ja andra profiler tycker också det är sjukt galet, härligt att se att andra stöttar Bella och säger ifrån.

     Desirée menar nog att andra profiler har tröttnat på Bellas ständiga ljugande, som bara blir värre och värre.

   ”En podcast av: Perfect Day Media” står det i beskrivningen.

   Antingen lite skvaller från Simon eller lite illvilja från Perfect Day Media.

   Det kan ha varit det mest tramsiga och meningslösa jag lyssnat på. Tre tjejer som bara sitter och fnittrar och gapskrattar åt sig själva. Fruktansvärt självupptaget och jobbigt att lyssna på, fick spola hela tiden och klarade ändå inte av det. Vem lyssnar på sådant på fullaste allvar?

    Eller hur? Som att lyssna på sina polare, fast man varken har en relation till dem eller bryr sig om dem. Fattar inte vad de tillför. Jag kan ju likagärna ha en podd då.

   Varför skulle Bella säga att hon inte dricker alkohol ifall hon gör det och om hon gjort det ute offentligt så att folk kan se. Men å andra sidan så har hon väl inte svurit någon ed så vad spelar det för roll om hon nu eventuellt har druckit en drink eller ett glas vin vid tillfällen, det var ju ändå duktigt och bra gjort av henne att avstå och trappa ner, om hon nu mår bra av det. Sedan så måste ni förstå att bara för att någon skriver något här, gissar, spekulerar och skvallrar så är inte det sanning, finns de som hittar på. Varför hela tiden försöka ”hitta fel” och försöka ”sätta dit Bella” och smutskasta henne, varför vill några så gärna se henne misslyckas? Så galet märkligt. Och så säger ni om henne hmm…

    Vi är inte ”några” som vill se henne misslyckas.
    Vi är många som bevittnar hur hon upprepar lögn efter lögn och de flesta av oss ser hur luftslottet sakta sakta pyser och säckar ihop som en trasig hoppborg.

    Att du fortfarande avgudar din idol och vägrar inse att du bara är naiv drabbar ingen annan så du får fortsätta dravla om hur hemska vi andra är,

    Det är dock enbart Isabella som gasar rakt mot bergsväggen, ingen styr henne ditåt.

   Kul att alla ska använda sig av Blondinbella, inte bara C, för att få uppmärksamhet och fler lyssnare. Mobbardrevet har tagit oändliga proportioner samtidigt som alla är emot mobbing och näthat, det är märkligt.

  Hur menar du med ”äntligen en vuxen influencer kollektion”? Underbara Claras Miss Clarity har alltid gjort klänningar som varit vuxna så det förslår.

  I övrigt, skulle lätt kunna köpa den blå byxdressen.

  Tantigt vet jag inte. Mer klassiskt.
  Lika som många säger att Bella klär sig tantigt. Jag tycker hon klär sig klassiskt.
  Att klä sig klassiskt är till för oss alla som avskyr att shoppa. Man kan ha kläderna i många år, utan att vara helt ute.

   Jag tycker också att Bella klär sig klassiskt och fint, men Jedlers kollektion skriker tyvärr ”tant”.

   Klassiskt?

   Nej, men jättebra! Mer ” Jag vill vara klassisk men…”

   Riktigt tråkig kollektion. Händer ingenting.

   Tycker NA-KD har en del plagg som passar mig. Men långt ifrån allt. Är trots allt 40+.

   Materialet i kläderna är 90%.

   //Moa

   Det är nog mer frisyren och den väldigt solbrända looken som får Bella att se tantig ut. Med en mer modern frisyr och mindre orange hy skulle det klassiska i hennes stil komma fram på ett bättre sätt.

    Ja hon har väl alltid klätt sig mer klassiskt än typ modernt.
    Håret och buset gör ju att det blir så…vulgärt? Där kläderna talar tyst skriker hår o bus.

    Håller med om Blondinbellas stil. Hår, smink och hudton gör att hon ser brackig ut. Men hennes klädstil är snygg (om än ofta i lite för små storlekar) och klassisk. Själv skulle jag lägga till lite mera färg än det eviga begie, vitt och svart.

    Håller med om Blondinbellas stil. Hår, smink och hudton gör att hon ser brackig ut. Men hennes klädstil är snygg (om än ofta i lite för små storlekar) och klassisk. Själv skulle jag lägga till lite mera färg än det eviga begie, vitt och svart.

     Appropå Blondinbella, sen hon klev av Hermine Hold har inte nämnt eller burit hårbanden någon gång? Det var så mycket skriverier om HH och nu är det helt tyst.

      Nej. Ni påstår ju så fort hon inte visat något eller skrivit om någon/något på några dagar så har hon klivit av eller är ovän eller kursat… osv osv men NEJ det är inte tyst, hon visade HH senast förra veckan. Bara för att hon inte skriver om någon/något hela tiden eller varje dag så betyder det inget negativt eller avslut. Skriver hon ofta om något så klagar ni ju det, då är det tjatigt och fel på alla sätt… Stollar 😉

       Men hon har ju klivit av HH:s styrelse…

        Hon är fortfarande styrelsemedlem men det finns ett ärende hos Bolagsverket för H Hold Fashion AB angående nyemission, ändring företrädare mm men ärendet innehåller fel och har stoppats i avvaktan på korrigerade handlingar.

