Foki har blivit tvåbarnsmamma – Atari är här!

Foki har haft allt annat än en enkel graviditet då hon bland annat drabbats av Hyperemesis gravidarum – eller extremt gravidillamående och även blivit inlagd på sjukhus.
Men nu är förhoppningsvis allt det slut, över och finito, för nu meddelar Fay, Fokis syster att lille Atari är här!!!

Stort grattis till hela den tv-spelande familjen!
Välkommen hit, Atari, Zeldas lillebror. 🙂

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Grattis! Känns alltid lite konstigt när folks barn heter Zelda för att det gör min katt med 😂.

  Svara

  Var lägger man betoningen i namnet?

  Svara

   atAAri

   Svara

    Okej 😊👍

    Svara

   Jag skulle personligen säga det som Ataaaari men eftersom det är japanskt så borde det väl vara ”Átari”?

   Svara

  Aatari? Nej om det vore japanskt uttal (f.ö amerikanskt märke) så vore det korta bokstäver a-ta-ri (kanske med en blandning av L/R inte rent R)

  Svara

   Fy fasen vilket töntigt och onödigt tillägg.

   Svara

    Varför då? Någon ville veta hur namnet uttalas, och personen ovanför sa hur hen tyckte. Tror inte det låg något elakt bakom.

    Svara

     Fast OM du hade talat japanska, så hade du vetat att det finns massa ord som uttalas med ett R-ljud inte ett L-ljud. Och JO japaner gör visst skillnad.

     Svara

      Nu har du nog missuppfattat ovanstående kommentarer, tror jag.

      Svara

    För att de flesta inte vet att japaner varken säger R eller L? Menade inte något elakt alls, försökte bara förklara hur det troligtvis skulle uttalas på japanska. Ber om förlåtelse om du kände dig kränkt.

    Svara

     Oj gör dem inte nej det visste inte jag iaf!

     Svara

    Menar du sista parantesen? Inte elakt alls. Japanska språket gör inte skillnad på L och R. Golf heter gorufu på japanska.

    Svara

    Onödigt för du kände dig kränkt över att någon annan på nätet sitter på mer kunskap och väljer att dela med sig? Gå och ta upp en bok, vetja, lär dig något istället för att gnälla på bildade.

    Svara

     Jag talar ju flytande japanska och har bott i snart tio år i Japan, så jag tror att jag har har bra kännedom i just denna fråga. Avskyr rasismen och förlöjligandet av asiater! Blir fan helt tokig på det.

     Svara

      Om du anser detta vara rasism har du mycket stora problem och bör söka hjälp omgående.

      Svara

       Mina föräldrar är födda i japan och jag håller med e. Så tråkigt när andra gör sig roliga på vår bekostnad och sedan förklarar bort det med att det inte är rasistiskt.

       Svara

        På vilket sätt var det förlöjligande och rasistiskt att berätta något som är fakta? Det ligger väl inga värderingar i det alls, att ljud vid vissa bokstäver gör sig olika beroende på vilket språk man talar?

        Svara

       Mina föräldrar är japaner och jag är så trött på människor som rättfärdigar att de kan skämta om japaner hur som helst och sedan hånar alla personer som kommentarer att det är problematiskt och rasistiskt.

       Svara

        Vem har skämtat??

        Svara

        På vilket sätt är det rasistiskt att förklara hur ett ord uttalas på ett språk? Det var ju inte skämtsamt förklarat…

        Hur skulle du själv förklara att atari uttalas på japanska?

        Svara

        Här är det dock bokstavligen ingen som skämtat eller gjort sig lustig över någonting. Så slappna av.
        Folk har under exakt hela min livstid gjort sig lustiga över mitt utländska och på svenska lustigt klingande namn. Men det är inte heller rasism. Det är ett uttryck för omoget beteende och töntighet. (senast var det mäklaren när vi köpte hus, otroligt oproffsigt).

        Svara

      Alltså menade absolut inget rasistiskt?! Förlåt om du uppfattade det så, jag vet att det är en problematisk stereotyp att asiater ”inte kan” säga rätt på L och R, men menade för den som kanske inte vet att det för oss låter som en blandning. Har själv svårt att uttala hiragana korrekt på ra re ri… osv.

      Svara

      Hur skulle du själv förklara att atari uttalas på japanska?

