My Martens GW-gate fortsätter…

Det här kommenterade My på Carolina Gynnings inlägg innan det togs bort. 

My Martens kompakta tystnad efter att Gynning raderat sitt inlägg där hon hånar Leif GW Perssons utseende kunde kanske ha lett till att stormen blåst över, men icke.
I och med att hon i skrivande stund befinner sig på en träningsresa med Biggest Losertränaren Pisha Strindberg så verkar hennes läsare inga ha några som helst planer på att låta henne slippa undan och det hela rinna ut i sanden.

Jag har ganska mycket bukfett för min vikt. Det är helt enkelt på överkroppen mina största fettdepåer sitter och jag bryr mig inte särskilt mycket om det på en daglig basis. Värre var det när jag var ung, på den tiden jag var med i Pingstkyrkan. Då bad jag till och med till Gud om en platt mage. Han hörde icke bön. 🙂
Men trots det…skulle jag behöva hitta en ny PT och valet stod mellan ”en PT” och ”en PT som öppet hånat bukfetma och tyckt att det var ett lämpligt vapen att använda för att trycka till någon i en diskussion” så vet jag hur jag resonerat.
Vem vet? Det kanske är många PTs som tänker på samma sätt om klienter?
Jag har ingen aning, men att uttrycka sig på det här sättet, försvara det och sedan låtsas som det regnar som personlig tränare är verkligen under all kritik.

Uppdatering 05.30:

Nu HAR faktiskt My tagit bort sitt inlägg, men utan att berörda det hela närmare.
Out of mind, out of sight!
Hon svarar även på kommentarer (på ett annat, senare inlägg) på ett sätt som att hon inte har en aaaaaaaning om att skribenten är sarkastisk just pga Mys tidigare utspel.
*håller för öronen och skriker BIIIIINGO!!!!*

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu har Bella köpt biljett till ytterligare en välgörenhetsbal, men skriver om det som om hon blivit inbjuden på en ’kunglig bal’. Haha.

  Svara

  Avföljde direkt, hon får sitta och skratta på diskbänken utan mig.

  Svara

   Har du alltså följt My?

   Svara

    Ja

    Svara

   Det är så ohygieniskt att sitta på diskbänken eller köksbänken!

   Svara

   Kanske därför hon köper följare då 😉 Hon köper ju uppenbart både följare och likes, idag har hon köpt flerahundra följare igen. Så sjukt pinsam.

   Svara

  Vem e hon ens

  Svara

  Aldrig jag skulle anlita denna ytliga människa till något överhuvudtaget. Finns inget trovärdigt med att ständigt komma med dubbla budskap. Hon står precis som i sin header ständigt på ett ben.

  Svara

   Ja hon verkar ha svårt att bestämma vilket ben hon ska stå på. Ständigt ändrar hon sig och sina historier. Hon känns väldigt falsk, lögnaktig och manipulativ. Man har märkt en del och känner till en del…
   En PT som opererat sin kropp och hon klarade väl inte sluttentan på PT-utbildningen (?). Visst någon kan kanske vara en bra PT ändå men jag skulle aldrig anlita henne, varken som PT, för samarbeten eller annat.

   Svara

   Ja My verkar ha svårt att bestämma vilket ben hon ska stå på. Ständigt ändrar hon sig och sina historier. Hon känns väldigt falsk, lögnaktig och manipulativ. Man har märkt en del och känner till en del…
   En PT som opererat sin kropp och hon klarade väl inte sluttentan på PT-utbildningen (?). Visst någon kan väl kanske vara en bra PT ändå men jag skulle aldrig anlita henne varken som PT, för samarbeten eller annat.

   Svara

  Men neeej ge henne ingen uppmärksamhet! My är en pinsam hycklare och wannabe. Förstår inte att Pischas vill beblanda sig med henne. Och självklart ska hon skratta med Gynning och heja på henne, frågan är om hon skrattat och hejat om det inte var en het kändis eller om det var en man, tror knappast det. Att vara tjenis med Gynning kan ju alltid vara bra, My vill gärna ha kändisvänner, det har hon nytta av.

