Isabelle hjärta KnivMicke är lika med sant?

Love is in the air tydligen!
Hur lång tid tror ni det tar innan Isabelle dyker upp med ansiktstatueringar?

Jag säger som trollbrorsan sa till Fjant – GULLEGULLEGULL!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh herregud. Tror ni att det är äkta? ?

   Ingenting på Internet är äkta.

  Det var väl trollmamma som sa” mitt lilla gull”???

  Bara för att man är dum i huvudet så behöver man inte bevisa det utanpå huvudet…

  Jag antar att ett ”lycka till” är på sin plats

  Alltså förlåt men är Stockholm så litet att alla plaskar runt i samma damm? Trodde de fanns ett större urval där.. Alla är med allas ex.. ?

   Influencer-Stockholm är uppenbarligen inte så stort iaf

   Många umgås väl i samma kretsar

   Ja, alla i Stockholm är såklart bekanta med både Micke, Sindy och Isabelle och resten av influencervärlden.

  Tänk om min dotter hade kommit hemdragandes med den svärsonen.
  Inte bara min 103-åriga mormor som satt söndagssteken i halsen på familjemiddagen..

   På Tinder beskriver han sig själv som svärmorsdröm!?

    Han kanske är en svärmorsdröm om han skärper till sig och får rätt förutsättningar. Får intrycket av att det är en rätt osäker kille innerst inne, som gjort många dåliga val i livet. Skulle vara kul att se att det går bra för honom.

     Instämmer med anonym!

      Då kan vilken kille som helst vara en svärmorsdröm, ifall ”han skärper till sig och får rätt förutsättningar”. Gäller väl varje kriminell eller missbrukare. Jag vill också se att det går bra för Micke samt Isabelle, men fastnade lite i den formuleringen.

     Håller med dig. Bra skrivet!

     Hur tänker du att en vuxen person ”får” rätt förutsättningar? Är det inte något man själv behöver skaffa sig? Har man dessutom två barn, skulle jag säga att det är ens förbannade skyldighet att skaffa sig rätt förutsättningar. Eller ska barnen behöva betala i kraschad barndom för att pappa inte ”fick” rätt förutsättningar?

      +1!

      Min uppfattning av idag är att ingen vill ta ansvar och vara vuxen. Det är väldigt sorgligt. ?

      Varför skulle man FÅ rätt förutsättningar?? Man får väl som vuxen person se till att man skärper sig. Att man inte ens får ta hand om sina egna barn borde vara en morot nog att själv se till att man har rätt förutsättningar.
      Inget kommer gratis här i livet, och vill man något så får man faktiskt se till att skaffa det själv. Vare sig det är ett rent hem eller att man ordnar upp sitt liv så pass mycket att man faktiskt får umgås med sina egna barn utan tillsyn. Har man råd att festa, ja då har man råd att ordna upp livet.
      Det är inte synd om varken honom eller hans ex, dom är alla vuxna!

       Fast ja, ibland handlar det faktiskt om att FÅ rätt förutsättningar, fast man är vuxen. Att vara vuxen är inte samma sak som att man alltid klarar av att ta hand om sig själv. Om det vore så skulle det inte finnas trasiga människor. Ingen vill nämligen vara trasig.

       Jag har alltid reagerat över att folk verkar mena att sekunden du fyller 18 och är vuxen så är det bara att skärpa till sig – OAVSETT BAGAGE. Som om saker folk är med om i sin uppväxt (till exempel) då bara är att skaka av sig – eftersom man är just ”vuxen”.

       Ta barn som upplever en massa skit i sin uppväxt – alla tycker synd om dem. Men direkt de är vuxna ska de klara sig bra ändå, vare sig de har fått rätt verktyg under sin uppväxt eller inte.

       Människor ÄR INTE DATORER. Det är inte bara att trycka på rätt knapp och göra ”rätt val” hela tiden. Människor är komplicerade. Lurar sig själva, är missbrukspersonligheter, har en massa bortträngt skit i bagaget som faktiskt kan göra dem trasiga.

