Jag tycker mig ana en influencisk sommartrend

Normalt sett är det bastkjolsliknande väskor eller väskor gjorde av träpinnar som dyker upp som gubben i lådan varje gång det vankas svensk sommar, men den här gången är det en viss typ av skodon som fångat min uppmärksamhet.
Vita ”klipperklopp-sandaler” verkar vara på tapeten och utan förankrande rem runt hälen vilket gör att de går fetbort för mig.
Jag vet inte om jag har en alldeles defekt gångstil, men mina hälar skulle halka av klackisar som dessa på en gång.
Sen är jag väl inget jättefan av vita skor generellt, men vill DU se ut som en influencer i sommar – i alla fall i ankelregionen – så är det en par vita ”klipperklippsandaler” som du ska lägga skatteåterbäringen på.

Dessa kommer från Zara (Molly och Petra) och Flattered (Bella).
Detta är inte adlinks utan länkar till respektive blogg och Instagram-inlägg.

Vita skor? Jäy eller näy?
Ska man våga prova?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vita skor? Jäy ??

  Älskar vita skor! Såå snyggt till solbränd hud.

   Instämmer! ?

   Camilla! Det var alltså du som uppfann sprättben? (Men glimten i ögat)

   https://nouw.com/djungeltelegrafen/camilla-gervide-om-blog-awards-4183784

  Skulle min extremt vita hud också funka i sommar eller gäller det bara skor kanske? Jag tror att jag förlorade i pigmentlotteriet tyvärr..

   Same same så, hej kompis! ? ”A whiter shaaaade of paaale” ??

   Min farbror frågade om jag har albinism.
   Nä, jag är bara asblek

    Frågade pappa min mamma när jag var väldigt liten, helt seriöst.
    Det var jag inte, men jag går fortfarande från lysrör till vit på sommaren ?

   Din vita hud kommer funka fint i sommar!?? Med vita skor eller inte? Vill du dämpa det vita något i sommar så finns det ju ”färg på burk”. Solen är verkligen hudens värsta fiende och det är faktiskt inget att eftersträva att ligga i solen och pressa för att bli brun när det finns så mycket bättre och mer hudvänliga alternativ att till.
   Jag vet. Jag har solat massor i solarium ”när det begavs sig” och jag satt alltid med näsan i solen så fort den visade sig. Att bli brun var ett självklart måste varje sommar. Idag har jag en s k solskadad hud, där både pigmentfläckar, fina linjer och rynkor ingår. Jag tycker att jag har varit bra på att använda solskydd men i efterhand så förstår jag att jag har använt alldeles för liten mängd och alldeles för lågt spf.

   Självklart funkar din vita hud, var god över de, det är SÅ snyggt. Jag är en sån där gyllenblond typ som får fräknar och blir lätt brun men jag smörjer mig med högsta solskyddsfaktorn och håller mig i skuggan och med heltäckande kläder i den mån jag kan. Blek är det snyggaste jag vet! <3

  Skulle förmodligen söla ner de vita skorna innan jag ens kommit utanför dörren. Men det ser fräscht ut!

  Enligt min pappa så missade Kennet Andersson en straff i kvalet till fotbolls-VM 1998 p.g.a. sina vita skor, så vita skor har inte varit okej på den här sidan av millennieskiftet. Men det kanske är dags att de kommer tillbaka?

   På tal om fotboll, har för mig att du är en fotbollsnörd – som jag. Hur tippar du matchen Sverige – Malta i kväll?

    Har visserligen gått 70 minuter nu… Men 4-0!

  Nix pix, inga vita skor här inte.

   Så tacksam att jag blir brun på en kvart! Och jag älskar vita skor ?

    ?

    Va? ? Apropå ingenting?

    Så tacksam att jag slipper jaga sol och hudcancer pga har ingen hang up på att vara solbränd! Och jag älskar svarta skor?

  i mitt flöde på instagram kom det precis upp att kenza börjat följa denna unga kille från tunisien https://www.instagram.com/ilyes.marzouki/ har hennes konto blivit hackat tro? xD eller är det någon släkting till henne? för hon följer ju väldigt få utvalda personer.

   antagligen släkt… vem bryr sig

    Han är lik Aleks

  Fina skor alla tre. Fint med vita skor på sommaren.

  Såg just Jocke &Jonna får en serie på D-play, kan det vara därför deras andra planerade serie lades ner och inte blev av, och därför som det inte passade så bra med ännu en graviditet. Money talks…

   Tror inte Jonna var gravid. Hon skrev själv på sin blogg om sina ägglossningsproblem några veckor innan hon gjorde abort i vecka 12. Deras följare är tyvärr barn som inte reflekterar över sådant.
   Har man följt dem finns en tydlig historik av lögner för att skapa drama.
   Hoppas verkligen fler föräldrar förbjuder sina barn att titta då dom verkligen inte är sunda förebilder.