  Svara

   Kunde lika gärna skriva en skylt – Hör mig, se mig!

   Svara

   Sabina Dufberg hade vett nog att ”försvinna”.

   Svara

  Det är väl inte Pischa dom uttryckt sig så? Varför skriver du ”om jag fick välja mellan en åt som…” va? Det är ju Gynning som hånat Gw? Eller vad har jag missat?

  Svara

   En PT såklart

   Svara

   My är PT

   Svara

    Näää My är ”PT”
    Tror inte ett skit på hennes Pt Kunskaper

    Svara

     Nej det säger jag inget om, men eftersom det verkade som att personen var förvirrad av användningen av pt och kopplade det till pisha enbart

     Svara

     Påtagligt Tokig kanske?

     Svara

  Alltså av någon anledning har jag försökt sympatisera med My,tyckte det var lite sorgligt när hon fick göra sig av med katterna och att vara ensam mamma är ju aldrig helt enkelt men nej – människor som helt saknar konsekvenstänk och dessutom inte kan be om ursäkt går fetbort.

  Svara

   Bukfetbort.

   Svara

  Och hur kan My tycka att både GW och CG var på sandlåde-nivå nu när hon ska hitta en ursäkt. GW pratade inte om någons utseende.Det var ju rimmet som var roligt enligt My så då är ju ändå bukfett något att skratta åt.

  Svara

   Jag skrattar åt bukfett
   För jag har inget folkvett

   Svara

  Vem är hon? Maken till fånig person som håller på så när hon ska föreställa PT.

  Svara

  Trodde my martens var en tjockis själv.. Var hon det innan kanske? Gå från tjockis till fit och sedan tycka det är skit lustigt med hånande av tjocka människor.. Trevligt.

  Svara

   Nej hon var överviktig när hon var gravid, som så många är, och kallar det för att hon gjort en viktresa. Hon kallade sig hälsoinspiratör fastän hon rökte. Hon hade sockerstopp fastän hon åt glass och godis, ingen fara med det men det finns betydligt fler och värre lögner. Inte sett maken till manipulativ människa alltså.

   Svara

    Och hon är pt:n som opererar sig… Men hur tänker Pischa som samarbetar med denna människa? Jag tycker Pischa verkar vara sund och bra, varför göra resor med My?

    Svara

   Har gjort ett flertal operationer också.. magen är inte platt pga träning

   Svara

  Trevligt med en PT som ska hjälpa människor att bli mer tränade samtidigt som hon skrattar så hon ”dör” av någons bukfett.

  Svara

  Tycker att Gynnings kommentar var ett onödigt angrepp på GW:s utseende – han har ju inte angripit hennes utseende. Hade däremot stöttat Gynning om hon hade skrivit typ ”GW:s tv-program är det värsta jag någonsin sett på tv” eftersom det är mer ”proportionerligt” mot vad han sa om henne :p. Jag tror också att GW hade tålt om Gynning sa något sådant, det måste han ju eftersom han själv uttryckt sig på liknande sätt om något som hon gjort.

  Svara

  Förlåt men ”ta med dig bukfettet och kom” HAHAHAHAHAH HUR FÖRSTÅR HON INTE HUR OPASSANDE OCH SJUKT DET ÄR ATT SKRIVA SÅ?????

  Skrattar alltså åt hennes totala ignorans, inte själva innebörden av kommentaren. Hon är fan inte klok.

  Svara

   Ja, det är den där typen av kommentar som man inte vet om den är menad att vara lite snällt fyndig eller om det är menat som ironiskt? Elakt. Mycket märkligt uttryckt iaf.

   Svara

  Pischa Strindstedt* 🙂

  Svara

  Carolina Gynning vet ju inte bättre. Hon är ju IQ-befriande personifierad. Hon har visat gång på gång, under alla dessa år hur otroligt korkad hon faktiskt är. Nu visar det sig att hon också är helt avsaknad av EQ. Ledsam tjej.

