Ser vi början på en ny ”följetong” på Instagram?

Sindy och KnivMicke var ungefär lika bra på att sköta sina personliga angelägenheter privat när de var tillsammans, som Isabella Löwengrip är på att flyga ekonomiklass.
Sedan det tog slut mellan dem så har det varit rätt lugnt på den här fronten, bortsett från lite händporrhärvor och annat ljuvligt, men jag anar att vi kanske kommer få se det där lugnet utbytt till någonting aningens mer livligt.
För visst ser det ut som en konversation mellan Micke och Isabelle – även om man får göra lite av pusslandet på egen hand?

Kommer vi behöva sätta ihop våra pekande högerhänder i en solfjäder och skrika: ÄR NI REDO SVERIGE, FÖR NUUUUUUUUUUU KÖÖÖÖR VIIIIII?! *avsluta med att peka mot taket*
Eller rör det sig om ett rent sammanträffande? Det är inte pojken i filmen som skrivit brevet? Typ så?

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  herregud.. barnungar

   En snubbe som han slutar INTE droga pga en tjej… hur fin hon än skulle vara.

    Om han inte ens kan klara det på egen hand för sina barn så tror jag inte heller att han kan för någon. O hjälpen kommer först när man ber om den. O det gör man först när man inser att man har ett problem OCH vill göra något åt det.

    Beroende är en sjukdom. Att en tjej skulle göra honom frisk känns väldigt avlägset. Han behöver professionell hjälp. Tyvärr finns det knappt någon vård som kombinerar beroende och psykisk ohälsa i Sverige ?‍♀️

   men vad är det för Uppdrag granskning människor?

  Men nej sluta. Onödigt inlägg.

   Inte mer onödigt än något annat inlägg.

    Jag kan ändå tycka att det är onödigt att lägga ut om dessa och att vi ska sitta och skvallra och spekulera. Speciellt med tanke på hur spekulationerna brukar gå. Det är trasiga människor och två oskyldiga barn. Hör de hemma på en skvallerblogg?

     Fast vadå? Detta är ju bara prints på vad dom själva valt att lägga ut så vad är problemet med att Camcam visar vad DOM lagt ut? Dom gör det ju med flit för att få klicks så

    Jo det är det. Trasiga personer.

     Håller med dig.

     Sparka nedåt, tack men nej tack!

     Speciellt som insatsen är två små barn.

     Vad vi än tycker kommer det alltid vara deras mamma och pappa, älskade och saknade.

     Så snälla, skriv inget mer om Sindy & Micke.

     //Moa

      Vet inte om dessa inlägg verkligen gör någon skillnad för barnen? De får det väl varken bättre eller sämre som en följd av det här och det skrivs ju inget om barnen, annat än att föräldrarna borde fokusera mer på deras väl och ve istället för att dokumentera sitt knarkande och kn-llande på sociala medier. Det om något behöver väl inte dokumenteras för eftervärlden. Tycker dock att dessa inlägg är onödiga eftersom det som sagt handlar om folk som bara ägnar sig åt de två ovanstående aktiviteterna + drama på sociala medier, så ointressant och inget som bör uppmuntras eller uppmärksammas.

       Jag tror det gör stor skillnad att slippa konfronteras med föräldrarnas tillkortakommanden och vad alla andra tycker och tänker om dem. Än att bara föräldrarna visar sitt dåliga omdöme, och skriver på nätet.

       Det är bara mina tankar, tycker ändå det är dumt att chansa. Ingen av oss betalar priset av att vara barnet som älskar/hatar föräldrarna, är arg, ledsen, lojal och frågande.

       För mig är de varken intressanta eller värda att barnen offras mer för.

       //Moa

        Då borde det väl inte skrivas om Isabella, Anna Book eller öht någon annan med barn eftersom deras barn också får läsa vad nätet har för åsikter om deras föräldrar. Ingen är ansvarig för sina föräldrar, är väl snarare det man hoppas att deras omgivning lär dem. Synas på medier lär föräldrarna göra oavsett.

         Nej det borde det inte, framförallt inte om Bellas barn för de är så små.

         Tycker spekulationer om Bellas roll som förälder inte hör hemma på nätet. Möjligen får hon själv ta del av ansvaret då hon ideligen skriver om och använder sig av dem, men då borde ”vi” kunna vara bättre än henne?