      Svara

       Nu måste det väl ändå ha gått för långt när folk tycker att det är rasistisk om man frågar hur namn uttalas på olika språk. jösses…

       Svara

  När du lägger ett sådant bindestreck efter hyperemesis gravidarum så ska du betona varför det sattes där och var det avslutas genom att lägga till ytterligare ett streck efter ”gravidillamående”. För du har rätt i att det ska vara ett streck där. Det är inte alla gånger man måste ha ett till för att rama in utan det beror helt på meningen. Du använder ofta ett bindestreck när det är helt korrekt att göra det, men i sammanhang likt dessa blir det fel med enbart ett.

  Svara

   +1 trodde jag var den enda som störde mig på det här

   Svara

   Håller med, men det är tankstreck – inte bindestreck.

   Svara

  Åh ser ut som om lillen ligger i kuvös. Hoppas allt är bra med bebis och Foki ❤️

  Svara

   Med bebisEN menar du väl 🙂

   Svara

    Tönt

    Svara

    Nej jag menade bebis. Hoppas allt är bra med fru och barn. Hoppas allt är väl med dig och familj. Hoppas allt går fint med karriär och familj. Vedertaget att man inte måste skriva bebisen, familjen, hälsan eller karriären. Men för din skull: hoppas allt är väl med Fokisen och bebisen och hela familjen!

    Svara

     Med dig och familj?! Är det allmänt vedertaget?

     Svara

      Nej.

      Svara

      Enda gången det är okej är väl om man skriver en hälsning på ett julkort

      ”önskar Bengt med familj”

      Svara

       Men orka.

       Svara

  Ge barnen normala namn för tusan.

  När de väl växer upp kommer de vilja ligga nån gång de oxå.

  Det blir inte lätt att få ett ligg om man fått olyckliga namn som Liam, Noah eller typ Melvin…. 🤣

  Svara

   Det blir allt vanligare med ovanliga namn så Matrix och Daenerys kan säkert ligga med varandra och inte Marcus och Sara är intresserade. 😁

   Svara

    *om inte och 🙄

    Svara

    Jag gillar att det blir mer ovanliga namn! Det är roligt! 😄 Matrix + Daenerys känns som en fantastisk kombo; framtidsfantasy. 😅

    Atari och Zelda passar perfekt ihop. Grattis till Foki, som har haft allt annat än lätt. ❤️

    Svara

   Fast när dessa barn kommer till den åldern så kan jag lova dig att namnen du nämner är vanliga namn.

   Svara

   Jag skulle inte oroa mig för att de inte får ligga. Däremot tänkte jag när vi valde namn till våra barn att jag ville underlätta för dem genom att inte slänga in konstiga stavningar, ge namn som stavas som de låter, namn som är enkla att uttala, som funkar internationellt, osv.

   Svara

    Det här med att det ska funka internationellt är det ju många som tänker på (i Sverige) numera. Varför är det så viktigt? Är det inte, som en gör i andra delar av världen, att lägga till ett smeknamn?

    Svara

     * är det inte bara att lägga till ett smeknamn?

     Svara

     För mig är det viktigt eftersom jag själv bodde utomlands ett tag med ett namn som inte funkade så bra där. Visst, det kanske är ett löjligt krav på ett namn men för mig kändes det som något värt att tänka på.

     Svara

      Jag tycker inte det är löjligt, det är bara en reflektion. Jag har ett namn som inte heller funkat utomlands och har haft flera kurskamrater från bl a Kina vars namn inte funkat internationellt, men det har liksom aldrig varit några konstigheter med att ha ett smeknamn. Det spelar väl ingen större roll, det enda är väl att vi på stort riskerar att ”tappa bort” historiskt svenska namn. Å andra sidan förändras namn precis som språk och det är väl bara att hänga med i utvecklingen.

      Svara

     För att det inte så kul att heta tex Fanny, Jerker, Gun i engelskspråkiga länder. Man kan ju tänka till lite vad olika namn betyder på engelska (eller annat stort språk).

     Svara

      Sen är det skönt också att ha ett enkelt och lättutalat namn så man slipper hålla på bokstavera varje gång någon frågar vad man heter.

      Svara

      Som sagt, smeknamn är ju en väldigt vanlig lösning.

      Svara

       Eller helt enkelt att lära sig det riktiga namnet.