       Ibland behöver även vuxna hjälp. Ibland klarar de inte av att ta hand om sig själva. Sluta tro att vuxen är samma som att klara allt bara hen vill och bestämmer sig.

        Fast hur ”får” en vuxen människa rätt förutsättningar? Alltså en uppriktigt fråga. Hur ska det gå till rent praktiskt? Jag vidhåller (fortfarande) att en vuxen människa behöver skaffa sig sina förutsättningar själv. Givetvis kan dessa förutsättningar innebära att man behöver hjälp från andra vuxna t ex en terapeut/läkare/nytt jobb etc, men initiativet och viljan till förändring behöver komma från den vuxne själv. Och har man då också skaffat barn, ja då är det bara att sätta igång att göra det som krävs. För vem ska annars ansvara för att barnen ska få goda förutsättningar, om inte föräldrarna?

     Instämmer. Har träffat honom och han vill väl innerst inne, men tyvärr kommer det inte fram så bra alla gånger.

     Nå. Haka inte upp er för mycket på den formuleringen. Jag var nyvaken ? förhoppningsvis fattar ni vad jag menade ändå.

    Min dotter heter Agda

     Mitt lönesystem heter Agda

      När jag var barn hade vi en höna som hette Agda.

    Kallas ironi

   Hon är väl dock ingen svärmorsdröm hon själv heller.

    Jo, om hon skärper till sig och får rätt förutsättningar.

     ?

     Haha, ja, jo då är nästan vi alla svärmosdrömmar. ?

  Så otroligt tragiskt om det är sant.

   Varför tragiskt?

  Åh, bästa filmen ju! Älskar Trolltyg i tomteskogen!

  Isabelle lämnade sitt ex pga droger och säger sig vara ren…
  Alla vet att Micke knarkar…

  Detta kommer bara sluta i ren tragedi för båda två igen…

  Men men… Lika barn leka bäst…

   Är det pga droger hon lämnade sitt ex?

  Men ge er nu!! Jag önskar detta par lycka till. All kärlek är fin kärlek så länge den är fylld av respekt. Om dessa två mår bra av varandra så är det underbart!

   Mmm de mår säkert jättebra av att utbyta kranar och så. För stunden.

  Och barnen? Myxket tjejer men det viktigaste har han inte kvar 🙁 hur kan man ens…

  Och hur lång tid tar det innan Sindy går bananas över relationen? Hennes och Isabelles relation slutade ju inte som bästa vänner…

   Jag lyssnade på hennes live på insta igår kväll och hon fick många frågor om det nya kärleksparet, men hon verkade väldigt obrydd över det hela. Hoppas att hon inte mår dåligt av det innerst inne.

   I princip ingen tid alls. Hon har lagt upp en bild som innehöll texten ”it be hard not to kill a ho ’cause I be tempted ?”
   https://www.instagram.com/p/BxzMh5Hoyrw/

   Sindy kommer lägga ut hysteriskt många nakna och porriga bilder av sig själv.
   Hon gör alltid så när det tar slut med någon, senast Kevin och säkert nu när Micke hittat en snygg tjej.

    ”Snygg”? ??

     Hon ser ju bra mycket bättre ut än Sindy i mitt tycke iaf.
     Sindy var jättesöt innan alla operationer men tyvärr inte längre….

      Tycker att båda ser överopererade ut.

      Isabelle om någon var ju sjukt otroligt söt förr. En av de sötaste jag sett faktiskt! Såg upp till henne förr bara pga hennes utseende.

    De beter sig ju likadant båda två på sina sociala medier. Smått kryptiska, provocerande texter och porriga bilder. Isabelle började också med det när det tog slut med exet.