          Skapa en blogg på dina höga hästar då? Alla som hänger här gör det av den simpla anledningen att drama och skvaller intresserar dem på ngt sätt. Vill man inte vara med och bidra är det väl lätt att inte göra det? Denna dubbelmoral känns bara tröttsam.

           Eller så stannar man kvar och försöker att få till förändringar. ?‍♀️

           Eller springer du alltid och gömmer dig när du ser något som är fel?

          Jag tycker inte heller att det är rimligt att vi diskuterar hur Bella är som mamma. Speciellt inte med tanke på hur hård ton många har när de diskuterar detta.

           Inte heller hur Bellas ser ut. Det märkliga här är att det är ok att skriva om här, men om andra än Bella raderas sånna kommentarer. Det är ett sätt att se på människor som olika värda.

         Tycker du utgångsläget är desamma?

         Generellt tycker jag man kan lämna barnen utanför.

         Jag tycker många går alldeles för långt i sina pp, men visst, jag läser det ju. Protesterar lite lamt emellanåt.

         Nej barnen är inte ansvarig för föräldrarna. Dock vet jag av erfarenhet att det ta många år att komma dit själv.

         Så långt det går kan man väl skydda både barn och vuxna som inte har förmågan själva?

         //Moa

          Nu var det ju inlägg om dem som personer, dvs föräldrarna, jag skrev om och inte barnen specifikt. Ser fortfarande inget fel i inlägget i sig eftersom han själv är väldigt öppen med att han knarkar. Hur man distanserar sig från föräldrar är väl väldigt olika, det är iaf min erfarenhet.

    Det är iofs. sant, dom flesta inlägg är rätt onödiga.

  Nej, de här personerna är bara sorgliga. Visst, roligt att skratta åt men det känns inte helt okej att skratta åt misären.

   Exakt. Lämna dessa WT utanför ”bevakning”.– 🙁

   Nej Isabelle är så jävla fin och grym och förtjänar bättre.

  Men Smoke stod ju efter ”betrayed” om man ska gå efter dessa bilder iallafall. Får kolla insta.

   Eller så kan det kanske vara så att skärmdumparna är tagna vid olika tidpunkter!! Tänka sig ???‍♀️

    Varför måste du slå dig själv i ansiktet för det? Var det verkligen så dumt skrivet av personen innan?

     Det är en emoji herregud.

      Ja. Och jag frågade om den var nödvändig att använda. Jag tycker tonen bland kommentarerna har blivit rätt trist och att idiotförklara någon (med eller utan emoji) är trist, tycker jag.

    Det här är det tråkigaste med bloggbevaknings kommentarsfält. En kan skriva i princip vad som helst ”normalt” och blir nedslagen av någon översittare som inte har bättre för sig.
    Hade en skitdag sedan innan och det där var en relativt mild kommentar men hade ändå helst sluppit attityden.

     <3

   Nej han skrev ut och frågade efter röka på kvällen och Isabell skrev ut det andra dagen efter. Men det här väl bara gjort för att det ska se bra ut. Hon hade vart med honom hela kvällen när han frågade om röka

    Nej han var inte med Isabelle när han frågade om röka.

   Nej efter flera timmar skrev hon det.

  Ibland känner jag att vissa personer kanske inte ska få så mycket uppmärksamhet…

   Förhoppningsvis kan dessa tragiska livsöden få ungdomar att tänka sig för en gång extra och därför avstå från att pröva på droger.

   Kanske ska just dessa människor lyftas som skräckexempel.

   Jag hoppas att han en dag kan se tillbaka på detta efter att han kommit på fötter igen och gjort sina barn stolta som tagit sig ur drogberoendet.

   Han behöver ju hjälp med avvänjning, jag hoppas att hans flickvän kan vara ett stöd i detta.

  Förstår inte det här tvångsbegäret du har att nämna Bella i inlägg som inte ens är relevanta till henne?

   För att det ger kommentarer? Och du föll i fällan.

    Det där bygger ju på ett felaktigt antagande att alla klick/views/reactions är bra.

    Personligen skulle jag aldrig köpa någonting som annonseras här på Bloggbevakning, jag skulle tvärtom aktivt undvika det.

     Tja, är väl många bloggare som kör på det antagandet? Men jag håller med, personligen köper jag inget någon gör reklam för som inte är förtroendeingivande.

     Annonseras här på bloggbevakning? Tror du att det är utvald reklam från ex Camilla som är i banners här?