   Rättare sagt: ni har kläderna i många år och är alltid helute. I mina ögon då. ? (Jag är en jeansperson. Förutom ridbyxor är jeans det enda jag har på i byxväg.)

    Men är inte jeans klassiskt?
    Jag har flera par. UTAN en massa hål! ?

    Alltid ”helute”? Jag antar att du menar att man inte är ”trendig” eller har kläder som är moderna? Jag undrar dock hur en vanlig Oxford skjorta i bomull, rund eller v-ringad stickad tröja i kashmir eller merinoull, raka jeans eller slacks kan anses vara ”helute”? Du förstår, vissa personer har en egen personlighet och behöver inte trendiga kläder för att vara något annat än ett blankt papper…

  Kollektionen är klassisk men stylingen gör den tantig.

  Fin blåfärg, men det var nog allt. Tråkiga plagg, fruktansvärt fult mönster och det där skärpet i midjan blev vi väl färdiga med både år 1987 och 2007??

  Varför inga bilder bakifrån?

   Det här var ju bara en smygtitt, klart det inte är flera bilder från olika vinklar då.

  Flygvärdinna?

  Inte fint nånstans 😀

  Är ingen Leo-tjej men jag gillar alla plaggens modellerl. Har blivit en ”hellre klassiska plagg i garderoben som jag kan mixa” än en garderob full av ”kläder som gått ut tiden” – tjej. Bättre för klimatet att inte köpa nytt mode heller hela tiden!
  (ofc bara min egna personliga åsikt)
  Är 37, kanske därför.

  Nej. Låt inte midjebältet komma tillbaka! Plz! ?

  Nej gud så hemskt! Särskild bild nr fyra, riktigt 90-tal på den. Urk.

  Hela kollektionen skriker TANT yes.

  Ujujuj….. Är själv 50 år GAMMAL men känner att det här, det är tantkläder! Vet ju med mig att många i min ålder fortfarande tillhör jeans-generationen, vi har liksom inte alls kommit till den där fasen i livet då vi vill tanta till oss på den här nivån. Det är ganska intressant, är man bara ung och superfräsch så funkar alla kläder men vi har väl alla sett att exempelvis BB börjar närma sig den fasen då det mest ser tant ut oavsett hur dyrt eller designat det är…. Tack men nej tack alltså.

  Jag tyckte att kläderna var snygga. Men jag kanske är en tant trots att jag på pappret ännu är ung.

  Den blå omlottklänningen på den första bilden är det enda som verkar fint tycker jag.

  Nej men fy för alla leoplagg! Och nu älskar jag leoprint i vanliga fall… snörningen i midjan…? Känns så 2003. Nej tack.

  Jag är 27 och tyckte kläderna var fina ??‍♀️ Haha är väl en liten tant jag…

  Djurmönster= Kolla på mig, Foxy Gunnel, desperat botox-kärring i mina bästa år 😉

   känns som det mer är de som är 20-25 som kör med botox…

    Vad i allsin dar ska en kvinna i tjugoårsåldern med Botox till?

  Nu kanske kollektionen är mycket större än så här, men jag tycker att det är lite ostrategiskt att släppa en kollektion i samma tyger, färger och mönster, utan någon större variation. Jag skulle liksom inte slå till på en byxdress, en omlottklänning samt byxor och topp i samma tyg. Det är väl mer troligt att kunder köper fler plagg om variationen är större.

  Och detta är såklart inte heller reklam hehe, inget samarbete. Du ville bara så gärna visa lite mer av just denna kollektion ? .. men är det inte konsumtionshets då? ? När andra visar kläder så är det ju konsumtionshets? ? ..och smygreklam.

   ??????

  Mjae inte riktigt min smak, känns lite tantigt och jag är 33 år. Jag kör mig inte heller i magtröja men det här var lite väl åt det äldre hållet.

  ja du har ju sveriges sämsta stil camilla, så inte konstigt att du tyckte det var fint. har aldrig blivit förtjust i någon influencerkollektion men den här var verkligen gräslig.

   Tack! ?

  Ärligt talat, asfula kläder, ser billiga ut, skulle inte ens vilja ha dem om jag finge dem gratis, absolut inte.

  Det var fina och klassiska kläder men inget jag personligen skulle klä mig i. Jag klär mig iof väldigt ”ungt” så Lisa Anckarmans kläder passar mig bättre om man ska välja en av de två kollektionerna liksom ?

  Antar att alla kläder är i polyester.

  Fruktansvärda kläder! Men fruktansvärda på ett lite ovanligt sätt i alla fall.

  Gillar en del av DryLake. Har en jättefin sammetskostym därifrån. Det här var väl i linje med deras stil men sammantaget blir det lite mastigt. Kunde tänka mig nån enstaka.

  Lite tråkigt och enformigt enligt mitt tycke 🙁

  Skrattar ut högt åt leopardklänningen med ett svart BAND knutet i midjan som en stor rosett. Alltså vad är det som pågår???? What year is it??? Tänker på Kenzas outfitbilder ifrån typ 2007 när hon hade ett sidenband knutet i midjan på ALLT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.