  Svara

   Kommer ihåg när hon skrev en arg text om feminism och att hon inte är feminist för att hon inte vill att alla människor ska klä sig i brunt och heta Kim.

   Svara

   Man ska inte kasta sten i glashus…

   Svara

  OT: CamCam, kan inte du ta upp Bellsans ”inbjudan” till välgörenhetsbalen, vilken uppenbarligen är köpt? Välgörenhetsbalen är dessutom inriktad på djur – något som Bellsan uppenbarligen värnar om… eller inte.

  Det känns så sunkigt att hon försöker få sig själv att framstå som en viktig person på den internationella scenen. Hon köper biljetter och försöker få det att framstå som att hon blev inbjuden. För henne verkar det inte heller spela någon roll vad välgörenhetseventet stödjer. Hon är nöjd så länge hon kan få sig själv att framstå som en viktig/inflytelserik person och får befinna sig i miljöer där det finns kändisar och välbärgade individer.

  Svara

  Det påminner mig lite om när prinsessan Sofia skrev på sin blogg om hur hon skrattade så hon fick magrutor åt sin lärares funktionsnedsättning och nu när hon är kunglig så brinner hon tydligen för dem som har det svårt och jobbar mot elakheter på nätet. Jo men tjena.

  Svara

   Åhh på tal om prinsessan Sofia.
   Hon och Calle-P var på besök i min hemstad.
   En av personerna (en kille med förståndshandikapp. Förlåt, jag vet inte vad man säger) de träffade har varit med i något på TV. När de hälsade på honom sa han ”Vad kul för er att få träffa mig som är kändis”.
   Hahaha världens jävla roligaste kille

   Svara

    Hahah! Gulligt ju 😀

    Svara

  Vad betyder moderation här?

  Svara

   Har jag skrivit nåt dåligt?
   Det skulle jag aldrig göra

   Svara

    Är allt bra med dig?

    Svara

     Hoppas det 😉
     Är ny i detta sammanhanget. Läsa o svara på inlägg.

     Svara

  ”Jag skäms som en idrottstränare” ändå bra citat 😅 jag snor den!

  Svara

  Intressant att My nu i efterhand, i kommentarsfältet på sin blogg, hävdar att hon skrattade åt att Carolina ”fick till ett rolig rim”. Inte riktigt det intrycket man får när man läser de skärmdumpade IG-kommentarerna, riktigt kass efterhandskonstruktion.

  Svara

   Håller med My är en mästare på efterhandskonstruktioner eller som du skriver, kass på det. Långa och många föklaringar när hon gjort bort sig, tex när hon tar kort när hon kör bil. Vore bättre om hon någon gång kunde pudla och hellt enkelt erkänna, jag gjorde bort mig, Be om ett enkelt förlåt, brukar funka bäst😉

   Svara

   Hett och fett är ju inte heller himlastormande fyndigt heller

   Svara

  Vet inte ens vem hon är men vilket idiotiskt uttalande. Dessa människor måste vara riktigt korkade om de lever på sitt personliga varumärke men inte kan hålla sig borta från att smutsa ner det.

  Svara

  Undra vad Myggans kompis säger om detta. Boken

  Svara

  Den damen slutar aldrig att förvåna och då menar jag inte i någon positiv mening.
  Hon marknadsför sitt namn till varje pris sitt varumärke. Marknadsföring är hennes specialitet framhåller hon. Hon pysslar m träningsresor, är i startgroparna att starta träni g studio.

  Okej. Innan man börjar på gym och skaffar en personlig tränare så gör man en enkel googling. Typ my Martens, gym. Så kommer sånt här fram. Värdegrunder som koppsförakt, hån, lögner och genuint dumma efterhandskonstruktioner.

  Lycka till my. Men snälla. Plocka ner maknadsförare – skylten, fö den klär dig inte.