    Nej tror nog inte heller det, verkar ju konstigt också att gå ut med det just innan de ska släppa bok om ofrivillig barnlöshet också, att de inte tänkte på det. Var nog lite extra krydda i dramat om att serien lades ner/ställdes in pga oseriös hantverkare.. eller var det kanske ett svepskäl till att den serien ställdes in för att de istället skulle spela in en annan serie och fick ett bättre erbjudande månne.

   Svarade dig finns inget dåligt i min kommentar. Verkar räcka med att skriva kritiskt om Jocke och Jonna för att bli mod. Lite besviken att CC backar två mytomaner. ?

    Det går inte att detaljstyra modereringen på det viset utan den verkar ha fastnat av oklar anledning, men den är givetvis släppt nu.

  Jag tycker mig känna igen de flesta ”sommartrender” i Sverige, samma varje år. Gult o brända safarifärger, lite paisly, vita naglar, lite marint typ randigt o så sminktips i Kicks magasin hur du får fram rätta glowet.
  Men bra o billigt att alla mina sommarkläder o skor håller stilen för 5 året i rad nu ?. Tycker det är positivt för jag bedriver en liten sparkampanj för tillfället o börjar inse att man ju ändå klarar sig rätt bra på det man redan har.

   Jag sparar också, tar över kläder mamma tröttnat på och klipper sönder och syr om till perfekta sommarkläder haha. (Hon är några storlekar större.)

   Oj, jag har aldrig uppfattat att paisley eller marint är sommartrender…. skulle inte ta på mig det iallafall ? jag tycker det varierar lite från år till år och förra året var det mycket prickigt samt rottingväskor, nu i år uppfattar jag att orange och neon håller sig starkt och prickar är helt ute! Ljuslila är också hett nu, men alla bryr sig ju inte om trender och man ska ju köra på det man gillar ☺️

  Akta era fötter, alla dessa klackskor och skor med för smal tå pajar fötterna, knäna, höfterna och ryggen. Var rädda om kroppen, man får bara en

   Det är så mycket som är dåligt för en. Orkar inte med att vara så noga med precis allting. Läste om hur dåligt det är med deodoranter och att det kan finnas farliga kemikalier i burkarna med krossade tomater och kände spontant bara… suck. Alla kommer vi att dö, jag kan vara snäll mot min kropp i den mån jag kan men ibland måste man få slappna av och få vara ytlig.

   Jag använder ofta klackar men varvar med sneakers (ballerinaskor är också dåligt) och stretchar och kör fotträning varje kväll. Ett tips för oss med klackar! ??

    Ja, klart vi ska dö allihop, men det känns ju onödigt att ha ont i kroppen hela livet för ett par skors skull. Tänker jag

     Jag är 45, snart 46. Ingen smärta än så länge. När kommer den?

      Här kom den för ca 7-8 år sen. Jag är 27

       Kanske skulle du fått smärta i din kropp även om du inte haft klackar?

        Ja kanske det men det vet man ju inte

  Camilla! Det var alltså du som uppfann sprättben? (Men glimten i ögat)

  https://nouw.com/djungeltelegrafen/camilla-gervide-om-blog-awards-4183784

   Åh, herregud! Jag hade glömt bort de ”fejk-Jeffery Campbellskorna”…. Wow, så goth-wannabee-ish…

    Oj jäklar vad arg du var över att du förlorade 😮

     På Cs wikipediasida, författad av C själv, stod det ursprungligen om att hon va nominerad till denna tävling och att VR fick kritik för vem de gav priset.
     En annan användare skrev senare till att denna kritik främst kommit från C själv. Info som sen raderades av C och nu står det bara att hon va nominerad till tävlingen. ?

      Men lägg ner!

       Går att se vem som har redigerat.

     Ja, jag vet. Helt absurt att lägga så mycket energi på det. =)

     Javisst, gjorde nästan en Kanye där ju haha. Lite väl missunnsamt kanske men skrattade högt åt liknelsen mellan melodifestivalen, mattias Andreasson och björn Ranelid

   Vilken pudding till manligt sällskap du hade där!

  Gillar inte vita skor generellt och just den här modellen tycker jag är ful, med små taxklackar eller vad sjutton det är lite längre in under foten. Brrr.

  Vita skor på sommaren är ju alltid inne?

  NÄY!!! Om man inte har j-ligt fina, väl manikerade fötter… vilket jag inte har. 🙂

  Det där är inte vita skor. Det är vita tortyrredskap. Grymt fula tortyrredskap.

  Jättefint med just såna med smala remmar. Då är vit JÄY

  Vaeför har alla halsband med snäckor? Vems polare är ”designer”?

  Tycker allt att du ”ska” våga prova. Tycker skorna är riktigt snygga, dock går de bort för mig med. Hur sitter de kvar på foten liksom. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.