Kan ni – snälla – sluta requesta sådant här

Jag har inga ord. 
Jag kröp ur mitt eget skinn i soffan och lät det ligga kvar som en skrynklig filt, medan resten av mig krälade över golvet och in i sovrummet där jag gömde mig i örngottet till min skämskudde.
Kan Therese följare vara så snälla och SLUTA requesta den här typen av videos?

Tack på förhand.

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det värsta är väl ändå kommentarerna… ”du är sååå bra” etc. hahah

   ”Snälla gör en där du dansar så bra och seriöst du kan”, snälla neeeeeeeeeej.

   Titta hellre på detta än ytterligare en videosnutt där Blondin Bella åmar sig i någon halvsunkig hyr-jet och låtsas vara framgångsrik businesswoman.

    Hahhahha jag tycker den tjejen är så himla charmig! Nu såg jag inte hela, men herregud det är ju på skooooj! Hon är ju rent magisk om man jämför med alla andra fånar som våpar sig framför kameran. Nää, grymt charmig!

  Vilka är Thereses målgrupp egentligen? Känns som att den blir yngre och yngre och Thereses videor fånigare och fånigare.

   Håller helt med! Älskade hennes kanal förut, när det var mer prat om mående, längre vloggar, mat, smink och lite diy-videos. När kan detta varit, 2016? Saknar det! Blir lika besviken varje gång jag klickar mig in på en vlogg som inte är som förr, haha. Och hennes halloweentutorials var grymma med!

   8-12 skulle jag tippa på

    Målgruppen är och har alltid varit barn och yngre vuxna. Jag gillar personer som har självironi och som bjuder på sig själva. Det är ju vad det rör sig om här.

    Däremot finns det vissa personer som försöker seriöst satsa på musik, (men misslyckas), som sjunger betydligt sämre än vad de själva tror. DET är det däremot skämskudde på.

     Aaaaah, det är SÅ himla cringe liksom!

      ?

    Det tycker inte jag. Min dotter har följt henne många år och hon har varit av alla ovan nämnda orsaker ⬆️ okejad att se.
    Nu tycker jag att det är för mycket sexsnack naket tutt o snipptrams. På märkligt vis som jag inte vill min dotter ser. Och hon tycker hon blivit konstig och hoppar många videos utan att jag ens behöver be henne.
    Ingen aning om målgrupp, men 12 passar sällan längre.

     Förstår inte vad du skriver

     Förstår inte riktigt allt du menar tyvärr. Men jag kan hålla med om att det är konstigt att en kanal som verkar riktad mot typ 8-12åringar har så mycket clickbaits som anspelar på sex.

      Vad förstår ni inte? ? hennes dotter har fått titta på Therese videor då hennes kanal varit barnvänlig (som svar till att tidigare kommentarer menade på att hennes kanal var mer vuxen förut men för barn nu). Men den är ju inte direkt för barn heller pga allt sex och snusk hon slänger in. Verkligen en jätteskum blandning av barnsligt och olämpligt innehåll…

       Ja men tack, det var så jag menade! ???

        Jag förstod utan problem ?

         ?

      Att eftersom hon haft en sund dialog kring mentalhälsa, roliga vloggar, inget drama, medmänsklighet, veganism, miljö, om lättsamma saker som smink tester mm har det varit helt okej att vår dotter tittat på Therese.
      Men jag håller inte med om att hennes målgrupp längre är barn/tweenies. Eftersom hon börjat med mycket naket, tester av sexleksaker, sexprat på en vuxen nivå och inte heller vår dotter gillar att se detta utan ser mindre o mindre och är rätt besviken på utvecklingen mot flamsighet.
      Jag tyckte Tessan var en förebild men njaa.

       Men allvarligt? Kan man inte vara en förebild för att man tipsar om sexleksaker? Och vad menar du med snipptrams? För att hon testar bindor, tamponger och menskopp eller?
       Tycker det är suveränt att folk går emot normen ”för vad som är okej och ska visas på internet”. Det kanske inte passar alla åldrar just med sexleksaker men somliga tycker nog att det är intressant.
       Och förebild får du stå för, jag tycker verkligen att hon är det.