  Svara

   Ja vad gör My för att förtjäna att hon är hälsosam och sund och med sin kunskap kan hjälpa andra, när hon har haft en pt, det är väl dessutom så att hon ”fått” ett kostschema(inget hon gjort själv vad jag tror), och köper färdigmat (i samarbete) med sitt kostschema, hon gör nyttiga vitamindrinkar….samma som hennes pt gjort. Så vad kommer My på själv?

   Svara

    Hon kvalar ju inte in som någon hälsoinspiratör direkt. Tränar själv fem dagar i veckan, äter mkt och näringstät o kaloritätmat. Vill jag inspireras vill jag se lite mer kreativitet, recept, innehåll i träningspass (dvs teknik o tips). Det säger mi inte ett skit att någon har matlåda m okänt innehåll, eller att någon visar upp ett foto på ett gym.
    Tycker inte att hon kan förmedla ngn slags kunskap. När läsare ställer specifika frågor kring kost o träning är hon oförmögen att svara. Samma gäller samarbeten. Känns som hon brister väldigt mkt i sin kompetens. Som du säger. Det kommer inte från henne.

    .

    Svara

     Många har efterlyst vilken kostplan hon följer och tips på olika övningar. Svarar då att det ska komma i ett separat inlägg, vilket lyser med sin frånvaro. Måste vara svårt att inspirera andra med den kost hon äter, då hon inte äter grönsaker utan till största delen verkat består av kykling och kolhydrater. Om man utgår från de bilder hon lägger ut. Ops höll på glömma äggen😀

     Svara

     Nej, hon vill bara synas i ”rätt kretsar”. Bara snacket om att hon inte kunde flytta till Öland för mäklarutbildningen. Det var inte sant, för utbildningen slutade hon väl? Om hon inte vill är det en annan sak. Nä, mycket ta efter andra och lögner, vet ej om hon ej upplever sina ”omdirigeringar” som lögner…

     Svara

      Hur många timmar gick hon på mäklarutbildnimgen? Hon ser ju inte skillnad på en 1rok, eller 3rok
      Sjukligt mkt osanningar kring henne. Helt otroligt.

      Svara

       I en trea borde der räcka till vart sitt sovrum åt henne och henne son. Hon skriver att sovrummet ska hon ha.

       Svara

        Sovrummet ” är en alöov m draperi. Käket har ett separat mellanrum till hallen, dvs matrum finns alltså inget sovrum. Detta är en 1rok.my hävdar att det är en minitrea.

        Svara

         Hrrmm. Sovalkov ska d stå.

         Svara

  tragisk person hon My! Det är så uppenbart att hon ljuger om det mesta. Kan aldrig erkänna utan då hittar hon på nya lögner. Hon är så illa omtyckt på Öland (är därifrån) Hennes sätt gör att det bara inte går att tycka om henne eller känna sympati. Varför försvinner alla hennes ’vänner’ en efter en, gång på gång?….om inte Pischa märker det o drar snart kommer även hennes varumärke förknippas med stollen My….Och den träningsstudio hon nu ska starta-herregud!!! Hon har inte ens vett att fatta att hon är rökt! Skratta ihjäl sig åt en kommentar om andras kroppar!!!!! Hon är ju ett fetto själv!

  Svara

   Har nu kollat hennes svar till sina följare där man ser rakt av hur hon ljuger att det inte alls var åt GW:s kropp utan Gynnings rappa svar tillbaka och hennes riim….Skulle verkligen vilja att det uppmärksammades mer hur hon sitter o ljuger

   Svara

    Hos henne lurar en lögn bakom varje mening. Det är helt emot hennes principer att erkänna en oförätt. Hon går hellre över lik, eller skyller på andra. I detta fallet på Gynnings o Gws sandlådepolemik, som hon ju såklart står över….

    Svara

  Ta med dig bukfettet och kom…
  Ja det står ju faktiskt så, trodde någon skojade. Och en ursäkt till, där hon vill att folk släpper det och går vidare.
  Jo enklast så förstås!

  Svara

   Tänkte själv på att det var en kint till inlägget ”kom ketchup så går vi” men den fanns på riktigt.
   Fick en inre bild av en vrålande pt-My.
   KOM igen ditt FETTTTO. KoOM IGEEN. PuUsH.