       Svara

       Myndigheter accepterar inte smeknamn dock.
       Bor i engelskspråkigt land och det är jäkla roligt att behöva bokstavera för + efternamn varenda gång man måste ringa om något viktigt, hämta ut recept på apotek osv. 🤭

       Svara

        Jag brukar bara ge id-kortet på en gång. Och lyckligtvis har jag inte behövt ringa så många viktiga samtal utomlands, eftersom det mesta kan skötas på nätet.

        Svara

      Efter nästan ett år i Sverige blev min japanska vän shockad när hon förstod att mitt namn, Emma, stavas med två m. Hon sa att Emma Thompsons namn hade ett m på filmaffischerna.
      Annars ett okej och enkelt namn kan tyckas.

      Svara

      Jag var ett tag i ett sydeuropeiskt land och fick lära mig rätt snabbt att mitt namn var ett nedvärderande ord för homosexuella män där. Folk hade väldigt roligt när jag presenterade mig.

      Svara

       Marika?

       Ha ha. Mvh /Spansktalande

       Svara

        Japp 😊👍

        Svara

         (Men det var i Portugal jag var)

         Svara

     Vad menar du med :..att lägga till ett smeknamn?
     För mig är ett smeknamn när Karl blir kallad Kalle,eller Elisabet blir kallad för Bettan,
     Eller Gustav blir kallad för Gurra. Eller Katarina blir kallad för Nina. Förstår du vad jag menar? Eller Eggbert blir kallad för Pompe. Eller någon redan som liten inte har kunnat uttala sitt eget namn utan t.ex. sagt Dwen när han hetat Sven och sen fått det smeknamnet.

     Svara

    Är inte Mohammed/Hassan/Josef/Amina/
    Yara/Songul perfekta namn då?

    Finns och förstås i stort sett hela världen. 👍🏼

    //Moa

    Svara

     Jag tycker att det är fina namn. Tyvärr finns det många med just den typen av namn som vittnar om svårigheterna när de söker jobb i Sverige. Jag har en del vänner med liknande namn som bytte till typiskt svenska namn när de sökte jobb. Det gjorde att de fick komma på betydligt fler intervjuer. Och eftersom vi bor i Sverige och jag valde namn för att underlätta för barnen så fick de inte heta Mohammed.

     Men ja, det vore ju praktiska namn sett till att de är internationella i alla fall. Nu fick mina barn namnen Maria och Sara, och de funkar i de flesta sammanhangen och är rätt så ”neutrala”.

     Bara hur jag tänkte, säger inte att det är rätt sätt.

     Svara

      Tyvärr min erfarenhet också.

      Mina barn har ovanliga svenska namn.

      Valda efter deras personlighet och vår smak och tradition.

      Har aldrig tvekat på deras namn eller känt att de är inte 100.

      Fast iof kan man undra, har en förmåga att smeknamna dem tid och otid. Mer eller mindre poppis. 😊

      //Moa

      Svara

       Haha ja men smeknamna barnen gör jag också så det verkar inte hjälpa med vanliga namn 😄

       Svara

       Valda efter deras personlighet? Grattis att. I lyckades lura ut den på dem som nyfödda. Blir nyfiken på vilka personligheter som har vilka namn.

       Svara

    Är nog jobbigare att ha ett etablerat ”vanligt” namn med en ”kreativ” stavning än ett ovanligt namn. Då kommer man få sitt namn felstavat hela livet. Tycker det är värre att heta Ahndrehazz istället för Andreas än att heta tex Atari.

    Svara

     Haha ja! Hade en kollega vars namn uttalades Jessika, men hade både Y, h, z och allt annat möjligt i stavningen. Varför göra det svårt för sig(/barnet)?

     Svara

      En kollega antecknade på ett möte, hon frågade mig om mitt namn stavades som det lät. ”Nej, släng in lite z och x någonstans med” skämtade jag. Sen kom jag på att hon hette Susanne med både z och h i… 🙈

      Svara

       I??? Hur låter det då man uttalar då 😳😂

       Svara

   Om Jörgen, Bert och Gösta fått ligga ska det nog lösa sig för övriga med ska du se.

   Svara

    Haha

    Svara

   Tänker samma. Det känns som att vissa namn väljer föräldrar bara för att de är gulliga och passar på små barn, men en tonåring som heter ett udda namn, det ser inte jag passa i alla fall. Såå, det är ju tur att jag inte kommer ge eventuella barn udda namn.

   Men som en berättade, han hade träffat två barn som var typ 5 år, bröder, de hette Bertil och Gösta. Roligt om Gösta träffar en tjej som heter Månstråle, stora kontraster på de namnen.