   Gillar Therese, gillar inte den här typen av video. Musiken är ju helt kass också. Störigt och väldigt barnsligt. Det verkar som hon inriktar sig på en allt yngre målgrupp och inte de som är i hennes egen ålder. Det tycker jag är synd, saknar hennes mer seriösa videos och även alla Therese testar. Men hon är rolig och modig som vågar bjuda på sig själv!

  Still better than Eurovision Song contest.

    Bättre än han som vann mello i år. Som representerar Sverige. Fy vad han var dålig. Uppskriven av medierna så att folk hjärntvättat till att rösta på honom. ???

  tyckte det var kul

  Onödigt taskigt kan jag tycka, är väl kul med någon som kan bjuda på sig själv. Om hon känner för att göra detta som hennes följare efterfrågat och gillar det så tycker jag inte man behöver uttrycka sig så här, och inte annars heller för den delen.

   Just nu mår jag inte så himla bra och att titta på den här videon gjorde faktiskt att jag mådde lite bättre. Plus att jag kan tänka mig att barn och unga kan få mod av att se sådant här, att vuxna vågar vara ”inte bäst” på massa saker. Man kan väl få sjunga, rappa, dansa, spexa utan att vara så jäkla bra och cool hela tiden. Det är för mig befriande.

   Återigen modd, varför Camilla? Svara gärna på det.

    Du får rensa bland de ord du satt i modd. Helt obegripligt ofta varför kommentarer hamnar där.

    Skrev att jag tyckte att Therese bjuder på sig själv och att det bara är härligt. De man skäms åt är de som tror att de är jättebra på att sjunga, men som inte är det.

    Modd igen, man får inte skriva att hon bjuder på sig och att det inte är ngt att skämmas för.

     Jag gjorde ett inlägg med dessa ord och de verkar finnas med på röda listan.
     Men varför?

      Nej precis, verkar vara många vanligt förekommande ord som gör att det man skrivit ej visas. Jag skrev hjälp en gång till någon som bad om råd om sin katt- mitt svar hamnade direkt i modd. Då, liksom nu, undrar man.

      De står inte med. Jag fattar inte varför de kommentarerna fastnar. Det är mycket märkligt. Jag skulle egentligen vilja tömma alla listor, men ger mig FAN på att kommentarer skulle fastna på att de innehåller mellanslag då. ?

   Tyckte också videon var rolig! Skön hon är som bjuder på sig såhär haha. Ibland fick hon faktiskt till en och annan ton (dock ej under rappen) 😉 Älskade när hon blev som en annan person med Cardi B och bah ”jag tror inte Cardi är bra för mig”.

   Känner dock själv folk som arbetar med musik eller är utbildade inom det och de kan vara så fruktansvärt snobbiga. Lite som CC i inlägget (som jag iaf hoppas skrev lite med glimten i ögat). De liksom suckar och kommenterar toner och skit när folk bara har kul, inte sjunger på allvar och bara bjuder på sig själva. Nobody likes a schnoooobb, scho schtooopp it!

  …och jag får ångest över att jag inte har ett arbete som gör någon nytta för samhället. Fick lite annat perspektiv efter denna video.

   Jag tror Therese arbete har gjort stor nytta för samhället. Hennes böcker och hennes öppna inställning till att prata om psykisk ohälsa och verkligen visa upp för alla vilket jävla helvete hon haft är ovärderligt för vissa i samma situatation som eventuellt inte har någon att prata med.

   Vad jobbar du med?

   Känns skönt att inte precis alla vigt sitt liv åt att bara arbeta med det som enligt normen är nytta. Tragiskt seriös värld vi skulle leva i annars.

    Ja det är ju precis vad jag gör, men samvetet kan väl ändå säga att man ska ”dra sitt strå i stacken” när det finns bristyrken

  är det bara jag som inte har en gilla-knapp via datorn? den finns där när jag går in på mobilen..