  Krasst sätt så tror jag att Micke och Isabelle hade blivit tillsammans redan innan Sindy, om det inte hade varit för
  Sindy.
  Minns dramat på den tiden och hur Sindy förbjöd Micke att umgås med hela det där gänget osv. Kan det berott på ett triangeldrama… det känns som det nu med facit i hand. När Micke dejtade hon den där Annika så var Sindy med på noterna osv men nu verkar hon lysa med sin frånvaro aka skriva ”djupa” texter på engelska framför en bh-bild som syftar på Micke.

  Jag ger dem all lycka. Så hoppas jag att Micke nu med en ny flickvän väljer att även kämpa för barnen. (Och inte skaffa fler på ett tag)

   Hoppas han får ordning på sitt liv och att hon är precis den han behöver för att ta tag i tillvaron. Inte minst för barnens skull.

   Sjuk pik mot Sindy att han skrev att han äntligen fått Isabelle efter 10 år. Ehhh men du var ihop med en annan tjej och fick barn med henne undertiden?!

    Kan ju vara så att han hade en crush på Isabelle innan han ens kände Sindy. Sen träffade han Sindy och älskade henne, de fick barn ihop etc, sedan tog det slut. Sen så nu träffade han Isabelle igen och menar att han är glad att han hittade henne igen. Ganska sjukt att bara anta att han gått och suktat efter Isabelle under hela tiden.

  Vad hände med hans exs ansiktstarueringar?

  Har hon kvar dem?

   Undrar också!

   Japp, hon skrev ett blogginlägg om det

    Hittar henne inte på insta längre..

     Hon har bytt namn på kontot.. anastasiastenlund

    vad heter hennes blogg?

    Känns som att luggen hon har skaffat är för att täcka kvisten (?) hon har tatuerad i pannan.

   Såg henne irl onsdags, då var de kvar

  Lite som The joker och HarleyQuinn IRL, utseendemässigt alltså minus tatoos…ja ni fattar.

  Han verkar fokuserat mer på att ragga tjejer och göra creepy musikvideos än att faktiskt försöka bli ren för sina barns skull..
  Han valde själv att ta ett återfall, efter han blivit pappa… Fucking oförlåtligt att missa deras barndom och viktigaste år, spelar ingen roll vilken brud han har för tillfället.
  Ja han verkar snäll, men enormt omogen. Tycker bara allt, ihop med Sindy också, är oerhört tragiskt.. =/

   Brukar sällan vara så enkelt, att man kan laga sig ihop med någon annan som också har sina egna bekymmer. Och i så fall borde hon redan från dag ett satt p för drogerna t.ex. för jag gissar han inte är ren än. Det känns mer ”se oss, hör oss” över detta, än att de försöker få ordning på nåt..

   Eller så kan ha ta eget ansvar och städa upp sitt liv istället för att hans flickvän ska ha ansvar för det. Vad händer sen när de gör slut?

   Känns rätt sunkigt att ifrågasätta faderskap faktiskt. Erkänner Micke båda pojkarna så är det hans. Blod betyder inte föräldraskap och det bör även gälla trasiga människor.

    Fast micke uppfyller inte sitt föräldraskap eftersom han inte tar sig i kragen och tar hand om sina barn. Hade varit bäst etiskt (om detta e sant att minsta ungen har en annan pappa) att se om the baby daddy vill ta hand om barnet och faktiskt ge barnet ett stabilt hem som sindy och micke vägrar göra.

     Det gör ju inte Sindy heller, föräldrarmässigt är de båda jättetragiska. Menade mer i aspekten att en mamma eller en pappa behöver automatiskt inte bara biologiska föräldrar. Micke verkar ju som jag tolkat det erkänna båda pojkarna som sina trots spekulationer om faderskap. Men han har gett äldsta sonen mer uppmärksamhet och det är väl där spekulationerna uppkommit. Spekulationerna har de skapat själva precis som med allt annat. Sagt det innan och säger det igen, Sindy och Micke och co bör ta en paus och satsa på att få vårdnaden om pojkarna och normala liv. Fame är inte allt.