   Svara

    Håller med om ditt första stycke.

    Sen väljer man väl inte partner utefter att ens namn ska låta bra ihop?

    Svara

     Det var inte min poäng heller

     Svara

   Joåråå…

   Dom får väl ligga med Nova, Bellaluna och Zamantha, inte svårare än så.👍🏼😘

   //Moa

   Svara

    Eller en Erik eller Sara som inte är så ytliga att de väljer bort någon på grund av ett namn..!?

    Svara

     Åhhnää… Det går inte för sig! Absolut inte. Hur tror du sånt förfall skulle se ut? 😘

     //Moa

     Svara

      Nej jag kanske tog det för långt. Jag får hejda mig lite nu. 😬

      Svara

       Ja… Tur ändå att du kom till insikt! Phuuu!

       🧡

       //Moa

       Svara

    Vad är det för fel på nova då? Det har väl ungar hetat länge.

    Svara

     Känns som alla ungar heter Nova, eller Novali, nu. Tycker inte om något av namnen och Novali kvalar t.o.m in på listan över de fulaste namnen jag vet. Vet verkligen inte varför dock, det bara kryper i kroppen av att höra det, haha.

     Svara

      Äsch det finns ju många tvärfula gamla nanm också. Typ alla borg-namn, alltså Ingeborg, Torborg osv. Eller Asta, Bert, Berta, Ulrik 🤮

      Svara

       Föredrar Ingeborg före Novali faktiskt☺️

       Svara

        Nova, Novali, Saga, Engla och Kevin alt Cevin får mig att rysa. Robin med förresten.

        Svara

         Gillar inte heller de namnen. Kevin är okej, min bror heter det. Fördomen om Kevin:ar är ju att det är bråkiga killar från förorten typ och en del vill t.o.m gå så långt och säga att det är ett WT-namn. Det stämmer så inte in på vår familj dock så det blir så skevt, haha.

         Svara

      Känner samma för novali, tror det är för min hjärna vill uttala det no-vali (ännu fulare) istället för nova-li.
      Dock är alla små Novalis jag känner urgoa 😊

      Svara

      Och du heter Anonym? Snyggare elle?

      Svara

   Vem bryr sig vad folk heter om man vara ska ligga? 🤣

   Svara

   Vem bryr sig vilka namn andra ger sina barn? Spela roll finns väldigt många annorlunda namn nuförtiden. Inte så att folk döper sina barn till Stefan Louice eller Kalle numera

   Svara

   Är du 86 år gammal och har glömt bort att världen hela tiden är i förändring?

   Svara

   och Andrea(s) pojk eller flicka hahha. Hur tänkte dina föräldrar med s et? Sluta gnäll för du inte mår bra

   Svara

   Du menar alltså att Liam, Noah och Melvin skulle vara ovanliga namn? Du kanske borde googla lite, min ena son heter Liam och de ligger på top 2

   Svara

  Åh så mysigt med en till liten bebis. Stort grattis till Foki!

  Svara

  Frågan är ju om Skatteverket godkänner namnet.

  Svara

   Betyder Atari och Zelda något? Vad är det? 🙂

   Svara

    Atari är ett företag som tillverkade spel och spelkonsoller och är nu så gott som kultförklarade inom gamingvärlden. Zelda kommer från fantasyspelet ”The Legend of Zelda”. 🙂

    Svara

    Zelda är ju iaf ett namn (Zelda Fitzgerald tex); Atari är kanske varumärkesskyddat?

    Svara

    Atari är/var ett stort TV-spelsföretag, typ ett av de första faktiskt. Namnet skulle alltså kunna nekas p.g.a. att det är ett företagsnamn, men det finns faktiskt folk som har det som förnamn här i Sverige (3 kvinnor respektive 3 män). Obs att det är som förnamn, inte tilltalsnamn. Zelda är namnet på en karaktär i ett dataspel, men det är redan etablerat som förnamn i Sverige (473 kvinnor har det som tilltalsnamn).

    Svara

   Varför skulle de inte det, han blir inte ensam om sitt namn i Sverige.

   Svara

    Att det finns personer med ett namn boende i Sverige med ett visst namn betyder inte att skatteverket automatiskt kommet att godkänna att man döper sitt barn till det. Låt oss säga att en person som heter Penis flyttar till Sverige. Svenska myndigheter kommer inte tvinga personen att byta namn. Däremot kommer de knappast låta ett i Sverige fött barn få namnet Penis. Dessutom är det numera så att reglerna för vilka namn en vuxen får byta till är mindre restriktiva än de för vilka namn man får ge till ett barn.