   Jag sitter vid dator just nu. Jag har det och har alltid haft 🙂 Vilken browser och dator använder du?

   Vissa adblock plugins blockerar även gillaknappen

  Jag ligger bredvid med en kingsize skämskudde men hon gjorde det ändå bättre än jag hade kunnat hahaha

   Varför skäms man å andras vägnar?

    Det är en väldigt bra fråga som jag länge velat ha svar på.

    Jag skäms å andras vägnar ibland om de saknar självinsikt osv. I detta fall behöver jag absolut inte ta upp skämskudden dock eftersom Therese på intet sätt menar att hon är duktig eller liknande. Hon bjuder på sig själv = härligt och roligt 🙂

     + för mig när andra saknar självinsikt, kan också skämmas å andras vägnar när en vän berättar något som hänt dom som var extremt oerhört pinsamt och jag vet att jag själv hade gått under jorden om det hade hänt mig!

  Har älskat och avgudat Therese Lindgren längre än vad jag avgudat någon annan profil, men tycker verkligen hon blivit mer och mer påklistrad och krystad senaste året. Vilket är otroligt synd! Nu är det bara den här sortens videos och detta EVIGA ohälsosamma TJAT om hennes hundar. Fan vad jag inte bryr mig om hennes hundar och deras ständiga veterinärbesök för att någon av dem typ svalt en fimp, igen. Suck.

   Hahahahahaha

   Ja, nu får dom fan sluta röka dom där byrackorna! ?

   //Moa

   Avgudat…?

    Pratar man om influencers i termer av ”avgudar” som vuxen så är något inte riktigt som det ska tyvärr.

   och all hennes anspelning på nakenhet… suckkkkkkk.

    Men jag hänger inte med! Når gör hon det? I vilket sammanhang alltså?

   Så känner jag om typ alla barn med. Vilken tur det är frivilligt och gratis att följa vem man vill! ?

   Man följer väl hennes liv och då är ju hundarna en stor del av det. Jag älskar att hon berättar och visar hundarna! ☺️

   Men sluta kolla då. Jag började kolla när hon fick hundar, det är mycket roligare nu. Du måste ju inte titta. 🙂

   Håller helt med. Hon har börjat göra nya miner och grimaser också, vilket känns tillgjort om man kollar på hennes gamla videor. Dessutom hur kul är det att som 31 åring göra videor som ”äter rosa mat en hel dag” etc….

    Hon kanske tycker det alla är inte som du, törrris!

     Stollis??

    Härligt med någon som inte förlorar sin lekfullhet, humor och självdistans bara för den fyllt över 30 ?

    //Mvh en som närmar sig 30 och absolut inte kommer retirera till polerade ordvitsar, ”bete och klä sig enligt åldern” och endast prata om allvarsamma ämnen ?‍♀️

    Fick mig att tänka på låten ”Play” av Robyn ?

    Jag är 50 och fick nu lust göra en video där jag endast äter rosa saker.

  Lite kul var der väl? Hon bjuder på sig själv 🙂

  Är det inte totalt harmlöst, det hon gör? Trots allt ger hon ju lite av sig själv till sina följare.

  Förstår inte riktigt varför varken TL eller någon ska skämmas. Hon är bara bjussig och smårolig.

  //Moa

   Exakt!

  Vilket onödigt drygt inlägg av dig. Tycka vad man vill om det men jag tycker hon är modig som lägger ut skiten trots att hon vet att majoriteten kommer behöva skämskudde.

  Ja alltså jag uppskattade inte denna video. Men tror inte jag tillhör hennes målgrupp så det är väl inte så konstigt. Om hennes följare gillar såna här videos så är det väl bra. 🙂

  Men hahahaha fan vad kul ändå. Det var ju tillochmed ganska bra för någon som inte rappar, klart det ser helt malplacerat ut när man gör det som en kul grej dvs utan ~coolheten~ och självförtroendet som oftast ingår i rapimagen, men vet ju faktiska rappare som har sämre flyt än såhär. Palla tycka det är pinsamt eller dumt, let ppl live a little.