   Agree, börjar bli lite tjatigt att försöka få in IL i precis alla inlägg hon gör..
   Lika krystat som att försöka bajsa ut en liten bajsklutt när man har förstoppning, föreställer mig camilla helt röd i ansiktet och sen ba ”AHH YESSSSS nuuu vet jag hur jag ska få in isabella i det här inlägget som har absolut noll med isabella att göra!” och sen skrattar lite nöjt åt sig själv.

  Dessa är inga influencers, önskar 0 fler inlägg om sönder(knarkade)(opererade)(tatuerade) nobodies. Thanks

   Tyvärr många härinne som vill gå loss på de hör personerna, de har spammats om deras förhållande under varenda inlägg de senaste dagarna. Tycker att när en person är djupt inne i ett missbruk, inte får vara med sina barn etc, då kan man lämna hen ifred, oavsett hur mycket hen själv lägger ut på sina sociala medier.

    Är det så många som har spammat under inläggen? Jag skulle tro att det är samma person under varje inlägg, med en eller två som har svarat.

     Och alla svar har varit ”Ingen bryr sig” och den kommentaren har fått massa likes. För… Ingen bryr sig.

  Snälla Camilla, skriv inte om dessa människor!

  OT! Är det någon som vet varför Biancas podd togs ner för att sedan läggas ut igen? Vad var det som raderades?

   Kanske att showcasten ska sändas på tv? Har bara hört den första versionen så vet inte om det fortfarande är kvar i den nya andra.

  Jag tyckte de va skitkomiskt.. haha
  Nää, han knarkar inte så länge han är med mig, 12h senare
  -har nån braj?
  När ska folk lära sig att man inte kan ändra på andra.
  Antagligen finns du där vid personens sida och får se när hen ändrar sig helt själv av egen styrka på sitt egna sätt inte ditt.
  Eller är kvar med en person som alltid kommer va som hen är och accepterar de.
  Sista alternativet går därifrån och slutar umgås om man inte orkar.

   Hört talas om medmissbruk?

    Jupp.. jag är uppvuxen i missbruksmiljö och själv varit beroende. Så har otroligt mycket erfarenhet från båda sidorna. I stort sätt hela mitt liv då jag fortfarande umgås med missbrukare och brukare.
    De har varit öppna med sitt förhållande i mindre än en vecka och så krascha de, komiskt i mina ögon.

     Kul att deras misär kan glädja någon

      Misären som jag inte tycker de har då de finns mat, boende och familj men narkotikan är prio visar en del.
      De är sjuka, har ett missbruk.. att stigmatisera nått man själv måste ta sig ifrån hjälper ingen.
      Men kör hårt, hur många har du hjälpt ur?
      Ja vet själv, gör de gratis.

     Blir man så kylig och kall då?

     Uppvuxen i missbruk/själv missbrukare och tycker det är komiskt när andra upplever den riktigt tragiska biten av vad missbruk för med sig.

     Skratta gärna med människor men inte åt dem, endast clownen förtjänar det!

     //Moa

      Jag tycker människor med noll självinsikt är komiska.

   Jag tolkade det mer som att hon menade att ska han va med henne får han välja bort drogerna.

  Stackars barnen…

   Har de vårdnaden om barnen?

    Fattar inte varför de inte kan erkänna att Micke inte är pappa till mini.

    Varför har de inte delad vårdnad om båda barnen?

     För att Micke inte verkar vara pappan.

  Ointressant. Väldigt.

  Det som är mest fascinerande är ändå att folk faktiskt följer dessa personer och ser dem som intressanta…..vad är dem ens kända för? Förstår inte ens var fan de kommer ifrån.

   Var inte sindy och Micke med i unga föräldrar från början? Eller minns jag totalfel?

    Nej, du har rätt. Flera säsonger, vill jag minnas.

    Dom var så unga och fina. Hade drömmar och tankar om hur de ville vara som föräldrar och framtiden.

    Så blev det så här!

    Jag tycker det är så sorgligt för alla fyras skull!

    // Moa

    Sindy blev ju ”känd” pga att hon umgicks med Isabelle och Steffi tillsammans med Micke, sen blev Sindy svartsjuk och förbjöd Micke att umgås mer med dom och började då hänga ut I och S på sina sociala medier och fick lite uppmärksamhet på så sätt. Sen unga föräldrar. Hon har gjort allt för att bli ”känd”.

     Det är möjligt?!?