    Svara

     När jag gick högstadiet kom en ny tjej till klassen. Hon hade flyttat till Sverige från Thailand och hette Pung. Hon la till ett annat namn som hon kallade sig i Sverige. Det kan jag förstå..

     Svara

      😂 skrattade rakt ut //mogen

      Svara

      Verkar vara ett vanligt namn, känner en Pung jag med, en kille så det blir ännu roligare.

      Svara

  Stort grattis till dem, men hoppas att det inte är något allvarligt med den lille!!

  Svara

  Hade blivit så sur om min syster skrev om det innan vi gjort det

  Svara

   Varför? Antagligen frågade hon väl först om det var ok att lägga ut. Det är sociala medier liksom. De närmsta har väl redan fått veta.

   Svara

   Lol

   Svara

   Vi får väl utgå från att foki var ok med att systern la ut detta

   Svara

    Min mamma la ut födseln på sociala medier med båda mina barn innan jag eller sambon gjort det. Inte ok!!!

    Svara

     Men sluta, hon ville väl dela sin glädje med världen. Var tacksam att de har en mormor som älskar dom istället för att sitta och gnälla som en egoist. Det är din egen mamma vi pratar om, inte en främling på gatan. Tro mig, folk skriver grattis och slutar bry sig om ditt barn, mormor är nig en av få som bryr sig på riktigt.

     Svara

     har du bra relation till de? Tror ej

     Svara

   De har familjechatt du vet. Avis?

   Svara

  https://www.fokis.se/2019/02/23/lilla-atari

  Finns en viss risk att Skatteverket kommer avse att det främst är ett varumärke och man får inte döpa barn till varumärken. Tror inte risken är så stor, inte som om barnet ska heta IKEA eller Iphone.

  Svara

   Hamnade lite fel

   Svara

   Man döps aldrig till sitt namn.

   Svara

    Men du förstod poängen?

    Svara

    Nej, jag vet att dop är en kyrklig ceremoni och inte har något med att få sitt namn registrerat av skatteverket att göra. Dock så används ordet så i dagligt tal och tror alla förstår vad jag menade. Lite onödigt att märka ord sådär 🙂

    Svara

  Fay skriver att hon är moster och faster till 4 barn, har foki och fay en bror också ? Har aldrig hört foki skriva om något annat syskon är fay.

  Svara

   Har för mig att hon nämnt att hon har halvsyskon.

   Svara

    Och om jag inte minns helt fel så har hon väl förr lagt upp bilder på ett halvsyskon/plastsyskons barn och skrivit om stt hon är faster typ

    Svara

   Foki har en halvbror, hon har skrivit om sitt brorsbarn & sin bror några gånger.

   Svara

   Styvsyskon som de ser som syskon 🙂

   Svara

  Roligt!

  På temat har också franska Atari börsnoteras på Svenska aktiemarknaden för ett par veckor aedan.

  Perfekt dopgåva!

  Svara

  Va?? 😱

  Svara

  Omg läste precis. Så fruktansvärt sorgligt 💔

  Svara

  Stackars stackars barn❤❤💔

  Vilken enorm tur de ändå har som har en morfar som ser och agerar. Måste ha varit tufft även för honom att plocka med sig barnen därifrån.

  Så tragiskt. Och mitt i allt elände finns dessa oskyldiga barn…

  Svara

   Men en sak fattar jag inte: lite här och där står det ju att Sindy själv haft en trasslig uppväxt med missbruk, alkoholism osv. i hemmet. Har morföräldrarna tagit sig ur det, eller hur har familjekonstellationen sett ut osv.

   Svara

   Vilken tur också att de har folk som kan snoka och gotta sig i deras olycka, för att sedan öppet sprida det i diverse kommentarsfält

   Svara

    Hur kan du tro att man gottar sig i deras olycka??

    Svara

     Att läsa okända barns lvu-handlingar i underhållningssyfte är att gotta sig.

     Svara

      Det är för fan inte i underhållningssyfte. Jag blev uppriktigt ledsen när jag läste. Både för barnens och föräldrarnas skull.

      Svara

       Klart det är i underhållningssyfte. Du har ju ingen som helst nytta av att veta det, du läste det enbart för din egen skull.