   Kul att folk bjuder på dig själva lite

  Hur går det med din egen musikkarriär Camilla? Det är väl kanske där skon klämmer.

   Den går bra, jag åker till LA i morgon för att bland annat skriva musik. ??

    Håll dig till att skriva tack.

     Jag kan dansa också… 🙂

    Jaha, så nytt material alltså? För att det du har gjort hittills har gått så bra och nu kräver branschen/marknaden en uppföljare? Den svåra andra skivan.

     Tror du på allvar jag kommer diskutera det med dig? ?

   Tyckte det var totalt harmlöst.

    Då får du ro dit så antar du blir borta från bloggen ett tag? Miljökämpe som du är 🙂

     Stämmer! Jag har tidsinställt 4000 inlägg.

      ???

      Obs förtydligar, det var ett skämt, ej elakt menat.

       Va? Och jag som knapprat konstant sen du lämnade din kommentar för att vara på den säkra sida! ?

        Onödigt med spydiga svar till alla.

         Du missade helt att vi skojar med varandra här?
         Enligt mig är det bara DU som sprider dålig stämning här.

          Det var jag som skrev skämtet om att ro. Ville sedan försäkra mig om att du förstod att det inte var menat som någon pik, och påpekade att det var ett skämt bara av omtanke. Då svarar du spydigt. Jag vet inte vem du blandar ihop mig med?! Det har skett en gång tidigare och då mejlade jag dig. Då hade du av misstag satt mig i någon konstant moderering.

          Många av dina svar till läsare är faktiskt lite väl spydiga. Ibland förståeligt, men inte så ofta. De där hånskrattande emojisarna du frekvent avslutar med har inte heller någon direkt förmildrande effekt på ditt budskap.

           Du får nog byta glasögon… uppenbart har du ”spydighets”glasögonen på dig… kan inte tyda nån spydighet i CCs svar… jag läser det med humor/som skämt å smileysarna tolkar jag in som att det är där för att förtydliga att det är ett skämt, för att inte lättkränkta människor ska bemöda sig med att bli kränkta över att det är ”spydiga” kommentarer.

           Monster, det är inte bara skrattemojis som du ser. Håller verkligen med om att hennes svar är under all kritik i stort, särskilt med tanke på hur hon kritiserar andra bloggare som inte bemöter läsare bra och som inte kan ta kritik bra. En stor sten i glashuset kan man säga.

  Så här skriver Mona (ett inlägg om övergreppen på dottern):

  ”Det som tog hårdast på mig, bortsett från själva händelsen, var när en long time friend valde att vända mig ryggen. Hon tyckte att jag ”skodde mig” på det som hänt dottern när jag lade ut mitt första inlägg (… som min dotter för övrigt hade godkänt). En kvinna som jag varit med och hjälpa till hennes idag fantastiska karriär. Hon trampade på mig fullständigt och vi valde att gå skilda vägar. En av de få människor jag aldrig kommer förlåta.”

  Jag undrar vem denna ex-vännen kan vara?

   Johanna Plain Vanilla? Eller kanske Fitterbittan? Undrar dock lite över biten om hur mkt hon ”hjälpt personen ifråga dennes karriär”

    Det undrar jag med… Jag kommer inte direkt på nån ex-vän vars karriär hon hade hjälpt så mycket.

   Christina S

    Vem är det? Hjälpt henne till en fantastisk karriär?

     Hittade nu när jag googlade lite, Christina S.

   Vet vem det är.

   Mycket bra och kompetent kvinna. Vill inte outa henne men en av få som sa ifrån till Mona när hon kidnappade dotterns sorg.

   Tror Mona drömmer lite när hon gör gällande att hon gjort så mycket för fd vännen.

   Tyvärr är det flera överdrifter och osanningar i texten du nämner. Synd på så viktigt ämne.

   //Moa

    ”Tyvärr är det flera överdrifter och osanningar i texten du nämner. Synd på så viktigt ämne.”