     Vet inte riktigt vart du vill komma?
     //Moa

   Krasst sätt följer folk dem på samma sätt som man inte kan sluta glo på en bilolycka. Tragiskt men sant. Samma sak som att vissa älskar att läsa om Bella och hennes tokerier. Alla har olika preferenser…

   Micke var ”känd” innan UF. Han och hans kompis Emil hade massor av följare. Sen träffade han Sindy..

   Isabelle har ju varit med ända sedan bloggarnas start och verkar faktiskt en av de vettigare av dagens influencers.

  Camcam (eller nån annan) kan du förklara vad som är unnderhållsvärdet i detta inlägg? För det kan väl inte vara att vi ska gotta oss i andras olycka o misär

  (OAVSETT OM PERSONERNA POSTAR DET PÅ SOCIALA MEDIER)

  Inget illa menat men han är ju instabil och gör det han känner för. Väljer man att ha ett förhållande med en person som honom så borde man förvänta sig ett och annat, bland annat detta.

   Vilket fint skuldbeläggande av de som råkar ut för honom.

   Isabelle förtjänar bättre.

  Vad är meningen med detta inlägget, vad underhållningsvärdet i det? För det kan väl inte vara att vi ska gotta oss i andra människors olycka och misär?

  Herregud vilka pundare.

   Isabelle är ju däremot drogfri? Hon kan inte stå till svars för vad Micke gör.

  Följer dem inte så det här kanske bara är nåt jag missat, men jag var inne på hans insta igår och han har ju bara bilder på äldsta sonen? Eller är han inte pappa till båda?

   Man får inte spekulera i det här, men det har tagit upp och raderats många gånger.

    Ah, förlåt ?‍♀️

    Tänkte bara att sindy har ju två och micke verkar ha ett. Jag hänger liksom inte med så jag kanske bara antagit att båda är hans, var så jag menade. Inte för att skvallra 🙂

  Är det så himla svårt att få tag i lite röka i Stockholm att man måste fråga på Instagram? Jag tvivlar

   Gå till närmaste skolgård i innerstan så finns det mesta, tyvärr!

   //Moa

   han måste ju visa omvärlden hur cool han är fattar du la!
   Haha-

   Därför är det ju ganska troligt att det inte va det han menade? som han skrev så lär man ju använda något krypterat program (wickr/signal/telegram) om man söker knark!

  Spelar ingen roll hur snäll vissa skriver han är… detta är ren tragik och oförsvarligt. Isabelle å paow mfl strulisar har iaf inte barn så de blir på nåt sätt inte ens jämförbara
  Fy 🙁

  Så tragiskt! Tänker på deras två små söner som dem inte har kvar vårdnaden om. Dem största förlorarna i detta är ju deras barn som inte får växa upp med sina föräldrar. 🙁

   Ja, sorgligt! Men ett absolut. Barn ska inte växa upp i missbrukarmiljöer

   Beror på hur man ser det…trist ja, att föräldrarna inte kan ta sig i kragen och göra rätt för sig.
   Men jag skulle säga att stora förlorarna är föräldrarna, dom missar sina barns uppväxt. Det kan du aldrig få tillbaka.
   Barnen i sin tur har förhoppningsvis hamnat hos en familj som älskar dom som sina egna och dom får en trygg och stabil uppväxt. Det behövs inte biologiska föräldrar för att klara av det.

   Ett svar hamna i modd, nu borta?!

   Tror att de som förlorar mest på det här är föräldrarna, att inte få se dom växa upp och överösa sina egna barn med sin kärlek.
   Barnen, förhoppningsvis har hamnat hos en familj där dom blir älskade som om deras egna och får en trygg och stabil uppväxt. Det behöver inte vara biologiskt för att få det.

    På ett sätt håller jag helt med, på ett annat sätt tror jag att barn, hur mycket kärlek de än får av icke-biologiska föräldrar, kommer ha ett riktigt stort sår i själen av att känna sig bortvalda av sina föräldrar. Och det som blir så orättvist då är att de inte på något sätt valt det.

     Du har absolut en poäng.
     Jag hoppas dock att föräldrarna tar sig i kragen och växer upp och kan i framtiden, kanske inte ha vårdnaden men iaf ha rätten till umgänge. Det visar att man faktiskt kämpat för sina barn och såret att man blev ”bortvald” kanske läker men blir ett ärr.

  Ni som upprörs så av att det skrivs om detta, vad tänker ni ska stå i den här bloggen då?