       Svara

        Du har heller ingen direkt ”nytta” av nyheter, kollar du också på det i rent underhållningssyfte?

        Svara

        Förhoppningsvis avskräcker det någon från att köra sitt liv i botten på samma miserabla sätt…
        Stay in school and don’t do drugs osv.

        Lät faktiskt mina tonåringar läsa LVU-handlingarna igår.
        Toppen i uppfostringssyfte.

        Svara

         Det här är riktiga barn, oskyldiga barn som farit mycket illa. Att du använder privat information om deras fysiska och psykiska hälsa i uppfostringssyfte är enligt mig mycket oetiskt, den läxan går att lära dem på annat sätt. Det här är ingenting varken barnen eller föräldrarna valt att få omskrivet på internet. Att handlingar är allmänna betyder inte att det är moraliskt ok att använda dem till vad som helst.

         Och nej, jag läser inte sensationsjournalistik om små barn som inte själva valt att outas i media heller.

         Svara

          Det gör man ju som man vill, och jag respekterar naturligtvis ditt val. Men för att vara någon som absolut inte läser sådant verkar du förvånansvärt insatt i vad det handlar om för information.

          Det lär bli mycket jobbigare för hennes barn att inse att droger och märkliga plastikoperationer var viktigare än vad de var. Och bilder på hennes instagram och hennes jobb på strippklubb blir nog tyngre för barnen att hantera än att okända människor läst om deras omhändertagande.

          Svara

          Barnens fysiska och psykiska hälsa och utveckling är ju det som avgör huruvida man omhändertar ett barn eller inte. Det är väl ganska självklart att det tas upp i handlingarna.

          Naturligtvis kommer det vara hemskt för dem att förstå hur deras föräldrar har betett sig. Det betyder inte att man vill att alla andra ska veta det. Skulle du vilja att alla dina psykiska trauman skulle fläkas upp och diskuteras? Jag tycker att det är upp till dem att välja hur mycket som ska visas upp för allmänheten.

          Svara

         Madelon, hur fan tänker du? Riktigt opassande att du visar upp dessa privata dokument för dina barn. Extremt integritetskränkande mot barnen dokumentet handlar om. Fyfan för dig

         Svara

          Att folk sett dem betyder inte att det är rätt att ta upp och diskutera det här i kommentarsfältet

          Svara

    Man kanske förtjänar det om man utsätter barn för sådant

    Svara

   Usch ja, stackars barn… 😕

   Svara

  detta är fruktansvärt sorgligt men kanske inte lämpar sig att prata om på den här sidan. uppenbart att de inte mår psykiskt bra. låt familjen vara ifred.

  Svara

   Jag tycker att c skulle sluta skriva inlägg om sindy och micke också.

   Svara

  Det här är verkligen sanslöst integritetskränkande för de här barnen. Hur kan man vilja skvallra om såna här saker?!

  Svara

  Cam har tagit bort alla kommentarer som handlar om detta de senaste dagarna, men det kommer nya hela tiden

  Svara

   Skulle hamna som svar på kommentarerna ovan

   Svara

   Som handlar om vad?

   Svara

  Men vänta, barnet ska väl inte på riktigt få namnet Atari? Det är väl ett skämt för att förstå heter Zelda?

  Svara

   Varför inte?

   Svara

    Vad tror du?

    Svara

   Nej inget skämt.

   Svara

    Det är därför folk hatar millennials.

    Svara

  Grattis!!

  Det är väl dags för Kenza och Madde Ilmrud också att föda vilken dag som helst.

  Svara

   Va, är Kenza gravid??

   Svara

    Kenza har varit gravid i ett par år nu.

    Svara

  Förlåt för ot men är det fler som har problem med instagram idag, att det hänger sig och strular?

  Svara

  Länka!

  Svara

  Grattis…

  Lycka till med underverket.

  Mvh Gerra

  http://www.gerra.se/

  Svara

  Min kompis från förskolan hette Rudolf

  Svara

   Rudolf var härligt , skulle dock inte döpa det till en unge själv haha 😂 när jag jobbade på ett fritids fanns det ett barn som hette Ruben, tyckte det lät skitkonstigt först , men han var så himla söt och go så nu tycker jag de är ett underbart namn när man vant sig.

   Svara

  Fint och bra namn tycker jag. Och grattis Foki med familj.

  Svara

  Hoppas systern fått tillåtelse att gå ut med nyheten innan Foki själv hunnit publicera att han kommit..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.