    Verkar inte som att han gör det faktiskt. Ta en titt i hans flöde på insta. Enbart äldsta syns & skrivs om, när han äl nämner barn…

     Jo det är det jag menar med att folk spekulerar kring faderskapet. Dock så gör han det på sin profil.

      Den det spekuleras kring.. ang faderskap, är inte faderskapsmaterial han heller. Tyvärr..

  ”känner ångest och glad att det inte är min dotter”

  Blondinbellas prisslista:

  http://www.elite-media.se/wp-content/uploads/2018/12/Isabella-Lo%CC%88wengrip-presentation-price-list17323.pdf

  Där har vi det svart på vitt, 1,5 miljoner enbart på bloggen. ”Worldwide” followers men visar en karta där man ser att alla läsare kommer från enbart Sverige.

  Bedrägeri?

  Btw, hon är billigare än vad jag trodde lol

   Spännande!

   Intressant! 1,5 miljoner unika besökare alltså på bloggen! ? Skeptisk! Demografibilden verkar lite märklig förresten. Har hon så många läsare i Brazilien? Så oseriöst…

    Men var är alla i saudi? Hade hon inte jättemånga där? ?

     Nej, det var Umeå!

   Hur fick du tag i detta? Hoppas inte det är ett slutligt dokument med tanke på den dåliga engelskan:

   ”Isabella has 1.5 million unique worldwide followers that she communicated with weekly and her blog can be read in four languages. You could all her a modern Oprah Winfrey – her calls is to empower, and uplift women through her blog. Her followers show high engagement, closely longing to follow her journey, get to know her best tips to succeed and what products and garments she is wearing. Her blog is a great channel for both exposure, drive traffic and conversion.
   Isabella is much more than then an online role model – she is also a highly successful selfmade entrepreneur and mother of two.”

   Två första meningarna innehåller fel jag inte förstår hur de kan ha missat. Resterande meningar följde mest med för underhållningens skull 🙂

    ”Isabella loves to document and share her daily life with followers into her trough her Instagram and followers show activity in both likes and comments. Isabellas Instagram is followed by 437K active followers and her stories get up to 250.000 views per story. Her core target group is 80% modern women between 25-35 living in Northern Europe trying to find balance between career and private life.”

    Hela 80% moderna kvinnor? Jag trodde ändå det var 50% moderna och 50% antika kvinnor. Där ser man.

    Hade för övrigt varit intressant att veta hur de vet att 80% av kvinnorna försöker hitta balans mellan arbetsliv och privatliv.

     Dessutom är det ju inte ens 60% av läsarna som är 25-34 enligt hennes eget diagram ?

    Modern oprah??? Alltsåå ??‍♀️

     Jag fick det till sex stavfel/syftningsfel i bara första stycket…

     Och för att skriva korrekt borde de skrivit ”a modern day Oprah Winfrey” – problemet är bara att det redan finns en modern day Oprah Winfrey, nämligen Oprah Winfrey!!!! Hon är inte död?! Hon var inte aktuell för 100 år sedan?! Man kan inte säga så… som att jag skulle påstå mig vara en ”modern Zara Larsson”. Så sjukt allt. Bisarrt.

      Hahahahahaha eller hur

   Camcam, om det inte ska vara allmänna uppgifter kan du bara radera kommentaren med länk till pdf’n. Kopierade bara in länken från tidigare bella-inlägg. Vet alltså inte hur man fått tag på detta. Men det verkar komma från det företag som sköter IL’s reklam?

   Vilket jag trodde Simon skötte?

    Det står längst ned i dokumentet att det är privat information som man inte får dela.

     trist, lär väl inte bli något intressant inlägg om detta idag då…

   Kors… hur har du fått tag på detta?
   Det var ju inte jättebra betalt. Inte om man jämför med vad Bianca tar.

    Vad tar Bianca?

   Vilken valuta tar hon betalt i?