  Det är fel att skriva mycket om BB.
  Det är fel att skriva om ”trasiga personer”.
  Det är fel när Cam skriver mer personliga/försök till roliga (och ibland faktiskt roliga) inlägg.
  Det är fel skriva kritiskt.
  Det är fel att skriva okritiskt.

  Läs en telefonkatalog istället.

   Tror du att det är samma personer som skriver allt det där?

    Nej?

    Det gör hon säkert inte.
    Du och dina likasinnade borde tagga ner med dessa dryga frågesvar. ”du tror inte”, ”hört talas om’ i varannan kommentar nu, så jävla trashigt. Kan ni inte lägga fram era argument på ett vettigt sätt så är det mycket bättre att hålla käften.

     Alltså, nu vet jag inte om du ser mitt svar, men jag är less på kommentarer som ovan. Den ena tycker inte om Bella, den andra gör det, vissa vill inte läsa om Knivis, andra vill det. Kan inte de få säga sin åsikt också? Eller ska alla de olika kommentatorerna bara strunta i det? Det är ju hur många som helst som skriver här… mer idiotiskt att försöka läxa upp alla och försöka bestämma vad som får sägas och frågas i ett kommentarsfält.

   Haha word!!!

  När han skriver ”smoke”, vilken drog syftar till då? Marijuana?
  /helt rookie

   Ja, eller hasch tänker jag.

    Är inte marijuana och hasch samma sak? /knarknovis

     Maruijana är grönt och består främst av plantans torkade blomställningar och skott. Hasch är brunt och utvinns av den kåda som utsöndras av hampa.

  Jag tror personligen att de varit tillsammans mycket längre än vad de har gått ut med. Micke har definitivt inte varit ren under hela den tiden, och jag är rädd att även Isabelle trillat dit igen. Så antingen är hon ”betrayed” för att han skrev ut det öppet, eller för att han gjort något annat.

   Tror Isabelle är smart och stark nog att hålla sig ifrån skiten. Och om Micke inte sköter sig borde hon lämna asap.

    Under hela tiden de har umgåtts har det ju varit öppet att han inte är ren. Det är oerhört svårt att inte trilla dig själv igen när man umgås så nära missbrukare. Oavsett hur stark eller smart man är. Speciellt när man är påverkad av alkohol, vilket hon ju är öppen med att hon dricker (bla tillsammans med Micke).

  Men det är väl Isabelle han sitter jämte på bilden?

  Efter hon postade Betrayed bilden var hon ute och festade med en viss snubbe som råkar vara samma snubbe som Sindy var otrogen med mot Knivis. Drama.

   Misär!

   Nej det är en annan tjej han var med..

   Både Micke och Isabelle har umgåtts med William, som han heter.

  Såg en sådan bra och sorglig film igår om en kille som blivit drogberoende. Tänkvärd. Kärleken till drogen är starkare än allt annat. Inte så lätt att slutna utan att få hjälp etc.

   Beautiful boy heter filmen

   Jag älskar den filmen!

  Sett senaste från Bella? I Expressen? Nu vill hon uppmana unga att privatflyga…:-D

  Isabelle har ju förklarat i en kommentar på sin insta att hon inte var med honom när han la ut storyn, och att han frågade åt en vän… Det första köper jag men inte det sista ?

  för det första så sökte jag cigg då jag befann mig i en del av sthlm där det inte finns nattöppna butiker (detta var ca 6 på morgonen) och folk har utkörning av smuggelcigg/sprit dygnet runt för er som bor på landet är detta en grej ni i småstäder förmodligen ej har tillgång till. Tjejen bredvid mig är en gammal tjejpolare från stället där jag växte upp och vi var även ute under kvällen med andra barndomsvänner som var här och hälsade på. Isabelle var ej med mig då hon var ute på annat håll som ni kunde se på hennes story. Jag har nolltolerans mot droger så länge jag vill vara med isabelle som jag älskar och äntligen fått, har varit intresserad av henne i 10 års tid sedan vi träffades och nu är hon äntligen min. Det att hon skrev betrayed var för hon också trodde jag sökte det som ni andra tror jag sökte vilket ej var fallet. en limpa smuggelcigg är 200kr samt 100kr utkörningsavgift av svarttaxi. Isabelle är den personen i min omgivning som kämpar mest för min nykterhet och att någon gång i framtiden kunna få tillbaka mina barn. Och min gamla drogproblematik är det minsta problemet när det kommer till att få tillbaka barnen. Utan Isabelles hjälp och kärlek till mig hade jag förmodligen varit död just nu. Så lämna henne gärna utanför detta då hon kämpar och har lagt sina egna problem åt sidan för att få mig på fötter. jämför tex min Instagram hur jag mår sedan jag träffade henne kontra innan. Hade jag velat ha tag på droger så finns wickr för det. Isabelle är den tjejen med störst hjärta av alla personer jag träffat och hon som har fått upp mitt hopp om att få tillbaka mina barn. Skulle jag pissa positivt på en drogtest hade jag blivit bostadslös och förlorat en tjej jag älskar och kämpar så otroligt mycket för mig.