   Svara

    Ja, kul att vara med på hennes bilder när man varit på träningsresa och ana att det görs narr av en för att man inte är pinnsmal….(tänker på mig själv i detta fallet)

    Svara

  Nu var jag tydligen för snabb att skriva på Mys blogg att hon kommenterat på Gynnings blogg. vilket tydligen var fel…kan någon hjälpa mig vart det är hon har kommenterat? för såklart svarar hon att hon ej skrivit någon annanstans än på sin blogg o bett om ursäkt.

  Svara

   Hon har skri it på Gynnings Instagram, som att det skulle gära skillnad i sak. Märkliga försvarstal därinne ovanlog ordning.
   ”jag kommenterar inte på andras bloggar, jag läser inte andras bloggar”
   Mig veterligen läser Hon bloggbevakning, då hon kommenterat här en del gånger. Hon drar sig inte för att ljuga sina läsare rakt i ansiktet. Lätt att skylla sin skit på andra.

   Svara

  Det är lätt att erbjuda andra att hjälpa till ”att göra jobbet” när man som My gjort både bukplastik och har stora siilkonbobs 😳
  Inte har hon tränat sig till den nuvarande platta magen med naveln på rätt ställe (!!!!)
  Det är lätt att operera bort bukfettet och sy ihop för att sedan låtsas att man åstadkommit resultatet själv genom hårt arbete. Lätt att stoltsera med platt mage och bröst som pekar mot Saturnus när man betalt för det eller gjort ett samarbete och fått de nya kroppsdelarna gratis för att marknadsföra kliniken. Det är numera mer regel än undantag att man som ”kändis” stoltserar med den nya kroppen, fast man egentligen lagt sig under kniven. Sen ska man gärna hålla det hemligt också.
  Jag har varit på konsultation själv på två kliniker då jag haft mkt bukfett efter graviditeter och båda plastikkirurgerna har bestämt sagt att jag lider av diastas och att jag aldrig kan få bort bukfettet utan att lägga mig under kniven. Jag bestämde mig för två år sedan att motbevisa dom och har med PT och magövningar en platt mage och bukfettet är ett minne blott. Det FINNS de som lider av diastas, men långt ifrån alla som luras till att göra operationer för mycket pengar för att de blir itutade att de har delade magmuskler. Diastas har blivit den nya folksjukdomen i ett samhälle där yta går före intelligens. Så jäkla sorgligt. Kändisar (och ickekändisar) visar upp sig osminkade, fast glömmer att lägga till att de har 3D-bryn, lösfrallor, botox osv.
  Osminkad?!! Jo, jag tackar jag! Vad är det för värld vi introducerar våra barn till? Och alla som gör det ”för sin egen skull”?
  Och det här jäkla collagenet till vill lura i oss alla? För att inte tala om alla piller man blir kåt, glad, smal, hårig och tacksam av? Ironiskt nog har samtliga som äter piller hair exstensions som flyttas upp hos Catta med jämna mellanrum. Inget ont om frisören, men blir djupt chockad över alla som köper allt detta. Lägg istället pengarna på en bra terapeut och jobba med insidan. Med en insida där man mår gott, behöver man inte lägga allt fokus på det yttre. Vidare tycker jag att alla A-B & C-kändisar som är så less på bud av kosmetika, plattänger och annat kan skänka allt detta till bättre behövande, istället för att beklaga sig och spara allt i en dammig walk-in-closet. Förstår inte mig på alla gratisgrejer som marknadsförs av en som ej skulle komma på tanken att ens använda produkten? Ännu mindre de som inte ens vågar sätta sina egna produkter på sin hy (Blondinbella tex)
  Nää, nu ska den här gamla bittra kärringen gå och poppa lite popcorn och titta på Animal Planet. Allt gott till er!

  Svara

   Din kommentar är klockren, och vilket jobb du gjort som bevisade det går att förändra sin kropp utan att behöva operera sig⭐️

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.