    Jaha, vad är det då? Skulle vara intressant att veta då jag inte är så insatt i det här.

     Är du inte så insatt så är det nog bättre att du läser på Monas blogg om vad som hänt.

     //Moa

      Jag har nu läst allt hon har skrivit om det. Vad är det för överdrifter och osanningar i texten menar du?

       Då är du ju insatt!?

       //Moa

        Svårt att veta vad du menar. Jag kan liksom inte läsa dina tankar.

   Åh jösses. Hon har VERKLIGEN hybris.

    PS: Nej, det är såklart inte jag.

  Vad är senaste nytt i Bellaland!?!
  Måste få veta! ?

   Hon kommer, som gissat, att flytta ut sina bolag från det dyra kontoret.

   Såhär skrev hon igår kväll (efter något svammel om att det är tre personer som tillsammans säkrar hennes säkerhet): ”På söndag byter vi kontor till ett där jag känner mig säkrare. Löwengrip Invest och Löwengrip Beauty flyttar och Nordic Tech House stannar kvar. Om ni vill sitta i gallerian med NTH finns det lediga platser, maila viktor@nordictechhouse.com” 🙂 Lite intressant ändå att hon väljer att flytta ut alla anställda på grund av hennes säkerhet.

   Jag är fortfarande väldigt nyfiken på varför hon behöver så mycket säkerhet jämfört med exempelvis Kenza och Jocke/Jonna (som är mycket större)?

    Verkar som Bella och Pingis brutit med Nordic Tech House.
    Annars skulle de knappast lämna Patrik, Viktor och Linus ensamma i de stora, dyra lokalerna.
    NTH skrev under kontraktet för att kunna sitta i samma lokaler som de bolag med vilka de samarbetar.
    Vi får se var Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest hamnar efter flytten.

     ”för att kunna sitta i samma lokaler som de bolag med vilka de samarbetar.”

     Snarare hoppas kunna samarbeta med.

      Verkar inte ha gått så bra med att övertyga Microsoft och Spotify om att samarbeta 🙂

       Förresten. Undrar hur Microsoft och Spotify kan sitta där med den så kallade bristande säkerheten för Missy Bell?

        Missy Bell 😀

      Jag avsåg Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest i första hand.
      Drömmar om samarbete med Spotify, Microsoft och Facebook är en annan sak. Dessa företag har dessutom egna lokaler.

    Haha precis. Sån uppenbar lögn. Stå för sanningen att du inte har råd. Otroligt egoistiskt att flytta hela kontoret för att HON inte känner sig säker i garaget. Parkera någon annanstans då och ta huvudingången? Hon har ju ändå ett ”säkerhetsteam”, bortkastade pengar om de inte kan skydda henne några meter tänker jag.

  Tycker det var fantastiskt att hon vågade bjuda på sig själv. Hade aldrig vågat göra detta själv!

  Pinsamt kanske. Men det är inte många YT-videos idag som inte anspelar på konsumtion, yta, utseende osv. På så sätt är den ju bra.

  Jag har följt Therése i många år nu och har alltid tyckt om henne väldigt mycket, men på senare tid känns det som något har ändrats. Allt känns bara så utstuderat och beräknande. Många av hennes titlar/thumbnails/vidoes anspelar på sex och nakenhet nu förtiden. Först trodde jag det handla om att hon sökte bekräftelse på fel sätt och det var mest bara sorgligt att se, men nu på sistone har jag förstått att det handlar om något helt annat.

  Hon nämnde för ett par veckor sedan att hennes mest sedda video var den hon kroppsmålar Lisette Alfredsson, den har tydligen fått över 16 miljoner visningar. Kan även nämna att Lisette sitter nästan helt naken med bara ett par nipple covers i den thumbnailen. Hon nämnde även att visningarna kom från utlandet. Summa summarum, allt handlar om att tjäna mer pengar. Det känns som Therése har tappat bort sig själv i jakten på fler visningar och samtidigt tappat lite av den speciella kontakten/plattformen hon hade med sina följare. Väldigt tråkigt :/

   Ja det är verkligen märkligt att rikta sitt innehåll till barn och samtidigt anspela på sex

   Hon sa ju dock också att hon inte tjänar en spänn på videon med Lisette pga den blir demonetized pga naket innehåll.