   Tror inte på att det gällde cigg, finns ingen som kallar det för smoke..

    Finns dock visst många som kallar det för smoke.

   Jag hejar på dig, Micke. Jag hoppas att du får en stabilare vardag och växer dig starkare och starkare. Jag rekommenderar att ta en paus från sociala medier under tiden som du bygger upp dig själv. Jag tror att det är värt det. Allt för att få träffa sina barn igen snabbare. Men det är bara en rekommendation. Lycka till!

   Herregud, för hennes skull lämna henne i fred… mycket jag jag jag på dig…var är Isabelles mående i detta..?

   Här kommer jag, trots att vi är jämngamla och predika, men språket du använder kan misstolkas. Det kanske är hippt och ballt att använda slang men vill du för din egen skull få ett bra liv så måste du rycka upp dig. Du har potential om du släpper all skit, även dåligt umgänge och försöker skaffa dig ett jobb på en studio igen. Sen bör du även ta hjälp av psykiatrin alt lägga in dig. Skit i sociala medier och skit i att vara i ”rampljuset”. Följare som hejar på dina osunda beteenden är knappast några fans. De skrattar åt dig inte med dig. Det är kul för dig att du träffat Isabelle men det innebär inte att du har rätt att visa noll respekt mot ditt ex oavsett vem som har gjort vad. Skit i henne och skit i att ha konflikter på sociala medier. Lev lyckligt med Isabelle och hennes hund och så hoppas jag att det håller så du får umgänge med dina pojkar igen.

   Allt gott Med vänliga hälsningar person som var nära på att hamna i drogträsket som tonåring.

   Vi är många som hejar på dig men du måste förstå att det är väldigt lätt att missförstå ditt inlägg som något helt annat 😛 Klart Isabelle missförstår också. Tänkte även höra med dig om du medicinerar din sjukdom? Du nämnde att du är bipolär för ett tag sedan. Jag började ta lamotrigin för några månader sedan och det har gjort stor skillnad. Kram från Alice.

   Micke, är du inte pappa till Luna?

   Försökte läsa din kommentar men det enda jag såg framför mig var bla bla bla. Men vad vet jag, jag är bara en lantis men jag är uppväxt med pundare och dom förklarar saker exakt så som du gör, så där vet jag något om den saken.

  Att få läsa om sig själv på det här sättet kan vara till hjälp för honom.
  Att faktiskt få se hur patetisk och barsnlig han är.
  För det kan väl inte vara så att han önskar att framstå som en ansvarslös idiot?

  Kul att du kan hitta något att skoja om när det kommer till folk som förstår sitt liv med narkotika Camilla. Och så undrar du varför du inte blir tagen på allvar som ”skribent” utanför denna bloggen….

  OT: Såg precis Andrea Hedenstedts senaste inlägg på insta som flera redan hyllat. Längst ner skriver hon att ett ”visst inlägg” fick henne att skriva som hon gjorde. Vad och vem syftar hon på?

   Kan det vara Annica?

  Men omg, VEM är så desperat efter gräs att man frågar på Instagram? Har han verkligen så dåliga kontakter? Varannan unge i orten becknar ju förfan. Pinsamt.

  Har psyket fortfarande öppet 24/7?

   Psykakuten har.

  Den dagen han bestämmer sig för vad han vill och inte vill är bra. Han har sitt egna val och att lägga det på Isabell?

  Isabelle knarkar ju själv så dom passar utmärkt ihop

   Fast det gör hon ju inte alls?

  Hjärtskärande uppgifter om barnens f d situation på Flashback idag. Liksom många andra sensationshungriga har jag lockats att följa föräldrarnas eskapader men nu tog det stopp. Känner äckel och framför allt sorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.