   Alltså TEXTEN under ”blog”?! Så galet mycket stavfel!!!!! Engelskan!!!! Nej jag dör nu. Fatta när ett företag läser det där…… Vem skriver åt henne ??

   För Ellos kampanjen så står det att hon har nått ut till 3,5 miljoner följare. Där har hon slagit ihop blogg, insta och Facebook fast hon i andra sammanhang säger att hennes 1,5 miljoner unika läsare på bloggen är en sammanslagning av hennes olika medier. Det går inte ihop. Sen måste det väl anses vara extremt dåligt att bara sälja 320 kappor på det blogginlägget ifall hon nu når ut till 3,5 miljoner människor plötsligt.

   Hon tar dessutom extremt dåligt betalt, inte alls de siffrorna hon brukar säga.

    Men guuuuud, 3,5 miljoner, hur fan är detta lagligt?!! Stackars företag som hon ju lurar på pengar. och som du säger, av 3,5 miljoner så såldes endast 320 kappor, ser ju inte bra ut.

     Jävla Ellos får väl skylla sig själva.

   Gaaaah engelskan! Får utslag!

  Båda lika trasiga människor. Bådar gott..

  See state of origin 2019 live stream free updates & news for State of Origin 2019 Series . Find out kick off time, team line-ups and where to watch State of Origin.

  See state of origin 2019 live stream free updates & news for State of Origin 2019 Series . Find out kick off time, team line-ups and where to watch State of Origin.

  Hörrni… relationen kan mkt väl vara destruktiv men året är 2019, lägg ner med att tatueringar är whitetrash. Jag är fullgaddad, har även i ansiktet- driver Smålands största mäklarfirma. Don’t let the cover fool you.

   Men han ÄR ju wt.

   ”Don’t let the fool cover you” är väl rimligare att ta till när man ser Micke komma springande med tatueringsmaskinen i högsta hugg, redo att täcka ens ansikte med svävande hundansikten, djurkranier och och taggtrådsrosor.

    Hahaha ?

    Jag menar givetvis tatueringar överlag! Tycker oxå Micke är patetisk o sabbar allt i sin väg, men han är nog en idiot även utan tatueringar. Det är inte bläcket som gör ngn till ett spån.

  Det är gott med ladd, nästan fjärilar i magen va

   Sök hjälp ?

  Skitgullig par. Isabelle är nog precis vad Micke behöver för att ta sig tillbaks in på banan. En väldigt smart och stark tjej det där ❤️

  Någon på Instagram frågade Isabelle ”Knarkar inte han?” under hennes senaste bild, varpå hon svarar ”inte så länge han vill vara med mig”. Skitintressant hur det kan vara motiverande nog när hans barn tydligen inte räckte till.

   Att hon säger så betyder inte att han inte kommer knarka. Kanske gör han det, och då sticker Isabelle. Så menar hon. Men kanske har han lärt sig av sina misstag.

  Det är ju onekligen svårt att inte tycka att det är en dålig idé att en exknarkare hookar med en som fortfarande missbrukar. Hoppas hon har mer inflytande på honom än tvärt om.

   Men sindy sa väl i liven att Micke fortfarande tar droger. Och när hon fick frågan om Isabelle också gjorde det sa hon ja

    För Sindy är ju så otroligt pålitlig i den här frågan?

     Hon har väl ändå en tendens att vara lite impulsivt ärlig om vissa saker som inte rör henne själv

    Tycker det märks rätt väl att det är så.

  Pinsam hångelvideo utlagd imorse.

  Verkar tyvärr ej stabilt. De bråkade offentligt i stan i dag

   Berätta mer!

  Knivmicke skulle alltså sluta knarka men efterfrågar ”smoke” i sin senaste story.

   Det är borttaget nu och hon har lagt ”betrayed” på sin story. Hur länge höll det? Fyra dagar??

  Haha, Isabelles tuttar = https://i.imgur.com/fUQKnXC.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.