   Hon sa ju dock också i den videon att hon inte tjänade en krona på videon med Lisette iom nakenheten, trots 16 miljoner visningar. Även att de flesta var från Indien (tror jag?) och att det gjort att hon nu rekommenderas mer sällan hos svenska tittare vilket i sig genererade inkomstbortfall.

   Summa summarum, allt handlade visst inte om att tjäna pengar.

  Men va?! Jag tyckte inte alls att det var pinsamt. Jag har inte följt Therese så mycket och vet inte alls mycket om henne men jag tyckte att hon var glad och rolig. Videon var kul. Hon säger ju själv att hon inte kan rappa men jag tyckte hon var duktig 🙂

  Ja visst kanske det var lite ”cringe” video men samtidigt blir jag alltid glad av hennes videos.
  Det är klart det märks att hon försöker locka tittare men vilken influencer försöker inte tjäna pengar??
  Jag blir ändå glad när jag ser helt oviktiga videos av henne, det är skönt att slippa smink, smink och smink hela tiden.

  Den jag gillar mest är underbara Clara och inte ens hon är felfri eller alltid intressant, det känns inte som att det är det som är poängen, eller inte för mig iallafall.

  OT men nu tar Cissi Walllin upp precis det vissa dumförklarad mig för här inne när jag skrev att hennes konto inte dök upp som det brukar när man söker på hennes namn.

  Hon i sällskap av andra feminister är alltså satta på en shadow-bannad lista som straff av Instagram.

  Sjukt verkligen att Instagram försöker tysta människor! Väldigt odemokratiskt!!

   Borde i så fall vara likadant för alla som söker på hennes instagram? För mig är det som vanligt, hamnar där hon brukar när jag söker på henne.

    Det är såklart inte sant. Som vanligt när hon ”censureras”.

     Vad har Cissi för belägg för det? För mig är det som vanligt. Skulle inte förvåna mig om detta är en stor lögn precis som när hon helt utan samvete gick ut med att SR och TV4 avbokat hennes medverkan pga att hon är kvinna o anmäld för förtal. Var ren lögn. Hon hade tom bokat av radion själv.

     Eller när hon nyligen ljög om att ”mäktiga mediemän” fått en artikel om henne i en dagstidning nedtagen. När de 2 kvinnliga journalisterna sa att det inte alls gått till så, hängde hon ut dem som lögnare och skrev nonchalant elakt om dem på sin insta.

     Så här har hon alltid hållit på.

   Är så för mig med. Upptäckte det igår och fattade inte varför förrän jag läste det hos Cissi.

  Sluta gnäll och låt bli att titta. Hon gör de hon måste göra för att få in pengar till räkningar.

  Alltså!! Kan vara det pinsammaste jag sett på länge! Skämskudde gånger tusen!

  Åååh, satt i modd såklart. ?

  Det där påklistrade och fejkande leendet i vanlig ordning. Varje video är sig lik. Fake och flamsig…

  Fattar inte varför folk ens bemödar sig och kolla på detta? Titta på Torsten Flinck eller när Johan Glans gör standup för helvete… det är underhållning

  Jag har aldrig tittat på Therese förut men tyckte att hennes vlogg var grymt härligt. Sitter här med ett leende på läpparna. Roligt att hon bjuder på sig själv. Måste allt vara perfekt för att man ska få lägga upp det på sin kanal? Nej. fler borde våga bjuda på det operfekta.

  What in the frikkin fuck is she doin to my Slim? ???

  Ja det är ju precis vad jag gör, men samvetet kan väl ändå säga att man ska ”dra sitt strå i stacken” när det finns bristyrken.

  Ojojoj vad hon påminner om min pinsamma pappa som försökte va lika cool som ungdomarna under uppväxten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.